Διαφημίσεις


Αν το δεις,  δηλώνει ότι βλέπεις αυτά που είναι μακριά ή έξω από το σπίτι σου και δεν βλέπεις όσα γίνονται μέσα  στο σπίτι σου.  Αυτό το όνειρο το βλέπουν πολύ οι κουτσομπόλες.  Αν το δεις σπασμένο δηλώνει ότι  μπόρεσες να δεις όσα γίνονται στο σπίτι σου σε πίκραναν και δεν έχεις πια μυαλό να δεις όσα αφορούν τους άλλους.  Όταν κατασκοπεύεις μ’ αυτό το αγαπημένο σου πρόσωπο δηλώνει ότι δεν του έχεις την πρέπουσα εμπιστοσύνη.  Αν σε κατασκοπεύει αυτός δηλώνει ότι εκείνος δεν σου έχει εμπιστοσύνη. Επίσης το όνειρο αυτό σας ενθαρρύνει να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα να το μεγεθύνετε και να τον βάλετε κάτω από το διερευνητικό φακό σας, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Τηλεσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
  • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
  • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
  • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
  • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
  • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
  • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
  • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.