304 σχόλια στο Ονειροδρόμιο
 • Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 στο 11:37
  Σύνδεσμος

  μία μικρή αναλαμπή ήρθε και την μοιράζομαι μαζί σας…

  «Παιχνίδια ζωής»

  Είναι όμορφο να μπορείς να αλλάζεις την εικόνα όπως θέλεις εσύ.
  Ένα συννεφιασμένο τοπίο γεμάτο αρνητισμό που εγκλωβίζει την γη , να μπορείς να έχεις τα φόντα να το κάνεις ηλιόλουστο με θετική επίδραση στους ανθρώπους.
  Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα χώνεται μέσα σε αυτά, όπως να λειτουργεί σαν ρομπότ στην καθημερινή του βάση και δεν αφήνει την ψυχή του να πετάξει , να αισθανθεί καλά.
  Θα μου πεις πώς υπάρχει ελεύθερη βούληση και δεν μπορείς να μπαίνεις στο μυαλό του άλλου και να τον κατευθύνεις για το δικό του όφελος. Τον δρόμο θα πρέπει να το βρίσκει μόνος του. Αλλά αν είναι βυθισμένος δεν θα πρέπει να υπάρχουν ερεθίσματα που να τον κινούν να αλλάξει το τοπίο?
  Πώς μπορείς να προσθέσεις ή να εμπλουτίσεις κάποιες λειτουργίες στην υπόστασή του ώστε να βρει τον δρόμο του.
  Κάθε άνθρωπος έχει ένα κουμπί, μια συχνότητα που εκπέμπει στα σύνορα της κοινής λειτουργικής αρχής.
  Θα χρειαστεί να εκπέμψεις στην συχνότητά του που ορίζει και λειτουργεί ώστε να μπορείς να τον βοηθήσεις.
  Γιατί αν είσαι σε υψηλή συχνότητα δεν θα μπορέσεις να βρεις ένα κοινό σημείο πρόσβασης σε σχέση με την πραγματική συχνότητα που συγχρονίζεται. Θα βρίσκεις τοίχους και ότι θα στέλνεις αυτά δεν θα αναγνωρίζονται και θα απορρίπτονται. Τώρα στην πράξη πώς γίνεται…
  Αφήνεις τον εαυτό σου να βρει τον δρόμο καθοδήγησης της επίλυσης της εφαρμογής του εκάστοτε προγράμματος.
  Γιατί όλοι είμαστε μικροί υπολογιστές που χρειάζονται αναβάθμιση . Ένα πρόγραμμα δεν κάνει πάντα ζημιά στους υπολογιστές. Προγραμματισμό στην βάση των δεδομένων του .
  Εκεί υπάρχει η πρωταρχική μνήμη που κάνει όλη την δουλειά της λειτουργικότητας του συστήματος.
  Μια σκέψη είναι, που κατεβαίνει στο κατώφλι του χρόνου που είναι αβίαστη και χωρίς να σε πιέζει ο χρόνος.
  Σαν βροχή που πέφτει από τον ουρανό και δροσίζει την γη μας , σαν τις ακτίνες του ήλιου που ζεσταίνουν την καρδιά, όπως αφήνοντας τα παιδιά να παίξουν ανέμελα χωρίς φόβο και έλεγχο για το τι θα πρέπει να ακολουθήσουν.
  Ένα παιδί θα μου πεις δεν γνωρίζει το καλό ή το κακό , το φόβο , τον κίνδυνο αλλά είναι αδέσμευτο από τα πρέπει και τις υποχρεώσεις που σκοτεινιάζουν τον νου.
  Ήμασταν και εμείς κάποτε παιδιά και ήμασταν ελεύθερα να κινούν «τον ουρανό».
  Μεγαλώνουμε και χάνουμε την μαγεία της παιδικότητας μας και μπαίνουμε σε έναν άλλον κύκλο της συνειδητότητας του τώρα . Η συνείδηση βέβαια είναι χρήσιμη μα υπάρχει κι ένα κομμάτι του νου που μένει αχρησιμοποίητο, το ασυνείδητο. Εκεί υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί στον καμβά της ολότητας του είναι. Είναι και αυτές χρήσιμες γιατί χαρακτηρίζονται σαν απόρρητες πληροφορίες που δεν έχουν επεξεργαστεί και δεν έχουν βρεθεί να κατονομαστούν σε κατηγορίες που συμπληρώνουν γνώσεις που έχουν διδαχτεί οι ημέτεροι μας.
  Όλα χρειάζονται να υπάρχουν λίγα από όλα για να επιτύχει η συνταγή. Παιδί , νέος και γέρος σε ένα τρίπτυχο ένωσης που θα λειτουργούν εναλλάξ και τα τρία μαζί βέβαια το καθένα στην περίπτωση που του αναλογεί.
  Γιατί ο καθένας από αυτά τα τρία έχει την δική του μαγεία που μπορεί να την χρησιμοποιήσει στο μέγιστο της χρησιμότητας που έχει γεννηθεί για να υπάρχει.
  Ας το δοκιμάσουμε λοιπόν , δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα, αφού στην τελική μια θεωρία είναι που εάν δεν την εφαρμόσεις, δεν θα μπορέσεις να την κρίνεις σαν σωστή ή λανθασμένη κατά την ροή της εφαρμογής τι αποτελέσματα θα προκύψουν.
  Πειραματικό στάδιο όλα έχουν ως αρχή μα στο τέλος προσπερνούν εμπόδια ή στην τελική προσθέτεις συνθήκες που δεν είχες αντιληφθεί ότι υπάρχουν .
  Ένα χάος στην αρχή , ένα καλοφτιαγμένο πάζλ με εικόνα κατανοητή στα μάτια του θεατή έχεις στο τέλος της επεξεργασίας της εφαρμογής αυτής.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 στο 11:57
  Σύνδεσμος

  Η φύση τραγουδεί τις δικές της μυστικές νότες, έτσι νοιώθει όμορφα μέσα σ ‘ἐνα μυστικό
  επίσης κόσμο, νότες και κόσμοι που έγιναν αποκλειστικά σε ώρες που οι άνθρωποι ξεχάσαν
  να την αγαπούν να την προστατεύουν και να την λατρεύουν όπως λατρεύει μία νέαν μητέρα
  το νεογέννητο παιδί της.

  Μόνο που αυτές οι νότες κάποιοι άνθρωποι που ήσαν τυχεροί κατάφεραν και τις άκουσαν αφού
  κάθισαν και μαζί της και έπλεξαν μία δική τους ξεχωριστή ιστορία.
  Λένε ότι κάποιες ιστορίες μένουν ανεξίτηλες δεν σβήνουν ποτέ αν και ίχνη πίσω τους δεν αφήνουν .
  Θα μου πείτε σαν γρίφο σας μοιάζει , μα και ένα κείμενο πάντα ξεκινάει σαν γρίφος δεν ξέρεις
  το τέλος της ιστορίας μα και ούτε την αρχήν αν δεν κάτσεις να την μελετήσεις και την ανακαλύψεις.

  Mόνο που οι ιστορίες άλλοτε είναι χαρούμενες και άλλοτε όχι και τόσο χαρούμενες.
  το τέλος δεν είναι ιδανικό για όλους.
  ή στο κάτω κάτω δεν υπάρχει τέλος απλά οι συνήθειες γίνονται αποκτήματα μια κατάστασης που ο εαυτός
  μας συνηθίζει και δεν θέλει να ξεφεύγει από αυτό το βόλεμα.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Απρίλιος 2016 στο 12:32
  Σύνδεσμος

  Δυστυχώς, η Χριστίνα πήρε βατόμουρο σαν το χειρότερο όνειρο του μήνα. Ας ευχηθούμε όλοι ο πόνος της να κρατήσει λίγο και να είναι υποφερτός. Ελπίζω ένα άλλο όνειρο να την αποζημιώσει ή να λειτουργήσει αντίθετα. Δεν το έβλεπες προχθες, να μας το πεις χθες, να βγει αντίθετα!!!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Απρίλιος 2016 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Ευχομαι το θαύμα που περιμένω να πραγματοποιηθεί!!!!! Υπάρχουν ακόμη εμπόδια, αλλά πλέον αισθάνομαι δυνατή, ασθάνομαι ότι έχω τη βοήθεια του Θεού και μπορώ να περιμένω .

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα.. Οτιδήποτε που να μπορέσει να με κάνει χαρούμενη. Αλλά πιο πολύ,θα ήθελα να γυρίσει αυτός που αγαπώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 στο 09:09
   Σύνδεσμος

   σου εύχομαι αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου να γίνει , αν αυτό θα σε κάνει χαρούμενη. Και αν δεν μπορεί να έρθει αυτός που αγαπάς , να σου έρθει κάποιος που να συμπληρώσει τα κενά που σου λείπουν και άλλα πολλά που δεν είχες νοιώσει ή αποκτήσει.
   μία ευχή όταν εκπληρώνεται δεν κάνει ευτυχισμένο μόνο αυτόν που τον πραγματοποιεί αλλά και αυτόν που εύχεται για κάποιον άλλον.
   σε πραγματικό χρόνο όλα είναι δυνατά. Αφού οι ευχές υπάρχουν για να τις δίνεις.

   φιλικά
   Ηρώ

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 στο 09:48
    Σύνδεσμος

    Πάνω σ’ αυτό Ιωάννα μου είναι βασισμένο το νέο μου διήγημα-άρθρο η Πηγή των ευχών που ετοιμάζω. Εκεί θα καταλάβεις γιατί μερικές επιθυμίες βγαίνουν και άλλες όχι. Εγώ δεν θα σου ευχηθώ να γυρίσει, αλλά θα σου ευχηθώ να είναι ισχυρή αυτή η επιθυμία και να είναι το δικό σου πεπρωμένο. Να το θες πραγματικά. Έτσι, μ’ αυτή την ευχή θα γυρίσει γιατί πρέπει να γυρίσει. Είναι αληθινή θέληση, όχι επιφανειακή.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 στο 17:46
  Σύνδεσμος

  Οι Άνθρωποι χορεύουν ζευγαρωτά γύρω απο έναν Φαλλό αγωνιώντας να διαιωνίσουν το Είδος τους κι έπειτα φτιάχνουν όπλα, αυτοί οι ίδιοι και πολεμούν να το Αφανίσουν……
  «Μακριά σ’ έν’ άλλο κόσμο γίνηκε αυτή η αποκριά. Το γαϊδουράκι γύριζε μες στους έρημους δρόμους όπου δεν ανέπνεε κανείς. Πεθαμένα παιδιά ανέβαιναν ολοένα στον ουρανό, κατέβαιναν μια στιγμή να πάρουν τους αετούς τους, που τους είχαν ξεχάσει, έπεφτε χιόνι, γυάλινος χαρτοπόλεμος μάτωνε τις καρδιές, μια γυναίκα γονατισμένη, ανάστρεφε τα μάτια της σα νεκρή, μόνο περνούσαν φάλαγγες στρατιώτες εν δυο, εν δυο παγωμένα δόντια
  Το βράδυ βγήκε το φεγγάρι, αποκριάτικο, γεμάτο μίσος. Το δέσαν και το πέταξαν στη θάλασσα μαχαιρωμένο.
  Μακριά σ’ έν’ άλλο κόσμο γίνηκε αυτή η αποκριά.»
  ( Μ. Σαχτούρης)

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Κάποτε ο Κρισναμούρτι έδινε μια διάλεξη και κάποιος στο ακροατήριο σηκώθηκε για να κάνει μια ερώτηση. «θέλω να υπάρξει ειρήνη στον κόσμο. Σιχαίνομαι τον πόλεμο. Τι μπορώ να κάνω για να επικρατήσει η ειρήνη;»
  «Πάψε να είσαι η αιτία του πολέμου», απάντησε ο Κρισναμούρτι.
  Ο άνθρωπος αιφνιδιάστηκε. «Δεν είμαι υπέρ του πολέμου. Το μόνο που ζητώ είναι η ειρήνη».
  Ο Κρισναμούρτι κούνησε το κεφάλι του. «Μέσα σου βρίσκεται η αιτία κάθε πολέμου. Η βία σου, κρυμμένη και απαρνημένη, είναι αυτή που οδηγεί σε πολέμους κάθε είδους, είτε πρόκειται για έναν πόλεμο μέσα στο σπίτι σου, είτε απέναντι σε άλλα μέλη της κοινωνίας ή και ανάμεσα σε έθνη».
  (από το βιβλίο «Το φαινόμενο της σκιάς»)

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 στο 10:00
  Σύνδεσμος

  αυτό το κείμενο είναι καινούργιο, εν μέρει είναι μια αληθινή ιστορία που βιώσαμε παλιά εκεί που χρώματα έρχονταν και φεύγανε……..με ανάσες που μας πλησίαζαν και αόρατα χάδια μας φρόντιζαν.

  Πύρινα φτερά πέφτουν καταγής.

  Κάποτε σε μια μακρινή εποχή μια γλυκιά ιστορία γεννήθηκε και ένας γλυκός άγγελος με τα πύρινα φτερά του έδωσε σημεία ζωής ότι υπάρχει και καλαίσθητα την βοήθειά του προσκομίζει σε αυτούς που την αναζητάνε.
  Όμορφος με άσπρα μαλλιά μακριά , μέσα από φωτιές την παρουσία του στους πιστούς του φανερωνόταν.
  Άγγελος ποτέ δεν είπε ότι είναι , μα πύρινα φτερά έβλεπες να πέφτουν στο χώμα.
  Άγγελο τον ονομάσαμε, και χάθηκε έτσι ξαφνικά όπως εμφανίστηκε.
  Μια μικρή παράκληση μας έθεσε , τα φτερά να ανοίξουμε και τα χαρίσματα στον κόσμο να προσφέρουμε.
  Σε έναν κόσμο που έμαθε να λειτουργεί σαν ένα καλό κουρδισμένο ρολόι που ποτέ δεν πέφτει λάθος σε ώρα , σε προγραμματισμένες διεργασίες που του έχουν επιβάλει και τις έχει υιοθετήσει σαν δικές του.
  Θαύματα εδώ στην γη δεν έχουν σταματήσει να εκπληρώνονται ,απλά ο κόσμος έχει σταματήσει να τα παρατηρεί για να διαπιστώσει ότι πάντα υπήρχανε και πάντα θα γίνονται στους αιώνες των αιώνων.
  Ερμητικά τα μάτια και τα αυτιά κλείστηκαν σε διαδρομές ασφαλούς οδήγησης ώστε η ζωή να κυλά σε δομημένο σύστημα πλοήγησης ελεγχόμενων στοιχείων.
  Κάπου εκεί που η ζωή κυλά και όμορφη μέρα ξεπροβάλει στον ουρανό , υπάρχουν στιγμές που πολύχρωμες αστραπές κινούνται στον αέρα. Πηγαία συναισθήματα δημιουργούνται και νοιώθουμε ότι αλήθεια πετούμε σε άλλους κόσμους γεμάτους ευτυχία.
  Η καρδιά φτερουγίζει και όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν, ασήμαντα ονόματα αποκτούν.
  Αυτόν τον Άγγελο τον ξεχάσαμε ότι υπήρχε αλλά ο χρόνος ποτέ δεν ξεχνά ότι καταγράφει.
  Και έτσι μια μέρα εκεί που αμέριμνα καθόμασταν ήρθε μια εικόνα με ένα όνειρο αληθινό στο φως να μας πηγαίνει. Το χέρι του σφικτά κρατούσαμε και ψηλά καθώς ανεβαίναμε ένα μαύρο χρώμα με τρύπες από φως προσπεράσαμε και μέσα σε έναν ηλιόλουστο από φως εικόνα προσδεθήκαμε.
  Σαν ένα κουτί κλειστό που σαν το ανοίγεις θησαυρό πολύτιμο ανακαλύπτεις και με φως ακτινοβολεί στο χώρο που υπάρχει.
  Μια ευχή δώσαμε στον ουρανό και στην γη να κρατούν , αυτόν τον Άγγελο να τον έχει πάντα ο Θεός καλά και με δύναμη απεριόριστης ματιάς να έχει στο διάβα της ζωής.
  Οι ευχές πιστεύουμε ότι πάντα πραγματοποιούνται σε χρόνους ασυνείδητης φοράς του χρόνου.
  Εμείς τον χρόνο τον βλέπουμε σαν παρελθόν, παρόν και μέλλον αλλά αυτός γίνεται ένας χρόνος που τα έχει όλα μαζί σαν ένα βιβλίο που ανοίγεις που ξετυλίγει την ιστορία του σαν ξεκινάς και το διαβάζεις.
  Αυτό το βιβλίο ποτέ δεν έχει εκδοθεί αλλά υπάρχει , αφού αόρατα χέρια το έχουν συλλέξει και το κρατούν μέσα στις καρδιές σας να υπάρχει.
  Αν ποτέ σου έρθει η επιθυμία να το βρεις , ψάξε πρώτα μέσα στην καρδιά σου , εκεί σίγουρα θα υπάρχει.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 στο 10:08
  Σύνδεσμος

  είναι ένα κείμενο που είχα γράψει και το μοιράζομαι μαζί σας.

  «ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»

  Την καρδιά μας ξεχάσαμε να ακούμε , τον νου μας ξεγελάσαμε και δημιουργήσαμε ένα παραμύθι να γνωρίζουμε για αλήθεια .
  Το μονοπάτι της συνείδησης ακολουθήσαμε και τρέχουμε μέσα σ’ αυτήν εκτελώντας τα θέλω των άλλων.
  Υπομονετικά, καρτερικά, παράπονα δεν εξέφρασα , γιατί γνωρίζαμε την άγνοια των ανθρώπων που αυτά που μας ζητούσαν.
  Καρδιά μεγάλη χτίσαμε και χωρέσαμε αυτούς που μας ευγενικά με προσεγγίσανε.
  Και γι’ αυτούς που μας πλήγωσαν κάποια στιγμή του χρόνου βρήκαμε τις αιτίες τους , και τους κατανοήσαμε.
  Αλλά ποτέ δεν τους υποδείξαμε το λάθος τους γιατί πιστεύουμε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και τα λάθη τα συνειδητοποιείς στο χρόνο σου, που το προσπερνάς.
  Έτσι θεώρησα ότι είναι το σωστό.
  Αλλά μας λείπει η καρδιά μας να μας μιλά μέσα από τα γραπτά μας.
  Με τρόπον απλό , με λόγο που δεν μπορείς να διαψεύσεις.
  Αγνή , ολοκάθαρη και με παιδικότητα να σου ψιθυρίζει στο νου σου.
  Αυτό που διαπιστώνουμε ότι το εγώ συνήθως ακολουθεί και αυτό που μας μαγεύει σαν το διαβάζεις το χάσαμε κάπου παλιά.
  Σαν αεράκι , σαν το χιόνι που πέφτει στην γη , σαν τον ήλιο που μας φωτίζει και σαν πρωινή βροχή που μας δροσίζει.
  Συναισθήματα αγνά καθώς αντικρίζεις τα φαινόμενα της φύσης.
  Εντύπωση μας κάνει πώς δεν μπορούμε αυτό που λέμε να το αντικρίσουμε σε άλλους.
  Η αλήθεια το ψάχνουμε αλλά ποτέ δεν είπαμε αυτό αχνοφαίνεται μέσα από τα γραπτά η φωνή που σου μιλά μέσα από το χαρτί….
  Τα λόγια να πάρουν μορφή και σαν ιστορία παλιά, να σου ξεδιπλωθεί στον ορίζοντα του νου.
  Ίσως ζητάμε πολλά , ίσως ζητάμε θαύματα, σε εποχές που όλα τηρούνται από αρχή και τέλος.
  Λογική , λογική ,,,,,,,,
  Φαντασία πες το , ονειρεμένος κόσμος , παράλληλος κόσμος που δεν υφίσταται σε όλους .
  Η μουσική είναι οδηγός μας στην γαλήνευση του είναι μας.
  Πιστεύουμε σε καλύτερες μέρες , και προσπαθούμε να τις ζήσουμε.
  Ας και όταν μας εκμεταλλεύονται και πάλι θυμό δεν βγάζουμε και κοιτούμε πώς ακόμα και αυτή η εκμετάλλευση είναι ανώδυνη σε εμάς , γιατί βλέπουμε που αποσκοπεί. Υπομονή και λέμε θα τελειώσει και αυτό θα ξεχαστεί.
  Το μόνο αρνητικό είναι ότι με όλα αυτά κουράζουμε τους εαυτούς μας , και απλά παραιτούμαστε να κάνουμε οτιδήποτε.
  Αλλά δεν μπορούμε να τους αφήσουμε , γιατί νοιώθουμε τις ενστάσεις τους, τους φόβους τους , και τα θελήματα τους.
  Σκοπός που γράφουμε αυτά είναι μήπως και βγει κάποια αλήθεια στο δρόμο μας και συνειδητοποιήσουμε το αληθές .
  Είναι γραπτά που κατα το πλείστον δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν γιατί έτσι νομίζουμε ότι δεν εξυπηρετούμε την αλαζονεία είτε την προβολή και υπερβολή του εαυτού μας στους άλλους.
  Το να είσαι ταπεινός μπροστά στα μάτια του θεού είναι το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό σου.
  Πώς να πείσεις τον εαυτό σου να εξωθεί να βγάλει το πραγματικό του εαυτό και να βοηθήσει μέσα από καρδιάς τον συνάνθρωπο του;
  Όταν υπάρχουν οι προδιαγραφές για το σχέδιο που ονειρεύεσαι να μπορείς να το υλοποιήσεις στο βαθμό που θες να βγει χωρίς να ξεφεύγεις από τα διαστήματα του λάθους.
  Αγάπη χωρίς όρους αναζητήσαμε να τηρούμε και ειρήνη μέσα από δίκαιη μεταχείριση να υφίσταται ο κόσμος μας.
  Λόγια καρδιάς ας έρθουν στο βήμα μας , στην υπόστασή μας να συγχωνευτούν και απλόχερα να προσκομίσουμε σε αυτούς που αγαπάμε.
  Με το καλύτερο δυνατό τρόπο .
  Εύχομαι όλα αυτά που γράφω η καρδιά μας ας ακούσει και γοργά να μας ακολουθήσει.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 στο 23:08
  Σύνδεσμος

  Κάποιος από τους φίλους μου το έβαλε στο τοίχο του facebook μου αλλά μ’ αρέσει και το μοιράζομαι μαζί σας..

  «Το Ξεπούλημα του Διαβόλου»

  Μια φορά κ’ένα καιρό υπήρχε μια ιστορία ότι ο διάβολος αποφάσισε να
  παρατήσει τη δουλειά του και έβγαλε σε πώληση όλα του τα εργαλεία για όποιον είχε λεφτά να τα αγοράσει.
  Εκείνη τη νύχτα λοιπόν που έκανε το ξεπούλημα είχε παρατάξει όλα τα
  εργαλεία ελκυστικά.
  Ήταν ένας σιχαμένος σωρός με πολύ – κακεντρέχεια, δόλο, μίσος, ζήλεια, απάτη – και το καθένα είχε μια ταμπελίτσα με την τιμή.
  Λίγο πιο κει από τα υπόλοιπα ήταν ξαπλωμένο και ένα φαινομενικά αβλαβές σφηνοειδές εργαλείο, πολύ ξεθωριασμένο και το οποίο είχε την πιο μεγάλη τιμή από όλα τα άλλα.
  «Τι είναι αυτό;» ρώτησε κάποιος τον διάβολο.
  «Αυτό είναι η απελπισία – η απογοήτευση» απάντησε.
  «Και γιατί έχει τόσο μεγάλη τιμή;» ρώτησε ο ενδεχόμενος πελάτης.
  «Γιατί», είπε ο διάβολος, «μου είναι πιο χρήσιμο από ότι τα υπόλοιπα.
  Μπορώ να χώνω τη μύτη μου και να μπαίνω μέσα σε ένα άτομο με αυτό όταν όλα τα άλλα είναι άχρηστα και δεν μπορώ να τον πλησιάσω.
  Όταν μπω μέσα σε αυτό το πρόσωπο μπορώ να τον χρησιμοποιήσω όπως μου αρέσει γι’ αυτό είναι τόσο ξεθωριασμένο, το χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλους μια και πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν ότι μου ανήκει.»
  Είναι προφανές και δεν χρειάζεται να πω ότι η τιμή ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν μπόρεσε να το αγοράσει.
  Και γιαυτό το χρησιμοποιεί ακόμη…

  Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016 στο 00:45
  Σύνδεσμος

  Εύχομαι να πάνε όλα καλά επιτέλους, μόνο άκυρα μαζεύω! Θέλω να μπουν όλα σε μια σειρά και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μου!! Να προχωρήσει η ζωή μου..

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο