Φωτιά 182

Φωτιά
Η φωτιά στο όνειρο είναι καλό σημάδι, αν βέβαια αυτός που το βλέπει δεν καίγεται. Είναι ένα προμήνυμα αύξησης της περιουσίας και προκοπής σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Αν ονειρευτείτε πως καίγεται το σπίτι σας, σημαίνει πως θα βρείτε ένα σύντροφο στη ζωή σας.
Για έναν επιχειρηματία που θα δει το μαγαζί του να καίγεται, προβλέπεται πως η δουλειά του θα πάει καλά και πως θα έχει μεγάλα κέρδη. Αν ονειρευτεί πως προσπαθούσε να σβήσει μια φωτιά, χωρίς να καίγεται ο ίδιος, σημαίνει πως θα δουλέψει πολύ, χωρίς όμως να έχει την επιθυμητή απόδοση. Και αν ονειρευτεί τα ερείπια του μαγαζιού του μετά από φωτιά, σημαίνει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Δεν πρέπει ωστόσο ν” απογοητευτεί, γιατί τα πράγματα θ” αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένει.
Αν ονειρευτείτε πως ανάβατε φωτιά, μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και επισκέψεις σε καλούς φίλους.
Αν ονειρευτείτε φωτιά μεγάλων διαστάσεων, σημαίνει, για τους ναυτικούς ένα ασφαλές ταξίδι, για τους λογοτέχνες πρόοδο και φήμη και για τους επιχειρηματίες συνεχείς επιτυχίες.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.6/5 (26 ψήφοι)
Φωτιά, 3.6 out of 5 based on 26 ratings

Περισσότερα:

 • Φυγή βιαστική Φυγή βιαστική Ψυχολογική Ερμηνεία: Δείχνει ένα υπερκινητικό άτομο. Μπορεί να το συσχετίσετε με την εγκατάλειψη ή με τον πανικό που αισθάνεστε. Επίσης αυτό το όνειρο δείχνει  το ασυγκράτητο […]
 • Φωλιά Φωλιά Ψυχολογική Ερμηνεία: Δείχνει την επιθυμία σας να μείνετε σπίτι ή να κλειστείτε στον εαυτό σας και στις ενδόμυχες σκέψεις σας. Το όνειρο μπορεί να δείχνει την ανάγκη σας να κάνετε […]
 • Φούρνος Φούρνος Ψυχολογική Ερμηνεία: Για μια γυναίκα κατά 20%  αυτό το όνειρο δηλώνει ότι είναι έγκυος. Αλλιώς σημαίνει  ότι  κάτι […]
 • Φυλή, ξένοι λαοί Φυλή, ξένοι λαοί Ψυχολογική Ερμηνεία: Ακόμα ένα όνειρο αγοραφοβίας και αποξένωσης από τους ανθρώπους.  Αυτό το όνειρο μπορεί να το δούμε μετά από ένα χωρισμό, μια απόλυση, μια απογοήτευση.  Όταν αρχίσουμε […]
 • Φράχτης Φράχτης Ψυχολογική Ερμηνεία: Τον βλέπουν κλειστοφοβικά άτομα, άτομα περιορισμένα, φυλακισμένα. Όταν σπάσει ή χαθεί τότε το άτομο πρέπει να περιμένει την ελευθερία […]
 • Φόνος Φόνος Ψυχολογική Ερμηνεία: Ένα 10% είναι προφητικό ή προγνωστικό όνειρο.  Το υπόλοιπο 90 είναι η ανάγκη να αποβάλλουμε από μέσα μας έναν  σύντροφο που μόνο σύντροφος δεν είναι, εφόσον ο έρωτας […]
Καταχωρήθηκε από:

182 thoughts on “Φωτιά

 1. Απάντηση
  Βασιλική
  Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ,10:39 πμ

  Γεια σας βοηθήστε παρακαλώ, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο εξωχικό μου στη Χαλκιδική. Στην αρχή ανάβανε πολύ μικρές φωτιές που πήγαινα και τις έσβηνα αλλά μετά είδα μια πελώρια φωτιά η οποία όμως δεν ήταν στο δικό μου οικόπεδο αλλά στα πιο πάνω και τότε οι γονείς μου και οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών είπανε ότι πρέπει να φύγουμε. Μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε. Μετά από πολύ λίγη ώρα εγώ και η μητέρα μου επιμέναμε πως θέλουμε να γυρίσουμε και όταν γυρίσαμε με το που άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου μπαίνει μέσα ο σκύλος μου που τον είχαμε ξεχάσει. Στον ύπνο μου άκουσα να λέμε ότι μπήκε αλλά εγώ δεν θυμάμαι να τον είδα μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά κοίταξα κατά το εξωχικό μου αλλά και πάλι δεν θυμάμαι αν ήταν καμμένο ή όχι. Μετά από 2′ και ενώ το σπίτι μου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, φτάσαμε και ο μπαμπάς μου μου διαβεβαίωσε ότι το σπίτι μας δεν κυνδυνεύει από τη φωτιά και ότι εκεί που είναι, είναι ασφαλές. Τι μπορεί να σημαίνει βοηθήστε! :) Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Profile photo of Νεκταρία Απάντηση
   Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ,2:59 μμ

   Δώστε απάντηση και σ” αυτό το όνειρο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    eagle
    Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015 ,10:35 πμ

    Αυτό το διαστημα,συνέβη κάτι ανάλογο κοντά στην περιοχή σου?δηλαδή υπήρξαν πυρκαγιές?επειδή δεν παρακολουθώ τηλεοραση,δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.αν συνέβησαν η αν παρακολουθεις στην τηλεοραση τις πυρκαγιές στην υπόλοιπη Ελλάδα,ειτε είσαι επηρεασμένη απο αυτό ειτε είναι ενα προγνωστικό όνειρο.
    Αλληγορικά,πρόκειται για ενα πρόβλημα που αφορα την οικογένεια σου αλλά θα ξεπεραστεί!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Nemesi
   Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ,9:10 μμ

   Βασιλική ή έχεις επηρεαστεί από τα γεγονότα με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα ή το ονειρό σου αντανακλά φοβίες σου.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Ντορα
   Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015 ,12:34 μμ

   Καλησπερα Αγγελικη απο την ομορφη Θεσσαλονικη!!!!Αγγελικη το ονειρο σου φανερωνει τα εμποδια και τις φοβιες σου που προκυπτουν απο αυτα!!!!!Οι γονεις σου θα παιξουν σημαντικο ρολο…..θα σου σταθουν και θα ειναι στο πλευρο σου!!!!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. Απάντηση
  Ιωάννης
  Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 ,12:05 μμ

  Είδα οτι άναψα φωτιά σε πολλά ξερά κλαδιά με καμινέτο, αλλά δε θυμάμαι εάν ήταν επάνω σε ψησταριά η σε τζάκι. Εχω την εντύπωση οτι ηταν σε τζάκι, αλλα το θυμάμαι αμυδρά και δεν είμαι σίγουρος.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: -1 1 ψήφος
  • Profile photo of Νεκταρία Απάντηση
   Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 ,1:22 μμ

   Είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα. Έχεις επηρεαστεί από τα γεγονότα με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Δεν έχει ερμηνεία, γι” αυτό το λόγο δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 3. Απάντηση
  Μζ
  Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 ,12:22 μμ

  Ειδα να καιγεται ολοσχερως κ μετα απο μεγαλη εκρηξη η μηχανη του αντρα μου κ του αδερφου μου που ειναι παρκαρισμενες μονιμα στην αυλη του σπιτιου μας.Ολα τα αλλα εμειναν αθικτα.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. Απάντηση
  fay
  Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 ,2:35 μμ

  ειδα να εμενα τον ανδρα μου και το παιδι μου και στεκομαστε καπου και ξαφνικα να πεφτει φωτια στο προσωπο μας.. (??)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 ,11:06 πμ

   Αν η φωτιά σας έκαψε είναι άσχημο όνειρο.αν όμως ειδες να φλεγεστε χωρίς να καιγεστε και να πονατε,είναι πολύ καλό όνειρο για την οικογένεια σου και την σχέση μεταξύ σας!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Profile photo of Νεκταρία Απάντηση
   Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 ,1:25 μμ

   Στην περίπτωση που πέφτει φωτιά από ψηλά, στο πρόσωπο, σημαίνει ότι θα έρθει μια λύση στο πρόβλημά σας. Θα έχετε μια ιδέα, κι αυτή θα σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Αυτή η σκηνή θυμίζει την Πεντηκοστή, όταν το άγιο πνεύμα σαν φλόγες έπεσε στα πρόσωπα των αποστόλων. Άρα, απόψε παρουσιάστηκε ο θεός στο όνειρό σου και θα σου δώσει την ιδέα που θα εφαρμόσετε και θα σας βοηθήσει πολύ να λύσετε τα προβληματά σας. Αυτή είναι μια παρουσία του θεού στα όνειρά μας.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply