Φωτιά 84

Φωτιά
Η φωτιά στο όνειρο είναι καλό σημάδι, αν βέβαια αυτός που το βλέπει δεν καίγεται. Είναι ένα προμήνυμα αύξησης της περιουσίας και προκοπής σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Αν ονειρευτείτε πως καίγεται το σπίτι σας, σημαίνει πως θα βρείτε ένα σύντροφο στη ζωή σας.
Για έναν επιχειρηματία που θα δει το μαγαζί του να καίγεται, προβλέπεται πως η δουλειά του θα πάει καλά και πως θα έχει μεγάλα κέρδη. Αν ονειρευτεί πως προσπαθούσε να σβήσει μια φωτιά, χωρίς να καίγεται ο ίδιος, σημαίνει πως θα δουλέψει πολύ, χωρίς όμως να έχει την επιθυμητή απόδοση. Και αν ονειρευτεί τα ερείπια του μαγαζιού του μετά από φωτιά, σημαίνει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Δεν πρέπει ωστόσο ν” απογοητευτεί, γιατί τα πράγματα θ” αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένει.
Αν ονειρευτείτε πως ανάβατε φωτιά, μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και επισκέψεις σε καλούς φίλους.
Αν ονειρευτείτε φωτιά μεγάλων διαστάσεων, σημαίνει, για τους ναυτικούς ένα ασφαλές ταξίδι, για τους λογοτέχνες πρόοδο και φήμη και για τους επιχειρηματίες συνεχείς επιτυχίες.

VN:F [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.5/5 (15 ψήφοι)
Φωτιά, 3.5 out of 5 based on 15 ratings
Καταχωρήθηκε από:

84 thoughts on “Φωτιά

 1. μαριαολγα Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 ,10:05 πμ

  ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ .ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕ ΘΕΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΓΕ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ-ΠΕΡΟΥΚΑ ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ .

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @μαριαολγα,

  Δεν έπρεπε να επέμβεις. Αυτή η φλόγα ήταν καλό να υπάρχει στο κεφάλι της κόρης σου, εφόσον δεν καιγόταν. Άρα, με κάποια λάθος τακτική που θα κάνεις θα στεναχωρήσεις το παιδί σου. Δεν πρέπει να ανακατεύεσαι στις επιλογές του γιατί θα τα κάνεις θάλασσα. Αυτό το όνειρο το βλέπουν άτομα που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές ή μοναχοί και τους εμποδίζουν οι δικοί τους και μένουν σε έναν δρόμο που εκείνοι δεν θέλουν. Η φλόγα που δεν καίγεσαι είναι το ταλέντο που έχει αυτό το άτομο και η δόξα, επίσης αλληγορικά είναι η αγάπη του για το θεό. Όταν προσπαθείς να σβήσεις αυτή τη φλόγα, είναι σαν να τον εμποδίζεις να ακολουθήσει το δρόμο που διάλεξε, ενώ έχει το ταλέντο να το κάνει, και ζει στο ψεύτικο το δικό σου, που εσύ διάλεξες γι’αυτό και το άτομο μένει με την πίκρα γιατί δεν έκανε αυτό που λαχταρούσε. Άρα, πρόσεξε να μην γίνει αυτό πραγματικότητα. Άσε το παιδί να διαλέξει το δρόμο που πραγματικά θέλει, γιατί έχει το ταλέντο να το κάνει. Αν είναι όμως μωράκι το όνειρο είναι προειδοποιητικό για το μέλλον. Ξέρει ο θεός πώς σκέφτεσαι και σε προειδοποιεί να κάνεις το σωστό, αν θες να την δεις ευτυχισμένη. Φίλη μου, κάνουμε το δικό μας, μόνο όταν ξέρουμε ότι αυτό που πάει να κάνει θα τη ζημιώσει. Αν όμως αυτό είναι η ζωή του και του δίνει χαρά, τότε δεν επεμβαίνουμε.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply