Διαφημίσεις


Σκυλιά
Εχθρούς και βέβαιη κακοτυχία σημαίνουν τα άγρια σκυλιά. Αν όμως τα σκυλιά σας δείξουν αγάπη, αυτό φανερώνει μεγάλη επιτυχία και πιστούς φίλους.
Αν ονειρευτείτε πως έχετε στην κατοχή σας σκυλί, σημαίνει ότι θ’ αποκτήσετε πλούτο.
Αν δείτε πως σας δάγκωσε σκυλί, προμηνύονται καυγάδες με τους συντρόφους ή τους συνεταίρους σας.
Το φιλικό πλησίασμα σκύλου, στο όνειρο, προλέγει νίκες και κατακτήσεις στις επιχειρήσεις ή τον έρωτα.
Αν δείτε σκυλί να κολυμπά, σημαίνει για σας ευκολία στην απόκτηση ευτυχίας και περιουσίας. Αν το σκυλί σκότωσε γάτα μπροστά σας, σημαίνει κέρδη και κάποια αναπάντεχη χαρά. Αν το είδατε να σκοτώνει φίδι, είναι προμήνυμα καλοτυχίας.

Σκυλιά

1 25 26 27

633 σχόλια στο Σκυλιά

 • Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 στο 10:24
  Σύνδεσμος

  Αγαπητή Νεκταρία καλημέρα,
  Είδα στον ύπνο μου ότι ήθελα να φύγω απο μία εταιρική συγκέντρωση και είχα μείνει τελευταία. Βγαίνοντας έξω απο τον συγκεκριμένο χώρο πήγα δεξιά ακολουθώντας μία συνάδελφο (υπάρχει στην πραγματικότητα) και έβλεπα μόνο την πλάτη της. Της φώναξα με το όνομά της να με περιμένει αλλά δεν με άκουσε και προχώρησε. Για να την φθάσω έπρεπε να σκαρφαλώσω σε έναν τοίχο. Δεν τα κατάφερα όμως και αποφάσισα να πάω απο την αντίθετη πλευρά. Αριστερά δηλαδή. Γυρίζοντας λοιπόν βλέπω 2 άγρια σκυλιά, περίπου σαν λυκόσκυλα, αλλά με πολύ μεγάλες μουσούδες και κοφτερά δόντια που ερχόντουσαν προς το μέρος μου γρυλίζοντας ενώ τους έτρεχαν τα σάλια. Σκέφτηκα ότι πρέπει να προχωρήσω αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φύγω. Προχωρούσα λοιπόν προς το μέρος τους ήρεμα αλλά φοβισμένη αρκετά, αφού ήξερα ότι θα μου επιτεθούν, και αυτά ερχόντουσαν περπατώντας προς τα εμένα. Οταν τα προσπέρασα, αυτά ήρθαν απο πίσω μου και άρχισαν να με δαγκώνουν στα πόδια. Προσπάθησα να τα διώξω πιάνοντας τα στόματά τους, αλλά αυτά συνέχιζαν να με δαγκώνουν. Μπορώ να πω ότι θυμάμαι την αίσθηση των δοντιών τους στα χέρια μου. Δεν πονούσα τόσο όσο περισσότερο αισθανόμουν φόβο. Τα σκυλιά ήταν 2 και το ένα πιο μικρό και πιο επιθετικό. Αρχισα να φωνάζω βοήθεια σε κάποιους ανθρώπους που έβλεπα μακρυά οι οποίοι ήρθαν και με βοήθησαν. Στη συνέχεια βρέθηκα να περιποιούνται τα τραύματά μου τα οποία ήταν περισσότερο σαν κόκκινες γρατσουνιές στο πίσω μέρος των ποδιών ψηλά στα μπούτια. Αν θυμάμαι καλά περισσότερες γρατσουνιές είχα στο δεξί παρά στο αριστερό πόδι. Δεν πονούσα υπερβολικά και μου έκανε εντύπωση αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα καθιστή σε ένα κρεβάτι υποτίθεται μάλλον νοσοκομείου, με την μητέρα μου να με φροντίζει και σκέφτηκα ότι σε αυτό το μέρος ήταν και ο πατέρα μου (ο οποίος έχει πεθάνει).
  Συγνώμη για τη τόσο μακροσκελή περιγραφή.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 στο 13:04
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο θέλει μεγάλη σκέψη. Για να δώσω μια σωστή ερμηνεία θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω αύριο το πρωί.

   Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 στο 11:55
     Σύνδεσμος

     Μια αναποδιά δεν με έκανε συνεπή. Αυτό το αύριο ήταν μια μέρα πριν το σεισμό που έπληξε το νομό μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Έκλαιγα αναίτια. Το είχα αποδώσει σε κατάθλιψη. Ο βραδινός σεισμός που έπληξε την Κω έγινε αισθητός μέχρι τη Ρόδο. Τότε κατάλαβα ότι είχα την αντίληψη της κατάστασης. Το κατάλαβα ότι κάτι ένιωσα, αλλά δεν διευκρίνιζε τι ακριβώς. Όταν κλαις αναίτια δεν είναι πάντα κατάθλιψη. Ίσως η διαίσθηση κάποιο μήνυμα θέλει να σου δώσει, φτάνει να μπορείς να το διαβάσεις. Εμείς βέβαια δεν αντιληφθήκαμε κανένα μετασεισμό. Μόνο τον κύριο. Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε νεκρούς. Μόνο που μας ξύπνησε ο σεισμός και μας πανικόβαλε για λίγες μέρες. Δεν αναφέρθηκαν στη Ρόδο μεγάλες υλικές ζημιές, αλλά μόνο μια κατολίσθηση. Οι καταστάσεις των ανθρώπων της Κω μας έχουν επηρεάσει όλους ψυχολογικά. Τώρα προσπαθούμε να συνέρθουμε. Μέχρι τη Ρόδο είχε δυνατή ένταση. Φαντάσου οι Κώες πως θα τον ένιωσαν σε σχέση με μας. Συνεχίζεται όμως η ζωή και καθένας μπαίνει στις συνήθειές του. Φοβόμαστε όμως για έναν μελλοντικό μήπως μας επηρεάσει κι εμάς κι έχουμε πολλά κτίρια παλιά. Φοβάμαι πολύ!!!
     Θα σας απαντήσω σήμερα όσα προλάβω. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή.
     Θα ήθελα να μου πεις πως λέγεται αυτή η συνάδερφος, μόνο το μικρό και τι χρώμα είχαν τα σκυλιά. Αν μου απαντήσεις σήμερα, θα λάβεις ερμηνεία άμεση.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 στο 13:05
      Σύνδεσμος

      Καλημέρα,
      Ο σεισμός στην Κω όντως ήταν κάτι που μας ταρακούνησε όλους, ανεξάρτητα απο την απόσταση. Χαίρομαι ειλικρινά που τουλάχιστον σε μέρη τόσο κοντινά με την Κώ δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Εύχομαι καλό παράδεισο στους ανθρώπους που τόσο αναπάντεχα έχασαν τη ζωή τους σε μία στιγμή. Και ας γυρίσω στα δικά μου… «πεζά» να το πω? Οταν γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά… Το όνομα της συναδέλφου είναι Γιολάντα από το Γεωργία. Τα σκυλιά ήταν μαύρα με καφέ μουσούδα. Δεν ήταν τόσο μεγαλόσωμα ούτε και με πολύ τρίχωμα. Η αλήθεια είναι ότι με έχει τρομάξει αρκετά αυτό το όνειρο….Και πάλι σ’ ευχαριστώ …και εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο…

      Απάντηση
      • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
       Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 στο 19:53
       Σύνδεσμος

       Εδώ τα σκυλιά είναι εμπόδια. Η φίλη σου εδώ, είναι ο σκοπός σου, τα όνειρά σου. Οι γήινες απολαύσεις σου. Αυτά τα δύο σκυλιά δε ν σε αφήνουν να πλησιάσεις. Η μοίρα τώρα δεν σ’ ακούει. Αυτό σε απογοητεύει και νιώθεις άσχημα.

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Είδα ένα πολύ παράξενο όνειρο, πως είχαμε η οικογένειά μου ένα σκυλάκι (λευκό-μπεζ με την κατσαρή τρίχα) και πως αυτό είχε ένα μωρό σκυλάκι. Είδα λοιπόν αυτό το μωρό σκυλάκι – που ήταν ίδιο η μάνα του- να παίρνει ένα στυλό και να γράφει σε ένα χαρτί !! Έγραψε μια οδό και το νούμερο της οδού ήταν 3 εξάρια…
  Αναρωτιέμαι εάν είναι κακό όνειρο ??

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 στο 09:44
   Σύνδεσμος

   Αυτή είναι η κατοικία και το τηλέφωνο του σατανά. Οδός κολάσεως (η οποία δεν φαίνεται στα όνειρα ποτέ, περικλείεται από το 666 για να εννοηθεί). τηλ. 666. Είναι εμφανής η πορεία του ονείρου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 στο 10:52
    Σύνδεσμος

    Αχ η αληθεια φοβηθηκα τωρα. Δηλαδη τι εννοειτε οτι ειναι εμφανης η πορεια του ονειρου ??
    Παντως πολυ αμυδρα εχω την εντυπωση πως η οδος ηταν κατι σαν βασιλισσης σοφιας… δεν ξερω εαν το μυαλο μου το εβαλε εκει απλως για να το συμπληρωσω… ή εαν οντως θυμαμαι καλα…

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 στο 10:56
     Σύνδεσμος

     Η θωρακισμένη σου ψυχή έστρεψε αλλού την σκέψη σου για να μην αντικρίσεις την αληθινή οδό που σε στέλνει ο σατανάς. Όμως το τηλέφωνο το είδες κι αυτό μας οδηγεί σε διαβολικό όνειρο. Διάβασε γι’ αυτά στα είδη ονείρων. Όποιος δει διαβολικό όνειρο καλό είναι να διαβάζει τον ψαλμό 9 του Δαυίδ (3 μέρες Χ 3 φορές με νηστεία) και μετά να κοινωνήσει. Για τα δαιμονικά είναι ο ψαλμός 8. Όμως, μπορεί ένας παπάς να σου διαβάσει τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης, αφού περιβάλλει το σώμα σου με το πετραχήλι του.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 στο 11:26
      Σύνδεσμος

      Σας ευχαριστω κα Νεκταρια για την ερμηνεια… Απο οτι καταλαβα πρεπει να διαβασω 3 φορες τον ψαλμο και ταυτοχρονα 3 μερες νηστεια και μετα κοινωνια?? Αυτον τον ψαλμο που τον βρισκω υπαρχει στο ιντερνετ ή στην αγια γραφή??
      Δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τετοιο ονειρο (αν και ποτέ πριν με τον αριθμο αυτον)… αρχισα να προβληματιζομαι ιδιαιτερα ομως με αυτα που μου ειπατε, διοτι εχω πιστη στον Θεο και στους Αγιους και μαλιστα εχω δει ονειρο την Παναγια παλαιοτερα. Αλλα η αληθεια τον τελευταιο καιρο νιωθω καπως παραξενα, σαν να εχω απομακρυνθει καπως, σαν να προσευχομαι και να φιλαω τις εικονες τελειως μηχανικα χωρις ψυχη… Σας ευχαριστω πολυ και παλι…

      Απάντηση
      • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
       Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 στο 11:30
       Σύνδεσμος

       1η μέρα νηστεία 3 φορές τον ψαλμό πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
       2η μέρα νηστεία 3 φορές τον ψαλμό πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
       3η μέρα νηστεία 3 φορές τον ψαλμό πρωί μεσημέρι, βράδυ.
       Έπειτα μπορείς να κοινωνήσεις όμως αυτές τις μέρες πρέπει να νηστέψεις. Ζήτησε από τον παπά να σου διαβάσει τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης.
       Υπάρχουν στο ίντερνετ

       http://www.pigizois.net/vivlia/psalmoi_david/001_010.htm

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 στο 11:43
        Σύνδεσμος

        1000 ευχαριστω ειστε καταπληκτικη. Θα το ακολουθησω με ολη μου την ψυχη. Και παλι ευχαριστω!

        Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 στο 08:21
  Σύνδεσμος

  Είδα στο όνειρο μου ότι προσπαθούσαν να μου πασάρουν ένα άσχημο σκυλί να πάρω στο σπίτι μου υπό την προστασία μου..και εγώ το σκεφτόμουν γιατί ήδη έχω σκυλί στο σπίτι και γιατί δεν ήταν πολύ όμορφο..τελικά το πήρα !!!!Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσετε το όνειρο αυτό;;;;;???????

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   Όνειρο δοκιμασίας είναι, αλλά ο τρόπος που το πήρες ήταν πολύ περίεργος. Δεν έγινε με την καρδιά σου. Η αιτία δεν ήταν ότι έχεις άλλο. Αν ήταν όμορφο δεν θα το σκεφτόσουν.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα ασπρο σκυλακι καλο καποιος του εκοψε τα πισω ποδια κ ηρθε να μου παραπωνεθει…τι ειναι;

  Απάντηση
1 25 26 27

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *