Ξυρίζω – Ξυρίζομαι 9

Διαφημίσεις


Ξυρίζω – Ξυρίζομαι

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξυρίζεστε ή σας ξύρισαν, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως εσείς ξυρίζετε άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν κάνετε για τους άλλους δεν θα ακούσετε μήτε ένα ευχαριστώ κι αυτό θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε πως ξυρίζατε το κεφάλι σας ή σας το ξύρισαν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ηθική προσβολή και θα γελοιοποιηθείτε. Αν δείτε πως ξυρίζετε εσείς μια γυναίκα, σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις για τις οποίες θα μετανιώσετε πολύ. Αν δείτε μια γυναίκα να ξυρίζεται ή γυναίκα δει πως η ίδια ξυρίζεται, σημαίνει πως με τις πράξεις της και τα φερσίματά της, θα πάθει ηθικές ζημιές που θα την συνοδεύουν όλη την υπόλοιπη ζωή της.

Καταχωρήθηκε από:

9 thoughts on “Ξυρίζω – Ξυρίζομαι

 1. Απάντηση
  vasiliki
  Κυριακή, 2 Οκτώβριος 2016 ,11:42 πμ

  Ειδα τον συντροφο μου , που εχει παντα μουσια, , να τα εχει ξυρισει. Τι σημαινει;

 2. Απάντηση
  Σοφία
  Τετάρτη, 7 Σεπτέμβριος 2016 ,6:06 μμ

  Καλησπέρα! Είδα πως ξυριζα το μουστάκι μου το οποίο βέβαια είχε ελάχιστες τριχες. Τι μπορεί να σημαίνει? Σας ευχαριστώ πολύ!

 3. Απάντηση
  LeoLibra
  Σάββατο, 13 Αύγουστος 2016 ,11:48 μμ

  Είδα οτι ξυρισα το κεφάλι ολων των μελών της οικογένειας μου με μια ξυριστικη μηχανή και το μετανιωσα όταν τα ξυρισα στον αδερφό μου γιατί τα μακραίνει στην πραγματικότητα. Τι σημαίνει;

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 ,7:11 μμ

   Σημαίνει ότι με τη συμπεριφορά σου έχουν απογοητευτεί από σένα κι έχουν χάσει δυνάμεις οικογενειακώς. Το ξέρεις και νιώθεις τύψεις γι’ αυτό. Τι τους έχεις κάνει; Μην απαντήσεις, προσπάθησε να δεις τι τους βλάπτει. Επίσης, με την κίνηση αυτή προσπαθείς να αποκαλύψεις κάποια πράγματα που ήταν κρυμμένα και τα έχεις φέρει στην επιφάνεια. Τους έχεις φέρει σε σημείο να ντρέπονται και να είναι ταπεινοί, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν σ’ αυτό. Αναλογίζεσαι την κατάσταση όταν φτάνεις στο άτομο που υποσυνείδητα ξέρεις ότι θέλει να αφήσει τα μαλλιά του. Δυστυχώς, δεν το έχεις αντιληφθεί πιο νωρίς.Το κακό έγινε. Μην νιώθεις τύψεις, τα μαλλιά ξαναφυτρώνουν. Το θέμα είναι να γιατρευτούν οι ψυχές. Φυσικά εκφράζομαι αλληγορικά.

 4. Απάντηση
  Σοφια
  Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 ,3:35 μμ

  Γειά σας!Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι τα πόδια μου είχαν πολλές τρίχες και μακριές. Και εγώ έκανα πολύ ώρα να τα ξυρισω. Ευχαριστώ!

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Νεκταρία
   Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 ,9:12 μμ

   @Σοφια,

   Αυτό σημαίνει ότι θα αργήσει αυτό το απελευθερωτικό όνειρο να τελειώσει, θα απαλλαγείς από τα βάσανα, αλλά αυτό θα γίνεται σταδιακά. Κάποτε θα γίνει ολοκληρωτικά αυτό, αλλά θα αργήσει να γίνει.Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply