Διαφημίσεις


Φέρετρο
Το όνειρο αυτό φέρνει ατυχία. Αν είστε αγρότης, θα ιδείτε τις σοδειές σας να καταστρέφονται και τα ζώα σας ν’ αδυνατίζουν και ν’ αρρωσταίνουν. Για τους επιχειρηματίες, σημαίνει χρέη, που θα είναι αδύνατο ν’ αποφύγουν τη συσσώρευση τους. Για τους νέους, σημαίνει άτυχους δεσμούς και θάνατο αγαπημένων προσώπων.
Αν ονειρευτείτε το ίδιο σας το φέρετρο, μπορείτε να περιμένετε κάποια οικογενειακή λύπη.
Αν ονειρευτείτε φέρετρο να κινείται από μόνο του, σημαίνει αρρώστια και γάμο κοντά-κοντά. Λύπη και χαρά ανακατεμένες, θάνατος μπορεί να ακολουθήσει αυτό το όνειρο, αλλά θα υπάρξει επίσης και καλό.
Αν δείτε το πτώμα σας σε φέρετρο, σημαίνει ότι θα συντριβείτε σε ήττα και ατίμωση.
Αν ονερειτευτείτε πως καθόσασταν πάνω σ’ ένα φέρετρο μεταφερόμενο με νεκροφόρα, σημαίνει απελπισία, αν όχι μοιραία αρρώστια για σας ή για κάποιο πρόσωπο που συνδέεται στενά μαζί σας.
Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να έχετε διενέξεις με πρόσωπα του άλλου φύλου, θα νιώσετε βαριές τύψεις για το φέρσιμο σας απέναντι σε φίλο.
Αν δείτε ένα φέρετρο που ήταν σκεπασμένο με λουλούδια και βρισκόταν μέσα σε εκκλησία, προβλέπεται άτυχος γάμος.

Φέρετρο

Ετικέτες:
1 4 5 6

167 σχόλια στο Φέρετρο

 • Σάββατο, 1 Ιούλιος 2017 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Ονειρεύτηκα ότι ήμουν με μία κοπέλα την Αφροδίτη (στην πραγματικότητα λέμε απλά τα τυπικά όταν τυχαίνει να την δω) και έπρεπε να πηγαίναμε στην εκκλησία για να δούμε το πτώμα μιας όμορφης ξανθιάς κοπέλας υποτίθεται. Μπήκαμε σε μία άγνωστη μεγάλη εκκλησία και υπήρχαν τρία φέρετρα.Κάποιοι άγνωστοι μετακίνησαν τις πλάκες πάνω από τα φέρετρα για να φανούν τα πτώματα, τα οποία ήταν γυμνά.Το ένα ήταν όντως μιας άγνωστης ξανθιάς γυναίκας, το άλλο ενός παλιού μέλους συγκροτήματος του Γιώργου Ελευθερά και το τρίτο ενός κινέζου ηθοποιού.Η ξανθιά νεκρή σαν να μου φάνηκε κάποια στιγμή ότι κουνήθηκε και μου έβαλε ένα αναμμένο κερί κοντά στο αριστερό αφτί αλλά πρόλαβα και το έσβησα μην καώ.Μετά θυμάμαι ήμουν στο αμάξι με την Αφροδίτη και την μάνα της και λέγαμε να αλλάξουμε σερβιέτες.Θυμάμαι ότι είδα κάπου της Αφροδίτης την σερβιέτα γεμάτη αίμα και κάποια στιγμή η μάνα της μου έδωσε μία άλλη με λιγό αίμα για να αλλάξω.Αυτά θυμάμαι…

  Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 14:19
     Σύνδεσμος

     Τότε πρέπει να προσεγγίσουμε το όνειρο από μια άλλη πλευρά. Η ξανθιά εδώ είναι το πνεύμα, ο παλιός τραγουδιστής είναι η ψυχή και ο κινέζος είναι το σώμα. Άρα, δεν γνωρίζεις ότι κάτι πεθαίνει. Πεθαίνει η ατυχία σου, πεθαίνει η άτυχη προσωπικότητα. Δεν γεννιέται κάτι άλλο, αλλά υπάρχει αντίδραση. Άρα, ο Γιώργος ελευθεράς σου χαρίζει μια ελεύθερη ψυχή, μέσω αντιπροσώπου, που αναζητά την ομορφιά της ζωής και την γέννηση μέσα από τα κύματα της αναδυόμενης Αφροδίτης και με μια αναδυόμενη Αφροδίτη να καταφέρεις να δώσεις ζωή και γονιμότητα στα σχέδιά σου και σε όσα σε πεθαίνουν και δεν σ’ αφήνουν να ζήσεις όσα θα ήθελες να ζήσεις.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 17:46
      Σύνδεσμος

      Έχω κάποιες απορίες όμως.Αφού ο Ελευθεράς πέθανε στο όνειρο, πως μου χαρίζει μία ελεύθερη ψυχή; Μήπως δείχνει την μοναξιά (συναισθηματική) που πέθανε;Και την Αφροδίτη είδα στις ερμηνείες ονομάτων ότι την έχεις ως την προσωποποίηση του έρωτα…

      Απάντηση
      • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
       Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 17:50
       Σύνδεσμος

       Δεν ήταν αυτός, αλλά αντιπρόσωπος αυτού. Είπες ότι πέθανε το μέλος του συγκροτήματος του Ελευθερά, άρα εκείνος ζει. Είναι ο τρόπος που διαβάζω τα όνειρα που σας μπερδεύει. Εδώ δεν είναι συμβολικά το όνομα Αφροδίτη απλά, γιατί υπάρχει θάνατος. Αν ερμηνεύσουμε την Αφροδίτη με το όνομά της, πεθαίνει ο έρωτας, αν όμως ερμηνεύσουμε την Αφροδίτη, για να υπάρχει ελεύθερη ψυχή πρέπει να αναδυθεί από τα κύματα και να ξαναγεννηθεί, ώστε να διαλύσουμε το θάνατο. Δεν σε συμφέρει να πεθάνει ο έρωτας λοιπόν. Άσε με να κάνω τη δουλειά μου όπως ξέρω. Δεν έχουν όλα τα σύμβολα την ίδια ερμηνεία για όλους.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 17:56
        Σύνδεσμος

        Ο Ελευθεράς πέθανε όχι αντιπροσωπός του.Δεν εκφράστηκα καλά;Νόμιζα ότι το έγραψα ξεκάθαρα.Η Αφροδίτη δεν πέθανε για να πεθάνει ο έρωτας.Μια χαρούλα ήταν σε όλη την διάρκεια του ονείρου.

        Απάντηση
        • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
         Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 18:04
         Σύνδεσμος

         Λες το άλλο ενός παλιού μέλους συγκροτήματος του Γιώργου Ελευθερά, δεν λες ο ίδιος ο Ελευθεράς. Πρέπει να μπει ένα κόμμα εκεί, να φανεί ότι αναφέρεσαι σ’ αυτόν. Επίσης, ήταν όλοι αυτοί πεθαμένοι και σε πήρε μαζί της η Αφροδίτη. Άρα, έφυγες από τον θάνατο. Οι σερβιέτες με την περίοδο δείχνουν την γονιμότητα, την γέννηση, και η Αφροδίτη εδώ την γέννηση μέσα από τα κύματα. Άρα συνδέουμε την γονιμότητα και την γέννηση. Άρα, την επιτυχία. Άρα, έφυγες από τα φέρετρα το θάνατο και βαδίζεις προς τη ζωή. Αν η Αφροδίτη εδώ ήταν μόνο ο έρωτας, δεν θα φαινόταν πουθενά η ζωή, θα μιλούσε για ένα γόνιμο έρωτα, αλλά πως δένεται η αναδυομένη κατάσταση. Ότι γεννιέται κάτι καινούριο που φαίνεται; Το δείχνει εκείνη με την παρουσία της.

         Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειδα πως ημουν στη καροτσα ενος αγροτικου πανω σε ενα φερετρο δε ξερω αν ηταν καποιος μεσα.Αργοτερα οταν εφυγα επεσε στα χερια μ ενα γραμμα απτο»πεθαμενο» που ελεγε τα 8.000€ για να σωθω εγω παρτα εσυ να βολευτεις να κανεις παιδι.Τι μπορει να σημαινει και με εχει μπερδεψει τοσο;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό όνειρο. Αν κάνεις παιδί ή εξωσωματική αυτό τον καιρό, δεν θα πετύχει. Αν έβλεπες τον νεκρό δεν θα πετύχαινε ποτέ. Επειδή δεν είδες νεκρό έχεις ελπίδα για άλλη φορά. Όχι όμως τώρα. Το φέρετρο είναι θάνατος της αναποδιάς. Την κακή ερμηνεία τη δίνει το μήνυμα του νεκρού. Άρα, γενικά πεθαίνει η αναποδιά, αλλά όχι γι’ αυτό το διάστημα. Δεν είναι το σωστό timing.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 στο 10:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία!!! Σήμερα ξύπνησα με πολύ άσχημη διάθεση απο το όνειρο που είδα. αν μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις. Το είδα, αφου χτύπησε το ξυπνητήρι και με ξαναπήρε ο ύπνος για λίγο. Ειδα λοιπό ότι έβλεπα σε περιοδικό ή σε τάμπλετ στο internet, μια μικρή εικόνα, σαν αυτή που έχουν οι διαφημήσεις πολλές φορές στο διαδίκτυο ένα φέρετρο, στο οποίο φαινόταν μέσα η λευκή επένδυση, σεντόνια και τέτοια , απέφυαγα νομίζω τη ματιά μου, όπως κάνω και στη πραγματικότητα, αν δω κάτι τέτοιο. Ηταν δίπλα μου η κόρη μου, η οποία πήρε απο τα χέρια μου αυτό που κρατούσα, περιοδικό ή τάμπλετ για να το δει κι αυτή και την άκουσα να ρωτάει σα να μην ήξερε τι είναι αυτο το κουτί και ένα σχόλιο σαν » τι μαλακούκια και αφρατούλια φαίνονται αυτά εκεί μέσα» ,( ανατριαχιάζω που τα γράφω. )Και ξύπνησα.
  Πριν 2-3 μέρες, περιμένοντας να παρακάρω, συνάντησα στο δρόμο ένα αυτοκίνητο κλειστο που έβγαζε απο μέσα ένα φέρετρο για να το μεταφέρει στο γραφείο τελετών που υπήρχε απέναντι και απέφυγα τη ματιά μου, όπως κάνω συνήθως.
  Τι λες Νεκταρία?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 στο 21:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας ειδα σημερα στον ύπνο μου πως βρισκομουν μεσα σ ενα μεγάλο λεωφορείο μαζι με γνωστα μου πρόσωπα. Ήμασταν παρα πολλα ατομα κι εγω ένιωθα οτι πνιγομαι και ξαφνηκα μπηκαν μεσα κατι τυποι μαυροντυμενοι μαζι με καποιους παπαδες και κρατουσαν ενα φέρετρο, το οποιο ηταν κλειστό και τυλιγμενο με μια σημαια. Εγω τρομαξα και αμέσως κατέβηκα από το λεωφορείο. Μπορείτε να μου εξηγησετε τι σημαινει; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος 2017 στο 13:49
   Σύνδεσμος

   Δεν σε ευχαριστεί η πορεία που παίρνει η ζωή σου και θέλεις να ξεφύγεις τραβώντας μια δική σου πορεία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 στο 14:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. είδα ότι ήμουνα στο σπίτι της πρωην γυναικας του φίλου μου και ότι φορούσε κίτρινα ρούχα και στο δωματιο της είχε ένα φέρετρο με μέσα έναν άντρα και της λέω γιατι το εχεις στο σπίτι σου αυτό?και μου λέει γιατι φέρνει τύχη. μετά έφυγα και πήγα να βρω τον φίλο μου να του πω να παει γιατί ανησύχούσα πολύ αλλά αυτός δεν ήθελε να παει. ανησυχώ αλλα δε μπορω να επικοινωνήσω να δω αν είναι καλά. ήταν θλιμένη και είχε και μια ασπρη τουφα στα μαλλιά της.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 στο 20:20
   Σύνδεσμος

   Δηλαδή, εννοείς την πρώην γυναίκα του αγοριού σου ή φίλου σου; Έχει σημασία η απάντησή σου για να δώσω ερμηνεία. Έχεις καλή σχέση με την πρώην γυναίκα του αν πρόκειται για το αγόρι σου;

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 στο 12:30
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα χθες το βραδυ-απο παρασκευη σε σαββατο- οτι εγινε καποιο σαν ατυχημα στο δρομο και ενας ανθρωπος εχασε τη ζωη του,χωρις να γνωριζουμε ποιος ηταν αυτος.Επειτα την επομενη μερα περιμεναμε εξω απο 2 εκκλησιες ωστε να δουμε ποιος τελικα ηταν.Οταν ηρθε η νεκροφορα εβγαλαν εξω το φερετρο και ετρεξα τρεχοντας κατα πανω του..Το κουβαλησα μεχρι την εκκλησια και καθως πηγαιναμε διαπιστωσα πως »το πτωμα» μπορουσε κατα καποιο τροπο να αναπνευσει.Φτανοντας στην εκκλησια εκλαιγα ολο και περσσοτερο και το ειπα στον παπα και στους λοιπους συγγενεις-δε θυμαμαι ακριβως αν ηταν ο παπας- και τοτε ακουσα να λενε πως »το πτωμα» εκανε δυο χιερουργεια νεφρου και τηελφωνησαν στο νοσοκομειο.Εγω συνεχισα να κλαιω και εφυγα τρεχοντας. Στην αρχη,πριν γινουν ολα αυτα και ενω περιμεναμε να μαθουμε τι εγινε στο ατυχημα ημουν σε μια παραλια και ξαφνικα ειχα μια αδιαθεσια και πηγα στην τουαλετα κ εκανα εμετο.Ομως ειχε περιεργο χρωμα και θυμαμαι και κατι σε μαυρο χρωμα.Ενιωθα μια απαισια γευση.Σας ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 στο 20:26
   Σύνδεσμος

   Άσχημο όνειρο. Προμηνύει ασθένεια ή θάνατο! Όμως, το κλάμα σώζει την κατάσταση εδώ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 στο 11:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, είδα χτες βράδυ (ξημερώματα Δευτέρας) την μητέρα μου που έχει πεθάνει πριν 9 μήνες, στο φέρετρο, ροδοκόκκινη και νέα, γύρω της γριές μαυροφορεμένες, δεν έκλαιγαν, στο όνειρο μου υποτίθεται ότι ήρθε και δέυτερη μέρα αγρυπνίας και όταν μπήκα αυτή την φορά στο δωμάτιο, ήταν πάλι γεμάτο γριές μαυροφορεμένες και ήταν στο φέρετρο ξαπλωμένη στο πλαι το ίδιο νέα και ροδοκόκκινη με μια ρόμπα αμάνικη και είχε με μελανιές στην μασχάλη της, μετά από λιγο ζωντάνεψε σηκώθηκε στο φέρετρο και άρχισε να ξερνάει σάλια πάνω σε μια γριά μαυροφορεμένη που καθόταν δίπλα της, μετά σαν ζαβλακωμένη και χωρίς να μπορεί να ελέγξει πολύ καλά τις κινήσεις της βγήκε απο το φέρετρο πήγε στην αδερφή μου και με το δάχτυλο της της χτύπησε 2-3 φορές το κεφάλι σαν να την έδειχνε. Απο την στιγμή που ζωντάνεψε το βλέμα της ήταν απλανές, τι σημάινει αυτό? Έχω δει και άλλες φορές την μητέρα μου αλλά πρώτη φορά την ειδα έτσι, τις προηγούμενες φορές αισθανόμουν γαλήνη όταν την έβλεπα, αυτό με τρόμαξε.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Eagle
   Παρασκευή, 2 Δεκέμβριος 2016 στο 15:33
   Σύνδεσμος

   Αυτο δηλωνει οτι εχει ενα παραπονο απο την αδερφη σου.Τρομαξες διοτι ηταν αποκοσμη.Βρειτε τι την ενοχλει και λυστε το.Κανατε το εννιαμηνο μνημοσυνο?Ηρθε η αδερφη σου?

   Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Δεκέμβριος 2016 στο 18:14
    Σύνδεσμος

    Καλήσπερα, ευχαριστώ για την απάντησή σας, το όνειρο το είδα μερικές μέρες πριν γίνει το 9μηνο μνημόσυνο, έγινε μετά απο μια εβδομάδα, την ξαναείδα απο τότε και την ρώτησα «αφού είσαι πεθαμένη πως είσαι ακόμα εδώ?» ήταν πάλι νέα και όμορφη, γέλασε με χάϊδεψε στο πρόσωπο, στους ώμους, στα χέρια και με φίλησε στο μάγουλο. Της είπα ότι την αγαπώ και ότι είμαι χαμένη χωρις εκείνη (ήταν η καλύτερή μου φιλή εκτός απο μαμά μου), μου είπε αυτολεξεί «ότι θέλεις να το ζητάς απο το θεό» και έδειξε με το δάχτυλο της τον ουράνο. Μου είπαν οτι το φιλί απο νεκρό δεν είναι καλό, δεν αισθάνθηκα όμως άσχημα, παρα μία ζεστασιά και τρυφερότητα.

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Eagle
     Δευτέρα, 5 Δεκέμβριος 2016 στο 18:49
     Σύνδεσμος

     Το δευτερο ονειρο δηλωνει την ψυχολογικη πτωση που σου εχει δημιουργησει ο θανατος της μητερας σου.Σε ενημερωνει οτι παρολο που δεν ειναι κοντα σου,θα βρισκεται κοντα Στον Θεο και θα σε προστατευει.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 στο 14:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κορίτσια.Χρειάζομαι μία βοήθεια με το σημερινό μου μακάβριο όνειρο.Είδα ότι ήμουνα στο σπίτι μαζί με άλλες 2 άγνωστες κοπέλες.Κάποια στιγμή υποτίθεται κάτι είχε γίνει και ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και είδα έξω από το παράθυρο να μπαίνουν από τον κήπο πολλοί άνθρωποι(μαυροφορεμένοι)και η μάνα μου μαζί κρατώντας ένα μαύρο φέρετρο το οποίο ήταν ανοιχτό από το λαιμό και πάνω και φαινόταν μία μελαχρινή νέα γυναίκα(νεκρή εννοείται).Μετά ήμουν στην κουζίνα με τις δύο αυτές άγνωστες κοπέλες και συζητούσαμε και βγήκα από την πόρτα της κουζίνας στην πίσω αυλή και ήταν η μαμά μου εκεί και θυμάμαι ότι μου είπε ότι η νεκρή ήταν μία φίλη της.Μακάβριο όνειρο…Τι ερμηνεία δίνετε;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:00
   Σύνδεσμος

   Είναι άσχημο όνειρο. Έχει κακή ερμηνεία, κάποιος θα πεθάνει ή θα χάσει τη δουλειά του. Αυτό θα σε στεναχωρήσει και θα σε επηρεάσει.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:19
    Σύνδεσμος

    Ωχ θέε μου.. κάποιος άλλος όχι εγώ; Δεν αφορά εμένα; Μήπως έχει σχέση με το γεγονός ότι έδωσα (πολλά) λεφτά σε μία εταιρεία για να κάνει μία δουλειά που έχει σχέση με επαγγελματικά μου, και αυτές τις μέρες είδα ότι είναι εντελώς ανεύθυνοι,δεν έκαναν τίποτα και πήγαν τσάμπα τόσα λεφτα;Κόντεψα να πεθάνω από την στενοχώρια,οι άχρηστοι.Ακόμα στενοχωριέμαι. Ή είναι κάτι ακόμα χειρότερο από αυτό;;; Μπορεί να αφορά θάνατο κάποιου δικού μου;Τι άλλο;

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:27
     Σύνδεσμος

     Θέλει μεγάλη φαντασία για να είναι αυτό, αλλά δεν αποκλείεται. Τότε πρόκειται για αλληγορικό θάνατο. Όμως, πιο πολύ για θάνατο μου κάνει. Αφού το είδες απο το παράθυρο αφορά το μέλλον. Ναι, καλά το κατάλαβες δεν είναι καλό όνειρο. Ναι, κατά ένα μικρό ποσοστό είναι ο δικός μας θάνατος, αλλά κατά μεγαλύτερο κάποιος συγγενής.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:32
      Σύνδεσμος

      Εννοείς ότι μπορεί να είναι και ο δικός μου κυριολεκτικός θάνατος;;;
      Επίσης η κοπέλα η νεκρή,ήταν νέα δεν ήταν μεγάλη..σημαίνει κάτι αυτό;

      Απάντηση
      • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
       Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:39
       Σύνδεσμος

       Είναι όμως και η ψυχική περίπτωση. Είπαμε πολύ σπάνια συμβαίνει αυτό. 10% Πολύ σπάνια. Από τα 10% το 5% είναι αντίθετη περίπτωση. Στην περίπτωση αυτή όταν λάβουμε υπόψην την ιστορία του Ντίκενς ο Σκρουτζ είδε το τέλος του. Ήταν όμως εικονικό για να διορθωθεί, για να αλλάξει, για να πάρει μπροστά και να δει με τα μάτια του ότι μπορεί να έρθει ένα τέλος και να μην προλάβει να κάνει κάτι. Ευελπιστώ ότι κάτι θέλει να σου πει να διορθώσεις ή να αλλάξεις τακτική. Το ένστικτό μου αυτό λέει. Όχι ότι θα πεθάνεις. Ποιος ο λόγος να σου φανερώσει κάτι τέτοιο;

       Απάντηση
       • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:50
        Σύνδεσμος

        Άρα τελικά είναι προειδοποιητικό όνειρο για μένα ή αφορά θάνατο κάποιου συγγενή μου;

        Απάντηση
       • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:50
        Σύνδεσμος

        Άρα τελικά είναι προειδοποιητικό όνειρο για μένα ή αφορά θάνατο κάποιου συγγενή μου;

        Απάντηση
        • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
         Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:55
         Σύνδεσμος

         Αυτό δυστυχώς δεν το διευκρινίζει. Αυτά τα όνειρα έχουν πολλές ερμηνείες. Όπως σου είπα, καλό δεν είναι.

         Απάντηση
         • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 19:02
          Σύνδεσμος

          Οκ.Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Γενικώς τα φέρετρα έχω παρατηρήσει ότι (σε γενικές γραμμές) τα ερμηνεύεις ως »θάνατο» των κακών.Εδώ ποια είναι ακριβώς τα σημεία που φαίνεται ότι είναι τόσο άσχημο;Απλώς θέλω να το καταλάβω καλύτερα.

          Απάντηση
          • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
           Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 19:07
           Σύνδεσμος

           Η θέα από το παράθυρο. Αυτό κάνει τη ζημιά. Αν το έβλεπες κανονικά θα είχε αυτή την ερμηνεία που μου είπες. Το παράθυρο όμως δείχνει το μέλλον. Θα μπορούσε να είναι όμως και τα χρήματα που έχασες ότι αλληγορικά αυτή η κατάσταση σε πεθαίνει. Σε προειδοποιεί λοιπόν ότι αν συνεχίσεις να στεναχωριέσαι τόσο πολύ δεν θα αντέξεις. Είναι μια άλλη ερμηνεία που μου ήρθε τώρα.

          • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 19:22
           Σύνδεσμος

           Α κατάλαβα τι λες.Το παράθυρο όμως δεν ήταν πρόσθετο, ήταν αυτό που υπάρχει και στην πραγματικότητα στο σπίτι.Νόμιζα ότι είχες πει ότι πρέπει να είναι κάποιο πρόσθετο παράθυρο για να αφορά μέλλον.Δεν ισχύει εδώ;
           Όσο για αυτό που λες ότι δεν θα αντέξω την τόση στενοχώρια, ναι είναι κάτι που το σκέφτομαι κατά καιρούς.ΜΟΝΟ στενοχώριες μου έρχονται.Πραγματικά δεν ξέρω αν θα αντέξω για πολύ ακόμα.Παρατράβηξε πια.

    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 19:27
     Σύνδεσμος

     Πες το κοπέλα μου να ηρεμήσουμε. Είναι η τελευταία ερμηνεία που έδωσα λοιπόν. Είναι προειδοποιητικό. Στο παρόν αναφέρεται λοιπόν και σου λέει να μην στεναχωριέσαι γιατί δεν αξίζει να αρρωστήσεις για τα χρήματα. Ό,τι έγινε έγινε, πες ότι δεν τα είχες. Αν στεναχωριέσαι θα φάνε περισσότερα οι γιατροί. Δεν αξίζει!!!

     Απάντηση
     • Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 19:35
      Σύνδεσμος

      Μα δεν είναι μόνο αυτό.Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα μετά από μία ατέλειωτη σειρά ατυχών/στενόχωρων γεγονότων…(Μου έκαναν ζημιά που δεν έγινε η δουλειά..Δεν ξέρεις για τι μιλάω..)Και ένας θεός ξέρει αν θα τελειώσει και ποτέ η ατυχία..Άλλος θα είχε αυτοκτονήσει στη θέση μου.

      Απάντηση
      • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
       Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:53
       Σύνδεσμος

       Μην το ξαναπείς αυτό ούτε για αστείο. Όλα στη ζωή είναι δοκιμασίες. Μακαριος είναι όποιος αντέξει, διότι μια μέρα εκεί που δεν το περιμένει βλέπει να αλλάζει η ζωή του.

       Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 στο 14:52
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα οτι ετοιμαζα η ιδια το φερετρο του παππου μου ο οποιος εχει πεθανει εδω κ χρονια. Εφτιαχνα εγω το φερετρο που ειχε γυαλινο καπακι κ τον εβαλα μεσα. Φαινονταν μονο τα οστα του. Φοβομουν μηπως τον δει η μαμα μου απο το γυαλι κ σοκαριστει. Ξυπνησα σε συγχηση

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 στο 18:01
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ήρθε καιρός να ξεπεράσεις το χαμό του. Όμως αυτό θα λυπήσει τη μητέρα σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 στο 08:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ένα κάπως αλλόκοτο όνειρο είδα σήμερα. Είδα μέσα σε φέρετρο τον παππού μου (ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια), να το ανοίγουνε και εκείνος με κάπως αλλόκοτα ρούχα (σαν να ήταν πολύχρωμα) να μου μιλάει από εκεί σχετικά ευχάριστα. Σε ένα σημείο τον ρωτάω αν μου δίνει την ευχή του, εκείνος δεν μου απαντάει και σαν να μου αρνείται, μετά του λέω »αν δεν μου δώσεις την ευχή σου έχεις κάποια συμβουλή να μου δώσεις;» και πάλι αρνείται μετά με κάποιο τρόπο σηκώνεται από το φέρετρο και μεταμορφώνεται σε μια γυναικεία μορφή η οποία φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα, κατεβαίνει σε ένα υπόγειο πετώντας, μετά ανεβαίνει και έρχεται να με πιάσει να με πάρει και να με πάει προς τα κάτω. Εγώ απευθείας όταν με πιάνει να με τραβήξει τραβάω το χέρι μου και τον χτυπάω για να φύγει και να πέσει κάτω. Μετά φωνάζω ότι είναι ο σατανάς (απ’ότι καταλαβαίνετε ξύπνησα πολύ έντονα και μου πήρε ώρα για να κοιμηθώ). Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Μπράβο Δημήτρη, τον κατάλαβες, έχεις θωρακισμένη ψυχή. Μη φοβάσαι τίποτα. Ναι, αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Ήταν πράγματι ο σατανάς που πήρε τη μορφή του παππού σου. Δεν το κατάλαβες αμέσως, αλλά έχει σημασία ότι κάποια στιγμή το αντιλήφθηκες.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016 στο 09:30
  Σύνδεσμος

  Οχι, δεν το ειδα κυριακη, ηταν παρασκευη βραδυ κ ξημερωνε σαββατο!

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Eagle
   Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 στο 12:34
   Σύνδεσμος

   Όπως ακριβώς τα περιεγραψες,έτσι είναι τα πράγματα.Το άδειο φέρετρο δηλώνει την επιθυμία να πεθάνει αλληγορικά μία κατάσταση(η ανεργία στην προκειμένη περίπτωση) και η αβεβαιότητα γι αυτό εφόσον ήταν αδειο.Τα καλλιγραφικά άσπρα γράμματα δηλώνουν την αισιοδοξία που σου δόθηκε από αυτόν τον άνθρωπο.Το μικρότερο φέρετρο δηλώνει την επιθυμία σου για αλλαγή σε έναν άλλο τομέα μικρότερης σημασίας για σένα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 1 Ιούλιος 2016 στο 02:01
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σου ! Μακάρι!

    Απάντηση
1 4 5 6

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο