Αυτή η σελίδα αφορά αποκλειστικά τους ονειρομάντεις. Κανείς άλλος  δεν μπορεί να σχολιάσει εδώ.

120 σχόλια στο Φροντιστήριο
 • Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 στο 13:48
  Σύνδεσμος

  Αν δούμε λευκό σπίτι κατά μεγάλο ποσοστό είναι λειτουργικό ή βαθύ το όνειρο. Όμως κατά μικρό ποσοστό δηλώνει την καθαριότητα και την αγνότητα της ψυχής. Πόσο ευτυχισμένοι είμαστε ή βαδίζουμε σωστά το δρόμο του πεπρωμένου μας. Όσο περισσότερο χάνεται η λευκότητα, τόσο δείχνει ότι το άτομο στερείται τα παραπάνω. Ένα τέτοιο όνειρο είναι πάντα προειδοποιητικό για να μας ενημερώσει που βαδίζουμε. Χρησιμοποιούνται όλες οι αποχρώσεις του γκρί και καταλήγουμε στο μαύρο που φαίνεται από τα μαύρα ρούχα μέχρι το άσπρο ρούχο που δηλώνει ότι κάτι ευχάριστο θα μας συμβεί. Αν όμως βλέπουμε κάποιον ντυμένο στα άσπρα να απομακρύνεται, να πετάει λίγο πιο πάνω από το έδαφος, να χάνεται να μας αποχαιρετάει, είναι το πιο άσχημο όνειρο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Εξαρτάται πως τον βλέπουμε, βγαίνει η ερμηνεία αυτού του ονείρου. Αυτό ισχύει αν είναι γνωστός. Αν είναι άγνωστος, δηλώνει ότι είμαστε λαμπεροί και χαρούμενοι κι αυτό φαίνεται. Αν όμως ο άγνωστος απομακρύνεται χάνουμε την λαμπρότητά μας και προχωράμε στην αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, το σκοτάδι και την μαύρη θάλασσα, την πίσσα, τη λάσπη και όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι κυλιόμαστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Μάλλον ξέρουμε, στην απελπισία. Μοιάζει σαν να είμαστε πνευματικά νεκροί. Όταν τα δούμε όλα αυτά δεν είναι το τέλος, γιατί μπορούμε το ύστατο λεπτό να ισορροπήσουμε και να φτάσουμε αναίμακτα στον προορισμό μας ή να αλλάξει το χρώμα. Τα ασπρόμαυρα όνειρα δείχνουν την ισορροπία των αισθημάτων αυτών, την χαρμολύπη και την ουδετερότητα. Έχουν κι άλλες ερμηνείες, αλλά οι βασικές είναι αυτές. Όπως βλέπουμε στο γινκ γιανγκ μέσα στο μαύρο υπάρχει λίγο άσπρο και μέσα στο άσπρο υπάρχει λίγο μαύρο. Αυτό ισχύει, διότι κανένας δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένος ή κανένας δεν είναι απόλυτα δυστυχισμένος. Έτσι το λευκό χάνει την λευκότητά του όταν προστεθούν κάποιες γκρίζες πινελιές. Για να φτάσει ο άνθρωπος στο απόλυτο λευκό πρέπει να κάνει σκληρό αγώνα και να νικήσει τα πάθη του. Γι’ αυτό όταν κάποιος δει ότι λάμπουμε είναι η αγάπη που τρέφουμε για το άτομο αυτο που είναι μοναδική ή κάτι ευχάριστο θα συμβεί σ’ αυτόν. Εμείς ποτέ δεν θα δούμε τόσο λαμπερό λευκό για τον ίδιο μας τον εαυτό ή για κάποιον που δεν χωνεύουμε, μισούμε κ.λ.π. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ανιδιοτέλεια για το άτομο αυτό για να δεις ένα τόσο λαμπερό λευκό. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Όταν δούμε Κινέζο σημαίνει ότι αυτό που θέλουμε είναι άτοπο να γίνει. Επίσης δηλώνει ότι κάνουμε τον Κινέζο, επίσης, δεν μπορούμε να δεχτούμε την αλήθεια και εθελοτυφλούμε ότι αυτό που βλέπουμε δεν ισχύει. Μπορούμε να ερωτευτούμε Κινέζο; Όχι βέβαια. Η ψυχή μας λέει καθαρά ότι δεν είναι αυτός ο δρόμος μας, αλλά πρέπει να τον αναζητήσουμε προς άλλη κατεύθυνση. Θα μας πληγώσει πολύ αυτός που αγαπάμε.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 στο 11:12
  Σύνδεσμος

  Όταν σου κόβουν ολόκληρο δάκτυλο πεθαίνει κάποια ελπίδα σου στον ανάλογο τομέα. Αριστερό χέρι σχέση, πατρίδα. Δεξί χέρι θρησκεία, επάγγελματικός τομέας. Όταν κόβεται ένα μέρος σε κάποιο τομέα θα έχεις ατυχία που θα ξεπεραστεί όταν επουλωθεί το τραύμα. Το αριστερό χέρι δηλώνει και τον έξω από εδώ. Κυριολεκτικά δηλώνει μια απώλεια σε όλους τους τομείς. Μία κάθε φορά που ονειρευόμαστε ότι χάνουμε ένα δάχτυλο.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Όταν δούμε ότι κάνουμε σεξ με τον πρώην μας είναι υπολείμματα απο την παλιά ζωή διασκορπισμένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και μας ταλαιπωρούν τώρα. Σημάδι ότι δεν τον έχουμε ακόμη ξεπεράσει. Όμως είναι και η προειδοποίηση του νου μας ότι ζητά να σβήσει αυτά τα δεδομένα, αυτά που έχουμε βιώσει μαζί του. Αν αυτό το όνειρο μας δώσει χαρά τροφοδοτούμε το υποσυνείδητο να το ξαναονειρευτεί. Αν όχι, τότε το αηδιάζουμε και μπορεί να μας εγκαταλείψει. Αν μας κάνει να ελπίζουμε σε μια νέα επανασύνδεση, μόνο οι εμπειρίες μένουν. Αν όμως τις αρνούμαστε το αποτέλεσμα είναι να μην μας
  ξαναενοχλήσουν πια. Αν ξαναδούμε τέτοιο όνειρο θα πρέπει να το προσπεράσουμε σαν να μην το είδαμε, να μη μας αγγίξει. Ξέρουμε καλά ότι δεν θα γίνει πια πραγματικότητα εφόσον έχουμε χωρίσει. Αν όμως δεν προλάβαμε να είχαμε σεξουαλική σχέση μαζί του, τέλειωσε δηλαδή αυτή η σχέση πριν κάν δημιουργηθεί σχεδόν, είναι ένα ειδικό όνειρο που μας δείχνει πώς θα ήταν η εμπειρία αν την βιώναμε. Και σ’ αυτή την περίπτωση η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι ανάλογη.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 στο 19:08
  Σύνδεσμος

  Όταν πέφτουν μαλλιά ή τρίχες δηλώνει ότι χάνουμε δυνάμεις ή έχουμε αβιταμίνωση. Όταν τα τραβήξουμε εμείς, δηλώνει ότι απελευθερωνόμαστε.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 στο 17:44
  Σύνδεσμος

  Τα σπασμένα κομμάτια είναι η προσωπικότητά μας που θελουμε να την συναρμολογήσουμε ξανά. Αυτό το πρόβλημα που έχουμε αν δούμε τέτοιο όνειρο μας διαλύει ψυχικά και σωματικά. Θα πρέπει να δούμε μετά από ένα τέτοιο όνειρο τι θα κάνουμε, έτσι ώστε να μη βλέπουμε τέτοια όνειρα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 στο 17:42
  Σύνδεσμος

  Το βούτυρο αν μας το δίνουν είναι το βάσανο ότι κάποιος δεν είναι αυτό που δείχνει. Όπως μας αλείφουν βούτυρο και ξεροψηνόμαστε, έτσι συμβαίνει και με το όνειρο αυτό. Όταν όμως το τρώμε μόνες μας είναι υγεία.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Η θάλασσα αν είναι αγριεμένη δείχνει κακό χειρισμό μιας κατάστασης αν είναι ήρεμη τότε δηλώνει ηρεμία και ευημερία.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 στο 17:21
  Σύνδεσμος

  Τα αγκάθια είναι ένα όνειρο που έχει 4 εξηγήσεις.
  1) Είναι μάγια που κακόβολοι άνθρωποι έριξαν εναντίον σας, επειδή θέλουν το κακό σας.
  2) Είναι στεναχώριες, βάσανα, έγνοιες
  3) Είναι ασθένειες
  4) Είναι οικονομική ανεπάρκεια.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  Φροντιστήριο: Φίλες μου. Αυτό το μήνυμα θέλω να το προσέξετε πολύ καλά. Κάποτε σας είπα ότι τα ψάρια είναι λαχτάρες. Σήμερα πια έμαθα την πραγματική ερμηνεία αυτού του ονείρου. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Καταρχήν, όταν κάποιος μας ετοιμάζει ένα τραπέζι με μεγάλο ψάρι θα μας δημιουργήσει μια λαχταρα μεγάλη. Θυμηθείτε το όνειρο της φίλης μας Παρασκευής πως βγήκε την επόμενη μέρα. Όταν τρώμε με την οικογένειά μας ψάρι, κάποιος θα μας ψυχράνει ή θα μας στεναχωρήσει ή εμείς θα τον στεναχωρήσουμε. Δηλαδή τα ψάρια που μας προσφέρει κάποιος γνωστός ή τα φτιάχνει για μας, έχουν αυτή την ερμηνεία. Επίσης, αν δούμε μικρά ψαράκια είναι μικρές και πολλές λαχτάρες. Αν κάποιος επίσης μας δώσει να του μαγειρέψουμε ψάρια έχουν την ίδια ερμηνεία, τα ψάρια που ψήνονται στην φουφού, στο τηγάνι, στο τσουκάλι, ή στον φούρνο, έχουν την ίδια ερμηνεία, αλληγορικά μας ψήνει το ψάρι στα χείλη. Τέλος, όταν κολυμπουν στην στεριά είναι λαχτάρες, ενώ όταν είναι νεκρά στη θάλασσα σημαίνει ότι έχει νεκρωθεί ο συναισθηματικός μας κόσμος. Τώρα ερχόμαστε στις καλές ερμηνείες. Αυτή είναι η διαφορά που έχω μάθει. Οι νέοι ονειροκρίτες αναφέρουν μόνο αυτή την περίπτωση, γι’ αυτό το παρουσιάζουν σαν καλό οιωνό. Όταν μια γυναίκα ψαρεύει ψάρια και πιάσει ένα θα κάνει δεσμό. Όταν αγοραζεις ψάρια από καϊκι ή ιχθυοπωλείο μόνη σου και τα φας, χωρίς να σου τα προσφέρει κάποιος άλλος, είναι καλός οιωνός. Όταν κολυμπούν στην θάλασσα επίσης, έχουν καλή ερμηνεία. Σημαίνει ότι είναι ζωντανός ο συναισθηματικός μας κόσμος. Οταν τα δεις σε κάποιο άγνωστο τραπέζι και φας, έχει καλή ερμηνεία. Είναι η τύχη σου. Τέλος, όταν πετάνε στον αέρα, ή τα βλέπεις νεκρά στη στεριά απαλλασσεσαι από τα βάσανα και τις λαχτάρες που είχες. Τώρα πιστεύω ότι ξέρετε πια την ερμηνεία αυτού του πολύπλοκου ονείρου.
  Να συμπληρώσω ότι όταν παραγγείλεις στο εστιατόριο ψάρια και δεν σου τα φέρουν είναι καλό ονειρο, διότι δεν σου τα πρόσφεραν για να είναι λαχτάρες. Πρέπει να σου πουν ότι τα ψάρια τέλος. Άρα, τέλος τα βάσανα. Όταν μπείτε μέσα και τα βρείτε ή τα πιάσετε μόνοι σας από τον παγκο της κουζίνας είναι καλό όνειρο επίσης. Όμως δεν πρέπει να δείτε την προετοιμασία τους. Το ψήσιμό τους. Είναι κακό όμως, όταν παραγγείλετε ψάρια και σας τα φέρουν, φυσικά τότε είναι λαχτάρες.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 στο 11:43
   Σύνδεσμος

   Απίστευτο!!!Άλλη ερμηνεία όταν τα τρως κι άλλη όταν τα δεις ζωντανά!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 στο 11:47
    Σύνδεσμος

    Ναι, πρέπει να υπολογίσεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά να δεις την κάθε λεπτομέρεια στο όνειρο αυτό. Έπρεπε κάποια στιγμή να βρω την ερμηνεία. Όταν έβλεπα ψάρια, απεφευγα να δώσω ερμηνεία. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό. Εσείς θα το μάθετε νωρίς, εγώ το έμαθα χθες.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 στο 11:48
     Σύνδεσμος

     Σε ευχαριστούμε πολύ……έμαθα πολλά δίπλα σε σένα!!!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Αύγουστος 2014 στο 10:52
  Σύνδεσμος

  Έχω νέα να σας πω. Είχα πει ότι όποιος φάει γλυκά είναι κακό όνειρο. Κατόπιν νέων μελετών μου, διότι γηράσκω αει διδασκόμενη, τα γλυκά στο όνειρο έχουν ακόμα 3 ερμηνείες, τις οποίες δεν γνώριζα. Αν απορήσετε γιατί ενώ έφαγα γλυκά έπεσε έξω η Νεκταρία που είπε ότι θα στεναχωρηθώ, ισχύουν οι 3 περιπτώσεις:
  1) Αν κάποιος είναι διαβητικός στην πραγματικότητα και δεν μπορεί να φάει γλυκό, τότε αν δει ότι έφαγε γλυκό είναι όνειρο επιθυμίας.
  2) Αν κάποιο άτομο δεν τρώει γλυκά ποτέ και δεν του αρέσουν, αν δει ότι έφαγε γλυκό είναι ένα ειδικό όνειρο.
  3) Αν κάνει δίαιτα και τα στερηθεί είναι όνειρο στέρησης.
  Όμως αν το άτομο δεν ανήκει σ’ αυτές τις κατηγορίες, το όνειρο είναι όπως ακριβώς το ξέρουμε. Πίκρα. Αν δεν έχει βγει αυτό το όνειρο όπως σας είπα, σημαίνει ότι ανήκετε σε μια από τις 3 κατηγορίες και δεν το γνώριζα.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο