Άλογο
Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πάθη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλιας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ’ όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

Άλογο
Ετικέτες:            

210 σχόλια στο Άλογο

 • Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Ονειρευτηκα Παρασκευη προς Ξημερωματα Σαββατου οτι στην κεντρικη πλατεια της πολης που ζω γινοταν μια ομιλια.Ειχε παρα πολυ κοσμο και δεν μπορουσα να πλησιασω.Ξαφνικα παραμεριζει ο κοσμος απο τον κεντρικο δρομο που ξεκινα απο την πλατεια και περναει ενα κοπαδι κανελια αλογα.Ηταν πολυ ομορφα οχι εξημερωμενα αλλα ουτε αγρια και περπατουσαν περηφανα χωρις σελες και ηταν και νεα και ενηλικα ζωα.Μετα ξαναπηραν τις θεσεις τους οι ανθρωποι και προχωρησα και γω.Σε λιγο προς το τελος της ομιλιας επαναληφτηκε το σκηνικο με τα αλογα αλλα τωρα περασαν ακριβως μπροστα μου και μολις περασε το τελευταιο τα ακολουθησα και γω μαζι με πολλους ανθρωπους.Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι παίρνεις δυνάμεις από κάτι που υπάρχει γύρω σου και δεν μπορείς να το κατακτήσεις. Όμως ξέρεις ότι είναι προορισμένο για σένα. Προσπαθείς να ζεις την κάθε μέρα, με τη σκέψη ότι υπάρχει κάτι που θα το ακολουθήσεις, μπορείς να το κάνεις, φτάνει να προσπαθήσεις. Για να το πετύχεις, πρέπει να σταθείς στο πλήθος και να κυνηγήσεις το όνειρό σου την κατάλληλη στιγμή.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία είδε η μητέρα μου ότι ένα καφέ άλογο με άσπρη χαίτη στο στήθος να μπαίνει στο χωράφι μας όπου βρίσκεται και το σπίτι μας, και να τρέχει κατευθείαν στο νταμάρι όπου και έπεσε.
  ΝΑ σημειώσω ότι όταν ήταν να αρραβωνιαστώ είχε δει ένα άλογο να μπαίνει πάλι στο κξτήμα μας αλλά πέθανε κάτω από ένα δέντρο….μετά από χρόνια μου το αποκάλυψε μιας και τελικά χώρισα.
  Τι μπορεί να σημαίνε ιαυτή τη φορά?
  Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 18:13
   Σύνδεσμος

   Μια από τα ίδια. Ίσως επηρεάστηκε από εκείνο το όνειρο ή θα επαναληφθεί αυτό που έγινε τότε. Θα χωρίσεις ξανά. Δεν είναι καλό όνειρο. Χωρισμό δηλώνει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 στο 22:46
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια καλησπερα.Ειδε η μαμα μου το εξης ονειρο .Ηταν συνεχομενο γιαυτο & δεν το διαχωρισα .Ηταν λεει καπου και εκει ηταν ενα αλογο κανελι με λαμπερο τριχωμα και ετρωγε σανο και το χαιδευε.Μετα ηρθε ενα κατσικακι λευκο και το χαιδευε και αυτο .Μετα βρεθηκε σε ενα μερος οπου εκει ηταν ο μπαμπας μου (ο οποιος εχει φυγει απο την ζωη) και ειχε μπροστα του σαν αποκομματα εφημεριδας το οποιο ηταν σαν αιτηση και μεσα σε αλλα ονοματα που ειχε εγραφε και το δικο μου ονοματεπωνυμο .Του ειπε η μητερα μου ,ψαχνεις για δουλεια ?Αλλα δεν απαντησε .Μετα εγραφε κατι νουμερα απο τα δεξια προς τα αριστερα και το μονο που της ειπε ειναι ,εχει ξεχρεωθει .Σημαινει κατι για εμενα αυτο απο την στιγμη που ειχε το ονοματεπωνυμο μου ?Σε ευχαριστω .

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 10:05
   Σύνδεσμος

   Είναι η λίστα με τις αρμοδιότητές του. Όταν σας τακτοποιήσει, τότε θα σε σβήσει. Εκτός από τον πατέρα σου όμως, και η μητέρα σου έχει αναλάβει κάποιες δικές σας υποχρεώσεις. Το άλογο είναι αλληγορικά η δύναμη και το κατσίκι είναι κυριολεκτικά η δύναμη που καταβάλλει για να σας φροντίσει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 12:03
    Σύνδεσμος

    Ακριβως ετσι ειναι Νεκταρια !!Τι εννοεις ομως να τακτοποιησει ?Σε κατι συγκεκριμενο ?Διοτι ηταν γραμμενο το ονοματεπωνυμο μου & οχι σε καποιο απο την υπολοιπη οικογενεια !Και θα με σβησει ?Σε ρωταω ωστε να καταλαβω ..

    Απάντηση
    • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 12:11
     Σύνδεσμος

     Η λίστα είναι μεταφορική εδώ. Όταν έχεις κάποιες αρμοδιότητες τι κάνεις; Γράφεις 4-5 εκκρεμότητες και μαρκαίρεις όσα έχεις τελειώσει. Άρα, είσαι η εκκρεμότητα που έχει αναλάβει και όταν τελειώσει το όνομά σου δεν θα υπάρχει, διότι θα έχεις τακτοποιηθεί. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι στους άλλους. Εσένα έχει αναλάβει.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 13:05
      Σύνδεσμος

      Καταλαβα ..Αυτο σημαινει και το εχει εξωφληθει που ανεφερε??
      Μπορει να σημαινει & βοηθεια Νεκταρια σε επαγγελματικο επιπεδο ,διοτι δεν εργαζομαι & ψαχνω γιαυτο .Αυτο που παντα πεφτεις μεσα δεν υπαρχει !!!!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 16:40
       Σύνδεσμος

       Το λες με την έννοια που μιλάμε σήμερα. Δεν υπάρχεις! Με τη δεύτερη ανάγνωση το κατάλαβα. Ναι, κι εκεί αναφέρεται.

       Απάντηση
        • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 19:30
         Σύνδεσμος

         Επίσης, όταν τελειώσει όλες τις αρμοδιότητες που έχει, θα πάει στη ν απέναντι όχθη. Δεν μπορεί να σε βοηθάει πάντα.

         Απάντηση
         • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 19:36
          Σύνδεσμος

          Το ξερω οτι δεν θα ειναι παντα,ισως μας βλεπει που αγωνιζομαστε γιαυτο !!Και εν ζωη παντα μας βοηθουσε με την υπομονη του και την ηρεμια του !!Σε ευχαριστω και παλι .

          Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 στο 12:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα χθες ειδα το εξης ονειρο και θα ηθελα τη βοηθειας σας… Ειδα πως ειμαι σε ενα υπαρκτο σημειο λιμανι μικρο στη πολη που μενω στεκομουν λειπον εκει μπροστα απο το λιμανακι και ειχε καϊκια εκει ενα απο αυτα τα καϊκια λεει ηταν της πεθαμενης μου γιαγιας(δεν ειχε καϊκι στην πραγματικοτητα) διπλα μου στεκοταν 3 ασπρα αλογα τα οποια μωλις πηραν εντολη να βουλιαξουν το καϊκι απο ποιον δεν θυμαμαι οποτε τα 3 αλογα μπηκαν μεσα στο καϊκι ετρεχαν πανω κατω δεξια αριστερα μεχρι που το καϊκι αρχησε να βαζει να νερα και να μισοβυθιζεται αυτο που αναρωτιομουν στο ονειρο ειναι γιατι κανεις(ειχε κοσμο εκει γυρω που εβλεπε και εβλεπε απο μακρια και ο παππους μου ο συζυγος της πεθαμενης μου γιαγιας ο οποιος ζει) δεν βοηθαει δεν ερχεται να βγάλει τα νερα απο το καϊκι και να διωξει τα αλογα. Και εγω εβω ειμουν μπροστα απο το καϊκι και το εβλεπα να μισοβυθιζεται δεν με ενοιαζε και πολυ το νερο που εμπαινε στο καϊκι ηταν πεντακαθαρο λιγο πριν ξυπνησω θυμαμαι οτι το καϊκι ειχε μεσα νερα αλλα δεν ειχε βυθιστει… Θα ηθελα να σας αρωτησω εαν αυτο το ονειρο σχετιζεται μια καινουργια γνωριμια που εχω κανει και με εχει τρελανει γιατι δεν βγαζω ακρη εαν θελει η οχι να εξελιχθει και τρελαινομαι στις σκεψεις…..

  Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:06
   Σύνδεσμος

   Είναι αντιφατικό όνειρο. Δεν βγαίνει άκρη, όπως το είπες. Η ψυχή σου είναι μπερδεμένη. Δεν μπορεί να τον αξιολογήσει σωστά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 στο 21:51
  Σύνδεσμος

  εχθες το βραδυ ειδα στο ονειρο μου πως ημουν σε καποιο μερος με ανωμαλο εδαφος σαν να ημουν σε καποιο βουνο μαζι με 2-3 ατομα ακομα και ξαφνικα βλεπω απο ψηλα να κατεβαινει καλπαζοντας ενα αλογο λευκο με λιγο γκρι ανοιχτο χρωμα στην κοιλια του (πανεμορφο με υπεροχα ματια) και μολις εφτασε μπροστα μου γονατισε και με κοιταζε στα ματια,,,, δεν ηταν χτυπημενο, δεν ηταν κουρασμενο, ηταν σαν να υποκλινοταν σε μενα. Παρ’ολο που το τοπιο ηταν λιγο αγριο εγω βλεποντας αυτο το αλογο ενοιωσα υπεροχα, γαληνια.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:05
   Σύνδεσμος

   Αν το έδαφος ήταν ομαλό θα έπαιρνε βραβείο. Όμως, το όνειρο δείχνει λοιπόν ότι γίνονται θαύματα. Ότι εκεί που περιμένεις να φανεί η δυστυχία, έρχεται η ευτυχία και υποκλίνεται μπροστά σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σημερα το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι χιονιζε και μάλιστα πολύ έντονα, μέσα σε αυτή την φάση εμφανίζονται δύο μεγάλα μαύρα άλογα πανέμορφα μέσα σε ένα φραγμενο χώρο και άρχισαν να τσακώνονται εντονα μέσα στο χιόνι! !!!μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την ερμηνεία του; ;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 στο 11:00
   Σύνδεσμος

   Δύο κατάμαυρα συναισθήματα σε φέρνουν σε κατάσταση ψυχρότητας και κενού, όταν έρχονται αντιμέτωπα. Όμως είσαι από τα άτομα που τίποτα δεν σε καταβάλλει και μπορείς να δεις μέσα στην κατάσταση αυτή την ομορφιά της ζωής.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ένα καφέ όμορφο άλογο με λίγο άσπρο στη μουσούδα, είχε καρότσα πίσω του, ανέβηκα στη καρότσα ήμουν όρθια και αυτό έτρεχε, αλλά παρόλο που έτρεχε, ήμουν σταθερά όρθια αλλά κάπως μαγκωμένη σαν να φοβόμουν λίγο αλλά μου άρεσε κιόλας. Μετά αφού φτάσαμε σε ένα προαύλιο είδα ότι με έγλειφε στο πρόσωπο, μου γύρισε το πρόσωπο με το χέρι του και με φίλησε στο στόμα και έβαλε καταλάθος το χέρι του στο στόμα μου και μπήκε ένα σκουπιδάκι σαν χνουδάκι ήταν και εγώ το έφτυσα το σκουπιδάκι και του είπα τι κάνεις ρε χαζό!!! Τι μπορεί να σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ!!!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:07
   Σύνδεσμος

   Το άλογο εδώ είναι συμβολικά ένας άνδρας, ο οποίος σε φίλησε. Είναι η ταχύτητα που χρησιμοποιεί και η ασφάλεια που νιώθεις. Όμως όταν κάνει ανοησίες δεν μπορείς να μην τον μαλώσεις. Δέχεσαι το φιλί του γιατί αναγνωρίζεις ποιος πραγματικά είναι. Δεν είναι το άσπρο άλογο που περίμενες, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Ξέρεις ότι πίσω απ’ αυτόν υπάρχει ένας άνδρας με τα ελαττώματά του που δεν μπορούμε να τα δεχτούμε ακόμα κι αν έγιναν κατά λάθος.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:31
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ, μακάρι να βγει αληθινό και ας τον μαλώνω!!!!! 🙂

    Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο 00:42
  Σύνδεσμος

  Γεια σας στο όνειρο μου στην αρχή έβλεπα μόνο τον ωκεανό μετα διέκρινα δυο κρυστάλλινα φτερά μετα βγήκε απο το νερό ένας κρυσταλλινος Πήγασος πέταξε για λίγο και στην αρχή τίποτα μετά τα φτερά χάθηκαν και έγιναν βροχή έμεινε για λίγο στον αέρα μονο ενα κρυστάλλινο άλογο να καλπάζει μετα έγινε και αυτό βροχή και χάθηκε. Μπορείτε να μου εξηγησετε τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:04
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο από τη σφαίρα του φανταστικού.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 10:21
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα την παρασκευη οτι ειχα παει σε εναν σαν ιππικο ομιλο ανηφορικα και θα πηγαινα να παρω ενα αλογο καφε ομορφο το οποιο μου εκανε ναζια πολλα σαν γατακι χαϊδεύοτανε πανω μου εγλυφε το χερι. Και μου κανει ο εκπαιδευτης να παρω αλλο αλογο και παει να μου φερει ενα αλλο και το καφε αλογο ζηλεψε πολυ αγριεψε και του κανω του εκπαιδευτη “οχι ευχαριστω θα παρω το καφε” ανεβαινω στο καφε και ηταν θυμωμενο μαζι μου (το αλογο) και ημουν πανω του και μου δαγκωνε τα ποδια αλλα ειχε δοντια καρχαρια εγω εκει συνεχιζα να το καβαλαω και αυτο δε με ηθελε πανω του και δε προχωραγε ηταν νευριασμενο , εμενα δε με πτοουσε τπτ συνεχιζα να το καβαλαω. Οπου σε καποια στιγμη ηρεμησε το αλογο εγινε παλι οπως στην αρχή ησυχο και μου εκανε παλι χαδια και με ακουγε και το ιππευσα μια χαρα.
  Παρακαλω πολυ να μου απαντησετε γτ ειδικα οσα σας εχω στειλει με αλογα και μου εχετε απαντησει μου εχουν βγει! Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 18:10
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ξέρεις τι θέλεις και μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Το καφέ όμως δεν είναι κάτι μόνιμο. Έπρεπε να ιππεύσεις ένα άλλο άλογο. Να το περιμένεις. Πρόσεξε, γιατί μπορεί να βρεις μια παροδική κατάσταση (σχέση) που θα κρατήσει λίγο, αλλά θα περάσεις καλά μέσα σ’ αυτή. Έπρεπε το άλογο να είναι άσπρο και να σε θέλει από την αρχή, όχι όταν το ημερεύσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 στο 21:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα οτι ήμουν σε μια πισίνα καθαρή πολυ ωραία και μεγάλη και διπλα μου ηταν ενα καφέ άλογο πολυ γλυκό και το σκυλι μας μεσα στην πισινα κι αυτό οπως και το άλογο.απλα τα έβλεπα μεσα στο νερό και τους έριχνα νεράκι να δροσιζονται

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Στενεύουν τα περιθώρια στη ζωή σου και δεν ξέρεις να αξιολογήσεις ένα άτομο για να πάρεις αποφάσεις γι’ αυτό, αν είναι μια παροδική ή μόνιμη σχέση. Όμως σου αρέσει σαν άτομο και σε προβληματίζει η στάση του.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 20:13
    Σύνδεσμος

    Αρα δειχνει τη δική μου συναισθηματική κατάσταση και οχι κατι που πρόκειται να συμβεί ε;

    Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Ειδα οτι καπου εξω με πολυ κοσμο σαν πλατεια ηταν αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν πλατεια ειδα στην μεση ηταν ξαπλωμενο ενα ασπρο αλογο. Φαινοταν λες και ή ηταν τραυματισμενο ή νεκρο, ολοι το κοιταζαμε αλλα ξαφνικα το αλογο σηκωθηκε και ηταν καλα πολυ ομορφο ασπρο δυνατο και πηγα να το καβαλησω ανεβηκα πανω και φυγαμε. Εκει που ετρεχα με το αλογο απο πισω μας κυνησουσε ενας με ενα μαυρο αλογο προσπαθουσα να ξεφυγω. Ε ξαφνικα με εφτασε και τελικα ενω στην αρχη φαινοταν ενας μαυροφορεμενος επικινδυνος ηταν το αγορι μ που εχουμε βασικα χωρισει εδω και λιγες μερες και δεν μου εκανε κατι σταματησαμε ξαφνικα και μιλάγαμε και μετα ξύπνησα. Τι σημαινει? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 13:35
   Σύνδεσμος

   Απλά, το όνειρο σου λέει να ξεχάσεις αυτόν που χωρίσατε και να βρεις αυτόν με το άσπρο άλογο, διότι αν τον βρεις δεν θα χαρείς αυτό που θα έχεις μαζί του, θα σε κυνηγάει εκείνος που χώρισες και σκέφτεσαι ακόμα. Πριν έρθει λοιπόν ο καβαλάρης με το άσπρο άλογο να ξεπεράσεις αυτόν με το μαύρο για να μην βρει το θάρρος και την δύναμη να σε ακολουθήσει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 18:14
    Σύνδεσμος

    Κυρια Νεκταρια να σας πω κατι ομως εγω καβαλουσα το ασπρο αλογο δεν το καβαλουσε αλλος… γτ μου λετε να βρω αυτον με το ασπρο αλογο τον καβαλαρη και μπερδευτικα λίγο οποτε???Ευχαριστω για την απαντηση.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 20:03
     Σύνδεσμος

     Διότι εδώ συμβολικά το άλογο είναι ένας άνδρας που έρχεται δηλαδή τον ακολουθείς, αλλά δεν πρέπει να σε κυνηγήσει ο παλιός. Πρέπει να τον ξεπεράσεις για να χαρείς την κούρσα με το άσπρο άλογο. Εδώ το καβαλίκεμα έχει άλλη σχέση, ερωτική. Μας διαβάζουν και μαθητές καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 20:10
      Σύνδεσμος

      Ααα οκ ναι κατάλαβα ευχαριστω να στε καλα.

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 στο 15:42
  Σύνδεσμος

  Εβλεπα στον υπνο μου ενα καφε αλογο με γυαλιστερο τριχωμα. Δεν ηταν ουτε μεγαλοσωμο ουτε ομορφο. Μου φαινοταν λυπημενο. Εγω το χαιδευα, του μιλουσα κ ενιωθα αγαπη γιαυτο. Αυτο εδειχνε να χαιρεται κ να νιωθει ασφαλεια. Το ιδιο ενιωθα κ γω. Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Ένας φίλος,ένας συγγενής,ένας δικός σου άνθρωπος αντιπροσωπεύεται ονειρικά από αυτό το άλογο.Ετσι νιώθει και αυτά τα συναισθήματά σου δημιουργεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 στο 13:42
    Σύνδεσμος

    Υπαρχει ενας ανθρωπος για τον οποιο τρεφω βαθια κ δυνατα συναισθηματα…αν κ δεν επικοινωνουμε τακτικα…θελετε να πειτε οτι αυτος ο ανθρωπος τρεφει τα ιδια συναισθηματα με μενα? Και γιατι ηρθε λυπημενο κ ταλαιπωρημενο σε μενα κ με αφησε να το φροντιζω? ( Εννοω το αλογο)

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 στο 11:56
     Σύνδεσμος

     Εννοώ ότι όποιος αντιπροσωπεύεται απο το αλογο νιώθει λυπημένος.Θα βρει αποκουμπι σε εσένα γιατί μαζί σου θα νιώθει ασφάλεια.Ετσι θα νιώθεις και εσύ.Αγαπη και ασφάλεια.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 18:51
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.Ειδα οτι ημουν μονη κ ερχοταν κατα πανω μου ενα αλογο καφε κ γυρισα κ επιασα το στομα του με το χερι ενω ηξερα οτι ηταν πιο δυνατο απο μενα αλλα το κρατησα για ωρα πισω μου και μετα προσπαθησα να ξεφυγω μπηκα σε ενα σπιτι κ κρυφτηκα πισω απο το ενα φυλλο μιας ντουλαπας για να μη με βρει γιατι για καποιο λογο ηθελε να μου επιτεθει ενω δεν ειχα κανει κατι.Επισης ηταν και καποιοι αλλοι εκει αλλα δεν θυμαμαι ποιοι και το αλογο δεν τους εδωσε σημασια σαν να με μισουσε.Ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Το άλογο καταρχήν δεν θα μπει στο σπίτι. Άρα, αλληγορικά είναι μια ατίθαση πλευρά του εαυτού σου ή των άλλων. Είναι συμβολική η μορφή του εδώ. Άρα, δείχνει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση που προσπαθείς να ξεφύγεις, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όμως, μέσα σου υπάρχει μίσος και πικρία για όσα γίνανε. Πέτυχες να το τιθασεύσεις και να κρυφτείς. Όμως το πρόβλημα δεν λύνεται. Επανέρχεται. Άρα, θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις για να λύσεις το πρόβλημα ριζικά. Αν ξεφύγεις θα ξανάρθει. Άλλη τακτική έπρεπε να χρησιμοποιήσεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Α!Θυμήθηκα και άλλο ένα!Ήμουν σε ένα άγνωστο μέρος,σαν χωράφι,σε επαρχία/εξοχή πάντως και είδα μία ελληνίδα ηθοποιό,Φωτεινή την λένε, να είναι πάνω σε ένα δυνατό και υγειές άλογο και να καλπάζει.Αυτό θυμάμαι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 12:59
   Σύνδεσμος

   Εσύ ήσουν μέσα στο χωράφι, έξω απ’ αυτό; Είναι μια ψεύτικη χαρά, σαν κάτι που λάμπει και δεν είναι αληθινό. Είναι στρας. Οι ηθοποιοί στα όνειρα είναι οι πλαστοί ρόλοι, το ψέμα. Άρα, κάτι που μας παραπληροφορεί ή μας δίνει φρούδες ελπίδες τις περισσότερες φορές. Άρα, μην πιστέψεις σε μια φαινομενική ευτυχία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 07:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και καλή Τσικνοπέμπτη. Είδα στον ύπνο μου ότι είχα ένα άσπρο άλογο και ξαφνικά εκεί που ήμασταν κάπου με κόσμο άρχισε να γεννάει.
  Όμως έβγαζε από μέσα του κομματάκια από γυαλί. Απόρησα πως είχε γίνει αυτό αφού εγώ προσωπικά το τάιζα και ως γνωστό το άλογο δεν είναι σκύλος να σου φύγει και να φάει από έξω βρωμιές.(Το λέω γιατί έχω σκύλο και καμιά φορά μου φεύγει και τρώει ότι βρει από έξω).Το ευτύχημα ήταν ότι δεν είχε τραυματιστεί μέσα του και η γέννα συνεχιζόταν κανονικά. Έτσι φαινόταν. Ξύπνησα με μια απορία που βρήκε τα κομμάτια από γυαλί και πως τα κατάπιε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:58
   Σύνδεσμος

   Δεν ήταν άλογο λοιπόν. Εσύ έτσι το βλέπεις. Έτσι παρουσιάζεται σε σένα, χωρίς πραγματικά να είναι. Είναι κάτι άλλο που στα μάτια σου φαντάζει άλογο. Είναι φυσικό να βγάζει γυαλιά. Ένα αληθινό άλογο δεν θα το έκανε αυτό. Μήπως αυτό το άτομο που συμβολίζει πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις με την πραγματική του μορφή; Το άλογο δεν φτάνει να φαίνεται σαν άλογο, πρέπει πραγματικά να είναι από τον τρόπο που αντιδρά ή συμπεριφέρεται. Σκέψου το λοιπόν.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:11
   Σύνδεσμος

   Οπότε τι σημαίνει αυτό το όνειρο;;;;

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:37
    Σύνδεσμος

    Ότι είναι εμμονικό όνειρο. Πρέπει να πάψεις να εμπιστεύεσαι κάποιο άτομο που ενώ συμβολικά τον βλέπεις σαν άλογο, δεν είναι. Φαίνεται από το όνειρο αυτό.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου καλησπέρα!!! Οπως ξύπνησα απο βαθυ ύπνο αντιλήφθηκα ότι στον ύπνο μου άκουγα, μάλλον τη φωνή της μαμάς μου (Ουρανίας) χωρις να θυμάμαι αν την έβλεπα να μου λέει ότι ακόμη και στον ύπνο μου, όταν κοιμάμαι θα με φυλάνε άτια , κάθε στιγμή και για κάθε πράγμα απο ένα , πολλά άτια. Το αντιλαμβανόμουν σαν μια οντότητα θεόσταλτη.
  Οταν ξύπνησα σκέφτηκα ποσες βλακείες μπορει να βλέπει ο καθένας μας στον ύπνο του και είπα να μη το γράψω, αλλά τελικά αποφάσισα να ζητήσω την άποψή σου. Ψάχονοντας είδα ότι άτι, εκτός απο ποιητική ονομασια του αλόγου , άτι ονόμαζαν και το μονόκερο. Μπορεις να σκεφτεις κάτι?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   ΑΤΙΑ = Εξωγήινοι φίλη μου. Σε κούφανα ε; Δεν ήταν η μαμά σου φυσικά, ήταν ένα παραπλανητικό όνειρο. Σου έδωσε την εντύπωση των αλόγων, του πήγασου, του αλόγου, του μονόκερου και αναφέρεται στην Άγνωστη Ταυτότητα Ιπτάμενων Αντικειμένων, τα ΑΤΙΑ. Είναι το μόνο που δεν σκέφτηκες, που να πάει το μυαλό σου. Υπάρχουν κι άλλα ΑΤΙΑ δυστυχώς. Δεν είχα απαντήσει στο όνειρό σου γιατί δεν είχα έμπνευση. Μόλις το σκέφτηκα, λέω ας δώσω απάντηση στη Φωτεινή τώρα. Γι’ αυτό εσένα σε άφησα έξω κι είχα απαντήσει στους άλλους. Ήθελε σκέψη.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:14
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία το πρωι που το gouglαρισα σαν άτια , το πρωτο που μου έβγαλε ήταν αυτό. Το απέκλεισα όμως εντελώς επιδή ποτε μα ποτε δεν με απασχόλησε το θέμα. Ξέρω ότι μπορει να απασχολεί πολύ κόσμο, αλλά εμένα με αφήνει παντελώς αδιάφορη και ούτε πρόσφατα άκουσα κάτι για να πω ότι είναι απο εξωτερικά ερεθίσματα. Οπως γράφω κιόλας στο σχόλιό μου σκέφτηκα ότι μπορει να μην έχει καν εξήγηση. Παντως όταν άκουγα τη φωνή ένιωθα καλά , σα να είχα δηλ απο κάπου προστασία, γι ‘ αυτό λες ότι ήταν παραπλανητικό? Εσυ λες ότι είναι αυτό ε? Το γέννησε έτσι απο το πουθενά το μυαλό μου?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:32
     Σύνδεσμος

     Εγώ δεν το έψαξα. Μου ήρθε ουρανοκατέβατα η ερμηνεία. Σαν κάποιος να την εμφύτευσε στο μυαλό μου την ώρα που ερμήνευα κάποιο άλλο όνειρο. Μάλιστα, σ’ αυτό το όνειρο έδωσα λάθος ερμηνεία. Δεν μπορεί λοιπόν μια ερμηνεία που ήρθε με τόσο μαγικό τρόπο στο μυαλό μου και με απόσπασε από την ερμηνεία που έδιδα να είναι λανθασμένη. Αν ένιωθες καλά είναι η εξωγήινη βοήθεια αλληγορικά από νεκρούς ή προστάτες αγίους. Είναι αλληγορική η ερμηνεία και είναι φυσικό να νιώθεις καλά.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:39
      Σύνδεσμος

      Εχεις δίκαιο! Εισαι φοβερή! ΑΤΙΑ είναι. Μακαρι να ισχύει η αληγορική ερμηνεία.
      Ευχαριστώ πολύ.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:58
       Σύνδεσμος

       Κι αυτή κατόπιν μου ήρθε Φωτεινή!!!

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 05:45
  Σύνδεσμος

  Γεια σας..
  Εγω είδα οτι το αγόρι μου καβαλουσε ενα άλογο καφέ και ερχόταν προς εμένα πολύ γρήγορα και μόλις φτάνει κοντά μου σταματάει απότομα και ξεκινάει να τσακωνεται με ένα άλλο άλογο στο οποίο ήταν ο ξάδερφος μου.. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να είναι με άσπρο άλογο και να μην σταματήσει στον καβγά. Άρα, είναι κάποιες ρήξεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις μέσα στη σχέση, η οποία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 στο 20:26
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Είδα έναν βασιλιά στο βασίλειο του που περίμενε τη βασίλισσα του ενώ εγω περνούσα από έξω. Μόλις με είδε άρχισε να μαδαει ένα μεταλλικό λουλούδι.Αφού έριξε 5 πεταλα κατέβηκε τα σκαλιά και ανεβηκαμε σε ένα καφε ανοιχτό άλογο. Εγώ ήμουν καβάλα από πίσω του. Σε όλη τη διάρκεια ήταν γυρισμενος στο πλάι και κοιτούσε εμένα. Κάποια στιγμή μόλις άρχισα να κατεβαίνω ότι ήμουν πάνω στο αλογο φοβήθηκα μη πέσω και μου ειπε δεν πρόκειται να πέσεις.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 18:27
   Σύνδεσμος

   Βρέθηκες για λίγο στη σφαίρα του φανταστικού.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 10:57
  Σύνδεσμος

  ειδα ενα αλογο να μπαινει μεσα στο πατρικο μου (στη κουζινα) με αναβατη ενα ξαδερφο μου, το αλογο ηταν καφε και πηγαινε προς το μερος του πατερα μου ο οποιος εχει πεθανει πριν 9 μηνες……..εγω θυμωσα και αρχισα να φωναζω και τραβιξα απο το λουρι το αλογο για να φυγει μακρια απο το πατερα μου και τοτε ξυπνησα….

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 18:23
   Σύνδεσμος

   Δεν θα μπορούσε να πάει το άλογο στον πατέρα σου, διότι θα του έδινε ζωή. Αυτό είναι ανέφικτο να γίνει. Ένα εμπόδιο πάντα θα υπήρχε. Είναι φυσικό να ξέρεις ότι η ζωή δεν έρχεται πίσω. Δεν είναι δυνατόν να αναστηθεί γι’ αυτό άντέδρασες δικαιολογημένα. Ξέρεις και καταλαβαίνεις την ανθρώπινη φύση. Σε ένα δημοτικό τραγούδι ένα άλογο ζωντανεύει τον νεκρό και κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση που έδωσε στην μητέρα του πριν πεθάνει. Στην πραγματικότητα αυτό αντιβαίνει τους νόμους της φυσικής. Δεν γίνεται.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 στο 09:01
  Σύνδεσμος

  Χαίρετε σήμερα ειδα οτι ειχα ενα ζευγάρι αλόγων καφε μεσα στο σπιτι μου και τα ειχα αγοράσει ως κατοικίδια.Τα έπλενα τα χτενίζα και τα χάιδευα όπως κάνουμε τους σκύλους και εκείνα έδειχναν ευχαριστημένα δηλ ερχόντουσαν αμέσως κοντά μου να τα χαϊδέψω και είχαν χαρούμενη οψη .

  **το παραπάνω ονειρο ειναι 2 -3 φορές που το εχω δει ,δεν έδωσα σημασία απλά μου προκαλεί χαρα γιατι απο μικρο παιδί όλοι ήθελαν σκύλους και γάτες για κατοικίδια ενώ εγω άλογα και γαϊδουράκια, ακομα και παιχνιδια-παραμυθια γυρω απο αυτα τα ζωα ειχα απο οτι θυμάμαι .Τωρα αν δεν εχει να κανει μονο με αυτην την παλια μου επιθυμία που έρχεται στα όνειρα μου και σημαινει κατι επιπλέον θα σας ήμουν ευγνώμων να μου το πείτε.Ευχαριστω πολυ και καλές γιορτές με υγεία εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 13:01
   Σύνδεσμος

   Είναι επαναλαμβανόμενο όνειρο. Διάβασε για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 στο 12:17
  Σύνδεσμος

  Είδα πριν κάτι μέρες στον ύπνο μου ότι ίππευα ένα ψηλό, όμορφο και γυμνασμένο άλογο καφέ χρώματος. Ήταν ήμερο και υπάκουο αλλά για κάποιο λόγο εγώ δεν μπορούσα να το ιππεύσω καλά με αποτέλεσμα να κατεβαίνω απ’τη ράχη του και να ξανανεβαίνω. Καθ’ όλη τη διάρκεια απέναντί μου στεκόταν ένα άσπρο άλογο λιγο πιο αδύνατο και με κοιτούσε επίμονα.Τι να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:20
   Σύνδεσμος

   Είναι μια κατάσταση που καλείσαι να κατακτήσεις, δουλειά, σχέση κ.λ.π., αλλά δεν τα καταφέρνεις. Το κάνεις επιλεκτικά αυτό. Δεν ψάχνεις αυτό που δεν σου κάνει οπτικά, το βατό, το εύκολο, αλλά αντίθετα επιλέγεις κάτι όμορφο κι ας είναι δύσκολο, φτάνει να πετύχεις. Αυτό που σε κοίταζε μπορεί να είναι πιο άσχημο, αλλά μπορεί να κατάφερνες να το καβαΛικεύσεις αν προσπαθούσες. Όμως, οι βουλές της ψυχής είναι περίεργες κι εμείς ακολουθούμε το δικό της παράδειγμα. Προτιμούμε τις δύσκολες περιπτώσεις και αδιαφορούμε για τα δικά μας στάνταρντ που με μια προσπάθεια θα είχαμε ανεβεί στη ράχη του. Εδώ απάντησα γιατί διευκρίνισε ότι δεν είναι κυριακάτικο. Αυτό ακριβώς ζητάω από τα όνειρα αυτά. Μια διευκρίνιση.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία!!!
  Είδε ή μάνα μου εμένα ότι είχα αρραβωνιαστεί και ήμουν σε άμαξα με άλογα και μπροστά πεζός ήταν ο “γαμπρός’ ο οποίος ήταν ψηλός γέλαγε και είχε άσπρα δόντια και μίλαγε λέγοντας τι θα κάνουμε μετά, που θα πάμε κτλ. Ύστερα πήγαμε κάπου όπου έδωσαν στην μαμά μου μια πιατέλα με ρύζι. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό??
  Να σημειώσω ότι είμαι σε διάσταση και πάω για διαζύγιο και έχω ένα κοριτσάκι.
  Σε ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 στο 19:56
   Σύνδεσμος

   Θα ξαναπαντρευτείς λέει το όνειρο και μάλιστα αυτή τη φορά θα ευτυχήσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  καλημερα νεκταρια! ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο…ειδα οτι ειμασταν παρεα και ξαφνικα οπως κοιτουσα ειδα να πετανε πολλα αλογα μαζι νομιζω καφε χρωμα με κοκκινο υφασμα ηταν στρωμενα ….σαν σελα κατι….και το λεω στους αλλους μα κανεις δεν το εβλεπε! ηταν κατι σαν οραμα και το εβλεπα μονο εγω και γινοταν ολο και πιο εντονο…οι αλλοι γελουσαν και με κοροιδευαν με περασαν για τρελη κι εγω τους ελεγα μα δεν το βλεπετε? ηταν ολα προς μια κατευθυνση και πετουσαν στον αερα…και μετα νομιζω ειδα κι εναν αριθμο…παντως αναρωτιομουν κι εγω μηπως δεν ειμαι καλα γιατι κανεις δεν με πιστευε….ευχαριστω!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο από τη σφαίρα του φανταστικού.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:19
  Σύνδεσμος

  Το όνειρο που είδα ηταν πολύ περίεργο. Κάτω απο το σπίτι μου θα γινόντουσαν εκδηλώσεις. Ετσι, έφτασε ενα φορτηγό που μετέφερε άλογα διαφορετικων ειδων και τα άφησε ελεύθερα στο δρόμο για να τα προετοιμάσουν. Ξεκίνησαν κάποιοι σταδιακά να ιππεύουν ορισμενα. Παρόλου που ήθελα να ιππευσω και γω κάτι με εμπόδιζε και φοβόμουν γιατί κάποια ηταν αγριεμενα. Μέρες αργότερα έμαθα οτι θα ξαναγίνουν οι εκδηλώσεις αλλά σε άλλο μέρος και αποφάσισα να πάρω το τρένο. Στο δρόμο προς τον σταθμό συνάντησα εναν φιλο μου (στην πραγματικότητα πλεον δεν μιλάμε αρκετά λόγω μιας παρεξήγησης που έγινε) και αποφασίσαμε να πάμε μαζί. Ανεβήκαμε στο τρένο ,το οποίο ηταν υπερπολυτελές παρεμπιπτόντως και ξεκίνησε το ταξίδι. Σε όλη τη διαδρομή μου φερόταν αρκετά τρυφερά σε σημείο να δειξει το ερωτικό του ενδιαφέρον για μένα. Παρόλα αυτά ομως ένιωθα έντονη εμπιστοσυνη και ασφάλεια μαζί του. Στη συνέχεια, κοίταξα το παράθυρο και είδα τα άλογα των εκδηλώσεων διασκορπισμένα και κατάλαβα οτι κάτι συνέβη και ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις. Τέλος, κατεβηκαμε στη στάση που θέλαμε μπροστά σε μια μεγάλη πόλη, χωρίς όμως να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις. Τι να σημαίνει??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:20
   Σύνδεσμος

   ..

   Είναι το αντίθετο. Μ’ αυτό το άτομο δεν έχεις μέλλον. Αν είχες, θα είχες καβαλικέψει το άλογο χωρίς εμπόδια. Άρα, δεν θα χρειαζόταν να πάρεις κανένα τρένο. Όλα δείχνουν ότι πρέπει να αποβάλλεις μέσα σου ό,τι τον αφορά για να γίνουν οι αγώνες των αλόγων κανονικά και να λάβεις ήρεμη μέρος κι εσύ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 10:46
  Σύνδεσμος

  Σας ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για την απάντηση!!έχει να κάνει με επιτυχία μου στα επαγγελματικά μου? η προσωπικά μου γι αυτό το είδα? ένιωθα σαν να το ζούσα στην πραγματικότητα. ένα από τα πιο όμορφα όνειρα που είδα το άλογο που μου έκανε εντύπωση η λευκότητα του και τα φτερά του με φως .

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Σου εξήγησα, δεν κατάλαβες την ερμηνεία μου; Αφορά καθαρά το συναίσθημα που είχες εκείνη την ώρα. Αν είσαι ερωτευμένη πετάς. Αυτό ένιωσες. Δεν έχει άλλη ερμηνεία γιατί είναι συνειδητό μεσημεριανό όνειρο. Αν ήταν βραδυνό θα ίσχυαν όσα λες, γι’ αυτό θα έπαιρνε και βραβείο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Έβλεπα το Σάββατο μεσημέρι σε όνειρο ότι ήμουν πάνω σε ένα λευκό άλογο και το ίππευα είχε λευκά φτερά και με ανέβαζε ψηλά τον ουρανό σαν βόλτα πήγαμε και ήταν πολύ όμορφα φτάναμε ψηλά και κάναμε βόλτες ήταν τόσο όμορφα.τι είναι?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Ήταν ο Πήγασος λοιπόν. Το φτερωτό μυθικό άλογο. Άρα, επειδή είναι μεσημεριανό όνειρο δεν έχει ερμηνεία. Δείχνει την συναισθηματική σου κατάσταση. Σίγουρα είσαι ερωτευμένη και αυτό το εξωτερίκευσες στο όνειρο αυτό. Ήταν λοιπόν μια αλληγορική επίσκεψη στον έβδομο ουρανό. Αν ήταν ασυνείδητο όνειρο της νύχτας, θα έπαιρνε βραβείο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 στο 11:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδε η μητέρα μου στην αυλή μιας εκκλησίας ένα κόκκινο άλογο με έναν καβαλάρη, τον οποίο λένε Δημήτρη, να καλπάζει γρήγορα . Έκανε μια διαδρομή και ξαναγύρισε.
  Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι ότι το άλογο ήταν κατακόκκινο και ο καλπασμός του.
  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό παρακαλώ?
  Ευχαριστώ πολύ.
  Συγνώμη για την 2η εγγραφή δεν το έβλεπα . Δεν ήταν όνειρο Παρασκευής.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 στο 15:26
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα μαρια μου…η μητερα σου μηπως εχει κανει καποιο ταμα στον Αγιο Δημητριο??? Το οτι ηταν κατακοκκινο το αλογο ειναι κατι καλο συνηθως για τα επαγγελματικα…

   Απάντηση
   • Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 στο 18:24
    Σύνδεσμος

    Η μάνα μου όντως έχει κάνει τάμα σε Άγιο Διονύση όμως , για ένα σπιτι που χάσε κ ο δρόμος που το είδε το όνειρο ήταν στο ίδιο που υπάρχει το σπιτι.
    Βλέπετε κάποια σχέση??
    Σας ευχαριστώ πολύ.

    Απάντηση
    • Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 στο 20:09
     Σύνδεσμος

     Γεια σου μαρακι μου απλα ρωτησα μηπως ειχε κανει κανα ταμα και ισως το ξεχασε και μ αυτον τον τροπο μεσω του ονειρου ηθελε να τις το θυμησει…γι αυτο σε ρωτησα
     ….ισως ξαναερθει στην επιφανεια αυτο τ θεμα με το σπιτι αφου σ αυτον τον δρομο ειδε τ ονειρο..
     Ειπαμε το κατακκοκινο αλογο για μενα ειναι καές εξελιξεις στα επαγγελματικα οποτε ισως κατι καλο να περιμενει την μητερα σου στην σττοφη της γωνιας που λεμε…ευχομαι τα καλυτερα

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα ασπρο ψηλο αλογο με ροζ μποτες να ιππευει σε μεγαλες ασπες σκαλες. Πηγαινε απο την μια στην αλλη με ζωηρο τροπο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 10:54
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού. Ελπίζω να απόλαυσες το όνειρο αυτό. Δεν έχει ερμηνεία φυσικά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Δεν ηξερα π αλλου να καταχωρισω το ονειρο.. Λοιπον ειδα χτες βραδυ οτι ημουνα σε ενα μερος κατι σαν σχολειο με πολλους ανθρωπους καποια στιγμη με φωναζουν κ μ δειχνουν 2 αλογα ενα μαυρο κ ενα καφε αρκετα μεγαλα πηγα διπλα τους κ αρχισα να τα χαιδευω μ αρεσαν παρα πολυ κ δν φοβομουν ( στην πραγματικοτητα τα φοβαμαι) κ περασα αρκετη ωρα μαζι τους μετα με φωναξε ενας ανδρας αυτος ητανε κατα την διαρκεια ολου του ονειρο ενας ξανθος ωραιος ανδρας αν κ φαινοτανε λιγο μεγαλος ηταν κατι σαν δασκαλος δν ξερω κλ αλλα μ εδεινε πολυ σημασια κ μονο με μενα εμενε πιο πολυ λες κ ημουν σημαντικη για αυτον. Καποια
  στιγμη ερχεται μια γυναικα κ μ λεει παρε τον κιμα π παριγγειλες αλλα δν θυμομουν να το ειχα κανει την αποφευγα συνεχεια μετα ομως με βρηκε παλι κ μ εδωσε την σακουλα με τον κιμα ενα κιλο μ λεει 6 ευρω κλ της λεω πηρα το πορτοφολι μ εβγαλα ενα 5ευρω κ 1 της τα εδωσα αλλα δν ηθελα επειδη δν ειχα λεφτα μονο κατι 2ευρα μ ειχαν μεινει κ σκεφτομουνα με τι θα τα βγαλω περα. Τοσο θυμαμαι απαντηστε μ . ευχαριστω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016 στο 15:48
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Αντι!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι ίσως υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από έναν άντρα,επίσης ίσως ο άντρας αυτός να συμβολίζει τον εαυτό σου….και ότι θα πρέπει να συμφιλιωθείς!!
   Τα άλογα εδώ συμβολίζουν την στεναχώρια(μαύρο)και την ηρεμία(καφέ)!!
   Τον κιμά δεν έπρεπε να το πάρεις…το ώμο κρέας συμβολίζει την στεναχώρια και τους καυγάδες!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:04
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω πολυ ντορα μ !! Πραγματικα στεναχωριες μπολικες σε καυγαδες δν εχω φτασει ακομα οσο για το καφε αλογο π ανεφερες ηρεμια πραγματικα τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω τα παντα με πολλη ηρεμια κνουτε καν μιλαω πραγμα π δν ειναι της φυσης μ . αισθανομαι οτι κατι εχει αλλαξει μεσα μ.. Σε παρακαλω κοιτα λιγο το ανδρας.. Ευχαριαστω κ παλι

    Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 16:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας ειδα οτι ταξιδεψα με την κολλητη μου καπου σε ενα μερος (δεν θυμαμαι πιο) και πηγα σε ιππικο ομιλο εκει μ εδωσαν ενα καφε αλογο το οποιο μιλουσε και ηταν αρσενικο για 1 2 μερες επερνα το ιδιο μεχρι που την 3 μερα επεσε κατω οταν το ιππευα δεν το ειχαν ταισει καλα και δεν ειχε αλλες δυναμεις πηγαμε πισω στο ιππικο ομιλο περπατωντας εγω μαζι του. Την επομενη μερα ξαναπηγα να δω πως ειναι και το αλογο και μου εδωσαν να ιππευσω ενα αλλο λευκο αλογο θηλυκο το οποιο και αυτο μιλουσε το ιππευσα αρκετα σε καποια φαση φτασαμε σε μια τεραστια ανηφορα εγω κατεβηκα απ το αλλο και της ειπα μην “ανυσηχεις δν θα ανεβουμε τετοια ανηφορα καβαλα πανω σου” και μου απαντησε “ευτυχως γτ δεν θα το αντεχα” και τα 2 αλογα παντως αδυνατα ηταν οχι υπερβολικα αδυνατα αλλα λιγο τι σημαινουν ολα αυτα? Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο. Αφύσικα πράγματα. Είναι όνειρο από τη σφαίρα του φανταστικού. Τα άλογα δεν μιλάνε. Πρόσεξε πολύ, διότι όποιος δει ένα τέτοιο όνειρο έχει φόβο να παγιδευτεί σ’ αυτό τον κόσμο. Ελπίζω κάποια στιγμή να πας στον ιππικό όμιλο και να σου δώσουν ένα άλογο που δεν μιλάει για να μπορέσεις να επανέλθεις στον κόσμο μας. Ελπίζω να γίνει σε κάποιο σειριακό όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 16:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Ειδα προχθες στον υπνο μου οτι ημουν σε εναν τεραστιο κηπο, πολλων στρεμματων, με πολλα λουλουδια και συγκεκριμενα κοκκινα και ροζ τριανταφυλλα. Καθομουν εκει και τα χαζευα μεχρι που εμφανιζεται ενας γνωστος μου (φατσικα) πανω σε ενα αλογο και ηθελε να με βοηθησει να μην καθομαι μονη μονη μου. Το αγορι αυτο το βλεπω στο λυκειο μου, (ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος) και δεν ηξερα καν το ονομα του αλλα απο το ονειρο εμαθα κατα καποιον τροπο, και σημερα επιβεβαιωθηκα πως τον λενε ετσι!! Τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Σε ενδιαφέρει ερωτικά; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει φίλος σου αν το άλογο ήταν κόκκινο και το αγόρι σου αν το άλογο ήταν άσπρο. Πάντως, υπάρχει μεγάλη προοπτική να γίνει κάτι μεταξύ σας. Κακό θα ήταν αν το άλογο ήταν μαύρο, καφέ ή γκρι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα ένα καφέ άλογο και όλοι το φοβόντουσαν. Έμπαινε από το μπαλκόνι σε όλα τα σπίτια και τα έκανε άνω κάτω και έφευγε και ξαφνικά είδα ότι μπήκε στον πάνω όροφο από το σπίτι μου και εγώ ήμουν στο δικό μου σπίτι δηλαδή έναν όροφο πιο κάτω και το περίμενα και κάλεσα την αστυνομία και αυτό μπήκε μέσα και έσπασε μερικά πράγματα χωρίς να μας πειράξει.απλά το φοβόμασταν όλοι και μόλις το βλέπαμε τρέχαμε να κρυφτούμε ενώ στην ουσία κακό δεν έκανε στους ανθρώπους

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 20:52
   Σύνδεσμος

   Το άλογο που ειδες,αντιπροσωπεύει εναν ανθρωπο για τον οποίο νιώθεις τα ανάλογα συναισθηματα.όλοι τον φοβάστε όμως τελικά είναι ακίνδυνος.προκαλει ανακατοσουρες στις ζωές σας όχι όμως σημαντικά και βλαβερά προβλήματα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 14:23
  Σύνδεσμος

  Γεια σας εγω ειδα να ιππευω ενα καφε αλογο σε μια κοιλαδα.. τι συμαινει? Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 18:50
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει οτι εχεις η θα αποκτήσεις μια σχέση με κάποιον ο οποίος θα είναι σωστός και πιστός αλλά δεν είναι ακριβως όπως τον ονειρευοσουν.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015 στο 20:57
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ακολουθούσα ένα άλογο και μετά αυτό άρχισε να πετάει πάνω από την θάλασσα.Δεν είχε φτερά.Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέριες,αυτό μου έκανε εντύπωση.
  Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 10:19
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία χρειάζομαι λίγη βοήθεια εδώ.γίνεται να κανει κάποιος αστρικό ταξίδι με διαφορετική μορφή απο την δική του?

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 10:33
    Σύνδεσμος

    Αυτό δεν είναι αστρικό ταξίδι που λες. Αν νιώσεις ότι είσαι εσύ, αλλά με άλλη μορφή πρόκειται για βαθύ απογειωτικό όνειρο. Γίνεται άλλη κατηγορία. Βλέπεις τον εαυτό σου όπως θα ήθελες ή δεν θα ήθελες να είναι.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 11:04
     Σύνδεσμος

     Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ!
     Γ12 είχες την αίσθηση οτι έφευγε μακρια σου καθως πετούσε το άλογο?ενα άτομο το οποίο ακολουθεις αλληγορικά,θα πετάξει προς αλλη κατευθυνση και δεν θα το ακολουθησεις πλεον…

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 11:30
      Σύνδεσμος

      Σωστή ερμηνεία. Αυτό θα τον/την λυτρώσει όταν δεν ακολουθήσει. Από κάτω η θάλασσα αυτό δείχνει.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν σε έναν ιππόδρομο(δεν παιζόντουσαν στοιχήματα) όπου υπήρχαν καφέ/κανελί Άλογα και ετοιμάζονταν να τρέξουν. Όλοι οι αναβάτες(άντρες) φορούσαν μπλε-ανοιχτό χρώματος ρούχα και όταν ξεκίνησαν να τρέχουν τα Άλογα, το τελευταίο στη γραμμή δεξιά, ένα πολύ όμορφο Άλογο, θηλυκό και ψηλό το οποίο το κράταγε μια γυναίκα αναβάτης, φοραγε μπλε-ανοιχτο χρωματος ρούχα, απο το σχοινί, δεν έτρεξε αλλά γύρισε πίσω περπατώντας αργά σε μια γυναίκα ψηλή με μακρύ(περίπου μεχρι τη μέση) καστανο ελαφρώς σπαστό μαλλί που ήταν η ιδιοκτήτρια του και το χάϊδευε στο μέτωπο και αυτό καθόταν εκεί παρόλο που το παρότρυνε να τρέξει. Το Άλογο είχε στο μέτωπο λευκό χρώμα. Το πρόσωπο της ιδιοκτήτριας δεν μπορούσα να το δώ γιατί την έβλεπα απο τα πλάγια(αριστερά) και το καλυπταν τα μαλλιά της.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 στο 17:27
   Σύνδεσμος

   Ο ιππόδρομος που ειδες,αντιπροσωπεύει αλληγορικά την ευρωπαϊκή ένωση.οι αναβάτες κ τα άλογα,τις χωρες της Ευρώπης!όλοι φόραγαν μπλε ρούχα διότι όλοι είναι στραμμένοι προς την Ελλάδα αυτές τις μέρες!(με τόση θάλασσα λογικό το μπλε χρωμα) ομορφο κ θηλυκό άλογο!η Ελλάδα απο ομορφιές άλλο τίποτα και σίγουρα είναι γενους θηλυκού!
   Νιώθεις πως το άλογο της Ελλάδας το έχει καβαλικεύσει η Γερμανία δεν την οδηγούν οι δικοί μας πολιτικοι!αυτή δεν θέλει να το κανει να τρέξει..γι αυτό δεν έτρεξε αλλά περπάτησε!δηλαδή αλληγορικά δεν τρεχούμε προς την αναπτυξη…
   Το άλογο γύρισε πίσω περπατωντας προς την ιδιοκτήτη της…αρα η Ελλάδα νιώθεις οτι δεν θα παει μπροστα….

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 στο 13:26
    Σύνδεσμος

    Σ’ αυτό το όνειρο δεν μπόρεσα να δώσω ερμηνεία. Εσύ τα κατάφερες. Μπράβο!!!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 στο 17:53
  Σύνδεσμος

  Έβλεπα στο όνειρο μου ότι είχα ένα άλογο λευκό και πήγαινα βόλτα μαζί του σε μια όμορφη λίμνη, τα νερά ήταν καθαρά και το ίππευα ,κάναμε βόλτα σαν σε ποτάμι .Ήταν ημέρα άκουγα τα πουλιά να κελαηδούν ήμουν πολύ ήμερη,και χάιδευα το άλογο και είχα ξαπλώσει το κεφάλι μου πάνω του και είπα είμαι στον παράδεισο ένιωθα γαλήνη και ηρεμία.το άλογο το λευκό? είναι καλό? τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στο 19:54
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Αιμιλια!!!!!Το ονειρο σου ειναι τοσο αισιοδοξο και τοσο καλο!!Δειχνει οτι κατι καλο θα συμβει στην ζωη σου!!!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 στο 13:29
    Σύνδεσμος

    Βλέπω ότι το βράβευσες. Μπράβο! Καλό είναι να της το λές. Το όνειρο αυτό βραβεύτηκε από την Ντόρα. Την ώρα που θα της λες την ερμηνεία, παράλληλα θα την ενημερώνεις ότι βραβεύεται για να το δει. Αυτό ισχύει για όποιο όνειρο επιλέγεις να βραβευτεί.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 στο 15:06
     Σύνδεσμος

     Σας ευχαριστώ για την επισήμανση κ.Νεκταρια!!!

     Απάντηση
     • Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 στο 13:56
      Σύνδεσμος

      Είναι το πιο ωραίο όνειρο όλων των εποχών που έχω διαβάσει. Το άσπρο άλογο δηλώνει τον έρωτα για μια γυναίκα. Για τους άνδρες έχει άλλη ερμηνεία.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 στο 11:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  εχθές το βράδυ είδα ότι ήμουν σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με το σύντροφο μου κ δύο άλογα.ο φίλος μου ήταν πολύ άνετος μαζί τους κ τα χαϊδεύε ενώ εγώ τα φοβούμουν πολυ.κάποια στιγμή το ενα ήρθε προς τη μεριά μου με μεγάλη ταχύτητα κ εγώ φοβήθηκα κ έτρεξα να κρυφτώ μέσα στη ντουλάπα.αυτό έμεινε από έξω για πολλή ώρα κ με περίμενε.ο σύντροφος μου εντωμεταξυ μου έλεγε να μην φοβάμαι αλλά δεν ερχόταν να με βοηθήσει. Επίσης τα άλογα που είδα αν θυμάμαι καλά ήταν καφέ χρώμα.τι σημαίνει αυτό το όνειρο?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 στο 12:12
   Σύνδεσμος

   Ο σύντροφος σου,δεν ήρθε να σε βοηθήσει γιατί ουσιαστικά αυτό μπορείς να το κανεις μονο εσύ!αυτά τα 2 άλογα είστε αλληγορικά εσύ κ ο σύντροφος σου.φαίνεται οτι αυτός είναι συμφιλιωμενος με την ιδέα της σχέσης σας και την επιθυμεί.εσένα όμως σε φοβίζουν όλα αυτά κ μάλλον νιώθεις οτι προχωραει γρήγορα η σχέση σας κ φοβασαι με αποτέλεσμα να κλεινεσαι στον εαυτό σου! Το οτι βρισκοσασταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου,δείχνει οτι όλα αυτά είναι προσωρινά!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  καλημερα σας!
  ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στην εισοδο της πολυκατοικιας μου και κρατουσα της πορτα ανοιχτη. Μετα ανοιγει η πορτα της αποθηκης και βγαινει ενα καφε αλογο τρεχοντας,με ακουμπησε και εφυγε τρεχοντας εξω!
  Τι μπορει να σημαινει αυτο?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 08:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  Το βραδυ που μας περασε ειδα πως ημουν στο χωριο μου και ανεβαινα τις ανηφορες και ξαφνικα βλεπω τον πρωην μου με ενα καφε αγριο αλογο να τον κινηγαει!Φοβησμενη ετρεχα στις κατηφορες και μπηκα στην αυλη του σπιτι μου!εκεινη την ωρα τον πιανει το αλογο και τον πεταει στο σπιτι μου και μπαινει μεσα αυτος σηκωνεται και δεν μπορουσε να το ηρεμησει και το αλογο προσπαθουσε να τον χτυπησει!Τελος παω εγω μπροστα στο αλογο και λεω “φτανει,τελος” και αυτο ηρεμει..μετα απο αυτο καθομαστε στην βεραντα και ερχεται η οικογενεια μου!εκει που λεγαμε αστια με την ξαδερφη μου παω να την κανω το κλασσικο “κολα το” και μου πιάνει το χέρι και μου χαμογελάει κοιτόντας με στα μάτια!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 16:51
   Σύνδεσμος

   @Αγγελικλη, Καλησπέρα Αγγελική!;Πρώτα απ’ όλα να ξέρεις σύμφωνα με το όνειρο που είδες ότι η οικογένεια σου θα είναι πάντα δίπλα!!Όσον αφορά τον πρώην σου θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και εμπόδια,που εσύ θα βοηθήσεις να τα ξεπεράσει!!Και για σένα θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια αλλά γρήγορα θα τα ξεπεράσεις..ίσως δημιουργηθούν από τον πρώην σου!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 09:28
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας,
  Χθες βραδυ ειδα ενα πολυ ησυχο αλογο να σερνει ενα καραβι στην θαλασσα και μετα να το ειχα βαλει μα κοιμοιθει σπιτι μου αλλα αυτο ξαπλωσε.Δεν κοιμηθηκε ορθιο. Οταν ξυπνησε το χαιδευα και ηταν πολυ ησυχο.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 10:10
   Σύνδεσμος

   @Froso, Καλημέρα Φρόσω!!Φρόσω το όνειρο σου κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει την χειραγώγηση..ίσως κάποιο πρόσωπο προσπαθεί να επηρεάσει κάποιο άλλο!Ενδεχομένως είσαι εσύ με κάποιο άλλο πρόσωπο!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 11:15
    Σύνδεσμος

    @Ντόρα,

    Όχι, έχει άλλη ερμηνεία το όνειρο. Το άλογο είναι το αγαπημένο της πρόσωπο. Το καράβι είναι η πορεία της ζωής τους. Άρα, ο αγαπημένος της θα σύρει τα πράγματα εκεί που πρέπει. Αν η κοπέλα έχει σχέση, πιθανόν θα την επισημοποιήσει. Αν δεν έχει, θα βρει σύντροφο. Αν είναι παντρεμένη θα κάνει κάτι πιο ουσιαστικό στη σχέση, πιθανόν να αποκτήσουν παιδί. Γενικά είναι η τακτοποίηση μιας σχέσης που ήταν έξω από το σωστό κλίμα, όπως ένα καράβι στη στεριά. Ήρθε η ώρα της τακτοποίησης. Το σπίτι εδώ είναι η ψυχή της κοπέλας. Όταν αγωνιούμε πώς πάει μια σχέση μένουμε άγρυπνοι. Όταν όμως τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο μας παίρνει ο ύπνος. Κοιμήθηκε ξαπλωμένο γιατί είναι αλληγορικά ο σύντροφός της. Δεν έπρεπε να δει τον ίδιο, αλλά κάτι συμβολικό να παριστάνει αυτόν. Γενικά ένα τέτοιο όνειρο δηλώνει το γάμο της. Το χάδεμα είναι η αποδοχή της σ’ αυτόν, η αγάπη, και το ενδιαφέρον της. Το όνειρο αυτό πάει φυσικά για βραβείο.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 11:19
     Σύνδεσμος

     @Νεκταρία, Μα δεν είπα ότι είναι κακό όνειρο!!Η λέξη χειραγώγηση έκανε την ζημία!!φάνηκε σαν να το εννοώ για κακό όνειρο!!!Συγνώμη!!

     Απάντηση
   • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 11:26
    Σύνδεσμος

    @Ντόρα,

    Δεν είπα ότι έκανες λάθος στην αξιολόγηση του ονείρου. Δεν φταίει η λέξη που χρησιμοποίησες. Μη στεναχωριέσαι. Πάμε για άλλα. Σήμερα, ερμήνευσες σωστά πολλά όνειρα. Συνέχισε. Αυτό ήθελε μια πιο συγκεκριμένη ερμηνεία. Στο συγκεκριμένο έπρεπε να πω αυτά που είπα, γιατί ήταν υποψήφιο για βραβείο. Αυτά τα όνειρα τα αναπτύσσω περισσότερο. Πολλές επισημοποιήσεις πέφτουν. Είναι το δεύτερο όνειρο επισημοποίησης που ερμηνεύω σήμερα. Καλά πάμε έτσι Ντόρα; Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι!!!

    Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Μαΐου 2015 στο 09:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Ειδα οτι ειχε κακοκαιρία και οτι πισω απ το σπίτι μου ειδα ενα μικρό αλογάκι άσπρο και οταν πήγα κοντα του να το βάλω στο σπίτι αυτο άρχισε να τρέχει, πήγα και εγω απο άλλη μεριά να το πιάσω και εμφανίστηκε ο ξαδερφος μου να ειναι πανω στο άλογο που ειχε γινει μεγαλο και μαύρο.. Επειδη συνέχισα να το ψάχνω, το βρήκα σε ενα χωραφι και ηταν μικρό και άσπρο παλι.. Μετα ομως το πηρα με ενα σχοινακι και το γύρισα σπίτι, δεν θυμαμαι να ανέβηκα πανω του..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 06:16
   Σύνδεσμος

   @Εμμανουελα, αυτό δείχνει οτι μέσα απο απογοητευσεις,εσύ συνεχιζεις να αναζητας την ευτυχία και στο τέλος θα την αποκτήσεις!ίσως να υπαρχουν προβλήματα στη σχέση σου αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά μετα από δική σου επιμονή!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 11:48
    Σύνδεσμος

    @eagle,

    Να προσθέσω Eagle μου ότι ο ξάδερφός της θα την βοηθήσει να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πρέπει να τον εμπιστευτεί.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 στο 03:00
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Ειδα στον υπνο μου οτι ερχοταν ενα συννεφο το οποιο οτι ακουμπουσε το παγωνε. αυτο περασε πανω απο κατι αλογα και τα σκοτωσε και εγω ετρεξα αμεσως και μπορεσα και εσωσα 2ασπρα με βουλες τα οποια στην αρχη τα εδεσα στην αυλη αλλα οταν ειδα οτι πλησιαζε το συννεφο τα εβαλα μεσα στο σπιτι μου και αυτα μεταμορφωθηκαν σε ανθρωπους που εγω δεν ξερω.. τι ειναι?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   @Μαρινα, είσαι γιατρός?αν ναι,θα μπορούσε να σημαίνει οτι ατομα με αρρώστια που ταλαιπωρεί πολύ κοσμο σε θανατηφόρο σημείο,θα έρθουν στο ιατρείο σου και εσύ θα τα προστατεψεις και θα τα σωσεις!διαφορετικά ενα κακόβουλο ατομο που παντα έπραττε με κακιά,θα θελήσει να βλάψει κάποιους τους οποιους εσύ θα βοηθησεις και θα προστατεψεις απο αυτον!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 11:52
    Σύνδεσμος

    @eagle,

    Εδώ έπεσες σε σφάλμα φίλη μου. Νομίζω η πρώτη φορά είναι. Είναι ψυχολογικό το όνειρο και αφορά την κατάσταση που βρίσκεται το άτομο. Τα σύννεφα είναι η απογοήτευση που έχει ή οι αρνητικές σκέψεις που κάνει, τα οποία σκοτώνουν αλληγορικά όσα προσπαθεί να πετύχει. Με τη δύναμη που της έχει απομείνει, θα κατορθώσει να σώσει όσα μπορεί. Θα καταφέρει να τα διατηρήσει και μέσα της θα πάρουν μια νέα μορφή που θα μπορέσει να δεχτεί η ψυχή της καλύτερα ή ακόμα και η ίδια.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 19:40
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ πολύ που με διορθώσεις!μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπελα!λίγη αισιοδοξία χρειαζεται!πρεπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να προχωράμε οτι και αν συμβαίνει!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 21:59
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου μια κοπελα (χορευουμε μαζι σε μια παρασταση) οτι αυτη ηταν γυμνη πανω σε ενα αλλογο καφε μεσα σε θολη θαλασσα.τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   @broscuta,

   Είσαι γυναίκα ή άνδρας; Καλό θα ήταν όταν γράφετε ψευδώνυμα να γνωρίζω το φύλο σας.

   Απάντηση
    • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 17:43
     Σύνδεσμος

     @broscuta,

     Το φαντάστηκα, αλλά δεν ήθελα να υποπέσω σε σφάλμα. Αυτό δείχνει, ότι είσαι ένα άτομο που σκέφτεσαι κάποιες φορές με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχουν στιγμές που ο ένας σου εαυτός ενώνεται με τον άλλο σε ένα ασταμάτητο χορό συναισθημάτων σε ένα θέατρο του παραλόγου. Ξεσπάς και κάνεις αυτό που αισθάνεσαι ελεύθερα. Τολμάς να ξεγυμνώσεις τις εσώψυχες επιθυμίες σου με θάρρος, αλλά ο δρόμος που βαδίζεις είναι αβέβαιος και κανείς δεν ξέρει που θα σε βγάλει.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 στο 19:44
  Σύνδεσμος

  Είδα πως έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα και όσο πήγαινε μεγάλωνε σωματικά και το τριχομα γινόταν όλο και πιο σκούρο. Μέχρι που μεταμορφοθηκε και πήρε την εμφάνιση ενός καφέ αλογου και αυτό ερχόταν καταπάνω μου χωρίς πλέον να ακούει στις εντολές μου και ήταν ανυπάκουο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 στο 00:44
  Σύνδεσμος

  Είδα οτι ο αγαπημένος μου τι στιγμή που πήγε να με αγκαλιάσει έγινε το κεφάλι του αλογίσιο με μια μεγάλη χαίτη

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 στο 13:48
   Σύνδεσμος

   @viktoria,

   Τι χρώμα ήταν το άλογο αυτό θυμάσαι; Αν ήταν μαύρο είναι άπιστος. Αν ήταν άσπρο πιστός. Αν ήταν κόκκινο δείχνει ότι τον θέλεις, αλλά αυτός έχει άλλες σκέψεις. Αν ήταν γκρίζο δηλώνει ανάμικτα αισθήματα. Αν δεν θυμάσαι χρώμα δηλώνει ότι δεν θέλει να γνωρίζεις τα αισθήματά του. Δείχνει αυτό που θέλεις εσύ. Ξέρει όμως να κρύβει τι πραγματικά αισθάνεται πολύ καλά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 στο 16:54
  Σύνδεσμος

  Γεια σασ,
  Στο όνειρο μου ειδα οτι υπηρχε διπλα απο το σπιτι μου ενα χωραφι μ ασπρα αλογα να βοσκανε.Ημουν με μια παιδικη μ φιλη που μενει εκει διπλα ενα αλογο απο αυτα αρσενικο ο αρχηγοσ τησ αγελησ δυνατο κ μυώδης αρχισε ν με κυνκυνηγάει και ισα που πρόλαβα ν σκαρφαλώσω στη πορτα κ να μπω στο σπίτι τησ φιλησ μου.Μ ειπε οτι ηταν πολθπολυ ατιθασο αλογο κ ν προσεχω.μπορειτε ν μου πεπει τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 στο 18:59
   Σύνδεσμος

   @ΜΑΡΊΝΑ,

   Φαντάζομαι ότι το χωράφι αυτό με τα άλογα δεν υπάρχει στ’ αλήθεια! Αν υπάρχει, τότε το όνειρο δεν έχει εξήγηση. Στην αντίθετη περίπτωση, που πιστεύω ότι είναι η πιθανότερη, τα άσπρα άλογα είναι επιτυχίες και χαρές. Είναι οι φίλοι μας ή το άλλο μας εγώ. Όμως η αντίθεση που υπάρχει εδώ δείχνει πως πρόκειται για άσπονδο φίλο, εφόσον ήταν αρσενικού γένους. Άρα, κάποιος που πιστεύεις ότι είναι φίλος σου, δεν είναι. Να προσέχεις!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 στο 17:59
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα των λιγων ημερων πρωην μου πανω σε καφε / κοκκινο αλογο να ερχεται….σαν να τον εβλεπα εγω δηλαδη μπροστα μου να ερχεται προς τα εμενα….αλλα δεν καταλαβα που ακριβως ειμαι εγω…αν ειμαι κ εγω στο λιβαδι..στην εξοχη…ή οχι…δεν ειδα παρακατω ομως τι εγινε….κ πριν απο αυτο τον ειδα να καθεται καπου κ φαινοταν χτυπημενος…σαν να ειχε καποιο προβλημα υγειας….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 11:43
   Σύνδεσμος

   @Ρουλα,

   Μπορεί να χωρίσατε γι’ αυτή την αιτία. Είναι άρρωστος και πολύ δυστυχισμένος και το κρύβει. Μπορεί κατά βάθος να μην ήθελε το χωρισμό σας. Φαντάζομαι εκείνος το ζήτησε για να μην πονέσεις αν μάθεις τι κρύβει.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:34
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,
    Ναι ειναι αρρωστος…κ προκειται να ξεκινησει θεραπεια στο νοσοκομειο…ομως ειχαμε πει οτι θα το περασουμε μαζι κ μαλιστα ειχα κλεισει εισητηριο για να ειμαι εκει για την θεραπεια του κ ηταν χαρουμενος για αυτο…αυτος ζητησε να χωρισουμε…εντελως απροσμενα….

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:47
     Σύνδεσμος

     @Ρουλα,
     συγκεκριμενα στο ονειρο ειδα οτι του επαιρναν κατι σαν συνεντευξη κ αυτος καθοταν κ μιλουσε….κ ο δημιοσιογραφος προσπαθουσε να του τραβηξουν στο βιντεο το προβλημα του..το χτυπημενο του ποδι…κ να επικεντρωθουν σε αυτο χωρις να το ξερει αυτος…(κατι τετοιο τελοσπαντων)

     Απάντηση
    • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:47
     Σύνδεσμος

     @Ρουλα,

     Οι άνδρες φίλη μου θέλουν να είναι πάντα δυνατοί και υγιέστατοι. Θέλουν να μπορούν να προσφέρουν σε μια γυναίκα. Σε δέχτηκε δίπλα του να του συμπαρασταθείς στο πρόβλημά του, αλλά ένιωσε άχρηστος, ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει όσα θα ήθελε. Είμαι σίγουρη πως όταν γίνει καλά θα σου πει να τα ξαναφτιάξετε. Μην τον εγκαταλείψεις. Αυτές οι σκέψεις είναι ασυνείδητες. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημά του δεν τον αφήνει να σκεφτεί σωστά τι λέει και τι κάνει. Αύριο θα το μετανιώσει.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 στο 15:36
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα πως έβλεπα από το παράθυρο έναν να ιππεύει ένα καφέ άλογο και πως κάποια στιγμή θα το ιππεύα και εγώ Αλλά ξύπνησα και δε προλαβα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 στο 20:51
   Σύνδεσμος

   @Κατερίνα,

   Θα βρεις σύντροφο, αλλά δεν θα είναι αυτό που ονειρεύεσαι. Όμως θα είναι ένας πολύ καλός και πιστός άνθρωπος. Δεν ήρθε όμως η στιγμή ακόμα, αργει. Γι’ αυτό είδες ένα ημιτελές όνειρο. Αν είσαι παντρεμένη πρόκειται για φίλο του άλλου φύλου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014 στο 12:10
  Σύνδεσμος

  Καλημερα…ειδα πως με κυνηγουσε ενας ανδρας να με σκοτωσει με αιχμηρα αντικειμενα ετρεξα κρυφτηκα πισω απο ενα δεντρο και σιγα σιγα με πλησιασαν 2ή3 λευκα αλογα τα χαιδεψα εκατσαν γυρω μ κ μετα αυτος ο ανδρας δν μπορουσε να μ κανει τπτ γτ με προστατευαν τα αλογα
  .

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 στο 21:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα, είδα οτι ιππευα ενα ασπρο αλογο και διπλα μου με τα ποδια ερχοταν μια φιλη μου.Οταν εφτασα στον προορισμο μου, οπου ηταν στο μερος του πρωην φιλου μου- εκει ηταν ο αδερφος του.Το αλογο ηταν δικό του και οταν κατεβηκα το αλογο ηταν κουρασμενο και ξαπλωσε.Αυτος μου ειπε οτι δεν επρεπε να ανεβω στο αλογο γιατι ηταν αρρωστο και το κουρασα.Εγω του ειπα οτι το αλογο μου το εδωσε ο πατερας της ‘φιλης’ μου και δεν το ηξερα.Οσο ημουν πανω στο αλογο ηταν μια χαρα οταν εφτασα εκει κουραστηκε…..
  Ευχαριστω πολύ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   @Αγγελικη,

   Το άσπρο άλογο πάντα το ιππεύουμε όταν είναι το δικό μας ριζικό, η σωστή σκέψη. Άρα, αυτό το άτομο ταλανίζει τη σκέψη σου. Φαίνεται πως η διαδρομή μαζί του είναι καλή. ¨Ομως το αποτέλεσμα μετράει και δεν είναι μαζί του. Άρα, κάτι άλλο είναι για σένα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014 στο 06:25
  Σύνδεσμος

  ειδα κοντα στην γειτονια μου τεσσερις καβαλαριδες αρκετα μεγαλωσωμοι και μαυροφορεμενοι με μακριους χιτωνες (σαν το χαρο ενα πραμα) ο ενας ηταν σε ασπρο αλογο ο αλλος σε μαυρο… (δεν θυμαμαι για τους αλλους δυο) και μετα απο λιγο χωριστηκαν ανα δυαδες στο σταυροδρομι της γειτονιας μου… ξυπνησα γιατι ηταν πολυ τρομακτικο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο 18:12
   Σύνδεσμος

   @Βικη,

   Κάποιο ατύχημα ή απογοήτευση σε απειλούν, αλλά την τελευταία στιγμή θα γίνει κάποιο θαύμα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014 στο 15:30
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια σε υπερευχαριστώ για την απαντηση σου!

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014 στο 18:41
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.. Είδα πως ήμουν σε ένα ερημικό μέρος με την μητέρα μου και την κόρη μου και γύρο είχε βουνά, ξαφνικά πέρασε ένα αεροπλάνο με μία κίτρινη σημαία στο πίσω μέρος, εγώ και η κόρη μου τρέχαμε να δούμε που πάει όμως το χάσαμε και καταλήξαμε σε ένα στενό δρομάκι με πέτρες γύρο από το βουνό, φοβηθήκαμε και γυρίσαμε στη μητέρα μου. Εκεί ήρθε ένα καφέ άλογο και του έδινα νερό, έπινε, ξαφνικά αγρίευε και μετά ημέρευε, ώσπου πήρε μορφή γυναίκας και ξανά έγινε άλογα και ξάπλωσε.
  Τι είναι??
  Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   @eleni,

   Δεν είναι καλό όνειρο. Να προσέχετε. Είσαι χωρισμένη μητέρα; Αν ναι οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι αν έχεις σύντροφο ή σύζυγο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014 στο 10:54
  Σύνδεσμος

  Ειδα στο όνειρο μου να νε κυνηγάει ενα καφέ ανοιχτόχρωμο άλογο

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   @ντιανα,

   Θα βρεθείς αντιμέτωπη με μια κατάσταση που θα σου δώσει χαρά, αλλά και λύπη ταυτόχρονα. Αν σε έπιασε θα σε επηρεάσει πολύ αυτό. Αν δεν σε έπιασε όμως θα περάσει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Γειά σας , Κυρία Νεκταρία
  Χθες το βράδυ είδα ότι ήμουν καλεσμένη σε έναν γάμο, (το ζευγάρι μου ήταν άγνωστο, αλλά στο όνειρο υποτίθεται ότι τους γνώριζα).Είμασταν σε ένα εξοχικό μέρος και καθώς περιμέναμε το ζευγάρι είδα ότι τάχα είχαν δύο άλογα, ένα αρσενικό και θηλυκό, άσπρου χρώματος, στολισμένα με κορδέλες, γαλάζιες το αρσενικό, κόκκινες το θηλυκό, και νομίζω λουλούδια, τα οποία έτρεχαν ανέμελα στην εξοχή και έπαιζαν μεταξύ τους σαν να ήταν ερωτευμένα.
  Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλές διακοπές.
  Με εκτίμηση

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014 στο 20:08
   Σύνδεσμος

   @Ιωάννα,

   Ήρθε τελικά το ζευγάρι ή στην θέση αυτών ήρθαν τα άλογα; Το όνειρό σου πάει για βραβείο και θέλω να ξεκαθαρίσω αυτό το μελανό σημείο που του στερεί την είσοδο. Ήρθε τελικά το ζευγάρι;

   Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ενας λυκος δαγκωνε ενα κοριτσακι και μετα ξεφυγε και υστερα θα ερχοταν να μας βρει και ξαφνικα βλεπω ενα ασπρο αλογο σε ενα λιβαδι οπου ειρθε διπλα μου και εγω τρομαξα.Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 στο 10:02
   Σύνδεσμος

   @σονια pj,

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις κατάθλιψη και τα βλέπεις όλα άσχημα. Το κοριτσάκι εδώ είσαι εσύ. Είσαι τόσο απογοητευμένη που ακόμα και η ευτυχία να έρθει θα σε τρομάξει. Να προσέχεις!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 στο 15:04
  Σύνδεσμος

  ειχα δει στον υπνο μου πολλους ιπποτες πανω σε μαυρα αλογα.και ενας απο αυτους ηταν πανω σε ασπρο αλογο και μου μιλουσε.μαλλον ηταν αυτος που μου αρεσει..αλλα δεν μιλαμε πλεων.Μπορειται σας παρακαλω να μου τ εξηγησετε;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 στο 13:23
   Σύνδεσμος

   @kostas,

   Αυτό είναι ένα όνειρο που δείχνει την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ίδια κυβέρνηση. Αυτό σε απασχολεί πολύ και το ονειρεύτηκες. Δεν σου αρέσει κατά βάθος αυτό το πάντρεμα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα πως ήμουν στο παλιό μου σπίτι και βγαίνοντας για τα σκουπίδια ήρθε προς ένα εμένα ένα μαύρο άλογο και δίπλα ένα πολύ ωραίο ποδήλατο το οποίο ερχόταν κ αυτό προς εμενα κ αυτό χωρίς αναβάτη.Μου άρεσε το ποδήλατο και το πήρα και μαζί μ αυτό πήρα και το μαύρο άλογο.Αλλά μόλις το έβαλα στο σπίτι το άλογο αγρίεψε μάκρινε κάπως το μπροστά τριχωμά του και άρχισε να καλύπτει τα μάτια του κ άρχισε να μου επιτίθεται προσπαθώντας να με δαγκώσει κ κλωτσόντας με.Με ξάπλωσε και ανέβηκε από πάνω μου ως που κατάφερα να το κάνω προς τα πίσω και να το βγάλω απ το σπίτι με τη βοήθεια μιας γνωστής κοπέλας που βρισκόταν εκεί.Ύστερα κράταγα την πόρτα με δύναμη για να μην μες το σπίτι ενώ το άλογο δεν σταμάταγε να σπρώχνει.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 στο 13:25
   Σύνδεσμος

   @Kyriakh,

   Δεν έπρεπε να πάρεις το άλογο. Αυτό δηλώνει ότι κάποιος θα σε ταλαιπωρήσει αλλά η λύση θα βρεθεί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012 στο 09:43
  Σύνδεσμος

  ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν 8 μηνων εγγυος και ενα αλογο με ακολουθουσε συνεχεια και με μυριζε ,εβαζε συνεχεια την μουσουδα του πανω μου,αλλα εγω ενιωθα λιγη ταραχη μη με χτυπησει στην κοιλια.Το αλογο βρισκοταν μεσα σε ενα εμποριο κεντρο,ενα ομορφο αλογο αλλα το χρωμα του αλλαζε συνεχεια.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 στο 10:17
   Σύνδεσμος

   @viki,
   Είδα ότι βρισκόμουν σε μια παραλία κοντά στο παλιο μου εξοχικό με τη μητέρα μου και ξαφνικά ερχοντουσαν πολλοί καρχαρίες οι οποίοι και τελικά κατέληξαν στη στεριά. Μερικοί πέθαναν από ασφυξία και στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν μαύρα τεράστια άλογα από το βάθος της θάλασσας προς τη στεριά. Τελικά εγώ και η μητέρα μου δεν πάθαμε τίποτα γιατί είχαμε προλάβει να τρέξουμε και αρχίσαμε ν ανεβαινουμε το βουνό για να γλιτώσουμε. Πείτεου παρακαλώ τι μπορει να σημαίνουν αυτά.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 στο 13:29
    Σύνδεσμος

    @Demi,

    Και τα δύο όνειρα έχουν την ίδια εξήγηση. Προβλήματα θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρά, αλλά δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά γιατί σας προστατεύει ο Θεός.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 στο 14:12
  Σύνδεσμος

  SOS…. Απαντήστε μου please είδα ότι με χτύπησε άλογο μ έσπρωχνε βασικά αλλα δεν έπεσα κάτω …. Γενικά αυτές τις μέρες βλέπω κάθε μέρα κ απο ένα διαφορετικό ζώο στον ύπνο μου…. Πείτε μου τι μπορεί να συμαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 στο 13:30
   Σύνδεσμος

   @Σουλα,

   Κάποιες στεναχώριες σε βασανίζουν, αλλά δεν θα είναι ικανές να επηρεάσουν τον ψυχικό σου κόσμο, ούτε θα είναι καταστροφικές για σένα. Ανάλογα το μέγεθος της στεναχώριας κάθε φορά, βλέπεις το ανάλογο ζώο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012 στο 08:32
  Σύνδεσμος

  Eγώ είδα πως ένας φίλος μου που πέθανε πρόσφατα μου έδωσε ένα άσπρο άλογο. Τί σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Μαΐου 2012 στο 23:59
  Σύνδεσμος

  ειδα πριν κανα μηνα οτι ημουν στη θαλασσα και δισταζα να μπω γιατι ειχε καρχαριες.ξαφνικα εμφανιζονται 2 μαυρα δελφινια οπου ηταν μες στην χαρα και παιζανε αναμεταξυ τους οποτε μου εφυγε ο φοβος για τους καρχαριες και μπηκα μεσα και εγω.αυτα μολις με ειδαν ερχονταν προς το μερος μου και μεταμορφωθηκαν σε 4 καφε αλογα οπου περπατουσαν περηφανα πανω στη θαλασσα και εγω τα κοιταζα με φοβο και δεος!τι να σημαινει αυτο αραγε?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 στο 18:36
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ειχα 3 δικα μου αλογα.ηταν τεραστια!το ενα ηταν καστανομαυρο,το αλλο κιτρινο και το τριτι ηταν απαλο μωβ αλλα ηταν Πηγασος και θυμαμαι οτι ετρεχα να παω πιο ‘κει επειδη προσγειωνοταν και με καλυψε με τη φτερουγα…το ωραιο ηταν οτι ημουν πολυ ευτυχισμενη!!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012 στο 17:21
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ήμουν στο παλιο μου σπίτι κ ο άντρας μου με την πεθερά μου μου έκαναν δώρο ένα μαύρο,γερό γυαλιστερό,γυμνασμένο,ψηλό άλογο το όποίο σέλωσε κ εγώ κλαίγωντας από την χαρά μου ανέβηκα καμαρωτή κ έπιασα τα χαλινάρια ,ένιωθα χαρούμενη από το δώρο πίσω κοίταζαν κ τα κοριτσάκια μου,επίσης είχε πολύ ωραία χαίτη κ ουρά

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 στο 09:51
  Σύνδεσμος

  αν δεις εναι αλογο ασπρο με μαυρες βουλες να γεναει δυο αλογακια τα ιδια οπος η φοραδα, τι σημενει;

  Απάντηση
 • Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 στο 09:39
  Σύνδεσμος

  Egw eida sto oneiro mou pws eixa anevei sto bouno(me ton ippiko omilo stin perioxh mou me ola ta alogo apo enan ippea panw tous)eimoun me to diko mou alogo mauro fresian.O logos pou eixame anevei itan gt eginan sunegermoi pws erxotan tsouunami,etsi prolavame kai trexame me ta aloga poli grigoura panw sto bouno.Oloi vlepame tromagmenoi ka9os ta paliroika kumata erxotan me agrio tropo kai dialousan poli biaia ta spitia…3afnika 9umi9ika pws i mitera mou vriskotan stin poli to opoio tsunami tn eixe katastrepsei oloklirotika.Egw i9ela na paw stin poli na tin parw alla o daskalos mou den me afhne,kai egw perimena upomonetika gia na teliosi to tsunami…teliwse kai etrexa pio grigora me tin forada mou apo tous allous na prolava na tin vrww…upirxan poli an9rwpoi pou eklegan kai epsaxnan tous dikous tous alloi 9rinousan alloi apelpismeni i9elan na pe9anoun logo tis oloklirotikhs katastrofhs.Molis me eidan emena me tin psili mu forada na rwtaw gnwstous gia tn mhtera mou elegan pws kriftike se mia mikri kaliva,mou eipan pou vriskotan kai piga viastika na tin vrw mono pou i forada mou eixe psilo kourasth logo tou treximatos…epsaxna,epsaxna kapia stigmi eipa ston euato mou paei pe9ane auto itan dn prolava na tin apoxeretisw estw na mou pei kai ekeini kamia simvoui
  alla ekeini tin stigmi tin vrika…SAS PARAKALW PEITE MOU TI SIMEINEI
  AUTO TO ONEIRO…EUXARISTW 😀
  (ta gegonota me ta aloga einai pragmatika)

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 στο 19:26
  Σύνδεσμος

  Αμα δεις σε ενα πρασινο χωραφι 2 αλογα (1 ασπρο+1 κοκκινο πρως μαυρο)ανεβενεις σΤΟ ασπρο,φευγεις,το αλλο αλογο να σε ακολουθει και μετα εφειγα μετα 2 αυτα αλογα μη ξερωντας που…..

  Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 στο 19:41
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου να περιμενουν παρα πολλα αλογα να περιμενουν ηρεμα στο απενταντι πεζοδρομειο απ το σπιτι μου και κοιταγαν προς στο σπιτι μου. τι σημαινει;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 στο 10:13
  Σύνδεσμος

  έφη: Γενικά αυτό το όνειρο δηλώνει ότι θα λάβεις χρήματα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 στο 09:21
  Σύνδεσμος

  maria: Το εξηγεί πολύ σωστά ο ονειροκρίτης μας παραπάνω:
  Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 στο 16:11
  Σύνδεσμος

  xristina: Αχ γιατί να τα βρείς!!!! Απόγοητεύσεις είναι. Κάτι που πίστευες ότι θα σου δώσει χαρά θα καταλήξει σε απογοήτευση. Δεν ήταν όμως ένα το άλογο. Δύο ήταν. Εύχομαι την επόμενη φορά να δεις άσπρο για να αποζημιωθείς.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011 στο 13:32
  Σύνδεσμος

  εγω ηδα οτι το μαυρο αλογο μου ειχε χαθει 2 φορες και μετα το βρηκα τι σημενει αυτο??

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  eida ena kafe oreo alogo pou to kafalousa kai perpatagame mesa se mia thalassa……..
  me kati filous mu ti na einai arage????

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα χθες ενα καφε σκουρο αλογο καθαρο και ημουν με μια φιλη μου μαζι. Εκει που περπατουσαμε το ειδαμε να τρεχει πανω μας,εμεις τρεχαμε και ετρεχε και αυτο απο πισω μας.Εμεις δεν μπορουσαμε να τρεξουμε αλλο και τοτε σταματησαμε ηρθε το αλογο απο πανω μας και μας μιλησε και μας ειπε να βρουμε τροφηγια να φαει.Τελος του βρηκαμε και τελειωσε το ονειρο. τι σημαινει?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011 στο 18:55
  Σύνδεσμος

  βασικα εγω ειδα ενα μαυρο αλογο αρκετα αγριο και πολυ τεραστιο!προσπαθησα να το ηρεμησω ανοιγοντας του κοθβεντα,και τα καταφερα!το μονο θεμα μου ομως ειναι πως ανταποκριθηκε στην συζητηση,απαντωντας μου!ετσι αφου μου λυθηκαν καποιες αποριες πανω στο θεμα των πεταλων καταληξαμε να φιλιομασταν!γι’ αυτο υπαρχει αραγε εξηγηση??ειναι αστειο ομως!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 στο 11:39
  Σύνδεσμος

  Τι σημαίνει που είδα ΠΟΛΛΑ σκούρα άλογα(ένα απαυτα το ιππευσα ΕΓΩ) να ΕΙΝΑΙ μαζεμένα γύρω Απο μια αρκετά μεγάλης έκτασης φωτιά, και να συνεργάζονται για να σώζουν κάθε ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ άλογο που εχωνε το κεφάλι του μέσα στη φωτιά , το εσπρωχναν έξω και συνεχιζανε, ΚΑΤΙ σαν τελετουργικό. τα άλογα ΠΟΤΕ δεν καίγονταν. ΑΠΛΑ κάθονταν γύρω απτή φωτιά και βαζαν τα κεφαλια τους μέσα..

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011 στο 08:24
  Σύνδεσμος

  eida oti edwsa stin fili mou ena kafe dunato alogo na to ippeusei.ti simainei????

  Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Μαΐου 2011 στο 07:30
  Σύνδεσμος

  Κρατουσα στην αγκαλια μου νεογεννητο λευκο αλογακι, περιπου στο μεγεθος γατας, αλλα πιο αδυνατο απο γατα και το χαιδευα κι αυτο απολαμβανε τα χαδια και μου χαμογελουσε.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 στο 20:04
  Σύνδεσμος

  eida ena oneiro sto opoio imoun sto dromo kai pigaina pros to spiti m arga to vradu,kai stin teliki eu8eia tou spitiou mou eida 7 kafe aloga..perasa anamesa apo ta tessera prwta aloga pou itan isuxa kai adiafora mazi mou.Ta tria alla omws me to pou me eidan arxisan na me kinugan kai na 8eloun na me dwgkwsoun. dn prolava na ftasw sto spiti mou,ma mpika sto spiti mias geitonisas mou,alla me ediw3e. molis vgika apo to spiti tis geitonisas ekopsa 2 kladia apo mia kerasia gia na ta isixasw kai na ftasw spiti mou ma den ta efagan kai arxisan na me kunigane pali.(ti mporei na shmainei kati tetoio?)(stin pragmatikotita exw 3 aloga sto spiti mou,alla dn emoiazan m’auta)

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011 στο 10:08
  Σύνδεσμος

  oneireythka oti ena gaidouro-alogo pou mou dagkwse to daxtylo..ti mporei na shmainei???

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 στο 00:44
  Σύνδεσμος

  Eida oti xaideya ena aloyo kafe poly omorfo me makria ”mallia” kai apo dipla mu htan enas stavlos me ena kleisto fylakismeno mayro aloyo pu me koitouse me ena kata9liptiko kai skymeno kefali sa na mu eleye ”ippeyse me” kai stenoxwre8hka ki eyw alla to parelypsa kai synexisa na xtenizw kai na xaideyw to aloyo mu afou pisw mu akoulou8ousan filoi mu me dika tous aloya

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 στο 10:27
  Σύνδεσμος

  Όταν τα πρωτοέφτιαξα με το άγορι μου η μητέρα μου είδε ένα όνειρο κατά το όποιο υπήρχε ένα άλογο στην αυλή του σπιτιού του αγοριού μου, ήταν καφετί, λαμπερό, δυνατό και καμαρώτο. Δίπλα του ήταν ένα φυτό (βλαστός) εύρωστο, ψηλό και καταπράσινο. Κάποια στιγμή το άλογο έσκυψε και με την μια έκοψε τον βλάστο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 στο 22:44
  Σύνδεσμος

  eida ena alogo skouroxromo kafe me voules na perimenei mazi me kapoion entelos paralogo sena stathmo ilektrikou konta sto spiti mou kai kathos irthe to treno to alogo afto fovotan na mpei sto vagoni kai to esproxan kai kathos fovotan ego piga kai to agaliasa kai iremise. mesa sto vagoni gonatise kai ekatse kato iremo kathos ego to koitousa. ti na simainei arage to oneiro afto

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011 στο 01:56
  Σύνδεσμος

  eida oneiro polla skouroxrwma aloga(den mporw na 8imi8w an htan mavra h kafe )etrexan elef8era sto livadi ,alla ta evlepa apo psila kapoies fores..ti mporei na simenei afto?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011 στο 12:02
  Σύνδεσμος

  eida oti eixa st saloni m ena mavro alogo k t xteniza…opote t xteniza orizontia ka8otan katw opote t xteniza ka8eta sikwnotan…k itan ekei i megaliteri aderfi m k tis t edeixna…k eniw8a oti t agapousa poli afto t alogo k m akoue oti tou elega…k ekei p t xteniza pigaina pros t prosopo tou k t xeti tou k 3afnika apektise ginaikio prosopo poli omorfo k poli wraia vameno k meta tis xteniza t malia k eixe mia mikri ple3ouda dipla st de3i afti tis k pali t edei3a st aderfi m….afto 8imamai…

  Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011 στο 22:20
  Σύνδεσμος

  Είδα όνειρο πως είχα στην κατοχή μου 4 παρδαλα άλογα , 2 μεγάλα θυληκα και 2 πουλάρια .Σε μια στιγμή απροσεξίας έφυγαν προς αγνωστη κατευθηνση εγώ ομως δεν απογοητευτηκα.Πραγματικά το ένα πουλάρι επέστρεψε όχι όμως και τα άλλα 3, εγώ ομως πιστευα πως θα επιστρεψουν.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011 στο 13:56
  Σύνδεσμος

  ειδα στ ονειρο μ πως ερχονταν αλογα προς τ μερος μ με κακες προθεσεις,ειχαν κοκκινα ματια και γκριζο τριχομα.Εγω τους ελεγα μια συγκεκριμενη λεξη και ενω ηταν αγρια και ετρεχαν…αυτα σταματουσαν να τρεχουν,τ ματια τους αλλαζαν χρωμα και γινονταν ηρεμα και φιλικα.Αυτο εγινε με τρεια αλογα νομιζο,τ τεταρτο ομως δεν σταματουσε και εκει που ειχα πεσει κατω και το αλογο ετρεχε ετοιμο να με ποδοπατησει ξαφνικα καποιος με εσωσε.Το αγορι αυτο μ αρεσει και το βλεπω καθε φορα στ ονειρο μ με αλλο προσωπο…με το προσωπο ενος τραγουδιστει που μ αρεσει εμφανισιακα…ξεχασα να πω πως τ αλογα αυτα ηταν ωραια και δυνατα!
  Αν γινεται θα ηθελα μια απαντηση γρηγορα ειναι σοβαρο!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010 στο 19:11
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα χθες οτι ιππευα ενα καφε αλογο με λαμπερο τριχομα και δυνατο και ειχα πολυ εντονη αισθηση ευτηχιας αλλα μετα ηρθε μια μεγαλη σε ηλικεια γυναικα κ ελεγε πως ειναι δικο της κ δεν μ το πουλαει,κατεβηκα απο το αλογο κρατοντας το παντα απο τα χαλιναρια κ αρνηθικα να της το δωσω κ εκει τελιωσε το ονειρο

  Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  εγώ πάλι είδα τρία λεπτοκαμωμένα άλογα σελωμένα μέσα στην αυλή του παππού μου.θυμάμαι ότι ήταν ένα καφέ ένα λευκό και ένα μαύρο….. έκανε αρκετή ζέστη και πήγα και τα πότισα με νερό τα χτένισα κι ύστερα ανέβηκα στο άσπρο και τα άλλα 2 με ακολουθούσαν χωρίς να τα ιππεύει κανείς. παρατήρησα ότι μετά την φροντίδα που τους έδωσα δεν ήταν πια λεπτοκαμωμένα αλλά πολύ όμορφα και καθαρά.ανεβήκαμε μια μεγάλη ανηφόρα και φτάσαμε σε μια καφετέρια όπου κάνω μαθήματα ιππασίας και ρώτησα αν μπορώ να τα αφήσω εκεί. εκείνοι δεν τα δέχτηκαν και είπα να τα πάρω σπίτι μου. τί μπορεί να σημαίνει αυτό?????

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα να ιππεύω ένα άλογο υγιέστατο χρώματος καστανό σκούρο με γυαλιστερό τρίχωμα γεμάτο ζωή, χωρίς σέλα με μένα, μαζί μου ήταν ένα αγοράκι και να πετάμε ψηλά – πολύ ψηλά ανάμεσα σε ψηλά κτήρια καλυμμένα με τζάμια – καθρεφτένια ατενίζοντας τον ήλιο ! Τι μπορεί να σημαίνει ??

  Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  το ονειρο μου λες και επιασα και πηρα αγκαλια μου ενα πουλαρι πολυ ομορφο,το οποιο πιο περα ειχε την μανα του και την φωναζε απο την αγκαλια μου //μαμα,μαμα//με μια πολυ γλυκια παιδικι φωνι

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο