Ψείρες 47

Διαφημίσεις

Ψείρες
Αν δείτε ψείρες στον ύπνο σας, να περιμένετε στενοχώρια. Αν ονειρευτείτε ψείρες πάνω σε ζώα, είναι σημάδι απώλειας και πείνας. Το να δείτε πως είχατε ψείρες επάνω σας, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας θα σας κάνει αντιπαθητικό στον κύκλο σας.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι πιάνατε ψείρες, προλέγεται αρρώστια και νοσηρότητα.
Όνειρο με ψείρες γενικά προμηνά επισφαλή υγεία. Ακόμη σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν ενοχλητικές καταστάσεις, προβαίνοντας σε ύπουλες ενέργειες και υπονομεύοντας τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.

Καταχωρήθηκε από:

47 thoughts on “Ψείρες

 1. Απάντηση
  Αναστασία
  Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 ,4:29 μμ

  Καλησπέρα. Ειδα ιτι ειχα ψειρες και τθς εβγαζα με τη βοήθεια τησ μαμας μου και τθς πετουσαμε στο πατωμα, στα άσπρα πλακάκια και τις βλεπαμε πολλές να κανουν αντιθεση στα άσπρα πλακάκια

  • Φωτογραφία του/της Eagle Απάντηση
   Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 ,2:43 μμ

   Εδώ δεν ειναι απωλεια χρημάτων.Ειναι αποβολή καταστάσεων που σου ρουφουν το αιμα αλληγορικά.Είναι απελευθερωτικό ονειρο.Με την βοήθεια της μητέρας σου θα ηρεμήσεις από τέτοια θέματα.Το ότι έκαναν αντίθεση με το άσπρο πλακακι με οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα.Δειχνει ότι το μαύρο με το άσπρο αντιτίθενται.Αρα αποβαλλεις την στεναχώρια για να ηρεμήσεις.

 2. Απάντηση
  Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 ,12:36 μμ

  *λίγο πιο μακριά μαλλιά απο οτι τα έχει τώραΠριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply