Μαχαίρια

Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως αυτόν τον καιρό περνάτε μια στενοχώρια γιατί σας κατέχει μέσα σας η αβεβαιότητα και το χάσιμο της εμπιστοσύνης για πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. αυτό θα σας οδηγήσει σε καυγάδες και μαλώματα. Αν δείτε πως κρατούσατε ένα μαχαίρι και με αυτό τραυματίσατε κάποιο άτομο, αυτό σημαίνει πως θα προξενήσετε κακό σε κάποιον που αργότερα θα λυπηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σας μαχαιρώνουν με ένα μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη στενοχώρια γιατί θα καταλάβετε πως το άτομο που αγαπάτε ή και που είσαστε παντρεμένοι δεν είναι άξιο της αγάπης σας και ο δεσμός σας τη ο γάμος σας θα διαλυθεί. Αν δείτε πως σαν άνδρας τραυματίσατε με μαχαίρι μια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα εκθέσετε άσχημα γυναίκα ή κοπέλα και θα της προξενήσετε μεγάλο κακό. Αν δείτε πως φτιάχνετε ή πουλάτε μαχαίρια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες από μπερδέματα που θα σας παρουσιαστούν στις δουλειές σας και από αναποδιές. Αν δείτε πως σας χαρίζουν ή χαρίζετε μαχαίρι αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ή θα δώσετε στενοχώριες. Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακονίζατε ή τροχίζατε ένα μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως καταστρώνετε ύπουλα και σκοτεινά σχέδια να εφαρμόσετε στην ζωή σας. Αν δείτε πως κρατούσατε ένα μαχαίρι κοφτερό στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να κάνετε κακό, αλλά θα μετανιώσετε γιατί θα το πληρώσετε πολύ σύντομα. Το όνειρο με μαχαίρι είναι πολύ προφητικό και «σημαδιακό». καλό θα είναι ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο να κάνετε πρώτα μια μεγάλη αυτοκριτική στον εαυτό σας και μετά να ξεκαθαρίσετε πολλές καταστάσεις στην ζωή σας γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και τις πιο πολλές φορές φταιτε εσείς. Αν δείτε μαχαίρι σπασμένο και πεταμένο ή πως το σπάζατε ή το πετούσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό θα αρχίσει να φαίνεται στην ζωή σας.

Μαχαίρια

256 σχόλια στο Μαχαίρια
 • Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 στο 00:51
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, χτες βράδυ ονειρεύτηκα πως ήμουν μέσα σε ένα άγνωστο σπίτι, έβλεπα ένα χώρο μεγάλο κ ευρύχωρο ,πρέπει να ταν η κουζίνα, νομίζω, δεν μπορώ να θυμηθώ κ καλά,
  πρέπει να ήταν άνω-κάτω ηκουζίνα , θυμάμαι ερχότανεκει ένα μικρό ξανθό αγόρι, ήταν
  κάπως λίγο πειραχτηρι κ με πείραζε κ με ενοχλούσε συνέχεια, δεν με άφηνε ήσυχη,
  κάτι μ λεγε για την κουζίνα Π δε θυμάμαι, εγώ νευριαζα συνεχωσ…
  Μετά είδα ότι τον αγόρι έφυγε, κ γω από τα νεύρα μ, αρπαξα ενα μαχερι,
  με μαύρη πλαστική λαβιδα κ το πεταξα με νεύρα απέναντί σε μακρινή απόσταση,
  σε ένα λευκο τοίχο. Το μαχερι καρφώθηκε στον τοίχο Κ έμεινε εκεί καρφωμένο,,δε
  Θυμάμαι άν το πέταξα για να καρφωσω το αγόρι, ούτε για πιο λόγο το έκανα αυτό,
  αλλά θυμάμαι ότι την ώρα π το πέταξα, φοβήθηκα μην καρφωσω αυτό το
  αγόρι, αλλά συνηδητοπειησα ότι είχε φύγει μακριά από εκεί. Θέλω να
  σημειωσω ότι το μαχερι αυτό το έχουμε στα αλήθεια σπίτι μας,,
  είναι λίγο μυτερό κ με δοντάκια. Κατω από Τον τοίχο υπηρχαν κάτι σκαλοπάτια στη μέση κενό κ πιο κάτω κ αλλά σκαλοπάτια που οδηγούσαν σε δεύτερο όροφο
  του σπιτιού, το σπίτι δλδήταν διοροφο. Μετα κατέβηκα κάτω στα στα δεύτερα σκαλοπάτια
  κ έβλεπα κάτω στον δεύτερο όροφο καπιους άγνωστους να μ φωνάζουν
  να έρθω μαζί τους για να πάμε κάπου, δεν θυμάμαι που,,,ξαφνικά βρέθηκα έξω σε ένα
  άγνωστο μέρος, κ έβλεπα ένα καράβι, όχι πολύ μεγάλο, μέσα σε θάλασσα, μπήκα
  Κ γω μεσα κ μέσα άν θυμάμαι καλά πρέπει να έβλεπα ένα πρόσωπο κ μ φάνηκε πώς ήταν ή κ Νεκταρία,μαζί με άλλες γυνεκες,,,βλέπαμε την θάλασσα κ ξαφνικά εγώ είδα αντι
  για θάλασσα ένα καφέ σαν λάσπη ή χωμα ήταν, κ μέσα έβλεπα καπια κεφάλια αλωγων να περιφέρονται γύρω γύρω. Πιο πέρα είδα 2 μπάλες φωτος,φωτεινές , που έπεφταν στην θάλασσα σαν να έπεφταν από τον ήλιο. Μετα εγώ ήθελα να βγω έξω από το
  καράβι κ φοβόμουν μήν πέσω μέσα στη θάλασσα ,κ προσπαθούσα να φέρω το καράβι κοντά
  σε ένα τσιμέντο γκρι π ήταν εκεί δίπλα, για να μπορέσω να βγω, αλλά πάλι έβλεπα τη θάλασσα κ φοβόμουν, μία έβλεπα ότι περνούσα απέναντί, μία ξαναμπενα στο καράβι.
  Τελικά είδα ότι είχα βγει, ήμουν απέξω, κ οί αλοι ήταν ακόμα μέσα στο καράβι κ είδα σε κάποια στιγμή ότι φυσούσε δυνατός αέρας κ έβρεχε. Αργότερα είδα ότι ήμασταν όλοι απ έξω κ ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε κ ενώ ξεκινήσαμε όλοι μαζί, εγώ έφευγα μπροστά μόνη μ Κ καμία φορά γυρνούσα πίσω Κ κοιτούσα πού να βρισκοντε ακόμη. Θυμάμαι ότι σε όλη την διαρκια του ονείρου, μετά το ρίξιμο Του μαχεριου, ένιωθα κάπως άσχημα, δεν μπορουσα να κουνηθώ
  η να τρέξω εύκολα. στο τέλος θυμάμαι ότι σαν ή κ Νεκταρία να ανοιξε μία πόρτα,αλλά δεν θυμάμαι που μπήκαμε. Πάντως δε φενονταν σα σπίτι αυτό απέξω, γύρω γύρω ήταν από πέτρα κ στην μέση ήταν μία πόρτα ξύλινη καφέ.εγω εκείνη την ώρα σκεφτόμουν συνεχώς ακόμα το μαχερι στο τοίχο, κ ότι κάποιοι με έπιασαν ή με κατάλαβαν πού το κανα γω. Δε θυμάμαι την συνέχεια παρακάτω. Θέλω να σάςπω ότι αυτό με το μαχερι το θυμάμαι έντονα. Υποθέτω πως αφού του μαχερι χτύπησε στο τοίχο, δεν πρέπει να είναι κ κακο όνειρο.
  Εσείς τι ερμηνεία δίνετε σε αυτό το όνειρο?
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 20:18
   Σύνδεσμος

   Είναι η πάλη που γίνεται μέσα σου να πετύχεις μια ίαση και μια άνοδο στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 στο 12:46
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και χρονια πολλα,η μητερα μου ειδε ονειρο οτι με αγκαλιασε και με χτυπησε με μαχαιρι στην καρδια ο πρωην πεθερος μου,τι μπορει να σημαινει αυτο;
  Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 20:16
   Σύνδεσμος

   Ίσως βρεθεί στο δρόμο σου το άτομο αυτό και να σε πληγώσει ή να σου δημιουργήσει μπελάδες, αν δεν τα πηγαίνατε καλά. Όμως η μητέρα σου θα σου σταθεί. Η μητέρα εδώ μπορεί να είναι και η Παναγία, αν είσαι Χριστιανός.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 στο 14:47
  Σύνδεσμος

  γεια σασ..ειδε ο φιλοσ μου στον υπνο του οτι ειχα σκοτωσει καποιον με μαχαιρι..δεν ειδε πτωμα ουτε εμενα ειδε απλα τουσ αστυνομηκουσ να του δειχνουν το μαχαιρι που ειχε λιγο αιμα πανω και οτι ειναι σιγουρη οτι το εκανα εγω ενω ο φιλοσ μου προσπαθουσε να με δικαιολογηση..

  Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Ιανουάριος 2018 στο 23:57
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου το πρώην αφεντικό μου, που μου είχε κάνει μεγάλο κακό και έχει καταφέρει να μείνει ατιμώρητος λόγω των υψηλών γνωριμιών του, παρόλο που υπάρχουν και επίσημα πορίσματα που τον καταδικάζουν. Είδα ότι είχε μαζέψει όλο το προσωπικό του και του έβγαζε λόγο σε μία υπερπολυτελή αίθουσα. Κάτω από τον λαιμό του ήταν τοποθετημένο ένα μαχαίρι, ενώ πάνω από το κεφάλι του ένα βαρίδι. Τι μπορεί να σημαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Σε βίασε δηλαδή; Εσύ του τα τοποθέτησες στο όνειρο, είναι η τιμωρία που επιβαρύνεται από σένα, εις τέρψη σου. Θα σου πω κάτι και πίστεψε με αν θες. Μερικά δεινά που έρχονται στη ζωή μας τα περνάμε μόνοι μας και δεν τα λέμε στους άλλους. Μερικά έρχονται λόγω εμποδίων, άλλα λόγω δοκιμασίας. Όμως, υπάρχουν ταπεινωτικές καταστάσεις που τους δίνει ο Θεός και δεν ξέρουν από που τους ήρθε. Ίσως μια μέρα τιμωρηθεί. Αν δεν γίνει, σημαίνει ότι έβλαψε μόνο εσένα. Αν διαβάσεις το άρθρο μου Η φιλοσοφία της ζωής θα δεις ότι δεν είναι κακοί αυτοί που μας προδίδουν, μας πονάνε, διότι σε άλλους είναι καλοί και στοργικοί. Αν πρέπει να πληρώσει, θα γίνει μια μέρα ενώπιον του θεού. Αν φταίει θα τιμωρηθεί, να είσαι σίγουρη.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 στο 20:08
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας. Οχι δεν ήταν βιασμός αλλά επαγγελματικός αφανισμός. Το προσπάθησε τουλάχιστον.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 στο 11:07
     Σύνδεσμος

     Το προσπάθησε τουλάχιστον. Αυτή η φράση μας μαρτυράει ότι δεν το ολοκλήρωσε. Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν. Σκέψου να το είχε κάνει!!! Αυτό κάπως θα πρέπει να σε παρηγορεί.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 στο 18:01
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ .ΔΕ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΠΟΥΗΣΟΥΜΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ .ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 στο 17:43
   Σύνδεσμος

   Ήταν μαχαίρι πολεμικό (στιλέτο) ή αυτό που χρησιμοποιούμε για να κόψουμε το ψωμί σαν πριόνι;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 στο 22:52
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Προχτές το βράδυ είδα στον ύπνο μ, ότι ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού μ, ήμουνα στο παράθυρο τησ κουζινας, κειδα ότι ο αδερφός μ, μ απειλουσε με ένα κοφτερο αντικεικενο, δε μπορώ τωρα να πω πως το λένε, πολι πιο μικρό από πριονι, με κοφτερι λεπιδα, σα ξυραφι,με απειλουσε με αυτό ότι θα με καρφωσει, στο λεμο τώρα,έτσι νομιζω, γω αντιστεκομουν κ προσπαθούσα να το αποφύγω με το χέρι, αλλά ο αδερφός μ φενονταν οργισμενοσ, ήταν κ ο πατερασ μ.έκει κ τον επερνε με το καλό,,για να μη με πειραξει, τελικά είδα ότι τον πήρε από μένα κ πηγαν στο σαλόνι κ έκατσαν κ κάτι του έλεγε ο πατερασ μ κ ο αδερφός μ δε φενονταν κ τόσο καλά, φενονταν θυμομενος μαζί μ. Φοβήθηκα λίγο με αυτό το όνειρο, δε ήμουν κ στα καλά μ εκεινεσ τις μέρες, λόγω τις ψυχικησ μου υγειασ, φενετε να κοιμήθηκα ανχωμενη, μάλλον γιαυτό το είδα. Μπορείτε να μου δώσετε μια σαφή απάντηση. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 στο 17:46
   Σύνδεσμος

   Στιλέτο λέγεται. Ο αδερφός σου εδώ είναι ο δυνατός σου εαυτός. Είναι αυτός που σε καθοδηγεί σωστά και πιστεύεις ότι θέλει το κακό σου. Είναι αυτός που σου λέει μερικές αλήθειες, αλλά νιώθεις ότι θέλει να σε σκοτώσει. Αυτό μπορεί να είναι η ανάγκη των χαπιών, άργησες μάλλον να τα πάρεις και αυτή η ανάγκη σε κάνει ευάλωτη, βλέποντας τον δυνατό σου εαυτό να είναι οργισμένος μαζί σου. Μου είπες ότι κάνεις θεραπεία με χάπια. Ναι, μια κατάσταση όπως η δική σου θα μπορούσε να γεννήσει τέτοια όνειρα.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 στο 09:36
  Σύνδεσμος

  Ειδα ότι ήμουν με την μαμα μου την αδερφή μ και κάποιος μας επιτέθηκε χτυπησε την μαμα μου στην καρδια και ηταν και κάποιος άλλος που μαχαίρωσε μαζι μας αλλα δεν θυμαμαι ποιος …και αυτο το ατομο μ ειπε στο τελος ο ενας επρεπε να πεθάνει ενω ο άλλος πέθανε αθώα.. τι σημαίνει;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 στο 14:29
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι απέριψα ένα αγόρι και μετά με κυνηγούσε με ένα μαχαίρι…τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 στο 11:36
  Σύνδεσμος

  Είδα 2 μαχαίρια στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας μου. Δεν τα άγγιξα, τον ένα ήταν ασημένιο και το άλλο με καφέ λαβή και τα δύο κουζινομάχαιρα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:44
   Σύνδεσμος

   Διαμάχες στην προσωπική σου ζωή με την σύντροφό σου, αν έχεις, θα υπάρξουν και θα πέσετε θύματα κουτσομπολιών. Όμως είναι αντιμετωπίσιμες καταστάσεις, διότι δεν υπάρχει αίμα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Αύγουστος 2017 στο 06:06
  Σύνδεσμος

  Ειδα ότι τις τελευταιες μερες ενιωθα οτι κάποιος με παρακολουθει στο γραφειο που δουλευω…για αυτο τα βραδυα τις περισσοτερες φορές κοιμομουν σε μια φιλη μου στη γειτονια μου..ωσπου μια μερα ημουν σπιτι με την οικογενεια μου και ειδα εναν αντρα στον οροφο μας…ειδοποιω τον μπαμπα μου κλειδωνει τις πορτες και εγω παιρνω ενα μαχαιρι…και ξαφνικα εμφανιζεται μια γυναικα με ενα κοριτσακι που μπαινει στο σπιτι μας και αρχιζει να μαχαιρώνει καποιον απο την οικογενεια μου…και στη συνεχεια την μαχαιρωνω εγω και το ιδιο εκεινη και γενικα μαχαιρονομασταν..μεχρι που ξυπνησαμε με κλαματα και πιανοντας την κοιλια μου…τι ειναι αυτο……; 🙁

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Να είσαι έτοιμη για όλα. Το όνειρο σε προειδοποιεί να προσέχεις. Άρα, θα πρέπει να φυλάγεσαι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 στο 12:04
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα όνειρο ότι πήγα να ψωνίσω σε ένα κατάστημα και τελικά δεν πήρα κάτι γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν έχω χρήματα ή όχι. Όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου και να φύγω μέσα στην σακούλα που τα είχα υπήρχαν πράγματα άλλου πελάτη και πολλά μαχαίρια σαν αυτά της κουζίνας στο σπίτι. Τα έβγαλα όλα από τη σακούλα και έβαλα τα δικά μου. Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι έτοιμη για νέα δεδομένα στον εγκέφαλο, να ζήσεις νέες περιπέτειες, να προχωρήσεις ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σου. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να βγάλεις από μέσα σου όσα δεν πρέπει να υπάρχουν, όσα σε σκοτώνουν, όσα είναι ξένα. Μόλις τα ξεχωρίσεις μπορείς να τα πάρεις και να φύγεις.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο