Είναι τα άτομα, που έχουν πέσει σε βαθύ κώμα, άτομα που είναι κλινικά νεκρά και  απλά μόνο αναπνέουν, άτομα που έχουν πάθει κάποιο ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο, άτομα που έχουν όγκο στον εγκέφαλο ή δυσλειτουργίες εγκεφάλου. Αυτά είναι τα παθολογικά αίτια.

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/default/public/pic13.jpeg?itok=gxUxJdUx

Όταν το άτομο δεν βλέπει όνειρα βλέπει ένα άσπρο τοπίο για όνειρα σαν τοίχο. Άλλα όνειρα είναι διαλυμένα. Δεν εννοούμε φυσικά τα άτομα που βλέπουν και δεν τα θυμούνται. Αυτά είναι άλλη κατηγορία.

Όμως τα ψυχολογικά αίτια είναι:  Άτομα που έχουν διαλύσει την ψυχή τους και άτομα με σχιζοφρένεια, επικίνδυνα,  που πρέπει να νοσηλευτούν. Αυτή είναι η κόλαση για μένα. Η διάλυση της ψυχής. Πιστεύω, άλλα δεν το υπογράφω ότι ισχύει κιόλας- απλά το αναφέρω επιφυλακτικά-  ότι αυτά τα άτομα δεν έχουν αθάνατη ψυχή. Την έχουν σκοτώσει, αλλά δεν είμαι σίγουρη γι” αυτό. Μπορεί πάνω σ” αυτό να μας απαντήσει ένας ειδικός που έχει γνώσεις σ’ αυτό το θέμα.

Άτομα που δεν βλέπουν καθόλου όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.