Σκιά 6

Διαφημίσεις

Ψυχολογική Ερμηνεία:

Είναι τα φοβερά όνειρα, που μια σκιά ή πρόσωπο ρίχνει μια στιγμιαία παρουσία στα όνειρά μας ή έρχεται στιγμιαία σαν σκέψη και φεύγει και ματώνει η καρδιά μας.  Το όνειρο μπορεί να μας γιατρέψει ή να μας αρρωστήσει περισσότερο, αν αυτή τη σκέψη τη φορτωθήκαμε ή τη ξεφορτωθήκαμε την ώρα που την ονειρευτήκαμε.  Μπορεί αυτή η σκιά να είναι η σκιά μιας ασθένειας ή και του θανάτου. Το μέλλον θα μας δώσει τέτοιες εύστοχες ερμηνείες, που το άτομο δεν μπορεί να φτάσει τόσο μακριά με την απλή του σκέψη.

Καταχωρήθηκε από:

6 thoughts on “Σκιά

 1. Απάντηση
  Δήμητρα
  Τρίτη, 3 Ιανουάριος 2017 ,3:16 πμ

  Ενιωσα πως ειμαι ξύπνια με ανοιχτά μάτια και από πάνω μου μία σκιά γυναικείας μορφής προσπαθούσα να κουνηθω και να φωνάξω αλλά όλο μου το σώμα είχε παραλύσει.Η σκιά εμοιζε με την αδερφή μου αλλά δεν μπορούσα να δω πρόσωπο από τα μαλλιά και το σώμα προσπαθούσα να καταλάβω.

 2. Απάντηση
  κωστας
  Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 ,10:16 πμ

  ειδα μια σκια απο μια κοπελα η οποια σκια μετα ειχε κανονικη μορφη κοπελας και ηταν πανεμορφη αν και μασ τρομαζε οταν εμαθε ποιοσ ηταν υπευθυνος μασ ζητησε συγνωμη και ερωτευτηκαμε και ψαχναμε απαντησεις για τον θανατο της !!!!
  απαντηστε μου σας παρακαλω

 3. Απάντηση
  Σάββατο, 13 Ιούνιος 2015 ,1:24 μμ

  Είδα στο όνειρο μου να μου λέει μια περίεργη φωνή πολύ δυνατή ότι το
  χάμστερ μου θα αφήσει τα εγκόσμια.Και πέθανε την μεθεπόμενη μέρα!!!Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply