Είναι τα όνειρα που βλέπουμε ότι αμαρτάνουμε ή πέφτουμε σε πειρασμό. Στα όνειρα αυτά πραγματοποιούμε όσα στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να κάνουμε.  Όμως, εδώ σε αντίθεση με τα απαγορευμένα όνειρα μαζεύουμε τα σκουπίδια. Εκεί κάνουμε αυτές τις καταστάσεις και αφήνουμε την ψυχή γεμάτη σκουπίδια. Εδώ τα μαζεύουμε ή κρύβουμε από τη μάνα αρχέτυπο ότι κάναμε αυτές τις καταστάσεις. Π.χ. έχουμε στην σακουλίτσα των σκουπιδιών ένα κουπάκι γιαουρτιού για καμουφλάζ και προσπαθούμε να ξεγελάσουμε το υποσυνείδητο και τη συνείδησή μας,  ότι όλα αυτά τα σκουπίδια προέρχονται από υγιεινές καταστάσεις και όχι από ατασθαλίες. Άρα, πρόκειται για στιγμιαία αμαρτία.

Η μάνα αρχέτυπο ξεγελιέται και πείθεται ότι πράγματι ήταν σκουπίδια που άφησαν κάποιες υγιεινές καταστάσεις. Το μυστικό μας έμεινε κρυφό.  Κάναμε μια ατασθαλία και επανερχόμαστε πίσω στο δρόμο μας, μια απιστία π.χ. μιας βραδιάς ή κάτι που δεν πρέπει να μαθευτεί ή να γίνει. Π.χ. να χαλάσουμε μια δίαιτα με ένα γλυκό και να επιστρέψουμε πίσω, αφού αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Ήταν μια αδυναμία.   Όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς η πραγματικότητα κάποτε μαθαίνεται με απρόβλεπτες συνέπειες.  Και στο όνειρο και στην πραγματικότητα πληρώνουμε τα παλιά μας λάθη. Αλίμονο όταν έρθει αυτή η στιγμή. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!!!

Αμαρτία και πειρασμός (σκουπίδια και μάνα αρχέτυπο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.