Σ’ αυτή τη σελίδα δεν ερμηνεύουμε όνειρα. Μπορείτε να γράφετε μόνο την εξέλιξη του ονείρου σας. Δεν θα παίρνετε απαντήσεις. Αν όμως μας το ζητήσετε αυτό θα γίνει με την δική σας άδεια. Γράψτε, ήταν καλή η ερμηνεία που πήρατε ή όχι; Βγήκε το όνειρο ή όχι; Εσείς αποφασίζετε. Μην ξεχάσετε να γράψετε ποιος σας έδωσε την ερμηνεία, λίγα λόγια γι’ αυτή, να την περιγράψετε δηλαδή, λήμμα ονείρου και ημερομηνία. Μπορείτε μελλοντικά να γράψετε μια νέα εξέλιξη του ίδιου ονείρου και να γίνει σύγκριση με την παλιά. Επίσης, μπορείτε να γράψετε ένα ιστορικό εξέλιξης κάποιων ονείρων που έχουμε ερμηνεύσει σε σας μέσα σε ένα μήνυμα. Σ’ αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται λήμμα και ημερομηνία. Μπορούν να γράψουν την εξέλιξη του ονείρου τους και άτομα που είδαν όνειρο π.χ. το 2014 ή 2015. (Θα δημοσιεύονται και οι λάθος ή άσχημες ερμηνείες, φτάνει να μην υπάρχουν βρισιές και προσβολές).

110 σχόλια στο Eξέλιξη ονείρου
 • Πέμπτη, 5 Ιούλιος 2018 στο 18:11
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα αν θυμάμαι καλά στο λήμμα ούρα, είχα γράψει ένα όνειρο, μου είχατε πει ότι θα έρθουν νέες καταστάσεις στη ζωή μου, ότι ίσως με βοηθήσει ένα πρόσωπο, βγήκε και μάλιστα όντως με βοήθησε ένα πρόσωπο για να αλλάξει κατά κάποιο τρόπο η ζωή μου!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Ιούλιος 2018 στο 02:42
  Σύνδεσμος

  Την Δευτέρα είδα το εξής όνειρο:
  Πώς με είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ και με ξύπνησε κάτι που με ενοχλούσε. Δεν ένιωθα όμως ενόχληση αλλά σαν διαίσθηση ότι κάτι είναι από δίπλα μου και με ενοχλεί η παρουσία του, ότι κάτι είναι δίπλα. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα στο ταβάνι, στον τοίχο, στον καναπέ…παντού Εκτός από επάνω μου να περπατάνε χρυσοπρασινα σαν σκαθάρια μεγάλα. Εξεπλάγην αν και φοβήθηκα και ξύπνησα, πραγματικά.
  Ποια μπορεί να είναι η ερμηνεία του;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιούλιος 2018 στο 10:00
   Σύνδεσμος

   Εδώ θα μας γράψεις την εξέλιξη του ονείρου. Αν βγήκε η ερμηνεία. Για να απαντηθεί γράψε το ξανά στο λήμμα σκαθάρι, αν υπάρχει ή έντομα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Ιούνιος 2018 στο 22:37
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία, στο όνειρο αυτοκίνητο μου απάντησες για ένα όνειρο που είδα την περασμένη Παρασκευή. Προχτες με πήρε τηλέφωνο φίλη μου για να μου πει ότι για ένα σπίτι ακατοίκητο που έχω στη Αθήνα ήρθε ένα υπέρογκο ποσό για νερό, που για βλακεία μου δεν είχα διακόψει την παροχή. Είναι ακατοίκητο για δυό χρόνια και έλπιζα ότι θα μπορούσα να βρω χρήματα για επισκευές γι’ αυτό δεν διέκοψα το νερό, γιατί το πάγιο ήταν ελάχιστο. Το θέμα είναι ότι μου κλέβουν το νερό. Ίσως το όνειρο να έχει να κάνει μ’ αυτή την κλεψιά. Το θέμα είναι ότι το σπίτι είναι κλειδωμένο αλλά οι προηγούμενοι ενοικιαστές το αφησαν σε τέτοια χάλια κατάσταση που δεν κλείνουν ούτε τα παράθυρα ούτε τα πατζούρια, παρόλο ότι τα κάρφωσα από μέσα, οπότε φαντάζομαι μπαίνουν και βγαίνουν στην αυλή του σπιτιού από τα παράθυρα οι ενοικιαστές του πάνω σπιτιού, που το ένα παράθυρο βλέπει στην αυλή τους, γιατί η προηγούμενη ενοικιαστρια με πήρε τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν δει ποδηλατάκια στον κήπο, παρόλο ότι η καγκελόπορτα, είναι ψηλή και κλειδωμένη. Το κλέψιμο των κλειδιών από την τσάντα μου στο όνειρο, ίσως ήταν μια προειδοποίηση για την πραγματική κλεψιά. Το θέμα μου έχει δημιουργήσει τεράστιο στρες γιατί δεν είναι εύκολο να διακόψει κανείς την παροχή από το εξωτερικό, αν και έχω να πω ότι οι υπάλληλοι που πήρα τηλέφωνο για να δω τι μπορώ να κάνω ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί, Ας είναι καλά και ας λέμε όλοι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αυτό και το άλλο. Οι άνθρωποι ήταν σωστοί επαγγελματίες αλλά φυσικά δεν μπορούν να κάνουν διακοπή επειδή κάποιος τους πέρνει τηλέφωνο. Χρειάζονται αιτήσεις και υπογραφές. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι εδώ και αυτή την στιγμή είναι αδύνατον να έρθω να το τακτοποιήσω οπότε φορτώνω την φίλη μου να τρέχει και νιώθω άσχημα. Τα άλλα στοιχεία του ονείρου δεν μπορώ να τα συνδυάσω με την κατάσταση που έχω βρεθεί αλλά τα κλειδιά ταιριάζουν… δεν νομίζεις και εσύ; Νιώθω τελείως αβοήθητη και πληγωμένη από στάση συγγενικών μου προσώπων που όπως πάντα δεν θέλουν να βοηθήσουν .. να πάρουν τον ενοικιαστή τους τηλέφωνο να του πουν να κλείσει την βρύση, παρόλο που ούτε μαλωμένοι είμαστε ούτε τους έχω κάνει ποτέ τίποτα ή να πάνε εκεί να δουν τι γίνεται παρόλο που μένουν δύο τετράγων πιο μακριά. Πολλές φορές οι φίλοι είναι καλύτεροι από συγγενείς.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιούνιος 2018 στο 22:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κ απο μενα! Πρεπει να πω πως το όνειρο που ειχα στα λουλούδια, κίτρινα όντως βγήκε και με αυτον τον ανθρωπο χώρισαν οι δρόμοι μας, και ευτυχως δηλαδή! Σημερα ξανά επικοινώνησε αλλα δεν με ενδιαφέρει ουτε στο ελάχιστο. Ευχαριστω Κατερίνα για την ερμηνεία!! Ηταν ολοσωστη

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μάιος 2018 στο 18:07
  Σύνδεσμος

  Στο λήμμα σεξ, μου ειχες πεί οτι αρνούμαι κάποιον που μου παρουσιάστηκε. Ετσι έγινε, ήρθα λιγο πιο κοντά με κάποιον και σκεφτόμουν διάφορα, αλλά τελικά κατέληξα οτι δεν με ενδιαφέρει.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 στο 18:00
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Στο λήμμα «αριθμοί» το όνειρο με τη μάχη των Φιλίππων της Καβάλας που μου ανέλυσες Νεκταρία… Ξέχασα οτι εχω ενα προγραμματισμένο ταξίδι στη βόρεια Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Και μιλώντας σήμερα με μια φίλη, μου είπε οτι θα ειναι στην Καβάλα (γιατι εχει γνωρίσει καποιον απο εκεί) και μου είπε να συνδιαστούμε για κάποιο ταξίδι που θα κάνουν… αυτό… Περίεργο…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 στο 20:06
   Σύνδεσμος

   Ναι, γι’ αυτό λέω ότι κάθε ερμηνεία που δίδω είναι ενδεικτική. Δεν έχουν όλα τα όνειρα ερμηνεία. Το αποδεικνύουν τα είδη ονείρων. Ένα απ’ αυτά είναι κι αυτό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  καλημερα, εκείνο το όνειρο στο λήμμα ‘μωρό’ Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 . Ηθελα να σου πώ Νεκταρία οτι είχες δίκιο, αυτός ο τύπος απεδείχθει ανώριμος πολύ (αν και 42 χρονών), ευθυνόφοβος και το χειρότερο μαμάκιας! Με τη μαμά του ζεί και τον εχει στα ώπα-ώπα. Γλύτωσα…

  Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 11:29
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα μου η ερμηνεία που έδωσες στο όνειρο με το λουλουδένιο κάστρο ήταν υπέροχη. Όμως βγήκε με έναν τρόπο περίεργο που πολλά γεγονότα το έδεσαν. Πήγα στην Πάτμο, όπως γνωρίζεις εκεί έχει κάστρο. Όμως πάνω στο κάστρο εντόπισα δέντρα με ροζ λουλούδια και τα φωτογράφησα μετά το νιπτήρα. Όταν πήγα σε μια εκκλησία έβγαλα μια φωτογραφία ενώ δεν επιτρεπόταν. Μετά, κατεβαίνοντας στο κάστρο κούτσαινα γιατί άθελά μου πάτησα μια πέτρα. Πήγα να πιω έναν καφέ και απέναντι είδα ένα παρτέρι με λουλούδια ακριβώς δίπλα μου και το φωτογράφησα. Μετά ένιωσα μια κόπωση που κράτησε μερικές μέρες και κλείστηκα στο δωμάτιο. Είδα μια ταινία στην τηλεόραση κωμωδία, όχι ερωτική και ένα υπέροχο και ελπιδοφόρο όνειρο. Μετά ο ανιψιός μου μου ζήτησε να του πάρω ένα κάστρο, αλλά αυτό που πήρα το είχε ξανά από την άλλη του νονά και είπε ότι θα το έχει διπλό από σεβασμό και στις δυο μας. Την τελευταία μέρα παίρνανε τα εικονίσματα περιφορά σε σπίτια και μαγαζιά. Εγώ δεν πρόλαβα τον αγιασμό που γίνεται και έφυγα απογοητευμένη. Όμως, τα εικονίσματα ήρθαν σε μένα, όταν τα συνάντησα σε ένα φούρνο και προσκύνησα. Δεν τα φωτογράφησα όμως, διότι ένιωθα όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου. Το ίδιο απόγευμα επέστρεψα στη Ρόδο. Δεν είναι περίεργο; Άρχισα να βλέπω το μέλλον αντίθετα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Πραγματικά είναι καταπληκτικό αυτό! Έχεις το χάρισμα Νεκταρία μου!! Εκτός από τις ερμηνείες που δίνεις, η διαίσθησή σου σε βοηθά να βλέπεις και το μέλλον.
   Επιπρόσθετα, δείχνει και την καλή πνευματική και ψυχική σου κατάσταση. Ένας άνθρωπος αγχωμένος, κουρασμένος κλπ δε θα μπορούσε να δει κάτι τέτοιο. Εσύ όμως το είδες!!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 11:41
    Σύνδεσμος

    Αν όμως τα έβλεπα όπως ακριβώς είναι, θα ήμουν αγία, έτσι Κατερίνα μου; Αυτό δείχνει ότι για άνθρωπος έχω μια καλή πνευματικότητα.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Όνειρο στο λήμμα ”Αυγά” στις 30 Δεκέμβριου. Η ερμηνεία της Νεκταρίας ισχύει. Την συγκεκριμένη περίοδο έγιναν λάθη τα οποία ήταν αποτέλεσμα μιας πολύ κακής συνεργασίας και μου στοίχισαν την εικόνα μου κ απόδοση μου στο χώρο εργασίας. Οπότε πήγε πίσω κάθε επαγγελματική εξέλιξη λόγω αυτού. Αυτό όμως ευτυχώς αλλάζει και ευελπιστώ στο μέλλον να υπάρξει αναγνώριση. Θα ήθελα να ευχαριστησω την Νεκταρία για τον χρόνο που έχει αφιερώσει και συνεχίζει γιατί μέσα από όλο αυτό μ έχει βοηθήσει να καταλάβω πολλά για τον εαυτό μου και ταυτόχρονα αποτελέι μεγάλη στήριξη. Ευχαριστώ!!!!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 09:48
  Σύνδεσμος

  Πάντα θα το λέω και πάντα θα το επαναλαμβάνω. Κάθε ερμηνεία που παίρνετε στα όνειρα που μου γράφετε είναι ενδεικτική. Για κάποια όνειρα, υπάρχουν τα είδη ονείρων. Για μια πιο εξειδικευμένη ερμηνεία ανατρέξτε εκεί.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 στο 16:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα
  Ήθελα να πως, πως δυστυχώς η ερμηνεία της Κατερίνας για το όνειρό που είχα γράψει στο λήμμα “καυγάς” (Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 ) δεν βγήκε. Με αυτόν που βλεπόμασταν αραία μαλώσαμε άσχημα και δεν πρόκειται να τα ξαναπούμε.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο