Είναι οι λεγόμενες ακαθαρσίες της ψυχής. Πολλές φορές έχει συσσωρεύσει μέσα της πολλές αμαρτίες, βάσανα και θέλει να απελευθερωθεί. Κάνει μια αυτοίαση και εσύ βλέπεις ότι βρίσκεσαι στην τουαλέτα για την ανάγκη σου ή κάνεις εμετό ή ξερνάς δόντια. Αυτό δεν γίνεται όμως πάντα.

http://www.clickatlife.gr/fu/p/16123/632/395/0x00000000004c702b/2/oneira-therinis-nuktos-12-agnostes-ptuxes.jpg

Πολλές φορές δεν τα καταφέρνει και επαναλαμβάνεται το όνειρο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όπως υπάρχει το ανοσοποιητικό σύστημα στον άνθρωπο, που διαλύει κάποιες ουσίες βλαβερές, έτσι και η ψυχή μας έχει κάποιο μηχανισμό, που αποβάλλει αυτόματα οτιδήποτε την βλάπτει. Αυτό στο υποσυνείδητο φαίνεται με το συγκεκριμένο όνειρο. Το πρωί που ξυπνάς νιώθεις ηρεμία μετά τη θέαση ενός τέτοιου ονείρου. Αν σε τρομάξει όλη η διαδικασία, δεν έχει σίγουρα πετύχει. Αν η ψυχή θέλει να απελευθερωθεί και έχει επιφανειακά βάσανα, που δεν την βαραίνουν ψυχολογικά, είναι ξελαφρωμένη,  πετυχαίνει την αυτοϊασή της  με ενύπνιο αστρικό ταξίδι.

Απελευθερωτικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.