Διαφημίσεις


Παιδί Παιδιά

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε μικρό παιδί στην αγκαλιά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια μεγάλη στενοχώρια. Όσο μικρό παιδί δείτε, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πίκρα που θα πάρετε. Αν όμως δείτε πολλά παιδιά να παίζουν και να νιώθουν χαρούμενο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δε σας κάνουν εντύπωση τα καλά και περιποιημένα ρούχα που φορούν, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί στα οικογενειακά σας βάρη θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο ευτυχισμένο που θα αναλάβετε με χαρά την θεμελίωση μιας ωραίας κι ευτυχισμένης οικογένειας. Αν δείτε πως παιδιά είχαν στήσει καυγά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές φασαρίες και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε να χτυπάτε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να πρoσέξετε πολύ αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας φιλούσε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως ξαναγίνατε παιδί, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια σοβαρή ερωτική κατάκτηση που θα σας φέρει μια πρόσκαιρη ευτυχία. Αν δείτε πως παίζετε με παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε τον ή την σύντροφό σας να έχει εμφάνιση παιδιού, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες από κάποιο αναπάντεχο γεγονός που θα μεγαλώσει άσχημα.

Παιδί Παιδιά

388 σχόλια στο Παιδί Παιδιά
 • Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 στο 14:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Είδα στο όνειρό μου ότι με είχαν κλείσει με τη φίλη μου σε ένα ψυχιατρείο, μας επισκέφτηκε ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι ερωτευμένη και είχε φέρει και τα δύο του παιδιά (από προηγούμενο γάμο). Μόνο που ενώ γνωρίζω ότι και τα δύο είναι αγόρια, το ένα ήταν κοριτσάκι και έτρεξε στην αγκαλιά μου. Ήταν περίπου 3 ετών και εγώ το φίλησα και το έβλεπα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ξύπνησα με καλή αίσθηση γιατί μου έμεινε η επιθυμία του άντρα να με δει και η αγκαλιά με το κοριτσάκι. Αυτό το όνειρο προμηνύει βάσανα ή απλά την έντονη θέλησή μου να είμαι μαζί του και γενικότερα να κάνω παιδιά; Να σημειώσω ότι είμαι ανύπαντρη χωρίς παιδιά.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 18:09
   Σύνδεσμος

   Ότι αποκλείεται να πας στο ψυχιατρείο είναι σίγουρο, ούτε θα σε τρελάνει. Είναι πολύ πιθανό να μην είναι αυτός στο όνειρο επειδή είδες κοριτσάκι, για να είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχετε μέλλον μαζί.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Ιανουάριος 2018 στο 20:37
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας κ καλή Πρωτοχρονιά. Είδα σήμερα στο ύπνο μ, πως ήμουν τάχα σε ένα άγνωστο μέρος κ εκεί ήταν ένας αγνωστος άνδρας κ είχε μαζί τ ενα αγοράκι μικρό, 2,3χρονων περίπου, κ ειδα ότι μπηκε μεσα σε ενα ασανσέρ, κ έτρεξα κ γω να μπω, αλλά το ασανσέρ έκλεισε κ ο ανδρασ έφυγε μόνος του κ γω με το αγοράκι έμεινα πίσω, αλλά ειδα ότι παρέλαβα το παιδί κ από κείνη τη στιγμή το είχα σαν δικό μ,το προσεχα δλδ.,..αλλά ο αντρασ αυτος έψαχνε να το βρει, κ ειδα ότι ήμουν κάπου μακρυτερα,με το παιδι, κ αυτοσ κατέβηκε από το ασανσέρ κ έψαχνε εδώ κ κει, κ γω του φώναξα από μακριά, όχι ακριβώς, αλλά με το χέρι του εγνεψα, αλλά αυτός σα να με κοίταξε, αλλά σα να μη με γνώρισε, γιατί τα έβλεπε κάπως σκοτεινα θολά,.μετά είδα πώς πήρα το πεδι κ το εκρυψα, καπου μέσα σε ένα σπίτι, για μέρες, κ αυτος το έψαχνε ακόμα,..αργότερα ειδα ότι ήρθε στο σπίτι μ ενασ άλλος αγνωστοσ ανδρασ, η ο ίδιος, δε θυμάμαι κ μ έλεγε που είναι το πεδι που το έχεις, κ γω του είπα ότι το πήρα καταλαθος, για να το προσεξώ, κ το εκλεισα μέσα στο δωμάτιο, αλλά τώρα έχει περίπου 3 μερεσ εκεί μέσα, μπορεί να μη ζει, να έχει πεθάνει κιόλας, γιατί δεν έτρωγε τίποτε. Μετά είδα ότι ηρθε ένας άλλος άγνωστος σπίτι μ, δήθεν ήταν αυτός που εψαχνε το πεδι, έμοιαζε με κάποιον μακρινο γνωστό μ, άσχετο, ήταν κοντοχοντροσ, μελαχροινος, κακασχημοσ, κ όταν ήρθε σπίτι μ εκατσε σε μια καρεκλα κ συνομιλουσε με το πατέρα,μ που να βρίσκεται το πεδι, κ η φωνή του εβγενε βαρια, κ μιλάμε πολι σιγά, ισα π ακούγονταν. Σαν κάτι να είχε κ μαζί μ, έτσι έδειχνε το βλέμμα του αποσο θυμάμαι. Μετά μια άγνωστη γυναίκα, σα να ήταν η μάνα του παιδιού αυτου, κ μ έδειχνε κάτι φώτο η εγώ τις εδειχνα δε θυμάμαι, κ ήμασταν περίπου στο ίδιο μέρος,π ήταν πριν το ασανσέρ, κ καθώς κοιτουσαμε τισ φώτο, εγώ είπα, εδώ αυτό το μέρος είναι, αυτο το ίδιο εδώ θυμάμαι ότι παρέλαβα το παιδί,..αργότερα ειδα έξω σε ένα τραπέζι, να καθοντε ένας αντρασ κ μια γυναίκα, κ γω νομίζω τουσ έφερα το πεδι κ τους είπα ότι καταλαθος το πηρα, δε το ήθελα. Μπερδεμένο όνειρο, όλο θυμάμαι να μ έχουν ύποπτη,σαν να απαγαγα το πεδι.το αγοράκι νομίζω ήταν ξανθό. Τι να σημαίνει αυτο το όνειρο, με παραξενεψε κάπως…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 18:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αυτή τη χρονιά θα γίνεις καλά μετά από αγώνα. Θα δώσεις στην ζωή αυτό που της ανήκει και θα απαλλαχθείς από βάσανα και ευθύνες που η ίδια έμπλεξες. Αυτό θα γίνει στο τέλος του χρόνου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2017 στο 17:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπερασ σας.θα ήθελα να σας διήγηθω το δικό μ όνειρο, π είδα σήμερα το βράδυ. Είδα ότι ήμουν στην πρώην κρεβατοκαμαρα του σπιτιού μ, π κοιμόταν πριν οι γονείς μ,(τώρα εκεί δε υπάρχει κρεβάτι, μόνο μια ντουλάπα, ένα κομοδινο, το εικονοστασι, κ μια μικρή ντουλαπιτσα, το έχουμε σαν αποθήκη τώρα αυτό το δωματιο, όπου βάζουμε διαφορά πράγματα μέσα. )Τέλος πάντων, στο ύπνο μ είδα ότι ήμουν εκεί μέσα, κ ειδα 2 μικρά κοριτσάκια, (είναι δισεγγονεσ μιας γειτονισας μ,μένει τελευταίο όροφο, ίδιο ίδιο σπιτι, με μάς. )έβλεπα ότι αυτεσ σαν κάτι να ζωγραφιζαν, κ εγώ μιλουσα μαζί τους, δε θυμάμαι τι έλεγα, (αυτεσ είναι μια4 κ η άλλη 2 ετών. είναι μελαχροινες πολι κ μοιάζουν σαν 2σταγονες νερό, ).αργότερα ειδα ότι ήρθε ο πατερασ τους μαζί με τη γιαγιά τους (γειτονισα μ,)να τις πάρουν, τον πατέρα τους τον είχα δει λίγες φορές, αλλά στον ύπνο μ ήταν σαν κάποιος άλλος, δε φενονταν ο ίδιος, ήταν νεαρός μελαχρινος, αλλά αλιοτικος, ήθελαν να τις παρουν αλλά αυτεσ δε ηθελαν να έρθουν,κλεγανε,θυμάμαι τις πήραν με το ζόρι κ βγήκαν έξω, ενώ η μεγάλη γύρισε πάλι κ ήρθε μέσα στο δωμάτιο, τιν ξαναπηραν πάλι, αυτή εφυγε κ ήρθε πάλι πίσω, νομίζω 2η 3 φορές της έφυγε κ ήρθε στην κρεβατοκαμαρα κ καθόταν ορθια στον τοίχο, διπλα, από την πόρτα, ενώ το δωματιο το έβλεπα τελιωσ άδειο, δε υπήρχε τίποτα μέσα. Η γιαγιά της φώναζε να έρθει αλά αυτή δε ήθελε, δε εφευγε με τιπότε. Μετά σαννα είδα ότι πλυμυριζε το δωματιο με νερό, κ ανέβενε σισιγα προς τα πάνω, κ φωναζαμε τη μικρή να έρθει, γιατί θα πνιγουμε, θυμάμαι ότι το νερό έφτασε πολύ ψηλά από μασ, ειχα την αίσθηση ότι πνιγομουν,χωρίς να βλέπω νερό, από την άλλη έβλεπα όμως κ νερό, βγήκα έξω κ ανεβηκα πάνω στις σκαλες κ κοίταξα από το παράθυρο κ είδα ξαφνικά τον αδερφό μ εξω στο κηπομέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, παλλιου τύπου, είχε σαν μύτη μπροστά, ήταν μαύρο κ λασπωμενο, κ ο αδερφός μ ήταν καθώς θυμάμαι λασπωμενοσ κ φορουσε στα χέρια τ κάτι μαύρα γάντια, πετσινα,..ξαφνικά είδα ότι στο κήπο υπηρχε ένας αποροφητηρας, σαν τρύπα, κ το νερό έφυγε σιγά σιγά προς τα κάτω, κ εμείς χαρηκαμε π τελιωσε η πλυμυρα. Μετά είδα τον αδερφό μμε αυτό το αυτοκίνητο, έτσι όπως ήταν κ πριν μεσ στο σπίτι μασ στην κουζίνα. Κατι λέγαμε δε θυμάμαι. Τι να σημαίνει αυτο το όνειρο.?Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 18:15
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι το κακό φεύγει, σε εγκαταλείπει, αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστείς πολύ γι’ αυτό. Το νερό θα πέσει και θα πνίξει όλα όσα έχεις συσσωρεύσει μέσα σου. Θα γίνεις καλά! Ο αδερφός σου εδώ είναι ο κακός σύμβουλος, ο δυνατός εννοείται εαυτός σου που σε καθοδηγούσε. Φεύγει με το παλιό αυτοκίνητο, διότι θα αποκτήσεις νέο εαυτό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκέμβριος 2017 στο 17:45
  Σύνδεσμος

  καλησπερα.είδα απόψε στον ύπνο μου δύο όμορφα παιδάκια ξανθά αγόρια ,τα οποια υποτιθεται οτι ηταν αδερφια ,να παίζουν ανέμελα και σε καποια φάση τα πήρα και τα δύο αγκαλιά και τα συμβούλευα να είναι παντα αγαπημένα και να φροντίζουν το ένα το άλλο.καθόλη τη διάρκεια του ονείρου είμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι.ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Είναι δύο παρόμοιες καταστάσεις που θα χειριστείς σωστά και θα μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 στο 13:13
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν με ενα παιδι ξανθο αγορι και επαιζε και χοροπηδουσε και στο κρεβατι μου και του ειπα οτι δεν ηταν σωστο με τα παπουτσια

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017 στο 12:03
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι άτομο το οποίο τα ελέγχει όλα. Δείχνει ότι δεν σου ξεφεύγει τίποτα.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *