Μάτια

Αν στον ύπνο σας είδατε δύο μάτια να σας κοιτάζουν φυσικότατα χωρίς κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αυτό σημαίνει για σας πως Όλα θα σας πάνε καλά και θα κυλήσει ήρεμα η ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν σας έκανε εντύπωση μια ματιά από μεγάλα και ωραία μάτια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στις δουλειές σας και μεγάλη κατανόηση θα βρείτε από όλους τους γύρω σας. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο για τις ανύπαντρες σημαίνει γρήγορο και πετυχημένο γάμο, για τις παντρεμένες μεγάλη ευτυχία στην οικογένειά τους, από κάποιο καλό που θα τους συμβεί. Αν τα μάτια που θα δείτε ήταν άρρωστα, με τσίμπλες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την αρρώστια κάποιου συγγενικού σας προσώπου και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως τα δικά σας μάτια ήταν άρρωστα και τσιμπλιασμένα και αυτό εμπόδιζε την όρασή σας, αυτό σημαίνει πως θα αρρωστήσει άτομο μέσα στο σπίτι σας. Αν δείτε πως δεν είχατε ένα μάτι και ότι σας έλειπε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια απρόσμενη καταστροφή, αν όμως δείτε πως χάσατε και τα δύο σας μάτια, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. Αν δείτε πως βγάλατε το μάτι κάποιου άλλον, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε σε κάποιον κακό χωρίς να το Θέλετε. Αν δείτε πως είχατε κλειστά τα μάτια σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια ψυχρότητα στο περιβάλλον σας που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αν δείτε και αυτό σας κάνει εντύπωση πως δύο μάτια ήταν κλειστά αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε από όλους ψυχρότητα και αδιαφορία. Αν τα μάτια που είδατε ήταν δακρυσμένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε ερωτική επιτυχία είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα. Αν τα μάτια που είδατε ήταν φουσκωμένα αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να έχετε μισόκλειστα μάτια, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό στο αγαπημένο σας πρόσωπο. αυτό θα σας στοιχίσει αργότερα όταν δείτε πως η συμπεριφορά σας δεν ήταν σωστή. Αν δείτε τα δικά σας μάτια δακρυσμένα, αυτό θα πει πως θα νοιώσετε μεγάλη χαρά από αισθηματική επιτυχία που θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να σας κλείνουν πονηρά το ένα μάτι, αυτό σημαίνει πως θα συνδεθείτε αισθηματικά με πρόσωπο που θα το ερωτευθείτε. Αν δείτε στον ύπνο σας δύο μάτια αλλήθωρα ή και τα δικά σας ακόμη, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να φέρετε εις πέρας, αντιξοότητες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Το όνειρο σας ειδοποιεί πως θα τα καταφέρετε αρκεί να προσπαθήσετε. Αν πάλι δείτε και σας κάνει εντύπωση, δύο αθώα παιδικά ματάκια να σας κοιτάζουν, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη. Αν δείτε να ζωγραφίζετε ή να ζωγραφίζουν δύο μάτια αυτό σημαίνει πως ανοίγεται μπροστά σας μια περίοδος ψευδαισθήσεων και καλά θα κάνετε να δείτε την πραγματικότητα πριν είναι για σας αργά.

Μάτια

416 σχόλια στο Μάτια
 • Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 στο 23:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα απόψε βράδυ στο ύπνο μ, πώς ήμουν κάπου μπερδεμενα κ είδα ότι πήγα τάχα σε ένα γιατρό ή νοσοκομείο, δεν θυμάμαι συγκεκριμένα πού, αλλά θυμάμαι ότι έκανα πλαστική εγχείρηση στα μάτια στο στόμα κ στην μύτη,,,(το έγραψα εδώ, γιατί δεν έβρισκα το λήμμα, μύτη, γενικά θυμάμαι κάτι περισοτερο με τη μύτη μ) είδα λοιπόν ότι έκανα πλαστική στη μύτη Κ την μικρενα κ Την έκανα πιο όμορφη,,γύρισα σπίτι μ Κ θυμάμαι ότι έλεγα στο νεκρό
  πατέρα μ,ότι έκανα πλαστική εγχείρηση στην μύτη μ,κ ότι τώρα είναι καλύτερη Κ θα αναπνέω καλύτερα, θυμάμαι ότι ή μύτη μ από μακριά πού την έχω στα αλήθεια, είχε γίνει στρογγυλή Κ όμορφη κ όταν ανεπνεα φένονταν τα ρουθούνια μεγαλιτερα, από ότι στα αλήθεια.
  Του είπα κ για ταμάτια π νομίζω τα είχα κάνει άλλο χρώμα, κ για τα χείλη μ, νομίζω τα είχα τραβήξει, αλλά αυτός ήταν κατά, δεν του άρεσαν αυτά που έκανα..
  Μετά από αυτό θυμάμαι ότι είδα στο πρεβαζι του σαλονιού το κλουβί με το
  Καναρινακι μ, πού το χω δωσει εδώ κ 4 μήνες,,,το είδα άνω-κάτω Όμως το κλουβί,
  είδα αρκετό χωμα κάτω στο δάπεδο χυμενο,το καναρινακι μ ήταν μεσα στο κλουβί, αυτό το
  γυάλινο πού τοποθετείται έξω από το κλουβί, πού πίνουν τα καναρίνια νερό, ήταν μέσα στο κλουβί πεταμένο,αδειο, κ εγώ ψιλοστενοχορεθηκα, πού δε είχε νεράκι να πιεί, κ πήγα
  να το γεμίσω, με νερό, θυμάμαι το γεμισα, κ το βαλα στην θέση του,.μετα νομίζω είπα να το μαζέψουμε για να το δώσουμε, τί το θέλουμε.θυμάμαι ότι στενοχωρεθηκα γιαυτη Την ακαταστασία, δε ξέρω για πιο λόγο το είδα αυτό το όνειρο, ,το καναρίνι μ το είδα όπως ηταν,
  κιτρινο, κ αν αυτό σας βοηθάει, ήταν θηλυκό, όπως μού ηπαν.
  Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 18:56
   Σύνδεσμος

   Όλο το όνειρο δείχνει την προσπάθειά σου να γίνεις καλά και να ανασάνεις αλληγορικά καλύτερα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Ιανουάριος 2018 στο 20:46
  Σύνδεσμος

  Παρασκευή προς Σάββατο είδα ένα παράξενο όνειρο! Είδα ότι ήμουν σε ένα διαμέρισμα και κάποιος κλέφτης είχε μπει από τη πόρτα της κουζίνας. Εγώ τον είδα στο σαλόνι και αυτός έφυγε από τη πόρτα της κουζίνας (άγνωστος ). Μετά βρέθηκα στο σπίτι του θείου μου όπου είχαν ένα τραπέζι μπουφε και τα ποτήρια της σαμπάνιας μου τα χρωματιστά εγώ είδα το κόκκινο και είπα ότι αυτά είναι τα ποτήρια μου, μέσα είχανε σαμπάνια. Στο καναπέ καθόταν ο κουμπάρος μου που οι σχέσεις μας δεν ήταν καλές , τώρα είναι λίγο καλύτερες και μου έκλεινε το μάτι το αριστερό αλλά μου το έκλεισε πολλές φορές σαν να με φλέρταρε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουάριος 2018 στο 18:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει από την μια χάνεις, από την άλλη κερδίζεις. Όλα στη ζωή είναι!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιανουάριος 2018 στο 23:37
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι είχα έντονα πράσινα μάτια και κοίταζα τον καθρέφτη
  Στην πραγματικότητα έχω καστανοπρασινα

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 στο 10:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι ήτανε βράδι και είμουνα έξω στη βεράντα της κουζίνας του σπιτιού μου. Ξαφνικά βλέπω μια γάτα να μπαίνει μέσα στο σπίτι. «Μπήκε μέσα», λέω στην αδερφή μου που ήταν κάπου εκεί.
  Προσπάθησα να την εμποδίσω, μα δεν τα κατάφερα. Μετά την είδα να βγαίνει τρέχοντας από μόνη της. Μετά, είδα ενώ είμουνα έξω, μία πεταλούδα-βασίλισσα, να φτερουγίζει μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να βγαίνει έξω και να περνάει από μπροστά μου. Και τέλος, είδα να βγαίνει ένας άντρας, μεγαλόσωμος, φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, οι κινήσεις του ήταν σαν ρομπότ. Είχε μαύρα μαλλιά και τα μάτια του ήταν άσπρα, χωρίς κόρη, μόνο άσπρο. Φοβήθηκα. Ήταν τρομακτικός. Κατέβηκα κάτω στην αυλή, και με πλησίαζε και αυτός με ρομποτικές κινήσεις. Στάθηκε απέναντι μου και με έβλεπε, ήταν χαμογελαστός. Έβλεπα τα μάτια του έτσι άσπρα και φοβόμουνα περισσότερο. Άρχισα να του ρίχνω μεγάλες πέτρες μα ένιωθα πως δεν είχα δύναμη διότι δεν τον χτυπούσα δυνατά. Φώναξα με λυγμούς στην αδερφή μου «αφήστε με θα τον σκοτώσω», και συνέχισα να του πετάω πέτρες. Σκέφτηκα ότι αν του έριχνα στα γεννητικά όργανα θα έπεφτε κάτω. Του έριξα αλλά πάλι δεν ήταν δυνατή και δεν έπαθε τίποτα. Ξύπνησα και δεν ξέρω τί έγινε παρακάτω.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκέμβριος 2017 στο 12:10
  Σύνδεσμος

  Σε άλλο ονειρο ειδα αποψε τα παιδια μου να ερχονται μαζι σπιτι μας για Χριστουγεννα. Τους ανοιξα τη πορτα και η κορη μου ηταν οπως ειναι σημερα αλλα ο γιος μου ηταν πιο μικρος και πολυ πιο αδυνατος. Φορουσε πιζαμες και τα ματια του ηταν και τα 2 κλειστα με γαζες οπως τα κλεινει ο γιατρος σε περιπτωση τραυματισμου. Η κορη μου μπηκε μεσα και την εψαχνα, δεν την εβρισκα και σκεφτηκα
  – δεν προλαβε να ερθει και πηγε να βρει τις φιλες της (ετσι κανει συνηθως).
  Τωρα δε ξερω αν ειναι στο ιδιο ονειρο που ειδα το σπιτι μου ακαταστατο και δεν ηξερα απο που να αρχισω. Στη κουζινα , που δεν ηταν οπως η πραγματικη μου , ήταν στη μεση η απλωστρα με απλωμενα ρουχα. Εκει εμφανιστηκε η μητερα μου Ουρανια και την εβγαλε εξω . Ανοιξε ο χωρος και μου ηταν ευκολο πλεον να τακτοποιησω. Κρυφοκοιταξα στο σαλονι και καθοταν ο ανδρας μου και συζητουσε με εναν αλλο ανδρα μαλλον για δουλεια . Ο χωρος εμοιαζε με τον δικο μου.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Μπορεί να μην έρθει για Χριστούγεννα ο γιος σου, μπορεί κατά 50% να προτιμήσει να μείνει με τους φίλους του για κάποια όχι σπουδαία αφορμή ή αιτία. Να θέλει να κάνει τη διαφορά ή κατά 40% Ίσως έχει προβλήματα που δεν σου έχει μιλήσει γι’ αυτά ή τέλος ένα 10% να σου κρύβει κάποια έκπληξη, όπως τότε η κόρη σου με το γατί. Κάπου σε ένα σημείο δείχνει ότι δεν θα ικανοποιηθείς από το γιο σου. Κάποια παραπονάκια θα έχεις μαζί του. Με την κόρη σου μια από τα ίδια. Ο γιος είναι το πρόβλημα.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:20
    Σύνδεσμος

    Ο γιος μου θα ερθει για Χριστουγεννα θα φυγει ταξιδι για τη Πρωτοχρονια. Αυτο το γνωριζα και δεν με στενοχωρησε καθολου. Χθες βραδυ μου ειπε η κορη μου οτι δεν θα ερθει Χριστουγεννα θα μεινει με τις φιλες της και ισως ερθει Πρωτοχρονια. Αυτο με στενοχωρησε ειναι η αληθεια. Τα ματια του γιου μου που ηταν σκεπασμενα με ιατρικες γαζες και οι πιζαμες που φορουσε με αγχωσαν στο όνειρο μηπως δειχνει καποιο προβλημα υγειας?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:23
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι αντίθετο το όνειρο. Οι γάζες δηλώνουν άρνηση του μηνύματος που δίδει λοιπόν. Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Όχι, όταν βάζουμε γάζες στα μάτια τα γιατρεύουμε για να δούμε. Να δούμε κάτι που μέχρι χθες δεν είδαμε. Τα τυφλά μάτια δεν χρειάζονται. Είναι όνειρο ίασης για τον γιο σου ή να σου δείξει ότι δεν πρέπει να ψάχνεις αυτό που δίδει το όνειρο εδώ, αλλά στην άλλη πλευρά. Σήμερα έμαθα κάτι κι εγώ.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:32
      Σύνδεσμος

      Θυμηθηκα τωρα ενα ονειρο της αδελφης μου που σου εγραψα την ανοιξη που ειδε το γιο μου με τα ματια ζωγραφισμενα λευκα και ειδα την ερμηνεια που μου εδωσες οτι θα ωριμασει και θα δει την αληθεια καταματα. Συνδεονται αυτα τα ονειρα ετσι δεν ειναι Νεκρταρια δειχνουν το ιδιο αποτελεσμα?

      Απάντηση
      • Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 στο 11:34
       Σύνδεσμος

       Ναι, γι’ αυτό ονόμασα την ίαση. Τώρα γίνεται αυτή η διαδικασία της ίασης. Όμως, τον είδες σε μικρότερη ηλικία, και θέλει λίγο ακόμη για να γίνει αυτό, όταν τον δεις στην πραγματική του ηλικία. Θα ωριμάσει μια μέρα. Θα πάει και φαντάρος και θα μάθει.

       Απάντηση
      • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 12:08
       Σύνδεσμος

       Χθες ένιωσα ότι σου μίλησα λίγο απότομα. Αυτή την αίσθηση έχω. Μακάρι να κάνω λάθος. Συγνώμη, αν ισχύει αυτό.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 στο 13:30
        Σύνδεσμος

        Σε ποιο ονειρο μιλας? Αν μιλας για την εγκυο μην ανησυχεις. Ειχες δικαιο. Απλα καμια φορα επειδη δεν ξερουμε ελπιζουμε σε κατι διαφορετικο. Δεν εχω τετοιου τυπου ευαισθησιες, δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη. Δεν εχεις ιδεα ποσο με εχεις βοηθησει . Νιωιω μεγαλο σεβασμο για σενα.

        Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 στο 19:53
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι έβγαζα μια μακρια τρίχα από το αριστερό μού μάτι. Τι είναι? Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Δεκέμβριος 2017 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Είναι απελευθερωτικό όνειρο. Ήταν ένα εμπόδιο στην αισθηματική σου σχέση που έδιωξες με την κίνηση αυτή.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτώβριος 2017 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα σήμερα το πρωί στο ύπνο μ,πώς κοιμομουν τάχα στο κρεβάτι μ, ήταν σκοτεινά, καπια στιγμή σηκώθηκα πήγα στο σαλόνι, αναψα το φωσ κ είδα μια μακρινή γνωστή μ (άσχετο)δε έχουμε καθόλου παρε δώσε, κ αν τι δω θα τι δω μόνο μια φορά το χρόνο,..ειδα πως καθόταν σε μια καρεκλα, ντυμένη στα μαυρα, μαυυρη φούστα, οποως σηνυθως, ειναι μελαχρινή κ κοντή, λίγο κακασχημη όμως. Γύρω στα 70.όταν την είδα τρόμαξα κ είπα τι κανεις εσύ μόνη σου εδω, πως μπήκες μέσα αφού δε είναι κανείς εδώ. Κάτι μείπε π δε θυμάμαι, νομίζω μ είπε ότι η μάνα μ πήγε στην εκλησια.μετά διαπίστωσα ότι είχα μόνο ενα μάτι στην μεση του πρωσοπου, αισθανόμουν κάπως άσχημα κ έλεγα γιατί έχω μόνο ένα μάτι σα κυκλοπασ. Νόμιζα ότι κ στα αλήθεια έχω μόνο ένα μάτι, ένιωθα αρωστη, μετά είδα πωσ καποισ μ έδειχνε μια νυχτικια, στο δωμάτιο μ, ήταν πολι όμορφη, με πράσινο κ λίγο άσπρο χρώμα, (όχι τεραντε)κοντομανικι, μ άρεσε, κ έλεγα ότι είναι φόρεμα κανονικό, τάχα να το φορέσω να παμε καπου, αλλά καπιοσ άλλος έλεγε, δε μοιάζει με φόρεμα είναι καθαρά νυχτικο.μετά πήγα κ το εδιξα κστην γνωστή μ κ μ λεει, ότι είναι νυχτικια. Αυτό με το μάτι με παραξενεψε λίγο, τι να σημένει, πάντως εγώ ενιωσα καταθλιψη στο ύπνο μ,όση ώρα κοιτούσα με αυτό το μάτι.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 στο 00:26
   Σύνδεσμος

   Κ, νεκταρια, αυτο το όνειρο μου πότε θα πάρει απάντηση?νομίζω το παραβλεψατε. Εάν έχετε πολι δουλειά, χωρίς χρόνο, τότε ο χρόνος σας είναι πολιτιμος ευχαριστώ,.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 4 Νοέμβριος 2017 στο 11:29
    Σύνδεσμος

    Μην κάνεις σενάρια. Απλά δεν το σημείωσα. Μου ξέφυγε. Είχες δίκιο που με ενημέρωσες να το ερμηνεύσω. Το όνειρο δείχνει ότι βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις και δεν τις ψάχνεις σφαιρικά, εστιάζεσαι μόνο σε ένα πράγμα και δεν βλέπεις την ουσία της ζωής. Μια κατάσταση την ερμηνεύεις όπως φαίνεται κι όχι όπως θα έπρεπε να είναι με το δικό σου το μυαλό κι αυτό μαυροφορεί την ψυχή σου και νιώθεις ότι κι εσύ γίνεσαι ένα. Πρέπει να πεθάνει αυτή η κατάσταση και να βγει μια νέα Βάλια. Αλλιώς αυτή η κατάσταση θα γίνει τρόπος ζωής και θα πέσεις πιο βαθιά στην κατάθλιψη. Έπρεπε να διώξεις αυτή τη γυναίκα εφόσον δεν ήταν προσφιλής και να νιώσεις ότι βλέπεις και με τα δύο μάτια. Αυτό φυσικά δεν έγινε, αλλά στο χέρι σου είναι να γίνει. Να σκέφτεσαι ότι ισχύει και η περίπτωση που δεν μπορείς να φανταστείς και ίσως αυτή να είναι η λύση στο πρόβλημα.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα κάτι που με τρόμαξε, είδα ότι έβγαλα το δεξί μου μάτι και το κρατούσα στο χέρι, σαν να ήταν διάφανο το εξωτερικό του και κοίταξα μέσα, είδα δυο κόκκινα σημαδάκια σαν αίμα. Πήγα στο καθρέφτη και βλέπω ότι είχα άλλο μάτι καινούριο, κι έλειπε το αριστερό. Έβαλα αυτό που κρατούσα και φοβήθηκα οτι το έβαλα ανάποδα γιατί το σημαδάκι που έχει ήταν προς τα κάτω (ενώ στην πραγματικότητα είναι αριστερά). Κοίταξα με μεγεθυντικό φακό την κόρη και στα δυο ματια και είδα την φιγούρα ενός τριαντάφυλλου πορτοκαλί με καφέ. Μου έκανε εντύπωση ότι στο αριστερό μάτι το τριαντάφυλλο ήταν πεντακάθαρο και λαμπερό, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:13
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο προσπαθεί να αποβάλλει τις παλιές σου στεναχώριες και να τοποθετήσει τις νέες στη σωστή τους θέση. Το τριαντάφυλλο είναι με γήινο χρώμα καφέ, αλλά και το πορτοκαλί που πάντα σου λέει σε κάθε κίνηση με τη νέα σου σχέση να προσέχεις. Άρα, η κόρη του ματιού έχει μοναδική εστίαση τον έρωτά σου που δεν πρέπει να σε αποσπά από άλλες σκέψεις, τοιμείς, ιδέες. Καλός είναι και ο έρωτας, αλλά έχεις παραμελήσει τους άλλους τομείς και τώρα το έχεις αντιληφθεί και προσπαθείς να τους βάλεις σε τάξη.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 στο 19:21
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο μπορεί να είναι παγίδα να μην ήταν η μητέρα σου αυτή. Αν ένιωσες ότι ήταν, δηλώνει ότι θα αρρωστήσει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 09:39
  Σύνδεσμος

  Καλημερα , ειδα οτι ο ανδρας μου μου ελεγε να βαψω λιγο εντονοτερα με μολυβι (πρασινο που βαζω) τα ματια μου και μαλιστα εκεινος μου εβαλε λιγο παραπανω . Ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιούλιος 2017 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Ασχολείται στην πραγματικότητα μ’ αυτά; Σου είπε ποτέ πως θα ντύνεσαι, πως θα βάφεσαι κλπ.;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Μάιος 2017 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!! Το ειχα γραψει κ προχθες αυτο το ονειρο αλλα ειδα οτι δεν εχει δημοσιευτεικ υπεθεσα οτι πιθανων δεν το λαβατε…Εβλεπα οτι περπατουσα σε μια παραλια…ειχε κοσμο…η θαλασσα ηταν ηρεμη…αλλα σε καποιο σημειο βαθια ειχε ταραχη. Καποια στιγμη ακουω καποιον να φωναζει να κοιταξουμε τον ουρανο κ οπως κοιταω…ηταν συννεφιασμενος…βλεπω δυο μεγαλα μαυρα ματια να μας κοιτανε…εγω μεσα μου ελεγα οτι ηταν ο Θεός. Ομως ξαφνικα αυτα τα ματια χαθηκαν στα συννεφα κ βλεπω οτι ειχαν παει λιγο πιο κατω…κ επειδη τα συννεφα ηταν πιο αραια ειδα οτι τα ματια ανηκαν σε ενα σκυλακι γκριζο με λιγο μαυρο. Εγω επειδη φοβηθηκα πηγα καθησα σε ενα σπιτι…που υποτιθεται οτι ηταν δικο μας κ μεσα ειχε κ αλλα ατομα…δικους μου ανθρωπους αλλα εκτος απο την αδερφη μου δεν θυμαμαι καποιον αλλον. Και οπως κοιταγα τον ουρανο ειδα οτι το συννεφο πλησιαζε το σπιτι κ το αγγιξε λιγο…τοτε ξυπνησα τρομαγμενη. Γενικα αυτο το ονειρο με φοβισε…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Μάιος 2017 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   Ήταν η σειρά του να απαντηθεί, αλλά το ακύρωσα γιατί το έγραψες απάντηση σε κάποιο άλλο όνειρο και προτίμησα αυτή την εγγραφή να εγκρίνω. Τα όνειρα δεν δημοσιεύονται αμέσως, διότι δεν απαντώνται αμέσως. Εγκρίνονται την ώρα που θα πάρουν απάντηση. Το όνειρο δείχνει ότι κατά βάθος κάτι σε φοβίζει. Μήπως έχεις κάτι να κρύψεις ή εσύ κρύβεσαι από κάτι. Στην αρχή ή επιφανειακά όλα φαίνονται εντάξει. Στην πορεία όμως κάτι αλλάζει και σε απομονώνει. Αυτή η κατάσταση σε τρομάζει πολύ.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 8 Μάιος 2017 στο 13:15
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια ειναι οτι κάτι με τρομάζει πολυ…κατι που νιωθω εντονα οτι θα γινει κ το θελω πολυ…καθως εχω εντονη διαισθηση…κ φοβαμαι μήπως δε γινει…κ προσπαθω να κρυψω το φοβο μου απο τους αλλους μερικες φορες χωρις επιτυχια….μηπως αυτο εννοειται?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 στο 10:26
     Σύνδεσμος

     Ναι, έδωσες την ερμηνεία από μια άλλη ματιά και κατά περίεργο τρόπο ταιριάζει με όσα σου είπα.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο