Ρούχα

Αν δει πως υπήρχε ποντικός μέσα στα ρούχα της, σημαίνει πως θα παίξει κύριο ρόλο σε κάποιο σκάνδαλο.
Αν δείτε ότι πλένατε ρούχα, σημαίνει αγώνες που θα καταλήξουν σε νίκες. Αν τα ρούχα πλύθηκαν καλά, τότε τα επιτεύγματα σας θα σας φέρουν τέλεια ευτυχία. Αν όμως δεν πλύθηκαν καλά, θα συμβεί το αντίθετο.
Το να δείτε στον ύπνο σας όμορφα κορίτσια να πλένουν, σημαίνει ότι θα αναζητήσετε απολαύσεις που δεν είναι της δικής σας σειράς.
Αν ονειρευτείτε πως σιδερώνατε, σημαίνει σπιτικές ανέσεις και σωστή διοίκηση των επιχειρήσεων.
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως έκαψε τα χέρια της στο σιδέρωμα, σημαίνει πως αρρώστια ή ζήλια θα διακόψει την ηρεμία της. Αν δει πως έκαψε τα ρούχα, σημαίνει πως έχει έναν εχθρό που θα της προκαλέσει δυσαρέσκεια και υποψίες. Αν το σίδερο ήταν κρύο, θα λείψει η αγάπη από το σπίτι της.
Αν ονειρευτείτε πως ράβατε καινούργια ρούχα, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη, που θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.
Αν ονειρευτείτε πως ράβατε καινούργια ρούχα, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη, που θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.
Αν δείτε πως περιπλανιόσασταν τη νύχτα ξυπόλυτος με σχισμένα ρούχα, σημαίνει ότι δε θα ευοδωθούν οι προσδοκίες σας, και κακές επιδράσεις θα παρεμβάλλονται σε κάθε σας προσπάθεια.
Αν δείτε ότι φορούσατε φορεσιά γάμου, θα λάβετε μέρος σε ευχάριστες υποθέσεις και θα συναντηθείτε με φίλους. Αν τα ρούχα ήταν λερωμένα ή ακατάστατα, σημαίνει ότι θα χαλάσουν οι σχέσεις σας με πρόσωπο που θαυμάζετε πολύ.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι έχετε μπαλώματα στα ρούχα σας, σημαίνει πως θα δείξετε υπερηφάνεια όταν χάσετε ορισμένα δικαιώματα σας.
Αν δείτε άλλους να έχουν μπαλώματα, θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα οικονομικά σας.
Αν μια κοπέλα δει ότι έχει μπάλωμα στο καινούργιο της φόρεμα, σημαίνει ότι θ’ αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα πριν από την εκπλήρωση των επιθυμιών της.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, σημαίνει πως οι υψηλές σας φιλοδοξίες θα γίνουν πραγματικότητα και πως οι δεσμοί μεταξύ φίλων που είχαν απομακρυνθεί θ’ ανανεωθούν.
Αν δείτε λινά στον ύπνο σας, σημαίνει ευτυχία και ευχαρίστηση. Αν κάποιο πρόσωπο εμφανιστεί στ’ όνειρο σας ντυμένο με λινά ρούχα, είναι σημάδι πως σύντομα θα πάρετε κληρονομιά.
Αν δείτε πως ήσασταν ντυμένος με φίνα και καθαρά λινά, η καλή σας τύχη είναι εξασφαλισμένη. Αν τα λινά σας ήταν λερωμένα, σημαίνει κακοτυχία και καλοτυχία ανάμικτες.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα χέρια ή τα ρούχα σας είναι λεκιασμένα, σημαίνει ότι θα υποφέρετε με προβλήματα που δημιουργήθηκαν από μικρό-αφορμές.
Το να δείτε λεκέδες σε ρούχα άλλων ή στο δέρμα ιούς, προμηνά ότι κάποιο πρόσωπο θα σας προδώσει.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ρούχα λερωμένα και σχισμένα, σημαίνει ότι κάποια απάτη θα γίνει σε βάρος σας. Φυλαχτείτε από φιλικές δοσοληψίες με ξένους.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως τα ρούχα της είναι λερωμένα ή σχισμένα, η αρετή της θα κυλιστεί στο βόρβορο, αν δεν προσέξει τις σχέσεις της. Τα καθαρά καινούργια ρούχα σημαίνουν ευημερία.
Αν ονειρευτείτε πως έχετε μπόλικα ρούχα, ή μια συλλογή από φορεσιές, είναι αμφίβολος οιωνός, ίσως σας λείψουν τα αναγκαία για τη ζωή. Για ένα νεαρό άτομο, αυτό το όνειρο σημαίνει ανικανοποίητες ελπίδες και απογοητεύσεις.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές.
Ρούχα λεκιασμένα με αίμα στο όνειρο, είναι ένδειξη ότι εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας.

Ρούχα

406 σχόλια στο Ρούχα
 • Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 στο 09:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία μου και άλλο όνειρο με το πρώην μου είμουνα σε ένα μέρος άγνωστο για μένα και ξαφνικά εμφανίζεται και μου δίνει δώρο ανοίγω το δώρο και μέσα είχε δύο κοντομανικες μπλούζες μια μαυρη με σχέδιο μπροστά το nemo τα ψαράκια( ψαράκια ήταν ένα μεγάλο και ένα μικρό) το κινούμενο σχέδιο και είχε γράψει και καλά για πλάκα το παιδί σε μια λεζάντα γύρω από το μεγάλο ψάρι δράκαινα και καλά ότι το επίθετο μου είναι δράκαινα. Η άλλη μπλούζα ήταν λευκό χρώμα μικρότερο μέγεθος οπτικά έμοιαζε να μη μου κάνει η μαύρη έμοιαζε να μου κάνει. Μου δίνει λειπον τις μπλούζες και εξαφανίζεται κοιτούσα το κινητό μήπως με πάρει τπτ σημείο ζωής είχε εξαφανιστεί…. Και στην πραγματικότητα δεν έχουμε καμία επικοινωνία……

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 στο 09:40
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να σου πηγαίνει η άσπρη. Το όνειρο δείχνει ότι είναι άνθρωπος που καταλαβαίνει καλά τι θέλεις, αλλά είναι ανώριμος και δεν μπορεί να το αποδώσει σωστά. Από τη μία σου αρέσει, από την άλλη σε απογοητεύει. Επικρατεί η δεύτερη άποψη.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Αύγουστος 2018 στο 14:35
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν σε ένα σινεμά, η θεια μου η Σταματίνα καθόταν στην πρώτη σειρά στην άκρη, απέναντι ο πατέρας μου και εγώ άλλαζα θέση συνεχεια μια πήγαινα πάνω μια κάτω. Οι φίλοι μου Δημήτρης και Αχιλλέας καθόντουσαν κάπου στη μέση άκρη άκρη. Ο πατέρας μου σηκώνεται και χορεύει ζεϊμπέκικο, κάθεται στη καρέκλα και σηκώνεται και φεύγει. Όταν έφευγε από πίσω κρατούσε σακούλες με ρούχα (οπωσ Το καθαριστήριο ) και τα έπαιρνε μαζί του. Το έργο τελείωσε και οι φίλοι μου φεύγανε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 στο 09:49
   Σύνδεσμος

   Μέσα σου επικρατεί αναταραχή. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Από τη μια είσαι αποφασισμένη να μην κάνεις τίποτα. Όμως έχεις αδύναμο σημείο και δεν μπορείς να μένεις ατάραχη. Από την άλλη πιστεύεις ότι όταν κάνεις κάτι θα αλλάξει η κατάσταση. Όταν ξαποστείλεις όλες τις κινήσεις και κρατήσεις την κίνηση που πρέπει θα κάνεις το σωστό. Το σωστό τώρα είναι να αδρανήσεις. Μόλις είσαι σε θέση θα τα βγάλεις εις πέρας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 στο 07:27
  Σύνδεσμος

  γεια σας και καλή σας μέρα , είδα στον ύπνο μου σήμερα το βραδύ πως υπήρχε ένα αντικείμενο το οποίο το είχε μια κυρία και ήταν στην μέση του πλήθους το μόνο που θυμάμαι για το αντικείμενο είναι πως ήταν πλατύ και λεπτό όπως ένα μεγάλος δίσκος . Αυτό το αντικείμενο το οποίο δεν θυμάμαι τι είναι ένιωθα ήταν κάτι το οποίο το κρατούσε για να μας κάνει κακό σε όλους η συγκεκριμένη κυρία . Κάποια στιγμή που έστρεψε την προσοχή της αλλού της το πήρα και πήγα σε ένα άλλο χώρο μεγάλο διάδρομο γεμάτο ντουλάπες με ρούχα. άνοιγα τις ντουλάπες και προσπαθούσα να ντύσω το αντικείμενο με τα ρούχα και να το κρύψω ώστε η συγκεκριμένη κυρία να μην μπορεί να το βρει και μην μας εκβιάζει. Δίπλα από τις ντουλάπες υπήρχε ένα δωμάτιο γεμάτο ρούχα τα οποία δεν ήταν μέσα στις ντουλάπες αλλά κρεμασμένα με κρεμάστρες πάνω σε μεταλλικές βάσεις όπως τα μαγαζιά. Σε αυτό το χώρο με τα ρούχα υπήρχε και μια κοπέλα η οποία έπαιρνε τα ρούχα από το δωμάτιο τα έβγαζε και προσπαθούσε να τα τοποθετήσει στις ντουλάπες. Όταν διαπίστωσε τι έκανα μου έφερε και άλλα ρούχα να κρύψουμε το αντικείμενο και με πήγε σε άλλη ντουλάπα για να το κρύψουμε καλύτερα. Αφού το τυλίξαμε με ρούχα για μην ξεχωρίζει το αντικείμενο και το κρύψαμε μέσα στα ρούχα ξαναπήγαμε στον χώρο με τα πολλά ρούχα και έλειπαν πολλές σειρές από ρούχα αλλά αυτά τα οποία είχαν μείνει ήταν τα ακριβά και βαριά ρούχα κυρίως δερμάτινα σακάκια από ότι θυμάμαι.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάποιο μυστικό ή κάποιο αμάρτημα που σε βαραίνει και προσπαθείς να το κρύψεις. Γενικά, δείχνει ότι κάτι έχεις κάνει ή είναι αφορμή για απειλή. Το όνειρο είναι αγωνίας, αγχωτικό. Προσπαθείς να ξεφύγεις από κάτι που σε βαραίνει. Κάτι βαραίνει τη συνείδησή σου Μήπως ήρθε η ώρα να πας σε ένα πνευματικό να εξομολογηθείς; Κατά ένα μικρό ποσοστό δηλώνει πως έχεις αντιληφθεί τι κάνει κακό στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Ίσως να έχεις συντελέσει κι εσύ σ’ αυτό κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 στο 21:45
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της ότι μία γνωστή μας κυρία που την λένε Λούλα (από Τριανταφυλλιά) πουλούσε ένα φόρεμα δικό της, μία τουαλέτα άσπρη και χρυσή με κόκκινα λουλούδια. Η μητέρα μου μόλις το είδε ενθουσιάστηκε και της είπε ότι θα το αγοράσει για μένα.
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιούλιος 2018 στο 18:10
   Σύνδεσμος

   Για να το πουλάει όμως υπάρχουν πολλοί λόγοι. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι . Της έφερε κακοτυχία, ήταν σκισμένο, έχει ανάγκη τα λεφτά; Άρα, έπρεπε να σου πάρει ένα καινούριο. Όσο ωραίο και αν είναι ένα μεταχειρισμένο ρούχο στο όνειρο κάτι κρύβει.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 4 Ιούλιος 2018 στο 22:42
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας. Δεν γνωρίζει η μητέρα μου για ποιο λόγο το πούλαγε.

    Απάντηση
     • Κυριακή, 8 Ιούλιος 2018 στο 22:34
      Σύνδεσμος

      Καλησπέρα σας. Δηλαδή είναι μάλλον κακό που ήθελε να το αγοράσει;

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 στο 11:54
       Σύνδεσμος

       Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Υποθέσεις κάνουμε. Κάτι που αγοράζουμε μεταχειρισμένο θα πρέπει ακόμη και στο όνειρο να γνωρίζουμε τους λόγους που το πουλά. Ίσως θέλει να σου φορτώσει κάτι που θέλει να ξεφορτωθεί. Αυτό ισχύει αν το πρόσωπο που πουλάει το γνωρίζει. Αν είναι άγνωστο έχει και την καλή του πλευρά, ώστε να το αποκτήσεις. Μετρά όμως και το αποτέλεσμα. Το απέκτησες τελικά; Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας μετά την απόκτηση; Πιο συχνά στις περιπτώσεις τέτοιων ονείρων μένουμε στην διαπραγμάτευση.

       Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 στο 08:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα ότι είχα απλόμενα ρούχα ήταν όλα καθαρά κ πολύχρωμα και μετά μου έλειπαν από το σχοινί 2-3 ρούχα.. Τι ειναι?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 στο 08:01
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι με τη καθηγήτρια των λατινικών που έχω στο φροντιστήριο θα παρουσιάζαμε ένα θεατρικό. Έπρεπε όμως τα ρούχα να τα φτιάξουμε εμείς οι ίδιοι κ να είναι λευκά φουστάνια. Εγώ δεν πρόλαβα να φτιάξω το δικό μου. Το είπα στην καθηγήτρια κ ενώ στην αρχή μου απάντησε πως δεν μπορώ να συμμετέχω μετα μου είπε να πάω σε μια γωνιά κ να βγάλω τα ρουχα μου. Εγώ τα έβγαλα αλλά μετά προσπάθησα να καλυφθω με αυτά.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιούλιος 2018 στο 17:55
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σπατάλησες άδικα το χρόνο σου. Το ίδιο χρονικό περιθώριο δεν δόθηκε σε όλους, οι άλλοι πως πρόλαβαν; Άρα, σου λέει πως πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό. Είναι τιμωρία αυτό που σου έκανε. Μπορεί να μην έχασες το ρόλο, αλλά τιμωρήθηκες για την αδράνειά σου. Ένα αποτυχημένο λειτουργικό όνειρο είναι.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 8 Απρίλιος 2018 στο 14:45
  Σύνδεσμος

  Ειχα δει οτι αλλαζα συνεχεια καινουργια ρουχα..τι να σημαινει??
  Ευχαριστω!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 στο 15:35
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Σοφία και χρόνια πολλά!
   Ίσως το όνειρό σου είναι επηρεασμού αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου και τα ρούχα σου. Διαφορετικά δείχνει καινούριες καταστάσεις και δεδομένα στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 στο 15:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Εχτες ονειρευτηκα οτι παρελαβα ενα δωρο με κουριερ το οποιο ηταν παιδικα μπουφανακια και σκουφακια , νομιζω οτι ηταν 5!, μαζι με πραγματα πληρωμενα και τακτοποιημενα !! ο κουριερ μου ειπε οτι δεν θα μου πει απο ποιον ειναι, ενω παραλληλα μιλουσα στο τηλεφωνο με ενα αγαπημενο προσωπο το οποιο ακουγα να μου λεει’ πανηγυρι ε?’!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   Μαίρη μου καλησπέρα! Κάτι καινούριο μπαίνει στη ζωή σου, κάτι θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Το πέντε μπορεί να δείχνει την ημερομηνία πέντε, πέντε μέρες ή μήνες. Ή δείχνει την αλλαγή στη ζωή σου. Το πέντε στην αριθμολογία είναι ο αριθμός των αλλαγών.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 4 Μάρτιος 2018 στο 21:02
  Σύνδεσμος

  Ειδα ονειρο οτι αγοραζα ενα ασπρο παντελονι..το δοκιμασα κ μου αρεσε κ ελεγα να το αγορασω..
  Σημαινει κατι??

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Ιανουάριος 2018 στο 18:56
  Σύνδεσμος

  Ειδα ονειρο οτι αγοραζα καινουργια ρουχα στην κορη μου..ισχιει η ιδια εξηγηση στο πιο κατω ονειρο που αγοραζα ρουχα για μενα?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 στο 17:52
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Σοφία!
   Ναι πιστεύω ισχύει η ίδια ερμηνεία. Ειδικά αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου που θα επηρεάσουν και την κόρη σου. Εναλλακτικά μπορεί να δείχνει ότι την προστατεύεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 στο 20:25
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι φορουσα μπεζ πουλόβερ (το έχω κ μου αρέσει πολυ) το οποίο όμως ξαφνικά απέκτησε μεγάλες ακανονιστες τρύπες κ φαίνονταν οι ώμοι κ τα χέρια μου. Κοιταζομουν στον καθρέφτη του μπάνιου κ μου άρεσε το πουλοβερ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 στο 17:56
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ελένη!
   Αλλαγές δείχνει το όνειρό σου. Κάποιες ίσως δεν δείχνουν τόσο καλές εξ αρχής, αλλά στο τέλος θα σου βγουν σε καλό. Ή ίσως ήσουν κάπως “υπερπροστατευτική” με τον εαυτό σου και “χαλαρώσεις” κάπως, ίσως απαλλαχθείς από περιττές φοβίες δηλαδή.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο