Αν τρέχει στο αριστερό μας χέρι αφορά την σχέση μας ότι έχει ακόμη ζωή. Όταν είναι ξεραμένο δεν είναι καλό όνειρο.
Το αριστερό χέρι πολλές φορές είναι και η πατρίδα μας. Όταν τρέχει το αίμα λοιπόν πάνε καλά τα πράγματα. Οικονομική στασιμότητα και κρίση όταν είναι ξερό.
Αν τρέχει όμως σε μια πληγή δείχνει πόνο. Αν τρέχει απλά πάνω στο σώμα μας, χωρίς πληγή, είναι καλό όνειρο. Αν είναι στα δόντια μας θα απελευθερωθούμε άμεσα. Αν είναι ξερό στο δεξί μας χέρι σημαίνει ότι παραμελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα. Το αντίθετο είναι όταν αιμορραγεί το δεξί μας χέρι. Αν δούμε θάλασσα με αίμα είναι κάποια επιδημία. Αν δεις φιάλες με αίμα σημαίνει ζωή. Όταν κάνεις εμετό με αίμα ή φτύνεις αίμα είναι ασθένεια. Σκέτος εμετός είναι απελευθερωτικό όνειρο. Αν κάποιο μαχαιρώσεις και τρέξει αίμα, δηλώνει ότι αυτό το άτομο πονάει εξαιτίας σου. Μας πονά ένα άτομο όταν μας μαχαιρώσει και τρέξει αίμα. Εδω το αίμα δεν έχει καλή εξήγηση. Όταν το δεις να τρέχει αυτόματα μόνο του έχει. Το αίμα της περιόδου είναι φυσικό για μια γυναίκα να το δει. Δεν έχει ερμηνεία. Όταν έχεις πάνω σου αίμα είναι καλό, όταν όμως βλέπεις σκιές γίνεται κακή η ερμηνεία. Αίμα στα τρόφιμα είναι καλή υγεία. Όταν μαχαιρώνουμε τον εαυτό μας και τρέχει αίμα δηλώνει ότι θέλουμε να αλλάξουμε μια κατάσταση ή να την αποτελειώσουμε. Όταν βρέχει αίμα είναι μια επιδημία στην περιοχή του ονειρευόμενου. Κόκκινο φεγγάρι που αιμορραγεί είναι πόλεμος.

Αίμα

3 σχόλια στο Αίμα

 • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 19:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Είδα σήμερα αυτόν που μου αρέσει και εγώ ήμουν γυμνή με αίματα στο σώμα (χωρίς πληγές, ούτε να πονάω) και τυλιγμένο με ζελατίνες.Τι θα πει αυτό;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι προσπαθείς να κρύψεις απ’ αυτό το άτομο ότι ενδιαφέρεσαι, αλλά δεν τα καταφέρνεις. Αυτό που νιώθεις φαίνεται.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 17:06
    Σύνδεσμος

    Δεν θα έλεγα ότι προσπαθώ να το κρύψω, το ξέρει ότι μου αρέσει και νομίζω και εγώ του αρέσω. Δεν το κρύβω, δεν έχω κόμπλεξ.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.