Παιδί Παιδιά 100

Παιδί Παιδιά

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε μικρό παιδί στην αγκαλιά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια μεγάλη στενοχώρια. Όσο μικρό παιδί δείτε, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πίκρα που θα πάρετε. Αν όμως δείτε πολλά παιδιά να παίζουν και να νιώθουν χαρούμενο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δε σας κάνουν εντύπωση τα καλά και περιποιημένα ρούχα που φορούν, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί στα οικογενειακά σας βάρη θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο ευτυχισμένο που θα αναλάβετε με χαρά την θεμελίωση μιας ωραίας κι ευτυχισμένης οικογένειας. Αν δείτε πως παιδιά είχαν στήσει καυγά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές φασαρίες και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε να χτυπάτε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να πρoσέξετε πολύ αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας φιλούσε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως ξαναγίνατε παιδί, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια σοβαρή ερωτική κατάκτηση που θα σας φέρει μια πρόσκαιρη ευτυχία. Αν δείτε πως παίζετε με παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε τον ή την σύντροφό σας να έχει εμφάνιση παιδιού, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες από κάποιο αναπάντεχο γεγονός που θα μεγαλώσει άσχημα.

VN:D [1.9.22_1171]
Βαθμολογία: 3.0/5 (6 ψήφοι)
Παιδί Παιδιά , 3.0 out of 5 based on 6 ratings
Καταχωρήθηκε από:

100 thoughts on “Παιδί Παιδιά

 1. Εύα Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 ,3:13 μμ

  Είδα ότι ήμουν στο σπίτι μου και όπως κοίταζα από το τζάμι έξω στο μπαλκόνι μου είδα πως βρεθηκε ένα όμορφο κοριτσάκι με καστανό ξανθά μαλλιά να χαμογελάει και κρατουσε μια κουκλιτσα και ετρεχε στο μπαλκόνι πέρα δώθε τι σημαίνει; Μου θύμισε εμένα μικρή σαν να μου έμοιαζε.

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Εύα,

  Μα εσύ είσαι αυτό το κοριτσάκι. Είναι λογικό αυτό. Δείχνει ότι πέρασες ανέμελα παιδικά χρόνια, ξέγνοιαστα. Αυτή την εποχη τη νοσταλγείς πολύ.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 2. maraleta Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014 ,1:08 μμ

  Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην παραλία ήταν νύχτα ήρεμη η θάλασσα και κολυμπούσα μαζί με ένα μελαχρινό κορίτσι γύρω στα 10-12 το είχα αγκαλιά και παίζαμε μέσα στο νερό το έκανα σβούρες και με φίλησε στο μάγουλο…τι σημαίνει;

  [Απάντηση]

  VA:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 3. Βαγγέλης Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 ,3:35 πμ

  Είδα ένα όνειρο με το κοριτσάκι μιας κοπέλας με την οποία χωρίσαμε πρόσφατα.Ήμουν σε ένα χώρο, σαν νηπιαγωγείο με πολλά παιδάκια και γω πρόσεχα το συγκεκριμένο κοριτσάκι.Δεν θυμάμαι αν το κράταγα αγκαλιά η όχι.Τελικά ήρθε η ώρα να σχολάσει και φύγαμε.Προχωρούσα στο δρόμο με όλα τα παιδιά και σε μια στιγμή γύρισα να φωνάξω το κοριτσάκι και είχε εξαφανιστεί.Άρχισα να πανικοβάλομαι και να το ψάχνω παντού αλλά τίποτα.Πήγα μέσα στο νηπιαγωγείο και πήρα αγκαλιά ένα κοριτσάκι νομίζοντας οτι το βρήκα αλλά δεν ήταν αυτό και το ξαν’άφησα κάτω.Μετά πήρα τηλέφωνο συγγενείς μου να τους το πω..και ήταν καθυσηχαστικοί.Θα γύρισε σπίτι και δεν θα το είδες μου λέγανε.Μίλησα και με τους γονείς,οι οποιοι στο όνειρο δεν ήταν οι κανονικοί γονείς του κοριτσιού.Πήγαμε όλοι μαζί σπίτι τους και δεν ήταν εκεί το κοριτσάκι.Έκατσα κάτω και άρχισα να κλαίω και ήθελα να αυτοκτονήσω για να τιμωρηθώ.(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το όνειρο το είδα αφου είχα κοιμηθεί κανονικά και είχα ανοίξει τα μάτια μου,δεν ήθελα να σηκωθώ ακόμα και τα ξανακλεισα για λίγο μέχρι που είδα το όνειρο και πετάχτηκα)

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Βαγγέλης,

  Αν ήταν μέσα στο οκτάωρο τότε δεν πρόκειται για συνειδητό όνειρο. Απλά πολλές φορές διακόπτεται ο ύπνος μας, κοιμόμαστε και μετά συνεχίζεται. Αντίθετα αν το καθοδηγούμε εμείς και συνεχίζεται παράλληλα νιώθουμε σημάδια λογικής και ότι έχουμε επαφή με την πραγματικότητα είναι. Δεν παίζει ρόλο αν διακόπηκε ο ύπνος, από τη συμπεριφορά μας θα φανεί. Αυτό το όνειρο δείχνει ότι παίρνεις πάνω σου ευθύνες που δεν ξέρεις αν μπορείς να τις διεκπεραιώσεις. Έχει όμως και σημάδια από όνειρο του παράλληλου σύμπαντος διότι ήταν άλλοι οι γονείς και ένιωθες ότι ήταν αυτοί.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 4. eleni Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 ,7:34 μμ

  Γεια σας… θέλω να σας πω ένα όνειρο που είδα και με έχει μπερδέψει.
  Ήμουνα στη θάλασσα μαζί με την αδερφή μου, την ανιψιά μου και τα παιδιά μου. Μέσα στη θάλασσα ήταν η κόρη μου και η ανιψιά μου, οι υπόλοιπη ήμασταν έξω. Εγώ την θαύμαζα τη θάλασσα, που πραγματικά πιο ήρεμη και πιο όμορφη θάλασσα δεν είχα ξαναδεί. Η αδερφή μου όμως φοβόταν και ήθελε να βγουν τα παιδιά έξω. Ο γιος μου μπήκε στη θάλασσα και εγκλώβισε τα πόδια του στο σωσίβιο και ήταν μαζί του ένας φίλος του που έκοψε τα σχοινιά για να ελευθερωθεί ο γιος μου και ξαφνικά βρίσκομαι απέξω από ένα σπίτι καινούριο που χτίστηκε δίπλα στο δικό μας οικόπεδο και μας πήραν το μισό και εγώ το μετρούσα και είχε μείνει ένα στενόμακρο κομμάτι μέσα στο σπίτι, πριν μπω για να μετρήσω είδα πως είχε κηδεία και όταν μπήκα δεν είχε φέρετρο αλλά ένα κομμάτι ξύλο που έμοιαζε με ένα ξύλινο δίσκο σαν εικόνα, κρατούσα στα χέρια δύο τριαντάφυλλα, το ένα ήταν κόκκινο και το άλλο δεν θυμάμαι. Τα είχα καθαρίσει από της αγκάθες και κλαίγοντας αγκάλιασα έναν ξάδερφο μου και του χαΐδευα το κεφάλι που μου θύμισε το κεφάλι του συντρόφου μου που έχουμε χωρίσει και τον ξάδερφο μου τον έλεγαν Μανώλη και φώναζα το όνομα του.

  Πείτε μου τι σημαίνει… Ευχαριστώ!

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @eleni,

  Προσέξτε πολύ τα παιδιά σας! Η αδερφή σου κάτι φοβάται. Επίσης το δεύτερο σκέλος του ονείρου είναι ότι πολύ γρήγορα θα αντικατασταθεί ο σύντροφός σου από άλλον και αυτόν τον έχεις ξεπεράσει.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 5. olga Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 ,12:36 πμ

  ειδα αυτον που αγαπω νεκρο και οι γονεις μου ηταν οι νεκροθαυτες που ανελαβαν την κηδια του και εκλαιγα συναιχια ανησηχω μηπως του συμβει κατι

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @olga,

  Τίποτα δεν θα γίνει απ” ό,τι φοβάσαι. Όλα μέσα στο μυαλό σου είναι. Πρεπει ναπεθάνουν οι εμμονές σου και θα τις θάψεις. Μίλησε στους γονείς σου για τις φοβίες που έχεις και αυτοί σαν νεκροθαφτες θα σε βοηθήσουν να τις θάψεις για πάντα. Στο όνειρο έθαψαν αυτό, όμως στην πραγματικότητα αυτό που έθαψαν είναι όσα φοβάσαι γι” αυτόν. Το γεγονός ότι έκλαψες αποδεικνύει την αλήθεια.

  http://www.ονειροκριτησ.gr/%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B1-2/

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι
 6. Πασχαλια Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 ,9:43 μμ

  @Nektaria:
  Γεια σου Νεκταρια μου , τωρα ειδα το σχολιο που αφησες.Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.Το συντροφο τον εχω απο το 2010 και δεν σηζησαμε ποτε.Ησα ησα μενουμε και μακρια ο ενας απο τον αλλον.Ειχα το παιδι μου και δεν σκευτομουν να παντρευτω.Τουλαχιστον μεχρι να μεγαλωσει το παιδι μου.Ο λογος που λεει ο πρωην που ξεκινησε ειναι ταχα η οικονομικη κριση που εχουμε και να παει στην Γερμανια σχολειο για να βρει αργοτερα δουλεια * ηταν ακομη 9 χρονων*.Ουτε στα δικαστηρια επαιξε ρολο ο συντροφος μου.Εχει πανω απο εναν χρονο που εφυγε το παιδι και αφου δεν γυριζει θελω να παντρευτω και αλλα παιδια.Δες και το σχολιο που εγραψα στο μωρο , γιατι πηγα και την ειδα.

  [Απάντηση]

  Profile photo of Νεκταρία

  Ο/η Νεκταρία απάντησε:

  @Πασχαλια,

  Αντεγραψε αυτό το κέιμενο στην κουβεντούλα και θα συνεχίσουμε τη συζήτηση εκεί.

  [Απάντηση]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Βαθμολογία: 0 0 ψήφοι

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:
 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • Περιγράψτε ένα όνειρο ανά σχόλιο, σχόλια με παραπάνω από ένα όνειρο δεν θα εξηγούνται.
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.

  Leave a Reply