Φίδια – Φίδι
Αν δείτε στο όνειρο σας φίδι, είναι σημάδι κάποιας αρρωστημένης κατάστασης και κατάθλιψης στο περιβάλλον σας. Ύστερα απ’ αυτό το όνειρο, επέρχεται κάποια απογοήτευση.
Αν δείτε στον ύπνο σας το φίδι σε μία ασπίδα ή νάγια, είναι κακό σημάδι. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το σεβασμό των γύρων τους , εχθροί σχεδιάζουν τη δυσφήμηση σας. Αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να αδικήσουν το ένα το άλλο.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τη δάγκωσε ένα φίδι που έδειχνε να είναι ψόφιο, είναι σημάδι ότι θα υποφέρει από την κακία προσώπου που της παρίστανε τον φίλο.
Αν ονειρευτείτε πολλά φίδια μαζί να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις, θα πρέπει να περιμένετε ένα σοβαρό κακό που μπορεί να έρθει με ποικίλες μορφές αλλά και σταδιακά.
Αν δείτε φίδια να κουλουριάζονται και να πέφτουν επάνω σε άλλα, προμηνύονται επιτυχίες, αλλά και ίσως τύψεις για τον τρόπο που φτάσατε στην επιτυχία.
Αν δείτε πως σκοτώνατε τα φίδια, είναι σημάδι πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων σας και πως θα επιβάλετε τελικά το σεβασμό της προσωπικότητας σας σε όλο τον κόσμο.

φίδι ονειροκρίτης
Αν δείτε ότι πηδήξατε πάνω από φίδι και περάσατε, είναι σημάδι ότι θα ζήσετε μέσα σε μόνιμο φόβο αρρώστιας, και ότι ιδιοτελή και ανέντιμα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν τη θέση σας πλάι στο σύντροφο σας.
Αν ονειρευτείτε πως σας δάγκωσε φίδι, θα υποκύψετε σε κακές επιρροές, και εχθροί θα βλάψουν τις επιχειρήσεις σας.
Αν δείτε πως ένα κοινό πιτσιλωτό φίδι σας πλησίασε βγαίνοντας μέσα από τη χλόη, και παραμερίσατε γρήγορα, ενώ εκείνο σας προσπερνούσε, έπειτα δε, αφού ξεχάσατε το περιστατικό, ξαναείδατε το ερπετό να επιστρέφει κατά πάνω σας και να γίνεται ολοένα και πιο μεγάλο, με τερατώδεις διαστάσεις, καθώς πλησίαζε, τότε: αν, ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες, καταφέρατε ν’ αποφύγετε την επίθεση του, και το χάσατε εντελώς από τα μάτια σας, σύντομα τα πράγματα θα πάνε για σας από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι θα σας δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι σας δολιεύονται και δεν εκτελούν τις εντολές σας. Ακόμη: στο μυαλό σας θα πάρουν τρομαχτικές διαστάσεις υποψίες ότι πάσχετε από σοβαρές αρρώστιες και την παραμικρή αδιαθεσία θα την ερμηνεύετε σαν ένδειξη ότι σας παραμονεύει ο θάνατος. Τελικά, όμως, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε σε μια φυσιολογική κατάσταση, παραμερίζοντας τις φαντασιώσεις, και θα ζήσετε ικανοποιημένος.
Αν ονειρευτείτε ότι ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα ή από κάποιο μέλος σας, και τινάζει τη γλώσσα του εναντίον σας, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε θέση αδυναμίας στα χέρια εχθρών, ή ότι θα προσβληθείτε από κάποια ασθένεια.
Αν καταφέρατε να το βγάλετε από πάνω σας, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να νικήσετε σοβαρές αντιδράσεις στα σχέδια σας.
Αν δείτε μπούκλες μαλλιών να μεταμορφώνονται σε φίδια, σαν της Μέδουσας, είναι σημάδι ότι φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά θα σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, δημιουργώντας σας ποικίλα προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δείτε στον ύπνο σας φίδια να μεταμορφώνονται σε αφύσικα σχέδια, θα έχετε προβλήματα που θα εκλείψουν αν δείξετε ψυχραιμία, αδιαφορία και ισχυρή θέληση.
Αν ονειρευτείτε ότι πατήσατε φίδι την ώρα που βαδίζατε ή κάνατε μπάνιο, είναι σημάδι ότι θα δοκιμάσετε στενοχώριες ύστερα από παράνομες απολαύσεις.
Αν δείτε φίδια να δαγκώνουν άλλους, είναι σημάδι πως κάποιος φίλος θα δεχθεί προσβλητικά λόγια και επικρίσεις εκ μέρους σας.
Τα μικρά φίδια στο όνειρο σημαίνουν ότι θα περιποιηθείτε με εξαιρετική φιλικότητα πρόσωπα που κρυφά θα σας δυσφημήσουν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις αισιόδοξες προοπτικές σας.
Αν δείτε παιδιά να παίζουν με φίδια, είναι σημάδι ότι δεν θα είστε ικανός να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς σας και, φυσικά, θα υποστείτε κάποιες ζημιές και απογοητεύσεις.
Για μια γυναίκα που θα νομίσει, στον ύπνο της, ότι ένα παιδί έβαλε πίσω από το κεφάλι της ένα φίδι και εκείνο σφύριξε, είναι σημάδι ότι θα πεισθεί να παραιτηθεί από κάποιο απόκτημα της φαινομενικά για το καλό της, αλλά θα ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μπλεχτεί σε μια δολοπλοκία στην οποία οι εχθροί της θα την ταλαιπωρήσουν άσχημα.
Αν δείτε φίδια να υψώνουν το κεφάλι τους σ’ ένα μονοπάτι ακριβώς πίσω από ένα φίλο σας, είναι σημάδι ότι θ’ ανακαλύψετε μια συνωμοσία που σκαρώθηκε για να βλάψει το φίλο σας, αλλά κι εσάς τον ίδιο. Αν δείτε το φίλο σας να τα κατατροπώνει, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο ισχυρό πρόσωπο για να ανατρέψει τις σκευωρίες που έχουν εξυφανθεί σε βάρος του και οι οποίες θα είχαν αντίχτυπο και σε σας.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι υπνώτισε ένα φίδι, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθεί, αλλά θα βρει τελικά προστασία από το νόμο και θα της συμπαρασταθούν ισχυροί φίλοι.

Φίδια – Φίδι

862 σχόλια στο Φίδια – Φίδι
 • Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 στο 17:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας
  Σημερα ξημερωματα Παρασκευης ειδα οτι περπατουσα με μια φιλη που εχω να τη δω δυο χρονια και ξαφνικα νιωθω να με εχει δαγκωσει ενα μπλε φιδι στο ποδι.Το εβγαλα και το πεταξα.Δεν ειχα δαγκωματιες ουτε αιμα μονο λιγο πονο.Η φιλη μου ειπε να με παει στο νοσοκομειο .Εκει που περιμενα τη φιλη μου να φερει το αυτοκινητο βρεθηκα εξω απο ενα κεντρο υγειας και σκεφτηκα να μπω μεσα για βοηθεθα αφου κι εκει γιατρους εχει.Δεν ειδα αν μπηκα γιατι ξυπνησα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 στο 09:17
   Σύνδεσμος

   Ο πόνος στα όνειρα προκαλείται από ένα ερέθισμα. Κάτι που έχει εντοπίσει το υποσυνείδητο. Επειδή το άτομο είναι παλιά σου φίλη που δεν έχετε πια επαφές είναι ένας πόνος από το παρελθόν που δεν έχει γιατρευτεί, εφόσον δεν μπήκες στο νοσοκομείο. Δεν προκλήθηκε από εξωτερικό ερέθισμα. Ούτε από τους νευρώνες του εγκεφάλου, όπως συνήθως γίνεται. Το 5ο τσάκρα (μπλε) είναι στο μέρος του λαιμού. Είναι το σημείο που ενώνει το κεφάλι με το σώμα. Σαν να πονάει αυτή η σύνδεση, σαν να μην γίνεται σωστά. Αλληγορικά βέβαια, διότι κυριολεκτικά δεν υπάρχει στήριξη. Σαν το σώμα να ενεργεία αντίθετα με το πνεύμα. Σαν να ξεφεύγεις από τους κανόνες και τα πρέπει. Κι όμως αυτή η στάση που κρατούσες τότε θα σε ζημιώσει σήμερα. Δεν το γιάτρεψες, διότι δεν μπήκες στο νοσοκομείο. Θα πρέπει να το κάνεις τώρα, πριν είναι αργά! Να αλλάξεις στάση. Αν όμως μπήκες θα πρέπει να θυμηθείς αν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 στο 15:02
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.. σήμερα τό βράδυ μετα τις 12 η ωρα ειδα στον υπνο μου ένα άσχημο όνειρο.
  Ειδα πώς ήμουν στο χωριό μού στην ελλαδα έξω απο τον κηπο του καινούριου
  μας σπιτιού κ εκει πιο κάτω από μενα είδα να ερχοντε 2 μεγάλες σε μεγεθος από το
  κανονικό χελώνες. Διπλα από τις χελωνες περπατούσε μια θεία μου κ εμείς τις λέγαμε
  να προσέχει από αυτές τις χελώνες ειναι επικίνδυνες..πιο δίπλα ήταν ένα μαύρο κεφάλι φιδιού, τό μισό έξω από τό χωμα, εγω στην αρχή τό κοιταζα κ το περνουσα για κεφάλι χελώνας αλλά δε έμοιαζε μέ κεφάλι χελώνας,,νομίζω τό χάιδευα κιόλας. Υστερα ειδα μια πρωην γειτόνισσας μου κ ειπε στον νεκρο πατέρα μου είδα ένα φίδι κ πηγαμε εξω στον κηπο κ
  επανω στον κορμο ενός μικρου δεντρου ηταν μια πλαστική σακούλα που εμοιαζε με φίδι.
  Ηγειτονισσα μου την περασε για φιδι. Ο πατεράς μου την άρπαξε κ ειπε δεν ειναι τίποτα φίδι
  πλαστικη σακουλα είναι. Μετά πρωχωρησαμε προς τον κηπο κ κατω απο τα χόρτα ξεπηδουσαν ακριδες κ γω τις εδιωχνα με τα ποδια. Πήγαμε προς τα κει που είδα εγώ το
  κεφάλι φιδιού κ εκει που το κοιτουσαμε άρχισε ξαφνικά ο αδερφός μού ν να φωναζει δυνατα
  πυθωνας πυθωνας πως βρέθηκε ο πυθωνας εδω κ ετρεξε στο μπαλκόνι όπου καθόταν η μανα μού ήθεια μού Κ άλλοι πού δε θυμάμαι κ τους ελεγε δυνατά πυθωνας πυθωνας κ αμέσως ολοι κρυφτηκαν μέσα στο σπίτι φοβισμένοι. Εν τω μεταξύ τό φίδι ήταν κατάμαυρο και μεγάλωνε Στο μάκρος τόσο, που επιασε ολο το σπίτι γύρω γυρω, γύρω στα μπαλκόνια, έφτανε και μέχρι έξω από τό σπίτι.,τόσο μεγάλο ήταν κ συναμα φούσκωνε κ άλλο. Ο πατέρας μού ήταν μεσα Στο σπίτι Κ φωναζε,,,τα ειδατε τα χαλια σας μαλωνατε για τό σπιτι ,τωρα τι θα κάνετε?σε καποια φάση εγώ όπως ήμουν στήν βεραντα κ προσπαθουσα να ξεφύγω από τό φίδι, με πηρε σβάρνα Κ με πεταξε κάτω από το μπαλκόνι αλλά Δεν επαθα τίποτα ξανασηκωθηκα πάλι επάνω. Μετα κοίταξα το κεφάλι Του φιδιού αλλά αντί για κεφάλι φιδιού ειχε σαν κεφάλι δράκου Κ τό
  κουνουσε περα δωθε προσπαθώντας να ερθει μεσ στο σπίτι. Ξύπνησα τρομαγμένη από αυτό τό όνειρο, μ άφησε μια φοβια.συνήθως δε βλέπω τέτοια ονειρα, αυτό δε ξέρω γιατί τό είδα. Άν ηταν σατανικο κακώς το εγραψα. Αλλά φοβάμαι για τον αδερφό μού Πιο πόλι. Έχει επιληψια,
  τον πιάνουν σπασμοί πέφτει κάτω κ λιποθυμαει. Εδώ κ 3 βδομαδες περίπου είναι στην ψυχιατρική κλινική επειδήεπαθε επιληψία και επεσε εδώ μέσα στο σπίτι .έπεσε κ εκοψε τη γλώσσα. Στήν κλινική έπεσε κ χτύπησε άσχημα στο κεφαλι. Φοβαμαι μήπως έχει να κανει με Τον αδερφό μού το όνειρο. Τώρα Δεν τον αφήνουν οί γιατροί να βγει, λόγω Μην πέσει πάλι Κ χτυπήσει. Μπορείτε να μού πειτε τί σημαίνει?Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 στο 09:23
   Σύνδεσμος

   Ναι, αυτή η κατάσταση επίβραδύνει και εμποδίζει τη δική σου πρόοδο να γίνεις καλά. Ο αδερφός σου υπάρχει φόβος να δεθεί στο κρεβάτι σαν επικίνδυνος, όχι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό του γιατί του κάνει κακό. Υπάρχει βαριά ασθένεια. Έχει χάσει τον έλεγχο, το φρένο. Δεν ελέγχει τον εαυτό του. Το φίδι της βαριάς μορφής κατάθλιψης τον τυραννά. Υπάρχει φόβος το φίδι να τον φάει.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 στο 10:55
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα. Δλδ κινδυνεύει η υγεία Του από δω κ περα κ πρέπει να προσέχει?
    Αυτό εννοείτε?Ναι εχεις δικιο, φοβόμαστε πόλι από δω κ περα γιατί δεν είναι η πρωτη φορα που το παθαίνει αυτο, τωρα έχει χειροτερέψει η κατάσταση του. Δε ξέρουμε τί θα κανουμε από δω κ περα, ποιος κ τί μπορεί να τον βοηθήσει, είμαστε σε δύσκολη θέση. Τι
    να κανουμε Νεκταρία αφού μας βρήκε το πρόβλημα?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 στο 11:20
     Σύνδεσμος

     Τέτοιες καταστάσεις δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Καλό είναι να ρωτήσεις μια σύμβουλο ή μια ψυχίατρο. Αυτή μπορεί να σου δώσει λύσεις. Εγώ μπορώ να βρω λύση σε ήπιες καταστάσεις. Αν δεν μπορούν αυτές, εγώ τι μπορώ να κάνω; Η λύση είναι ο θεός. Ζήτησε να σου βρει εκείνος τη λύση.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Αύγουστος 2018 στο 02:56
  Σύνδεσμος

  Γεια σας αυτό το όνειρο το είδα Δευτέρα πρωί προς μεσημέρι
  Περπατούσα πάνω σε ένα κορ μό δέντρου που ήταν στη θάλασσα το νερό φαινόταν κάπως καθαρό εκεί έτσι όπως περπατούσα πάνω στον κορμό βλέπω στα αριστερά μου ένα άσπρο με μπεζ χρώμα μέσα στο νερό κουλουριασμένο σε Μία πέτρα άπλωσα το χέρι μου και με δάγκωσε δεν ένιωσα πόνο ούτε αντέδρασα απλά με δάγκωσε το είδα και είχα 3 σημάδια από τα δόντια του στην παλάμη ελαφρώς ματωμένα δύο πάνω και το ένα κάτω αφού το είδα συνέχισα τον δρόμο μου

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 στο 13:03
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει καθαρά ότι ο δρόμος που βαδίζεις δεν είναι σωστός. Με το πρώτο δάγκωμα έπρεπε να φύγεις. Να φοβηθείς εκείνο το φίδι και να σκεφτείς ότι μπορεί πιο πέρα να υπάρχουν περισσότερα. Όμως, εσύ συνέχισες τον δρόμο σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018 στο 11:58
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με τα φίδια… είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι που έμοιαζε πολύ με της μητέρας μου αλλά δεν είμαι σίγουρη και είδα ένα δύο φίδια καουλουριασμενα σας μια βρύση στο μπαλκόνι όπως τυλίγουμε το λάστιχο του ποτίσματος. Το ένα ήταν σκούρο και το άλλο λευκό και τα δύο πιτσιλωτα… Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι όμορφα όμως τρόμαξα λίγο. Το λευκό προσπάθησε να μπει αλλά έκλεισα τις μπαλκονόπορτες. Μετά ήρθε μια φίλη μου και βγήκε στο μπαλκόνι και τα δύο φίδια ήταν πάλι στη βρύση στην αρχή τα ακούμπησε γιατί δεν ήξερε τι είναι αλλά μόλις κατάλαβε ότι είναι φίδια έφυγε από εκεί χωρίς όμως να φοβηθεί και εγώ ντράπηκα που υπήρχαν φίδια στο σπίτι. Το λευκό πλησίασε πολύ την κόρη μου και εγώ ήμουν πανικόβλητη η κόρη όμως Όχι και το φίδι απλά την κοίταζε μετά μπήκαμε όλοι μέσα στο σπίτι και κλείσαμε το παράθυρο και αυτά εξαφανίστηκαν….. χίλια συγγνώμη για την μεγάλη περιγραφή…. Αλλά τι μπορεί να σημαίνει????

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018 στο 16:04
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Virna, το όνειρό σου δείχνει είτε ότι έχεις δύο «εχθρούς» που όμως δεν μπορούν να σε βλάψουν, ούτε εσένα ούτε το παιδί ή τη μητέρα σου. Ή κάποια αρρωστημένη κατάσταση υπάρχει στο σπίτι, που θα μπορούσε να είναι καβγάδες ή άγχος ή κάτι τέτοιο αλλά ξεπερνιέται.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Ιούλιος 2018 στο 20:01
  Σύνδεσμος

  είδα όνειρο Παρασκευή βράδυ ξημερώματα Σαββάτου είδα ονειρό με φίδια, το πρώτο φίδι ήταν ένα μικρό μεσα σε χορτάρι με το κοίταξα και απλά έφυγε, το δεύτερο φίδι ήταν περίεργο είχε βεντούζα σαν το πλοκάμι του χταποδιού είχε κάτι πιάσει αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς, ξαφνικά τυλίχτηκε σε σχήμα φρατζόλας και εξαφανίστηκε ήταν και το μεγαλύτερο από όλα και μετά εμφανίστηκε ένα τρίτο φίδι πιο μεγάλο απο το πρώτο και πιο μικρό απο το δεύτερο που με δάγκωσε στο λαιμό, δεν ένιωσα ΄πόνο ούτε είδα αίμα, είδα οτι το δάγκωμα είχε 4 τρύπες . μόλις με δάγκωσε εμφανίστηκαν η μητέρα μου και οι δύο κόρες μου ( και οι 3 έχουν το όνομα της Παναγίας δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση) με πήγαν στο νοσοκομείο και εκεί ξύπνησα. δεν ένιωσα ούτε πόνο, ούτε ιδιαίτερο φόβο , ούτε πέθανα

  Απάντηση
  • Κυριακή, 22 Ιούλιος 2018 στο 18:21
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Άννα μου!
   Αυτό δείχνει ότι έχεις σίγουρα τρεις εχθρούς στο περιβάλλον σου. Κάποιος που δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Κάποιος που το προσπαθεί πολύ, ίσως είναι και πιο κοντινό πρόσωπο. Και τέλος κάποιον που μπορεί να μην το υποψιάζεσαι καν αλλά από αυτόν θα το βρεις. Θα προσπαθήσει να σε διαβάλλει, να σε βλάψει και θα το πετύχει μέχρι ένα σημείο. Αλλά η ζημιά θα είναι αναστρέψιμη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 στο 15:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι ήμουν μπροστά από μια ντουλάπα δίφυλλη και καθώς άνοιξα το αριστερό φύλλο έπεσαν στο πάτωμα μερικά ψεύτικα φίδια. Αμέσως μετά και ενώ συνεχίζω να βλέπω τα ψεύτικα φίδια, ακούω να έρχεται κάποιος και να ανοίγει το δεξί φύλλο της ντουλάπας. Πάλι χωρίς να βλέπω, μόνο ακούω, ο τύπος φαίνεται να σκοτώνει ή να απομακρύνει τα φίδια. Στη συνέχεια, πιάνω ένα φίδι απ΄τα ψεύτικα να σιγουρευτώ ότι είναι όντως ψεύτικο και το πετάω πάλι κάτω. Τι σημαίνει αυτό;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 στο 19:13
   Σύνδεσμος

   Εσύ ανησυχείς για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά το πρόβλημα είναι στον αισθηματικό τομέα. Δηλαδή, το πρόβλημα είναι εκεί που δεν φαντάζεσαι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018 στο 06:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν έξω από το σπίτι μιας θείας μου. Ανεβαίνω την εξωτερική σκάλα και φτάνω στο μπαλκονάκι αλλά φαινόταν ότι δεν ήταν κάποιος μέσα και δεν μπαίνω μέσα από την πόρτα. Κατεβαίνω τις σκάλες και πάω να μπω από την πόρτα του ισογείου για να δω εάν είναι κάποιος μέσα. Δεν προλαβαίνω να μπω μέσα και βλέπω να βγαίνει από την πόρτα ένα φίδι (που μου φάνηκε ότι κινούνταν γρήγορα), γυρίζω πλάτες, πάω να φύγω και πέφτω κάτω και αισθάνομαι το φίδι να κινείται επάνω μου(το φίδι δεν το βλέπω επάνω μου αλλά το αισθάνομαι). Νομίζω ότι δεν με δάγκωσε, επειδή δεν πόνεσα, σίγουρα όμως ένιωσα φόβο επειδή είχα το φίδι επάνω μου. Μετά πρέπει να ξύπνησα γιατί δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Σ’ αυτό το σπίτι έχω να πάω πάνω από δέκα χρόνια. Είναι το σπίτι που πάει και η θεία μου, ο θείος μου, τα παιδιά της και οι γονείς της σε περιόδους γιορτών και διακοπών.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 στο 12:46
   Σύνδεσμος

   Θα πάτε κι εσείς σ’ αυτό το σπίτι τώρα για τις γιορτές; Θα σας καλέσουν; Αν ναι, είναι καλό να βρείτε μια δικαιολογία και να μην πάτε. Αν όχι, έχει πολλές ερμηνείες.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 στο 18:09
    Σύνδεσμος

    Όχι, δεν έχω σκοπό να πάω, Πάσχα θα κάνω στο πατρικό μου σπίτι. Στο σπίτι που ονειρεύτηκα συνήθως πηγαίναμε καλοκαίρι(αν και το σπίτι βρίσκεται σε ορεινό χωριό).

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 2 Μάιος 2018 στο 11:37
     Σύνδεσμος

     Ίσως να συμβεί κάτι, ώστε να σε αναγκάσει να πας ή ο εγκέφαλος αποβάλλει όσα έζησες εκεί, τις αναμνήσεις σου.

     Απάντηση
   • Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018 στο 07:50
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία, θα ηθελα να συμπληρωσω κατι. Καταρχην να σου πω οτι και απο την μπαλκονοπορτα επανω στον 1ο οροφο και απο την πορτα του ισογειου φαινοταν σκοταδι μεσα στο σπιτι, ομως απο την πορτα του ισογειου αποφασησα να μπω μεσα οταν ξαφνικα βγηκε απο εκει το φιδι και να σου πω ακομη οτι το φιδι οταν ημουν πεσμενη κατω ηταν στην πλατη μου και ενιωσα να ανατριχιαζω. Αυτα οσον αφορα το ονειρο. Θελω να σου παραθεσω καποια γεγονοτα και αν γινεται να μου πεις αν αυτα εχουν σχεση με το ονειρο.Το ονειρο το ειδα Τριτη βραδυ προς Τεταρτη πρωι. Την Τριτη στην δουλεια μου ειχε ζητησει η προϊσταμενη μου αν μπορω να παω μαζι της την Τεταρτη στην Εισαγγελεα να δωσει καποιες διευκρινίσεις για καποιες υποθεσεις, εγω θα πηγαινα επικουρικα μαζι της εαν ξεχνουσε κατι σχετικα με την νομοθεσια να συμπληρωνα εγω.Την Τριτη δεν ειχα αποφασισει αν θα πηγαινα μαζι της ή οχι, τελικα πηγα μαζι της την Τεταρτη το μεσημεράκι. Την Τεταρτη απο της 7 το απογευμα και για 2 ωρες πηγα στην Εκκλησία στην προηγιασμενη θεια λειτουργια και μεταλαβα. Αυτο το κανω σχεδον ολες τις Τεταρτες της Μεγαλης Τεσσαρακοστης, καθε φορα ομως με πιανει πονοκεφαλος και δυσκολευομαι να κρατησω νηστικη και χωρις νερο απο τα μεσανυχτα της Τεταρτης εως και το βραδυ που μεταλαμβανω, τα καταφερνω μεν αλλα με δυσκολία. Την Πεμπτη ειδε ο γιατρος του μπαμπα μου την αξονικη του και ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη αξονικη(ο μπαμπας μου κανει χημειοθεραπειες). Τελος, χθες Παρασκευη οταν ηρθε να με παρει ο αδερφος της μαμας μου για να με φερει στο πατρικο μου σπιτι στο χωριο(θα καθησω εως την Δευτερα μετα το Πασχα), μου ειπε οτι το Σαββατο (σημερα δηλαδη) θα πηγαινε επανω στο χωριο, οπου βρισκεται το σπιτι που εμφανιστηκε στο ονειρο μου, για να παει στον Πατερ και τις μοναχες που βρισκονται στην Μονη που υπαρχει εκει για να τους δωσει λουκουμια που αγορασε, κατι αυγα που εδωσε η μητερα μου και θελει να τους δωσει και καποια χρηματα. Με ρωτησε εαν θελω να παω μαζι του. Του ειπα οχι γιατι θυμηθηκα το ονειρο που ειδα. Αν και δεν μου ειπε οτι οι συγγενεις μας(οι ιδιοκτητες του σπιτιου που ειδα στο ονειρο) ειναι επανω στο χωριο, ανεφερε μονο ο,τι θα πηγαινε στο μοναστηρι, αλλα φοβηθηκα μην πει οσο ειμαστε εκει επανω «δεν παμε να δουμε και το σπιτι εαν ειναι ολα καλα». Του ζητησα απλα αν φτιαχνουν κομποσχοινια στο μοναστηρι να φερει ενα για τον μπαμπα μου και λιγο λαδακι για να βαζω στον μπαμπα. Μου ειπε θα ρωτησει εαν εχουν και θα φερει και θυμιαμα. Πραγματικα συγνωμη για το μακροσκελές σχολιο, αλλα νομιζω πρωτη φορα ειδα ονειρο με φιδι και με ολα αυτα που συμβαινουν στην πραγματικοτητα με τον μπαμπα μου με αναστάτωσε.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 3 Μάιος 2018 στο 20:05
     Σύνδεσμος

     Καταρχήν, όταν κοινωνήσουμε τρώμε μετά. Απλά, δεν πρέπει να φιλήσουμε ή να φτύσουμε όταν λάβουμε την θεία κοινωνία. Από τα μεσάνυχτα μέχρι την ώρα της θείας κοινωνίας μένεις νηστική, δεν πίνεις ούτε νερό. Μετά την λήψη του αντίδωρου τρως κανονικά. Είναι φυσικό να ζαλίζεσαι. Μην διακινδυνεύεις την υγεία σου. Δεν το θέλει ο Χριστός. Νηστεύει όποιος μπορεί και όσο μπορεί. Δεύτερον καλά έκανες και δεν πήγες εκεί. Πιθανόν να συνέβαινε κάτι. Αφού η πρώτη αξονική ήταν χειρότερη από τη δεύτερη σημαίνει ότι βελτιώνεται. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην θεραπεία που του δίδεται. Κανένα πρόβλημα, γράφε όσο θες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μπαμπά σου. Γίνονται θαύματα. Ο θεός είναι μεγάλος όταν τον πιστεύεις.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 13:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.. Είδα ότι ήμουν σε ένα νεκροταφείο δν ξέρω για ποιον λόγο μετά κρατούσα ένα κερί αναμένο κ μετά είδα μια φωτογραφία με κόκκινα φίδια και να είναι μια κοπέλα την φωτογραφία… Τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 στο 18:03
     Σύνδεσμος

     Αν την θυμόσουν θα ήταν καλό όνειρο, διότι τα φίδια εδώ δηλώνουν την υγεία, όπως και το αναμμένο κερί έχει την ίδια εξήγηση. Άρα, μια σχέση που πάει για χωρισμό θα σωθεί ή μια κοπέλα που κινδυνεύει η ζωή της θα ζήσει από θαύμα. Τέλος, μπορείς να δώσεις θάρρος σε ένα άτομο που πονάει. Θα του δώσεις ζωή μόνο με το λόγο σου. Αν δεν θυμάσαι ποια είναι όμως, δηλώνει ότι δείχνει τον αδύναμο εαυτό σου που δεν τον αναγνωρίζεις. Αφορά εσένα ή μια μελλοντική κατάσταση που μπορεί να σε φέρει σε τέτοιο σημείο, αλλά ο ισχυρός εαυτός σου θα σου δώσει ζωή.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 στο 21:48
      Σύνδεσμος

      Είναι μια κοπέλα που μ ενδιαφέρει πολύ… Μήπως υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει από κάτι… Η να υπάρχει κάποια μελλοντική κατάσταση μεταξύ μας;

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 στο 10:00
       Σύνδεσμος

       Ναι, αλληγορικά έχει αυτή την ερμηνεία. Κάτι που θεωρούσες νεκρό και άτοπο θα πάρει ζωή. Άρα, αυτό είναι μια επικείμενη σχέση μαζί της.

       Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 10:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στο όνειρό μου πως πήγαινα σε ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου και περνούσα ανάμεσα από ένα χωράφι με πολλά ξερά χόρτα. Από το πουθενά πετάχτηκε ενα φίδι, σχετικά μικρό σε μέγεθος, λίγο πρασινωπό το οποίο τυλίχτηκε γύρω μου και με δάγκωσε στον λαιμό. Κατάφερα με κάποιο τρόπο να το βγάλω από πάνω μου και να το σκοτώσω και ξεκίνησα να τρέχω προς το σπίτι μου (ήταν ουσιαστικά διπλά καθώς απείχα 50 μέτρα),αλλά ήρθε και με δάγκωσε μία ταραντούλα και αμέσως έφυγε από πάνω μου. Συνέχισα πάλι να τρέχω,αλλά ένιωθα όλο και πιο αδύναμη και μου δυνόταν η εντύπωση ότι όσο και αν έτρεχα δεν κατάφερνα να πλησιάσω το σπίτι, ώσπου έπεσα κάτω και σκεφτόμουν αν αξίζει να τα παρατήσω, αλλά γρήγορα έδιωξα αυτή την σκέψη,σηκώθηκα και συνέχισα να κατευθύνομαι προς το σπίτι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Είναι η πάλη του καλού με το κακό και η προσπάθεια που κάνεις να φτάσεις στον στόχο σου ακόμα κι αν αυτό είναι επίπονο, υποφέρεις ή δυσκολεύεσαι. Έχεις βάλει πλώρη να φτάσεις στο τέρμα με κάθε τίμημα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος 2017 στο 08:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα σήμερα στο όνειρο στην αρχή σαν παρατηρητής έναν άνδρα μαζί με κάποιον άλλον συναντήθηκαν ήταν γνωστοί από παλιά, αφού χαιρετιθηκαν προχώρησαν προς το σπίτι του πρώτου άνδρα προσπερνωντας κάποιους τοίχους. Αφού έφτασαν στο σπίτι του μπρος στην πόρτα είχε πολλά φίδια, εκείνη την στιγμή από τι θυμάμαι εγώ σαν να πήρα την θέση του δεύτερου άνδρα. Ο πρώτος με μια ζώνη που είχε στα χέρια του άρχισε να χτυπά δυνατά κάτω για να φύγουν τα φίδια. Αφού το έκανε 4 με 5 φορές αυτά σκορπιστικαν δεξιά αριστερά δεν ήταν επιθετικά ούτε φόβο προκαλουσαν (ποιο πολύ σαν ντεμπελικα θα τα έλεγα) . Όταν άνοιξαν το δρόμο προς την πόρτα μπήκαμε μέσα, εκεί ένα ρίγος σε διαπερνουσε αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν επειδή ήταν κάπως σκοτάδι μέσα και κρύο η σαν να θυμάμαι και άλλα δύο φίδια δεξιά και αριστερά. Ήταν και χαμηλή η πόρτα για να περάσεις έπρεπε να σκυβεις. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Θα σου απαντήσω με επιφύλαξη, διότι δεν ξέρω το φύλο σου. Θα θεωρήσω ότι είσαι άνδρας. Αν είσαι γυναίκα έπρεπε να μας το πεις. Το όνειρο δείχνει ότι λόγω του καλού σου χαρακτήρα βοηθάς άλλους και ρίχνεις τον εαυτό σου στην παγίδα να βγάζεις πάντα το φίδι από την τρύπα. Όμως, στην προσπάθειά σου απομακρύνεται και σε αφήνει μόνο να τα βγάζεις πέρα. Αυτό δεν σε φοβίζει, είσαι δυνατός. Όμως, δεν θα έπρεπε και ο άλλος να συμμετέχει; Γι’ αυτόν αγωνίζεσαι. Μην αφήνεις να σε μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν μπορείς να βγάλεις εις πέρας. θα σε πουν κορόιδο. Πρόσεξε πολύ. Η θλίψη και η σκοτεινιά, καθώς και η αποτυχία είναι κοντά όταν παγιδευτείς πολύ βαθιά. Στενεύουν τα περιθώρια να περάσεις. Κανονικά, έπρεπε να κάνεις πίσω όταν έβλεπες ότι χαμηλώνει η πόρτα. Θα μπορούσες να μείνεις εγκλωβισμένος εκεί. Να μου λέτε αν είστε άνδρας ή γυναίκα αν αυτό δεν φαίνεται στο ψευδώνυμο. Θα με διευκολύνετε πολύ. Αν είσαι γυναίκα, πήγε τσάμπα ο κόπος μου. Έχει εντελώς διαφορετική ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:55
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα, ένα ευχαριστώ και μια συγγνώμη διότι δεν πέρασε από το μυαλό ότι έπρεπε να γράψω και το φύλο μου. Άνδρας είμαι οπότε ο κόπος σου δεν πήγε άδικα. Σχετικά με το όνειρο, η πόρτα ήταν σαν τις παλιές χαμηλή και είπα ότι μπήκα ενώ θυμάμαι το ένα πόδι και το κεφαλή μόλις είχα βάλει μέσα δεν είχα μπει ολόκληρος γιατί μετά θυμάμαι ξύπνησα και ο άλλος ήταν πίσω μου.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 12:00
     Σύνδεσμος

     Ναι, πολλά όνειρα είναι κοινά για τα δύο φύλα, όχι όμως το συγκεκριμένο. Χαίρομαι που μάντεψα σωστά. Το θέμα είναι ότι αυτός που ήταν από πίσω δεν είχε κακό σκοπό, ήταν φιλικός, σου έδιωξε τα φίδια για να περάσεις. Είτε το έκανε για το συμφέρον του είτε όχι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και ίσως βρεις ανταπόκριση στο καλό που κάνεις όταν χρειαστείς εσύ βοήθεια, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον άλλο σε δικό σου πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την καλή σου την καρδιά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  «γεια σας» εγώ χθες είδα . ήμουν σε κάτι κλαδιά νομίζω μπλεγμένη το κεφάλι μου η μέσα σε σεντόνια κάτι τέτοιο . ένα φίδι άρχισε να έρχεται κι πήγε πίσω από το «κεφάλι μου . ένιωσα που σερνόταν πίσω στο σβέρκο μου. μετά το ένιωσα στην πλάτη με γαργάλισε με ανατρίχιασε. είχε ανοικτό το στόμα κι ήταν επιθετικό . έκανα προσπάθεια να το διώξω μετά ξύπνησα κι ένιωθα την αίσθηση πάνω μου από το φίδι που σερνόταν στην πλάτη μου. τι δήλωνε αυτό τώρα ???

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017 στο 18:41
   Σύνδεσμος

   Απειλείσαι από μια ασθένεια, κάποιο εχθρό ή αλληγορικά μια κατάσταση που σε πνίγει. Πρόσεξε, να είσαι έτοιμη για όλα μετά από ένα τέτοιο όνειρο. Σαν εξωτερικό ερέθισμα έχεις μπλεχτεί με το μαξιλάρι, το σεντόνι ή την κουβέρτα. Πρέπει να ξυπνήσεις και να απεγκλωβιστείς γιατί υπάρχει φόβος να πνιγείς.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο