Φωτιά 223

Φωτιά
Η φωτιά στο όνειρο είναι καλό σημάδι, αν βέβαια αυτός που το βλέπει δεν καίγεται. Είναι ένα προμήνυμα αύξησης της περιουσίας και προκοπής σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Αν ονειρευτείτε πως καίγεται το σπίτι σας, σημαίνει πως θα βρείτε ένα σύντροφο στη ζωή σας.
Για έναν επιχειρηματία που θα δει το μαγαζί του να καίγεται, προβλέπεται πως η δουλειά του θα πάει καλά και πως θα έχει μεγάλα κέρδη. Αν ονειρευτεί πως προσπαθούσε να σβήσει μια φωτιά, χωρίς να καίγεται ο ίδιος, σημαίνει πως θα δουλέψει πολύ, χωρίς όμως να έχει την επιθυμητή απόδοση. Και αν ονειρευτεί τα ερείπια του μαγαζιού του μετά από φωτιά, σημαίνει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Δεν πρέπει ωστόσο ν’ απογοητευτεί, γιατί τα πράγματα θ’ αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένει.
Αν ονειρευτείτε πως ανάβατε φωτιά, μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και επισκέψεις σε καλούς φίλους.
Αν ονειρευτείτε φωτιά μεγάλων διαστάσεων, σημαίνει, για τους ναυτικούς ένα ασφαλές ταξίδι, για τους λογοτέχνες πρόοδο και φήμη και για τους επιχειρηματίες συνεχείς επιτυχίες.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.5/5 (28 ψήφοι)
Φωτιά, 3.5 out of 5 based on 28 ratings

Περισσότερα:

 • Φυγή βιαστική Φυγή βιαστική Ψυχολογική Ερμηνεία: Δείχνει ένα υπερκινητικό άτομο. Μπορεί να το συσχετίσετε με την εγκατάλειψη ή με τον πανικό που αισθάνεστε. Επίσης αυτό το όνειρο δείχνει  το ασυγκράτητο […]
 • Φωλιά Φωλιά Ψυχολογική Ερμηνεία: Δείχνει την επιθυμία σας να μείνετε σπίτι ή να κλειστείτε στον εαυτό σας και στις ενδόμυχες σκέψεις σας. Το όνειρο μπορεί να δείχνει την ανάγκη σας να κάνετε […]
 • Φούρνος Φούρνος Ψυχολογική Ερμηνεία: Για μια γυναίκα κατά 20%  αυτό το όνειρο δηλώνει ότι είναι έγκυος. Αλλιώς σημαίνει  ότι  κάτι […]
 • Φυλή, ξένοι λαοί Φυλή, ξένοι λαοί Ψυχολογική Ερμηνεία: Ακόμα ένα όνειρο αγοραφοβίας και αποξένωσης από τους ανθρώπους.  Αυτό το όνειρο μπορεί να το δούμε μετά από ένα χωρισμό, μια απόλυση, μια απογοήτευση.  Όταν αρχίσουμε […]
 • Φράχτης Φράχτης Ψυχολογική Ερμηνεία: Τον βλέπουν κλειστοφοβικά άτομα, άτομα περιορισμένα, φυλακισμένα. Όταν σπάσει ή χαθεί τότε το άτομο πρέπει να περιμένει την ελευθερία […]
 • Φόνος Φόνος Ψυχολογική Ερμηνεία: Ένα 10% είναι προφητικό ή προγνωστικό όνειρο.  Το υπόλοιπο 90 είναι η ανάγκη να αποβάλλουμε από μέσα μας έναν  σύντροφο που μόνο σύντροφος δεν είναι, εφόσον ο έρωτας […]
Καταχωρήθηκε από:

223 thoughts on “Φωτιά

 1. Απάντηση
  Έλενα
  Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 ,12:16 μμ

  Καλημέρα! Είδα δτον ύπνο μου πως ενώ ήμουν διακοπές με φίλους, ο ουρανός σκοτείνιασε και κοίταξα προς την πόλη και είδα φωτιές από εκρήξεις και όλοι λέγανε για τρομοκρατικές ενέργειες. Έχασα την υπόλοιπη παρέα και έτρεχα στους δρόμους να επιστέψω στο ξενοδοχείο και μπήκα σε ένα σπίτι που γκρεμίστηκε ενώ ήμουν μέσα αλλά δεν έπαθα τίποτα. Τέλος ενώ ήμουν σε αυτό το σπίτι ανάμεσα σε 4 αγνώστους, μας κηνυγούσε ένα τέρας αλλά δε με έπιασε. Δεν πρόλαβα να τελειώσω το όνειρο αλλά ήταν πολύ έντονο.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 ,10:56 πμ

   Εχεις επηρεαστεί απ όλα όσα γίνονται σε παγκοσμιο επίπεδο.ειδικα αν είχες στο μυαλό σού να πας στο εξωτερικο είναι βέβαιο οτι πρόκειται για όνειρο απο εξωτερικά ερεθίσματα.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. Απάντηση
  Κώστας
  Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 ,12:09 μμ

  Καλημέρα!!! Είδα ότι ήταν νύχτα και ήμουν στη γειτονιά μου. Εκεί, σε κάποιο σημείο, 2 άνθρωποι έβαλαν φωτιά σε κάτι (ήταν σκοτεινά και δεν μπορούσα να δω τι) και με το που αντιλήφθηκα τι έγινε, έτρεξα προς το σπίτι μου, όπου και έφτασα αισίως.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 3. Απάντηση
  Γιούλη
  Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 ,2:42 πμ

  Γεία σας. Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν μέσα στο σπίτι μου και το αγόρι μου στο δρόμο και επιασε φωτιά και το αγόρι μου, με φώναζε να τη δώ. Κατεβαίνοντας τις σκάλες άκουσα χτύπημα στην πόρτα, α΄νοιξα και είδα τον πρώην μου. Του φώναξα, τον έδιωξα και τον κυνήγησα ως την μπαλκονόπορτα για να φύγει από εκει. Όταν τον έδιωξα και έφυγε από την μπαλκονόπορτα,βγήκα και εγώ στο μπαλκόνι και είδα το αγόρι μου να φώνάζει πάλι «κοίτα φωτιά» , και είδα απέναντι από το σπίτι μου να καιγονται ΟΛΑ χωρίς να καίγονται όμως. Σαν φλεγόμενη βάτος που λέτε πιο πάνω. Δεν ήταν δέντρα που καίγονταν, ήταν η πλατεία, ο δρόμος, οι κολώνες, τα παγκάκια τα τσιμεντα!. Ξαφνικά στο δρόμο, αρχισε από πιο πάνω από το σπίτι μου να κυλά λάβα! και φώναζα στο αγόρι μου «τρέξε μέσα στο σπίτι να σωθείς τρέχα θα καείς» και ημούν πολύ αγχωμένη! Έτρεξα τον βόηθησα και μπηκαμε μαζί στο σπίτι και εκείνη την ώρα όλα καίγονταν έξω και στην άσφαλτο κυλούσε κιτρινοκόκκινη λάβα . Όλα ήταν πάρα πολύ φωτεινά κόκκινα και ένιωθες τη ζέστη αλλά δεν έβγαζαν καπνό καθόλου ,μόνο έβλεπες τη φωτιά και τη λάβα να έχουν μεγάλο μέγεθος και να βγάζουν φώς !!! Ανυσυχώ πολύ και για το αγόρι μου και για μένα τί σημαίνει?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. Απάντηση
  Ντόρα
  Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015 ,7:48 μμ

  @@ΧΡΗΣΤΟ
  το όνειρο σου μπορεί να είναι αντίθετο και στην πραγματικότητα να μην συμβεί αυτό……μπορεί και να είναι προγνωστικό και να συμβεί στην πραγματικότητα!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 ,11:17 πμ

   Ντόρα μου, αυτό το όνειρο έχει μια ιδιαίτερη ερμηνεία. Θα μου επιτρέψεις να επέμβω εδώ. Γιούλη, το όνειρό σου χωρίζεται σε τρια στάδια. Την αρχική καταστροφική φωτιά, την φλεγόμενη βάτο και τελος την φωτιά λάβα. Στο πρώτο στάδιο η φωτιά που ήταν καταστροφική δείχνει ότι ο πρώην σου προσπάθησε να σε καταστρέψει ψυχολογικά. Όμως δεν τα κατάφερε γιατί τον έδιωξες και τώρα ζεις την αληθινή αγάπη. Την αληθινή ένωση. Το πάθος που καίει και δεν καταστρέφει στο πέρασμά του. Το τρίτο στάδιο δηλώνει χωρισμό. Καταστροφή σε μια σχέση. Δεν τον άφησες να δει αυτή την κατάσταση. Άρα εσύ έσωσες τη σχέση σου από την καταστροφή. Τον απομόνωσες από εκεί. Παλεύεις γι’ αυτή τη σχέση και θα διατηρηθεί. Αν δεν βλέπατε τη φωτιά, αν δεν υπήρχε αφορμή για να είστε μαζί θα έπρεπε να τον δεις με άλλη για να διατηρηθεί αυτή η σχέση. Άρα, δεν θα πάθει τίποτα.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 5. Απάντηση
  Χρηστος
  Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015 ,1:42 μμ

  Καλημερα και καλο μηνα σε ολη την ομαδα. Ειδα στον υπνο μου να καιγετε ενα δασος που το ξερω στη πραγματικοτητα συγκεκριμενα η Στροφυλια Δυτικης Αχαιας εβλεπα τη φωτια απο μακρια αλλα ο τοπος ηταν διαφορετικος απ οτι στη πραγματικοτητα, φυσαγε πολυ και οι καπνοι με ειχαν καλυψει αλλα εβλεπα τις φλογες και δε μπορουσα να πλησιασω μετα απο λιγο εσβησε η φωτια αλλα το δασος ειχε καει και οταν πηγα με το αυτοκινητο το ειδα παλι πρασινο οπως ηταν… Τι σημαινει?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 6. Απάντηση
  gwgw
  Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 ,11:57 πμ

  Γεια σας!είδα οτι ενα αγόρι γνωστό μου είχε μαγαζί και σπίτι σαν μεγάλο τριώροφο και οτι εγώ βοήθησα κάποιους να βάλουν φωτιά και να το κάψουν….όταν εμειναν καμμένα ερείπια ήρθε αυτό το παιδι και έκλαιγε γιαυτό που έχει γίνει και τον πάρηγορουσα και στο τέλος με πήρε αγκαλιά και με φίλησε….τι σημαίνει είναι κακό???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 ,4:45 μμ

   Αυτό δείχνει οτι αλληγορικά θα βάλεις το χερακι σου στην ισοπέδωση της ψυχολογίας κάποιου.αυτό θα το μετανιώσεις στην πορεία αλλα θα σε συγχωρήσει.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 7. Απάντηση
  σταν
  Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,10:46 πμ

  Καλημέρα. Ειδα ότι ημουν στο σπιτι της γιαγιας μου και αναψα φωτια στο γκαζακι μεγαλη για να τηγανισω.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,10:50 πμ

   Είδες ότι τηγάνισες. Μάλλον τον σκοπό ένιωσες χωρίς να δεις την πράξη. Τί αίσθημα σου δημιούργησε το όνειρο αυτό όταν ξύπνησες; Τηγάνισες ποτέ εκεί και είχες στο μυαλό σου αυτή την κίνηση; Μήπως έχεις να ετοιμάσεις κάτι στην γιαγιά σου; Μήπως έταξες κάτι να κάνεις στο όνειρο για εκείνη και το όνειρο στο υπενθυμίζει; Είναι ένα υποσυνείδητο όνειρο λοιπόν. Σκέψου τι της υποσχέθηκες και πράξε το!!!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   σταν
   Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,11:56 πμ

   Όχι την ειδα και την πραξη κατι ασπρο τηγανιζα αλλα δεν το εφαγα.Δεν εχω ξανατηγανισει στη γιαγια και μαλιστα σε γκαζακι.Μου εκανε εντυπωση η φωτια γιατι ηταν μεγαλη

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,12:18 μμ

    Έτσι όπως μου το λες έχει ερμηνεία καλή. Αν δεν αναγνώρισες τι είναι αυτό αφορά το μέλλον σου. Κάτι θα ετοιμάσεις για την γιαγιά σου και θα ευεργετηθείς κι εσύ, αυτό θα σου δώσει χαρά.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 8. Απάντηση
  giorgos
  Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 ,6:42 μμ

  Γεια σας !
  ειχα δει σε ενα ονειρο μου οτι βρισκομουν μεσα σε ενα αυτοκινητο το οποιο ηταν ετοιμο να εκραγει και εγω καθομουνα στη θεση του συνοδηγου. Η θεση του οδηγου ηταν αδεια και στα πισω καθισματα καθοταν ενα μικρο κοριτσακι και μια μεσηληκη γυναικα. Το κοριτσακι εκλεγε ολη την ωρα και η γυναικα μου ειπε εκεινη την στιγμη «Δεν υπαρχει διαφυγει» και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το αυτοκινητο εβγαζε εναν δυνατο θορυβο γιατι ηταν ετοιμο να εκραγει. Και κατευθειαν εγω αρχισα να προσπαθω να βγω απο το αμαξι . Αρχισα να χτυπαω τις πορτες αλλα δεν γινοταν τιποτα και σκεφτηκα να σπασω το μπριστινο τζαμι του αυτοκινητου . Αφου το εσπασα βγηκα γρηγορα απο το αυτοκινητο και καθως ετρεχα εγινε εκρηξη αλλα αυτη η εκρηξη δεν ηταν συνιθισμενη διοτι εβγαλε φωτια οπου ηυαν επιπεδη και δεν ηταν πολυ μεγαλη και παραλιγο να με καψει καιεκεινη την ωρα ακριβως ξυπνησα . Τι σημαινει αυτο το ονειρο ;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: -1 1 ψήφος
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 ,6:51 μμ

   Αν δεν έχεις κάποιο άτομο δίπλα σου να ροχαλίζει είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι. Νιώθεις παγιδευμένος από λάθη του παρελθόντος που σε έχουν παγιδέψει και δεν σ’ αφήνουν να ανασάνεις. Το κατάλαβες λίγο πριν το τέρμα και αγωνίστηκες να ξεφύγεις. Είναι ένα όνειρο διαφυγής, που θα σε απελευθερώσει λίγο πριν την καταστροφή. Ευτυχώς, είσαι μαχητικό άτομο και ξέρεις να αγωνίζεσαι και να ξεφεύγεις.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος
 9. Απάντηση
  Χρηστος
  Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 ,3:19 μμ

  Καλημερα σας και χρονια πολλα… Λοιπον ειδε σημερα το πρωι ο πατερας μου (τα ονειρα του βγαινουν ολα) εμενα να βαζω φωτια στο αυτοκινητο του κουμπαρου του (εχουν στεφανωσει τους γονεις μου) ενα κοκκινο παλιο που το ειχε πριν χρονια εγω δε το θυμαμαι, την εβαλα λεει για πλακα και καηκε το πισω μερος αλλα τρεξαμε εγω ο πατερας μου και ο κουμπαρος και τη σβησαμε και μετα εβαλα φωτια σε κατι ξερα χορτα πιο διπλα και παλι τρεξαμε και τη σβησαμε… Εν τελει ζημιες δεν εγιναν. Ξερετε τι σημαινει??? Παρεπιπτωντος να σας πω τα ονειρα του πατερα μου το 90% εχουν βγει σας εχω ξαναγραψει… Ευχαριστω εκ των προτερων.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,10:55 πμ

   Είναι αλληγορικό όνειρο. Είσαι ζωηρό αγόρι ακόμη και τα λάθη σου θα τα διορθώνουν και θα σε συγχωρούν διότι σ’ αγαπάνε. Όχι, αυτό το όνειρο ανήκει στα 10%. Δεν πιστεύω να κάνεις κακό στη ζωή του κουμπάρου, ούτε να θες να καταστρέψεις τα χόρτα. Άρα, είναι μια αλληγορική κατάσταση που θα μπλέξεις για πλάκα ή εσκεμμένα και θα σε γλιτώσουν επειδή σ’ αγαπάνε ή για τον πατέρα σου παραμένεις εκείνο το αγόρι το σκανδαλιάρικο που έκανε ζημιές και πάντα τις διορθώνανε επειδή σ’ αγαπούσαν και σ’ αγαπάνε ακόμη.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 10. Απάντηση
  Αννίτα
  Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 ,6:57 μμ

  Καλησπέρα Νεκταρία!Είχα δει πριν πολύ καιρό στο όνειρο μου εναν άγνωστο άντρα που υποτίθεται είχε πάθει έγκαυμα από φωτιά στον καρπό του και το έγκαυμα σχημάτιζε ένα κύκλο γύρω από τον καρπό του.Δε θυμάμαι εάν ήταν δεξί ή αριστερό χέρι.Γενικώς εγώ δεν είδα κάποια φωτιά ή κάτι παρόμοιο από όσο θυμάμαι.Δε θυμάμαι έαν είπαμε κάτι με τον άγνωστο άντρα κτλ.Τι λες να είναι;

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,11:04 πμ

   Ήταν το αριστερό σίγουρα, διότι σε απασχολεί το αισθηματικό σου θέμα και αν έχεις δεσμό βλέπεις ότι η κατάσταση δεν προχωράει και σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια και δεν σ’ αφήνει να προχωρήσεις παραπέρα μαζί του. Όλο ξαναγυρνάτε στα ίδια. Όμως αν δεν έχεις δεσμό έχεις ανασφάλειες, νομίζεις ότι το θέμα αυτό έχει τελειώσει για σένα, όλο κολλάς στις ίδιες καταστάσεις ότι θα καταστραφεί το όνειρό σου. Γενικά, και στις δύο περιπτώσεις ένα είδος πεσεμισμού υπάρχει. Πρέπει να πιστέψεις και να γιατρέψεις αυτόν τον άνδρα που αργοπεθαίνει. Μπορείς; Αν έβλεπες τη φωτιά θα ήταν το τέλος. Όμως έχει λαβωθεί το θέμα αυτό που σε βάζει βαθιά στο πρόβλημα. Σε απασχολεί το μέλλον σου και φοβάσαι για την εξέλιξη που θα έχει. Όταν γιατρέψεις τον άνδρα, τότε η ελπίδα θα ξαναγεννηθεί. Αυτό είναι κακό όνειρο μόνο αν πηγαίνεις για γάμο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να τον αναβάλλεις μέχρι να γιατρευτεί αυτός ο άνδρας. Ο άγνωστος στο όνειρο είναι η ελπίδα ότι κάτι υπάρχει που θα έρθει. Στη δική σου περίπτωση ήταν πληγωμένος. Αυτό πρέπει να σε ανησυχήσει, αλλά η ελπίδα ότι τα εγκαύματα δεν είναι τρίτου βαθμού και θα επουλωθούν χωρίς να αφήσουν σημάδια πρέπει να σε κάνουν να αλλάζεις στάση προς τη ζωή και να την βλέπεις με άλλα μάτια. Αξίζεις να μένει η ελπίδα ζωντανή για να μη γίνει λεπίδα που θα καταστρέψει και θα κόψει τα όνειρά σου. Από σένα και τη στάση σου λοιπόν εξαρτάται.Αν δεις τη φωτιά είναι αργά. Αν τον δεις στη φωτιά και δεν καίγεται είναι το πάθος του που καιει για σένα. Όμως αυτός έπαθε έγκαυμα κι αυτό είναι που αλλάζει προς το κακό την ερμηνεία του ονείρου αυτού.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    Αννίτα
    Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,1:55 μμ

    Καλησπέρα!Ευχαριστώ για την ερμηνεία.Ψυχολογικό όνειρο είναι δηλαδή.Η αλήθεια είναι ότι το είχα δει πριν πολύ καιρό,απλά το έγραψα τώρα για να δω τι ερμηνεία είχε.Επειδή εγώ είχα σκεφτεί μια άλλη,αλλά οκ.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
     Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,1:58 μμ

     Γράψε κάτω από την απάντησή μου αν θες, την δική σου εκδοχή. Πού ξέρεις; Μπορεί να βρούμε ένα νέο ταλέντο ονειρομαντικής

     VN:F [1.9.22_1171]
     Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
     • Απάντηση
      Αννίτα
      Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,2:24 μμ

      Οκ,ας κάνουμε μια προσπάθεια.Είχε τύχει να διαβάσω πριν αρκετό καιρό μια απαντησή σου σε μια κοπέλα σχετικά με το άλλο μας μισό,και είχες αναφερθεί σε χειροπέδες και αλυσίδες από όσο θυμάμαι.Αναφερόμαστε σε κύκλους επομένως.Η βέρα πχ είναι ένας κύκλος, αναφέρεται στην δέσμευση και την πίστη.Είναι κάτι που δεν έχει τέλος.Εγώ είδα κύκλο γύρω από αντρικό χέρι με την μορφή εγκαύματος.Το έγκαυμα προκαλείται από κάτι πολύ ζεστό και επίσης σε αντίθεση με τις αλυσίδες και τις χειροπέδες δεν φεύγει.Άρα θα μπορούσε αυτός ο άγνωστος άντρας να είναι η αρσενική μου πλευρά,το άλλο μισό δηλαδή, που θα γνωρίσω στο μέλλον.Μια προσπάθεια έκανα απλά,επειδή μου το ζήτησες.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
      • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
       Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,2:45 μμ

       Είναι μια άλλη άποψη. Όμως, οι χειροπέδες που είχα γράψει δηλώνουν την ένωση. Μόνο που οι χειροπέδες ας το πούμε έτσι του άφησαν έγκαυμα. Το έγκαυμα με προσανατόλισε αλλού. Κι έτσι οδηγήθηκα σ’ αυτό το συμπέρασμα. Επειδή μου άρεσε η ερμηνεία σου θα την αποδεχτώ. Άντε, κι όποια βγει. Έχεις ταλέντο. Θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις εδώ σε στιγμές κεφιού και ηρεμίας; Θα μπορούσες να δίνεις ερμηνεία και σε άλλα όνειρα όπως ο αετός, η Ντόρα και οι άλλοι; Να μπεις στην ομάδα μου; Η φαντασία σου μου άρεσε κι ο τρόπος που έδεσες τα πράγματα. Ακόμα κι αν έδωσες λάθος ερμηνεία, ακόμα κι αν ήταν σωστή, με εντυπωσίασε!!! Λύσε μου όμως μια απορία. Τον ψυχολογικό τομέα τον πετύχαμε; Έτσι ακριβώς αισθάνεσαι;

       VN:F [1.9.22_1171]
       Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
       • Απάντηση
        Αννίτα
        Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 ,2:53 μμ

        Ναι έχω πολύ φαντασία και με έχει βοηθήσει κατά καιρούς σε διάφορα πράγματα.Μπορώ να συνδέσω πολύ εύκολα πράγματα που στο μέσο άνθρωπο φαίνονται άσχετα.Μπορείς να δεις το όνειρο μου με τον κόκορα που έγραψα πριν από λίγο σε παρακαλώ;Σήμερα το είδα το συγκεκριμένο.Ευχαριστώ και πάλι.(Και εχει μείνει ξεχασμένο και ένα βαθύ όνειρο που το έχω δει απο το σεπτέμβριο)

        VA:F [1.9.22_1171]
        Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 11. Απάντηση
  Ειρήνη
  Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 ,2:59 μμ

  Η Μανουλα μ είδε οτι υπήρχε μια μεγάλη φωτιά κ πηδούσαν πολλοί άνθρωποι κ καιγοντουσαν ζωντανοί κ εβλεπε αυτή τ σκηνή συνέχεια ένας ένας να πηδάει στ φωτιά κ τους έβλεπε να καίγονται κ ήταν τόσο τρομακτικό μ ειπε κ ανησύχησε γτ ένιωσε φόβο πως κατι κακό θα συμβεί? ποια ειναι η εξήγηση αυτού τ ονείρου?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 ,1:02 μμ

   Το ονειρο της μητερας σου,δείχνει την αίσθηση της οτι οι κινήσεις πολλών ανθρώπων γύρω της,οδηγούν σε αυτοκτονία αλληγορικα..ίσως να αναφέρεται στην αντιμετωπιση της πολιτικης κατάστασης της χώρας η σε κάποιο άλλο πρόβλημα που αφορα μια ομάδα ανθρώπων.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 ,10:25 πμ

   Εχω μια εναλλακτική ερμηνεία εδώ. Είναι οι φοβίες της, τα κακά συναισθήματα, οι εμμονές της που βλέπει να χάνονται. Για μένα είναι ένα απελευθερωτικό όνειρο. Κάτι όμορφο λοιπόν θα αναπτερώσει τις ελπίδες της και όλα όσα την απασχολούσαν και της χαλούσαν τη διάθεση θα πέσουν στην πυρά, αλληγορικά.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 12. Απάντηση
  Βασιλική
  Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ,10:39 πμ

  Γεια σας βοηθήστε παρακαλώ, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο εξωχικό μου στη Χαλκιδική. Στην αρχή ανάβανε πολύ μικρές φωτιές που πήγαινα και τις έσβηνα αλλά μετά είδα μια πελώρια φωτιά η οποία όμως δεν ήταν στο δικό μου οικόπεδο αλλά στα πιο πάνω και τότε οι γονείς μου και οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών είπανε ότι πρέπει να φύγουμε. Μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε. Μετά από πολύ λίγη ώρα εγώ και η μητέρα μου επιμέναμε πως θέλουμε να γυρίσουμε και όταν γυρίσαμε με το που άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου μπαίνει μέσα ο σκύλος μου που τον είχαμε ξεχάσει. Στον ύπνο μου άκουσα να λέμε ότι μπήκε αλλά εγώ δεν θυμάμαι να τον είδα μέσα στο αυτοκίνητο. Μετά κοίταξα κατά το εξωχικό μου αλλά και πάλι δεν θυμάμαι αν ήταν καμμένο ή όχι. Μετά από 2′ και ενώ το σπίτι μου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, φτάσαμε και ο μπαμπάς μου μου διαβεβαίωσε ότι το σπίτι μας δεν κυνδυνεύει από τη φωτιά και ότι εκεί που είναι, είναι ασφαλές. Τι μπορεί να σημαίνει βοηθήστε! :) Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ,2:59 μμ

   Δώστε απάντηση και σ’ αυτό το όνειρο.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
   • Απάντηση
    eagle
    Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015 ,10:35 πμ

    Αυτό το διαστημα,συνέβη κάτι ανάλογο κοντά στην περιοχή σου?δηλαδή υπήρξαν πυρκαγιές?επειδή δεν παρακολουθώ τηλεοραση,δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.αν συνέβησαν η αν παρακολουθεις στην τηλεοραση τις πυρκαγιές στην υπόλοιπη Ελλάδα,ειτε είσαι επηρεασμένη απο αυτό ειτε είναι ενα προγνωστικό όνειρο.
    Αλληγορικά,πρόκειται για ενα πρόβλημα που αφορα την οικογένεια σου αλλά θα ξεπεραστεί!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Nemesi
   Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015 ,9:10 μμ

   Βασιλική ή έχεις επηρεαστεί από τα γεγονότα με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα ή το ονειρό σου αντανακλά φοβίες σου.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   Ντορα
   Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015 ,12:34 μμ

   Καλησπερα Αγγελικη απο την ομορφη Θεσσαλονικη!!!!Αγγελικη το ονειρο σου φανερωνει τα εμποδια και τις φοβιες σου που προκυπτουν απο αυτα!!!!!Οι γονεις σου θα παιξουν σημαντικο ρολο…..θα σου σταθουν και θα ειναι στο πλευρο σου!!!!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 13. Απάντηση
  Ιωάννης
  Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 ,12:05 μμ

  Είδα οτι άναψα φωτιά σε πολλά ξερά κλαδιά με καμινέτο, αλλά δε θυμάμαι εάν ήταν επάνω σε ψησταριά η σε τζάκι. Εχω την εντύπωση οτι ηταν σε τζάκι, αλλα το θυμάμαι αμυδρά και δεν είμαι σίγουρος.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: -1 1 ψήφος
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 ,1:22 μμ

   Είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα. Έχεις επηρεαστεί από τα γεγονότα με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Δεν έχει ερμηνεία, γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 14. Απάντηση
  Μζ
  Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 ,12:22 μμ

  Ειδα να καιγεται ολοσχερως κ μετα απο μεγαλη εκρηξη η μηχανη του αντρα μου κ του αδερφου μου που ειναι παρκαρισμενες μονιμα στην αυλη του σπιτιου μας.Ολα τα αλλα εμειναν αθικτα.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 15. Απάντηση
  fay
  Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 ,2:35 μμ

  ειδα να εμενα τον ανδρα μου και το παιδι μου και στεκομαστε καπου και ξαφνικα να πεφτει φωτια στο προσωπο μας.. (??)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Απάντηση
   eagle
   Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 ,11:06 πμ

   Αν η φωτιά σας έκαψε είναι άσχημο όνειρο.αν όμως ειδες να φλεγεστε χωρίς να καιγεστε και να πονατε,είναι πολύ καλό όνειρο για την οικογένεια σου και την σχέση μεταξύ σας!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 ,1:25 μμ

   Στην περίπτωση που πέφτει φωτιά από ψηλά, στο πρόσωπο, σημαίνει ότι θα έρθει μια λύση στο πρόβλημά σας. Θα έχετε μια ιδέα, κι αυτή θα σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Αυτή η σκηνή θυμίζει την Πεντηκοστή, όταν το άγιο πνεύμα σαν φλόγες έπεσε στα πρόσωπα των αποστόλων. Άρα, απόψε παρουσιάστηκε ο θεός στο όνειρό σου και θα σου δώσει την ιδέα που θα εφαρμόσετε και θα σας βοηθήσει πολύ να λύσετε τα προβληματά σας. Αυτή είναι μια παρουσία του θεού στα όνειρά μας.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Βαθμολογία: +1 1 ψήφος

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply