Διαφημίσεις


Ουρανός

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε τον καταγάλανο ουρανό και σας έκανε εντύπωση αυτό, τότε να περιμένετε επιτυχίες στη ζωή, γαλήνη, ευτυχία και ευημερία σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Αν είστε νέος-α θα έχετε μέλλον λαμπρό και ένα πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο στην ζωή σας. Αν δείτε σκοτεινιασμένο ουρανό, αυτό σημαίνει βάρη στην ψυχή σας, άσχημες ειδήσεις και κακή πορεία στις υποθέσεις σας και στις δουλειές σας. Λαμπρός ουρανός σημαίνει ευτυχία, χαρά και αγαλλίαση. Αν δείτε πως πετάτε στον ουρανό, σημαίνει πως σας περιμένουν δόξες και τιμές και άνοδος κοινωνική και οικονομική. Αν κοιτάτε την νύχτα και σας κάνει εντύπωση ο ξάστερος και γεμάτος άστρα ουρανός, αυτό σημαίνει πως θα πλουτίσετε με τίμιο τρόπο και τυχερό. Αν όμως είναι νύχτα και σας έκανε εντύπωση ο σκοτεινός ουρανός, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες, στενοχώριες και ατυχίες. Αν ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και έπεφταν βροντές και αστραπές, σημαίνει πως θα βρουν την ευκαιρία οι εχθροί σας να σας κάνουν κακό. Αν δείτε αγγέλους ή ayiovς στον ουρανό, τον Χριστό ή την Παναγία, σημαίνει πως έχετε πλούτη, χαρά και ευλογία του θεού. Κακό πολύ κακό είναι αν δείτε τον σατανά. θα πάθετε μεγάλο κακό που δεν θα μπορέσετε να το αποφύyετε. Αν δείτε πως στον καταγάλανο ουρανό πετούν πουλιά που κελαηδούν, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε κάποιο πρόσωπο να ανεβαίνει στους ουρανούς και να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο χωρισμό δικό σας ή συγγενικού σας προσώπου. Αν σας χαιρετά με μαντήλι κάποιο πρόσωπο που πετά στον ουρανό σημαίνει θάνατο.

Ουρανός

Ετικέτες:
1 2 3

68 σχόλια στο Ουρανός

 • Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 στο 03:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα/Καλημέρα,
  Είδα πως ήμουν με την καλύτερή μου φίλη σε δρόμο της γειτονιάς, όπου διαμένω στην πραγματικότητα, κι όπως περπατούσαμε, αποφασίσαμε να πάμε βόλτα κάπου πιο μακριά μιας και βλέπαμε ότι ο ουρανός είναι ηλιόλουστος. Εκείνη την στιγμή παρατήρησα ότι η φίλη μου έσερνε, μπροστά της, το παιδικό παιχνίδι με την ρόδα.

  Ξαφνικά, ο ουρανός άρχισε να σκοτεινιάζει γρήγορα, και αφού παραπονεθήκαμε γι αυτό, λέω στην φίλη μου ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω οπωσδήποτε για να μην μας πιάσει καταιγίδα. Κάνουμε επί τόπου αναστροφή, και τότε αρχίζω να παρακολουθώ μπροστά μου όλη τη δράση του ουρανού επάνω στο βουνό… Τα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν, και από γκρι γίνονται μαύρα, και ανά διαστήματα, φωτίζονται από μια μακρινή αστραπή, η οποία μετά συνοδευόταν από μια εκκωφαντική βροντή.

  Όταν ξεκίνησε αυτό το φαινόμενο, η φίλη μου κι εγώ πιαστήκαμε αγκαλιά και προχωρούσαμε μαζί. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση εξίσου είναι ότι, παρόλο που δεν έβρεχε, ένιωθα ότι πατούσα πάνω σε υγρό έδαφος (άσφαλτος). Ξύπνησα πάνω στην προσπάθειά μας να γυρίσουμε…

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 στο 11:59
   Σύνδεσμος

   Είναι μια κατάσταση που δείχνει ότι τίποτα δεν είναι το ίδιο. Όλα αλλάζουν, όλα μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή. Το θέμα είναι να μπορέσεις να φύγεις την κατάλληλη στιγμή ή να αντιμετωπίσεις την μπόρα που έρχεται. Το θέμα είναι ότι δεν είσαι μόνη. Τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι τα αισθάνεσαι εσύ. Αντιμετωπίζονται αλλιώς απ’ ό,τι τα βλέπεις εσύ.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2017 στο 00:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, στο όνειρο μου βρισκόμουν στο χωριό μου σε ένα δρόμο και ήταν βράδυ και ξαφνικά κάποιο άτομο μου είπε να κοιτάξω τον ουρανό και εκεί υπήρχαν σε ευθυγράμμιση όλοι (ή κάποιοι, δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερο) οι πλανήτες οι οποίοι ήταν σε μέγεθος σαν του φεγγαριού (μικρότεροι ή μεγαλύτεροι). Προσπάθησα να φωτογραφήσω το φαινόμενο με το κινητό μου αλλά υπήρχαν κάποια μικρά σύννεφα που τους έκρυβαν και έτσι άρχισα να τρέχω στο δρόμο για να βρω καλύτερο σημείο χωρίς σύννεφα. Στο τέλος τα κατάφερα και τράβηξα φωτογραφία αλλά δε θυμάμαι αν την κοίταξα για να δω το αποτέλεσμα.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Παρασκευή, 3 Φεβρουάριος 2017 στο 18:20
   Σύνδεσμος

   Είναι το δικό σου σύμπαν. Οι πλανήτες σου έίναι σε πλήρη ευθυγράμμιση, αλλά υπάρχουν κάποια νέφη στον ορίζοντα για να φανεί αυτό και να το κρατήσεις σαν εικόνα. Δεν έπρεπε να πας πιο εκεί να το φωτογραφίσεις, διότι τα νέφη υπάρχουν. Σημασία θα είχε να βρεις τρόπο να διαλυθούν. Μπορείς να το κάνεις αυτό;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Φεβρουάριος 2017 στο 19:16
    Σύνδεσμος

    Καταλαβαίνω τι εννοείς!! Σ’ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη βοήθεια!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 στο 21:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και κοιτούσα τον νυχτερινο ουρανό απ το παράθυρο και τότε είδα τρεις βάρκες να κρέμονται από έναν γερανο ψηλά στον ουρανό και ξαφνικά μάλλον από λάθος η μια έπεσε πάνω μου, εκεί που ήμουν ξαπλωμένη. Ήταν αρκετά περίεργο ονειρο. Ξύπνησα απότομα με αυτό. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 στο 13:31
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι κάτι κάνεις λάθος. Δεν ευχαριστεί το θεό και μοιάζει σαν να σε τιμωρεί, σαν να σου υπενθυμίζει τι είναι σωστό να κάνεις και να αλλάξεις πορεία απ’ αυτή που βαδίζεις. Είναι μια κατραπακιά για να αλλάξεις πορεία και να βρεις τη λύση που ζητάς με τη δική του καθοδήγηση.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 στο 11:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Ειδα οτι βρισκομουν με την αδερφή μου καπου εξω διπλα σε έναν γερανό ο οποίος λειτουργούσε. Κοιτάω προς τα πάνω και βλέπω γραμμένο στον ουρανό τον αριθμό 4(με μια τελεία δίπλα δηλ 4.). Εκεί στον ουρανό βρισκόταν μια μεγάλη πέτρα διαμάντι η οποία κατέβαινε από ψηλά και μας πλησιάζε, ερχόταν προς το μέρος μας. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 στο 11:10
   Σύνδεσμος

   Ο γερανός και το διαμάντι αποτελούν τον από μηχανής Θεό. Άρα θα έρθει η λύση ουρανοκατέβατα στο πρόβλημά σας, θα σας βγάλει από την θλίψη και θα σας δώσει μεγάλη χαρά, διότι θα τελειώσουν τα βάσανά σας.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 στο 15:49
  Σύνδεσμος

  λεγομαι αντρεασ ειμαι 19 ετων και πριν λιγο ξυπνσω οταν κοιμομουν το βραδυ ειδα ενα ονειρο παραξενο ..οτι καποιος ειχε εφευρει μια μηχανη που μπορουσε να κλεψει το μπλε χρωμα του ουρανου
  και το εκανε θυμαμαι ακομα την εικονα πως επερνε το μπλε απο τον ουρανο και ονειρευτικα οτι το εβγαλα φωτογραφια για αυτο.. ηταν κατι σα μαγντησ με αλλο σχεδιο που πειρε τοχρωμα απο τον ουρανο και οταν πηρε το χρωμα το εκανε απο τον ηλιο απο σο θυμαμαι και ο ουρανος μετατραπηκε σε ενα ψυχρο ροζ με λιγο πορτοκαλι ηπυρχε πολυ δυνατος αερας επειτα ο ουρανος αλαζε χρωμα και γινιταν ενα πολυ ψυχρο γκρι μαυρο η αισθηση ηταν πολυ περιεργη φοβηστικη θυμαμαι οταν γινοταν ο ουρανος γκρι μαυρο μαζευα απο το δρομο οσους μπορουσα στο σπιι μου για ασφαλεια
  ηπυρχε πολυ μεγαλη αισθηση κυνδινου οτι κατι κακο σιγουρα θα συνεβαινε και τοτε ξυπμησα
  …..
  οταν ξυπνησα ειπα
  ευτυχως ο ουρανος ειναι ακομα γαλανος …. τιποτα δεν δυαλιθηκε στον κοσμο…Ακομα…αλλα κατι κακο ερχετε και το πιστευω αυτο αν και δε θελω.
  αυτα καλη σας μερα.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Δεν θα αφήσουμε κανένα να πάρει το μπλε του ουρανού. Αν το πάρουν θα πεθάνουν κι αυτοί. Κανένας δεν ωφελείται απ’ αυτό. Όλα καλά θα πάνε! Ούτε τους συμφέρει να καταστραφεί η γη, ούτε η Ελλάδα να βγει εκτός Ευρώ. Λένε ότι θα βγούμε από το μνημόνιο το 2019. Βλέπουμε!!!
   Το όνειρο αυτό δείχνει ότι είσαι ανασφαλής. Φοβάσαι μη χαθεί η ηρεμία της χώρας, φοβάσαι την κατοχή της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή ένωση, φοβάσαι για πόλεμο, φοβάσαι όσα βλέπεις να γίνονται στα άλλα κράτη ότι θα συμβούν κι εδώ. Το μπλε του ουρανού όταν χαθεί δεν θα υπάρχει ο ήλιος, δεν θα αναπνέουμε αλληγορικά, δεν θα ζούμε. Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα. Το πορτοκαλί χρώμα με ανάμειξη ροζ είναι το χρώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η κυβέρνηση που έχετε βγάλει για τη χώρα να μας κυβερνήσει. Είναι η επιθετική στάση που κρατά, σαν να φέγγει εκείνη στον ουρανό. Δείχνει ότι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα στο τέλος, είσαι αισιόδοξος, αλλά παράλληλα φοβάσαι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 στο 19:02
  Σύνδεσμος

  γεια σας ονομαζομε ευα και ειδα ενα πολυ περιεργιο ονειρο εχθες..ειδα οτι περπατουσα στο δρομο και κρατουσα ενα κοριτσακι απο το χερι(η ηταν μικρη μ αδερφη η παιδι μ) και πηγαμε σε ενα σπιτι και ετσι οπως βγηκαμε στο μπαλκονι ειδα εκεινη την στιγμη τον ουρανο που γυρισε αναποδα και πηγε ο ουρανος κατω και η γη πανω.εκεινη την στιγμη πηρα το κοριτσακι απο το χερι και κατεβηκαμε κατω και αρχισαμε να τρεχουμε γιατι ετρεχαν κοπαδια απο ζωα και υπηρχαν και στην ατμοσφαιρα πραγματα που αιωρουνταν….μηπως ειναι εθκολο να μ εξηγησετε τη σημαινει?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Οκτώβριος 2016 στο 12:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα ότι ή μάνα μου είχε στείλει στο φεγγάρι μία κοπέλα κοιμηθει. Ήταν μέσα σε ένα κουτί ξαπλωμένη και κοιμόταν. Πάμε έξω στο μπαλκόνι το φεγγάρι φενεται μπροστά μας λαμπερό με αστεράκια την πετάει με φόρα πρός τάά εκεί. Την πετάει και είναι παραλληλα με το φεγγάρι.Και λέω εγώ πρόσεχε μην πάρει φωτιά και εκείνη την ώρα τρέχει με φόρα το κουτί της στα οριζόντια και γύρω του είχε ανάψει ένα έντονο φως. Έγινε δύο φορές αυτό. Αλλά τελικά έμεινε εκεί στο φεγγάρι.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 στο 10:44
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι ήμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και ήταν βράδυ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ο ουρανός που είχε πάρει μία ροζ έντονη απόχρωση. Με παρεξένεψε πάρα πολύ και το θεώρησα πολύ όμορφο και για αυτό άρχισα να βγάζω φωτογραφίες. Αρχικά από το κινητό μου και μετά απο την φωτογραφική μου μηχανή.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τρίτη, 17 Μάιος 2016 στο 19:55
   Σύνδεσμος

   Καλό όνειρο αν δεν είδες τον ήλιο να δύει, αλλά να ανατέλλει. Αν ήταν χρώματα της αυγής είναι καλό όνειρο επίσης. Τα χρώματα του δειλινού δηλώνουν ότι κάτι τελειώνει. Τα χρώματα της αυγής ότι κάτι αρχίζει. Καλό είναι που το απαθανάτισες με τη φωτογραφική για να κρατήσεις την χαρά μέσα σου και να υπάρχει, ώστε να την βλέπεις και να την γεύεσαι. Κακό όνειρο είναι αν έβγαλες το δειλινό. Είναι η συνειδητοποίηση ενός χωρισμού ή το τέλος μιας καριέρας. Αν δεν προσδιορίζει τι είναι τελικά, δηλώνει ότι σου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις, ασχολείσαι με την φωτογραφία και αγαπάς τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός. Επίσης η ψυχή σε προετοιμάζει για μια κατάσταση που δεν προσδιορίζεται τι μέλλον έχει. Αν πραγματικά όμως έβγαλες δειλινά και χρώματα της αυγής αυτό τον καιρό είναι από εξωτερικό ερέθισμα. Αν είσαι από τα άτομα που ψηφίζεις Χρυσή Αυγή η φωτογραφία είναι η ψηφοφορία στο κόμμα σου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 1 Μάιος 2016 στο 02:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας εγω ειδα στον υπνο μου οτι άνοιγε ο ουρανός στα δυο κ έσταζε αιμα κ ηταν σκοτεινός κ εγω προσπαθούσα να κρυφτώ! Σιγουρα δν ειναι κ πολυ καλο ονειρο!!

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Ντόρα
   Δευτέρα, 2 Μάιος 2016 στο 10:26
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Σίσσυ!!!Το είδες Κυριακή;;Αν το είδες Κυριακή είναι κυριακάτικο όνειρο και δες για αυτά στα είδη ονείρων!!

   Απάντηση
1 2 3

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο