Μαλλιά
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως έχει όμορφα μαλλιά και τα χτενίζει, σημαίνει πως θα είναι απρόσεχτη στις προσωπικές της υποθέσεις και θα καθυστερήσει την πρόοδο της από αδιαφορία
Για τον άντρα που θα δει πως έπεφταν τα μαλλιά του, προβλέπεται πως θα φτωχύνει λόγω της γενναιοδωρίας του και πως θα υποφέρει από κάποια αρρώστια.
Αν δείτε πως τα μαλλιά σας γίνονται γκρίζα, σημαίνει θάνατο και κολλητική αρρώστια στην οικογένεια κάποιου συγγενή ή φίλου.
Αν δείτε τον εαυτό σας σκεπασμένο με μαλλιά, σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε κακές πράξεις σε τέτοιο σημείο που θα αποβληθείτε από την κοινωνία των συντηρητικών ανθρώπων.
Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα απομονώσει τον εαυτό της σ’ ένα δικό της κόσμο, διακηρύσσοντας το δικαίωμα της να διασκεδάσει όπως θέλει.
Αν ένας άντρας δει πως έχει μαύρα κατσαρά μαλλιά, σημαίνει πως θα ξεγελάσει τον κόσμο με την ευχάριστη συμπεριφορά του. Είναι ακόμη πολύ πιθανό πως θα εξαπατήσει τις γυναίκες που θα τον εμπιστευθούν. Αν μια γυναίκα δει πως τα μαλλιά της είναι μαύρα και σγουρά, σημαίνει πως θα κινδυνεύσει να αποπλανηθεί.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας γυναίκα με χρυσαφένια μαλλιά, σημαίνει πως θα γίνετε άφοβος εραστής και πραγματικός φίλος της γυναίκας.
Αν ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας έχει κόκκινα μαλλιά, σημαίνει πως θα σας κατηγορήσει για απιστία. Τα κόκκινα μαλλιά συνήθως σημαίνουν αλλαγές.
Αν δείτε καστανά μαλλιά, θα είστε άτυχος στην επιλογή της καριέρας σας.
Αν δείτε φροντισμένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, η τύχη θα σας χαμογελάσει.
Αν δείτε πως κόβετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά, σημαίνει πως θα είσαστε γενναιόδωρος σε πολυτέλειες προς κάποιο φίλο. Η λιτότητα θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της γενναιοδωρίας.
Αν δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν ή να είναι μαλακά και πλούσια, σημαίνει ευτυχία και πλούτο.
Για τη γυναίκα που θα δει πως συγκρίνει μια άσπρη και μια μαύρη τρίχα που έχει πάρει από το κεφάλι της, προβλέπεται πως θα διστάσει να αποφασίσει μεταξύ δύο προσφορών.
Αν ονειρευτείτε απεριποίητα μαλλιά, η ζωή σας θα είναι πραγματικό βάρος, οι επιχειρήσεις σας θα πέσουν έξω και ο γάμος θα είναι πρόβλημα.
Αν μια γυναίκα δει πως δεν μπορεί να χτενίσει τα μαλλιά της, σημαίνει πως θα χάσει έναν αξιόλογο άντρα λόγω απρόσεκτης συμπεριφοράς.
Για τη νέα γυναίκα που θα δει στ’ όνειρο της γυναίκες με γκρίζα μαλλιά, σημαίνει πως αυτές οι γυναίκες θα μπουν στη ζωή της σαν εχθροί στις σχέσεις της με κάποιον άντρα συγγενή, ή στις σχέσεις της με τον αγαπημένο της.
Αν ονειρευτείτε πως κουρευόσαστε, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε.
Για τη γυναίκα που θα δει πως τα μαλλιά της πέφτουν και αρχίζει φαλάκρα, προβλέπεται πως θα πρέπει να κερδίσει μόνη της τα απαραίτητα για να ζήσει, επειδή η τύχη έφυγε μακριά της.
Για τον άντρα ή τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει κάτασπρα μαλλιά, προβλέπεται πως θα έχει μια ευχάριστη και χαρούμενη ζωή.
Για τον άντρα που θα δει πως χαϊδεύει τα μαλλιά μιας γυναίκας, προβλέπεται πως θ’ απολαύσει την αγάπη μιας αξιόλογης γυναίκας που θα τον εμπιστευθεί παρόλη την κατάκριση του κόσμου.
Αν ονειρευτείτε πως τα μαλλιά σας είναι στολισμένα με λουλούδια, σημαίνει πως σας πλησιάζουν προβλήματα τα οποία τελικά δεν θα είναι τόσο τρομερά όσο φαίνονται.
Για την γυναίκα που θα δει πως τα μαλλιά της γίνονται άσπρα λουλούδια, προβλέπονται προβλήματα τα οποία θ’ αντιμετωπίσει ικανοποιητικά, αν χαλυβδώσει την ψυχή της και έχει ψυχραιμία.
Αν ονειρευτείτε πως μία τούφα των μαλλιών σας γίνεται γκρίζα και πέφτει, σημαίνει πως θ’ απογοητευτείτε στις επιχειρήσεις σας και αρρώστια θα σκιάσει τις όμορφες στιγμές σας.
Αν δείτε πως τα μαλλιά κάποιου γίνονται εντελώς άσπρα σε μια νύχτα, ενώ το πρόσωπο φαίνεται νέο, προβλέπεται κάποιο ξαφνικό τραγικό γεγονός και μεγάλη λύπη.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα χάσει τον αγαπημένο της από ξαφνική αρρώστια ή ατύχημα. Είναι πιθανό να έρθει σε δύσκολη θέση λόγω κάποιας αδιακρισίας εκ μέρους της. θα πρέπει να είναι προσεκτική με τις συναναστροφές της.

Μαλλιά

535 σχόλια στο Μαλλιά
 • Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Εχω καστανα μαλλια αλλα παντα ηθελα να τα βαψω κοκκινα (σκουρο κοκκινο). Στο ονειρο μου ειδα πως η κομμωτρια μου εβαφε τα μαλλια και στο τελος βγηκαν πολυ εντονο κοκκινο (δεν ειχα στεγνωσει καλα καλα). Εγω της ειπα πως το ηθελα πολυ πιο σκουρο κι εκεινη ειπε «ενταξει». Μετα την ειδα να βαζει μια ασπρη κρεμα πανω στα μαλλια μου. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Είναι μια κατάσταση που διορθώνεται. Το όνειρο σε οδηγεί σε καλά μονοπάτια. Όμως η φορά είναι αντίθετη. Το άσπρο τα κάνει πιο ανοιχτά, όχι πιο σκούρα. Άρα, στην πραγματικότητα θα πετύχει. Είναι καλή ιδέα να τα βάψεις κόκκινα για αλλαγή, φτάνει να βρεις την σωστή απόχρωση και να την υποδείξεις στην κομμώτρια.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 04:15
  Σύνδεσμος

  Η φίλη μου με είδε στο όνειρο της, είδε ότι είχα μαύρα μαλλιά μακριά και της έλεγα ότι είμαι στεναχωρημένη και απομακρυνόμουν από κεινη

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 στο 09:44
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο είναι αντίθετο. Δείχνει ότι έχεις πολλές δυνάμεις και αυτό σε κάνει να μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη σου χωρίς τη δική της βοήθεια.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 στο 08:47
  Σύνδεσμος

  Χθες ειδε ονειρο η αδερφη μου την μαμα μας(η οποια εχει προβλημα υγειας)να εχει κοψει τα μαλλια της κ να τα εχει βαψει ασπρα.
  Τι να σημαινει?
  Ευχαριστω!!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 στο 10:32
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι μόνη της γερνάει τον εαυτό της και αυτό την κάνει να χάνει δυνάμεις. Όλα αυτά τα προκαλεί η ίδια, διότι δεν έχει πίστη. Αν όλα αυτά δεν τα προκαλούσε η ίδια και γίνονταν αυτόματα, θα ήταν κακό όνειρο. Είχε πίστη, αλλά τώρα αρχίζει να κλονίζεται.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιανουάριος 2018 στο 09:31
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι τα μαλλια μου είχαν ισιωσει και τα ειχα βαψει γκριζα. Ομως ειχα και κατι κοκκινες, κιτρινες και πρασινες τουφες. Στην αρχη στεναχωρηθηκα πολυ που ειχαν βγει τοσο ασχημα, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μαλλια ηταν, μπορουσα να τα βαψω ξανα. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 στο 15:38
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ελένη!
   Κάποια στεναχώρια και σύντομα δείχνει το όνειρό σου, όμως η πράσινες τούφες δείχνουν ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 στο 12:48
    Σύνδεσμος

    Εδώ δείχνει κατά μια άλλη ερμηνεία, ότι καταστάσεις που διορθώνονται δεν χρειάζεται να μας απασχολούν.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Δεκέμβριος 2017 στο 09:01
  Σύνδεσμος

  Χθες βραδυ ειδα οτι μιλουσα στα μυνηματα με αυτον που μου αρεσει και σε καποια στιγμη τον ειδα να εχει πολλες ασπρες τριχες στα μαλλια του και του λεω πως ασπρησαν τα μαλλια σου και μου λεει ναι

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 στο 10:33
   Σύνδεσμος

   Να προσθεσω οτι οταν συνομιλισουμε στα μυνηματα βρισκομουν στο δωματιο μου στο κρεβατι μου

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:39
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο δηλώνει ότι θα γίνει πιο ώριμος και πιο ξεκάθαρος σε σένα και ίσως σου εξωτερικεύσει αυτό που πραγματικά νιώθει για σένα ερωτικό ή φιλικό. Θα πάψει να είναι σφίγγα και θα καταλάβεις την αλήθεια, είτε με λόγια, είτε με πράξεις.

    Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 στο 23:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Ειδα το εξής όνειρο. Οχι Κυριακή

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοέμβριος 2017 στο 08:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια κ χρονια σου πολλα! Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν λιγο πιο νεα απο οτι ειμαι στην πραγματικότητα, όμορφη, με μαύρα γυαλιστερά κ υγιή μαλλιά κ μου ειπαν να βάλω ενα υγρό με το οποιο θα φύγουν τα μπροστινά κ θα εχω μεγαλύτερο μέτωπο. Το εκανα κ άρχισα να τα βγάζω. Μετα ομως διαπίστωσα οτι είχα μια μικρή καράφλα στο πισω κ πανω μέρος του κεφαλιού μου η οποια πριν καλύπτονταν απο αυτα τα μαλλιά που έβγαλα, ενώ μετα απο αυτο που εκανα θα φαινόταν πια.
  Απογοητεύτηκα οταν το ειδα αλλα δεν έσκασα κιολας. Σκέφτηκα κατι θα βρω εγώ να τα Καλύψω. Περισσότερο με προβλημάτισε το γεγονός οτι είχα απο πριν την καράφλα, αλλα δεν το ήξερα κ με την κινηςη που εκανα, εμφανίστηκε αυτο το πρόβλημα μου.
  Τι μπορει να σημαίνει;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Να εκτιμάς αυτό που πραγματικά είσαι. Έχει μεγάλη σημασία. Κάθε είδους αλλαγή έχει μεγάλο αντίκτυπο. Σκέφτεσαι να κάνεις πλαστική; Να φτιάξεις ατέλειες; Αν ναι, μην το κάνεις ούτε κυριολεκτικά, ούτε αλληγορικά θα είναι μια αποτυχία. Δεν είναι καιρός τώρα για αλλαγές παντός τύπου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 στο 23:35
    Σύνδεσμος

    Πωπωωω πραγματικά πρέπει να κανω πλαστική (κατι μικρό) για ιατρικούς λόγους περισσότερο και το αναβάλλω Γιατι δεν εχω καλο προαισθημα. Σας ευχαριστώ πολυ!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 1 Δεκέμβριος 2017 στο 09:27
     Σύνδεσμος

     Θα σου πω σε άλλο όνειρο όταν είναι πιο ξεκάθαρο πότε να το κάνεις. Δεν το αποκλείει, αλλά αυτός ο καιρός δεν είναι ο κατάλληλος. Έχεις δίκιο να φοβάσαι. Όταν πρέπει να γίνει θα το νιώσεις.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Ειδα απόψε ότι παρατηρούσα το πίσω μέρος του κεφαλιού ενός άνδρα νέου σε ηλικία (τριαντάρη περίπου) , που καθόταν σε καρέκλα, ενω εγώ ήμουν όρθια και κοίταζα τα μαλλιά του, που ήταν πολύ πλούσια και υγιή και μόνο στην άκρη έκαναν κάτι λίγο σαν μπουκλωτό . Τα μαλλιά αυτά ήταν ολόμαυρα αλλά διάσπαρτα υπήρχαν λευκές τρίχες , όχι πολλές , αλλά σκορπισμένες σε όλο το κεφάλι, μια εδώ και μια εκει.
  Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
   • Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 στο 13:21
    Σύνδεσμος

    Ναι κ. Νεκταρία είμαι παντρεμένη, δεν παντρευτηκα όμως μικρή, αλλά ήμουν με τον άνδρα μου απο τα 22 μου.
    Ευχαριστώ πολύ

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 στο 13:40
     Σύνδεσμος

     Τον γνώρισες τον άνδρα σου στα 30 του; Τον ήξερες σ’ αυτήν ή σε κάποια κοντινή ηλικία;

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 στο 16:52
      Σύνδεσμος

      Οταν τον γνωρισα ηταν 23 παντρευτηκαμε οταν ηταν 30. Ο ανδρας στο ονειρο μου ηταν 28 -30 αλλα ειχε καταμαυρα πλουσια μαλλια , ο ανδρας μου ήδη και πριν τα 30 που παντρευτηκαμε ειχε λιγα μαλλια που αρχισε να τα χανει απο τοτε αλλα ειναι ξανθος

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 στο 10:47
       Σύνδεσμος

       Δείχνει δηλαδή αντίθετα τον άνδρα σου απ’ ό,τι ήταν. Όλα αντίθετα. Το όνειρο δεν είναι καλό. Έπρεπε να δεις τα χαρακτηριστικά του άνδρα σου. Πιθανόν κάποιος θα προσπαθήσει να σας χαλάσει την οικογενειακή σας γαλήνη. Θα εμφανιστεί κάποιος θαυμαστής. Πρόσεξε πολύ πως θα συμπεριφερθείς, ώστε να φύγει ήσυχα όπως θα έρθει. Αλληγορικά είναι μια κατάσταση νέα που θα σε αποσπάσει τόσο πολύ που χωρίς τη θέλησή σου θα απομακρυνθείς από την οικογένειά σου και μέσα απ’ αυτή θα μάθεις πολλά. Πιστεύω ότι είναι το δεύτερο στην περίπτωσή σου.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 στο 10:59
        Σύνδεσμος

        Τρόμαξα λίγο, είναι η αλήθεια. Πάντως έχετε δίκαιο για θαυμαστή δε παίζει γιατί πολλές φορές μπορεί κάτι να παρουσιάζεται, αλλά με αφήνει ασυγκίνητη. Δείχνει το όνειρο αν αυτή η κατάσταση θα με απομακρύνει και απο τα παιδια μου ή μόνο απο τον άνδρα μου και αν θα είναι δυσάρεστη για μένα ?

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 στο 11:05
         Σύνδεσμος

         Όχι, μόνο τον άνδρα σου. Για παιδιά δεν δείχνει τίποτα. Τώρα που το λες, δεν αποκλείεται και η πρώτη. Πολλές φορές ένας νέος άνδρας πάντα έχει τον τρόπο να ξελογιάζει. Ίσως αυτή τη φορά να είναι κάτι έντονο. Πρόσεξε να μην πληγώσεις την οικογένειά σου και τον εαυτό σου.

         Απάντηση
         • Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 στο 11:40
          Σύνδεσμος

          Ζητάω να με συγχωρεσετε με την επιμονή μου, αλλά θα ήθελα να ξαναρωτήσω για τη δεύτερη εκδοχή της ερμηνείας, επειδή το «ξενοκοίταγμα¨ γενικά δεν τόχω. Δείχνει αν προκειται για ευχάριστη ή δυσάρεστη κατάσταση για μένα , και για να ρωτήσω ευθέως, αυτό που φοβάμαι, θα μπορούσε να έχει να κάνει με τα παιδιά μου? Επειδή ο,τι έχει να κάνει με τα παιδια με κλείνει και με απομακρύνει απο το σύζυγό μου, που επειδή συνήθως με βρίσκει υπερβολική δεν του φανερώνω πολλές φορές τις ανησυχίες μου.

          Απάντηση
          • Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 στο 11:43
           Σύνδεσμος

           Αν αυτός ο νεαρός είχε την ηλικία των παιδιών σου θα μπορούσε να ισχύσει αυτό που λες. Είπαμε ότι κατά μεγάλο ποσοστό αυτό είναι κάτι νέο που θα σε αποσπάσει από τον άνδρα σου. Μπορεί αυτή η νέα κατάσταση αντίθετα να αφορά και τα παιδιά σου. Όμως τα άσπρα μαλλιά δείχνουν σοφία. Αυτή η κατάσταση κάτι θα σε διδάξει. Δεν αποκλείουμε τίποτα, δεν αποδεχόμαστε τίποτα. Όλα δοκιμασίες είναι. Πάντως, δείχνει καταστάσεις που θα έχουν μια νέα τροπή στη ζωή σου. Εύχομαι να είναι κάτι καλό. Να αξίζει αυτή η θυσία.

 • Σάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 στο 14:57
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι βρισκόμουν στην αυλή υποτίθεται του σπιτιού μου, ήταν καλά περιφραγμένη, αλλά ένας άνδρας κατάφερε και μπήκε. ένιωθα ότι θα είχα μέλλον μαζί του και τον είχα ερωτευτεί κι ένιωθε κι αυτος το ίδιο. Είχε πολύ μακριά μαλλιά σαν ράστα που λέγονται ντρεντλοκ, εμένα δεν μου άρεσαν κι άρχισε να τα κόβει. Με ρώτησε τι θα τα κάνουμε και λέω θα πλέξουμε κουβέρτες. Όταν τα πήρα είδα ότι από καστανόξανθα είχαν γίνει ολόλευκα, άρχισα να γνέθω και να φτιάχνω ένα κουβάρι με αυτά. Όταν τον κοίταξα είδα ότι δεν τα είχε κόψει όλα, μου λέει «ξέρω τι θα κάνω με τα υπόλοιπα», και τότε ξύπνησα, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 στο 19:33
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σε προειδοποιεί ότι κάποιες στιγμές ίσως να μην σου αρέσει η ζωή που επέλεξες. Ίσως βρεις δυσκολίες, ίσως να τα πράγματα να είναι δύσκολα. Όμως θα τα καταφέρεις με την βοήθεια του αγαπημένου σου. Τότε θα μάθεις ποιος πραγματικά είναι και πόσα μπορεί να σου προσφέρει πραγματικά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι στο πηγούνι μου φύτρωσαν μαλλιά στο χρώμα τον μαλλιών μου, έλεγα ότι ήταν μούσι που απέκτησα από τότε που γέννησα, μωρό δεν είδα, πήγα στον καθρέφτη κι άρχισα να το ξυρίζω, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 στο 20:00
   Σύνδεσμος

   Είναι φυτρωτικό όνειρο από παλιά βάσανα που τώρα πια δεν υπάρχουν. Είναι καταστάσεις που έχεις ζήσει και τώρα εφόσον περνάς καλά, απαλλάσσεσαι μέρα με την μέρα απ’ αυτές.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Οκτώβριος 2017 στο 01:18
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα στο ονειρο μου μια γυναίκα με μακρια καταμαυρα μαλια ισια υγειη και λαμπερα που εκριβαν ολο της το προσωπο με μακρος περιπου εως τα γονατα ισως και λιγο πιο κάτω. Φορούσε λευκό φορεμα σαν νυχτικο παλαιας εποχης. Την βλεπω συχνα τελευταια γύρω 1-2 βδομαδες και συθήνως με ακολουθει παντου κρατωντας μια συζητηση χωρις καν να τις απανταω σχεδον σαν να μπενει στο μυαλο μου ενω εγω δεν της δινο σημασια. Αλλες φορες με μαχαιρώνει στο προσωπο και μου κοβει τα δαχτυλα( το μαχαιρι το κουβαλαει παντα μαζι της) κατι που πραγματικα με εχει ταραξει και φοβαμαι να πάω για ύπνο αν δεν κουκουλοθω εχοντας καποιον γύρω μου. Είμαι σχεδον 15 ετών. Νομίζω να ειναι αρκετες η εξηγησεις μου. Επισης δεν ξέρω κατά πόσο σχετιζεται αλλα πριν 1,5 χρονο ειχα κανει καταγγελία περι βιασμού. Βοηθηστε με παρακαλω νιωθω οτι βρισκομαι σε αδιεξοδο. Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Οκτώβριος 2017 στο 01:26
   Σύνδεσμος

   Ξεχασα οτι μου εχει γινει εμμονη ιδέα οτι θα εμφανιστει και στον ξυπνιο μου

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 στο 20:04
   Σύνδεσμος

   Είναι εφιάλτες από παλιά βιώματα που δεν θα φύγουν ποτέ χωρίς την επέμβαση ψυχιάτρου, όχι απλά ψυχολόγου. Αν είχες τέτοια βιώματα δεν θα ησυχάσεις ποτέ. Έχει διαλυθεί ο ψυχικός σου κόσμος. Δεν είδες άνδρα, διότι με το υποσυνείδητο τους έχεις αποστρέψει από τη μνήμη σου, έτσι το αποτέλεσμα είναι να σε κυνηγά γυναίκα. Αυτοί οι εφιάλτες θα γιατρευτούν μόνο αν συνειδητοποιήσεις ότι δεν το έζησες. Για να γίνει αυτό χρειάζεται ειδική θεραπεία, που εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σου τη δώσω.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο