Ψυχολογική Ερμηνεία:

Το όνειρο αυτό δεν έχει εξήγηση. Όμως όταν μια κοπέλα φτιάξει τα νύχια της από το φόβο μήπως σπάσουν το βλέπει. Είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα.

Νύχι

42 σχόλια στο Νύχι
 • Τρίτη, 15 Μάιος 2018 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Εβλεπα ξημερώματα οτι σαν να εφυγε το μεγάλο νύχι που ηταν χαλασμένο απο το ποδι μου το δεξί νομιζω. Αλλα ειχε αφησει ενα μεγάλο κενό απο κάτω μεγαλύτερο απο το νύχι σαν κούφιο ηταν. Δεν πόναγα αλλα σκεφτόμουν πώς θα βγώ με αυτο το αντιαισθητικό τρυπα-κενό στα πόδια μου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Μάιος 2018 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Σε απασχολεί πολύ ο επαγγελματικός τομέας και σου αφήνει ψυχικά κενά. Υπάρχει φόβος όταν αποβάλλεις όλα τα δάχτυλα να χάσεις τη δουλειά σου. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εκεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 15 Μάιος 2018 στο 22:32
    Σύνδεσμος

    Μα δεν εχασα δάχτυλα μονο το νύχι στο μεγάλο δάχτυλο. Τα δαχτυλα μου δεν φύγανε. Εχω άγχος για το επαγγελματικό μου μέλλον και η δουλειά που ειμαι τώρα εχει ημερομηνία λήξης. (Ωραία εικόνα εβαλες)

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 στο 12:12
     Σύνδεσμος

     Χαίρομαι που σου αρέσει. Είναι φανερό όπως κι αν έχει, ότι σε απασχολεί πολύ η επαγγελματική σου εξέλιξη και έχεις μεγάλο άγχος.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μάιος 2018 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως έχασα ένα νυχι από το δεξί μου πόδι (στο δεύτερο δάχτυλο). Δεν πόναγα, αλλά ένιωθα πιο ανάλαφρη. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 4 Μάιος 2018 στο 13:02
   Σύνδεσμος

   Αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θα ησυχάσεις από κάτι που σε βαραίνει εκεί. Θα βρεις την λύση. Απελευθερώνεσαι.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 στο 12:15
  Σύνδεσμος

  Τι είναι οταν βλέπω ότι κάνω πεντικιούρ; Νομίζω η έμφαση ήταν στο δεξί πόδι περισσότερο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 στο 20:10
   Σύνδεσμος

   Το δεξί πόδι αφορά την εργασία. Είναι σαν να σου δείχνει ότι εργασιακά έχεις κάποιο θέμα. Τα νύχια δείχνουν αργόσχολο άτομο που τεμπελιάζει ή δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Αλληγορικά, δείχνει μια επαγγελματική αδράνεια.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 στο 10:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Σήμερα το πρωί είδα όνειρο πως ένας άνδρας είχε βάψει τα νύχια του μπορντό χρώμα, που και εγώ στην πραγματικότητα τώρα τα εχω αυτό το χρώμα. Τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 15:14
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι η αρσενική σου πλευρά είναι ευάλωτη. Είσαι αδύναμος χαρακτήρας αυτό τον καιρό. Χρειάζεσαι δύναμη και δεν την έχεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Δεκέμβριος 2017 στο 20:29
  Σύνδεσμος

  Ήμουν σε μαγαζί με μανο σε όλα τα χρώματα κ έψαχνα ένα μανο χρώματος ροζ ανοιχτό

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 15:16
   Σύνδεσμος

   Όνειρο καλαισθησίας είναι. Είναι η ανάγκη να στολίσεις το σώμα ή σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να τα βάψεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 στο 17:27
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!!
  Μια από αυτές τις μέρες είδα στο όνειρο μου ότι η μαμά μου έβαφε τα νύχια του ποδιού μου σε κοραλό-κόκκινο αλλά στην πραγματικότητα έχω να τα βάψω 2 χρόνια λόγω το ότι έχω τραυματίσει τα νύχια των μεγάλων δαχτύλων μου των ποδιών μου και έτσι τα νύχια μου τωρα και στα δύο πόδια βγαίνουν κίτρινα και παραμορφωμένα. Τί μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 στο 17:30
   Σύνδεσμος

   Στη δική σου περίπτωση επειδή έχεις αυτό το πρόβλημα είναι όνειρο επιθυμίας, να γίνεις καλά και να τα ξαναβάψεις. Δεν ακολουθείς κάποια θεραπεία; Δεν υπάρχει θεραπεία σ’ αυτό;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 στο 19:07
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Υπάρχει θεραπεία, αλλά για να την ξεκινήσω πρέπει πρώτα να φύγουν τα παραμορφωμένα μου νύχια.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 στο 09:40
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Σήμερα το βράδι ονειρεύτηκα πως κοιτούσα το νύχι στο μικρό δάχτυλο του χεριού μου (πιθανότατα του δεξιού, δεν θυμάμαι, το νύχι πάντως ήταν σε φυσιολογική κατάσταση) και άρχισα να πιέζω το δάχτυλο κάτω από το σημείο που ξεκινά το νύχι με ώθηση προς τα πάνω, για να το βγάλω. Δεν πονούσα. Το νύχι εν τέλει εκφενδονίστηκε κυριολεκτικά (το παρακολουθούσα κατά την… τροχιά του, πρόσεξα πως είχε καθαρή, αρκετά μακριά και κάπως μυτερή «βάση», μάλιστα, αναρωτήθηκα πως χωρούσε αυτή η «βάση» κάτω από το δάχτυλό μου). Το νύχι προσγειώθηκε πάνω σε κάποιον άντρα, ο οποίος ήταν κουλουριασμένος όχι ακριβώς στα πόδια μου, αλλά οπωσδήποτε κάτω από μένα. Ο άντρας ήταν σε κακή κατάσταση, βρώμικος, με λερωμένα ρούχα και μαλλιά, ταλαιπωρημένος και σκιθρωπός. Έσκυψα να πάρω το νύχι μου από πάνω του (δεν θυμάμαι αν τελικά το πήρα, θυμάμαι δίστασα γιατί ο άντρας σήκωσε το κεφάλι του και με κοίταξε σα να μην ήθελε να το πάρω – ήξερα πολύ καλά ποιός ήταν, παρόλο που το πρόσωπό του δεν μου φάνηκε γνώριμο αρχικά). Επίσης, όταν περιεργάστηκα το δάχτυλό μου στο σημείο που ήταν το νύχι μου, δεν πόνεσα καθόλου, ήταν πεντακάθαρο, όπως και τα πλαινά σημεία μεταξύ δέρματος και (πρώην) νυχιού, ήταν ‘άδεια’ (έβλεπα τα κενά), όμως ήταν επίσης πεντακάθαρα και δεν με πονούσαν.

  Ελπίζω να μπορέσετε να δώσετε κάποια εξήγηση στο όνειρο, αν υπάρχει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας και καλή σας συνέχεια!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 στο 10:04
   Σύνδεσμος

   Αν ήταν το αριστερό πόδι, αυτός ο άνδρας είναι μια σχέση που έχεις ή θα αποκτήσεις.
   Αν ήταν το δεξί πόδι, αυτός ο άνδρας είναι κάποιος άγιος ή ο Χριστός. Ήταν βρώμικός για ένα και μόνο λόγο. Θέλει να σου δείξει ότι κάποια βρώμικη σκέψη ή ιδέα μπορεί να σε καταδιώκει εκείνη την ώρα που ονειρεύεσαι και ρίχνεις κάτι από τον εαυτό σου για να ζητήσεις την βοήθεια του ανάλογου ατόμου να σε προφυλάξει από αυτές τις σκέψεις και να καθαρίσει την ψυχή σου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 στο 11:20
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σας! Να σας πω μόνο ότι το νύχι ήταν στο μικρό δάχτυλο του χεριού μου, όχι του ποδιού – όσο για τον άντρα, υποτίθεται πως δεν τον γνώριζα όταν όμως είδα το πρόσωπό του, ήταν αυτός που αγαπώ. Υπάρχει μεταξύ μας έντονο και ουσιαστικό συναίσθημα εδώ και χρόνια, αλλά δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση έως τώρα, κυρίως λόγω συνθηκών (είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού).

    Και πάλι σας ευχαριστώ, να είστε καλά!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 στο 20:20
     Σύνδεσμος

     Είναι ένας άλλος και η ψυχή δανείστηκε αυτό το πρόσωπο για να μην σου δείξει άγνωστο. Ένα μικρό εμπόδιο υπάρχει για να έρθετε κοντά ή να γνωριστείτε. Δεν ισχύει η πρώτη μου ερμηνεία.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 στο 17:09
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα οτι ειχα παει να βαψω να νυχια μου ο μανικιουριστας ηταν αντρας και μου εβαψε μονο δυο νυχια αλλα δεν ξερω γιατι. Σημαινει κατι? Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 στο 14:11
   Σύνδεσμος

   Παρατηρησες σε ποιο χερι και σε ποια δαχτυλα σου έβαψε τα δυο νύχια?
   Αλληγορικά δηλώνει επειδη ηταν αντρας οτι ο αντρας με τον οποιο σχετιζεσαι,η θα σχετιστεις,δεν θα σου δίνει μια ολοκληρωμενη ευχαριστηση-ευτυχια.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 στο 17:45
    Σύνδεσμος

    Eagle δεν θυμαμαι μπορει να μην προσεξα καν πιο χερι ηταν.. Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα στον ύπνο μου ότι περιεργαζομουν το νύχι του μεγάλου δαχτυλου του αριστερου μου ποδιού. Παρατήρησα ένα τμήμα του νυχιου από κάτω που είχε αποκολληθει και τραβωντας το έφυγε τμήμα του δαχτυλου μου μαζί. Όταν το είδα από κοντά ήταν μια μικρογραφία του μεγάλου μου δαχτυλου. Ενώ το κενό που άφησε στο δάχτυλο, παρατηρησα ότι έχει αποστημα και στην προσπάθεια μου να το καθαρίσω είδα στο βάθος να βγαίνει νέο δάχτυλο με νύχι. Δεν πονουσα… Τι μήνυμα μου δίνει όλο αυτό ?!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 στο 18:00
   Σύνδεσμος

   Αυτο δείχνει,οτι θα απελευθερωθείς πλήρως απο τα κατακάθια μιας τελειωμενης σχέσης που σε πονεσε και σου εκλεψε κομματια του εαυτου σου αλληγορικα και θα δημιουργηθεί μια νέα σχέση στη ζωη σου…

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 στο 10:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειδα ονειρο πως ηταν καποιος που μου ειπε κατσε να σου δειξω κατι και παιρνει το δακτυλο μου και μου βγαζει το νυχι και ηταν πολυ αηδιαστικο αλλα δεν πονουσα καθολου απλως το κοιτους και μετα ερχεται η μητερα μου τον διωχνει προσπαθουσε να με σωσει δηλαδη απο αυτον ενω εγω δεν εβλεπα κατι κακο σε αυτον το αντιθετο τον συμπαθουσα παρολο που δεν τον ειχα δει ποτε

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Σεπτέμβριος 2015 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Εφόσον ήθελε η μητέρα σου να τον διώξει δηλώνει ότι είδε κάτι που εσύ δεν μπορείς ολύτε να δεις, ούτε να το νιώσεις. Άρα, είναι μια παγίδα για σένα, που δεν αντιλαμβάνεσαι τι είναι ικανός να σου κάνει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Απρίλιος 2015 στο 21:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα κ.Νεκταρια, ειδα πως κοιτουσα τα χερια μου και κυριως τα νυχια μου που ηταν παρα πολυ ομορφα βαμμενα ροζ/μπεζ , πολυ περιποιημενα , ουτε μακρυα ουτε κοντα. Ενα τελειο μηκος , και τελεια φτιαγμενα. Τα καμαρωνα …. τι μπορει να σημαινει ? Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2015 στο 18:18
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα ή όνειρο επιθυμίας.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο