Μωρό
Αν ονειρευτείτε ένα νεογέννητο μωρό, σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έχει μωρό, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν. Αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα.
Αν δείτε πως έχετε ή είχατε κάποιο μωρό μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει η χαρά και η ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δείτε να έχετε δίπλα σας ή κοντά σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ζωή να αποφύγετε δυσκολίες και βάσανα που μπορεί να σας βρουν. Αν όμως δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πίκρες και βάσανα που δύσκολα θα περάσουν. Αν δείτε πως σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό. Αν δείτε πως το πετάτε από τα χέρια σας σημαίνει απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως το σφάζετε θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό που ήταν να σας βρει.

Μωρό

576 σχόλια στο Μωρό
 • Σάββατο, 17 Μάρτιος 2018 στο 12:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν λέει κάπου όπου βρισκόταν η Χαρούλα Αλεξίου. Έλεγε ένα τραγούδι κι εμείς σιγοτραγουδούσαμε. Μετά σταματάει, λέει τέλος. Δεν σας λέω άλλα. Εμείς της λέγαμε πες μας ακόμα δύο κ αυτή τίποτα. Στα δεξιά της υπήρχε ένα μωρό και στα αριστερά κάποιος με ένα μικρό κορίτσι. Λέει η Χαρούλα, το μωρό κάποιος! Είχαν μελανιάσει τα χεράκια του μωρού και το πέρνω αγκαλιά όπως όπως. Μαζί με το μωρό μου δίνουν και 2 τριαντάφυλλα με τα κοτσάνια τους. Εγώ νόμιζα ότι έχουν αγκάθια αλλά δεν είχαν. Δίνω τα τριαντάφυλλα στον άγνωστο με το μικρό κοριτσι, λέω πάρτα γιατί πρέπει να κρατήσω αγκαλιά το μωρό. Μετά η αδερφή μου μου λέει, πόσο καιρό έχεις να κρατήσεις μωρό? Μπορείς? Το μωράκι έγινε καλά, ηρέμησε στην αγκαλιά μου και χαμογέλασε. Μου θύμιζε λίγο και την ανηψιά μου παλιότερα βρέφος. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 10:08
   Σύνδεσμος

   Χαρίκλεια Ρουπάκα λέγεται η Αλεξίου. Αλλιώς θα είχες τον ανδροδιώχτη αν ήταν το πραγματικό της όνομα Αλεξίου που βγαίνει από τον Αλέξανδρο. Τα επίθετα έχουν άλλη ερμηνεία. Άρα, το κακό σταματάει εδώ. Ήρθε η ώρα να αναλάβεις νέες ευθύνες και να τελειώσει το γλέντι. Όλα τώρα σοβαρεύουν. Δεν θα είναι όμως άσχημα τα πράγματα,. Θα είναι καλύτερα απ’ ό,τι τα φαντάζεσαι και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Επειδή δεν είχες μωρό και αναφέρεται στο μέλλον ένιωσες ότι ήταν το ανιψάκι σου, διότι αυτό σου έδωσε το ερέθισμα να πιάσεις παιδί και να νιώσεις την αίσθησή του. Θα τα καταφέρεις Έλενα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 10:21
    Σύνδεσμος

    Μ’ εκανες και γέλασα!!! Δηλαδή αναφέρεται στην πιθανότητα να κάνω παιδί στο μέλλον; Ή αναφέρεται σε σχέση γενικότερα;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 10:24
     Σύνδεσμος

     Γέλασες φαντάζομαι με την έννοια ότι μέχρι τώρα είχες πίκρες και γέλασε λίγο το χειλάκι σου. Όχι ότι σου φάνηκε παράδοξη ή αστεία η ερμηνεία. Εννοώ αυτό που κατάλαβες. Ότι θα κάνεις οικογένεια.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 10:28
      Σύνδεσμος

      Θα θελα να κάνω σχέση αλλά δεν είμαι έτοιμη για οικογένεια!!!

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 10:32
       Σύνδεσμος

       Επεδίωξε λοιπόν αυτό που πραγματικά θέλεις και η μοίρα θα πει την τελευταία κουβέντα.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 20:33
        Σύνδεσμος

        Οτι είναι να ρθει καλοδεχούμενο. Το μόνο που θα θελα και εύχομαι είναι να ναι μόνο για καλύτερα.

        Απάντηση
        • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 12:29
         Σύνδεσμος

         Κάποτε, όταν το βιολογικό σου ρολόι σημάνει θα θέλεις και το παιδί. Τώρα, που είσαι μικρή, επεδίωξε τη σχέση.

         Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Μάρτιος 2018 στο 13:45
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Σήμερα ξημερώματα δευτερας ονειρεύτηκα ενα παραξενο κ κάπως εντονο όνειρο.
  Θα σας το γράψω, μιας π το θυμάμαι,,,ας πάρει κ την ιδια ερμηνεία μέ τα αλλα ονειρα μ,
  δε πειράζει. Ειδα λοιπόν πώς βρισκόμουν σε ενα παλιό σπίτι, όπου βρισκόταν παλιά
  Πριν καπια χρονια μια θεια μ εκει, τωρα δε μενει άλλο εκεί,..είδα λοιπόν εκεί στο σπίτι αυτό
  μια άγνωστη κοπελα να είναι εγκυος,,φένονταν φουσκωμενη,,αυτή πρέπει να ήταν ξένη,
  τουρκαλα, κατι τετιο …Ήταν λεπτη μελαχρινή κ φορούσε νομίζω ενα πουλοβερ,,αυτή
  Στο όνειρο ήταν ταχα γυναίκα τ αδερφού μ, κ Ο αδερφος μ περιμενε να γίνει τάχα πατέρας.
  Μετα την ειδα στήν κουζίνα τ σπιτιού να κάθετε σε μια καρέκλα Κ να χαϊδεύει Την κοιλια της
  Κ σε καπια στιγμή εγώ Την ρωτησα ,,άν το μωρο είναι αγόρι η κορίτσι,,εγω Στο όνειρο το
  φανταζόμουν κορίτσι Κ ελεγα κορίτσι θα κάνει..αυτή Μ απαντησε,,ναι ίσως να είναι κορίτσι,,
  Μετα απο λίγο ειδα ενα αγνωστο άνδρα να τής πιάνει Την κοιλια κ να την χαϊδεύει, ψηλαφουσε το μωρό δλδ. Εκείνη Την στιγμή σαν να ηθελε να το γενησει κ ειδα τον αντρα να τής πιάνει τα γενητικα οργανα κ να της τα ανοιγει με σκοπό να βγάλει το κεφάλι Του μωρού έξω…
  Ειδα οτι τράβηξε τι μωρό κ το εβγαλε, κ ειδα ότι το πηρε ενας θειος μ στα χερια κ ειπε αγόρι
  ειναι,,κ το εδωσε στον αδερφό μ να το πάρει αγκαλια. Το μωρο υποτίθεται ήταν ξανθό Κ εμοιαζε στο αδερφό μ..Εκείνη την στιγμή π το έδινε ο θείος μ στα χερια τ αδερφού μ,,σαν να το τραβηξε φωτογραφια Την ωρα π το έδινε, όπως τραβάνε τα μωρα φωτο Την ωρα π γενιουντε κ τα δίνουν Στη μητερα τους. Αργοτερα κοιταξαμε Την φωτογραφία αυτή Κ μεσα σε αυτή φενονταν 3 πρόσωπα να μοιάζουν Στο μωρο καταπληκτικα. ενα ηταν το δικο μ, το αλλο ήταν μιας ξαδερφης μ, κοπελα τ θείου μ, κ το αλλο,φένονταν ενα μωρό ξανθό π έμοιαζε καταπληκτικα με τον αδερφό μ,νομίζω όταν ήταν μωρό. Αργότερα είδα ότι στην κουζίνα ήταν μια άγνωστη γυναίκα κ γω τις ελεγα ότι τωρα π ο αδερφος μ εκανε αγορι,,τωρα δε υπάρχει πρόβλημα για μένα, ίσως εγώ τωρα να υπάρχει μια πιθανότητα να κάνω κορίτσι, να κάνω το αντίθετο,,η ίσως κ να κανω κ γω αγόρι ή να κάνω όλο αγόρια ,,Αυτό μπορεί να είναι κληρονομικο ,αυτα είναι ζωναρια η κοιταρα π δε αλλάζουν. Αυτό το ελεγα συνέχεια στον ύπνο μ κ το θυμάμαι έντονα,,μετα ειδα κάπου μεσα σε μια αιθουσα σχολίου πολλα ξανθα αγοράκια,
  λιγο παχουλα, όχι κ τοσο ομορφα,,κ Ο θείος Μ τα κοιτούσε κ ελεγε ότι μοιάζουν πόλι Του
  αδερφού μ κ σε αλλα ξαδερφια. Μετα είδα πάνω σε ενα κρεβάτι νοσοκομείου μια γυναικα
  να κρατα ενα μωρο μελαχρινό άσχημο,,κ ότι αυτό το μωρό ήταν ο αδερφό Μ μικρός κ αμα μεγάλωνε θα αλλαζε .ποιό δίπλα είδα Κ ένα μωρο κοριτσάκι στα ροζ, νομίζω ντυμένο. Τέλος πάντων, ύστερα από αυτό ειδα ότι μεσα σε αυτή την φώτο Π ειχε τραβήξει πρίν ο θείος μ,
  Φενομουν εγώ με τα ποδια κ τα χερια τεντωμενα, φορουσα ενα άσπρο πουκάμισο, π ήταν ανοιχτό μπροστα κ φένονταν ολο μου το στηθος,,,οι άλλοι έλεγαν ότι δε ειναι ωρεα η φώτο αυτη κ οτι επρεπε να προσεχω,,αντί για το μωρο τραβηχτηκα εγώ, ,,αργότερα ειδα ότι αυτή την φωτο την κτρατουσε Ο θειος μ στα χερια κ την απεχθανονταν δε την ηθελε,,εγώ φοβόμουν ότι θα δημιουργησει φασαρια τωρα ,,ο αδερφός Μ σε καποια στιγμή ειπε,,ασ προσεχα να καλυπτα το στηθος μ. ο θείος μ νομίζω στο ύπνο μ γελουσε σαρκαστικα, κοιτωντας την φωτο.αλλα δε θυμάμαι τη συνέχεια η ξύπνησα. Θέλω να σημειώσω ότι αυτός ο θειος ηταν ενας απο αυτους τους 2 που δημιουργούν τα προβλήματα μαζι μ,,,όχι αυτος με το συνοικεσιο…κ το αλλο π θελω να σας πω είναι το μωρό όταν γεννηθηκε φένονταν μεγαλύτερο
  Από το κανονικο .φενονταν για7,8 μηνες κ πάνω. τι να σημαίνει αυτό το όνειρο,,μπορείτε να με βοηθηστε,,γιατί εχτές βράδυ κοιμήθηκα με ανχος κ φόβο,,φοβάμαι τούς θείους μ, αυτό πρέπει να δειχνει Κ τι όνειρο Στο τέλος, από οτι καταλαβα. Τί ερμηνεία θα δίνατε σε αυτό το όνειρο.?
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 18:33
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα valanto μου!
   Και αυτό το όνειρο, δείχνει τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Έχουν τις ρίζες τους από παλιά γι αυτό και είδες εκείνο το σπίτι που έμενε παλιά η θεία σου. Αλλά να ξέρεις ότι και ο αδερφός σου αντιμετωπίζει προβλήματα. Πιστεύω ότι αυτός ο θείος σου δημιουργεί πρόβλημα και στον αδερφό σου. Από ότι καταλαβαίνω με τον αδερφό σου, δεν πρέπει να υποστηρίζεται και πολύ ο ένας τον άλλον.
   Το όνειρό σου είναι πολύ μπερδεμένο, φαίνεται ότι έχεις πολύ άγχος, όπως και ο φόβος σου φαίνεται σε κάποια σημεία. Νιώθεις ότι δε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις οικογενειακές δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις. Γι αυτό σκεφτόσουν τη κληρονομικότητα. Σαν να νιώθεις καταδικασμένη λόγω τις οικογένειάς σου για όσα περνάς. Έχεις πιστέψει ότι δε θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Νιώθεις εκτεθειμένη απέναντί τους, όχι άδικα όμως. Δε σε υποστηρίζουν, το αντίθετο θα έλεγα.
   Πρέπει να προσέξεις την υγεία σου κορίτσι μου, σωματική και ψυχική. Ζήτησε βοήθεια από κάποιο έμπιστο άτομο ή από κάποιον ειδικό. Προσπάθησε να απομακρυνθείς από αυτή την οικογένεια μόνο κακό σου κάνουν!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 19:18
    Σύνδεσμος

    Καλησπερα κατερινα, πραματικα πεφτεις μεσα,,,τα πραματα είναι δυσκολα Στο σπίτι για μενα, ή οικογενια μ δε με υποστηριζει καθόλου, μιλάμε πόλι λίγο μεταξύ μας, ο αδερφός Μ όπως λέτε εγινε κ αυτος προβλημα τωρα σε μενα, έχει γίνει κάπως κρύος απέναντί μ,δε ξέρω γιατί τό κάνει αυτό,,,εγώ πιστεύω οτι είναι έτσι επειδή συνεργάζεται πόλι με τους θείους τωρα τελευτεα, επειδή βοηθάνε σε καπια πράματα στο σπίτι, είναι κ αυτοί επίσης τό ιδιο, κρυοι, γι’αυτό πιστεύω ότι έχει γίνει έτσι Ο χαρακτήρας Του. Αλλα πιστεύω όταν φύγω μακριά τους, όταν θα τούς λειψω θα τό καταλάβουν αυτό,τι έκαναν,,έξαλου Κ ή κ.νεκταρια ΤΙΣ ιδιες περίπου ερμηνιες Μ έχει δώσει,,μ πε να γράφω μόνο τα ξεκαθαρα ονειρα,,γιατί ολα μ τα ονειρα περνουν τις ιδιες ερμηνιες. Αυτα τα όνειρα π βλέπω, οφείλονται στήν κατάθλιψη,η μήπως είναι κ από την επιρροη φαρμάκων?τα ψυχολογικά φαρμακα επηρεάζουν τό υποσυνείδητο?ενω Την ωρα π ονειρεύομαι τα θυμάμαι έντονα, μόλις ξυπνήσω θυμάμαι μόνο λίγο η τίποτα,,.Άλλες φορες πάλι, άν ενα όνειρο τό θυμάμαι μέχρι τό μεσημέρι περίπου κ δε τό γράψω η το ξεχάσω, σβήνει τελιωσ από τη μνήμη μ κ δε θυμάμαι απολύτως τίποτα,,πού οφείλετε αυτό?Παλιά ΔΕ μ συνεβενε αυτο. Ειχα έντονη μνήμη. Ευχαριστώ να στε καλά καλή συνέχεια.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 17:44
     Σύνδεσμος

     Γεια σου valanto μου! Σίγουρα η ψυχολογική μας κατάσταση επηρεάζει και τα όνειρά μας. Κι όσο πιο φορτισμένοι και αγχωμένοι είμαστε, είναι λογικό να μη βλέπεις ξεκάθαρα όνειρα αλλά μπερδεμένα ή και εφιάλτες.
     Όσο γι αυτό που λες ότι τα ξεχνάς, είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλους μας. Γι αυτό λένε ότι καλό είναι να τα καταγράφουμε το πρωί. Αφενός για να μην τα ξεχνάμε και αφετέρου γιατί έτσι εκπαιδεύεται ο εγκέφαλος και θυμόμαστε περισσότερα.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 στο 11:28
  Σύνδεσμος

  Καλημερα

  Ειδα οτι ειμουν με την κορη μου στην Γερμανια στο μερος που μεγαλωσα. Ηταν νυχτα. Πηγα και την εδειξα το σπιτι που μεγαλωσα αλλα δεν ηταν αλλο εριπιο αλλα μοντερνο και ειχε ανοιξει μια ομορφη καφετερια εκει. Περπατησαμε λιγο και καθησαμε στην ακρη του πεζοδρομιου σε μια οδος με πολυ συνγκενονια. Ειχα εναν φραπε γλυκο διπλα μιυ αλλα δεν τον ηπια. Το παιδι ηταν ετοιμο να μιλησει να μου λυσει τις αποριες που εδω και πεντε χρονια με βασανιζουνε. Βολευτηκα λοιπον φορουσα ενα μπικινη και ειδα οτι ειχα αδυνατισει αρκετα. Ετοιμη να την ακουσω ηρθανε δυο αστυνομικοι και μας διωξανε παρολου που δεν ενοχλουσαμε. Καθησαμε σε ενα μεγαλο αμαξη αυτη στην θεση του οδηγου και εγω στον συνοδηγο. Το αμαξη ηταν στν μεση του δρομου και ενοχλουσε τα αλλα αμαξια αλλα δεν με ενδιεφερε το παιδι με κοιταξε στα ματια να μου πει γιατι εφυγε τοτε. Ακουω ενα μωρο να τσιριζει που σιγουρα δεν ηταν το δικο μου. Βγαινω απο το αμαξη και βλεπω ενα μωρο παρατιμενο στο καροτσι του στον δρομο. Ηταν κοριτσι , περιπου δυο χρονων πολυ αδυνατο και βρωμικο βρομουσε. Ειχε κοντα ξανθα μαλλια το προσωπο δεν το ειδα. Ουρλιαζε και ο κοσμος που περνουσε δεν το εδεινε σημασια η μανα του πουθενα.Βρεθηκα σε διλυμμα: Απο την μια η κορη μου με περιμενε να μιλησουμε επιτελους το αμαξη εμποδιζε και ηξερα οτι θα ερθει η αστυνομια απο την αλλα δεν μπορουσα να αφησω το μωρο μονο του. Αποφασισα να τακτοποισω το μωρο.Το πηρα αγγαλια εκεινο ησηχασε. Δεν θυμαμε αν του πηρα κρουασαν να φαει.Δεν ηξερα τι να το κανω να το πηγαινα στην αστυνομια; Με το μωρο στην αγγαλια χτυπησα το κουδουνι μιας θειας μου. Ηξερα οτι θα το προσεξει. Ανοιξε η ξαδελφη μου την πορτα η ξαδελφη μου ηταν πολυ χοντρη. Το υποδεχτηκανε το κοριτσακι με πολυ αγαπη. Ειχε λανει και κακα εγω δεν το αλλαξα αλλα ηξερα οτι η θεια και η ξαδελφη μου θα το κανουν μπανιο θα του δωσουνε να φαει και θα το αγαπησουν οτι χρειαζετε ενα μωρο. Αφου το τακτοποιησα ησηχασα και ετρεξα στο αμαξη οπου ηταν η κορη μου. Με κοιταξε σαν να λεει λυπαμε αλλα δεν θα σου πω τωρα. Ηξερα οτι εχασα την ευκαιρια μου να μιλησουμε και ρισκαρα και το αμαξη αλλα επρεπε να φροντισω το μωρο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 στο 11:39
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να αφήσεις το μωρό και να δεις την κόρη σου. Για σένα αυτό είναι το σημαντικό. Όμως, κάθε εμπόδιο για καλό. Καλό είναι να πας στη Γερμανία να τη συναντήσεις. Δεν είναι πια μικρό παιδί. Θα σου μιλήσει αλλιώς. Έχει μεγαλώσει και μπορεί να κρίνει τα πράγματα αντικειμενικά, όχι όπως της τα παρουσιάζουν. Θα πρέπει όμως να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί της. Δεν πάει να καίγεται ο κόσμος, εσύ θα επιμείνεις. Θα της εξηγήσεις γιατί έλειπες, ποιος έφταιγε. Δες κάποιες μελοδραματικές ταινίες και πάρε ιδέες που οι μητέρες γυρίζουν μετά από χρόνια και διεκδικούν το παιδί τους. Τελικά αυτά τα έργα τα λένε μπούρδες, αλλά είναι βγαλμένα από τη ζωή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 08:27
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια! Ειδα χθες βραδυ οτι το μωρο μιας συναλελφισας μου( τωρα ειναι μηνων αλλα εγω το ειδα 2-3 χρονων) να με φιλαει και να μου λεει αγαπωσε και ηταν η πρωτη φορα που μιλουσε και μου μιλησε εμενα και εδειχνε να με αγαπαει πολυ!

  Απάντηση
   • Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 στο 19:55
    Σύνδεσμος

    Να σου πω κατι Νεκταρια μου που δεν σου το ειπα, το μωρο της συναδελφισας μου ειναι αγορι, ενω στο ονειρο το ειδα οτι ηταν κοριτσι… αλλαζει η ερμηνεια του;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 22 Μάιος 2018 στο 10:07
     Σύνδεσμος

     Δεν αφορά λοιπόν το συγκεκριμένο μωρό. Μπορεί να πρόκειται για το παιδί που θα κάνεις εσύ ή κάποιο παιδί από το οικείο περιβάλλον.

     Απάντηση
   • Τρίτη, 22 Μάιος 2018 στο 10:51
    Σύνδεσμος

    Μαλλον θα αφορα το δικο μου που αν το θελει ο Θεος θα κανω σε καποια στιγμη της ζωης μου γιατι δεν παει το μυαλο μου σε καποιο αλλο ατομο, αλλα γιατι να δω αυτο το ονειρο; Ενοειται οτι θα το αγαπω…

    Απάντηση
    • Τρίτη, 22 Μάιος 2018 στο 10:59
     Σύνδεσμος

     Διότι όλες τις επιθυμίες μας και όσα καταφέρουμε κάποτε να κάνουμε τα βλέπουμε προτού γίνουν. Όταν αργεί ο καιρός βλέπουμε ότι αυτό το παιδί το έχει άλλη. Όταν κοντεύει, το παιδί στα όνειρα γίνεται δικό μας.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 στο 19:04
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Χθες το βράδι είδε η γιαγιά μου όνειρο ότι πήγα να την επισκεφθώ και κρατούσα ένα μωρό που είχε 2 φουσκάλες στο πρόσωπο μια μεγάλη μαύρη και μια πιο μικρή. Μου λέει «τί είναι αυτό που μου έφερες»; και ξύπνησε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 17:38
   Σύνδεσμος

   Το μωρό σαν προσφορά είναι η ανοησία. Όταν δίνεις ένα μωρό στο άσχετο είναι η ανοησία. Μωρός= ανόητος. Οι φουσκάλες δείχνουν επιδείνωση του προβλήματος. Δες λοιπόν που κάνεις λάθος.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 στο 11:50
    Σύνδεσμος

    Δεν της το πρόσφερα. Πήγα να την επισκεφτώ και το κρατούσα. Δεν της το έδωσα. Τί είναι αυτό που μου έφερες εννοούσε τί είναι αυτό που έφερες μαζί σου. Δεν ξέρω αν αλλάζει το νόημα ή αν παραμένει ίδιο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 στο 09:23
     Σύνδεσμος

     Κακώς που το κράτησες. Έτσι όπως ήταν έπρεπε να φύγει από τα χέρια σου. Καλό θα ήταν να της το έδινες. Όμως, από κάτι άλλο απαλλάχτηκες. Καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Σου έμεινε το μωρό κι αυτό κάπως επιδεινώνει την κατάσταση εξαιτίας αυτών των φουσκαλών.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 στο 10:13
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Σημερα ειδα ενα πολυ ομορφο μωρο πολυ γλυκο με λευκο κ ροζ φορμακι! Ημουν σε νοσοκομειο υπηρχαν γιατροι οι οποιοι πηραν το παιδι το εβαλαν σε μια γαστρα με νερο στο φουρνο για να το ψησουν. Αρχισα να φωναζω ακουσα την αδερφη μου να τοθς λεει: ο Δημητρης θα σας κανει μηνυση (ο Δημητρης ειναι ο αντρας της). Μετα ειδα μια κατσαρολα με ντολμαδακια πηγα ν την βαλω στην τσαντα μου αλλα δν γινοταν ημουν στην κρεβατοκαμαρα της αδερφης μου με αλλα ατομα τον ενα που φορουσε μαυρα τν φοβομουν λιγο. Ξανα κοιταξα την κατσαρολα και αρχισα να τακτοποιω τα ντολμαδακιαωγτωσαν να ειχανε μαζευτει. Εννοιωσα μια ανακουφηση στο τελος οτι οκ τα εσωσα καπως τα ντολμαδακια!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 στο 14:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα κ. Νεκταρια και καλη χρονια!
  Το 18 να ειναι η χρονια που θα σας φερει οσα ποθειτε! Λοιπον,χρειαζομαι τα φωτα σας!Ειδα στον υπνο μου οτι ημουνα στο νηπιαγωγειο και ηταν μερικα παιδια δημοτικου και ενα μωρακι που κοιμοτανε . και εγω λεω » φερτο μου λιγο να το παρω αγκαλια» και αυτο ηταν χαρουμενο που το πηρα αλλα μετα ιδρωνε και ξιδρωνε και του λεω εκαμες τα κακακια σου; και αυτο εκλαιγε πολυ γοερα και το παω στην αλλαξιερα και ειχε τοσα πολλα κακα , που τα εκανε ολα χαλια και απλωθηκαν τα κακα ολουθε και εκλαιγε το σκασμενο με λυγμους κ δεν καθοτανε να το αλλαξω και εγω τοτε πελαγωσα απο το πολυ σκατο, που ξεχασα να φορεσω γαντια κ μια συναδελφος με κοιταζε σαν να ειμαι σιχαμενη. Και τελικα πηρα χαρτι κουζινας κ του σκουπισα τον πωπο και την αλλαξιερα και τριγυρω οπου ειχε λερωσει ,αλλα παλι ειχε παντου κοπρανα. Τα κακα δεν βρωμαγαν για καποιο λογο , ενω τα βρεφικα κακα παντοτε βρωμανε μεχρι λιγοθυμιας. Δεν θυμαμαι κατι αλλο παρα μονον αυτα. Τι μπορει να σημαινει; Σας ευχαριστω πολυ.

  Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 21:09
    Σύνδεσμος

    Καλησπερα κ. Νεκταρια. Ναι δουλευω σε νηπιαγωγειο προσωρινα.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 στο 09:24
     Σύνδεσμος

     Τότε το όνειρο αφορά τη νέα σου δουλειά. Το είδες με τέτοιο τρόπο διότι είναι κάτι καινούριο για σένα και δεν έχεις ακόμη συνηθίσει.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 8 Ιανουάριος 2018 στο 14:40
  Σύνδεσμος

  Χρονια πολλα, ειδα χθες βραδυ οτι ημουν στην θαλασσα και κρατουσα ενα μωρο στην αγκαλια μου και ηταν πολυ ησυχο, αισθανοταν ωραια μαζι μου οπως και εγω, η θαλασσα ειναι υπαρκτη στην πραγματικοτητα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 στο 16:28
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Αγάπη και καλή χρονιά!
   Αν θέλεις να κάνεις παιδί, το όνειρό σου δείχνει ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσεις να κάνεις. Αλλιώς, κάτι καινούριο που θα κάνεις, μία νέα αρχή, θα φέρει όμορφα πράγματα στη ζωή σου και ηρεμία.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 στο 22:09
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι ειχα αγκαλια ενα μωρο, που δεν ηταν δικο μου αλλα μιας ξενης γυναικας. ηταν μεγαλοσωμο με κατι τεραστια γαλαζια ματια κ με αγκαλιαζε κ με φίλαγε στα μαγουλα. φαινοταν πολυ χαριτωμενο κ εδειχνε να με αγαπουσε πολυ. τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
   • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 16:39
    Σύνδεσμος

    Ξέρω τον κανονισμό αν ήταν κυριακάτικο δεν θα το έγραφα καν. Θα μου απαντήσετε;

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 στο 10:24
     Σύνδεσμος

     Υπάρχουν και καινούριοι που δεν το γνωρίζουν, πως να το ξέρουμε εμείς ότι εσύ το γνωρίζεις; Θα γράφεις είδα αυτό το όνειρο (δεν είναι κυριακάτικο) ,…
     Τέλος πάντων θα σου πω: Αναλαμβάνεις ξένες εκκρεμότητες αλλά τις διεκπεραιώνεις με τον καλύτερο τρόπο.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Νοέμβριος 2017 στο 16:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, εχθές το βράδυ είδα στον ύπνο μου το εξής: ονειρεύτηκα ότι ήμουν έγκυος και περίμενα ανα πάσα στιγμή να γεννήσω, εν τέλη γέννησα ένα πολύ όμορφο αγοράκι και δεν χόρταινα να το έχω αγκαλιά όταν κάποια στιγμή κάποιοι άγνωστοι άνθρωποι (αρκετοί σε αριθμό) και με κάποιου είδους συγγένειας μεταξύ τους, μου πήραν το μωρό από τα χέρια και μου φώναζαν ότι δεν το αγαπάω και ότι θα μου το πάρουν. ξαφνικά άρχισε το μωρό να κλαίει και εγώ επίσης να φωνάζω και να κλαίω να μου το δώσουν πίσω. άρχισα να τους κυνηγάω για να πάρω πίσω το μωρό και βρέθηκα σε μια περιεργη παραλία με έναν γκρίζο-κόκκινο ουρανό και έναν τεράστιο μαύρο ήλιο. Όταν καποια στιγμή αναρωτήθηκα που βρισκομαι, ένας κύριος με μακριά γένια και άσπρο μανδύα ήρθε δίπλα μου και μου έπιασε το χέρι και μου έδειξε προς τον ουρανό. ξύπνησα με ενα μεγάλο κενό και αίσθημα λύπης.τι μπορεί να σημαίνει άραγε; Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Αν μείνεις έγκυος θα αποβάλλεις. Αυτό είναι το όνειρο που βλέπουν όσες χάνουν το μωρό τους. Ο μαύρος ήλιος, η γκρίζα ακρογιαλιά. Αν δεν είσαι έγκυος, πρόκειται για κάποια απώλεια, όχι θάνατο. Αυτός που σου έδειξε τον ουρανό σου είπε ότι εσύ δεν φταις, ήταν θέλημα του θεού. Το φανέρωσε άλλωστε η στιγμή που ξύπνησες. Πάντα η κενότητα δείχνει ότι κάτι χάνεται ή δεν υπάρχει, μέχρι ένα άλλο όνειρο να αλλάξει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση και να μας φέρει πίσω ό,τι χάσαμε. Αν σκοπεύεις να μείνεις έγκυος ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Σεπτέμβριος 2017 στο 18:14
  Σύνδεσμος

  Καλή σας μέρα. Είδα στον ύπνο μ σήμερα ένα παράξενο όνειρο και ζητώ την ερμηνεία σας.Ειδα πως ένα ζευγάρι ανδρόγυνο π ειναι γειτονοι μ αλλά δε έχουμε τωρα πολλές επαφές, είδα πως στο ονειρο είχαν ένα μωρό κοριτσάκι, πολι ομορφο, το είδα σαν μικρό μωρό 2εως3 μηνών, κ οτι ήταν δικό τους. Αυτοί στην Πράγματικοτιτα εχουν 2 κορίτσια μεγάλα σπουδασμενα κ έχουν κ φίλους, στο όνειρο ειχαν3κοριτσια κ εγώ απορουσα πως τωρα σε τέτοια ηλικία κάνανε μωρό κ βγήκε πάλι κοριτσι. Θυμάμαι το επεζαν στα χέρια, κ καποιοι είπαν η εγώ δε θυμάμαι, ότι ήθελαν αγόρι τώρα κ βγήκε πάλι κοΡίτσι. Μετά παρακάτω είδα ότι ο αδερφός μου σαν να ήταν έγκυος η είχε μωρό δικό του, κ εμείς τον,μαλωναμε να πάει να βρει δουλια να δουλέψει, αλλιοσ πως θα συντηρεισε το μωρό.ο αδερφος μ φενονταν λίγο σαν στενοχορημενος, η δε ήθελε να πάει για δουλειά, αλλά μετά με το ζόρι άνοιξε μια πόρτα κ είπε ότι θα πάει να δουλεψει εκεί που δουλεύω εγώ, κ για σας βοηθήσω πιο πολύ τη δουλια μ τη λένε, προφιελ. Πάνω κάτω έτσι το θυμάμαι το όνειρο λίγο. Μετα σαν να ήταν στο σαλόνι του σπιτιού μ ο αδερφός μ,ενώ εγώ ήμουν στο κρεβάτι, σανμισοξιπνια δε θυμάμαι κ καλά, αλλά αυτό μ φάνηκε λίγο σαν ήταν πραγματικοτητα. Άκουγα το αδερφο μ να μιλάει με τη μάνα μου κ έλεγε η μάνα μ γιατί γυρισες τόσο νωρίς απ την δουλια, η ώρα είναι 9:30η 9κκάτι. Εγώ απορησα κείπα τι ακομα 9ειναι η ώρα, εγώ έχω τωσες ώρες που κιμαμε. Μετα ξανακοιταξα διπλα σε ένα ράδιο ρολόι που έλεγε τιν ώρα με γραματα, κ εγραφε 12κκατι η 12:30δε θυμάμαι. Εγώ είπα ότι η ώρα είναι 12….τι να σημαίνει αυτο με το μωρό, με παραξενεψε λίγο. Μετα όταν άνοιξα Τα μάτια μ είδα δίπλα στον τοίχο, σε3μικρεςεικονιτσες π έχω να περπατανε 2μαυρα κάτι σαν αράχνες φενονταν, της πέράσα για αληθινές κ φοβήθηκα κ είπα τι δουλια έχουν αυτες οι αράχνες εδώ πέρα, αλλά μετά όταν πέρασαν πάνω από τηνεικόνα του Χριστού έγιναν κάτι σαν σκιές κ εξαφανίστηκαν.αυτό έγινε στην πραγματικοτητα, ήμουν ξύπνια, γιαυτό μετά κ φοβήθηκα. Πρώτη φορά μ συνεβη τέτοιο πράμα. Μπορείτε να μου πείτε τι να σημαίνει αυτο. Ελπίζω να μην είναικάτι κακό. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Σεπτέμβριος 2017 στο 09:51
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο είναι πάρα πολύ ακαταλαβίστικο. Δεν καταλαβαίνω την ιστορία του. Ο τρόπος γραφής του δεν με βοηθάει να βγάλω άκρη, τόσο μάλλον να δώσω ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 7 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:31
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα κ νεκταρια. Σε τι είναι ακαταλαβιστικο,δλδ, κ σε τι δε σας βοηθάει ο τρόπος γραφής, τα γεγονότα τα έχω γράψει ολα κατά σειρά, σε τι σας μπερδευω δλδ?να μ πειτε που είναι το λάθος να το διορθώσω.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 7 Σεπτέμβριος 2017 στο 11:16
     Σύνδεσμος

     Πέφτουν όλα στα μάτια μου και γίνεται η αλληλουχία των γεγονότων πολύ γρήγορα. Σαν να ρίχνεις σε ένα πιάτο όλα μαζί τα υλικά. Δεν ξέρω τι φταίει. Δες μήπως χρειάζονται περισσότερα σημεία στίξης ή λίγο πιο προσεκτική εξιστόρηση του ονείρου. Θα το ξαναδιαβάσω με ηρεμία κάποια άλλη στιγμή και θα δώσω ερμηνεία. Αυτή τη στιγμή αδυνατώ να βγάλω άκρη. Τόσα όνειρα σου έχω ερμηνεύσει. Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα. Μην διορθώσεις κάτι. Θα το δω κάποια άλλη στιγμή.

     Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 στο 20:07
   Σύνδεσμος

   Γειά σας.κ.νεκταρια αυτό το όνειρο ποτέ θα μου το ερμηνευσετε σωστά?έχω την απορία τι να σημαίνει αυτο εκεί με τισ αράχνες πάνω στη εικόνα του Χριστού. Έχω φοβηθεί, δε πιστεύω αν αυτό το σημάδι είναι κατι κακό?

   Απάντηση
   • Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 στο 09:54
    Σύνδεσμος

    Διαβάζοντάς το με ιδιαίτερη προσοχή το όνειρο δείχνει ότι κάθε κακό θα φύγει με τη βοήθεια του θεού. Κάθε ψυχή που καταβάλλεται από θλίψη και κατάθλιψη μοιάζει σαν να έχει απομακρυνθεί ο Χριστός. Πώς είναι ένα σπίτι παραμελημένο γεμάτο αράχνες; Έτσι είναι και η ψυχή αυτού που έχει κατάθλιψη. Δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνες και είναι αργά όταν αποφασίσει να το κάνει. Άρα, το όνειρο λέει καθαρά ότι θα γίνεις καλά με την επέμβαση του Χριστού. Πίστεψέ το και θα γίνει. Προσπάθησε να καθαρίσεις αυτή την ψυχή με δύναμη που θα πάρεις από σένα, πίστη και εκείνος θα διώξει κάθε κακό. Κάθε σκιά θα απομακρυνθεί και θα υπάρχει μόνο το φως. Από εσένα εξαρτάται αυτό.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 15:02
     Σύνδεσμος

     Μακάρι να γίνουν.,όλα ετσι οπως λετε, κ οπωσ θέλει ο θεος. Μακαρι να με θεραπευσει, όλα να πάνε καλά,.καλή συνέχεια, κ καλή σας μέρα.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο