Φίδια – Φίδι
Αν δείτε στο όνειρο σας φίδι, είναι σημάδι κάποιας αρρωστημένης κατάστασης και κατάθλιψης στο περιβάλλον σας. Ύστερα απ’ αυτό το όνειρο, επέρχεται κάποια απογοήτευση.
Αν δείτε στον ύπνο σας το φίδι σε μία ασπίδα ή νάγια, είναι κακό σημάδι. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το σεβασμό των γύρων τους , εχθροί σχεδιάζουν τη δυσφήμηση σας. Αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να αδικήσουν το ένα το άλλο.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τη δάγκωσε ένα φίδι που έδειχνε να είναι ψόφιο, είναι σημάδι ότι θα υποφέρει από την κακία προσώπου που της παρίστανε τον φίλο.
Αν ονειρευτείτε πολλά φίδια μαζί να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις, θα πρέπει να περιμένετε ένα σοβαρό κακό που μπορεί να έρθει με ποικίλες μορφές αλλά και σταδιακά.
Αν δείτε φίδια να κουλουριάζονται και να πέφτουν επάνω σε άλλα, προμηνύονται επιτυχίες, αλλά και ίσως τύψεις για τον τρόπο που φτάσατε στην επιτυχία.
Αν δείτε πως σκοτώνατε τα φίδια, είναι σημάδι πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων σας και πως θα επιβάλετε τελικά το σεβασμό της προσωπικότητας σας σε όλο τον κόσμο.

φίδι ονειροκρίτης
Αν δείτε ότι πηδήξατε πάνω από φίδι και περάσατε, είναι σημάδι ότι θα ζήσετε μέσα σε μόνιμο φόβο αρρώστιας, και ότι ιδιοτελή και ανέντιμα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν τη θέση σας πλάι στο σύντροφο σας.
Αν ονειρευτείτε πως σας δάγκωσε φίδι, θα υποκύψετε σε κακές επιρροές, και εχθροί θα βλάψουν τις επιχειρήσεις σας.
Αν δείτε πως ένα κοινό πιτσιλωτό φίδι σας πλησίασε βγαίνοντας μέσα από τη χλόη, και παραμερίσατε γρήγορα, ενώ εκείνο σας προσπερνούσε, έπειτα δε, αφού ξεχάσατε το περιστατικό, ξαναείδατε το ερπετό να επιστρέφει κατά πάνω σας και να γίνεται ολοένα και πιο μεγάλο, με τερατώδεις διαστάσεις, καθώς πλησίαζε, τότε: αν, ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες, καταφέρατε ν’ αποφύγετε την επίθεση του, και το χάσατε εντελώς από τα μάτια σας, σύντομα τα πράγματα θα πάνε για σας από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι θα σας δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι σας δολιεύονται και δεν εκτελούν τις εντολές σας. Ακόμη: στο μυαλό σας θα πάρουν τρομαχτικές διαστάσεις υποψίες ότι πάσχετε από σοβαρές αρρώστιες και την παραμικρή αδιαθεσία θα την ερμηνεύετε σαν ένδειξη ότι σας παραμονεύει ο θάνατος. Τελικά, όμως, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε σε μια φυσιολογική κατάσταση, παραμερίζοντας τις φαντασιώσεις, και θα ζήσετε ικανοποιημένος.
Αν ονειρευτείτε ότι ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα ή από κάποιο μέλος σας, και τινάζει τη γλώσσα του εναντίον σας, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε θέση αδυναμίας στα χέρια εχθρών, ή ότι θα προσβληθείτε από κάποια ασθένεια.
Αν καταφέρατε να το βγάλετε από πάνω σας, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να νικήσετε σοβαρές αντιδράσεις στα σχέδια σας.
Αν δείτε μπούκλες μαλλιών να μεταμορφώνονται σε φίδια, σαν της Μέδουσας, είναι σημάδι ότι φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά θα σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, δημιουργώντας σας ποικίλα προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δείτε στον ύπνο σας φίδια να μεταμορφώνονται σε αφύσικα σχέδια, θα έχετε προβλήματα που θα εκλείψουν αν δείξετε ψυχραιμία, αδιαφορία και ισχυρή θέληση.
Αν ονειρευτείτε ότι πατήσατε φίδι την ώρα που βαδίζατε ή κάνατε μπάνιο, είναι σημάδι ότι θα δοκιμάσετε στενοχώριες ύστερα από παράνομες απολαύσεις.
Αν δείτε φίδια να δαγκώνουν άλλους, είναι σημάδι πως κάποιος φίλος θα δεχθεί προσβλητικά λόγια και επικρίσεις εκ μέρους σας.
Τα μικρά φίδια στο όνειρο σημαίνουν ότι θα περιποιηθείτε με εξαιρετική φιλικότητα πρόσωπα που κρυφά θα σας δυσφημήσουν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις αισιόδοξες προοπτικές σας.
Αν δείτε παιδιά να παίζουν με φίδια, είναι σημάδι ότι δεν θα είστε ικανός να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς σας και, φυσικά, θα υποστείτε κάποιες ζημιές και απογοητεύσεις.
Για μια γυναίκα που θα νομίσει, στον ύπνο της, ότι ένα παιδί έβαλε πίσω από το κεφάλι της ένα φίδι και εκείνο σφύριξε, είναι σημάδι ότι θα πεισθεί να παραιτηθεί από κάποιο απόκτημα της φαινομενικά για το καλό της, αλλά θα ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μπλεχτεί σε μια δολοπλοκία στην οποία οι εχθροί της θα την ταλαιπωρήσουν άσχημα.
Αν δείτε φίδια να υψώνουν το κεφάλι τους σ’ ένα μονοπάτι ακριβώς πίσω από ένα φίλο σας, είναι σημάδι ότι θ’ ανακαλύψετε μια συνωμοσία που σκαρώθηκε για να βλάψει το φίλο σας, αλλά κι εσάς τον ίδιο. Αν δείτε το φίλο σας να τα κατατροπώνει, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο ισχυρό πρόσωπο για να ανατρέψει τις σκευωρίες που έχουν εξυφανθεί σε βάρος του και οι οποίες θα είχαν αντίχτυπο και σε σας.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι υπνώτισε ένα φίδι, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθεί, αλλά θα βρει τελικά προστασία από το νόμο και θα της συμπαρασταθούν ισχυροί φίλοι.

Φίδια – Φίδι

856 σχόλια στο Φίδια – Φίδι
 • Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 στο 17:11
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια! Ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε μια εξοχη με δεντρα πρασιναδα κ ενα ποταμι. Ειχε ομως πολλα φιδια μικρα κ μεγαλα. Τα μικρα δν τα εδινα πολυ σημασια και τα μεγαλα τα σκωτωνα. Το ενα το μεγαλο γεννησε κ ενα αβγο ασπρο μεγαλο αλλα απο το στομα κ αυτο μου εκανε εντυπωση επισης το συγκεκριμενο φιδι ειχε παραμορφωμενο προσωπο. Σ εκεινη την εξοχη δν ημουν μονη ηταν κ ενας αντρας που που καθοταν αλλα τν εβλεπα θολα σαν μια μαυρη φιγουρα. Δν μου εκανε κακο αλλα ουτε μ βοηθησε με τα φιδια. Επειτα ρφυγα απο εκει κ πηγα σ ενα αλλο μερος μ καποιους αλους ξταν πεζοδρομος μ φωτα. Ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 18:22
   Σύνδεσμος

   Αν και σε λένε Χαρά, αυτή θα έρθει στο τέλος. Το όνειρο δείχνει ότι δεν έπρεπε να μείνεις σε εκείνη την εξοχή. Έπρεπε να φύγεις από την αρχή στην κίνηση και στα φώτα. Δεν έχει σημασία. Προσπάθησες να πατάξεις το κακό όσο γίνεται. Ευτυχώς, δεν σε έβλαψε. Εκείνος που σε παρακολουθούσε ίσως να επενέβαινε όταν έπρεπε, ίσως να ήταν κάποιος που σε προστάτευε. Τον είδες μαύρο, διότι δεν σε αφορούσε η παρουσία του. Ήταν κάτι που αφορούσε την προστασία σου, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει, γι’ αυτό δεν σου έκανε κακό. Άρα, δεν έπρεπε να δεις την γέννηση των φιδιών, αλλά από την αρχή να φύγεις. Θα είχες γλυτώσει την ταλαιπωρία. Όμως βγήκες αλώβητη. Αυτό έχει σημασία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Νοέμβριος 2017 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα πως ημασταν κάπου εξω και αντιλαμβάνομαι πως μας ακολουθεί ένα φίδι, ήμουν με τον πατέρα μου και τον σκύλο μας. Αρχίζω τρεχω ειδοποιώ και τον πατέρα μου και εγώ μπαίνω μέσα στο σπίτι μας (το οποιο καμία σχέση με το πραγματικό σπίτι μας). Καθόμουν στην πόρτα και κοιτούσα τον πατέρα μου που προσπαθούσε να ξεφυγει απο το φίδι και να κουμαντάρει τον σκύλο για να μπούνε μεσα και αυτοι. Το φίδι ήταν στην περίφραξη στα κάγκελα και την ώρα που σηκώνεται για να τους ορμήσει καποιος απο μέσα στο σπίτι που ημουν εγω απο άλλον όροφο τι πυροβόλησε. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου το ερμηνεύσετε; Ευχαριστώ πολύ!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είδες το σπίτι όπως θα ήθελες πραγματικά να είναι. Άρα, μέσα στην επιθυμία σου είναι να σωθείτε την κατάλληλη στιγμή και να φτιάξουν τα οικονομικά σας. Νιώθεις ανασφάλεια κι αυτό φαίνεται.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Δεκέμβριος 2017 στο 19:14
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ κα Νεκταρία!! Καλή συνέχεια και να είστε καλά!

    Απάντηση
  • Σάββατο, 4 Νοέμβριος 2017 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο κατά 50% δείχνει ότι έχεις ανάξιους φίλους. Τα άτομα που εμπιστεύεσαι μια μέρα θα σε φάνε. Δεν είναι αξιόπιστοι. Να είσαι προσεκτική. Επίσης, κατά 50% αυτό το όνειρο αναφέρεται στις επιλογές σου αλληγορικά, και όχι στους φίλους, ότι δεν κάνεις τις σωστές επιλογές κι αυτό μια μέρα θα σε καταστρέψει. Το όνειρο σε προτρέπει να είσαι προσεκτική.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 στο 08:50
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν με μια φιλη μου στην πιλοτη του σπιτιου μου και στην πισω πλευρα που εχει θαμνους και κοντα χορτακια ξεπεταγεται ενα πελωριο φιδι πρασινο εντονο χρωμα και εκανε εναν δυνατι ασχημο ηχο.εγω δεν το ειχα δει και μου το εδειξε η φιλη μου,αλλα χαιροταν που το βρηκαμε.εγω ειχα λιγο αναστατωθει

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 στο 17:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σε σχέση με σένα η φίλη σου είναι πιο δυνατή και μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα πράγματα. Αυτή η ηρεμία της σου δίνει δύναμη ή σε ωθεί να προφυλάσσεσαι και να βλέπεις τα πράγματα με την καλή τους πλευρά.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτώβριος 2017 στο 08:56
  Σύνδεσμος

  Καλημερα , ειδα ενα περίεργο ονειρο. Ημουν στο εξοχικό με τον πατέρα μου κ ξαφνικά είδαμε ενα μικρο φίδι πράσινο το οποιο βρισκόταν κρυμμένο σε ξύλα, ανέλαβα να βοηθησω τον πατέρα μου αφού με ενα φάρμακο για τις κατσαρίδες χαχα άρχισα να ψεκάζω. Το φίδι βγηκε αλλα δε θυμαμαι πολλα στη συνέχεια, σε κάποια φαςη ειδα οτι ενώ το ψεκάζα με πλησίαζε. Σε όλο μου το ονειρο ειδα οτι φώναζα για βοήθεια αλλα δεν μπορούσε να με ακούσει κανεις ,δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν ειδα πέρα απο το οτι με πλησίασε αν με τσίμπησε, ξύπνησα απο τον φόβο μου. Τι σημαίνει; Ευχαριστώ εκ προτέρων.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  γεια σας είδα ένα όνειρο με φίδια , η δουλειά μου είναι καμεραμάν παντρεμένος με 3 πεδία, ήμουνα σε ένα κέντρο διασκέδασης τραβούσα κάμερα ο γάμος ήταν προς το τέλος ήτανε 11 η ώρα το πρωί σχεδόν , και θυμήθηκα πως στις 12 ίξαμε μια βάπτιση ευτηχως που η εκκλησία ήτανε δίπλα στο κέντρο , σε μια φάση βγιένο έχω να κάνω την ανάγει μου έψαχνα για τουαλέτα , όταν βγήκα έχω εκκλησία δεν υπήρξε λίγο πιο πέρα 2 κτίρια παρατημένα καταστραμένα ήτανε 2 τσιγανάκια ο ένας μικρός και ο άλλος μεγαλύτερος επηζαν πετούσανε πέτρες προς τα καταστραμένα κτίρια , τους πλησίασα και είδα ένα τεράστιο γρί φίδι να έχει περιτυλίξει το κτίριο , την ώρα που πλησίασα τα πεδία και πετούσανε πέτρες το φίδι τραβήχτηκε και μπήκε μέσα , φωνάζω στα πεδία φύγετε από εδώ είναι επικίνδυνα έχει φίδια αλλά δεν με ακούγανε συνεχίζανε να ρίχνουν πέτρες , στη γονεία του καταστραμένου κτιρίου ήτανε ένα φίδι όχι πολύ μεγάλο αλλά ήτανε χοντρός με μεγάλο κεφάλι , είχε τυλιχτεί σε ένα ξύλο και μας κητούσε με κεφάλι ανάποδα , μόλις το είδα τρόμαξα και άρχισα να τραβάω to μικρό παιδί πίσω να φύγει λέγοντας πως έχει μεγάλα φίδια και θα σας δαγώσουν , την ώρα που του λέω αυτά το φίδι πετάχτηκε σαν αστραπή και δάγωσε το παιδί στο πόδι τον περιτυλιξε και τον έκανε ζβουρες στον έδαφος , εγώ φώναζα βοήθεια το φίδι δάγωσε παιδί , το φίδι γύρισε με κιταξε και όρμηξε σε μένα και με δάγωσε στο αριστερό μου χέρι δεν βγήκε αίμα , είδα το στόμα του φιδιού πως δεν είχε δόντια και δεν του είχε μινει δηλητήριο . τότες ξύπνησα κια η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που σκέφτηκα τόσο ήτανε πεθενο .Τι σημαινει συτο το θρίλλερ ?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτώβριος 2017 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο. Δείχνει ότι πιέζεσαι από τη δουλειά και δεν μπορείς να απελευθερωθείς διότι κάθε φορά κάτι συμβαίνει και δεν σ’ αφήνει να ηρεμήσεις. Είναι πολύ ζωηρά τα παιδιά και σου δημιουργούν μπελάδες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Αύγουστος 2017 στο 10:16
  Σύνδεσμος

  Είδα στο όνειρο μου να τρώω μεσημεριανό μαζί με την οικογένεια μου και μια φίλη μου, ενώ ένα πράσινο φίδι ήταν τυλιγμένο στο δεξί μου πόδι.Το φιδι ήταν ήρεμο ,δεν κουνιόταν και δεν το ειχα καταλάβει.ξαφνικά η φίλη μου που το είδε άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να το τραβήξει από το πόδι μου ,όμως αυτό με δάγκωσε και άρχισε να τρέχει αίμα.Τότε ο πατέρας μου με άρπαξε για να με πάει στο νοσοκομείο όμως ο δρόμος ήταν κλειστός από ένα άσπρο παλιό αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μας.μετά ομως ξυπνησα και δεν ειδα αν τελικά έφτασα κάπως στο νοσοκομείο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 στο 19:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει μια ταλαιπωρία στον επαγγελματικό τομέα που δεν θα μπορέσει να σε ηρεμήσει, ούτε να σε γιατρέψει. Όμως, θα επιβιώσεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 στο 13:00
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ! Είδα στον υπνο μου πως μου είπαν να μπω σε μια σπηλιά ήταν μαζί μου και αλλο ενα άτομο αλλά πριν μπούμε βγήκαν 2 μεγάλα φιλία προσπαθούσα να τρέξω αλλά ήταν δύσκολο. Σε κάποια στιγμή προσπαθούσε το φίδι να με δαγκώσει.. Μετά κάπως πήγε να τυλιχτεί αλλά ξέφυγα και μετά τυλίχτηκε στο άλλο άτομο που ήταν μαζί μου… Αυτό το άτομο δεν το ήξερα.. τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 στο 19:55
   Σύνδεσμος

   Το άλλο άτομο ήταν προστάτης, το πεπρωμένο σου που δεν περιέχει μια κατάσταση που την έχεις επιβαρύνει με την ελεύθερη βούληση. Άρα, το πεπρωμένο σου θα σε γλιτώσει από δύο λάθη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 στο 15:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία μου… τελικά Τα όνειρα με τα φίδια είναι ότι χειρότερο… Είδα τίς προάλλες να βρίσκομαι στο χωριό μου… Ξαφνικά εμφανίζεται ένα τεράστιο φίδι… Μεγάλο το οποίο ήταν πράσινο ήταν κουλουριασμένο με το κεφάλι του σηκωμένο… Ήταν γέρικο με κεφάλι μεγάλο… Έτρεχα με τήν αδελφή μού να κρυφτούμε…. Καθώς τρέχαμε μια αντρική φιγούρα με είχε πιάσει από το χέρι και με βοηθούσε να τρέχω πάρα πολύ γρήγορα… Κόσμος παντού έτρεχε να σωθεί… Αφήσαμε το φίδι πολύ πίσω μας… Η αδελφή μου με ρώτησε πού είναι ο φίλος μου και αν είναι καλά… Όταν είπε το όνομα του ξαφνικά η ατμόσφαιρα ηρέμησε της λέω πες το όνομα του 3 φορές και το φίδι θα εξαφανιστεί… Πράγμα το οποίο έγινε… Ο φίλος μού είμαι ξένος όποτε και να σας πω το όνομα του δ έχει νόημα… Ευχαριστω πολύ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 στο 19:44
   Σύνδεσμος

   Είναι προστασία από μια ασθένεια, από μια κακή σχέση, από μια άσχημη εργασία, από εχθρό κ.λ.π. Όμως υπάρχει μια καλή ερμηνεία με τα φίδια όταν αναφέρεται στην υγεία. Είναι σπάνια ερμηνεία αφού κάποιος δεν το ονειρεύεται συχνά μ’ αυτή τη μορφή.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 στο 07:26
  Σύνδεσμος

  Καιρό έχω να γράψω, ο άντρας μου είδε ενα όνειρο. Είδε τον γαμπρό του και τον αδερφό του να ειναι ανάμεσα σε ενα κόκκινο φίδι. Μετα εμφανίστηκε ο πατέρας του και ο ξάδερφος του οι οποίοι έχουν πεθάνει και το φίδι έφυγε αλλα γέννησε και αλλα φίδια τα οποία σκόρπισανε μέσα σε ενα γκαζόν πράσινο. Μετα το φίδι έγινε κόκκινο και δάγκωσε ενα ξάδερφο του αντρα μου. (Ο ξάδερφος του περνάει δύσκολες καταστάσεις)

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 στο 10:47
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό το όνειρο. Οι συμφορές του ξαδέρφου θα είναι μεγαλύτερες, αλλά μόνο το θάνατο θα γλιτώσει. Όλα τα άλλα είναι πιθανά να τα πάθει πολύ γρήγορα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Ιούλιος 2017 στο 20:15
  Σύνδεσμος

  γεια σου νεκταρια ¨:) Ειδα στον ύπνο μου οτι βρισκόμουν με πολλες γυναίκες σε ένα κλειστο χώρο σαν γκαραζ και σαν να ήταν κοσμικες και πλούσιες και εγω με κάποιες άλλες κοπέλες τις εξυπηρετούσαμε σερβίρωντας πότα και ξαφνίκα εμφανίστηκε ένα παιδακι που βγήκε απο μέσα του ενα φίδι ροζ και εμφανίστηκαν και αλλα πολλά φιδια στο δωμάτιο και τρομοκρατήθηκαν όλοι και κάποια γυναίκα άνοιξε μια πόρτα οπου εμφανίστικε μια λίμνη με πολλα φίδια του είδους ασπίδα να επιπλέουν και εγω ενώ ετρεχα προς αυτη την κατεύθυνση μόλις είδα την λίμνη έφυγα απο άλλη πόρτα ακολουθώντας ένα ζευγάρι για να γλιτώσουμε και βγήκαμε σε ένα χωράφι οπου είχε μια πολυ αποτομη ανηφόρα και στην κορυφή βρισκόταν ένα λευκο σπιτι . πίστεψα οτι δεν θα καταφέρω να ανέβω την ανηφορα αλλα τελικά ανεβηκα και βρέθηκα στο σπιτι που ειχε καποιους γνωστους και ήταν σαν καταφύγιο για ν γλιτώσοθνε όλοι απο την επίθεση φιδιων . Τι σημαινει συτο το αγχωτικό ονειρο ?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιούλιος 2017 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Αν είσαι στρέιτ έχει άλλη σημασία και άλλη αν είσαι ομοφυλόφιλη. Εγώ θα σου απαντήσω σαν στρέιτ. Αν δεν είσαι, διόρθωσε με για να δώσουμε άλλη ερμηνεία. Αυτά τα φίδια είναι όσα έχεις συσσωρεύσει μέσα σου και αυτό το παιδί είναι ένα βάσανο που έχεις μέσα σου. Η ψυχή σου δεν αντέχει άλλη πίεση και εμφανίζονται όλα τα φίδια. Αντί να γίνει απελευθερωτικό όνειρο, έγινε μόλυνση μιας πλευράς του υποσυνείδητου. Έπρεπε να φύγεις το γρηγορότερο να γλιτώσεις το υπόλοιπο. Οι γυναίκες εδώ είναι τα συναισθήματά σου. Το όνειρο δείχνει ότι αφήνεις τα πάντα και τα εγκαταλείπεις για να αλλάξεις ζωή. Δεν έχεις όμως αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Όμως θα τα καταφέρεις. Δες και το όνειρο ό,τι αφήνω πίσω μου στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 στο 14:07
    Σύνδεσμος

    ναι ειμαι στρειτ και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση , με βοηθησες αρκετα !!!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο