Η έκλειψη ηλίου ή σελήνης για μια σχέση είναι το τέλος. Σε συνδυασμό με κύμα συμβολίζει την πραγματοποίηση του χωρισμού, αλλά όταν γλιτώσουμε το κύμα δηλώνει ότι αυτός ο χωρισμός δεν θα μας πονέσει όσο πιστεύαμε. Όταν όμως του κρατάμε το χέρι δηλώνει ότι καταβάλλουμε προσπάθειες να μην χωρίσουμε.  Την έκλειψη σελήνης ή ηλίου δεν την βλέπουμε ούτε στο όνειρο με γυμνό οφθαλμό. Πρέπει με ειδικά προστατευτικά γυαλιά.  Αν γίνει αυτό αλληγορικά θα τυφλωθούμε.  Δεν θα μπορέσουμε να δούμε τι γίνεται γύρω μας. Είναι φοβερό όνειρο, αλλά όχι στην όψη. Μόνο σε ερμηνεία. Πολλοί εφιάλτες έχουν καλή ερμηνεία. Αυτό το όνειρο χωρίς να έχει κακή όψη, έχει την χειρότερη ερμηνεία. Αλίμονο να τυφλωθείς στο όνειρο από έκλειψη σελήνης ή ηλίου. Θα πέσεις σε βαριά κατάθλιψη και ο πόνος θα είναι αγιάτρευτος. Θα χάσεις το φως σου, την ελπίδα σου, τη ζωή. Θα είσαι ένας ζωντανός νεκρός που μέσα στη σκοτεινιά σου θα προσπαθείς να βαδίσεις στα τυφλά για να βρεις προορισμό. Καλό είναι να έχεις μια συνοδεία. Μόνη μπορεί να πέσεις στα βράχια, στη θάλασσα, στο γκρεμό. Δεν μπορείς. Όλα αυτά είναι αλληγορικά.

 Όταν είναι μαύρος ο ήλιος χάνεται το φως του για μας. Άρα, είμαστε ψυχικά άρρωστοι. Δεν υπάρχει πια κανένα φως, καμία ελπίδα Όταν όμως γύρω από το στεφάνι του ήλιου υπάρχει λίγο φως η ελπίδα δεν έχει σβήσει από μέσα μας. Κατά μία άλλη έννοια έχουν πρόβλημα τα μάτια μας.

Όταν είναι κόκκινο το φεγγάρι δείχνει εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των κρατών ή ασυμφωνία.

Τα πυροτεχνήματα είναι μικρές εκρήξεις χαράς που κρατάνε λίγο ή κάτι θέλουν συνταρακτικό να μας δείξουν. Μπορεί όμως  να μας δείξουν ότι θα ζαλιστούμε αύριο και θα δούμε λαμπάκια. Αυτά που βλέπουμε όταν λιποθυμάμε.

Μπορεί να είναι η πιθανότητα πως είναι κάτι πρωτόγνωρο που δεν ερμηνεύεται με το μυαλό μας. Πρόκειται για κάτι που ούτε καν μπορεί να φανταστεί το μυαλό μας ότι υπάρχει. Άρα, αφού δεν είναι συνηθισμένο, δεν μπορείς να το αποδώσεις σωστά.

Έχει σημασία να θυμόμαστε αν όλα αυτά τα βλέπουμε μόνοι ή έχουμε κάποια παρέα μαζί μας. Είναι κακό να είναι το ταίρι μας, γιατί θα χωρίσουμε.

Αν δούμε φλόγες στον ουρανό, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε άμεσα τι είναι. Αυτές οι φλόγες έχει σημασία να εμφανιστούν άμεσα ή να υπήρξε μια στασιμότητα  στο όνειρο πριν συμβούν. Π.χ. έβλεπες καθαρό τον ουρανό και μετά εμφανίστηκαν οι φλόγες ή αμέσως από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν οι φλόγες.

Αυτές οι φλόγες έχει σημασία αν είχαν έρθει σε επαφή με το οξυγόνο, ή έσκαγαν μόνες τους αναίτια.  Στην περίπτωση που τις έσκαγε το οξυγόνο είναι μια βλάβη για τον οργανισμό που μπορεί να αποκτούσαμε. Μας έσωσε το οξυγόνο. Άρα, τις είδαμε νωρίς και τις θεραπεύσαμε.  Αν μπουν στην ατμόσφαιρα θα πρέπει να δούμε τι επίδραση έχουν πάνω μας. Ειδικά, αν λάμπουν μια στιγμή και σβήνουν πρέπει να δούμε άμεσα οφθαλμίατρο. Υπάρχει φόβος  μιας ασθένειας στο μάτι ή τύφλωσης. Το ίδιο ισχύει αν έσκαγαν με την επαφή του οξυγόνου.  Αν όμως τις θέριευε το οξυγόνο και έκαναν  ωραία σχέδια στον αέρα, είναι μια ερωτική επιτυχία. Αν όμως το οξυγόνο δεν τις εμπόδισε να μπουν και να μας βλάψουν είναι μια τύφλωση κυριολεκτική ή η καταστροφή μας.

Έκλειψη ηλίου ή σελήνης, λάμψεις, φωτιές στον ουρανό, πυροτεχνήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.