Διαφημίσεις


Φωτιά
Η φωτιά στο όνειρο είναι καλό σημάδι, αν βέβαια αυτός που το βλέπει δεν καίγεται. Είναι ένα προμήνυμα αύξησης της περιουσίας και προκοπής σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Αν ονειρευτείτε πως καίγεται το σπίτι σας, σημαίνει πως θα βρείτε ένα σύντροφο στη ζωή σας.
Για έναν επιχειρηματία που θα δει το μαγαζί του να καίγεται, προβλέπεται πως η δουλειά του θα πάει καλά και πως θα έχει μεγάλα κέρδη. Αν ονειρευτεί πως προσπαθούσε να σβήσει μια φωτιά, χωρίς να καίγεται ο ίδιος, σημαίνει πως θα δουλέψει πολύ, χωρίς όμως να έχει την επιθυμητή απόδοση. Και αν ονειρευτεί τα ερείπια του μαγαζιού του μετά από φωτιά, σημαίνει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Δεν πρέπει ωστόσο ν’ απογοητευτεί, γιατί τα πράγματα θ’ αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένει.
Αν ονειρευτείτε πως ανάβατε φωτιά, μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και επισκέψεις σε καλούς φίλους.
Αν ονειρευτείτε φωτιά μεγάλων διαστάσεων, σημαίνει, για τους ναυτικούς ένα ασφαλές ταξίδι, για τους λογοτέχνες πρόοδο και φήμη και για τους επιχειρηματίες συνεχείς επιτυχίες.

Φωτιά

1 11 12 13

308 σχόλια στο Φωτιά

 • Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα ότι είχε ανάψει τζάκι ο πατέρας μου και πάνω από αυτό είχε βάλει κάτι διακοσμητικά κλοναρια-φυτα , τα οποία είχανε πάρει φωτιά από τη ζέστη από το τζάκι. Μετα όμως τα σβήσαμε . Σήμαινει κάτι? Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 12:02
   Σύνδεσμος

   Αυτά τα βάζουμε συνήθως για σύνθεση τα Χριστούγεννα για να δώσουμε ατμόσφαιρα. Αλληγορικά δηλώνει ότι τα Χριστούγεννα τελείωσαν για σας. Έρχονται δύσκολες μέρες. Το πιο άσχημο είναι να πάρει το σπίτι φωτιά απ’ αυτά τα κλαδιά και να γίνει παρανάλωμα του πυρός. Να έρθει η καταστροφή. Αφού σταμάτησε το κακό εκεί, το όνειρο δηλώνει ότι αντιμετωπίζεται η κατάσταση. Πιθανόν όμως να είναι παλιό βίωμα που έχει μείνει στο υποσυνείδητο. Μακάρι να το είδες μετά τις πεντέμισι το πρωί και η Νέα σελήνη να σου δώσει καλή ερμηνεία επειδή μας το είπες. Αν το είδες πριν, ισχύει η ερμηνεία που έδωσα.

   Απάντηση
1 11 12 13

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *