Διαφημίσεις


Αυτή η σελίδα είναι η σελίδα της πραγματικότητας. Εδώ δεν ερμηνεύουμε όνειρα. Για τα όνειρα υπάρχουν όλα τα λήμματα και η ονειροπαγίδα. Σ’ αυτή τη σελίδα θα μας πείτε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί για να  βρούμε λύση,  ώστε να αφαιρέσουμε το αγκάθι που σας εμποδίζει να βλέπετε ωραία όνειρα.

779 σχόλια στο Κουβεντούλα
 • Σάββατο, 9 Ιούνιος 2018 στο 21:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,,διάβασα τό μηνημα της μοναξιάς,,συγκινήθηκα, πόσα προβλήματα έχει Ο κοσμος,
  Καθένας το δικό Του σταυρο κουβαλάει,,πόσο βαρις είναι κανείς δε ξέρει,,,αλλά Ο Θεός μας δίνει δύναμη κ κουράγιο νά αντέχουμε κ να υπομένουμε. Η μοναξιά χρειαζετε ειδικό σύμβολο, όπως είπεη νεκταρια ,νευρολογο,,πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά αυτό,,γιατί από τι μια ειναι προσκολλημένη στη θετή μητέρα τής, κ από την αλλη δύσκολο να χωρίσουν, καθένας να κοιτάξει μετά τό πρόβλημα Του. Αυτό ίσως βοηθούσε περισοτερο Την μοναξιά, νά εμένα έστω για λίγο μακριά τις, να κοιτάξει Τον εαυτό τής, Δεν είναι κ μικρή τωρα, πρέπει να πάρει αποφάσεις μόνη τις, νά πάρει τό δικό τις δρόμο π λένε,πρέπει όμως νά έχει φροντίδα Κ η μητερς της,,,δύσκολα τι νά πω κ γω σκέφτομαι τι δική μού μανα, που να την αφήσω κ να φύγω,
  Καταλαβαίνω κατά βάθος ότι στενοχωριετε για μενα,,όμως αφού αγαπάει τα αδέρφια
  Τής Πιο πάνω από μενα, κ φένετε να Μην την απασχολώ εγώ, τότε πρέπει να
  Χωρίσουμε, δε γίνετε,,.όταν 2 άνθρωποι αντιμετωπίζουν τό ίδιο πρόβλημα κ οι 2 περίπου, τότε Δεν μπορούν να θεραπεύουν Κ οι 2 ουτε από ψυχολόγους ούτε τίποτες, γινοντε χειρότερα, όπως στηνπεριπτωση της μοναξιας με τι θετή μητέρα της,,είναι κ οι 2 άρρωστες,,
  Το ίδιο συμβαίνει μενα με τούς θείους μού,,όπως φένετε, έχουν κ αυτοι
  Ψυχολογικά προβλήματα, χειρότερα από τό δικό μ,κ συμπεριφέρονται έτσι, άγαρμπα κ αγροικία,,όσες θεραπείες κ να κάνω εγώ στο σπίτι, πάλι δε λινετε το πρόβλημα,,,όταν είναι όλοι άρρωστοι στο σπίτι είναι δύσκολα πράγματα. Οθεος βοηθάει, εμένα με έχει βοηθήσει πόλι ΤΙΣ τελευτεςες στιγμές, τον Ευχαριστώ,,άς μπηκα μεσα στο νοσοκομείο, πάλι Τον Ευχαριστώ,,βοήθεια είναι κ αυτή, μού αλαφρωσε ενα βάρος από πάνω μού,,,με το καλό ο θεός να βάλει τό χέρι Του να γίνω καλά,,,εδώ μέσα με προσέχουν ψυχολογοι γιατροί, δεν έχω παράπονο,,ο θεός βοηθός, καλό βράδυ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 στο 20:13
   Σύνδεσμος

   τώρα είδα πως έχει βγει όλο το μήνυμα κοίταγα σε λάθος σημείο συγγνώμη . άκυρο το πάνω μήνυμα πήγα να το σβήσω δε ξέρω αν σβήστηκε.φίλη «βαλαντο» καλήν δύναμη εύχομαι εκεί πέρα ολόψυχα θετική ενέργεια στέλνω κι τη σκέψη μου . ήρωες όσοι τα διαβαίνουν κι βγαίνουν καλλίτερα από εκεί πιο δυνατοί . όσο για την μάνα μου γίνετε κύκλος αυτή η κατάσταση γιατί δε έχω και κανέναν άλλον κοντά μου. αυτό αναγκαστικά με δένει κοντά της είναι κλειστές όλες οι πόρτες δε ξέρω τι να κάνω ??? θα παο σε μια «ψυxιατρεσα» να δω τι θα πει κι αυτή . δε μπορώ μονη ξαφνικά να σηκωθώ να σηκώσω μπαϊράκι κι να κάνω βήματα που θα με γυρίσουν πίσω με μια συνείδηση χαλια και το κεφάλι κάτω να ζητω συγγνώμη ταπεινά. ότι γίνει πρέπει να γίνει «με τροπο» ώστε μην «ταρακτει» κι η μάνα μου και εγώ να μπορέσω να έχω την γαλήνη μου. όταν θα είναι καλά η μάνα μου τότε θα νιώθω κι εγώ ήρεμη να κάνω αυτά που ζητω για μένα . δε ζητω πολλά ειλικρινά απλά πράγματα ζητω για μένα. συγγνώμη που αλλάζω λίγο το θέμα τον συζητήσεων μα είναι κάτι που με τρομάζει πολύ. βλέπω τα πράγματα στην ελλάδα να γίνονται σκοτεινά. βγαίνουν οι προφητείες τάγιου μας παισιου και το πατροκοσμά κι όλον αυτόν τον άγιον μας και τρομάζω. σκέφτομαι μην καταλήξουμε μιαν μέρα να λέμε βρε «μια χαρα ειμουν» πριν κι «ασ ειχαμε αυτα τα» προβλήματα. τώρα δε έχουμε φαΐ σπίτι μας κυνηγάν οι διάφοροι καταπατητές της πατρίδος. φαίνονται αυτά που λέω σοκαρίστηκα μα φοβάμαι με τις εξελίξεις και το ότι ο λαός δε «αφιπνιζετε δε» ξεσηκώνεται. πολύ φοβάμαι μην συμβούν άσχημα γιατί εμείς ως λαός δε ξυπνάμε μένουμε απαθείς κι αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά ………… 🙁

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Ιούνιος 2018 στο 20:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα λια, είμαι 35 ετών,, το ίδρυμα ειναι ψυχολογικό,σαν ψυχιατρική κλινική με όλες τις ανέσεις. Πίό πολύ σπιτι είναι, αλλά υπάρχουν ειδικοί ψυχολογοι εκεί μέσα π σε βοηθάνε. Επειδή δε μπορούσα να βρώ σπίτι μόνη μ εγώ με έστειλαν εκεί. Οι ψυχολόγοι μού πρότειναν να πάω εκεί για καίλιτερα,,,το θέλω κ γω όμως,,,οι θοιοι μού δε ξέρω αν συμφωνούν η οχι,πάντως τούς ήρθε καπέλο όταν το άκουσαν,,γιατί πόλι με είχαν βρει παιχνίδι εκεί μέσα στο σπίτι,,από τι μια μπορεί να θέλουν να πάω, από Την άλλη όχι. Σε αυτο δε είμαι σίγουρη. Δεν ξέρουν τι θέλουν. Πουθενά δε θέλουν να με δουν αυτοί κορίτσι μου,έχουν χαζέψει δε ξέρουν τί θέλουν, η βρήκαν κ τα κάνουν αυτά. Τα έχω χαμενα κ γω, δεν ξερω τι να απαντήσω. Ευχαριστώ, καλό βράδυ.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 08:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια μου, είμαι προβληματισμένη εδώ και δυο μέρες και ο λόγος είναι επειδή θυμήθηκα ένα όνειρο μου που είχα δει με το γήπεδο βόλεϋ που έπαιζε η ομάδα του Πρώην συζητούν μου ενάντια στο Στέφανο και κέρδισε ο Στεφανος.

  Ο προβληματισμός μου είναι ότι δεν έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που το είδα, και τώρα επανέρχεται ο Στεφανος στον ύπνο μου με τη κιθάρα. Με κάνει να σκέφτομαι μήπως το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το Στέφανο είναι το πεπρωμένο μου. Αλλά σύμφωνα με τα όνειρα που βλέπω τελευταία ποιος να είναι.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 09:29
   Σύνδεσμος

   Δεν κρύβεται στα όνειρα πάντα η απάντηση. Απλά, ο Στέφανος, μια παλιά σου σχέση φαντάζομαι, υπερισχύει από τον σύζυγό, που τα γεγονότα έχουν σβηστεί. Ακόμα τροφοδοτείς μέσα σου τον Στέφανο και αφού υπάρχουν τον βλέπεις. Μην μπερδεύεις την τύχη και το πεπρωμένο σου εδώ. Τι κρατά και τι αφήνει το υποσυνείδητο βλέπεις. Χώρισες από το Γιάννη; Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω. Είχατε συνδεθεί και κάνατε και μωράκι. Το διαλύσατε πάλι;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 09:45
    Σύνδεσμος

    Ναι τα χαλάσαμε δεν είμαστε παντρεμένοι, θυμάσαι το όνειρο με τη κιθάρα που μου είπες ότι θα με πληγώσει άλλη μια φορά και θα αναγκαστώ να κάνω σχέση, αυτό έγινε. Βέβαια η σχέση δεν έχει έρθει ακόμα αλλά, με έβαλε σε πολλές σκέψεις όμως το όνειρο που επανέρχεται μετά από χρόνια. Είμαι σίγουρη πλέον ότι το όνομα είναι συμβολικό πλέον καί περιμένω

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 στο 00:21
  Σύνδεσμος

  Ενα παιδι που γνωριζα παλια αλλα δεν ηταν φιλος ουτε ειχαμε κοινες παρεες,ουτε ειχαμε βγει ποτε μαζι εξω απλως μιλουσαμε λιγο καμια φορα,τωρα μου ζητησε να βγουμε για καφε….αυτο σημαινει οτι ενδιαφερεται για μενα?ή απλως ειναι ευγενικος και φιλικος?

  Απλως εχω αυτην την απορια γιατι παλιοτερα ειχε κανει μια αποπειρα να με πλησιασει λιγο παραπανω φιλικα μαλλον…
  Μου εξεφρασε οταν μιλησαμε προσφατα τον θαυμασμο για το μυαλο μου απο το λιγο που ειχαμε μιλησει πριν χρονια και μου ειπε οτι μετα χαθηκαμε…..

  Για να θελει να βγουμε για καφε τωρα τι να σημαινει????μηπως απλως το παιδι ειναι φιλικο και τιποτε αλλο και εγω μια ψωναρα???

  Παρεπιπτοντως πριν χρονια με ειχε ρωτησει που βγαινω εξω γιατι δν με ειχε πετυχει καπου

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 στο 12:01
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Ελενα! Δε νομιζω ότι το ενδιαφέρον του είναι απλά φιλικό. Αφου και παλαιότερα το εκδήλωσε και όντως είχατε χαθει , βρήκε την ευκαιρία τωρα να στο ζητήσει. Αυτο πιστευω , αν δεν σου είναι αδιάφορος, δεν θα έχανες τίποτε να βγεις για ένα καφέ.
   Να θέλει να γίνεις απλά φίλη του , πιστευω ότι είναι το λιγότερο πιθανό.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 στο 10:38
   Σύνδεσμος

   Κατά τη γνώμη μου δεν ξέρει τι αισθάνεται ακόμη για σένα. Του κεντρίζεις το ενδιαφέρον και θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 στο 12:02
    Σύνδεσμος

    Ουτε εγω καταλαβα ποτε αν το ενδιαφερον του ηταν φιλικο ή ερωτικο
    Εδειχνε χαρουμενος καθε φορα που με εβλεπε και με χαιρετουσε αλλα εγω κρατουσα μια ψυχρη σταση και δεν τον αφηνα να με πλησιασει παραπανω…
    Μια φορα με πλησιασε λιγο παραπανω και εκατσε διπλα μου και μου επιασε συζητηση και με ρωτουσε που βγαινω εξω γιατι δεν με ειχε πετυχει πουθενα και με υποστηριζε ψυχολογικα σε καποια θεματα και μετα οταν εφυγε ηθελε να το συνεχισουμε και να τον ακολουθησω σαν να ειμαστε παρεα αλλα εγω δν το εκανα…μετα οταν περιμεναμε στην σταση του λεωφορειου τον ειδα απο μακρια που γυριζε και με κοιταζε…
    Υπαρχει περιπτωση να με ηθελε ή εχω ψευδαισθησεις;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 στο 12:10
     Σύνδεσμος

     Επειδή έδειξες αδιαφορία κόλλησε. Οι άνδρες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τα φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάνε. Τι νιώθει θα το ανακαλύψει όταν βγει μαζί σου. Πήγαινε για καφέ. Ίσως αυτό το ενδιαφέρον να ξεπερνά το φιλικό. Θα το καταλάβεις όταν πας, από τα λόγια του. Όταν σου δείχνει πάντα ενδιαφέρον απομακρύνεσαι. Μήπως είσαι εσύ που δεν τον θέλεις; Ψάξε το μέσα σου, διότι μπορεί αυτή η κίνηση από μέρους σου να επαναληφθεί και να μη σου δοθεί άλλη ευκαιρία. Το σώμα ξέρει περισσότερα από το μυαλό και αυτή η απομάκρυνση δεν είναι τυχαία.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 στο 16:50
      Σύνδεσμος

      Αχ τι επαθα….τωρα ητανε αυτες τις μερες να βρεθουμε μεχρι αυριο δηλαδη και αυτος ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομη….μου αρεσει που αυτος μου εριξε την προταση να βρεθουμε και τωρα παει να με πιστολιασει….
      Μηπως του φανηκε οτι ενδιαφερομαι για αυτον και εκοψε λασπη;μηπως το μετανιωσε;δεν ξερω τι να πω…..μου εχει σπασει τα νευρα…πως λες την μια χαθηκαμε και να βγουμε για ενα καφε και μετα να μην στελνει ουτε ενα μυνημα;?;?
      Τι να κανω;?;

      Απάντηση
      • Τρίτη, 5 Ιούνιος 2018 στο 10:03
       Σύνδεσμος

       Το ένστικτό μου μου λέει ότι πρέπει να περιμένεις την επόμενη κίνηση. Αν δεν δώσει σημασία ή κάτι του έτυχε ή δεν είναι τυχερό να βγείτε μαζί. Δεν ισχύει αυτό που λες. Γιατί δεν του τηλεφωνείς για να δεις αν ισχύει αυτή η πρόταση; Εκείνος την πρότεινε πρώτος.

       Απάντηση
      • Τρίτη, 5 Ιούνιος 2018 στο 16:44
       Σύνδεσμος

       Οι άντρες ειναι μυστήριοι. Μπορεί να έχει και καμια άλλη που βλέπει. Μπορεί να περίμενε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, να μη σε είδε τοσο ζεστή να βγεις μαζί του. Γνώμη μου μη κάνεις τιποτα. Αν σου είπε θα σε πάρει τηλ τότε να περιμένεις να σε πάρει. Αν είναι ανισόρροπος και άλλα λέει άλλα κάνει δεν τον θές. Αλλά και εσύ πρεπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου βγάζεις μια ανασφάλεια…Γιατί θεωρείς οτι εισαι «ψωνάρα» επειδή καποιος σε θέλει; Και γιατί εισαι ψυχρή οταν σε χαιρετάει; Μηπως φοβάσαι την ευτυχία και τη διώχνεις;;;

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 7 Ιούνιος 2018 στο 15:48
        Σύνδεσμος

        Απαντησα πριν απο λιγες μερες αλλα δεν μου εμφανιζονται πουθενα το σχολιο μου…
        τελως παντων θα ξανααπαντησω…
        Αρχικα κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας!
        λοιπον τελικα βγηκαμε και πηγε πολυ καλα η συνατηση μαζι του ειχαμε πολλα να πουμε…εννοειται πληρωσε αυτος και τον δικο μου καφε και σε μια στιγμη με ρωτησε πως τα παω απο σχεσεις και του ειπα οτι δεν εχω σχεση και μετα αυτος σαν να μου ειπε εαν θυμαμαι καλα οτι αυτος εχει σχεση τωρα και αναπολει τι καλα που ηταν τα χρονια που ηταν μονος…δεν ξερω εαν ειπε αληθεια γιατι στο facebook δεν εχει καμια φωτογραφια με την υποτιθεμενη κοπελα του και γραφει μαλιστα οτι ειναι ελευθερος…γιατι να το πει τοτε αυτο?

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 7 Ιούνιος 2018 στο 16:32
         Σύνδεσμος

         Την είδα τώρα και την ακύρωσα, εφόσον την έγραψες ξανά. Αυτό συμβαίνει, διότι δεν θέλει να κάνει σχέση ή μπορεί να τα έχει με κάποια παντρεμένη που δεν θέλει να την εκθέσει. Τελικά, απ’ όσα μου λες είναι φιλικό το ενδιαφέρον. Όμως, υπάρχει και η μέθοδος του ψέματος, για να σε κάνει να εκδηλωθείς. Πιθανόν, στην περίπτωση αυτή σε δοκιμάζει για να δει αν ενδιαφέρεσαι.

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 8 Ιούνιος 2018 στο 15:32
          Σύνδεσμος

          δεν νομιζω να τα εχει με καμια παντρεμενη εφοσων ειναι νεαρος σε ηλικια και μου φαινεται λιγο μπαρουφα αυτο που μου ειπε οτι εχει σχεση…εαν ειχε σχεση η κοπελα του δεν θα νευριαζε που βγαινει με μια που καλα καλα δεν ξερει μονος του για καφε?εκτος εαν παιζει τιποτε αυτον τον καιρο με καμια αλλη….δεν ξερω…..παντως αυτος ηταν πιο θερμος απο οτι εγω…να φανταστεις οταν αποχαιρετηθηκαμε εγω πηγα να του πω ενα απλο »γεια θα τα πουμε»και πηγα να φυγω αλλα αυτος μου εδωσε το χερι και με φιλησε σταυρωτα….παντως απο οτι καταλαβα ειχε φαει αρκετα ακυρα απο κοπελες τοσα χρονια……

          Απάντηση
        • Πέμπτη, 7 Ιούνιος 2018 στο 19:45
         Σύνδεσμος

         Επρεπε να του απαντήσεις τί αναπολείς τότε που ήδουν μόνος αφού ακόμα βγαίνεις με όποια θες..!!! Χαχαα! Καλά βγήκε μαζι σου για να σου πεί οτι εχει σχέση;; Αυτός θέλει πολύ δούλεμα…

         Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιούνιος 2018 στο 11:27
   Σύνδεσμος

   Και φίλος σου απλά να θέλει να γίνει (που δεν νομίζω) τι φοβάσαι; Ένας φίλος παραπάνω πάντα χρειάζεται. Οι φίλοι είναι σημαντικοί! Αλλά αν δε βγεις για καφε δεν προκειται να μάθεις ποτε και είναι κρίμα, γιατί σε έχει πλησιάσει μέχρι στιγμής με πολύ όμορφο και διακριτικό τρόπο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 στο 13:16
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κ Νεκταρία, τι κάνετε?έχω πόλι καιρό σχεδόν να σας γράψω, συνεχίζω νάεχω το ίδιο πρόβλημα μέ τά όνειρα μ,δε θυμάμαι τι βλεπω, τα ξεχνάω,,,τωρα έχω φύγει Κ από τούς ψυχολόγους, δε μπορούν νά με βοηθήσουν πλέον, είμαι ακόμα στη λίστα αναμονής, για το ίδρυμα, όπου να ναι θα πάρω απάντηση. Ο Θεός να βάλει τό χερι του, εύχομαι να με βοηθήσει, είμαι σε απελπιστική κατάσταση,δεν είναι κ τόσο καλα τα πραγματα με τους θείους μου.,δε μπορώ να κάτσω στο σπίτι, όμως με έχουν βοηθήσει πόλι οι προσευχές από το ίντερνετ π ακούω συχνά, με έχει βοηθεισει πόλι Ο Χριστός τώρα τελευτεα ,Τον Ευχαριστώ, πράγματι ή θρησκεία μάς βοηθάει πόλι κόσμο, έχουν δίκιο οί άγιοι πατέρες π λένε ότι οι ψυχολόγοι δε βοηθάνε τα κάνουν χειροτερα τα πράματα,πρέπει κάπου κάπου να τούς ακούμε κ αυτούς έχουν δίκιο,,,αλλα εμείς οι κοσμικοί δεν μπορούμε να αφοσιωθούμε τόσο πόλι Στο Χριστό κ να περιμένουμε απόκλειστικα την βοήθεια του, γιατί είμαστε μακριά από το θεό, μόνο οί μοναχοί κ οι άγιοι πατέρες έχουν πλήρη εμπιστοσύνη κ βοήθεια από τό Θεό, πιστεύουν μόνο σε αυτόν κ δεν εξαρτώνται από αλλα πράματα όπως χημικά , φάρμακα, θεραπείες κ ψυχολόγους γι’αυτό τους βλέπει κ πετανε στα σύννεφα, ενω εμείς π εξαρτωμαστε με αυτά τα χημικά κ τα τα κοσμικά δε βλέπουμε βοήθεια θεού, ναι μεν μάς βοηθάει ο θεός,,αλλά Δεν γινόμαστε πλήρης καλα,,,έχω συνειδητοποιήσει τώρα τελευτεα, ότι όταν ο άνθρωπός είναι μόνος Του κ τα βρίσκει με τον εαυτό Του, ενωνετε πιο πόλι με τό θεό, αισθάνεται Την χάρη κ την αγάπη Του θεού ποιό πόλι, κ φυσικά γιατρευετε.αυτό έχω δει ότι συμβαίνει σε μένα, μού αρέσει να είμαι μακριά από τους αλλους,να είμαι μόνο με τόθεό. Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό σε όλους.κ οι μοναχοί μόνοι τούς Δεν κανουν, που λένε θέλουν κ αυτόι παρεσ. Κ ο μοναχός μοναχός δε ζει π λένε. Βλέπω πόλους ανθρώπους κοσμικούς κ μοναχούς Π θέλουν κόσμο να κουβεντιάζουν να συναναστρέφονται για να αισθάνοντε καλιτερα, αυτό τους ευχαριστεί. Εμένα δε με ευχαριστεί αυτό, δε ξέρω γιατί, με κουράζει η παρουσία άλλων ανθρώπων, μήπως ο θεος θέλει να γίνω ασκητρια,,πλάκα κάνω, Μην το περνετε σοβαρά, απλώς είμαι κλειστός χαρακτήρας, μη κοινωνικη.Μ αρέσει όμως η μοναχική ζωή, αλλά δύσκολο να γίνω, είναι δύσκολη η καλογερικη.τι να κάνω κ νεκταρια, με έχει βοηθήσει πόλι Κ ο πατερ Φανουριος μέσω ίντερνετ, να Τον έχει ο θεός καλά,,,στήν εκκλησία δεν μπορώ να πάω τώρα ελευθερα,φοβάμαι μήπως συναντήσω κανένα γνωστό, η τους θείους μου, κ μου κάνουν παρατήρηση,,,θα ήθελα τόσο πόλι να κοινωνησω κ να εξομολογηθώ, αλλά φοβάμαι να πάω στήν εκκλησια λόγω μην με δουν να μιλάω με τον παπα κ αρχίζουν να μέ σχολιάζουν. Δε θελουν να ασχολουμε με την θρησκεία, τούς πειράζει, φοβουντε Μην γίνω καλόγρια,,,βλέπεις τι κακός π Έχει γίνει ο κόσμος σημερα Νεκταρία, ούτε με τη θρησκεία δέ σε αφήνουν να ασχοληθείς ούτε στην εκκλησια σε αφήνουνε να πάς, όλα τούς ενοχλούν,,,να ντύνεσαι παράξενα κ με της μόδα τό σύστημα τούς ενοχλείς, αυτό πια έχει καταντήσει αηδία σήμερα, τι να κάνεις, Δεν ξέρεις πώς να κάνεις, δε βαριέσαι, ο θεός να μάς εχει Καλά εμάς τους άδικημενους κ τους κακομοιρους, κ αυτόι π κατηγορούν κ αυτόι κριμα είναι, έχουν κ αυτοι ανάγκη ,βοήθειας από τό Θεό,,Μην Σας κουράζω άλλο, Ειπα πολλά όπως βλέπετε, καλη Σας μέρα, Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 στο 14:24
   Σύνδεσμος

   Βαλάντω μου Καλησπέρα! Παίρνω τη πρωτοβουλία να σου γράψω αν και απευθυνεσαι στη Νεκταρία. Βλέπω ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη κατάσταση σχετικά με το κοινωνικό σου περιβάλλον . Εγω ενα πράγμα έχω να σου πω. Ο Θεός μας αγαπάει όλους και όλους μας βλέπει, πόσο μάλλον τους πονεμένους και τους κατατρεγμένους. Μη σταματάς να πιστεύεις στη δύναμη Του! Οπλίσου με υπομονή και προσευχήσου. Ζήτησε έλεος για τη κατάσταση που βρίσκεσαι και τη βοήθεια της Παναγιας μας. Ζήτησε να γίνει το θέλημά Του! Εχε εμπιστοσύνη σε αυτό. Ο Θεος γνωρίζει καλύτερα απο εμάς αυτο που χρειαζόμαστε και τον τρόπο που θα το λάβουμε. Μην αμφιβάλλεις για τη πρόνοια του , θα περιμένεις υπομονετικά ζητώντας Του να συγχωρήσει τους ανθρώπους δίπλα σου που σου επιβάλλονται με άσχημη συμπεριφορά. Θα προσπαθήσεις μέσα απο τη ψυχή σου να τους συγχωρήσεις κι εσύ. Τότε θα νιώσεις ελεύθερη και ανώτερη απο αυτούς. Θα καθαρίσεις τη ψυχή σου και τη σκέψη σου. Ο καθένας είναι παγιδευμένος σε προβληματα, συμφέροντα , μικροπρέπειες που δεν του επιτρέπουν να νιώσει αγάπη. Γι΄αυτό αποξενώνονται απο το Θεό. Νιώσε και γίνε διαφορετική. Θα αλλάξει και η συμπεριφορά σου προς αυτούς και ανγκαστικά θα αλλάξουν κι αυτοί. Με αυτους που δεν πιστευουν δεν χρειάζεται να συζητάς για τη θρησκεια και μη τους κρατας κακια γι΄αυτό, ουτε μπορεις να κάνεις κάτι. Θα δεις ότι αν προσπαθησεις να σκεφτεις τα προβληματα που πιθανον έχει ο καθένας ίσως δικαιολογήσεις και τη συμπεριφορά τους. Τοτε ίσως κατορθώσεις να μη σε ενοχλούν οι κοινωνικές συναναστροφές . Εγω θα σου έλεγα να προσπαθησεις να μη κλειστεις κοινωνικά. Πάντα υπάρχουν ανθρωποι, που έστω για λιγο μπορουμε να περασουμε χρονο μαζι και ειλικρινα Βαλάντω μου το χρειαζόμαστε. Εξάλλου απο ανθρωπους που μπορει να μη συμπαθούμε μπορει να γνωρίσουμε άλλους που θα μας γίνουν αγαπητοι. Μην απελπίζεσαι, κάπου διάβασα ότι η απελπισία είναι εγωισμός. Ο ανθρωπος πρεπει να είναι δυνατός και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που του έρχονται. Να τις εκλαμβάνει ως δοκιμασίες , που θα πρεπει να τις αντιμετωπίσει με στωικότητα και με μια κάποια ελαφρότητα θα έλεγα, μη τα παίρνει όλα κατάκαρδα, επειδή…… Αυριο έχει ο Θεός….. Και έχει…. Αυτά. Ελπίζω να βοηθησα λιγάκι….

   Απάντηση
   • Σάββατο, 9 Ιούνιος 2018 στο 20:15
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα φωτεινή,,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,,,ευχαριστώ πολύ π δίνεις δύναμη κ κουραγιο στους πονεμενους ,,αλλά τα πράματα είναι πόλι δύσκολα κ μπερδεμένα με μενα, πιθανόν να με εκμεταλευοντε ότι καλό κ άν τούς κάνω,,φενοντε νά μη με θέλουν, δε ξέρω κ γω δλδ τί θέλουν ποια από μένα,,,φοβάμαι να είμαι μόνη μού στο σπίτι,,νομίζω ότι θα μέ χτυπήσουν,,γι’αυτό έφυγα από τό σπιτι κ μπηκα σε ένα ψυχιατρικό Νοσοκομείο, ψυχιατρική κλινική, όχι ίδρυμα, με τι βοήθεια τις παθολόγο μού, αυτή με εστειλε, ύστερα από αίτηση δική μού,,είμαι εδώ μέσα 9 μέρες τώρα, σας γράφω από δω μέσα,, είμαι καίλιτερα από ότι ήμουν Στο σπίτι χάλια, οι δικοί μού έχουν πάει Στην Ελλάδα για κάτι δουλειές,,είμαι ελεύθερη να κάνω ότι θέλω, δεν ειμαι κλεισμένη, τρώω τα γεύματα κανονικά, είναι όλα Στη διάθεση μού,,επίσκεψη δε δέχομαι από κανένα αν κ ξέρουν ότι είμαι εδώ,,δε ξέρω πόσο θα καθίσω εδώ μέσα, πάντως θέλω να καθίσω παραπάνω, δε θέλω να γυρίσω σπίτι,,στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία, κλινικές, εκεί τα λένε τρελάδικα,από ότι ξέρω,,,δε θέλω να κλειστώ κοινωνικά όπως λες, είμαι κλειστό άτομο,,Δεν έχω όμως κ ανθρώπους τόσο καλούς Στο περιβάλλον μου ώστε να μπορούν να με στηρίξουν,,,όταν τούς χρειάζεσαι στήν ανάγκη,,δε σου δίνουν σημασία, έτσι είναι φωτεινή, μην στα πολυλογώ, δύσκολα τα πράματα για μένα, καλά Π είμαι κ δώ στην γερμανια κ έχουν όλες ΤΙΣ ανέσεις, γιατί άν ειμουν στήν ελλαδα τώρα θα είχα τρελαθεί. Να είσαι καλά κ πάντα να μάς βοηθάς.
    Καλό βράδυ.

    Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Ιούνιος 2018 στο 00:11
   Σύνδεσμος

   Βαλάντω τι ηλικία έχεις;;; Το ίδρυμα που λες οτι εισαι στην αναμονή να πάς τί ακριβώς είναι; Ψυχιατρείο; Στο έχει επιβάλει κάποιος γιατρός ή ειναι δική σου επιθυμία;; Οι θείοι σου συμφωνούν;; Προτιμούν να σε δούνε σε ίδρυμα παρά στην εκκλησια;; Αν θες απαντάς.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 9 Ιούνιος 2018 στο 20:47
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα λια, είμαι 35 ετών,, το ίδρυμα ειναι ψυχολογικό,σαν ψυχιατρική κλινική με όλες τις ανέσεις. Πίό πολύ σπιτι είναι, αλλά υπάρχουν ειδικοί ψυχολογοι εκεί μέσα π σε βοηθάνε. Επειδή δε μπορούσα να βρώ σπίτι μόνη μ εγώ με έστειλαν εκεί. Οι ψυχολόγοι μού πρότειναν να πάω εκεί για καίλιτερα,,,το θέλω κ γω όμως,,,οι θοιοι μού δε ξέρω αν συμφωνούν η οχι,πάντως τούς ήρθε καπέλο όταν το άκουσαν,,γιατί πόλι με είχαν βρει παιχνίδι εκεί μέσα στο σπίτι,,από τι μια μπορεί να θέλουν να πάω, από Την άλλη όχι. Σε αυτο δε είμαι σίγουρη. Δεν ξέρουν τι θέλουν. Πουθενά δε θέλουν να με δουν αυτοί κορίτσι μου,έχουν χαζέψει δε ξέρουν τί θέλουν, η βρήκαν κ τα κάνουν αυτά. Τα έχω χαμενα κ γω, δεν ξερω τι να απαντήσω. Ευχαριστώ, καλό βράδυ.

    Απάντηση
   • Δευτέρα, 4 Ιούνιος 2018 στο 18:15
    Σύνδεσμος

    καλησπερα και στους δυο συγγνώμη αν χώνομε σα σφήνα στην κουβέντα ήθελα απλός να μοιραστώ κι εγώ τα προβλήματα μου με ανθρώπους που ξέρω, ότι μπορούν να κατανοήσουν αυτά όπου βιώνω μια κι υπάρχει γνώση και εμπειρία. βρήκα ένα άρθρο όπου ακριβώς φωτογραφίζει το πρόβλημα μου , άλλοι «ταντιμετοπιζουν» το ίδιο πρόβλημα «ευχολα». έχουν «συμαραστατες» έχουν ανθρώπους κοντά τους , εγώ δυστυχώς αυτή την αστο πω πολυτέλεια δε την έχω. πνίγομαι με το θέμα της μάνας μου. είναι συνεχώς σε κατάσταση εκτατής ανάγκης ότι δε είναι καλά και πρέπει συνεχώς να ασχολούμαι μαζί της . να είμαι stampait για «μηποσ χριαστει» γιατρό η νοσοκομείο. οι γιατροί ως τώρα την βλέπουν ότι είναι γενικά καλά στην υγεία της αν και τα περασμένα χρονια της. ψυχοσωματικά λένε έχει και νευροφυτικά. δυστυχώς «μονη δε» μπορώ να την κουμαντάρω γιατί δε συνεργάζεται κι όλας. είναι γεμάτη αντίφασης ότι ζητα όταν το προσφέρω άμεσος λέει εγώ το αντίθετο σου είπα να κανεις. θέλει να ελέγξει την συναισθηματική κατάσταση μου κι να της λέω αυτά που θέλει να ακούσει. σα να παίζω με το ζόρι στην παράσταση που ανεβάζει η ίδια με σκηνοθετικά και σενάρια δικά της. νάιμε ο κομπάρσος στο έργο της. δε μπορώ να το αντέχω άλλο αυτό έρχονται κι οι καταστάσεις οι άσχημες για την ελλάδα πείνα εξαθλίωση που λένε οι άγιοι μας και έχω αγχωθεί κι τρελαθεί. πως να αντιμετωπίσω όλα αυτά που έρχονται ???ούτε λόγος φυσικά του να έχω ζωή προσωπική βόλτες φίλους κοινωνικές ασχολίες «κιαυτα» κι έχω κι την εχθρική συμπεριφορά τον ανθρώπων εκτος . μονη τελείως νιώθω στα κύματα της ζωής μου και με πανε αυτά όπου θέλουν ,γιατί δε βλέπω σωτηρια μόνον φουρτούνες . υποφέρω δε αντέχω αυτή την κατάσταση με την μάνα μου την αγαπώ μα δε μπορώ άλλο. δε είναι «ευχολος» άνθρωπος είναι τρομερά δύσκολο νά ζεις μαζί της . αυτή νομίζει ότι είναι ο θεός και μπορεί να κινεί τα πάντα γύρο της με ψυχολογικό πόλεμο. δε ξέρω ποσο περιθώριο έχω να μπορώ να είμαι ο υπηρέτης της και εκεί σοτi προστάξει. δε θεωρώ τον εαυτό μου καλο παιδί και γιατί «να τραβαω» όλα αυτά μα τόσα χρονια poutatravao κάποια στιγμή δε υπάρχει τέρμα ??? να σταματήσει αυτό το μόνιμο άγχος ??? έχω πάθει πανικό κοιμάμαι και ξυπνάω συνεχεια έντρομη αν ακούσω φωνή η κάτι τέτοιο, μήπως κάτι έπαθε. με πιάνει σύγκρυο δε μπορώ άλλο να το διαχειριστώ ζητάω συμβουλές βοήθεια συμπαράσταση μα τίποτα.
    εδώ κάτω έχω βάλει το link με την κατάσταση της και τι περνάω από τότε που με πήρε σπίτι της στα 4 και μισό. ξέρω της χρωστάω πολλά που μου έδωσε σπίτι φαγητό και μεγάλωσα εδώ . ότι μπορώ κάνω για αυτό να της δείξω ευγνωμοσύνη, μα εκείνη πατάει πάνω σάyτο και υποφέρω κοντά της.και ένα άλλο link για την κατάθλιψη της .χίλια ευχαριστω για την προσοχή και για την απάντηση οποτε έρθει εκείνη 🙂

    https://www.diaforetiko.gr/ta-13-gnorismata-enos-toxikou-goniou-pou-i-perissoteri-anthropi-den-katalavenoun/

    http://bioneurologics.gr/astheneies/nevrologia/diataraxes-neyrofytikoy-systhmato/

    Απάντηση
    • Τρίτη, 5 Ιούνιος 2018 στο 09:57
     Σύνδεσμος

     Το πρώτο δεν μου το ανοίγει, διότι έχω ειδικό αντιβιοτικό για τους ιούς, που ανοίγει μόνο τις ασφαλείς σελίδες. Δεν είναι ασφαλές αρχείο που πρέπει να εμπιστευτείς λοιπόν. Εγώ θα σου έλεγα να της έπαιρνες μια αποκλειστική νοσοκόμα κάποια οικιακή βοηθό. Μόνη σου είναι δύσκολο να τα περνάς όλα αυτά. Μίλησε σε ειδικά ιδρύματα, φορείς που ασχολούνται μ’ αυτά και πες τα. Μην κλείνεις το στόμα σου. Μια κοινωνική λειτουργός ίσως σε συμβουλεύσει σωστά. Δεν χρειάζεσαι ψυχολόγο, αλλά μόνο νευρολόγο. Όμως μια καθοδήγηση πρέπει να πάρεις από σωστά πρόσωπα. Εγώ δεν έχω την πείρα σε τέτοια ζητήματα. Η Φωτεινή, αν θέλει, μπορεί να το κάνει εδώ. Αγκαλιάζει με την πείρα της όλους εσάς και δίνει λύσεις. Αν θέλει και μπορεί, ίσως να το κάνει και σε σένα.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 5 Ιούνιος 2018 στο 19:02
      Σύνδεσμος

      γεια γλυκιά μου νεκταρία τούτα τα λόγια είναι στην ψυχή βάλσαμο γιατί νιώθω ενοχες που σκέφτομαι σοβαρά πως δε αντέχω άλλο πως θα τρελαθώ κι θέλω να φύγω απ την μάνα μου. οικονομικά δε είμαστε τόσο καλά ώστε να πάρουμε γυναικα σπίτι κι η μάνα μου δε θέλει είναι δύσκολη. δε θέλει ούτε επισκέψεις «εδωμεσα» . αυτό με την νευρολόγο κι τον κοινωνικό λειτουργό καλο πολύ όμως καίγω δε έχω αποφασιστικότητα έχω και δικά μου προβλήματα κι με εμποδίζουν σε αυτό το βήμα . υπό άλλες συνθήκες από χρονια θα ήταν όλα αλλιώς . είμαι μονη τελείως σε όλο αυτό και δυστυχώς δε έχω την δύναμη να πάρω πρωτοβουλίες κι τέτοια. είχα ανάγκη ένα στήριγμα κοντά μου και δε το έχω είμαι μονη μου. δε ξέρω ως ποτε θα αντέχω. παρακαλώ τον θεο του μιλάω του λέω «βοιθισεμε» ελπίζω να με ακούει. ελπίζω να μην ειμαι τόσο κακός άνθρωπος που να αξίζω «δοκιμασιεσ τετιες». ήδη έχω περάσει σκληρή δοκιμασία σε ότι αφορά τον πατέρα μου «που αρρώστησε κι βίωσα όλη την κατάσταση του μέχρι τον θάνατο αυτού. το link που έστειλα θα το κάνω κοπή και θα το στείλω εδώ στο μήνυμα .οσο για την φωτεινη καλοδεχούμενες οι συμβουλές από ανθρώπους σοφούς άμα επιθυμεί η φωτεινή να μου πει συμβουλές κι εμενα θα ήταν τιμή μου οποτε έχει χρόνο και μπορεί θα χαρω να βρω μιαν συμβουλή από την σοφια της σε θέματα τέτοια. πάντα βοηθούν οι γνώσεις ανθρώπων που κατέχουν και θέλουν να δώσουν τα φώτα τους σε καταστάσεις περιπλοκες. πάντως κι εσείς καλή μου νεκταρία ποτε δε αρνηθήκατε να μου δώσετε όμορφες «ευστοχοτατες» απαντήσεις κι το εκτιμώ βαθύτατα. οποιος έχει την καλή καρδια κι αφιερώνει χρόνο σε κάποιον που το έχει ανάγκη είναι πραγματικά ΑΝΘΡΩΠΟΣ. χίλια ευχάριστω ειλικρινά από ψυχής που με ακούτε και έχω κάπου να μιλήσω πνίγομαι ειλικρινά. νιώθω ενοχες και βαλτωμένη γιατί ζητω την λευτεριά μου .

      σταιλνω τωρα το κειμενο με το αρθρο για τους γονεις σα την μαμα μου …….
      ———————————

      Χρόνια ψυχοθεραπείας και ενοχών πολλές φορές δεν είναι αρκετά για να αποδεχθεί και να αντιμετωπίσει κάποιος κάτι απλό στην ουσία του, δύσκολο στην παραδοχή του: ότι μεγάλωσε με γονείς που ενδεχομένως να μην έχει κανένα κοινό. Ότι ανατράφηκε από ανθρώπους που ακριβώς αν δεν ήταν γονείς του, δεν θα ήθελε ούτε για γείτονες. Ακόμη και στις μέρες μας, όπου όλα συζητιούνται, το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί ακόμη ταμπού. Όπως αναφέρει το Consistent-parenting-advice.com, μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες συμβουλευτικής για γονείς, όσο κι αν φαίνεται υπερβολικό είναι χειρότερο το να μεγαλώνει ένα παιδί με ανθρώπους γεμάτους από αρνητικά συναισθήματα, παρά με γονείς που παραμελούν τα παιδιά τους. Η συγκεκριμένη θέση δεν αναπτύσσεται απλώς ως άρθρο, αλλά έχει εμπνεύσει βιβλία και συγκεκριμένες μεθόδους συμβουλευτικής, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική διαχείριση των συνεπειών που μία τοξική οικογένεια μπορεί να προκαλέσει στον κοινωνικό ιστό. Πώς γνωρίζει, όμως, κανείς ότι έχει μεγαλώσει με τοξικούς γονείς; Βάσει της αρθρογραφίας που έχει προκαλέσει η ιδέα του «τοξικού γονιού», αναφέρονται 6 σημάδια, μέσω των οποίων μπορεί να κατανοήσει κανείς το οικογενειακό υπόβαθρο του, να ερμηνεύει καταστάσεις και συναισθήματα στην ενήλικη ζωή του και να πάψει να κατηγορεί τον εαυτό του για φοβίες, συναισθηματικές και κοινωνικές αγκυλώσεις. 1. Είναι δύσκολο να μοιραστείς το οτιδήποτε με έναν «τοξικό γονιό», κυρίως γιατί διακόπτει συνεχώς. Αυτού του είδους οι γονείς δεν δίνουν ποτέ περιθώριο στα παιδιά τους να εκφραστούν και να μιλήσουν ανοιχτά και με ειλικρίνεια για οτιδήποτε τα απασχολεί. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο, Greg Kushnick είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των γονιών που επί της ουσίας αδιαφορούν για τις ανάγκες των παιδιών τους. 2. Υπάρχει ξεκάθαρα μαύρο πρόβατο στην οικογένεια. Οι τοξικοί γονείς έχουν την ανάγκη εξιλαστήριου θύματος μέσα στο σπίτι. Κάποιος, πάντα πρέπει να φταίει για όλα. Οι δικές τους ελλείψεις και η ανεπάρκεια τους να διαχειριστούν ευθύνες και κρίσεις είναι που «χρίζουν» ένα παιδί, ως «μαύρο πρόβατο», εξηγεί η Ruth Spalding, κοινωνική λειτουργός από το Μίσιγκαν, που μιλά στο συγκεκριμένο άρθρο. 3. Κατηγορεί τον σύντροφο σας (όποιος κι αν είναι αυτός) και σας οικτίρει για τη σχέση σας. Ποτέ κανείς δεν είναι αρκετά καλός για εσάς. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζει ο τοξικός γονιός και ονομάζεται «χωρισμός σε εξέλιξη». Πρόκειται για σχόλια και συσσωρευμένη αρνητική συμπεριφορά εναντίον του εκάστοτε συντρόφου σας, που στόχο έχει να σας γεμίσει αμφιβολίες για την επιλογή σας, που στο τέλος μπορεί να αποβούν μοιραίες για τη σχέση σας. Τελικά, παντρευόμαστε τους γονείς μας; 4. Σας ενημερώνει για πολύ προσωπικά του πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να γνωρίζετε. Είστε ενήμεροι για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής των γονιών σας που οι ίδιοι σας έχουν δώσει; Με κάποιο τρόπο οι λεπτομέρειες αυτές συνδέονται με εσάς και με επιλογές που -άθελα σας- τους αναγκάσατε να κάνουν; Μα, δεν φταίτε εσείς. Όταν κάποιος αποκτά παιδιά, δεσμεύεται για έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και δεν ευθύνεται γι’ αυτόν το παιδί του, εξηγεί ο Paul Coleman, διακεκριμένος αμερικανός ψυχολόγος. 5. Μήπως δεν θυμάστε τίποτα από την παιδική σας ηλικία; Ίσως φταίει ακριβώς το ότι οι γονείς σας δεν φρόντισαν να σας ενημερώσουν γι΄ αυτήν ή το ακόμη χειρότερο: μεγαλώνατε σε ένα περιβάλλον γεμάτο στρες, στο οποίο ακριβώς και οφείλονται τα κενά μνήμης, από ηλικίες που θα έπρεπε να θυμάστε συγκεκριμένα πράγματα (παιχνίδια, φίλους, χαρούμενες καταστάσεις, κ.λπ). 6. Σας τιμωρούσαν με συναισθηματικά οδυνηρό τρόπο; Έσπαγαν ή πετούσαν στα σκουπίδια τα παιχνίδια σας; Έκρυβαν το αγαπημένο σας γλυκό για να σας δώσουν ένα μάθημα; Και κυρίως: θυμάστε να απολάμβαναν το γεγονός ότι σας τιμωρούσαν; Σε αρκετές χώρες αυτού του είδους η συμπεριφορά, όχι απλώς θεωρείται κακοποίηση και άσκηση συναισθηματικής βίας, αλλά τιμωρείται κιόλας αρκετά αυστηρά. Οι τοξικοί γονείς δεν θέλουν να νουθετήσουν. Αντλούν χαρά από την προσωρινή δυστυχία του παιδιού τους και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον υπό διαμόρφωση συναισθηματικό του κόσμο. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο site το να έχει μεγαλώσει κανείς με έναν τέτοιου είδους γονιό δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου. Αντίθετα, σηματοδοτεί την αρχή μίας σοβαρής ενδοσκόπησης, που με ψυχολογική υποστήριξη, μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά από τα συμπλέγματα του παρελθόντος. Πηγή: http://www.lifo.gr

      Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.