Σ’ αυτό το όνειρο, εκτός από το πλοίο μπορεί να χάσουμε το αεροπλάνο, το τρένο, το ταξί και οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο θα μπορούσε να μας μεταφέρει κάπου αλλού. Όμως το πλοίο είναι συνδεδεμένο με την επαλήθευση των ονείρων μας και την επίτευξη των στόχων μας.  Άρα, όταν χάνουμε το πλοίο είναι πια πολύ αργά να πάρουμε το δρόμο που έχουμε  σκεφτεί να  βαδίσουμε. Μ’ αυτό το όνειρο, χάνουμε την ευκαιρία να γίνει μια αλλαγή στη ζωή μας. Μένουμε εκεί που ήμασταν μέχρι να έρθει κάποιο άλλο πλοίο να μας πάρει. Αν δεν έρθει ποτέ, είμαστε ναυαγοί της ζωής ή αυτό που θέλουμε πια δεν πρόκειται να γίνει.  Κάθε φορά που χάνουμε το πλοίο χάνουμε την ευκαιρία να εξελιχτούμε στον τομέα που έχουμε επιλέξει.

Έφυγε το πλοίο χωρίς εμένα και στέκω στην αποβάθρα και το κοιτώ με θλίψη. Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία να αλλάξω ζωή.

Αυτό το όνειρο το βλέπουμε πάντα όταν γράφουμε εξετάσεις. Αν χάσαμε το πλοίο δεν θα περάσουμε στο πανεπιστήμιο, αν χάσαμε το πλοίο και έχουμε ερωτική σχέση θα χωρίσουμε με το άτομο αυτό. Αν το πλοίο μας πάρει στον προορισμό του, τότε θα ελέγξουμε αν εκείνος μας θέλει φιλικά ή ερωτικά. Αν μας θέλει ερωτικά είναι μια επιτυχημένη πορεία με το άτομο αυτό.  Άρα, αυτός που βλέπει αυτό το όνειρο είναι σε θέση να καταλάβει αν θα έχει καλή κατάληξη αυτό που σκέφτεται να κάνει ή όχι.

Γενικά, αυτό το όνειρο το βλέπουμε όποτε ταξιδεύουμε. Έχουμε την αγωνία μην χάσουμε το πλοίο. Τότε είναι απλά  όνειρο φοβίας ή όνειρο του ταξιδιώτη.

Είναι καλό όνειρο να σε πάρει το πλοίο και να προετοιμάζεσαι μέσα σ’ αυτή την πορεία.  Αυτό το όνειρο το έχω δει και με γέμισε ελπίδες. Μόλις αράξει, τα όνειρά μας  επαληθεύονται.   Πάντα προσέχω αν θα με πάρει το πλοίο ή όχι.  Είναι πολύ σημαντικό όνειρο.  Αυτό δεν ισχύει αν το χάσαμε κάποτε και σαν βίωμα το επαναφέρει  το υποσυνείδητο σαν μια κακιά στιγμή που θέλουμε να βγάλουμε από μέσα μας.

Έχασα το πλοίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.