Είναι τα ελεύθερα όνειρα που βλέπεις πράγματα, τα οποία λόγω απαγόρευσης ή ηθικής κατάρτισης δεν μπορείς να τα ζήσεις στην πραγματικότητα. Κάποια μπορεί να δει το άβατο του αγίου όρους να καταλύεται. Κάπου δεν σε άφησαν να φωτογραφήσεις ή να βιντεοσκοπήσεις και στο όνειρο το έκανες. (π.χ. Όπως εγώ είδα ότι βιντεοσκόπησα ολόκληρη την παράσταση του μαύρου Θεάτρου στην Πράγα. Εκεί απαγορεύονται δια ροπάλου αυτές οι δύο ενέργειες. Επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και η ησυχία).

Αυτή η κατηγορία είναι κλάδος των ειδικών ονείρων.

Επίσης,  μπορεί να δεις ότι κάνεις έρωτα με έναν συγγενή ή αδερφό σου, χωρίς να το επιθυμείς. Απλά επειδή η ψυχή θέλει να τα βλέπουμε  όλα και να τα βιώνει, έστω και εικονικά, τα ονειρευόμαστε. Μπορεί όμως κάποια απ” αυτά να μην τα επιλέξει ποτέ. Εδώ γίνεται πραγματικότητα κάθε αμαρτία, πειρασμός ή πάθος. Εδώ κάνουμε ατασθαλίες και βρομίζουμε την ψυχή. Κανένας όμως δεν μαζεύει τα σκουπίδια από την ψυχή. Αυτό γίνεται σε άλλο όνειρο.  Φτάνει να γίνει γρήγορα πριν αλληγορικά μολυνθεί

Απαγορευμένα Όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.