Διαφημίσεις


Τηλέφωνο
Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θ’ αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.
Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλά στο τηλέφωνο σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο ζήλιας, αλλά θα τα καταφέρει να ξεφύγει από τις κακές επιδράσεις. Αν δεν μπορούσε ν’ ακούσει καλά στο τηλέφωνο, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να χάσει τον εραστή της.

Τηλέφωνο

138 σχόλια στο Τηλέφωνο
 • Πέμπτη, 5 Οκτώβριος 2017 στο 22:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα ότι πήρα τηλέφωνο τον πρώην μου ενώ εδώ και καιρό δεν μπορούσα να το κάνω δεν έβρισκα το τηλέφωνο του στον ύπνο μου και τώρα το βρήκα ,αλλά απάντησε κάποια άλλη και την έβρισα και εκείνος ήταν εκεί και τα άκουγε είχα και την εικόνα του και μου το έκλεισε αλλά εγώ ξανά κάλεσα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Περιττό! Έπρεπε να απαντήσει εκείνος. Άρα, κάποια άλλη πήρε τη θέση σου δυστυχώς! Μπορείς να πιάσεις τη συχνότητά του, αλλά εκείνος κρύβεται. Ούτε την δεύτερη φορά θα απαντήσει. Αν το κάνει, θα είναι για να σου κόψει τα φτερά. Για να σου πει ο ίδιος τέρμα. Είπαμε ότι όταν επικοινωνούμε στο τηλέφωνο αυτά που μας λέει είναι αληθινά. Αν το πιάσει κάποιος άλλος είναι εκπρόσωπός του ή δεν θέλει να δείξει τι πραγματικά αισθάνεται και κρύβεται πίσω απ’ αυτήν ή θέλει με τον τρόπο του να σου δείξει ότι υπάρχει άλλη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 στο 20:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.εγώ είδα στο ύπνο μου σήμερα το πρωί ότι ήμουν τάχα στο παλιό σπίτι το πατρικό, του πατέρα μου δλδ, κ ειδα πως έκλεγα δε ξέρω το λόγο, κ ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο κ το σηκώσα γω κ ήταν μια ψυχολογος μ π πάω τώρα τελευταία, κ μ λέει ότι θα σε πάμε στο ίδρυμα, σε δεχοντε κει και ποτε θέλεις να κλείσουμε ραντεβού. Εγώ εκλεγα εκείνη την ώρα, μαλον έβλεπα πως δακριζα, κ δε ξέρω αν εκλεγα από χαρά η από πόνο. Καπια στιγμή δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι μ λέει, αλλά άκουσα πως μ έδωσε ραντεβού για την άλλη Πέμπτη ώρα νομίζω 3:30 περιπου το μεσημέρι, να πάμε να δούμε το ίδρυμα, κ γω είπα δε γίνεται αύριο Παρασκευή, η τη δευτερα, αλλά αυτη είπε όχι την άλλη Πέμπτη. Την ώρα που μιλουσα στο τηλέφωνο δίπλα μ ήταν οι γονείς μου (ο πατέρας μ έχει πεθάνει)κ έβαλα το τηλέφωνο δίπλα στο αυτί τους αλλά σε απόσταση, για να ακούσουν τα νέα, κ ειδα ότι εκλεγαν όπως εγώ. (Θέλω να σημειώσω ότι σε λίγο καιρό μπορεί να πάω σε ψυχολογικο ίδρυμα γιατί έχω καταθλιψη κ είναι δύσκολα να τα βγάλω περα μόνη μ. Δε έλαβα απάντηση ακόμα ποτέ θα πάω. Περιμένω απάντηση. Ίσως επηρεαστικα κ είδα αυτό το όνειρο. )εκείνη την ώρα έβλεπα ένα ξαδερφο μ να πηγενοέρχεται μέσα στο σπίτι το καινούργιο στη Ελλάδα και να έχει ένα ύφος αυστηροο, δε, μ μιλούσε. Κάπου εκεί μέσα είδα κ το ηθοποιό σταματη γαρδελη να κάθετε κάτω,πάνω σε μια κουβερτα,,με μπλουζα κοντομανικη κ σορτσ, κ γω τον κοίταζα. Μετά είδα τον τραγουδιστή το μαικλ τζακσον κ ξαφνικά αλαζε μορφή μέχρι π έγινε ένας αντρας άσχημος με μακριά γκρίζα σγουρα μαλια, κ σε κάποια φάση τον είδα απέναντι σε ένα καθρέφτη μπάνιου να ξυριζετε νομίζω, κ γω έλεγα ότι αυτός ο ίδιος είναι ο τζακσον είναι του μοιάζει. Νομίζω ότι αυτοσ πριν ήθελε να μ κάνει κακό, έτσι θυμάμαι. Αυτό το τζακσον το βλέπω συχνά στον ύπνο μ τώρα τελευταία, δε ξέρω για πιο λόγο. Δεν ειμαι καν οπαδός του, ούτε τη μουσικη τ ακούω, ούτε τον συμπαθώ καν.για πιο λόγο το βλέπω, μπορείτε να μ πείτε;θέλω να πω για το πιό πάνω όνειρο, το 1δλδ, ξέχασα να το γράψω, ότι όταν μ έκλεισε ραντεβού η ψυχολογοσ, ήμουν στην Ελλάδα και έλεγα πως θα πάω τώρα στο ραντεβού, μένει κ η θεια μ εδώ μέσα, αδερφή του πατέρα μου (στα αλήθεια μένει εκεί)κ άμα μάθει πως θα πάω εκεί θα έχω φασαρίες.καλύτερα να τις πω ψέματα ότι θα πάω κάπου αλλού. Αλλά μετά νόμισα ότι ήμουν στην γερμανια κ ότι θα πήγαινα με χαρά. Ενώ ήμουν στο χωριό, μια έβλεπα ότι στο ραντεβού θα πήγενα στην ελλαδα, μια ότι στην γερμανια, ένα μπερδεμα δλδ. Συγνώμη κιόλας για το μεγάλο κείμενο, νομίζω ότι σας έχω κουρασει με τα μεγάλα όνειρα μ τώρα τελευταία. Απλά δεν ξέρω ακόμα πια όνειρα να ξεχωρίσω για να τα γράψω ξεχωριστα το καθένα, μήπως, μερικά πάνε παρέα μαζί.περιμένω να το εκρινετε εσείς αυτό. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Είναι μακρινή η Γερμανία και δεν ξέρω τι εμβέλεια υπάρχει. Όμως θα κάνω μια προσπάθεια. Δεν ξέρω πόσο μέσα θα πέσω, θα χρησιμοποιήσω τη λογική των συμβόλων και των προσώπων για να βγει ένα αποτέλεσμα. Το όνειρο δείχνει ότι σε σκοτώνει ψυχολογικά αυτός ο εγκλεισμός που θέλεις να κάνεις. Δεν θέλεις κατά βάθος να πας. Ο Τζάκσον είχε κατάθλιψη όπως εσύ τον τελευταίο καιρό,. Άφησε αβοήθητο τον εαυτό του, χωρίς να προσπαθήσει να γιατρευτεί. Έμεινε στα χέρια των γιατρών με αποτέλεσμα μια μέρα να πεθάνει από άγνωστη αιτία. Θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να το σταματήσεις η ίδια. Στα χέρια των γιατρών πάντα είσαι ένα πείραμα. Μην κάνεις ένα λάθος να πας εκεί, αν πρώτα δεν χρησιμοποιήσεις την ύστατη προσπάθεια να γιατρευτείς μόνη σου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Σεπτέμβριος 2017 στο 21:47
    Σύνδεσμος

    Κ νεκταρια για σας.θέλω να σας πω για αυτό το εγκλισμο που λέτε, δεν είναι ότι καταβαθος δε θέλω να πάω, το θέλω κ πολι μάλιστα, περιμένω από στιγμή σε στιγμή ένα τηλεφώνημα π θα με βγάλει από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη. Θέλω να πω ότι χερομε π θα φύγω, αλλά το μόνο π μ σκότωνει είναι ότι με την παθηση π έχω δεν θα μπορέσω να ανταπεξελθω.μ φενετε δύσκολο στην αρχή να επιβιωσω εκεί, χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνελθω. Πιστεύω μέχρι 3μηνες το πολι θα είναι δύσκολο. Αυτό με σκοτώνει κ με χαλάει. Εξάλλου κ οι ψυχολογοι μ μου το χουν πει αυτό. Για μένα κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Για το μαικλ τζακσον θέλω να σας πω ότι από το θάνατο του κ ύστερα άρχισα να το βλέπω στο ύπνο μ.πριν όχι. Εσείς λέτε ότι το βλέπω λόγο πειδη είχε κ αυτός καταθλιψη, αλλά μήπως υπάρχει και άλλη ερμηνεία, ημηπωσ δε θεωρητε καλό όνειρο, γιατί ο τζακσον εχει κάνει πολες καταχρήσεις πάνω στο σώμα του κ αύτο είναι άσχημο, κ από μας στη οικογενια δε θεωρητε καλό πρωσοπο.πριν το θάνατο του κ μετά ειχαν γίνει καπια σχόλια στο σπίτι μ για αυτά που έχει κάνει, κ αυτο μ έχει κολλήσει στο μυαλό, κ σαν να βλέπω κάτι παρόμοιο με τις καταχρήσεις που έχει κάνει. Εγώ δε το θεωρώ καλό όνειρο. Ευχαριστώ αν έχετε κάτι παραπάνω να μ απαντήσετε.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Σεπτέμβριος 2017 στο 12:17
     Σύνδεσμος

     Αφού το θέλεις πήγαινε. Όμως καλό θα ήταν να προσαρμοστείς όλη αυτή την ώρα της αναμονής. Σκέψου ότι βρίσκεσαι εκεί, στο ίδρυμα και προσπάθησε να συνηθίσεις αυτές τις καταστάσεις. Αφού συζητάτε για τον Τζάκσον πώς απορείς γιατί τον βλέπεις; Στη θέση σου δεν θα είχα αυτή την απορία.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σε όλους. Εγώ ονειρευομε συνεχώς τηλεφωνο να χτυπάει στο ύπνο μου, αυτό συμβενη χρόνια, το ακούω δλδ στο ύπνο μ να χτυπάει, αλλά καμία φορά το ακούω μέσω ύπνου και ξυπνιου, εκείνη την ώρα νομίζω ότι χτυπάει στην πραγματικότητα κ θέλω να σηκωθω να το σηκώσω, αλλά μετά συνηδοτοποιω ότι ήταν στον ύπνο μ.αυτό συμβενη λίγο πριν ξυπνήσω. Αυτο μ συμβαίνει συχνά, κ δε έχω βρει καμία εξηγηση μέχρι τώρα. Όμως ονειρεύομαι κ ότι μιλάω κ στο τηλέφωνο συχνά. Μπορείτε να μου απαντήσετε τι να σημαίνει αυτο?ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 στο 18:53
   Σύνδεσμος

   Είναι ηχητικό όνειρο. Έχει μείνει στο υποσυνείδητο αυτός ο ήχος και από συνήθεια μπορεί να τον ακούσεις, χωρίς πράγματι να τον ακούσεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Ιούλιος 2017 στο 22:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ξημερώματα Κυριακής αλλά νύχτα πανσελήνου το εξής. Θυμάμαι μονάχα πως πήρα τηλέφωνο τον πρώην μου κι εκείνος άρχισε να μου επιτίθεται επειδή έλεγε έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα κλπ κλπ. Με αναστάτωσε γιατί όντως το βράδυ πριν κοιμηθώ είχαμε επικοινωνία και έδειξε θετικός και δεκτικός. Σε άλλη ερμηνεία για άλλο πράγμα μου είχατε πει επίσης πως με χώρισε για λόγους τρίτους κι όχι επειδή πραγματικά ήταν τελειωμένο κι ότι αν κρατά επαφή τα πράγματα ίσως φτιάξουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιερώνετε.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 στο 09:41
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει σημασία που ήταν νύχτα πανσέληνου. Διάβασε το άρθρο Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 στο 11:21
  Σύνδεσμος

  Αν είναι νεκρή η γιαγιά σου είναι κακό όνειρο. Αν είναι ζωντανή έχει άλλη ερμηνεία.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Μήπως ενοχλείς αλληγορικά τον πατέρα σου και ζητάς την προστασία του από εκεί που βρίσκεται; Σας ζητάει να μην επεμβαίνετε στον κόσμο της. Έχει αναστατωθεί!!! Το τηλέφωνο που δεν πρέπει να πάρετε είναι η επικοινωνία μαζί του. Δεν το αναγνωρίζει το μυαλό σου, διότι δεν ανήκει στον κόσμο μας. Ίσως τον εμποδίζει αυτό στο επέκεινα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 στο 11:56
    Σύνδεσμος

    Από τους ζωντανούς να ζητάς βοήθεια. Οι νεκροί πια δεν μπορούν να σου προσφέρουν τίποτα. Γι΄ αυτό λέγονται νεκροί για τον κόσμο μας. Το τρισάγιο θα την ηρεμήσει. Καλά κάνατε. Ανήκουν σε άλλο κόσμο πια και δεν έχουν την ίδια σχέση που είχαν όπως παλιά μαζί μας. 40 μέρες πριν πάνε στην απέναντι όχθη μας βοηθάνε. Όταν πια πάνε στην απέναντι όχθη δεν το κάνουν, διότι μας αποχαιρετούν. Όταν τους κρατάμε στη γη δεν βρίσκουν τον δρόμο της απέναντι όχθης ή παίρνουν παράταση χρόνου διότι η ψυχή τους δεν ήταν άδεια από κρίματα. Βοηθώντας εμάς ελαφρύνουν την ψυχή τους από τα τελώνια και τα βάρη του κόσμου μας, για να πάνε απέναντι. Αισθήματα δεν υπάρχουν όταν πεθαίνουν, μόνο αν κρατούν μέσα τους τα βάρη του κόσμου μας ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν πεθάνει. Όλα φαίνονται μέσα από τα όνειρα.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 7 Ιούνιος 2017 στο 11:19
     Σύνδεσμος

     Είπαμε, είναι αυτή η αναστάτωση που έχεις προκαλέσει στον κόσμο τους. Για το δικό μας κόσμο δεν είναι, αλλά φαντάσου τι γίνεται όταν ενοχλούμε εκείνο τον κόσμο.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μάρτιος 2017 στο 07:09
  Σύνδεσμος

  Kαλημέρα.Ήμουν λέει με τον πατέρα μου και ένα φίλο μου στο απίτι της θείας μου στην Αθήνα (είχαμε πάει απροειδοποίητα) και την επαιρνα τηλέφωνο στην δουλειά της να της πω για την έκπληξη.Με ρώτησε που μένω και της είπα σε ξενοδοχείο( ποτέ δεν τα πηγαίναμε και πολύ καλά)άλλά ο πατερας μου εδώ στο σπίτι σου και σε περιμένουμε να πάμε για φαί.Με πέρασε για την αδελφή μου όμως και άρχισε να μου μιλάει για την εφορίας της και πόσο θα της έρθει.Δεν της είπα ότι δεν είμαι η αδελφή μου για να ακούσω τι θα μου πει.Δεν είπε τίπτα ιδαιέτερο όμως.Απλά σε μια στιγμη κατάλαβε ίτο ημουν εγω και είπε το ονομά μου.Έκλεισε η γραμμή όμως.Προσπαθησα να την ξαναπάρω έπαιρνε και κείνη.Τελικά μιλησαμε και ξανακόπηκε.Από ότι κατάλαβα δεν θα ερχόταν νωρίς στο σπίτι οπότε να μην την περιμέναμε.Πάντως δεν ολοκληρώσαμε στο τηλεφωνο αυτά που θέλαμε να πουμε θα της μιλουσε και ο πατερας μου ας πουμε.Έπεφτε η γραμμη,
  Στην πραγματικότητα η θεία μου και ο πατέρας μου δεν ζουν πια σε αυτήν την διάσταση αλλά σε κάποια άλλη.Οι υπόλοιποι ζούμε ακόμη αν αυτό βοηθάει κάπου.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Μάρτιος 2017 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Ζει σε άλλη διάσταση; Δηλαδή πέθανε. Αυτό λέει η λογική. Το όνειρο δείχνει ότι μ’ αυτό το άτομο ποτέ δεν επικοινώνησες απόλυτα εν ζωή, το ίδιο συμβαίνει και μεταθανάτια. Είναι η προσπάθεια της ψυχής σου να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, να έρθεις κοντά της με άλλη έννοια, δηλαδή να την δείς με συμπάθεια. Ο πατέρας σου εδώ είναι το στήριγμά σου για να αντέξεις αυτή την κατάσταση. Στο τέλος πάλι δεν έγινε αυτή η επικοινωνία σωστά.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 1 Μάρτιος 2017 στο 15:35
    Σύνδεσμος

    Kαι ο πατέρας μου που δεν ζει και κείνος;;;Μήπως τα λένε μαζί οι δυό τους τώρα πια;;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 στο 11:42
     Σύνδεσμος

     Ναι, αν πιστέψουμε ότι οι νεκροί επικοινωνούν σε άλλη διάσταση θα μπορούσαν να μιλήσουν με άλλο τρόπο μαζί. Ο φίλος σου είναι η σύνδεση σου με τη ζωή για να μην σε πάρουν μαζί τους, όνειρο επιστροφής. Ο πατέρας σου ήταν συνοδός για να γίνει η επικοινωνία με τη θεία σου μια χαρά, αφού εν ζωή δεν έγινε αυτό. Κάτι σαν προστάτης. Δεν αναφέρθηκα σε λεπτομέρειες, αλλά ως φαίνεται χρειάζονται εδώ. Ποτέ μ’ αυτή τη θεία δεν έγινε σωστή σύνδεση. Ούτε στον ύπνο σου τα κατάφερες. Πολύ άσχημο, αλλά όταν δεν επικοινωνούν δύο ψυχές δεν πρόκειται να γίνει επικοινωνία. Δεν φταίει ούτε εκείνη, ούτε εσύ. Κάτι δεν μπορεί να σας ενώσει.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 στο 22:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Χώρισα πρόσφατα και είμαι πολύ επηρεασμένη από την κατάσταση. Χτες κι ενώ δεν είχε συμβεί κάτι νέο σε σχέση με εμένα και τον πρώην, είδα στο όνειρό μου πως τηλεφώνησα στον αδερφό του κι ενώ αρχικά προσπαθούσα να συνεννοηθώ μαζί του και ενώ νόμιζα πως ήταν εκείνος τελικά μου μιλούσε ο πατέρας τους. Τον είχα γνωρίσει μία φορά, ευγενέστατος και το ίδιο ευγενικός ήταν και στο όνειρο. Με ενημέρωσε πως ο πρώην έχει πάει κάποια βόλτα με τη μητέρα του και κάποιους άλλους, αν θυμάμαι καλά..Μπορεί να σημαίνει κάτι; Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος 2017 στο 13:39
   Σύνδεσμος

   Ότι ο πατέρας του είναι το μόνο άτομο που μπορείς να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς μαζί του. Ξέχασέ τον πάμε για άλλα!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα οτι μιλούσα στο τηλεφωνο με τον φίλο μου και ξαφνικά σαν να παρεμβλήθηκε στη γραμμή η ξαδέρφη του λέει, η οποία δεν θυμάμαι τι μου λεγε αλλά σαν να ήταν επικριτική μαζί μου και αρνητική! Σαν να μην ήθελε να είμαι μαζί του!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Η ξαδέρφη σου εδώ είναι η φωνη του υποσυνείδητου σου η οποία σου λέει οτι δεν πρεπει να είσαι με αυτον τον ανθρωπο.Κάτι αντιλαμβάνεται το υποσυνείδητο σου,κάτι που δεν είναι θετικό.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 στο 11:23
    Σύνδεσμος

    Η ξαδέρφη η δική του ήταν οχι η δική μου. Επίσης πρόσφατα γνωρίσαμε παρέα μια ξαδέρφη του και κάτι άλλους συγγενείς του (πριν δώ το όνειρο).

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 στο 11:41
     Σύνδεσμος

     Τοτε ίσως επηρρεαστηκες απο την γνωριμία αυτή και πιστεύεις υποσυνείδητα οτι δεν σε συμπαθησαν.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Δεκέμβριος 2016 στο 21:33
  Σύνδεσμος

  Εδώ και πολλά χρόνια βλέπω διάφορα όνειρα με ένα κοινό σημείο… Ποτέ δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο κάποιον που θέλω, οποίος και να είναι αυτός,αυτο που συμβαίνει πάντα είναι ή θα περνώ λάθος νούμερο που θα προσπαθώ πολλες φορές αλλά μάταια ή θα ψάχνω την συσκευή ή θα νομίζω ότι μιλάω αλλά το τηλ θα είναι αλλού και θα ξανά προσπαθώ χωρίς ποτέ να καταφέρω ειτε να ζητησω βοήθεια ειτε απλά να μιλήσω με κάποιον…. Τι σημαίνει αυτό που το βλέπω όπως σας είπα πολλά χρόνια

  Απάντηση
  • Σάββατο, 7 Ιανουάριος 2017 στο 16:59
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα ειδη ονείρων για τα επαναλαμβανόμενα όνειρα.Για να σε βοηθήσω Σκέψου αν εχεις θέμα επικοινωνίας με τους γύρω σου.Αν καταφέρεις να εκφράσεις τις επιθυμίες σου…

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Ιανουάριος 2017 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Αετέ μου, είναι μια νέα κατηγορία ονείρων, τα όνειρα επικοινωνίας. Είναι μέσα στην λίστα των ονείρων που πρόκειται να γράψω. Σπυριδούλα, είναι η δυσκολία να έρθεις σε επαφή με το άτομο αυτό. Ότι το χρειάζεσαι και δεν το βρίσκεις όταν το ζητάς, ότι δεν σε ακούει, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αυτό ισχύει όταν δεν υπάρχει ψυχική σύνδεση, όταν τον θέλεις μόνο εσύ κι εκείνος δεν το γνωρίζει.Αν είναι η μητέρα σου ή κάποιος δικός σου αυτό το άτομο τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σε βοηθήσουν τώρα, θα το κάνουν μια άλλη στιγμή, όταν υπάρχει ανοικτός δέκτης.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 στο 09:46
    Σύνδεσμος

    Δεν ειχα σκεφτει ποτε την εκδοχη αυτη… οντως μπορει να συμβενει το προβλημα επικοινωνιας οπως λετε γιατι δεν ειμαι κ πολυ ανοικτη ωστε να δημοσιευω τα θεματα-προβληματα μου αλλα να τα λυνω μονη μου… σας ευχαριστω

    Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Δεκέμβριος 2016 στο 16:53
  Σύνδεσμος

  Kαλησπερα,ειδα οτι συναντησα μια γυναικα που την ηξερα απο καπου,μεγαλη σε ηλικια και επιβλητικη και μου ειπε οτι ηθελε να μου δωσει το τηλεφωνο της.Ανοιξε το βαλιτσακι της για να βγαλει στυλο και μεσα ειχε ολο μικρα μπουκαλακια με κονιακ μεταξα.Καθομασταν στα σκαλια εξω απο το σπιτι της και ξαφνικα ηρθε ενα παιδακι,συγγενης της και μου εδωσε να πιω κατι.Ηταν ενα γυαλινο διαφανο μπουκαλι με νερο και κοκκινα,υπεροχα τρανταφυλλα,ροδονερο.Κοιταξα γυρω κι ειδα οτι ο κηπος ηταν γεματος απο αυτα τα τριανταφυλλα.Η γυναικα δεν μου εδωσε το τηλεφωνο της γιατι ειχε κατι δουλειες κι εγω τριγυριζα στο σπιτι της που ηταν σαν παλιο αρχοντικο.Ανοιξε μια πισω πορτα που οδηγουσε σε μια στοα με μαγαζια και καποιοι σαν τουριστεςηθελαν να μπουν στο σπιτι αλλά δεν τους αφησα.Το ονειρο τελειωσε με τη γυναικα να μου δινει το τηλεφωνο της και μαλιστα της εδωσα κι εγω το δικο μου,γιατι ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χαθουμε κι ενιωθα οτι θα με βοηθουσε με καποιον τροπο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Ιανουάριος 2017 στο 18:29
   Σύνδεσμος

   Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν όταν ανοίξει ο κλειστός δρόμος και έρθει η κατάλληλη στιγμή.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 9 Ιανουάριος 2017 στο 19:09
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστω πολυ Νεκταρια,περιμενα πως και πως την απαντηση.Καλη Χρονια σε σενα και τον Αετο και ο,τι καλυτερο για ολους μας!!!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.