Διαφημίσεις


Χρυσόψαρα
Το να ονειρευτείτε χρυσόψαρα, είναι προμήνυμα πολλών επιτυχιών και ευχάριστων περιπετειών. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει δεσμό με πλούσιο και ευχάριστο άντρα.
Αν όμως τα ψάρια ήταν άρρωστα ή ψόφια, τότε την περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.

Χρυσόψαρα

41 σχόλια στο Χρυσόψαρα
 • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 00:21
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!
  Χθες είδα ένα όνειρο οτι μπήκα στην τουαλέτα και μπανιέρα ηταν γεμάτη με νερό και μέσα υπήρχαν κάποια ψάρια (ίσως χρυσόψαρα και αυτά). Το νερό μετα πήρε το χρώμα της θάλασσας στον πάτο. Ηταν καθαρό και όμορφο. Καθώς μπήκα τουαλέτα συνειδητοποίησα οτι μεσα απο την μπλούζα μου (άσπρο χρωμα αν θυμάμαι καλά), μικρά και μεγάλα χρυσόψαρα έτοιμα να ξεψυχήσουν, κοιτώντας με στα μάτια σαν να μου ζητούσαν βοήθεια και ηταν με ανοιχτό το στόμα. Αρχισα να τα πετάω μέσα στην μπανιέρα. Μετα για κάποιο λογο πανω πανω στην «τουαλέτα» εμφανίστηκαν δυο κλουβιά πτηνών, ενα ηταν άδειο και το άλλο είχα ένα καναρίνι. Το άλλο το καναρίνι δεν ξέρω πως βρέθηκε στην μπανιέρα, αλλά το έσωσα απο βέβαιο πνιξιμο. Μετα το τοππθετηαα στο κλουβί με το άλλο καμαρίνι.
  Μετα αφού ξυπνησα, αντιμετώπισα ενα θέμα υγείας, αλλά τώρα είμαι καλά. Μήπως σχετίζεται άμεσα με το όνειρο αυτό;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Πριν διαβάσω το τέλος του ονείρου αποφάνθηκα ασθένεια που θα περάσει. Κάτι περαστικό δηλαδή που θα σε φυλακίσει ψυχολογικά και θα σε απελευθερώσει. Θα σε κάνει να αγωνιστείς για να γίνεις καλά και θα τα καταφέρεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Σήμερα είδα ότι ήμουν σπίτι μου και τηγανιζε ψάρια η μάνα μου. Και ξαφνικά ένα χρυσόψαρο από το πουθενά στο πάτωμα της κουζίνας σα να ξέφυγε από τα υπόλοιπα και να χε πέσει καταλάθος στη σακούλα μαυτα που θα τρώγαμε και να κατάφερε να το σκάσει από τα άλλα. Ήταν εντελώς ακίνητο φοβήθηκα ότι θα χε ψοφισει τόση ώρα έξω από το νερό έμοιαζε νεκρό νόμιζα πως δεν το πρόλαβα. Όταν όμως το πλησίασα για να επιβεβαιώσω τις υποψίες μου να δω αν ανταποκρίνεται με είδε και άρχισε να σπαρταραει. Αμέσως λοιπόν το πείρα στα χέρια μου και ηρεμισε σα να ένιωσε προστασία σιγουριά και εμπιστοσύνη αλλά όταν το βαλα πρόχειρα μέσα σε ένα μπολακι που ακούμπησα στον πάγκο για να μην πέσει κάτω(και αυτό προσωρινά μέχρι να βρω μια γυάλα να γεμίσω με νερό) άρχισε πάλι να σπαρταραει χοροπηδιχτα από ανασφάλεια λες και μου λεγε δεν αντέχω άλλο κάνε γρήγορα. Μετά το έριξα στη γυάλα και αυτό κολυμπαγε ανακουφισμενα γεμάτο υγεία και ζωντάνια. Του έδωσα να φάει του άλλαξα νερό και γενικά το φρόντισα με μεγάλη προσοχή μη μου πάθει κάτι κανονικά. Το λάτρευα σα να το χα για δικό μου κατοικίδιο. Να σημειωθεί μια λεπτομέρεια ότι επειδή αγχώθηκα να του βρω κάτι να φάει στην αρχή του έδωσα ψίχουλα από ψωμί μέχρι να σκεφτώ κάτι καταλληλότερο και μετά θυμήθηκα ότι είχα πάρει τροφή για τις νεροχελώνες που είχα πιο παλιά η οποία ήταν κυρίως για ψάρια ενυδρείου αλλά έκανε και για χελώνες. Όταν λοιπόν πήγα να το ταισω είδα ότι άρχισε να μεταμορφώνεται σε χελωνακι γλυκού νερού σα να μπορούσε να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συνθήκη διαβίωσης είτε έλλειψης νερού είτε τροφής…κρίνω απαραίτητο να ληφθούν υπόψην τα στοιχεία μου σε περίπτωση που σχετίζονται με την ερμηνεία(αν δηλαδή εξαρτάται από τα παρακάτω): Είμαι 19 μισό (φοιτήτρια αρχιτεκτονικής) ελεύθερη (πρόσφατα χωρισμένη και πολύ πληγωμένη από ένα αποτυχημένο ερωτα-αδιεξοδη σχέση) έχει κάποια σχέση η κατάσταση μου στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά? Τι συμβολίζουν όλα αυτά που είδα? Πως θα μπορούσε να εξηγηθεί σαν όνειρο γενικά? Θα μπορούσε να ναι ένα προφητικό όνειρο ή απλά παιχνίδια του υποσυνείδητου? Περιμένω ανυπόμονα μια απάντηση πριν μου βγει έχω μεγάλη αγωνία θέλω να ναι προειδοποιημενη για το τι θα συμβεί. Ευχαριστώ για το χρόνο!

  Απάντηση
  • Κυριακή, 29 Απρίλιος 2018 στο 16:10
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Ελένη μου! Καλά έκανες κι έδωσες αυτά τα στοιχεία, είναι απαραίτητα. Το όνειρό σου είναι ψυχολογικό και όχι προφητικό. Δείχνει ότι πέρασες μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση από την τελευταία σου σχέση. Μαζί με εσένα και η μητέρα σου. Υποθέτω πως μοιραζόσουν τους προβληματισμούς σου μαζί της ή σε έβλεπε να μαραζώνεις! Τα πράγματα μάλλον είχαν φτάσει σε οριακό σημείο. Όμως τα κατάφερες να βγεις πιο δυνατή από όλο αυτό. Δεν ξέρω αν το έχεις ήδη καταλάβει ή τώρα κάνεις την ενδοσκόπηση σου, αλλά βγήκες νικήτρια από αυτό. Ξέρεις να φροντίζεις τον εαυτό σου και μπορείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση. Έφτασες πολύ κοντά στο να χάσεις τη πίστη σου στις σχέσεις. Όμως τα καταφέρνεις και ξεπερνάς τα παλιά. Όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 στο 15:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!!
  Είδα στον ύπνο μου εχθές πως βρισκόμουν μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο ενυδρείο, που ήταν σαν μια μεγάλη παραλία. στην άκρη βρισκόταν ένα παγιδευμένο χρυσόψαρο που νόμιζα πως είχε πεθάνει. Το έβγαλα από κει που ήταν παγιδευμένο και εκείνο κολύμπησε και ήρθε στην άκρη του γυαλιού και με κοιτούσε. ήταν ένα πανέμορφο χρυσόψαρο σε ροζ αποχρώσεις. Τέτοιο δεν έχω ξαναδεί ποτέ!!!
  Ύστερα έβλεπα πως υπήρχαν και άλλα ψάρια, μέχρι που μερικά είχαν φτερά και πετούσαν! όλα όμως ήταν ζωντανά και πάρα πολύ όμορφα!!! Το χρυσόψαρο όμως ήταν το ωραιότερο απ’ όλα.
  Τι σημαίνει το όνειρο που είδα;
  Σας ευχαριστώ!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σου αρέσει πολλές φορές να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να χάνεσαι. Να βυθίζεσαι στη φαντασία! Όμως προσπαθείς πάντα να κρατάς ζωντανή την πραγματικότητα στην ονειροπόληση σου. Στο τέλος αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο αυτή αξίζει και σου αρέσει περισσότερη γιατί δεν έχει φτερά να πετάξει. Είναι χειροπιαστή.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτώβριος 2017 στο 15:21
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.ειδα στον ύπνο μ σήμερα το πρωί ότι είχα πάρει διάφορες τροφές για ζώα, νομίζω αυτά πινουσαν, τα ειδα έξω στο κήπο μ,νομίζω σκυλιά είδα αν θυμάμαι καλά, ψάρια κ πουλιά,,εγώ άνοιξα μια κονσέρβα, δε θυμάμαι αν ήταν φαι ζώου η κανονική κονσέρβα, έβαλα κ μέσα σε ένα χαρτόνι π ήταν στη μέση, κονσέρβα κ αλες τροφές, είδα ότι μαζευτηκαν όλα τα ζώα να φάνε, μετά τους έβαλα κ τροφή καταχαμα να φάνε, θυμάμαι ότι έτρωγαν. Μετά καπου αλλου σαν μεσα στο σπίτι μ,είδα μια ένα ενιδριο με χρυσόψαρα, κ γω κοιτούσα από πάνω τα ψάρια, έβλεπα διαφορά πορτοκαλί χρυσόψαρα, πολι όμορφα, τα εβλεπα καθαρά, έβλεπα κ ένα πολι μεγαλο, κ ένα πολι μικροσκοπικο, κ έλεγα ότι αυτό το μεγάλο θα το φάει τώρα το μικρότέρο.ειδα κ ενα μακριστενο, π είχα πριν πολα χρόνια, φενονταν το ίδιο με αυτό. Τι να σημενουν τα χρυσόψαρα?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Οκτώβριος 2017 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   Σε ενημερώνει ότι στις 4 Οκτωβρίου ήταν η γιορτή των ζώων. Αλληγορικά σε ωθεί να καταλαγιάσεις τα ζωώδη ένστικτα, αν υπάρχουν ή τακτοποιείς τις ανάγκες σου.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 7 Οκτώβριος 2017 στο 20:41
    Σύνδεσμος

    Κ,νεκταρια, ότι στις 4 είναι γιορτή των ζώων, αυτο δε το γνωρίζα, τωρα το μαθενω.όσο για τα ζωωδη ενστικτα, θέλω να σας πω ότι είμαι ζωοφιλη κ αγαπώ τα ζώα, ασχολούμαι με ένα κουνελάκι π έχω, πάντως ευχαριστώ για την αμεση απάντηση.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 στο 11:54
     Σύνδεσμος

     Ίσως λοιπόν το όνειρο δείχνει την αλήθεια, με άλλη έννοια πόσο ζωόφιλη είσαι ή έπρεπε να πληροφορηθείς πότε εορτάζουν.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Σεπτέμβριος 2017 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Γεια σας
  Ειδα ενα ονειρο χθες βραδυ
  Ειχα ενα χρυσοψαρο σε μια γυαλα και πηγα στη θαλασσα και ειδα πολλα χρυσοψαρα μεσα
  Πηρα τη γυαλα που ειχα το δικο μου χρυσοψαρο και προσπαθουσα να βαλω μεσα και αλλα! Στο σπιτι ομως εβλεπα οτι τελικα εχω ενα χρυσοψαρο που εβγαινε με το κεφαλι εξω απο το νερο γιατι δεν αντεχε το αλατι και ετσι προσπαθουσα να αλλαξω νερο κα ξαφνικα μεσα στο νερο στη γυαλα ηταν παρα πολλα χρυσοψαρα και ηταν λιγο τρομαχτικο..
  Τι σημαινει αραγε;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Σεπτέμβριος 2017 στο 19:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει πως όσο προσπαθείς να βάλεις κάποιες σκέψεις ή καταστάσεις στο υποσυνείδητό σου ηθελημένα, τόσο χάνονται κι όταν δεν το περιμένεις έρχονται από το πουθενά και σε τρομοκρατούν. Το όνειρο δείχνει ότι είσαι αγχωμένη ή μπερδεμένη. Δεν ξέρεις πως να χειριστείς κάποιες καταστάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και σε φέρνουν στο σημείο να πανικοβάλλεσαι γιατί η ζωή στα φέρνει όπως εκείνη θέλει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Ιούνιος 2017 στο 13:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας, ειδα χθες στον υπνο μου δυο χρυσοψαρα μεσσαιου μεγεθους να κολυμπανε χαμηλα εξω απ τη γυαλα, σαν να πετανε… εγω τα επιασα και εψαχνα να βρω μια γυαλα με νερο να τα βαλω μεσα, αλλα επειδη δεν βρηκα τα εδιωξα και αυτα εξαφανιστηκαν, μετα ειδα οτι ξαναεμφανιστηκαν αλλα σε δευτερολεπτα ειχα ξυπνησει.. Υ.Γ. Παιζει μηπως ρολο οτι το ονειρο το ειδα πρωι?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Ιούνιος 2017 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Είναι δύο εκκρεμότητες που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Νομίζεις ότι καταφέρνεις να τις ολοκληρώσεις, αλλά πάντα εμφανίζονται. Υπάρχει περίπτωση να ξαναδείς αυτό το όνειρο επαναλαμβανόμενα ή σε συνέχειες. Δεν έχει σημασία που ήταν πρωί. Αν κοιμήθηκες 7-8 ώρες είναι κανονικό το όνειρο. Ίσως να σταματήσει να σε απασχολεί όταν τελειώσεις αυτά που έχεις αναλάβει. Όταν εμφανίζονται σημαίνει ότι δεν γίνεται η σωστή διεκπεραίωση. Θα πρέπει να ολοκληρωθούν και εσύ θα βρεις τον τρόπο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 στο 10:38
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα σημερα πεμπτη στον υπνο μου οτι 2 χρυσοψαρα μου ηταν πεθαμενα..
  Και οτι ζητησα απ τον σκυλο μου να μ δωσει 4 χρυσοψαρα
  Και αυτο εκανε ενετο κ εβγαλε 5 χρυσοψαρα 1 παραπανω κ εψαχνα καπου να το βαλω πριν πεθανει..και το εσωσα τελικα..τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   Ο σκύλος εδώ είναι αυτός που σε προστατεύει και σε βοηθά. Μπορεί μέσα σου αλληγορικά να είχες δύο απώλειες, αλλά θα πάρεις παραπάνω απ’ όσα ζητάς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κι απο μένα..
  Είδα αποψε στον ύπνο μου πως στο σπιτι της μητέρας μου ήταν 4 μικρα ενυδρεία με χρυσόψαρα σε ενα ντουλάπι και πως καποιος τα δηλητηριασε και ηταν μισοπεθαμένα κάποια απο αυτά και κάποια άλλα πεθανένα. Θυμωσα και εκλεισα με δύναμη την πορτα του ντουλαπιού κι έσπασαν τα ενυδρεία. Αρχισα τοτε να μαζευω τα ψαρακια, να τα βάζω σε λεκάνη με νερό κι αυτά ζωντάνευαν.
  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ερμηνεία 🙂

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Θα βοηθησεις την μητέρα σου να αναπτερωθει ψυχολογικά.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Ιανουάριος 2017 στο 00:56
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Εγω ειδα ενα ονειρο σαββατο βραδυ προς κυριακη κ πρωτοχρονια κιολας.γιατι χεν εξηγουντε αυτα τα ονειρα?καλη χρονια κιολας

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα ειδη ονείρων το άρθρο για τα κυριακάτικα όνειρα.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.