Διαφημίσεις


298 σχόλια στο Ονειροδρόμιο
 • Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Μπείτε σ’ αυτό το σάιτ.
  http://coolweb.gr/

  Θα βρείτε άρθρα σε διάφορες κατηγορίες. Αυτά που επέλεξα βρίσκονται στην κατηγορία άνθρωπος. Θα βρείτε περισσότερα άρθρα. Δεν μπορώ να τα προβάλω όλα. Υπάρχουν 9 σελίδες.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018 στο 11:14
  Σύνδεσμος

  Χώρισα! Τώρα τι κάνουμε; Πως να χειριστώ τον χωρισμό;

  χωρισμός
  Διαβάστηκε: 22.364 φορές
  Χωρίσατε με το αγόρι – κορίτσι σας; Δεν ξέρετε πως να χειριστείτε το χωρισμό σας και βρίσκεστε σε μια γενική σύγχυση; Δείτε τι να κάνετε!

  Είτε είχατε σχέση για πάρα πολύ καιρό είτε όχι, η διάλυση της δεν είναι εύκολη. Ακόμα κι αν είστε εσείς αυτός που αποφάσισε τον χωρισμό, εξακολουθεί να είναι κάτι, που δύσκολα ίσως να ξεπεράσετε.

  Η διάλυση της σχέσης, θα προκαλέσει ένα κενό στη ζωή σας που δεν θα είναι τόσο εύκολο να το γεμίσετε αμέσως. Έτσι, ίσως χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν υπάρχει τρόπος να χειριστεί κάποιος έναν χωρισμό.

  Υπάρχει!
  Για την ακρίβεια, είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την προηγούμενη σχέση σας.

  πληγωμένα συναισθήματαΑκόμα κι αν ήσασταν εσείς αυτός που ήθελε να τερματίσει την σχέση, τότε, είναι περισσότερο από πιθανό, να παρουσιαστούν πολλά πληγωμένα συναισθήματα.

  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε – αποβάλλετε από μέσα σας αυτά τα πληγωμένα συναισθήματα.

  Οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν αυτό με κλάμα και οι άνδρες με το να γίνουν σωματικά πιο δραστήριοι.

  Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χειριστεί κάποιος έναν χωρισμό είναι να γράψουμε στον/ην πρώην μας μια μακρά επιστολή.

  Βάλτε την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτό το γράμμα. Μην αφήνετε τίποτα απ’ έξω.

  Γράψτε για όλα τα καλά πράγματα στη σχέση, αλλά και τα πράγματα που σας έβλαψαν πραγματικά κατά τη διάρκεια αυτής!

  Στη συνέχεια… κάψτε την επιστολή που μόλις γράψατε! Θα εκπλαγείτε απο το πόσο καλύτερα θα νιώσετε!

  χωρισμός σχέσηΕπίσης, για να χειριστούμε έναν χωρισμό σωστά, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πραγματικά, ότι η σχέση έχει τελειώσει.

  Εάν κρατάτε ακόμα ελπίδα ότι υπάρχει πιθανότητα οι δυο σας να είστε πάλι μαζί, θα χάσετε την ευκαιρία να βρείτε το επόμενο ταίρι σας και θα βουλιάζετε μέσα στη μιζέρια και τη δυστυχία.

  Πάρτε το απόφαση, τέλος, συνεχίζουμε!

  Μπορεί να νομίζετε ότι τον/ην έχετε βγάλει απο την ζωή σας αλλά θα βλέπετε πάντα μικρά σημάδια γύρω σας που θα σας τον/ην θυμίζουν. Θα πρέπει να δώσετε πίσω δωράκια, καρδούλες, αρκουδάκια, κλπ ή να πετάξετε αυτά που σας τον/ην θυμίζουν!

  Αρκουδάκια και βλακείες! Όλα made in China, σιγά τα δώρα, δρόμο, βουρ! :p
  Ανοίξτε δρόμο για την καινούρια συναρπαστική ζωή που σας περιμένει!

  φίλοιΕπίσης, γυρίστε στους φίλους σας. Θα περάσετε πολλούς χωρισμούς στην ζωή σας αλλά η μόνη σταθερή αξία, είναι οι φίλοι.

  Βέβαια, στη σχέση μην αποτραβιέστε από τους φίλους, κρατήστε μια επαφή και αφιερώστε λίγο χρόνο και γι’ αυτούς!

  Πως το λένε, προσέχουμε για να έχουμε!

  Οι αληθινοί φίλοι, θα είναι μαζί σας στις καλές στιγμές και στις κακές. Μερικές φορές, όταν είμαστε σε μια σχέση έχουμε την τάση να αγνοούμε τους φίλους μας, αλλά αυτό είναι και δοκιμασία για τους φίλους που κατανοούν.

  Επίσης, οι φίλοι είχαν πιθανόν παρόμοιες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία.

  Μερικές φορές, όταν είμαστε σε μια σχέση δεν αγνοούμε μόνο τους φίλους μας, αλλά και ορισμένες δραστηριότητες που δεν ενδιέφεραν τον/την πρώην μας.

  Ίσως σας άρεσαν οι αθλητικές εκδηλώσεις, τα σπορ, το θέατρο, κλπ. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να ξαναξεκινήσετε τις δραστηριότητες που σας σταμάτησε ο/η στραβός/ή πρώην σας και ίσως καιρός να αρχίσετε να διαβάζετε coolweb.gr! 🙂

  Ξεκινήστε δραστηριότητα χωρίς ενδοιασμούς, ασχοληθείτε όσο θέλετε, λιώστε, χωρίς να έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν!

  Ξεκινώντας επίσης ένα νέο χόμπι, μπορεί επίσης να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε έναν χωρισμό, επειδή θα κρατήσει τον εγκέφαλο και το σώμα απασχολημένα.

  Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε!

  ζωήΝα θυμάστε ότι υπάρχει ζωή πέρα από τον/την πρώην σας και οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο για να τον χειριστείτε.

  Γι’ αυτό λοιπόν, μην τρελαίνεστε.
  Ξεσπάστε, κλάψτε, ρημάξτε(με μέτρο!) αλλά φτάνει, κάποια στιγμή ξεκινήστε να κάνετε και κάτι για εσάς!

  Θα βρείτε τον/ην επόμενο/η που θα είναι άτομο πιο ενδιαφέρον και θα σας δώσει πολύ χρώμα στη ζωή σας, απλά… υπομονή!

  http://coolweb.gr/xorisa-xorismos-xeirismos-xorismou/

  Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018 στο 11:12
  Σύνδεσμος

  Πως να κερδίσω ξανά τον πρώην μου

  κερδίσω τον πρώην
  Διαβάστηκε: 23.900 φορές

  Χωρίσατε και θέλετε να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας; Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα, μην τρελένεστε, δείτε εδώ τι θα μπορούσατε να κάνετε!

  Το να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας μετά τη διάλυση της σχέσης είναι μία από τις πιο δύσκολες διαδικασίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

  Αν και είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο πραγματικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές για να κερδίσετε τον πρώην σας και για να γιατρέψετε την πληγωμένη σχέση σας.

  Αναρωτηθείτε γιατί απέτυχε η σχέση

  αποτυχία σχέσηςΤο πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε στην προσπάθειά σας να κερδίσετε πίσω τον/την πρώην σας είναι η σωστή ανάλυση της πρωταρχική αιτίας της αποτυχίας της σχέσης σας.

  Αν δεν βρείτε την ακριβή αιτία που οδήγησαν τον έρωτα και τη σχέση σας σε αποσύνθεση είναι δύσκολο να βρείτε την απαιτούμενη λύση.

  Γίνετε καλύτεροι

  Μια από τις πιο καίριες και σημαντικές συμβουλές για να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας είναι να προσπαθήσετε να κάνετε θετικές αλλαγές στον εαυτό σας.

  Μερικές φορές μέσα στη σχέση ξεχνιόμαστε, χάνουμε τις συνήθειες μας, και γινόμαστε πιο αδιάφοροι, τόσο προς τον άλλο, όσο και προς τον εαυτό μας.

  Βγείτε από τις αρνητικές σκέψεις

  Προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας, καθώς και στον πρώην σας λίγο χρόνο και χώρο για να βγει από αυτό τον κυκεώνα αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων που προκαλεί ένας χωρισμός.

  Με παρορμητικές ενέργειες και την επιβολή της σκέψεις και των συναισθημάτων σας μπορεί να δημιουργήσετε εκ νέου μια δυσμενή κατάσταση.

  Μερικές φορές, αποφεύγοντας την επαφή μεταξύ σας για κάποιο διάστημα μπορεί να κάνετε τον άλλο να νιώσει τη σημασία που έχετε στη ζωή του.

  Περάστε χρόνο με φίλους

  φίλοι Μια ακόμα συμβουλή για να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας είναι να προσπαθήσετε να εκτρέψετε το μυαλό σας από το να νιώθετε άσχημα συνέχεια, με το να αφιερώσετε λίγο χρόνο στους στενούς φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειας σας.

  Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στην επούλωση των πληγών αλλά και μπορείτε επίσης να πάρετε καλύτερες προτάσεις και συμβουλές από αυτούς.

  Εκτιμήστε τα θετικά των άλλων

  Επίσης, αυτή η περίοδος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθετε την τέχνη του να εκτιμάτε τα πραγματικά προτερήματα και ελαττώματα του συντρόφου σας, κάτι που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για σας στο μέλλον, ειδικά σε περίπτωση επανασύνδεσης.

  Ο καθένας θέλει να εκτιμηθεί και να επαινεθεί και δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό, ειδικά όταν γίνεται με ειλικρίνεια και βαθιά γνώση του ποιος είναι ο άλλος – στο μέτρο του δυνατού πάντα.

  Ειλικρίνεια και ψυχραιμία

  Μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας και να μάθετε από το παρελθόν, είναι να αντιμετωπίζετε τα πάντα με ειλικρίνεια και ψυχραιμία για να προχωρήσετε προς ένα καλύτερο μέλλον για τη σχέση σας.

  Ο χωρισμός και η επανασύνδεση μπορεί να είναι δύσκολες καταστάσεις, αλλά εξαρτώνται πάντα από τις πράξεις σας.

  Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανακερδίσετε τον/την πρώην σας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… μπορεί στην τελική και να μην αξίζει…

  http://coolweb.gr/pos-na-kerdiso-ton-proin/

  Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018 στο 11:08
  Σύνδεσμος

  Πως να μην ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα

  Πως να μην ξαναερωτευτείς το λάθος άτομο
  Διαβάστηκε: 3.962 φορές

  Είσαι από αυτούς/ές που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο; Δες μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος!

  Πολλές φορές είναι δύσκολο να βρεις το κατάλληλο ταίρι για σχέση. Κι αυτό γιατί πολύ συχνά ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα.

  Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις την επόμενη φορά, τουλάχιστον για να μην ξανασυμβεί…

  Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από αυτά απλά και κατανοητά.

  Μην ενθουσιάζεσαι από την αρχή

  Μην βιάζεσαι. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι τα χρόνια περνούν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε πιάνουν οι βιασύνες. Μην υποτιμάς τη δύναμη του χρόνου.

  Όσο περνάει ο καιρός θα είσαι σε θέση να δεις πράγματα για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ή και πιθανά άσχημα σημεία του χαρακτήρα του που δεν φαίνονται από την αρχή.

  Μην ενθουσιάζεσαι πριν γνωρίσεις τον άλλον
  Προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και σίγουρα όχι μέχρι να γνωρίσεις καλά τον άλλο ή την άλλη. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι το άλλο σου μισό, είναι όμως έτσι;

  Δεν λέμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά αν την έχεις πατήσει ίσως πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω.

  Συμβουλέψου τους φίλους σου

  Αν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι σίγουρος/η, ρώτα την γνώμη των άλλων, είτε φίλων, είτε ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, για το συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει.

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί θα είναι πιο αντικειμενικοί στην κρίση τους, καθώς δεν θα επηρεάζονται από το συναίσθημα.

  Η γνώμη των φίλων μετράει
  Και φυσικά δέξου ότι αυτό που θα σου πουν το λένε καλοπροαίρετα, μιας και πρόκειται για τα πιο κοντινά σου πρόσωπα που σε αγαπούν και θέλουν να σε δουν ευτυχισμένο/η.

  Παρατήρησε το άτομο που σε ενδιαφέρει

  Πρόσεξε πως μιλάει για πράγματα που δεν σε αφορούν υποχρεωτικά. Για παράδειγμα άκου πως απαντάει στο τηλέφωνο, πως μιλάει στους φίλους του, πως αντιμετωπίζει τις υποχρεώσεις του, πως συμπεριφέρεται στην οικογένεια του κλπ.

  Δες πως συμπεριφέρεται στους άλλους
  Στην ουσία, προσπάθησε να τον/την αποκρυπτογραφήσεις για να καταλάβεις καλύτερα τον χαρακτήρα του/της.

  Απέφυγε την σωματική επαφή

  Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην ερωτική επαφή, αλλά στα πολλά αγγίγματα, αγκαλιές κλπ, καθώς με τον τρόπο αυτό εκκρίνονται κάποιες ορμόνες που σε κάνουν να ερωτεύεσαι πιο εύκολα.

  Η επαφή θολώνει την κρίση
  Πολύ απλά, προσπάθησε να κρατήσεις μια απόσταση στην αρχή, για να μην επηρεαστεί η κρίση σου.

  Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει

  Μην υπολογίσεις ότι ο/η εκλεκτός/ή της καρδιάς σου θα αλλάξει για σένα ή ότι θα καταφέρεις εσύ να τον/την αλλάξεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο εύκολα.

  Αν για παράδειγμα κάποιος ήταν ψεύτης, άπιστος ή οτιδήποτε άλλο στις προηγούμενες σχέσεις του, μην αυταπατάσαι ότι θα αλλάξει. Δεν είσαι η εξαίρεση και το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς.

  μην υπολογίζεις ότι θα αλλάξει για σένα
  Σε κάθε περίπτωση, μόλις καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει δεν είναι ο κατάλληλος για σένα μην φοβηθείς να τον αφήσεις και να ψάξεις για κάτι καλύτερο.

  Να θυμάσαι ότι το άλλο σου μισό μπορεί να είναι κάπου εκεί έξω και να περιμένει να το αναζητήσεις.

  Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να το βρει!

  http://coolweb.gr/erotas-symvoules-lathos-atoma/

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 στο 10:24
  Σύνδεσμος

  Έχετε σάλια στο μαξιλάρι σας όταν ξυπνάτε; Είστε πολύ τυχεροί!

  Έχετε σάλια στο μαξιλάρι σας όταν ξυπνάτε; Είστε πολύ τυχεροί!
  Δείτε γιατί!
  Ο ύπνος είναι μια θεμελιώδης διαδικασία για το σώμα μας. Εάν θέλουμε να έχουμε μια παραγωγική και δραστήρια ζωή , πρέπει να έχουμε έναν καλό ύπνο κάθε φορά που τελειώνει η μέρα μας, αποφεύγοντας την αϋπνία ή πρέπει να βρούμε τρόπους για να την προλάβουμε .

  Οι άνθρωποι που αδυνατούν να ξεκουραστούν όσο πρέπει , επηρεάζουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου με πολύ αρνητικό τρόπο. Ακόμα και η υγεία τους παρουσιάζει σημαντική φθορά.

  Παρά τη μεγάλη ευχαρίστηση και την τεράστια ανάγκη που έχουμε σχετικά με τις ώρες ύπνου , δεν είμαστε σε θέση να περάσουμε στο κρεβάτι μας όσες ώρες θέλουμε.

  Όσοι δεν έχουν κοιμηθεί αρκετά και έχουν κόπωση όλη την ημέρα μπορεί να αισθανθούν δυσφορία στο σώμα, κακή διάθεση ή και σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω έλλειψης ενέργειας . Έτσι, μερικές φορές το σώμα επιδιώκει να κάνει έναν νέο κύκλο ύπνου και καταλήγετε να κοιμάστε στο γραφείο σας ή στο λεωφορείο .

  Συμβαίνει πολλές φορές μετά από μια καλή ξεκούραση, ξυπνάτε και αισθάνεστε το μαξιλάρι σας να έχει, σάλιο., θα πρέπει να αισθάνεστε τυχεροί λοιπών.

  Το ότι το στόμα σας παράγει σάλιο ,κατά τον ύπνο είναι ένα σημάδι ότι το όνειρο που είδατε ήταν αρκετά θετικό και ότι το σώμα σας ξεκουράζεται πολύ καλά. Υπάρχουν αρκετές φάσεις ύπνου, ωστόσο, η γνωστή ως REM ή ταχεία κίνηση των ματιών στη φάση που σας επιτρέπει έναν ξεκούραστο και βαθύ ύπνο.

  Όταν ‘εχετε σάλιο λοιπών, σημαίνει ότι η φάση REM είναι αδιάλειπτη, επομένως δεν έχετε προβλήματα ύπνου, δεν έχετε διακοπές ή ενοχλήσεις . Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κοιμηθείτε και να ξεκουρασετε το σώμα σας, καθώς πολύ λίγοι κάνουν.

  Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν έχετε σάλια, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι οι συνήθειες ύπνου σας επηρεάζονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας και η ανάπαυση είναι ανεπαρκής. Θυμηθείτε ότι για μια καλή προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη είναι απαραίτητο να ξεκουραστείτε. Εάν έχετε κάποια διαταραχή του ύπνου, μη διστάσετε να δείτε έναν αξιόπιστο γιατρό.

  Πηγή: daddy-cool.gr

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 στο 09:04
  Σύνδεσμος

  Προσοχή: Μείνε μακριά από αυτούς του 5 τύπους άντρα

  Πατουχέα Μαριάννα Πατουχέα Μαριάννα
  16 Απρ 2018

  Εμείς, τουλάχιστον, σε έχουμε προειδοποιήσει
  Προσοχή: Μείνε μακριά από αυτούς του 5 τύπους άντρα

  Δεδομένου ότι σε κάθε πρώτο ραντεβού έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικές προσωπικότητες, όλο αυτό το «παιχνίδι» έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε, μέσα από αυτές τις συναντήσεις μπορείς κι εσύ να κατασταλάξεις στα χαρακτηριστικά εκείνα που σε ελκύουν και εν τέλει, ζητάς από έναν άντρα.

  Είτε ψάχνεις τον άνθρωπο που θα περάσεις μαζί του όλη σου τη ζωή, είτε αναζητάς τον απόλυτο έρωτα με τον οποίο είσαι έτοιμη να κάνεις τις μεγαλύτερες τρέλες, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά-καμπανάκια που σου φωνάζουν να μείνεις μακριά από τους εξής τύπους:

  Ο άχρωμος και άοσμος
  Νομίζουμε ότι μπορείς να καταλάβεις ότι ένας τέτοιος άντρας δεν θα σου παρέχει την φροντίδα και την προσήλωση που κατά πάσα πιθανότητα ζητάς. Αν κάθε φορά που συζητάτε, είτε μιλάς σε αυτόν είτε στον τοίχο είναι ένα και το αυτό, καλύτερα να ξανασκεφτείς κατά πόσο αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σε ζεστάνει.

  Ο κυκλοθυμικός
  Το πρωί πετάει από τη χαρά του και σε γεμίζει λουλούδια και το μεσημέρι δεν μιλιέται και θέλει να μείνει μόνος του. Πως σου ακούγεται; Κι αν τον πρώτο καιρό της σχέσης όλα μοιάζουν ρόδινα, όταν το ροζ συννεφάκι εξατμιστεί οι απότομες μεταβολές στη διάθεσή του δε θα κρύβονται. Και καλά να έχει κάτι ο άνθρωπος, αν όμως δεν τρέχει τίποτα;

  Ο κλασικός σωβινιστής
  Δε χρειάζεται να μπεις σε σχέση με έναν τέτοιο άντρα για να καταλάβεις τα «πιστεύω» και τις απόψεις του. Κι αν στην αρχή σου φαίνεται απλά λίγο απόλυτος και μπρουτάλ το μόνο που σου συνιστούμε είναι να ξανασκεφτείς το κατά πόσο θέλεις να βρίσκεσαι στο πλευρό εκείνου του άντρα που θεωρεί τα «θέλω», τα όνειρα, και την δουλειά σου ανάξια σεβασμού.

  Ο εγωιστής
  Δεν ξέρουμε καν αν έπρεπε να τον αναφέρουμε αυτόν. Σου έχει τύχει να βγεις για φαγητό και να διαλέξει εκείνος τι θα φάτε; Να πας να αρθρώσεις κουβέντα και να συνεχίζει να μιλάει για τον χαρακτήρα του, την δουλειά του, την οικογένεια του και πόσα άλλα «του»; Δε θα πούμε κάτι άλλο.

  Ο «ξεχασιάρης»
  Και δεν εννοούμε αυτόν τον άντρα που ξεχνάει το ραντεβού σας αλλά εκείνον που άλλα σου έλεγε πριν ένα μήνα και άλλα τώρα. Ακόμα κι αν σου είπε ότι το Πάσχα πήγε στις Σπέτσες ενώ γνωριστήκατε εκείνες τις μέρες στην Αθήνα, τα μικροψέματα είναι καμπανάκια για τα μεγαλύτερα που θα ακολουθήσουν.

  http://www.queen.gr/sex-sxeseis/story/156311/prosoxi-meine-makria-apo-aytoys-toy-5-typoys-antra

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα

  Γωγώ Φούντα Γωγώ Φούντα
  17 Απρ 2018

  Για να σταματήσεις και να ταλαιπωρείσαι
  7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα

  Το σημερινό θέμα φίλη μου είναι ένα θέμα σοβαρό, που σίγουρα σε έχει απασχολήσει κάποια στιγμή στη ζωή σου, πιθανότατα να σε απασχολεί και τώρα. Είναι ένα θέμα ικανό να σε προβληματίσει και να σε στενοχωρήσει, παρά το γεγονός ότι τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλης σημασίας. Γιατί λοιπόν εσύ, που είσαι μία καλλονή, που έχεις τη δουλειά σου, τις κοινωνικές σου συναναστροφές κτλ κτλ, αδυνατείς να τα βρεις με τον άντρα που θέλεις, με αποτέλεσμα να βασανίζεσαι και να στενοχωριέσαι. Παρόλα αυτά, εγώ είμαι εδώ για σένα, για να σου δώσω μερικές συμβουλές, οι οποίες-εύχομαι-να σου φανούν σωτήριες.

  Αρχικά…

  Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό. Γινόμαστε πιεστικές και τελικά το παιχνίδι το χάνουμε πριν καν το καταλάβουμε. Σε περίπτωση που θέλεις η σχέση σου να γίνει ουσιαστική, να καταλήξετε σε γάμο ή τελοσπάντων να είστε σύντροφοι-όπως συμβαίνει συνήθως-το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να χαλαρώσεις. Οι άντρες μισούν τις υστερικές γυναίκες, και αυτές που είναι μονίμως στην τσίτα. Δοκίμασέ το.

  Μη γίνεσαι… ζήτουλας

  Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η ελεύθερη μετάφραση του needy, όπως το αναφέρουν οι έρευνες του εξωτερικού. Σταμάτα να κρέμεσαι από πάνω του και να περιστρέφεται όλη σου η ζωή γύρω από εκείνον. Προσπάθησε να θυμηθείς πώς ήσουν πριν πέσεις στον έρωτά του, και γίνε εκείνο το άτομο. Σύντομα θα σε θεωρήσει δεδομένη, και θα πάψει να σε διεκδικεί. Το μόνο που θα κάνει, είναι να απαιτεί και να ζητάει (στην καλύτερη). Σύντομα αυτό θα το βαρεθεί. Λυπάμαι.

  Αδιαφόρησε

  Δε λέω να αδιαφορήσεις για εκείνον (και να στο έλεγα βασικά σιγά μην το έκανες). Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει, ότι η ζωή σου δεν εξαρτάται από το αν θα σου πει να είστε μαζί, να πάτε διακοπές ή να βρεθείτε το βράδυ. Έχεις το δικό σου πρόγραμμα το οποίο δεν μπορεί μονίμως να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Πες και κανένα όχι. Δε θα πάθει τίποτα.

  Μην ξεχνάς…

  Όταν σε ερωτεύτηκε μήπως ήσουν διαφορετική; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Εμείς οι γυναίκες από ένα σημείο και μετά, τείνουμε να ξεχνάμε το πώς ήμασταν στην αρχή μιας σχέσης, και να γινόμαστε μίζερες και νευρικές. Θυμήσου λίγο πώς ήσουν όταν πρωτογνωριστήκατε και δε θα χάσεις.

  Δώσε ελευθερία

  Μην κολλάς πάνω του σα βδέλλα. Έχει και εκείνος ζωή κάτι που θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις. Καλώς ή κακώς, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μαζί. Βγες με τις φίλες σου και άσε και εκείνον να βγει με τους δικούς του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το εκτιμήσει.

  Άστον να σε περιποιηθεί

  Λέμε συνήθως ότι οι άντρες αναζητούν στη γυναίκα την μαμά τους. Το οποίο ναι μεν είναι αλήθεια, δεν ισχύει πάντα δε. Σε περίπτωση που εκείνος δεν κάνει τίποτα και τα περιμένει όλα από σένα, κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η σχέση σας. Άστον να πάρει πρωτοβουλία και να νιώσει χρήσιμος. Δε θα κουραστεί και τόσο πολύ.

  Μην του επιτρέπεις να σου φέρεται άσχημα

  Τη στιγμή που θα ανεχτείς μία κακή συμπεριφορά, είναι και η στιγμή που το έχεις χάσει το παιχνίδι. Σε μία σχέση, οι δύο σύντροφοι είναι ισότιμοι, κάτι που θα πρέπει να γίνεται φανερό και από τις συμπεριφορές. Όταν λοιπόν απλά ανέχεσαι πράγματα και το μόνο που κάνεις είναι ένα ξέσπασμα μια φορά το τρίμηνο, τότε καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Όχι μόνο δε θα το λάβει υπόψιν του, αλλά θα συνεχίσει και με… ακόμη χειρότερη συμπεριφορά.

  Πηγή: http://www.queen.gr/sex-sxeseis/story/156352/7-symperifores-poy-kanoyn-enan-antra-na-kollisei-me-mia-gynaika?v11

  Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018 στο 11:04
  Σύνδεσμος

  Είσαι φτωχός και δεν παντρεύεσαι. Λες αν είχα 100.000 ευρώ θα παντρευόμουν. Δείτε όμως τι λέει μια νέα έρευνα:

  Έρευνα: Ο γάμος φέρνει την ευτυχία… αν είσαι χαμηλόμισθος
  Newsroom – 14 Απριλίου 2018, 11:00 Σάββατο
  Έρευνα: Ο γάμος φέρνει την ευτυχία… αν είσαι χαμηλόμισθος

  0
  SHARES
  FacebookTwitterMessenger

  Ο γάμος φέρνει όντως την ευτυχία, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας, μόνο, όμως, υπό προϋποθέσεις! Συγκεκριμένα, ο θεσμός του γάμου ανεβάζει τα επίπεδα ευτυχίας εάν το εισόδημα και των δύο κυμαίνεται από 60.000 δολάρια και κάτω.

  Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από το το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια των ΗΠΑ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα παντρεμένα ζευγάρια με ετήσιο εισόδημα κάτω των 60.000 δολαρίων ετησίως είχαν λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης από τα ανύπαντρα ζευγάρια με ίδιο εισόδημα.

  Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κοινό ταμείο που έχει ένα παντρεμένο ζευγάρι, μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην ευημερία ενός ατόμου που δεν έχει ιδιαίτερη οικονομική άνεση, σε αντίθεση με τους υψηλόμισθους που δεν δίνουν τόση σημασία.

  Η μελέτη δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο περιοδικό Social Science Research και είναι μία από τις πρώτες που ερευνά αν η ψυχολογία κατά τη διάρκεια του γάμου επηρεάζεται από την κοινωνικοοικονομική κατάσταση. Οι ερευνητές εξέτασαν στοιχεία από την έρευνα Americans’ Changing Lives, η οποία αποτελείτο από συνεντεύξεις με περισσότερους από 3.500 ενήλικες ηλικίας 24 έως 89 ετών στις ΗΠΑ και κάλυπταν θέματα κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, ψυχικής και σωματικής υγείας.

  Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Ben Kail, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο γάμος μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ευτυχία. «Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που είναι παντρεμένοι και κερδίζουν λιγότερα από 60.000 δολάρια ετησίως στο συνολικό εισόδημα των νοικοκυριών έχουν λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «ο γάμος δεν συνδέεται με την μείωση των συμπτωμάτων αν ήδη υπάρχει κατάθλιψη».

  Αντιθέτως, ανάμεσα σε ανθρώπους με υψηλότερα επίπεδα εισοδήματος, εκείνοι που δεν παντρεύτηκαν παρουσίασαν λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης από εκείνους που ήταν παντρεμένοι.

  Πήγή: https://www.topnews.gr/%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CF%82/

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *