Μαλλιά
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως έχει όμορφα μαλλιά και τα χτενίζει, σημαίνει πως θα είναι απρόσεχτη στις προσωπικές της υποθέσεις και θα καθυστερήσει την πρόοδο της από αδιαφορία
Για τον άντρα που θα δει πως έπεφταν τα μαλλιά του, προβλέπεται πως θα φτωχύνει λόγω της γενναιοδωρίας του και πως θα υποφέρει από κάποια αρρώστια.
Αν δείτε πως τα μαλλιά σας γίνονται γκρίζα, σημαίνει θάνατο και κολλητική αρρώστια στην οικογένεια κάποιου συγγενή ή φίλου.
Αν δείτε τον εαυτό σας σκεπασμένο με μαλλιά, σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε κακές πράξεις σε τέτοιο σημείο που θα αποβληθείτε από την κοινωνία των συντηρητικών ανθρώπων.
Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα απομονώσει τον εαυτό της σ’ ένα δικό της κόσμο, διακηρύσσοντας το δικαίωμα της να διασκεδάσει όπως θέλει.
Αν ένας άντρας δει πως έχει μαύρα κατσαρά μαλλιά, σημαίνει πως θα ξεγελάσει τον κόσμο με την ευχάριστη συμπεριφορά του. Είναι ακόμη πολύ πιθανό πως θα εξαπατήσει τις γυναίκες που θα τον εμπιστευθούν. Αν μια γυναίκα δει πως τα μαλλιά της είναι μαύρα και σγουρά, σημαίνει πως θα κινδυνεύσει να αποπλανηθεί.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας γυναίκα με χρυσαφένια μαλλιά, σημαίνει πως θα γίνετε άφοβος εραστής και πραγματικός φίλος της γυναίκας.
Αν ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας έχει κόκκινα μαλλιά, σημαίνει πως θα σας κατηγορήσει για απιστία. Τα κόκκινα μαλλιά συνήθως σημαίνουν αλλαγές.
Αν δείτε καστανά μαλλιά, θα είστε άτυχος στην επιλογή της καριέρας σας.
Αν δείτε φροντισμένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, η τύχη θα σας χαμογελάσει.
Αν δείτε πως κόβετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά, σημαίνει πως θα είσαστε γενναιόδωρος σε πολυτέλειες προς κάποιο φίλο. Η λιτότητα θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της γενναιοδωρίας.
Αν δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν ή να είναι μαλακά και πλούσια, σημαίνει ευτυχία και πλούτο.
Για τη γυναίκα που θα δει πως συγκρίνει μια άσπρη και μια μαύρη τρίχα που έχει πάρει από το κεφάλι της, προβλέπεται πως θα διστάσει να αποφασίσει μεταξύ δύο προσφορών.
Αν ονειρευτείτε απεριποίητα μαλλιά, η ζωή σας θα είναι πραγματικό βάρος, οι επιχειρήσεις σας θα πέσουν έξω και ο γάμος θα είναι πρόβλημα.
Αν μια γυναίκα δει πως δεν μπορεί να χτενίσει τα μαλλιά της, σημαίνει πως θα χάσει έναν αξιόλογο άντρα λόγω απρόσεκτης συμπεριφοράς.
Για τη νέα γυναίκα που θα δει στ’ όνειρο της γυναίκες με γκρίζα μαλλιά, σημαίνει πως αυτές οι γυναίκες θα μπουν στη ζωή της σαν εχθροί στις σχέσεις της με κάποιον άντρα συγγενή, ή στις σχέσεις της με τον αγαπημένο της.
Αν ονειρευτείτε πως κουρευόσαστε, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε.
Για τη γυναίκα που θα δει πως τα μαλλιά της πέφτουν και αρχίζει φαλάκρα, προβλέπεται πως θα πρέπει να κερδίσει μόνη της τα απαραίτητα για να ζήσει, επειδή η τύχη έφυγε μακριά της.
Για τον άντρα ή τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει κάτασπρα μαλλιά, προβλέπεται πως θα έχει μια ευχάριστη και χαρούμενη ζωή.
Για τον άντρα που θα δει πως χαϊδεύει τα μαλλιά μιας γυναίκας, προβλέπεται πως θ’ απολαύσει την αγάπη μιας αξιόλογης γυναίκας που θα τον εμπιστευθεί παρόλη την κατάκριση του κόσμου.
Αν ονειρευτείτε πως τα μαλλιά σας είναι στολισμένα με λουλούδια, σημαίνει πως σας πλησιάζουν προβλήματα τα οποία τελικά δεν θα είναι τόσο τρομερά όσο φαίνονται.
Για την γυναίκα που θα δει πως τα μαλλιά της γίνονται άσπρα λουλούδια, προβλέπονται προβλήματα τα οποία θ’ αντιμετωπίσει ικανοποιητικά, αν χαλυβδώσει την ψυχή της και έχει ψυχραιμία.
Αν ονειρευτείτε πως μία τούφα των μαλλιών σας γίνεται γκρίζα και πέφτει, σημαίνει πως θ’ απογοητευτείτε στις επιχειρήσεις σας και αρρώστια θα σκιάσει τις όμορφες στιγμές σας.
Αν δείτε πως τα μαλλιά κάποιου γίνονται εντελώς άσπρα σε μια νύχτα, ενώ το πρόσωπο φαίνεται νέο, προβλέπεται κάποιο ξαφνικό τραγικό γεγονός και μεγάλη λύπη.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα χάσει τον αγαπημένο της από ξαφνική αρρώστια ή ατύχημα. Είναι πιθανό να έρθει σε δύσκολη θέση λόγω κάποιας αδιακρισίας εκ μέρους της. θα πρέπει να είναι προσεκτική με τις συναναστροφές της.

Μαλλιά

525 σχόλια στο Μαλλιά
 • Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 στο 14:30
  Σύνδεσμος

  Μην με βρίσετε έχετε δίκαιο αλλά θέλω πάλι ερμηνεία σας!Ειδα σήμερα ότι ήμουν στο νησί που είχα πάει το καλοκαίρι και ήταν και εκείνο το παλικάρι!Εκεινος φορούσε την στολή του(είναι ένστολος στην πραγματικότητα) και εγώ ήμουν ντυμένη ανοιχτόχρωμα!Καποια στιγμή πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου (στην πραγματικότητα υπάρχει και το ξενοδοχείο και το δωμάτιο εκεί έμενα το καλοκαίρι)υπήρχε πολύς ερωτισμός και πάθος μεταξύ μας…το δωμάτιο ήταν σκοτεινό αλλά φωτιζοταν από τα έξω φώτα οποτέ και δεν ήταν και πολύ σκοτεινό!Κατσαμε στο κρεβάτι εγώ κοίταζα προς το παράθυρο το οποίο ήταν ανοιχτό και εκείνος καθόταν ακριβώς πίσω μου και μου πείραζε τα μαλλιά με πολύ πάθος το ένιωσα λες και έγινε στην πραγματικότητα!Το όνειρο σταμάτησε εκεί Γτ ξύπνησα!!Κατα την διάρκεια του σκηνικού Ακουγόταν ένα ξένο ερωτικο τραγούδι!Θυμαμαι πολύ καλά ότι στο κρεβάτι εγώ φορούσα άσπρο μπλουζάκι και ένα ροζ παντελόνι ενώ εκείνος εξακολουθούσε να φορά την στολή!!
  Όταν ξύπνησα να σας πω την αλήθεια μου άφησε ένα ευχάριστο συναίσθημα Γτ δεν υπήρχε συνουσία απλώς έντονο πάθος και πολύ ερωτισμός!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Γιατί να σε βρίσω; Το έκανα στο παρελθόν, και γιατί έχω δίκιο; Σε τι έχω δίκιο; Θύμησέ μου. Επίσης, θέλω να με παραπέμψεις σε άλλα όνειρα που σου ερμήνευσα για να βγάλω άκρη.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 στο 19:37
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα στον υπνο μου οτι μου κοψε ο πατέρας μου τα μαλλιά μου, αλλα τα κόψε υπερβολικά κοντά και δεν μου άρεσαν με αποτέλεσμα να παραπονιέμαι σε όλο το όνειρο. Τι μπορεί να σημαίνει; Τα μαλλιά μου κανονικά φτάνουν μέχρι τη μέση και στο όνειρο δεν ακουμπαγαν καν ώμο!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 στο 09:29
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σε απογοητεύει πολλές φορές και χάνεις δυνάμεις. Σαν να σου λέει αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό και δεν σ’ αφήνει να κάνεις αυτό που θέλεις. Είναι αυστηρός;

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  ειδα αυτον που μου αρεσει οτι μπηκα στο προφιλ του( δεν τον εχω στην πραγματικοτητα αλλα μπορω να το δω γιατι ειναι ανοιχτο και στο ονειρο μου ακριβωσ ετσι το εγινε) να ειναι στα χιονια και να παιζει με ενα μωρο που πρεπει να ηταν ο γιοσ τησ αδελφησ του και αυτοσ που μου αρεσει ειχε μακρια μαλλια και ελεγα του πανε δεν ειναι ασχημα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:22
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι κάτι άλλο είναι για σένα. Όχι αυτός που έχεις στο μυαλό σου. Σκέφτηκες ότι μπορεί αυτό το παιδί να είναι αυτό που θα αποκτήσεις κάποτε και ότι μπορεί να πάρεις μακρυμάλλη; Όμως είναι τόσο μακρινή η εποχή, δεν αναφερόμαστε στο εγγύς μέλλον, αλλά σε ένα πολύ μακρινό, που το χιόνι δείχνει ότι ο εγκέφαλος κατάφερε να αποτυπώσει ένα τόσο μακρινό στοιχείο χωρίς το όνειρο να είναι λειτουργικό. Αυτό γίνεται σπάνια στα άτομα που έχουν υψηλό iq.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:26
    Σύνδεσμος

    μπα δεν ειναι του γουστου μου οι μακρομαλλις… βασικα ειχα πει στο ονειρο οτι ηταν αυτος …

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:29
     Σύνδεσμος

     Το αντίθετο είναι, δεν είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει να του μοιάζει, χωρίς να είναι αυτός , όχι να είναι κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Μιλάμε για άλλο άτομο. Χρόνο με το χρόνο τα γούστα αλλάζουν. Δεν νομίζω να σου άρεσαν τα ίδια πράγματα πριν 10 χρόνια!

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:31
      Σύνδεσμος

      δηλαδη επρεπε να ηταν ενα εντελωσ διαφορετικο προσωπο για να ειναι αυτοσ που θελω? βασικα μονο το πρωσοπο ηταν το ιδιο…

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:33
       Σύνδεσμος

       Ας πούμε να έχει τη φυσιογνωμία αυτού που θέλεις και άλλο πρόσωπο. Αυτό έπρεπε να δεις. Όχι το πρόσωπο του με διαφορετική φυσιογνωμία.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:40
        Σύνδεσμος

        βασικα του εμοιαζε αλλα δεν ηταν ακριβωσ το ιδιο πρωσοπο, δεν το θυμαμαι να προσεξα τα χαρακτιριστικα του για να δω αν ηταν ακριβωσ τα ιδια…

        Απάντηση
        • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:46
         Σύνδεσμος

         Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου που είχες πριν δύο μέρες. Αφού ήταν μακρυμάλλης πως του έμοιαζε; Μην το ψάχνεις και φέρνεις τα όνειρα στα δικά σου θέλω. Θα απογοητευτείς από το μέλλον. Αυτό έχει γίνει με πολλές. Αν σου πω ονόματα θα γεμίσουμε άσκοπα το πλαίσιο εδώ. Τόσα χρόνια που εξηγώ όνειρα αυτό γίνεται. Στο τέλος μου λένε αφού περάσει αρκετός καιρός. Είχες δίκιο, το πίεσα, άλλος ήταν!

         Απάντηση
         • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:49
          Σύνδεσμος

          Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα! 🙂
          θα δειξει τοτε το μελλον γιατι περασαν και μερεσ και δεν θυμαμαι πολλεσ λεπτομεριεσ απο το ονειρο

          Απάντηση
          • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 12:00
           Σύνδεσμος

           Αυτό να λες. Μην χάνεις ποτέ την ελπίδα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το αύριο θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Θα πεις, καλύτερα έτσι. Το γραμμένο σου θα ακολουθήσεις κι εσύ, όπως όλοι μας. Αυτό που προορίζεται για μας δεν φεύγει, δεν είναι αμφίβολο. Κάτι θα μας οδηγήσει εκεί και θα το γευτούμε. Θα το θέλουμε γιατί θα προορίζεται για μας. Το πεπρωμένο σου θα μιλήσει την κατάλληλη στιγμή. Εσύ πάντα να προσπαθείς κι αν όλα χαθούν, κάπου αλλού θα κερδίσεις. Ποτέ να μην απογοητεύεσαι. Έχει πολλά να σε διδάξει η ζωή. Κι εσύ να είσαι καλά!

          • Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 στο 14:54
           Σύνδεσμος

           κατι που μου θυμηθηκα τωρα ειναι οτι οταν ειδα το βιντεο ειχα την εντυπωση οτι η εμφανιση του ηταν απο παλια, δηλαδη ειχε την εμφανηση αυτη παλια. το λεω μηπωσ εχει καποια σημασια

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:08
           Σύνδεσμος

           Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να αφορά το σήμερα αντίθετα, αφού κάποτε ήταν έτσι. Είπαμε, είναι καλύτερα να αφήσεις τη ζωή να αξιολογήσει τι είναι.

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:37
           Σύνδεσμος

           δηλαδη οτι μπορει να ερθει πισω και να ερθει αλλαγμενος?

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:40
           Σύνδεσμος

           Θα μπορούσε να ισχύσει κι αυτό. Συνήθως, καλυτερεύουμε τον εαυτό μας, αλλά ως φαίνεται, σου άρεσε κι ο παλιός.

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:44
           Σύνδεσμος

           οκ απλα μια διευκρινηση,οταν λεω οτι ηταν οπωσ παλια, οχι στην πραγματικοτητα ποτε δεν τα ειχε ετσι τα μαλλια του, στο ονειρο ειπα οτι τα ειχε ετσι παλια,αυτο το στιλ στα μαλλια τα ειχε ενασ αλλοσ φιλοσ μου που παλια μου αρεσε ( μετα τα εκοψε βασικά οταν τον γνωρισα)

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:50
           Σύνδεσμος

           Κάτι άλλο θέλεις λοιπόν. Δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένη ή συμβιβάζεσαι και σε κάτι άλλο αν πραγματικά εκείνος δεν θέλει σχέση μαζί σου.

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:56
           Σύνδεσμος

           βασικα αυτοι οι δυο ηταν οι μονοι που ενιωσα συναισθηματα εντονα για αυτουσ

          • Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 στο 11:59
           Σύνδεσμος

           Γι’ αυτό έγιναν ένας στο όνειρο. Άρα, θα πρέπει να βρεις έναν τρίτο που να έχει τα χαρακτηριστικά και των δύο, ώστε να ικανοποιηθείς απόλυτα. Έτσι βγαίνω σωστή όταν σου λέω ότι είναι άλλος.

 • Σάββατο, 8 Σεπτέμβριος 2018 στο 13:24
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου με κάποια ατομα που γνωρίζω και ξαφνικά έκοψα μια τούφα από τα μαλλιά μου και τους τη δείχνω και ενώ τα μαλλιά μου είναι κανονικά μαύρα είχαν αρχίσει από τη ρίζα να γινονται ξανθά ενώ το υπόλοιπο ήταν κανονικά μαύρο . Και άρχισαν να με ρωτάνε πως το έκανα αυτό και αν τα έβαψα και τους λεω όχι μάλλον από τον ήλιο έγιναν ξανθά. Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 στο 18:45
   Σύνδεσμος

   Σου έχουν πει για την βιταμίνη D που παίρνουμε από το φως του ήλιου; Το όνειρο είναι αντίθετο και δείχνει πως χάνεις δυνάμεις επειδή έχεις έλλειψη από αυτή τη βιταμίνη. Χρειάζεσαι περισσότερη επαφή με τον ήλιο. Μια βόλτα καθημερινά στη λιακάδα (όσο υπάρχει ακόμη ήλιος) είναι αρκετή. Αν όμως είσαι υπερβολικά εκτεθειμένη στον ήλιο, για σένα το όνειρο είναι ειρωνικό. Δείχνει πως έχεις υπερβολικά αποθέματα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 στο 23:48
    Σύνδεσμος

    Πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία σας ευχαριστώ παρά πολύ να είστε καλά!

    Απάντηση
 • Κυριακή, 8 Ιούλιος 2018 στο 12:36
  Σύνδεσμος

  Ξερω οτι δεν απαντατε στα Κυριακατικα ονειρα αλλα ειμαι πολλη αναστατωμενη κ.Νεκταρια, ειδα πως ο πρωην μου ηρθε να με βρει σε ενα μεγαλο σπιτι που εμενα με μια τεραστια σκαλαα(με πληγωσε πολυ να προσθεσω)…μου εφερε και ενα κινητο για να δω το βιντεο της ζωης του το ξεκινησα ειδα μια γυναικα με ξανθα μαλια του εκανα συνεχεια ερωτησεις κι ετσι δεν ειδα ολο το βιντεο για να μαθω το νοημα και το τελος της ιστοριας, ειδα γελια παιχνιδια παιδια γαμο, ολα μαζι…καθοταν απεναντι μου τα μαλλια του ειναι χρυσαφενια αλλα οταμ ηρθε ηταν ασπρα, ακομα και ταα μουσια του και τα φρυδια του, στεναχωρηθηκα γι αυτο και τον παρατηρουσα…μου αφησε το κινητο και εξαφανιστηκε! Ετρεξα ανεβηκα να δω που ηταν αλλα ματαια, χαθηκε!! Με πλημυρισε στεναχωρια, μου εδωσε να καταλαβω πως θα πεθανει! Τον αγαπησα πολυ αυτον τον ανθρωπο…Περιμενω απαντηση σας, ευχαριστω!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 στο 13:19
   Σύνδεσμος

   Η έκφραση είμαι πολύ αναστατωμένη λέει πολλά. Μην δώσεις σημασία στο όνειρο αυτό. Άστο να φύγει και ξέχασε το! Μια άλλη μέρα δεν θα δεις τόσο έντονο όνειρο. Είμαι σίγουρη!!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 στο 03:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια και σου ευχομε μια ευχάριστη εβδομάδα.
  Είδα απόψε πος έβαφα τα μαλλιά μιας κοπέλας που έρχεστε στο μαγαζί μου κάπου κάπου για να κάνει τατουάζ φρυδιών στις πελάτισσες μου
  Δεν έχω σχέση με κομμωτική μα το χρωμα πέτυχε
  Το μαλλιά τις είναι ξανθά καρέ κοντά
  Στο όνειρο τα έβαψα κάστανα και ειταν μακριά έμοιαζαν πιο πολύ με τα δικα μου μα στην δεξιά πλευρά φαινόταν πος είχαν πέσει και τώρα φύτρωναν ξανά. Αναρωτιόμουν πος δεν το πρόσεξα όταν τα έβαφα.
  Ευχαριστώ πολύ
  Ουρανια

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιούλιος 2018 στο 19:11
   Σύνδεσμος

   Αυτή η κοπέλα είσαι συμβολικά εσύ. Θα πειραματιστείς με τον εαυτό σου και θα πετύχεις. Φυσικά όταν ασχοληθείς με την βαφή θα είναι αμφίβολο το αποτέλεσμα. Δεν είναι καλό να ασχοληθείς μ’ αυτό. Είναι αλχημικό το όνειρο και δηλώνει ότι όταν ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του θα πετύχεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιούνιος 2018 στο 19:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα και παλι! Ειδα οτι ημουν μπροστά στον καθρέφτη κι εκοβα τα μαλλια μου καρέ. Μαλιστα επειδή πισω δεν εφτανα καλα με βοήθησε η μητερα μου. Μετα ειδα οτι ημουν σε ενα παραθαλασσιο μέρος στη Χαλκιδική με μια διασημη την Χριστίνα Μπόμπα. Αρχικα ημασταν ξαπλωμένες σε ενα κρεβάτι, μαζι μας ηταν και η πεθερα της. Μετα ηρθε και ο σύντροφος της( ο Σακης τανιμανιδης), πηγαμε καπου που ειχε τραμπολινο κι εκανα τραμπολινο. Ηταν πολυ ωραια σε αυτο το μερος και σκεφτόμουν απο μέσα μου οτι ειναι περναω τοσο υπεροχα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 18:50
   Σύνδεσμος

   Την θαυμάζεις και την ζηλεύεις. Θα ήθελες να είχες την τύχη της και προσπαθείς με τον νόμο της έλξης να τον φέρεις στη ζωή σου. Όμως, το όνειρο σου λέει ότι δεν αρκεί να το ελκύεις, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μάιος 2018 στο 13:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ! Είδα πως συνάντησα μια παλιά μου συμμαθήτρια χαιρετήθηκαμε και μου είπε πως έχω πολύ ωραία μαλλιά . Μετά βρέθηκα σε έναν καθρέφτη και θαύμαζα τα μαλλιά μου γιατί ήταν καστανόξανθα λαμπερά πυκνά υγιή κ μακριά αλλα σε μια μεγάλη τούφα έβλεπα πως υπήρχαν και λευκές τρίχες διάσπαρτες και στεναχωρήθηκα γιατί σκέφτηκα πως θα αναγκαστώ να τα βάψω . ( στην κανονική μου ζωή έτσι είναι τα μαλλιά μου φυσικά και πάντα λέω πως μόνο όταν δω λευκή τρίχα θα τα βάψω ) . Τι σημαίνει ;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 18:54
   Σύνδεσμος

   Είναι υποσυνείδητο όνειρο. Όταν δεις άσπρη ρίζα να τα βάψεις. Κι εγώ έχω 4 χρόνια που απέκτησα άσπρες τρίχες, αλλά δεν πολλαπλασιάζονται. Δεν αξίζει για 4 τρίχες να τα βάψεις. Όταν δεις την πρώτη ρίζα κάνε το. Εγώ δεν τα έχω βάψει ποτέ, διότι όταν θα έρθει η εποχή να το κάνω, θα τα έχω κάψει. Έτσι σκέφτομαι.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μάιος 2018 στο 16:14
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, τι σημαινει αν δω οτι ειχα ξανθά μαλλια (ειμαι μελαχρινή) και ειχα καραφλα σημεία στο κεφαλι;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 στο 15:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ονειρεύτηκα πως ήμουν με μια πολύ καλή μου φίλη, που όμως ζει στο εξωτερικό τώρα, κοιτάζαμε τα μαλλιά της και είχε άσπρες τρίχες και το σχολιαζαμε. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Μάιος 2018 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και πάλι!
  Δεν ξέρω τι συμβαίνει τελευταία και έχω συνέχεια όνειρα με αυτόν που αγαπάω και την κοπέλα του …
  έχω μπερδευτεί παρά πολύ…για άλλη μια φορά να πω ότι δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του.. και την ημέρα που είδα το όνειρο το κυριακάτικο που προσπαθούσε και καλά να μου κάνει ξορκίσμο αυτή.. την επόμενη μέρα που εξήγησα στην αδερφή μου το όνειρο.. πήγε από απορία να τσεκάρει του Facebook της και την είχε μπλοκάρει… η κοπέλα αυτή ξέρει για εμένα αλλά δεν ξέρω που ξέρει την αδερφή μου.. και γιατί ασχολείται αφού δεν την έχω ενοχλήσει.. μετά τσεκάρει η αδερφή μου και το instagram και την είχε μπλοκάρει το παιδί που αγαπώ.. που και αυτό είναι παράλογο γιατί δεν τον έχω ενοχλήσει ούτε μιλάμε καθόλου..έντωμεταξύ μένω και Αμερική οποτε δεν είναι ότι μπορώ να τον δω τυχαια κάπου … τα μπλοκαρίσματα δεν ξέρω ποτέ έγιναν αλλά τα πήρα χαμπάρι αφού είδα το όνειρο με τον ξορκισμο.. έχω την υποψία ότι η κοπέλα του μπαίνει στους λογαριασμούς του και μπλοκάρει όποιον έχει να κάνει μαζί μου για να τον απομακρύνει επειδή ξέρει ότι το καλοκαίρι πάω Ελλάδα..
  τέλος πάντων σήμερα είδα ότι
  ήμουν σε ένα πανεπιστήμιο που ήταν σε ένα μέρος που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα… και είχα μπλε λαμπερά έντονα μαλλιά.. και κοιτάει η αδερφή μου έξω άπο ένα παράθυρο (μετά άλλαξε σε μπαλκόνι δεν ξέρω μπερδεύτηκα) του πανεπιστημίου και μου λέει ότι αυτός ήταν εκεί.. και μου έδιχνε το απέναντι μπαλκόνι. Εγώ προσπαθούσα να δω και βλέπω μια κοπέλα πάνω σε ένα αγόρι να φιλιουντε και αυτός να την πιάνει σεξουαλικα από πίσω.. και αναστατώθηκα .. αλλά μετά κοιτάω δίπλα και κατάλαβα ότι έκανα λάθος και ότι δεν ήταν αυτός με την κοπέλα του αλλά καθόντουσαν δίπλα σε αυτό το ζευγάρι. Αυτός καθόταν δίπλα στην κοπέλα του και είχε περάσει το χέρι του στον ώμο της και φαινόταν λες και διάβασαν καθισμένοι σε ένα τραπέζι. Η αδερφή μου αναρωτήθηκε «καλά όντως διαβάζουν». Εγώ είπα μέσα μου «για αυτό δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Είναι συνέχεια μαζί του». Σε μια φάση αυτός σηκώθηκε από το τραπέζι και έφυγε… και αυτή έμεινε μόνη της. Φορούσε μια γαλάζια/μπλε φόρμα παντελόνι. Εγώ εκεί είχα την ελπίδα ότι θα ερχόταν σε εμένα αυτός να με δει η ότι θα με πετύχαινε τυχαία πράγμα που δεν έγινε. Στην συνέχεια εγώ έφυγα και κατέβηκα κάτω. Είπα στην αδερφή μου να φωαναξει για να του πάρω την προσοχή (επειδή νομίζω γύρισε πάλι πίσω στο μπαλκόνι) και να με δει. Τελικά δεν ξέρω αν με είδε.. συνέχισα μπροστά να περπατάω. Ήταν μια πολύ φωτεινή/λαμπερή και ζέστη μέρα. Ο ήλιος χτύπαγε δυνατά από πάνω μου. Και ενώ προχωράγα είδα δίπλα μου φίλους και φίλες μου που στην πραγματικότητα δεν έχουμε επαφη να περπατάνε μαζί μου…
  για άλλη μια φορά συγνώμη για το πολύ μπλα μπλα αλλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί βλέπω συνέχεια όνειρα με αυτούς… και αν σημαίνουν κάτι..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   Το ΄λάθος ξεκινά από μια και μόνο λέξη ο άνδρας π’ αγαπώ. Δεν τον αγαπάς και θα το καταλάβεις κάποτε. Αυτό ισχύει όταν έχετε μαζί σχέση και νιώθει ανάλογα, γιατί μόνο μια φορά αγαπάμε, άπειρες ερωτευόμαστε. Από τη στιγμή που έχει άλλη σχέση και δεν υπάρχει αμοιβαιότητα, μην ξεγελιέσαι δεν είναι αγάπη. Όταν πάψεις να το πιστεύεις και να το λες, τότε θα σε αφήσουν αυτά τα όνειρα. Όσο τον σκέφτεσαι και τροφοδοτείς αισθήματα γι’ αυτόν πως να μην τον δεις; Το απέναντι μπαλκόνι και τα μπλε μαλλιά συμβολίζουν την Ελλάδα. Εφόσον ήταν πανεπιστήμιο πρέπει να μάθεις καλά το μάθημά σου και να πάρεις το πτυχίο μιας έμπειρης κοπέλας που έπαψε να ελπίζει και να αγαπά ένα άτομο που δεν την σκέφτεται και δεν την αγαπά. Δεν φτάνει απλά να πάψετε να επικοινωνείτε λεκτικά. Έχει σημασία αυτό να γίνει και εγκεφαλικά. Από τη στιγμή που η κυρία αυτή ενοχλεί την αδερφή σου, θα πρέπει να καταλάβεις ότι νιώθει ανασφάλεια. Δεν έχει λόγους να ενοχλήσει εσένα διότι δεν τον ενοχλείς ή δεν τολμά. Άρα, θέλει να λάβεις το μήνυμα ότι έχει ανασφάλεια μην τον χάσει. Δεν νιώθει σίγουρη. Άρα, για να πούμε καθαρά ότι νιώθει έτσι εκείνος κάτι της έδειξε για σένα και γέννησε αρκετή ανασφάλεια μέσα της. Εδώ μόνο έχει βασιμότητα το σ’ αγαπώ που είπες. Όμως γιατί διατηρεί αυτή τη σχέση; Πιέζεται απ’ αυτήν ή θέλει και τη διατηρεί; Θα πρέπει να ζεις εκεί για να γνωρίζεις πως και γιατί. Αυτό όσο ζεις στην Ελλάδα δεν θα το μάθεις ποτέ. Όταν όμως εκείνος έρθει διακοπές στην Ελλάδα, η κοπέλα του θα αρχίσει να σκέφτεται μήπως γίνει κάτι μεταξύ σας. Είναι κακό που γνωρίζει ότι τον θέλεις. Κάνει λοιπόν τον δικό της αγώνα να μην γίνει αυτό. Γι’ αυτό ενοχλεί ένα προσφιλές σε σένα άτομο, ώστε να νιώσεις ότι θα της κάνει κακό αν πλησιάσεις το αγόρι της. Αυτό δεν είναι για μένα αγάπη.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο