ΔιαφημίσειςΜαστοί Βυζιά

Αν δείτε στον ύπνο σας μαστό ή μαστούς γεμάτους γάλα, σημαίνει πλούτη ευημερία και πρόοδο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας. Αν δείτε όμως ζαρωμένους μαστούς και χωρίς γάλα αυτό σημαίνει φτώχεια και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε μαστούς ζώων παραφουσκωμένους από γάλα να περιμένετε μεγάλη ευημερία στην ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε μητέρα με τους μαστούς της έξω να Θηλάζει το μωρό της, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ευχάριστα νέα για κάποια γέννηση. Αν δείτε μαστούς γυναίκας όλο προκλητικότητα, σημαίνει για σας πως έχετε δώσει μεγάλη σημασία σαν άνδρας στην έντονη ερωτική ζωή και αυτό θα σας ζημιώσει κάποτε. Αν είσαστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε αυτό το όνειρο, σας περιμένει εγκυμοσύνη. Αν μια γυναίκα δει πως από τους μαστούς της θηλάζει μωρό, αυτό σημαίνει γι’ αυτήν μεγάλη στενοχώρια.

Μαστοί Βυζιά

1 2 3

69 σχόλια στο Μαστοί Βυζιά

 • Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 στο 19:26
  Σύνδεσμος

  Εβλεπα σήμερα Τρίτη οτι είχα μεγαλύτερο στήθος. Σαν να είχα κάνει πλαστική και το κοίταζα απο το πλάι στον καθρέφτη και μου φαινόταν όντως μεγαλύτερο αλλά οχι πετυχημένο, φαινόταν λιγο ψεύτικο και σαν να μην είχε ρώγες οπως το κοιτούσα προφίλ! Τι σημαίνει αυτό; επισης στο τέλος του ονείρου θυμάμαι οτι πέρασα δίπλα απο κάποιον και μου είπε «ωραίο άρωμα»!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 στο 12:40
   Σύνδεσμος

   Αυτό το κάνουν αυτές που κάνουν πλαστικές εγχειρήσεις. Αν τους έχεις εκτίμηση ή δεν τα ανέχεσαι αυτά βλέπεις ότι τα βιώνεις. Καμιά φορά όταν δεν εγκρίνουμε κάτι ή όταν μας αρέσει πολύ βλέπουμε ότι τα βιώνουμε. Δεν είναι κάτι σημαντικό.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 στο 15:18
  Σύνδεσμος

  Ειδα πρωινές ώρες μια κοπέλα που μου φάνηκε σαν κάποια γνωστή που κάναμε στο παρελθόν παρέα (Χαραλαμπία) αλλά οχι ακριβώς αυτή, η οποία καθόταν διπλα σε εναν τύπο που κι αυτός μου φάνηκε σαν εναν γνωστό μου (Δημήτρης) λιγο ασχημούλης και αδιάφορος, αυτή λοιπόν καθοταν πολυ κοντά του τον αγκάλιαζε και ακούμπαγε το στήθος της πάνω του (φόραγε μπλούζα) σαν να του την έπεφτε κάπως, αυτός δεν αντιδρούσε ιδιαίτερα αλλά δεχόταν το αγκάλιασμά της. Μετά είδα οτι είχα ακουμπήσει το στήθος μου καπου, γυμνό και λιγο μεγαλύτερο απο οτι ειναι πραγματικά. Το κοίταζα μου φαινόταν ωραίο. Τι ειναι λέτε; και στα δυο κυριαρχούσε το στήθος.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 στο 20:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι η χαρά λάμπει σε μια άλλη κοπέλα με μεγάλο στήθος και όχι σε σένα. Όμως νιώθεις ότι είναι δικό σου βίωμα. Για να γίνει αυτό πρέπει το στήθος να μεγαλώσει, όμως αυτό δεν γίνεται. Το μέγεθος πάει στο πάθος λοιπόν. Άρα, η χαλαρή σχέση γίνεται παθιασμένη στην πραγματικότητα και το μεγάλο στήθος μικραίνει. Άρα, αυτή είσαι εσύ με αντίθετες καταστάσεις. Όμως η χαρά και η απόκτηση σχέσης παραμένει. Η χαρά μεταφέρεται σε σένα. Αν ήδη υπάρχει σχέση θα γίνει πιο ουσιαστική.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 στο 14:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε καλά!!
  Είδα σήμερα ότι ήμουν με την αδερφή μου στο κατάστημα που δουλεύει, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Φορούσε ένα φόρεμα με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ και σε κάποια φάση παρατήρησα ότι για λίγο και θα φαίνονταν το στήθος της και ότι δεν φορούσε σουτιέν. Μετά από λίγο είδα ότι φάνηκε τελικά το στήθος της και μάλιστα ότι φορούσε σουτιέν αλλά ανάποδα και γι αυτό φάνηκε. Εκείνη δεν έδειξε να νοιάζεται, συνέχισε να δουλεύει σαν να μην είχε καταλάβει τι έγινε και τότε πήγα και της είπα, «φτιάξε το σουτιέν σου, θα γίνεις ρεζίλι στους συναδέλφους σου».
  Μετά βρέθηκα σε ένα κατάστημα με εσώρουχα και πάνω στον πάγκο ήταν μία φίλη μου, η ποία υποτίθεται δοκίμαζε ένα φανελάκι ραντάκι , γυρνάει να την δω και μου λέει μεγάλο δεν είναι; Και είχε πέσει η μία ράντα και φαινόταν το στήθος της. Και της λέω «ναι μεγάλο είναι» και σαν να συνεννοηθήκαμε με τα μάτια να πάρει το μικρότερο.
  Τι σημαίνουν αυτά;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 13:24
   Σύνδεσμος

   Μήπως τα πράγματα τα βλέπεις εσύ ανάποδα απ’ ό,τι είναι; Για να μην την νοιάξει δεν είναι αυτή η αλήθεια. Εσύ τα βλέπεις αλλιώς.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 15:05
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου καλησπέρα! Σ’ευχαριστώ για την απάντησή σου! Δεν είχα σκεφτεί αυτή την ερμηνεία. Το στήθος συμβολίζει κάτι συγκεκριμένο; Για πιο θέμα;

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 19:29
     Σύνδεσμος

     Είναι αλληγορικά το στήριγμα και η γαλούχηση μας. Άρα, δεν έχεις γαλουχηθεί σωστά. Πρέπει να σκέφτεσαι την άλλη περίπτωση. Εκείνη να ξέρει τι κάνει κι εσύ να το βλέπεις ανάποδα. Τα έχω ξαναπεί.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 12 Μάιος 2017 στο 01:41
      Σύνδεσμος

      Σ’ευχαριστω Νεκταρια μου!! Καταλαβα ακριβως τι εννοεις!!! Να εισαι καλα!!

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 στο 12:49
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλησπέρα έχω μείνει άφωνη με την ερμηνεία σου είναι ολόσωστη σαν να είσαι στην σκέψη μου μέσα, είπες όσα σκέφτομαι και δεν θέλω αυτή την σχέση. Και επίσεις χθες μια μέρα πριν μου ερμηνεύσεις το όνειρο αυτό του ξεκαθάρισα και εγώ ότι οκ μπορεί να βρισκόμαστε μια δυο φορές το χρόνο είτε στην πόλη σου είτε στη δική μου αλλά αυτό θα είναι σε τελείως φιλικό επίπεδο γιατί δε θέλω και δεν αντέχω μια τέτοια σχέση. Οταν διάβασα αυτά που μου έγραψες αλήθεια σου λέω ανατρίχιασα ήταν σαν να ακούω τις σκέψεις μου. Συνέχησε πραγματικά αυτό που κάνεις γιατί έχεις χάρισμα θεού….

  Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 13:22
   Σύνδεσμος

   Δεν θα είναι όμως για πάντα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος εξασθενεί η μνήμη του λένε. Όσο μπορώ θα ερμηνεύω λοιπόν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 στο 21:22
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια καλήσπερα θα ήθελα και εγώ όπως όλοι βέβαια την ερμηνεία σου. Είδα όνειρο λείπον το παιδί που μιλάμε δεν έχουμε σχεση και δεν θα λέγαμε πως θέλω να είναι στην πόλη μου, μένει αλλού σε άλλη πόλη(και πρόκειται να έρθει άμεσα για διακοπές) και εγώ λέει ήθελα να βγάλω τις τρίχες από το ντεκολτέ μου είχα πολλές τρίχες, και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τις ένιωθα τις τρίχες όταν άγγιζα το σημείο ήταν πυκνές και μακριές παρόλο που κοιμόμουν ενιωθα έντονα την αίσθηση της τριχοφυΐας και αυτό με ενοχλούσε ντρεπόμουν. Μετά ξεκινησα για να πάω στο μπαμπά μου για να ζητήσω χρήματα για αποτρίχωση και είδα ότι το παιδί αυτο ήταν στην πόλη μου μαζί μου και κάπου εκεί είδα τη μητέρα μου να μπαίνει στο σούπερ μάρκετ και του είπα να σκύψει μέσα στο αυτοκίνητο μου να μην τον δει η μητερα μου νομίζω ούτε εμένα ειδε( το αμαξι ηταν παρκαρισμενο εξω απο το σουπερ μαρκετ). Το όνειρο έκλεισε με μένα μονη μου να ζητάω από το μπαμπά μου(ήταν και η μητέρα μου εκεί) χρήματα για αποτρίχωση και μου είπε ότι θα μου δώσει πράγμα που με ανακούφισαι, εκεί ξύπνησα δε ξέρω εάν μού δώσε η όχι.

  Τη ερμηνεία δίνεις σε​ αυτό το όνειρο Νεκταρια μου?

  Σε ευχαριστώ καλό βράδυ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Ντρέπεσαι για το άτομο αυτό που δεν μπορείς να κάνεις σχέση μαζί του, ενώ δεν θέλεις κάποιο από την πόλη σου, που θα μπορούσες άνετα να χαρείς μια σχέση μαζί του. Το όνειρο σε προτρέπει να βρεις ένα παιδί από την πόλη σου. Το σούπερ μάρκετ είναι το έναυσμα να βρεις τον τρόπο να απαλλαγείς από το φυτρωτικό όνειρο. Το όνειρο λέει να συμβουλευτείς τους δικούς σου ανθρώπους και να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση μαζί τους, ώστε να σε ανακουφίσουν και να σου βρουν εκείνοι τη λύση. Το όνειρο δείχνει ότι πολλά βάσανα φυτρώνουν στην ψυχή σου, όσο πιστεύεις ότι θα είστε μαζί. Πώς θα βλέπεστε; Θα έρχεται εκείνος στην πόλη σου, θα πηγαίνεις εσύ στη δική του; Θα έρθει η στιγμή που θα σε κουράσει αυτή η σχέση. Όπως γίνεται συνήθως με τις σχέσεις από απόσταση. Μπορεί να σου δώσει ανασφάλεια ότι δεν είναι πιστός εκεί που βρίσκεται. Όλα αυτά είναι τρίχες που δεν σ’ αφήνουν να χαρείς και ντρέπεσαι γι’ αυτό. Μόνο αν κάνεις σχέση με ένα παιδί από την πόλη σου θα ηρεμήσεις. Άλλοι αντέχουν αυτή τη σχέση δεν τους ενοχλεί. Δεν έχω κάτι κατά αυτών των σχέσεων. Ερμηνεύω το όνειρο, δεν λέω την άποψη μου. Μην παρεξηγηθώ. Ο οργανισμός σου δεν αντέχει μια τέτοια σχέση και στο δείχνει το όνειρο αυτό. Σκέψου τι θα κάνεις λοιπόν. Αφού θα έρθει για διακοπές μείνετε φίλοι, περάστε ωραία μαζί, αλλά μην τον ερωτευτείς. Αυτό σου ζητά το όνειρο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία!!! Απόψε είδα ότι στο δεξιό μαστό μου κάτω απο τη θηλή βγήκε κατι σαν εξόγκωμα που έμοιαζε κι αυτό με θηλή, είχε δηλαδή το ίδιο δέρμα και σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το αφαιρέσω για να το εξετάσω. Στη πραγματικότητα εξετάζω συχνά το στήθος μου και το έκανα και χθες βραδυ. Ειναι κάτι που θα έπρεπε να με ανησυχήσει?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 στο 11:02
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είδα το δεξί μου στήθος να βγάζει γάλα… Το γάλα πήγαινε στα χέρια τη μπλούζα μου…. Δ μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Μάρτιος 2017 στο 10:58
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα αποψε ότι είχα πολύ και ξανθό μαλλί το οποιο το είχα κουρεψει πολυ κοντο .μετα από λίγο μακρυνε κ έγινε κάπως καρέ αλλά ήταν ωραία . Εβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη.μετά ειδα στήθος μου ειχε μια πληγή χωρίς να τρέχει αίμα ..ψηλα στο στήθος ήταν και την ειχε κάνει το σίδερακι από το σουτιέν .. Περνάω δύσκολα σε όλους τους τομείς τής ζωής μου αυτό τον καιρό κ εχω αγχωθει πολύ.. Ευχαριστώ !

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 στο 19:31
   Σύνδεσμος

   Αυτή είναι η ερμηνεία. Ονειρεύεσαι μια καλύτερη ζωή γιατί περνάς αυτά που περνάς.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 στο 22:14
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστω κ Νεκταρια μ αν κ δν το πολυ κτλβ.. ελπιζω να κανω γρηγορα παιδακι.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 στο 21:28
  Σύνδεσμος

  Κ. Νεκταρια θα σας ξαναενοχλησω ειδα αλλο ενα χθες βραδυ. Λοιπον ημουν καπου αγνωστο το μερος στην αρχη ειδα οτι φορουσα μια μπλουζα σαν ροζ χρωμα ( το μισω το ροζ χρωμα) κ πανω σε αυτη ειδα κατι μικροσκοπικα σκουλικια σαν διαφανα αλλα μακρια εβλαλα αμεσος την μπλουζα την πεταξα μετα απο λιγο την ειχα παλι φορεμενη την ξαναεβλαλα κ μετα ειδα τον αντρα μ απεναντι μ κ ενιωσα βρεγμενη την μπλουζα μ βλεπω το στηθος μ κ ειδα σταγονες γαλα μετα αρχισε να βγαινει παρα πολυ γαλα δν σταματουσε υπερβολικο κ ηταν πυχτο κ γυρναω κ λεω στον αντρα μ οτι ειμαι εγκυος ( δν ειμαι) . Μετα μ εφερεν δυο νεογγενητα διδυμα ενα αγορι κ ενα κοριτσι μ ειπαν οτι ειναι δικα μ κ να κρατησω τους ελεγα οχι δν ειναι αλλαστο τελος τα κρατησα ηταν πανεμορφα κ τα δυο τα αγαπησα υπερβολικα συνεχεια τα φροντιζα. Μετα μ τα πηραν παλι τα ζητουσα πισω κ δν μ τα εδειναν αλλα δν εβλεπα κανεναν αλλο εκει τα ζητουσα αλλα δν ξερω απο ποιον καθως δν εβλεπα κανενα. ,( Ηταν πολυ ρεαλιστικο κ οταν ξυπνησα τα εψαχνα) ευχαριστω κ παλι.

  Απάντηση
    • Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 στο 18:21
     Σύνδεσμος

     Το ροζ πρέπει να το συμπαθήσεις αν αποκτήσεις κοριτσάκι, έτσι θα πρέπει να το ντύνεις. Το όνειρο δείχνει αποτυχημένες προσπάθειες να κάνεις παιδί και μια σιχασιά για το ροζ αδικαιολόγητη. Όποιο παιδί και να καταφέρεις να κάνεις θα είναι δικό σου. Έτσι δεν χρειάζεται να το δώσεις κάπου.

     Απάντηση
1 2 3

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *