Ονειροδρόμιο 248Διαφημίσεις

248 thoughts on “Ονειροδρόμιο

 1. Απάντηση
  Μαρία
  Τετάρτη, 4 Ιανουάριος 2017 ,7:18 μμ

  Καλησπερα σε ολους κ καλη χρονια!!!! Αφορμή για να σας γράψω στάθηκε ενα όνειρο που βλεπω συνεχεια τα τελευταία κάμποσα χρόνια! Βλέπω συχνά ότι ειμαι μητέρα ( δεν ειμαι ακόμα στην πραγματική ζωή) κ κατα τη διάρκεια του ονείρου αν το παιδι πχ που εχω ειναι κοριτσι μεταμορφώνεται σε αγόρι κ τ αντίστροφο.Χθες το βραδυ είδα οτι ειχα ενα μωρο αγόρι το οποιο το θήλαζα κ καθώς προχωρούσε το ονειρο το αγορι αυτο έγινε κορίτσι. Τί μπορεί να σημαίνει;

 2. Απάντηση
  ΗΡΩ
  Τετάρτη, 4 Ιανουάριος 2017 ,2:01 μμ

  το είχα γράψει παλιότερα , το παρακάτω ποίημα και αποφάσισα να το αναρτήσω , ελπίζω να σας αρέσει…

  Χειμωνιάτικος καιρός , ευδιάθετος .
  Μας αρέσει που θέλει ο αέρας μπαϊράκι να σηκώνει
  με φύλλα δέντρων να κινεί
  Δεξιά αριστερά κάνοντας και αυτά κίνηση να αποκτούν
  και δες τα, … τα φαντάζεσαι
  πώς κι αυτά μαθαίνουν στο χρόνο να κινούνται .
  Και καθώς τα χέρια τους αριστερά δεξιά
  Κινούν
  θροΐσματα φύλλων αρχίζουν και ακούγονται
  στο πέρασμα των δρόμων.
  Αφού θαρρείς πώς κι αυτά φωνή με τον καιρό ν’ αποκτούν.

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Τετάρτη, 4 Ιανουάριος 2017 ,2:09 μμ

   Επειδή δεν υπάρχουν πια βαθμολογίες, έχουν καταργηθεί για να ανοίγουν εύκολα οι σελίδες και να μη βαραίνουν μπορούμε να σχολιάζουμε πια στο ονειροδρόμιο. Το ποίημα αυτό είναι αλληγορικό. Δείχνει τον κόσμο μας. Όλα αυτά που περνάμε, πόσο αντέχουμε και προσπαθούμε να ακουστεί η φωνή μας. Ναι, είναι εξαιρετικό!!!

 3. Απάντηση
  ΗΡΩ
  Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 ,3:06 μμ

  Θες να γράψεις κάτι που σου έχει κάνει εντύπωση , ψάχνεις να βρεις τις κατάλληλες λέξεις και εκεί σιωπάς γιατί οι λέξεις δεν φτάνουν το πραγματικό φάσμα που εμφανίζεται να κινείται σαν νότες να ηχούνται περιοδικά στα αυτιά .
  Καταλήγεις να σιωπάς να βρεις το συγχρονισμό της σύνδεσης που έχεις ξεχάσει να λειτουργείς.
  Θα μου πεις υπάρχουν τα στοιχεία που σου αποκαλύπτουν ενεργές ενέργειες που γυροβολούν γύρω από τον εαυτό σου.
  Θες να τις ονομάσεις για να βρουν την ταυτότητα τους στο χρόνο που διανύεις αλλά αυτές αιώνια ονόματα αποκτούν και σε καλούν να βρεις την συχνότητα που και αυτά με την σειρά τους κίνηση και ορατότητα αποκτούν .
  Μαγικές εποχές , μαγικές στιγμές που ο χρόνος δεν μπορεί να συγκροτήσει . Μένει αεικίνητος να συντονίζεται με το εύρος της καρδιάς που κοιμάται στην αγκαλιά του Μορφέα.
  Υπάρχουν φορές που ο χρόνος δεν προλαβαίνει να κρατήσει αντιστάσεις και όλα ξεκινούν από την αρχή . Χαμόγελα αναγέννιουνται , μορφές από τον παρελθόν κάνουν προβολές και λες….
  Πέτρες μικρές , πέτρες μεγάλες
  Την ιστορία ξεκινήστε να πείτε
  Στις αόρατες διαδρομές
  Περίτεχνα στιχάκια δημιουργείτε
  Σε αποστάσεις μακρινές
  Την ψυχή σας κινείτε
  Σε τέσσερις ορίζοντες
  Το πνεύμα σας να καλείτε
  Σε άγνωστες σελίδες
  Με αυτές να ενωθείτε.

  αφιερωμένο στην λέξη «αιώνιος»…

 4. Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
  Τρίτη, 6 Δεκέμβριος 2016 ,1:04 μμ

  Σήμερα, μετά από πολύ καιρό δυστυχώς έδωσα ένα βατόμουρο στο αβάσταχτο όνειρο της Άννας στο λήμμα αποκεφαλισμός. Είναι ένα όνερο που δεν δίνει κανένα σημάδι σωτηρίας. Αν το δούμε από μια άλλη οπτική γωνία μπορεί να είναι η ψυχολογία της ή κάποια φοβία ή εμμονή. Εύχομαι λοιπόν να είναι γι’ αυτήν ένα όνειρο τέτοιο και να μην επηρεάσει τη ζωή της. Αν όχι, την επόμενη φορά εύχομαι να δει ένα καλύτερο όνειρο που θα είναι μια σανίδα σωτηρίας που θα την οδηγήσει στη λύτρωση, να είναι δηλαδή σειριακό.

  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ☘

 5. Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
  Τρίτη, 6 Σεπτέμβριος 2016 ,1:31 μμ

  Το άβατο του Αγίου Όρους!

  Το γράφω εδώ γιατί είναι βίωμα. Έτυχε στο ταξίδι μου να πάω στην Ουρανούπολη και εκεί έφευγε ένα καραβάκι για το άγιο Όρος. Έμαθα τελικά ότι εμείς, οι γυναίκες, μπορούμε να δουμε μόνο 8 μοναστήρια από τα 20 που υπάρχουν μέσα από το καραβάκι σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή. Ήταν μια εμπειρία μοναδική. Αφού αφήσαμε τον πελώριο πύργο της Ουρανούπολης αρκετά πίσω, κάναμε αυτό το ευλογημένο ταξίδι. Οι γλάροι μας ακολουθούσαν σε όλο το ταξίδι. Σε 45΄ φτάσαμε στο πρώτο μοναστήρι. Εμένα μου άρεσε πολύ του Αγίου Παντελεήμονα, που ήταν το πιο εντυπωσιακό.

  http://www.inthessaloniki.com/images/nearbyareas/Mount_Athos/Russian_Monastery_Agios_Panteleimon/www.inthessaloniki%20Russian%20Monastery_Mount%20Athos.jpg

  Η εστίαση της κάμερας ήταν τόσο μεγάλη που έμοιαζε σαν να το επισκέφτηκα. Υπήρχε ξενάγηση σε όλες τις γλώσσες. Πάντα είχα την εντύπωση ότι η παρουσία μιας γυναίκας δεν αφήνει ένα καλόγερο να αγιάσει ή είναι απαγορευμένο για να μην υπάρχουν ερωτικές περιπτύξεις εκεί. Όλα αυτά τα πίστευα μέχρι χθες, μέχρι τη στιγμή που έμαθα την πραγματική αιτία που το άγιο Όρος είναι άβατο για το φύλο μου. Είναι πολύ απλό. Είναι το περιβόλι της Παναγιάς. Είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να πάει εκεί, της ανήκει. Αυτό λοιπόν ήταν κάτι που δεν γνώριζα. Πόσο λάθος υπάρχει σ’ αυτή την αντίληψη και θέλω να σας την πω. Κάτι άλλο που έμαθα είναι ότι δεν μπαίνουν όλοι οι άνδρες όποτε θέλουν. Παίρνουν ένα διαβατήριο και μένουν 5 μέρες σε διαφορετικά μοναστήρια και το διαβατήριο αξίζει 25 ευρώ. Εκεί υπάρχει αστυνόμευση και ο χώρος παρακολουθείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

  Από μακριά είδαμε το όρος του Άθως συννεφιασμένο μόνο σ’ εκείνο το σημείο. Υπήρχε ένα νέφος σαν ομίχλη γύρω του. Έμοιαζε σαν δόντι που είναι πολύ ψηλό και τριγωνικό. Αυτό το ταξίδι αξίζει να το κάνετε. Δεν νιώθετε έντονη την απαγόρευση όταν το πράξετε μέχρι εκεί που μπορείτε. Για τα υπόλοιπα έχω αγοράσει βιβλίο μέσα από το πλοίο, που τα περιέχει. Ξέρετε ότι μέχρι εκεί μπορείτε να δείτε. Ναι, δεν θα τα επισκεφτείτε ποτέ από μέσα, το ξέρω, αλλά μπορείτε να τα δείτε μέσα από το πλοίο και να χαρείτε κάτι μοναδικό, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας. Αξίζει!!!

  Κάθε σχόλιο για το θέμα αυτό μπορείτε να το γράψετε στα κοινωνικά σχόλια.

 6. Απάντηση
  ΗΡΩ
  Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 ,1:49 μμ

  η νύχτα ξέπροβαλε μπροστά
  αστέρια φόρεσε πολλά
  στον ουρανό να ναι ταιριαστά
  φεγγάρι έκρυψε στην ματιά
  με φτερωτό άγγελο νοητά
  ψηλά στον ουρανό να πετά

  μικρό μήνυμα να κρατά
  για μια καρδιά
  το πόσο την αγαπά

 7. Απάντηση
  Denia
  Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 ,8:26 μμ

  ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ: http://www.awakengr.com/to-thivetiano-test-ton-trion-erotiseon-pou-apokalypti-polla-gia-to-pios-pragmatika-ise/

 8. Απάντηση
  Αλεξανδρα
  Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 ,4:27 μμ

  Καταλαβα κοπελα μου, κ ευχαριστωωωωωω για τις ευχες σου να σαι καλα κ οτι καλυτερο να σου ερθει στην ζωη σου!!!!….Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply