Διαφημίσεις


Φίδια – Φίδι
Αν δείτε στο όνειρο σας φίδι, είναι σημάδι κάποιας αρρωστημένης κατάστασης και κατάθλιψης στο περιβάλλον σας. Ύστερα απ’ αυτό το όνειρο, επέρχεται κάποια απογοήτευση.
Αν δείτε στον ύπνο σας το φίδι σε μία ασπίδα ή νάγια, είναι κακό σημάδι. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το σεβασμό των γύρων τους , εχθροί σχεδιάζουν τη δυσφήμηση σας. Αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να αδικήσουν το ένα το άλλο.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τη δάγκωσε ένα φίδι που έδειχνε να είναι ψόφιο, είναι σημάδι ότι θα υποφέρει από την κακία προσώπου που της παρίστανε τον φίλο.
Αν ονειρευτείτε πολλά φίδια μαζί να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις, θα πρέπει να περιμένετε ένα σοβαρό κακό που μπορεί να έρθει με ποικίλες μορφές αλλά και σταδιακά.
Αν δείτε φίδια να κουλουριάζονται και να πέφτουν επάνω σε άλλα, προμηνύονται επιτυχίες, αλλά και ίσως τύψεις για τον τρόπο που φτάσατε στην επιτυχία.
Αν δείτε πως σκοτώνατε τα φίδια, είναι σημάδι πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων σας και πως θα επιβάλετε τελικά το σεβασμό της προσωπικότητας σας σε όλο τον κόσμο.

φίδι ονειροκρίτης
Αν δείτε ότι πηδήξατε πάνω από φίδι και περάσατε, είναι σημάδι ότι θα ζήσετε μέσα σε μόνιμο φόβο αρρώστιας, και ότι ιδιοτελή και ανέντιμα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν τη θέση σας πλάι στο σύντροφο σας.
Αν ονειρευτείτε πως σας δάγκωσε φίδι, θα υποκύψετε σε κακές επιρροές, και εχθροί θα βλάψουν τις επιχειρήσεις σας.
Αν δείτε πως ένα κοινό πιτσιλωτό φίδι σας πλησίασε βγαίνοντας μέσα από τη χλόη, και παραμερίσατε γρήγορα, ενώ εκείνο σας προσπερνούσε, έπειτα δε, αφού ξεχάσατε το περιστατικό, ξαναείδατε το ερπετό να επιστρέφει κατά πάνω σας και να γίνεται ολοένα και πιο μεγάλο, με τερατώδεις διαστάσεις, καθώς πλησίαζε, τότε: αν, ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες, καταφέρατε ν’ αποφύγετε την επίθεση του, και το χάσατε εντελώς από τα μάτια σας, σύντομα τα πράγματα θα πάνε για σας από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι θα σας δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι σας δολιεύονται και δεν εκτελούν τις εντολές σας. Ακόμη: στο μυαλό σας θα πάρουν τρομαχτικές διαστάσεις υποψίες ότι πάσχετε από σοβαρές αρρώστιες και την παραμικρή αδιαθεσία θα την ερμηνεύετε σαν ένδειξη ότι σας παραμονεύει ο θάνατος. Τελικά, όμως, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε σε μια φυσιολογική κατάσταση, παραμερίζοντας τις φαντασιώσεις, και θα ζήσετε ικανοποιημένος.
Αν ονειρευτείτε ότι ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα ή από κάποιο μέλος σας, και τινάζει τη γλώσσα του εναντίον σας, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε θέση αδυναμίας στα χέρια εχθρών, ή ότι θα προσβληθείτε από κάποια ασθένεια.
Αν καταφέρατε να το βγάλετε από πάνω σας, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να νικήσετε σοβαρές αντιδράσεις στα σχέδια σας.
Αν δείτε μπούκλες μαλλιών να μεταμορφώνονται σε φίδια, σαν της Μέδουσας, είναι σημάδι ότι φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά θα σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, δημιουργώντας σας ποικίλα προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δείτε στον ύπνο σας φίδια να μεταμορφώνονται σε αφύσικα σχέδια, θα έχετε προβλήματα που θα εκλείψουν αν δείξετε ψυχραιμία, αδιαφορία και ισχυρή θέληση.
Αν ονειρευτείτε ότι πατήσατε φίδι την ώρα που βαδίζατε ή κάνατε μπάνιο, είναι σημάδι ότι θα δοκιμάσετε στενοχώριες ύστερα από παράνομες απολαύσεις.
Αν δείτε φίδια να δαγκώνουν άλλους, είναι σημάδι πως κάποιος φίλος θα δεχθεί προσβλητικά λόγια και επικρίσεις εκ μέρους σας.
Τα μικρά φίδια στο όνειρο σημαίνουν ότι θα περιποιηθείτε με εξαιρετική φιλικότητα πρόσωπα που κρυφά θα σας δυσφημήσουν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις αισιόδοξες προοπτικές σας.
Αν δείτε παιδιά να παίζουν με φίδια, είναι σημάδι ότι δεν θα είστε ικανός να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς σας και, φυσικά, θα υποστείτε κάποιες ζημιές και απογοητεύσεις.
Για μια γυναίκα που θα νομίσει, στον ύπνο της, ότι ένα παιδί έβαλε πίσω από το κεφάλι της ένα φίδι και εκείνο σφύριξε, είναι σημάδι ότι θα πεισθεί να παραιτηθεί από κάποιο απόκτημα της φαινομενικά για το καλό της, αλλά θα ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μπλεχτεί σε μια δολοπλοκία στην οποία οι εχθροί της θα την ταλαιπωρήσουν άσχημα.
Αν δείτε φίδια να υψώνουν το κεφάλι τους σ’ ένα μονοπάτι ακριβώς πίσω από ένα φίλο σας, είναι σημάδι ότι θ’ ανακαλύψετε μια συνωμοσία που σκαρώθηκε για να βλάψει το φίλο σας, αλλά κι εσάς τον ίδιο. Αν δείτε το φίλο σας να τα κατατροπώνει, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο ισχυρό πρόσωπο για να ανατρέψει τις σκευωρίες που έχουν εξυφανθεί σε βάρος του και οι οποίες θα είχαν αντίχτυπο και σε σας.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι υπνώτισε ένα φίδι, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθεί, αλλά θα βρει τελικά προστασία από το νόμο και θα της συμπαρασταθούν ισχυροί φίλοι.

Φίδια – Φίδι

828 σχόλια στο Φίδια – Φίδι
 • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 10:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στο όνειρό μου πως πήγαινα σε ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου και περνούσα ανάμεσα από ένα χωράφι με πολλά ξερά χόρτα. Από το πουθενά πετάχτηκε ενα φίδι, σχετικά μικρό σε μέγεθος, λίγο πρασινωπό το οποίο τυλίχτηκε γύρω μου και με δάγκωσε στον λαιμό. Κατάφερα με κάποιο τρόπο να το βγάλω από πάνω μου και να το σκοτώσω και ξεκίνησα να τρέχω προς το σπίτι μου (ήταν ουσιαστικά διπλά καθώς απείχα 50 μέτρα),αλλά ήρθε και με δάγκωσε μία ταραντούλα και αμέσως έφυγε από πάνω μου. Συνέχισα πάλι να τρέχω,αλλά ένιωθα όλο και πιο αδύναμη και μου δυνόταν η εντύπωση ότι όσο και αν έτρεχα δεν κατάφερνα να πλησιάσω το σπίτι, ώσπου έπεσα κάτω και σκεφτόμουν αν αξίζει να τα παρατήσω, αλλά γρήγορα έδιωξα αυτή την σκέψη,σηκώθηκα και συνέχισα να κατευθύνομαι προς το σπίτι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Είναι η πάλη του καλού με το κακό και η προσπάθεια που κάνεις να φτάσεις στον στόχο σου ακόμα κι αν αυτό είναι επίπονο, υποφέρεις ή δυσκολεύεσαι. Έχεις βάλει πλώρη να φτάσεις στο τέρμα με κάθε τίμημα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος 2017 στο 08:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα σήμερα στο όνειρο στην αρχή σαν παρατηρητής έναν άνδρα μαζί με κάποιον άλλον συναντήθηκαν ήταν γνωστοί από παλιά, αφού χαιρετιθηκαν προχώρησαν προς το σπίτι του πρώτου άνδρα προσπερνωντας κάποιους τοίχους. Αφού έφτασαν στο σπίτι του μπρος στην πόρτα είχε πολλά φίδια, εκείνη την στιγμή από τι θυμάμαι εγώ σαν να πήρα την θέση του δεύτερου άνδρα. Ο πρώτος με μια ζώνη που είχε στα χέρια του άρχισε να χτυπά δυνατά κάτω για να φύγουν τα φίδια. Αφού το έκανε 4 με 5 φορές αυτά σκορπιστικαν δεξιά αριστερά δεν ήταν επιθετικά ούτε φόβο προκαλουσαν (ποιο πολύ σαν ντεμπελικα θα τα έλεγα) . Όταν άνοιξαν το δρόμο προς την πόρτα μπήκαμε μέσα, εκεί ένα ρίγος σε διαπερνουσε αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν επειδή ήταν κάπως σκοτάδι μέσα και κρύο η σαν να θυμάμαι και άλλα δύο φίδια δεξιά και αριστερά. Ήταν και χαμηλή η πόρτα για να περάσεις έπρεπε να σκυβεις. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Θα σου απαντήσω με επιφύλαξη, διότι δεν ξέρω το φύλο σου. Θα θεωρήσω ότι είσαι άνδρας. Αν είσαι γυναίκα έπρεπε να μας το πεις. Το όνειρο δείχνει ότι λόγω του καλού σου χαρακτήρα βοηθάς άλλους και ρίχνεις τον εαυτό σου στην παγίδα να βγάζεις πάντα το φίδι από την τρύπα. Όμως, στην προσπάθειά σου απομακρύνεται και σε αφήνει μόνο να τα βγάζεις πέρα. Αυτό δεν σε φοβίζει, είσαι δυνατός. Όμως, δεν θα έπρεπε και ο άλλος να συμμετέχει; Γι’ αυτόν αγωνίζεσαι. Μην αφήνεις να σε μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν μπορείς να βγάλεις εις πέρας. θα σε πουν κορόιδο. Πρόσεξε πολύ. Η θλίψη και η σκοτεινιά, καθώς και η αποτυχία είναι κοντά όταν παγιδευτείς πολύ βαθιά. Στενεύουν τα περιθώρια να περάσεις. Κανονικά, έπρεπε να κάνεις πίσω όταν έβλεπες ότι χαμηλώνει η πόρτα. Θα μπορούσες να μείνεις εγκλωβισμένος εκεί. Να μου λέτε αν είστε άνδρας ή γυναίκα αν αυτό δεν φαίνεται στο ψευδώνυμο. Θα με διευκολύνετε πολύ. Αν είσαι γυναίκα, πήγε τσάμπα ο κόπος μου. Έχει εντελώς διαφορετική ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:55
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα, ένα ευχαριστώ και μια συγγνώμη διότι δεν πέρασε από το μυαλό ότι έπρεπε να γράψω και το φύλο μου. Άνδρας είμαι οπότε ο κόπος σου δεν πήγε άδικα. Σχετικά με το όνειρο, η πόρτα ήταν σαν τις παλιές χαμηλή και είπα ότι μπήκα ενώ θυμάμαι το ένα πόδι και το κεφαλή μόλις είχα βάλει μέσα δεν είχα μπει ολόκληρος γιατί μετά θυμάμαι ξύπνησα και ο άλλος ήταν πίσω μου.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 12:00
     Σύνδεσμος

     Ναι, πολλά όνειρα είναι κοινά για τα δύο φύλα, όχι όμως το συγκεκριμένο. Χαίρομαι που μάντεψα σωστά. Το θέμα είναι ότι αυτός που ήταν από πίσω δεν είχε κακό σκοπό, ήταν φιλικός, σου έδιωξε τα φίδια για να περάσεις. Είτε το έκανε για το συμφέρον του είτε όχι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και ίσως βρεις ανταπόκριση στο καλό που κάνεις όταν χρειαστείς εσύ βοήθεια, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον άλλο σε δικό σου πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την καλή σου την καρδιά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  «γεια σας» εγώ χθες είδα . ήμουν σε κάτι κλαδιά νομίζω μπλεγμένη το κεφάλι μου η μέσα σε σεντόνια κάτι τέτοιο . ένα φίδι άρχισε να έρχεται κι πήγε πίσω από το «κεφάλι μου . ένιωσα που σερνόταν πίσω στο σβέρκο μου. μετά το ένιωσα στην πλάτη με γαργάλισε με ανατρίχιασε. είχε ανοικτό το στόμα κι ήταν επιθετικό . έκανα προσπάθεια να το διώξω μετά ξύπνησα κι ένιωθα την αίσθηση πάνω μου από το φίδι που σερνόταν στην πλάτη μου. τι δήλωνε αυτό τώρα ???

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017 στο 18:41
   Σύνδεσμος

   Απειλείσαι από μια ασθένεια, κάποιο εχθρό ή αλληγορικά μια κατάσταση που σε πνίγει. Πρόσεξε, να είσαι έτοιμη για όλα μετά από ένα τέτοιο όνειρο. Σαν εξωτερικό ερέθισμα έχεις μπλεχτεί με το μαξιλάρι, το σεντόνι ή την κουβέρτα. Πρέπει να ξυπνήσεις και να απεγκλωβιστείς γιατί υπάρχει φόβος να πνιγείς.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο