Πολυκατοικία 4

Διαφημίσεις

Όνειρευτήκατε ότι είσασταν σε Πολυκατοικία; Όνειρο στην αλφαβητική κατηγορία: Π . Σε αυτόν τον ονειροκρίτη θα παίρνετε πάντα απαντήσεις. Αφήστε ένα σχόλιο στην φόρμα πιο κάτω και οι ομάδα των εθελοντών μας θα σας δώσει μία ερμηνεία για το ονειρό σας.

Καταχωρήθηκε από:

4 thoughts on “Πολυκατοικία

 1. Απάντηση
  ΗΡΩ
  Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 ,10:37 πμ

  ονειρεύτηκα ότι έβλεπα μια γυάλινη πενταώροφη πολυκατοικία. Ειδικά στο ισόγειο υπήρχαν δύο άντρες κάτι έκαναν . Μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχαν τοίχοι αλλά μεγάλα τζάμια. το έβλεπα δεν πρέπει να ήμουν μέσα στην πολυκατοικία.

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 ,1:42 μμ

   Είναι άσχημο όνειρο, γιατί είναι κάτι εμφανές, είσαι πολύ διαχυτική και καθρεπτίζεται στους άλλους τι αισθάνεσαι. Δεν κρύβεις κάτι για τον εαυτό σου. Δυστυχώς, πολύ εύκολα σπάει το οικοδόμημα και διαλύεται από κακόβουλα άτομα. Καλό είναι να αρχίζεις να χτίζεις τοίχους, να γίνει πιο ισχυρό.Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply