Αγγελος

αν δέχεστε παρηγοριά από άγγελο θα σας φύγουν οι στεναχώριες και οι άρρωστοι θα γίνουν καλά. αν πετάει γύρω σου ή μέσα ή επάνω από το σπίτι σου, γρήγορη είδηση και μεγάλη χαρά. αν οι άγγελοι είναι πολλοί, είναι ένα ευχάριστο μήνυμα και γενικά ένα όνειρο πολύ καλό.

Αγγελος

18 σχόλια στο Αγγελος

 • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 στο 10:06
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας. Σημερα το βραδυ καθως ημουν μπρουμυτα στη γωνια του κρεβατιου, δε θυμάμαι αν κοιμομουν η αν οχι, μπορει να ημουν κ μισο ξυπνια, ενοιωσα εντονα πισω μου την παρουσια ενος αγγελου, χωρις να τον βλεπω, ενοιωθα τη φωτεινη του παρουσια κ η καρδια μου χτυπουσε απο αγωνια κ φοβο. Τι να σημαινει αυτο?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 12:13
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας
  Το όνειρο που είδα έχει ως εξής:
  Βρίσκομαι σε μια μεγάλη έρημομάζι με καποιο άλλο κόσμο τον οποίο δυστυχώς δε μπορώ να θυμηθώ, αλλα μου φαίνεται πως ηταν οικείοι μου. Κάποιος απο αυτούς κάνει κάτι και γω έχω κάποια ηθικά ζητήματα κατά πόσο αυτό είναι σωστό. Στο βαθός βλέπω μπροστά μου ένα μιναρέ φτιαγμένο απο γυαλί, σκέφτομαι στον ύπνο μου, να πάω εκει και να πάρω απαντήσεις στο θεμα μου, παρ’ όλο που είναι αλλη θρησκεία. Στο δρόμο μου βλέπω μια χελώνα να υποφέρει με το καβούκι της και κόσμο γυρω της να την κοροίδευει. Φτάνω σχεδόν απ’ έξω και εκεί βλ΄πεω κάτι σαν “σοφούς” ανθρώπους-ερημήτες σαν άστεγοι, σχεδόν γυμνοί, κάποιοι φορώντας ίσως κάτι σαν βαριά πανοπλία. Σταματάω σε έναν καλυμμένο στην άμμο και αποφασίζω να μιλήσω σε αυτόν, τον φωνάζα “Σαμελ, βγες να σου μιλήσω” αρχίζει να ανυψωνεται απο την αμμο που ηταν σκεπασμένος και τον του μιλάω για το ζητημα που τωρα δυστυχως δε θυμαμαι. Του μιλάω και για το θέμα της χελώνας που είδα και τον κόσμο, και ξαφνικά αυτός σηκώνεται, απο γυμνός φοράει κατι σαν εσώρουχο και ξαφνικά είμαστε στη τραπεζαρία του σπιτιου μου, του λέω θέλω να σου πω κάτι ακόμα “Σαμελ, εμένα στο ύπνο μου, όταν ο θεός θέλει να μου πει κάτι” μου το σχολίασε το “θεός” γιατι κατάλαβα πως είμαστε απο άλλη θρησκεια “εννοώ το αφεντικό του μαγαζιού-ανεξάρτητα απο τη θρησκεια κι αν πιστεύεις- μου το στέλνει στον ύπνο μου, έχω θέμα με την αληθεια και πάντα θέλω να ξέρω, οπότε πάντα μου θα στέλει ένα όνειρο στον ύπνο μου ώστε να γνωρίζω”, δεν πρόλαβα να του ολοκληρωσω τη σκέψη μου και δυστυχως χτυπησε το τηλέφωνο και ξύπνησα…
  στο πρωτο τηλέφωνο ηταν απο εταιρεια προώθησης, το επόμενο χτυπησε σε 10 δευτερόλεπτα διαφορα,ήταν ηταν η δελφή μου, αλλα για να δει αν είμαστε καλά, τηλεφωνημα ρουτινάς
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 12:51
   Σύνδεσμος

   Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις, είσαι άτομο πνευματικά ανώτερο που ζητάς να μάθεις ποια είναι η αλήθεια. Αναζητώντας κι εγω αυτή την αλήθεια έχω διαβάσει Αγία Γραφή, κοράνι και διάφορα άλλα εγχειρίδια να δω που βρίσκεται. Έίχα τις ίδιες επιθυμίες με σένα, έκανα συχνά αναζητήσεις. Η αναζήτηση που έκανα με ώθησε να ανακαλύψω ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες και όχι μία. Όλες οι θρησκείες Ισλαμισμός, Μιθραισμός κ.λ.π. έχουν κοινά σημεία που πήραν από το Χριστιανισμό και ο Βουδισμός έχει κοινά σημεία με τον Ταοισμό και τις ανάλογες θρησκείες της Κίνας και της Ιαπωνίας. Επίσης ο Δωδεκαθεϊσμός έχει κοινά σημεία με την Αρχαία Αιγυπτιακή, Αρχαία γερμανική και τον Ιουδαϊσμό, ενώ η θρησκεία των Ίνκας έχει κοινά σημεία και διαφορές με των Ατζέκων, και τον Μάγιας. Τι θέλω να πω. Οι διάφορες θρησκείες έχουν επηρεαστεί η μία, σε σχέση με την άλλη. Η αλήθεια είναι αυτή που πιστεύει η ψυχή μας. Ότι κάποιο ανώτερο ον μας έχει δημιουργήσει. Παραπέρα υπάρχει η θεωρία του Big Bang, που αρνείται το θεό και θεωρεί ότι η δημιουργία μας είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από μια έκρηξη. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας είναι Άθεοι. Την αλήθεια φίλε μου, όπως την εννοείς, δεν θα την μάθεις ποτέ, διότι είσαι κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να γνωρίζεις αυτά που πρέπει να γνωρίζεις. Όπως ο σκύλος δεν ξέρει τι είναι ο έρωτας, όπως η μύγα δεν μπορεί να πάει στο σχολείο, έτσι και ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεπεράσει τη φύση του και να κατανοήσει την πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι για μας αυτά που μας φανέρωσε ο Χριστός με τον σταυρικό του θάνατο και την ανάσταση. Δεν είναι πολλά, αλλά ουσιώδη. Για μένα είναι ένα γεγονός άγνωστο για την ανθρώπινη φύση, που πιστεύει ότι ο θάνατος είναι το τέλος και για την ψυχή μου αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς να θίξω κάποιον υποστηρικτή μιας άλλης θρησκείας που ξέρω και σέβομαι ότι υποστηρίζει τη δική του θρησκεία με το ίδιο σθένος.
   Μια κοινή γραμμή σε όλες τις θρησκείες είναι η πίστη σε έναν θεό και η τιμωρία των κακών ανθρώπων και η επιβράβευση των καλών ανθρώπων. Σε κάτι που διαφέρει η δική μας πίστη είναι τα θαύματα. Καμιά άλλη θρησκεία δεν αναφέρεται σε ανάσταση και θαύματα. Όμως όλες μιλάνε για μεταθανάτια ζωή, εκτός από τη βουδιστική και την Καμπάλα που θεωρούν ότι τιμωρία είναι να αλλάζεις σώματα και να φτιάχνεις το κάρμα σου. Όμως, κατόπιν μεγάλου αγώνα η ψυχή μέσα σε 7 σώματα, κερδίζει την Νιρβάνα. Είναι κι αυτό μια επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλε η ψυχή, κι όχι το άτομο εδώ, να κερδίσει την αιωνιότητα.
   Άρα, το όνειρο σου δηλώνει ότι πρέπει να μείνεις μωρός. Να μάθεις όσα πρέπει και μπορείς βάσει της φύσης σου. Ακόμα κι αν αναζητήσεις την αλήθεια δεν θα είναι οικεία για σένα, θα είναι κάτι ξένο. Θα νιώθεις γυμνός μπροστά στη δυνατότητα που θα είχε ένα ανώτερο όν από σένα να την ανακαλύψει. Σταμάτησα να ψάχνω, διότι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ψάχνοντας δεν βρίσκεις απαντήσεις, αλλά μπαίνεις πιο βαθιά στο πρόβλημα, σε μια έρημο που ολοι σε βλέπουν και δεν σε βοηθάνε ή δεν σου δίνουν απαντήσεις και δεν μένεις στη δικη σου αλήθεια, διότι ξεφεύγεις απ’ αυτήν, αναζητώντας κάτι άλλο και παγιδεύεσαι περισσότερο στην αναζήτηση αυτή. Βρίσκεις μια άλλη, που όταν είναι κατασκευασμένη από τζάμι και πέσουν οι αχτίνες του ήλιου μπορεί να σε τυφλώσει όταν την δεις.
   Η χελώνα που υποφέρει είσαι εσύ. Ψάχνοντας να μάθεις κάτι δεν μπορείς να δεις την απάντηση και υποφέρεις, διότι ακούς γνώμες πολλές και δεν βγάζεις κάποιο συμπέρασμα. Επιλέγεις λοιπόν ποια αλήθεια εκφράζει την ψυχή σου, ποια σου φαίνεται πειστική και αυτήν ακολουθείς. Όσο ψάχνεις, τόσο βρίσκεσαι σε μια κατάσταση χαώδη, εγκλωβισμού και φτάνεις στο σημείο εξάντλησης. Είναι σαν να κάνεις μια τρύπα στο νερό ή ψάχνεις βελόνες στα άχυρα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάτι απτό. Κάτι που πιάνεται, που είναι στα δικά σου μέτρα, που το δέχεσαι, που μπορείς να αντιληφθείς ότι γεμίζει την ψυχή σου φως και γαλήνη. Αυτός είναι ο λόγος που με τα δικά μας μάτια δεν μπορούμε ούτε να δούμε, ούτε να αντιληφθούμε το θεό, διότι υπάρχουν διαστάσεις και υποστάσεις άγνωστες για τη δική μας κατασκευή, που δεν θα ανακαλύψουμε ποτέ. Δεν σου απάντησε στο ερώτημά σου, διότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις την απάντηση. Ακόμα κι αν λες ότι την έχεις καταλάβει, πάντα θα μένεις μωρός. Όταν μάθεις την αλήθεια, τότε δεν θα είσαι άνθρωπος, αλλά κάτι ανώτερο. Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου που ζητάς, κι αν έχεις καταλάβει το κείμενο μου θα ξέρεις πια την απάντηση.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 13:07
    Σύνδεσμος

    Συνοπτικά το μυαλό μου πήγε σε αυτήν την ερμηνεία.όμως ήθελα μεσα μου,να απαντησεις εσύ διότι ήξερα οτι θα τα εκφράσεις με λεπτομέριες και με πιο ουσιαστικό τροπο.μπράβο Νεκταρία μου!!!!!!!!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 14:36
     Σύνδεσμος

     Τι να πω; Με έχεις μάθει πια!!!
     Δηλαδή, συμφωνείς με όσα του γράφω; Ήταν ένα κείμενο που μου αφαίρεσε μεγάλη ενέργεια για να συνταχθεί. Είναι τα ανώτερα πνευματικά όνειρα, τα απογειωτικά, που μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι μαζί τους. Με δελεάζουν!!!

     Απάντηση
     • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 14:45
      Σύνδεσμος

      Συμφωνώ απόλυτα.σε γενικό πλαίσιο αυτά θα έγραφα.οι γνώσεις μου όμως σε αυτά τα θέματα υστερούν μπροστά στις δικές σου.ήθελα να απαντήσεις εσύ.αν δεν το έκανες,θα στο ζητούσα!ξέρω οτι σε δελεάσουν.δεν είναι απλα όνειρα.έτσι με δελεάσουν τα ψυχολογικά εμένα.

      Απάντηση
    • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 16:48
     Σύνδεσμος

     Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Όταν ξύπνησα απο τα λίγα πράματα πoυ μου έκαναν εντύπωση ήταν το όνομα του “αγγέλου” Σαμέλ, και η έρημος με το γυάλινο μιναρέ. Λιγο που το έψαξα βρήκα οτι το όνομα του αρχηγού των έκπτωτων άγγελων είναι Σαμαελ (Διάβολος) δεν ξέρω αν μπλέκονται κ;aπως όλα αυτά, κι αν υπάρχει λογική εξήγηση 🙂

     Απάντηση
     • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 17:00
      Σύνδεσμος

      Σοκαρίστηκα τώρα πραγματικα.ηταν δαίμονας δηλαδή.γι αυτό ντύθηκε και έβαλε εσώρουχο.γι αυτό το ονομα ηταν μισο.γι αυτο ενιωσες οτι ειναι απο αλλη θρησκεια.προσεξε Μιχάλη γιατί στην αναζήτηση σου,προσπαθει να σε προσελκύσει όχι μια αλλη θρησκεία αλλά ο ίδιος ο διάβολος.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 17:18
       Σύνδεσμος

       Τώρα και γω σοκαρίστηκα! Ήταν γέρος στην όψη με οχι πολυ κοντά άσπρα μάλλια, αδυνατο σώμα, όχι αποκρουστική όψη, ένας συνηθισμένος γέρος. Το θέμα είναι ότ εγώ δεν καταβάλω κάποια προσπάθεια ούτε κάποια ιδιαίτερη έρευνα για τις μεταφυσικές ή άλλες γνώσεις, άλλο που υπάρχει μια έμφυτη αρεσκεια σε αυτες τις γνώσεις. Υπαρχουν κατα καιρους διάφορα περίεργα όνειρα, όπως μια φορά είδα να βρισκόμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση, εγώ μέσα σε ένα ομορφο δασος να ψαχνω για ξυλα τροφη νερό, εμφανόστηκε μια όμορφη μελαχρινη αγγελικη μορφή να μου ανοίγει δρόμο μέσα απο μια πανεμορφη κρυστάλλινη πηγη με τρεχουμενο νερό, και πολυτιμους λίθους στο βαθος της λίμνης, λέγοντας μου πέρασε,αυτός ο κόσμος δεν είναι για σένα, αλλά πάλι εκείνη τη στιγμή ξύπνησα
       κι άλλη μια φορά εμένα σε ένα δωμάτιο και πάνω μου και κάτω να υπάρχουν αγγελικές μορφές και γω να είμαι με ενα σπαθί στο χέρι.
       Παρ’ όλα αυτά σε ευχαριστω για το χρόνο σου

       Απάντηση
      • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 19:38
       Σύνδεσμος

       Μιχάλη, μήπως είδες τον άρχοντα των δακτυλιδιών; Μπορεί να επηρεάστηκες από την ταινία αυτή. Αν όχι, δες την παρακάτω απάντησή μου.

       Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 18:04
   Σύνδεσμος

   Ο μεγαλύτερος φιλόσοφος, συγγραφέας, αποκρυφιστής λέγεται: Σάμαελ και ουδεμία σχέση έχει με τον έκτωτο διάβολο.

   https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%AD%CE%BB_%CE%91%CE%BF%CF%8D%CE%BD_%CE%92%CE%B5%CF%8C%CF%81

   Τώρα, θα καταλάβεις διαβάζοντας αυτή την βιογραφία τι είδες. Αν έβλεπες τον διάβολο θα ήταν μια πτώση, θα ήσουν έκπτωτος άγγελος, θα είχες πέσει σε κάποιο επίπεδο χαμηλό και θα είχες την ιδιότητά του. Όχι τη δύναμη του διαβόλου να κάνει κακό στον άνθρωπο και να παίρνει ψυχές ή να τις διαλύει. Είναι φιλοσοφικό το θέμα κι όταν δεις τα θέματα που διαπραγματεύεται ο Σάμαελ, θα καταλάβεις γιατί το είδες. Οπως βλέπεις, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι πέρα από το σατανά. Γιατί να μένουμε εκεί κολλημένοι πάντα; Επίσης, τον ειδες γέρο γιατί πρόκειται για σοφό. Επίσης, έχει σχέση με θρησκείες. Επειδή δεν τον γνωρίζεις τον ειδες διαφορετικό απ’ ό,τι είναι.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 20:07
    Σύνδεσμος

    !!!!!!!!!! Παντα εχεις την ικανοτητα να με εκπλήσεις!!!!!!!!
    Τι να πω Νεκταρία μου!εχω μείνει αφωνη!ευτυχώς γιατί θα ηταν κρίμα να είναι δαιμονικό!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 20:12
     Σύνδεσμος

     Δεν φαίνεται πουθενά ότι είναι δαιμονικό. Θα το είχα καταλάβει σίγουρα. Αυτά όνειρα τα πάιζω στα δάχτυλα. Ξέρω να τ’ αναγνωρίζω. Γι΄ αυτό, κι αν είναι ο Σάμαελ δεν έχει το ρόλο του διαβόλου όπως τον ξέρουμε. Είναι όπως είπα μια πτώση σε κάποιο χαμηλότερο επίπεδο.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 στο 00:15
      Σύνδεσμος

      Πωπωπω!! αρχικα να πω πως οχι την ταινια δεν την ειδα 🙂
      Ευχαριστω πάρα πολυ που μπήκατε σε τετοιο κόπο για την ανάλυση του ονειρου μου! Βέβαια δυσκολεύομαι να καταλάβω πως είδα στον ύπνο μου κάποιον που δε ξέρω και εχει αναλύση τα πάντα περι θρησκειών, και βασικά γιατι τον είδα.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 21:13
       Σύνδεσμος

       Είπαμε είσαι άτομο ανώτερο πνευματικά που έχεις την τύχη να μαθαίνεις μέσα από τα όνειρά σου πράγματα που δεν ξέρεις. Αυτό συνέβη και στην κοπέλα που είδε την ιστορία του Γαλιλαίου και το δόντι. Εσύ σιγά- σιγά θα ονειρεύεσαι συχνά τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Όχι σε όλα τα όνειρα, δεν είσαι άγιος να γίνει αυτό. Όμως, θα βλέπεις πολλά ειδικά όνειρα, ανώτερα πνευματικά, που θα σε βάζουν μέσα στη γνώση. Θα βλέπεις λέξεις, εικόνες, πρόσωπα, ονόματα που δεν έχεις ξανακούσει και όταν τα συγκρατήσεις θα είναι υπαρκτά. Έτσι έγινε με τον συγγραφέα που υπάρχει και αυτά που πρεσβεύει είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σου, ενώ εσύ δεν τον γνωρίζεις. Ασχολείσαι με Μαγεία, αποκρυφισμό, διαλογισμό; Ρέικι; Είσαι καλός Χριστιανός; Πως κατάφερες να αναπτύξεις ένα τόσο ισχυρό επίπεδο; Όταν όλα τα όνειρα είναι σε τέτοια μορφή, το άτομο αγιοποιείται!!! Ονειρεύεται τη ζωή, όπως πραγματικά είναι σε όλα του τα όνειρα.

       Δεν θα ξεχάσω ένα τέτοιο όνειρο που είχα δει. Είδα την λέξη Κορνουάλη. Δεν την είχα ξανακούσει. Για καιρό ερχόταν στο μυαλό μου, σαν να με δελέαζε να ψάξω. Ανοίγω την εγκυκλοπαίδεια και τι να δω;

       Κομητεία στην Αγγλία. Αποτελεί την πλουσιότερη περιοχή της Αγγλίας σε αρχαιότητες.

       Εμένα τα αρχαία είναι η αδυναμία μου. Κατάλαβες τώρα;

       Απάντηση
 • Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.ειμαι 32 ετων και δεν θα ξεχασω ποτε το ονειρο που ειδα μια βδομαδα αφοτου πεθανε ο παππους μου στα 15 μου.εξω απο το νεκροταφειο εγω με κλειστεσ θυρες και ενας αγγελος να με παρότρυνει να μπω μεσα και εγω να φοβαμαι να μπω.σε οσους το ειχα πει τοτε μου ειπαν.καλα που δν πηγα.εσεις τι λετε ;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 13:39
   Σύνδεσμος

   Καλά που δεν μπήκες θα έλεγα κι εγώ. Θα ήταν ο θάνατός σου αν έμπαινες. Αυτός δεν ήταν άγγελος, αλλά ο παππούς σου μεταμορφωμένος. Ήθελε να σε ξεγελάσει, να πάρεις τη θέση του και να σωθεί εκείνος. Οι νεκροί το κάνουν αυτό στον ονειρευόμενο όταν δεν τους αρέσει αυτός ο κόσμος και συνειδητοποιήσουν την κατάσταση που βρίσκονται. Νομίζουν ότι όταν φέρουν κάποιο ζωντανό στον κόσμο τους, θα επιστρέψουν και πέφτουν σε πλάνη. Αυτό γίνεται το πρώτο σαραντάμερο, μέχρι να πάνε στην απέναντι όχθη. Όχι πάντα. Επειδή ήταν η πρώτη του επίσκεψη στο όνειρό σου δεν το πέτυχε, και για να ξεγελαστείς τον είδες άγγελο. Όμως το πεπρωμένο σου έγραφε ζωή και δεν σ’ άφησε να κάνεις αυτό το βήμα. Αν έπρεπε να φύγεις πίστεψέ με δεν θα σε εμπόδιζε κανείς και ο άγγελος θα ήταν πραγματικός ή θα έβλεπες τον παππού σου να σε οδηγεί εκείνος εκεί. Άρα, μην σε ανησυχεί αυτό το όνειρο. Έχεις ζωή!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 17:06
    Σύνδεσμος

    Ετσι ειναι!!
    Θυμαμαι ποσο πολυ ηθελε να με πεισει ο αγγελοp να μπω.μου δινε το χερι του και μου ελεγε “ελα παμε “” ευτυχως δν πηγα.ευχαριστω για την απαντηση.!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.