Αυτή η σελίδα είναι η σελίδα της πραγματικότητας. Εδώ δεν ερμηνεύουμε όνειρα. Για τα όνειρα υπάρχουν όλα τα λήμματα και η ονειροπαγίδα. Σ’ αυτή τη σελίδα θα μας πείτε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί για να  βρούμε λύση,  ώστε να αφαιρέσουμε το αγκάθι που σας εμποδίζει να βλέπετε ωραία όνειρα.

794 σχόλια στο Κουβεντούλα
 • Παρασκευή, 6 Οκτώβριος 2017 στο 10:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σε όλους! Επειδή διάβασα τη συζήτηση που είχες Νεκταρία με τη Μαριαλένα στο «ταξί» , θέλησα να πω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα σας, εδω στη κουβεντούλα, καθόσον σαν πιο παλιά πλέον στο site , γνωρίζω ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε στα λήμματα , βασιζόμενη όχι μόνο στις γνώσεις που απέκτησα σχετικά με το νόμο της έλξης, αλλά και σε προσωπικά μου βιώματα. Στην ηλικία κοντά των 50 πλέον, κάνοντας μια ανασκόπηση της ζωής μου γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι η ζωή μου σε γενικές γραμμές και στα κυριότερα κεφάλαια, ήρθε όπως τη φανταζόμουν απο παιδί και αργότερα σαν έφηβη, χωρις αυτό να σημαινει ότι δεν έλλειψαν τα απρόοπτα και κάποια δυσάρεστα γεγονότα , τα οποία πάντα με υπομονή και αισιοδοξία προσπεράστηκαν. Τι θέλω να πω με αυτό. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου σαν άνθρωπο αισιόδοξο , που απο παιδί έβαζα ψηλά τον πήχυ . Ας πούμε δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα σπουδάσω αυτό που απο παιδί ήθελα και θα κάνω το επάγγελμα που ονειρευόμουν. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου και θα ζήσω μαζί του τη ζωή μου. Αυτά δεν ήταν αυτό που απλά λέμε στόχοι. Ειναι αυτό που λέει η Νεκταρία , τα ζούσα. Διάβαζα για Πανελλήνιες και ζούσα τη ζωή μου σαν φοιτήτρια ή σαν επαγγελματίας σε αυτό που ήθελα. Θυμάμαι μάλιστα να οραματίζομαι τον εαυτό μου με συγκεριμένα ρούχα που ίσως έβλεπα σε ένα περιοδικό να κινούμαι στο χώρο της εργασίας μου. Τότε δεν γνώριζα το νόμο της έλξης. Εβγαιναν απο μέσα μου , δεν είχα κανένα φόβο ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν. Και ήρθαν έτσι απλά . Ηρθαν μόνον τα καλά? Δυστυχώς όχι. Ηρθαν και άλλα τα οποία συνειδητοποίσα ότι ήταν αυτά που φοβόμουν μήπως και μου συμβούν. Αυτά που αντευχόμουν. Αυτός είναι ο νόμος της έλξης. Ελκεις αυτό που θέλεις πολύ ή αυτό που φοβάσαι πολύ μήπως και σου συμβει. Δεν έχει να κάνει με μικρό ή μεγάλο. Ελκεις τα πάντα. Η διαφορά στο μικρό ή το μεγάλο είναι ότι στο μικρό συνήθως δεν φοβάσαι , δεν έγινε τίποτε κι αν δεν γίνει. Στο μεγάλο όμως οι περισσότεροι απο μας βάζουμε το φόβο μέσα μας. Υπάρχει πάντα το «Κι αν δεν γίνει? ¨. Αυτό το διώχνει απο κοντά μας. Πρέπει να υπάρχει η εμμονή ότι εγινε, συμβαίνει . Αλλά και στα μικρά ακόμη βλέπουμε ανθρώπους που είναι πάντα αρνητικοί. Λένε είναι δύσκολη αυτή η δουκειά δεν θα πετύχει ή πως θα βρεθουν τόσα χρήματα για το ταξίδι, αδύνατον. Δεν θα τα καταφέρουν ποτέ.
  Δεν λέω ότι είναι εύκολο σε ένα ανθρωπο να είναι πάντα αισιόδοξος. Ερχονται αναποδιές, δύσκολες καταστάσεις που μας ρίχνουν. Είμαστε άνθρωποι και λυγίζουμε. Ελα όμως που το μυστικό (The secret) είναι να παραμείνουμε ορθοί και να μη ξεφυγει το μυαλό μας απο το ποθούμενο ούτε δευτερόλεπτο.
  Οταν ανακάλυψα το site , η Νεκταρία θυμάται τη κατάστασή μου. Ημουν τυχερή τότε που σε μια δύσκολη καμπή της ζωής μου, βρέθηκε ένας άγνωστος άνθρωπος να με βοηθήσει να σηκωθώ και να θυμηθώ όσα γράφω πιο πάνω.
  Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτος είναι ο νόμος της έλξης. Εμαθες κάτι άσχημο για κάποιον και σκέφτηκες άν ήσουν στη θέση του? Εγινε η πρώτη κίνηση να σου συμβει. Οπως εξάλλου και το αντίθετο ! Ελκουμε τα παντα!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτώβριος 2017 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Όλοι ρωτάνε μέσα στα λήμματα και περιμένουν απάντηση. Όταν τους πω να το γράψουν στην κουβεντούλα δεν το γράφουν και συνήθισα πια να γράφω τις απαντήσεις στα λήμματα για να μην τους κόψω. Το σωστό όμως είναι να γίνονται οι συζητήσεις στην κουβεντούλα.

   Μόνο που όλα αυτά εγώ Φωτεινή μου άργησα να τα μάθω. Τώρα άρχισα να έλκω την αγάπη κι ας είμαι στην ηλικία αυτή. Παλιά έλεγα μικρή είμαι ακόμη, ήθελα να πάω ταξίδια και κατάφερα να πάω σε 25 χώρες, διότι ο γάμος δεν ήταν στα ενδιαφέροντά μου. Τότε δεν μπορούσα να στεριώσω σε καμία σχέση και κατάλαβα ότι εγώ η ίδια έκανα κακό στον εαυτό μου. Όμως, ήξερα ότι αν ήταν τυχερό θα είχε γίνει με τον α ή β τρόπο. Μέχρι τα 37 δεν σκεφτόμουν την οικογένεια. Όταν παντρεύτηκε η αδερφή μου ζήλεψα. Άρχισα κι εγώ να το θέλω. Τώρα οι άνδρες μου δείχνουν ενδιαφέρον αλλά ψάχνω τον άνδρα με την καλή αύρα, που θα μπορέσει να ξυπνήσει μέσα μου την επιθυμία. Σε μία χριστιανική εκπομπή, ένας παπάς μίλησε για την θετική σκέψη και την έλξη. Είπε πως μια γυναίκα πήρε νυφικό και ένιωθε ότι παντρεύεται. Έκανε τις ετοιμασίες του γάμου της και σε 3 μήνες βρήκε τον άνδρα της ζωής της. Εγώ, δεν θα έκανα κάτι τόσο ακραίο. Μόνο βάζω πάντα ένα άδειο πιάτο στο τραπέζι ή νιώθω ότι κοιμάμαι σε διπλό κρεβάτι. Δηλαδή κάνω οραματισμούς της σχέσης που μπορεί να έχω. Σε ένα όνειρο που είδα Τετάρτη προς Πέμπτη μου έκαναν κάποιες αποκαλύψεις ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ορόσημο για μένα από την αρχή. 3-4 μήνες θέλει ακόμη για να τελειώσει. Ας κάνω υπομονή!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Οκτώβριος 2017 στο 13:46
    Σύνδεσμος

    Αχ…. όλα αυτά που γράφεται περί αισιοδοξίας και θετικής σκέψης τα πιστεύω απόλυτα. Μέχρι πριν κάποια χρόνια, περίπου μέχρι τα 23-24 μου, ήμουν υπόδειγμα αισιοδοξίας! Παρότι μου είχαν συμβεί και πολύ άσχημα πράγματα, στην οικογενειακή μου ζωή, δεν το έβαζα κάτω με τίποτα. Όμως τότε είχα μία πολύ δύσκολη σχέση, ένοιωθα πολύ ερωτευμένη αλλά με έναν πολύ δύσκολο άνθρωπο που με πήγε πολύ πίσω στη ζωή μου. Όταν τελείωσε αυτό δυσκολεύτηκα πολύ να το ξεπεράσω. Λίγο αργότερα πήγα σε μία δουλειά περίπου στα 26 μου στην οποία είχα πολλά προβλήματα. Κόντεψα να αρρωστήσω, είχα κάτι ελαφριές κρίσεις πανικού και τέτοια από το άγχος και τη στεναχώρια μου μέχρι που παραιτήθηκα δύο χρόνια μετά. Παράλληλα όλα τα οικογενειακά προβλήματα συνεχίζοντα. Τώρα πια στα 31 μου ακόμα προσπαθώ να ανακτήσω την αισιοδοξία μου. Το μυστικό το θεωρώ κι εγώ ένα αρκετά καλό βιβλίο και προσπαθώ να εντάξω στη ζωή μου και το διαλογισμό. Να φανταστείτε, ενώ πάντα ήμουν ένα διορατικό άτομο, έχω παρατηρήσει ότι στα όνειρά μου βλέπω πλέον μόνο τα αρνητικά. Ή τουλάχιστον μόνο αυτά θυμάμαι! Βλέπω άσχημα πράγματα που συμβαίνουν όχι τόσο σε εμένα, όσο σε γνωστούς και φίλους. Ελπίζω να τα καταφέρω και να χρησιμοποιήσω ξανά τον νόμο της έλξης για θετικά πράγματα βελτιώνοντας την ψυχολογία μου!

    Απάντηση
   • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 01:03
    Σύνδεσμος

    Προσωπικά Νεκταρία δε θεωρώ ότι έκανες κακό στον ευατό σου. Εκείνη την περίοδο αυτό θεωρούσες οτι ήταν σωστό για εσένα, και επέλεξες να ζήσεις αναλόγως. Θα ήταν καλύτερα δηλαδή να προχωρούσες σε ενα γάμο χωρις να το ήθελες πραγματικά, και μετά μετά να σου έμεναν διάφορα απωθημένα? Το ότι άλλαξες ιδέες μετά το γάμο της αδελφής σου, δε σημαίνει οτι στο παρελθόν έκανες λάθος επιλογές, αλλά απλά ότι μεγάλωσες και αλλαξαν τα πιστεύω σου και οι επιθυμίες σου. Ετσι γίνεται όταν περνούν τα χρόνια εξελισόμαστε και αποκτούμε διαφορετικα απόψεις, τίποτα δεν παραμένει στάσημο. Αλίμονο αν μέμφουμε τον ευατό μας για τις επιλογές μας , αρκεί βέβαια αυτές να έγιναν συνειδητα, και να μη μας τις επέβαλαν άλλες συνθήκες. Εσύ απ’ οτι καταλαβαίνω επραξες έτσι συνειδητα, και κατά τη γνώμη μου εκανες το σωστό . Το λάθος θα ήταν να παντρευτείς για λόγους κοινωνικής συμβατηκότητας, κάτι που δυστυχώς γίνεται ακόμη σε μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα, ειδικά στις μικρές κοινωνίες.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 10:40
     Σύνδεσμος

     Βάσει του άρθρου μου Πεπρωμένο Μοίρα Ελεύθερη βούληση έτσι έπρεπε να κάνω. Όλοι μου λένε ότι αν παντρευόμουν θα χώριζα, εφόσον δεν τον εμπεριείχε η μοίρα μου και παιδί δεν θα μπορούσα να κάνω, διότι μέχρι σήμερα δεν έκανα. Άρα, θα ήμουν πάλι όπως είμαι, αλλά θα χρεωνόμουν ένα διαζύγιο.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 20:50
      Σύνδεσμος

      Κοίτα, προσωπικά πιστεύω ότι για καποια ζητήματα υπάρχουν ελευθερίες επιλογής, αλλά όχι για όλα . Θεωρώ οτι μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι σου , και θα συμβούν μονο όταν και αν έρθει η ωρα τους . Εξακολουθώ να πιστεύω οτι έκανες το σωστό, γιατί ήταν αυτό που ηθελες τότε, και μεγαλώνοντας δε σου έμεινα απωθημένα που ενδεχομένως να σου έβγαιναν ασυνείδητα κάποια στιγμή στο σύζηγο ή τα παιδια σου. Αποκόμισες νέες εμπειρίες , γνώρισες καινούργιους τόπους και προφανώς το χαρηκες, γιατί διαφορετικά θα είχες σταματήσει μετα το τρίτο ή τεταρτο ταξίδι.
      Όσο για τα υπόλοιπα, λένε των Αγιων Θεοδώρων αν βάλεις στάρι κάτω απο το μαξιλάρι σου θα δεις αμα θα υπάρξει κάποιος. Κάποιοι ιερείς δε το δέχονται, αλλά στη Θεσσαλονικη – πριν μερικά χρόνια τουλάχιστον – δεν είχαν κανένα πρόβλημα, και το έκαναν αρκετές.
      Στην τελική αν θυμάμαι καλα είσαι Σκορπιός. Ο Δίας όλη τη χρόνια θα είναι μαζί σας. Όλο και κάτι θα σου φέρει (χι, χι)

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 στο 19:45
       Σύνδεσμος

       Για παρηγοριά έγραψα το άρθρο: » Τι θα γινόταν αν» και αν δω τις επιλογές μου και τι θα καταλήξω να κάνω στη ζωή μου ή λίγο πριν τον θάνατό μου θα είμαι σίγουρη και θα κρίνω αν έπραξα το σωστό ή όχι. Αυτό συμβαίνει με όλους. Το μέλλον μπορείς να το προβλέψεις κάποιες φορές, αλλά σου κρύβει χαρές ή λύπες που δεν μπορείς να φανταστείς.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 στο 02:04
        Σύνδεσμος

        Σίγουρα δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου, – αν ηξερες και τα πάντα ποιο το νόημα άλλωστε ; – αλλά προσωπικά θα ήθελα να μπορούσα να επέστρεφα στο παρελθόν, ώστε να μην επιτρέψω στον ευατό μου να δείξει εμπιστοσύνη σε άτομα που δε το άξιζαν. Η προδοσία στη τελική είναι πάντα απο τα άτομα που θεωρούσες δικά σου. Οι ξένοι ίσως να έχουν τη δύναμη να σε πειράξουν αλλά τα βαθιά σημαδια οφείλονται σε άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που η δική μου ζωή πήρε διαφορετικό δρόμο, και δεν μπορεσα οχι απλα να πραγματοποιήσω αυτά που ονειρευόμουν μικρή, αλλά ουτε καν να εχω την δυνατότητα να τα επιχειρήσω. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία, που μάλλον δεν έχει πια νόημα να τα διηγηθώ πια.

        Απάντηση
        • Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 στο 09:29
         Σύνδεσμος

         Πιστεύω ότι τα ίδια λάθη θα έκανες και θα βρισκόσουν στο ίδιο σημείο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Όταν πιστέψεις ότι τα όνειρά σου δεν γίνονται πραγματικότητα, έχασες το παιχνίδι. Το θέμα είναι να οραματίζεσαι και να πιστεύεις την πραγματοποίησή τους. Από τη στιγμή που άρχισα να το πιστεύω με θέρμη, με οδηγεί η ζωή εκεί που επεδίωξα η ίδια. Τρελό, αλλά είναι η αλήθεια.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 στο 01:44
          Σύνδεσμος

          Ετυχε να διαβάσω πρόσφατα ένα άρθρο με θέμα τον οραματισμό,που υποστήριζε ότι ο πρωτος που μίλησε για τη θετική του επίδραση στην ζωή μας, ήταν ο Καρλ Γιούνγκ. Οσο για τα υπόλοιπα (αυτά που περασα εγω και ποιος έφταιγε) καλύτερα να τα αφήσουμε. Είναι μεγάλη ιστορία και δε θα βγάλει πουθενά.

          Απάντηση
          • Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 στο 16:39
           Σύνδεσμος

           Πράγματι, ήταν μαθητής του Φρόιντ και έχει μιλήσει για ταξίδια στο άδυτο της ψυχής, τις κβαντικές θεωρίες, έχει απελευθερώσει και οδηγήσει τις ερμηνείες ονείρων προς άλλη κατεύθυνση, πέρα απ’ αυτή που είχε ορίσει ο φρόιντ, έχει μιλήσει για την συγχρονικότητα και φυσικά τους οραματισμούς, μέσα από κβαντικές θεωρίες.
           Στο μέλλον λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα ξέρεις τότε γιατί τα πέρασες. Τώρα είναι φυσικό να μην τα γνωρίζεις. Και είναι φυσικό να μην θες να μιλάς γι’ αυτά. Σε καταλαβαίνω. Όμως, εγώ δεν σε ρωτώ γι’ αυτά που πέρασες, σου δίνω τη δυνατότητα μέσα από όλα αυτά να αλλάξει η ζωή σου και να σου φανερώσει τους λόγους που συνέβησαν όλα αυτά, με σκοπό να ζήσεις μια καλύτερη ζωή με διαφορετική πορεία και διαφορετικές επιλογές, μαθαίνοντας μέσα από τα λάθη σου. Αυτό γίνεται πάντα.

 • Δευτέρα, 2 Οκτώβριος 2017 στο 01:19
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να σας μιλήσω για κάτι. Γενικά στα όνειρα μου δν βλέπω άσχετα πράγματα βέβαια εντάξει συμβαίνει κ αυτό αλλά γενικά θεωρώ ότι είμαι διορατικο άτομο. Μέχρι πριν κανω σχέση πχ ήξερα ότι όταν θα δω ένα συγκεκριμένο όνειρο θα γνωρισω καποιον,αν πχ δω έναν θειο μου που έχει φύγει από τη ζωή κ του χα μεγάλη αδυναμία ξέρω ότι θα στεναχωρηθω πολύ. Ένα άλλο περίεργο που μου συμβαίνει είναι ότι βλέπω ένα όνειρο ξυπναω κ όταν κοιμηθώ παλι βλέπω ότι η εγω η κάποιος άλλος μου ερμηνεύει το όνειρο. Χαχα. Πολύ περίεργο ε;;;; κ κάτι τελευταίο. Πριν κάτι χρόνια είχα δει ένα όνειρο ξημέρωμα Κυριακής που αφορούσε το σπίτι μου την οικογένεια μου δλδ κ μετά από κάτι μέρες έπαθε ένα ατύχημα η αδερφή του πατέρα μου η όποια ειχε Πατρικο το σπίτι που μενω. Κ το συνδεσα έτσι.γτ όμως πρέπει να νη δίνουμε σημασία στα κυριακάτικα όνειρα;; Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για όλα αυτά γτ πιστεύω πολύ στα όνειρα κ βλέπω αρκετά. Πιο πολύ με συγγενείς που έχουν φύγει όχι μόνο να τους βλέπω έτσι απλά ως νοσταλγία αλλά να μ δίνουν μνμτα. Ένα από τα παραδείγματα είναι ότι είναι ότι εθχα δει τον πατέρα του πατέρα μου τον οποίο δεν γνώρισα ποτέ να μου είναι θυμωμένος. Κ όντως πριν λίγες μέρες εθχα τσακωθεί με τους δικούς μου. Το απίθανο είναι ότι τιν είδα σε ηληκια λίγο πριν πεθάνει που φορούσε γυαλιά από αυτά που φοράνε οι ηλικιωμενοι έτσι κοκαλινα , τα οποία τα συγκεκριμένα είναι πολύ χαρακτηριστικά. Εγω να τον ειχα δει με γυαλι μόνο σε φωτογραφίες αλλά στον ύπνο μου ειδα ακριβώς όπως ήταν τα γυαλιά του. Όταν ειχα ξυπνήσει δλδ δεν θυμόμουν ότι όντως φορουσε γυαλιά. Κ αλλα έτσι τέτοια περίεργα όνειρα ακόμα κ απο το «υπερ περαν». Πείτε μου τη γνώμη σας για όλα αυτά. Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας. Ελπίζω να δείτε το μνμ μου σύντομα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 2 Οκτώβριος 2017 στο 01:21
   Σύνδεσμος

   Να πω ότι έχω δει κ Άγιο. Βέβαια η εκκλησία αυτά δεν τα εμπιστεύεται γτ λέει ότι μπορεί να προέρχονται από τον «κακο».

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Οκτώβριος 2017 στο 11:54
    Σύνδεσμος

    Όλα αυτά τα αναλύω στα είδη ονείρων. Είναι κεφάλαια που περιέχουν τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και όχι μόνο.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 στο 00:23
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία, σου γράφω εδώ, γιατί το όνειρο δεν εμφανίζεται στο αντίστοιχο λήμμα (Χριστός), αλλά στα <> όπου δεν μπορώ να στείλω απάντηση.
  Φαντάζομαι ότι έγινε κάποιο λάθος, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί ήθελα να συζητήσω μαζί σου κάτι.
  Καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω ότι δε σκεφτόμουν το συγκεκριμένο όνειρο για πολύ καιρό, μέχρι που έτυχε να διαβάσω κάπου ότι ο Χριστός ή οι ‘Αγιοι, αφήνουν πάντα ευχάριστα συναισθήματα όταν μας επισκέπτονται στον ύπνο μας και το θυμήθηκα ξανά. Χαίρομαι που είπες ότι δεν είναι δαιμονικό, γιατί ενώ εως τώρα δε μου είχε περάσει καθόλου απο το μυαλό, μετά απο όσα είχα διαβασει ομολογώ ότι ανησύχησα.’Εγραψες και κατι αλλο ομως στην απαντηση σου, που με έβαλε σε σκέψεις.
  Οτι ήρθε να με προειδοποιήσει για κάποια γεγονότα τα οποία θα συμβούν,και εκείνος δεν θα είναι δίπλα μου, δε θα μου παρέχει προστασία. Αυτό δεν έρχεται όμως σε αντίθεση με τα θρησκευτικά μας πιστεύω, και οτι έχουμε διδαχτεί μέχρι τώρα? Εννοώ ότι σε μια τέτοια περίπτωση δε θα έπρεπε να μου δώσει το μήνυμα, οτι ναι μεν θα μου συμβεί κάτι αλλά εκεινος θα βρίσκεται κοντά μου, ή οτι πρέπει να στραφω σ’αυτόν για βοήθεια;Για ποιό λόγο απλά να έρθει να με προειδοποιήσει για κάτι άσχημο χωρίς να έχει σκοπό να με βοηθήσει, ή να μου ζητήσει να στραφώ σε αυτόν? Δεν είναι λίγο αντιφατικό με όσα έχουμε μάθει για τη θρησκεία μας; Εκτός πια, αν ήταν θυμωμένος μαζί μου για κάποιο λόγο και ήθελε να μου το δείξει. Ωστόσο ούτε αυτη η ερμηνεία με ικανοποιεί απολύτως. Ο λόγος που σου τα λέω όλα αυτά, είναι γιατί απο ότι έχω καταλάβει έχεις εμβυθίσει αρκετά στα θρησκευτικά ζητήματα και θα ήθελα την γνώμη σου. Δεν είναι δηλαδή αποκλειστικά ή ερμηνεία του ονείρου που με ενδιαφέρει αλλά περισσότερο μια ανταλλαγή απόψεων σε αυτο το ζήτημα.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Σεπτέμβριος 2017 στο 17:19
  Σύνδεσμος

  Γειά σας κ καλή σας μέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι με θέμα το διαλογισμο αγγέλων η κάρτες ταρω αγγέλων κ σε ότι αφορά το διαλογισμος, αν επιτρέπεται κ αν ασχολείστε με αυτά, αν είναι ευοιωνα κ βοηθανε το κόσμο. Γιατί έχω παρει κάτι βιβλιαρακια πρώτα κ τα διαβάζω κάπου κάπου, κ έχω πάρει κ κάτι κάρτες αγγέλων, είναι καλό αυτό η μήπως δεν πρέπει να ασχολούμαι καν με τετοια?νομίζω ότι με βοηθανε λίγο. Θελω να σας πω και για το βιβλιο που μου προτείνατε, η δύναμη,ότι πήγα σήμερα σε ένα βιβλιοπολιο κ ρώτησα αν το έχει αλλα ηθελε η πολιτρια να ξέρει το όνομα του συγγραφέα πρώτα κ μετά, αλλιώς δεν μπορεί να το βρι. Μπορείτε να μου το πείτε?σας ευχαριστώ κ για το βιντεακι, δε το ακουσα όλο, χρειάζομαι πολι ηρεμία να κάτσω να το ακούσω ολο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Σεπτέμβριος 2017 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Όλα σου τα όνειρα κρύβουν μια και μόνο ερμηνεία. Όνειρα μιας πονεμένης ψυχής, ενός κουρασμένου υποσυνείδητου. Τι να προσφέρει ο ονειρικός κόσμος όταν η ίδια λες ότι έχει προσβληθεί από την ύπουλη ασθένεια της εποχής μας την κατάθλιψη; Ό,τι σκέψεις κάνεις, ό,τι δεδομένα του δίνεις, ανάλογα βλέπει. Η κατάθλιψη δεν χρειάζεται νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Δεν σκέφτεσαι το τέλος, δεν είναι όλα μάταια για σένα. Ψάχνεις την υγεία. Πασχίζεις γι’ αυτό. Γι’ αυτό ψάχνεις φρούτα, φυτά. Δηλαδή βρίσκεις δίοδο για να ιασθείς. Θεραπεία υπάρχει. Όμως, ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι,. Πες ότι το υποσυνείδητο είναι ένα σακουλάκι που γεμίζει συνεχώς πέτρες και αγκάθια. Μια πέτρα μεγάλη μπαίνει και χωράνε λίγες μικρές. Τα αγκάθια το τρυπάνε. Αυτά κάνουν όλη τη ζημιά Πες τώρα ότι το ίδιο το σακούλι αδειάζει από τις πέτρες και τα αγκάθια και γεμίζει από άνθη, φυτά, αρώματα, χωρίς τα αγκάθια. Αυτά επιλέγουμε να τα πετάξουμε. Όσο μεγάλο κι αν είναι ένα λουλούδι χωράει σ’ αυτό και μπαίνουν άλλα τόσα μικρά και μεγάλα πάθη. Ένα τέτοιο σακούλι λοιπόν πρέπει να αλλάξει. Οι πέτρες να γίνουν λουλούδια, όχι αγκάθια σουβλερά. Άρα, οι κακές σκέψεις πρέπει να αντικατασταθούν με καλές. Να αλλάξεις περιεχόμενο. Αυτό για να γίνει χρειάζεται να πιστέψεις κάπου, να βρεις ένα αντικείμενο, όπου θα πεις ότι θα αγωνιστώ γι’ αυτό. Να αγαπήσεις την ζωή. Να βρεις ένα κίνητρο να σε αφυπνίσει και να σε διώξει απ’ αυτή την κατάσταση που έχεις πέσει. Όμως πρώτα πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου για να το πετύχεις. Δες τον λίγο με αγάπη και άλλαξε το περιεχόμενο. Σκέψου λίγο θετικά. Αυτό δεν θα γίνει σε ένα λεπτό ή σε μια μέρα. Σε είχα παραπέμψει στο συγκεκριμένο βιντεάκι, αλλά δεν προσδοκούσα να το δεις όλο. Για να γίνει αυτό πρέπει να πιστέψεις, να δεις την αρχή και να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης. Σαν να σου λέω καθάρισε σιγά- σιγά ένα βρόμικο σπίτι για να χαρείς όσα σου προσφέρει. Δεν μπορείς να γίνεις καλά όσο είναι μολυσμένο αυτό το σπίτι, ούτε θα σε δελεάσουν οι συμβουλές νοικοκυριού όσο είναι ανάστατο, δηλαδή αυτό το σπίτι είναι μεταφορικά η ψυχή σου. Άρα, αυτό το βίντεο θα το βλέπεις σταδιακά, όπως και το βιβλίο, αν το αγοράσεις, θα το μελετήσεις για να γίνεις καλά αργά αργά. Πρέπει να δεις με τα μάτια σου τι χάνεις με την στάση που κρατάς. Όταν τα δεις μαζεμένα θα σε πλακώσει ο ουρανός και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Θα τρελαθείς. Πρώτα θα γιατρεύεσαι σταδιακά και έπειτα θα προχωράς. Δεν είναι σούπα να την φάμε μια και έξω. Αυτό θα πρέπει να το πετύχεις, διότι στα όνειρά σου προσπαθείς. Δεν αδρανείς. Δεν είναι άτοπο να τα καταφέρεις. Μάζεψε όσα αποθέματα έχεις μέσα σου και πάλεψε. Όταν σε ευχαριστεί το ίδρυμα αυτό δείχνει ότι τα παρατάς, αλλά τα όνειρά σου δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Δείχνουν μια ψυχή που προσπαθεί. Δες τον ήλιο κι ας έχει βροχή. Πάλεψε με οραματισμούς και σκέψεις πως θα ήθελες να ήταν η ζωή σου και θα αλλάξουν όλα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Σεπτέμβριος 2017 στο 23:46
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ κ.νεκταρια, τα λέτε πολύ όμορφα κ ωραια, κ μακάρι να μπορούσα να τα φτασω κ γω αυτά που λέτε, μακάρι να είχα την δύναμη, θα το θελα τώρα, αλλά όσο και αν προσπαθω, βλέπω ότι είναι πολι δύσκολα τα πράγματα, κ δύσκολα να τα καταφέρω μόνη μου, είναι γιατί ζω εδώ κ χρόνια υπό την καταπίεση των άλλων, με πιεζουν, με καταπλακωνουυν, δε έχω ελευθερία να κάνω κάτι ελευθερα, δε είναι απλώς μια απλή καταθλιψη, είναι μεγάλη ιστορία όλο αυτό, καλύτερα να τα αφήσουμε. Το ξέρω προσπαθώ να βγω λίγο από αυτό, αλλά δε ξέρω που θα φτάσει. Αν πάω εκεί στο ίδρυμα, από την μία μπορεί να με βοηθήσουν, με ασκήσεις, θεραπείες κ άλλα, αλλά τα όνειρα μ για ζωη πιστεύω ότι θα αλλάξουν, το μόνο που με κάνει να σκεφτομε θετικά κ ότι με βοηθάει,ειναι να φύγω τελιοως από το σπίτι κ την οικογένεια μ κ να μη γυρίσω ξανά πίσω ποτέ,.νομίζω πως έτσι θα αλάξει κάτι μέσα μ.θέλω τόσο πολύ να φύγω μακρία….να πεταξω….ξέρεις τι σημενει να ζητάς ελευθερία, κ να μη την έχεις. Εγώ πιστεύω ότι θα αλλάξω εκεί, αλλά με χαλάει η σκέψη στην οικογένεια μ, στο σπίτι μ,αυτό πρέπει να το διωξω μακριά. Γιατα παραπάνω δεν μ απαντησατε που σας έγραψα, για τους διαλογισμους, αν βοηθανε κ τα άλλα. Καλή σας νύχτα. Τα λέμε αύριοπάλι.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 9 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:25
     Σύνδεσμος

     Απ’ ό,τι καταλαβαίνω δεν σου έχουν εμπιστοσύνη. Φοβούνται για σένα. Ένα άτομο όταν είναι περιορισμένο και αφεθεί ελεύθερο ξαφνικά θα κάνει τρέλες. Αυτό το ξέσπασμα φοβούνται γι’ αυτό είναι καταπιεστικοί. Πρέπει να τους πείσεις ότι είσαι ικανή να πάρεις μια πρωτοβουλία. Όταν δουν ότι τα καταφέρνεις, τότε θα αλλάξουν στάση. Η δύναμη υπάρχει μέσα μας, όμως άλλοι τη χρησιμοποιούν κι άλλοι όχι. Δεν είναι λύση να κλειστείς στο τρελάδικο για να σωθείς από την οικογένειά σου. Η λύση είναι να πείσεις τους δικούς σου ότι μπορείς και μόνη σου. Πρέπει να σε εμπιστευτούν. Αν δουν καλά δείγματα πάνω σου, τότε θα αλλάξουν στάση. Κάνε μια συζήτηση μαζί τους, πες τους πως ακριβώς νιώθεις. Δεν ξέρω και την ηλικία σου για να σου πω πως θα το χειριστείς. Εγώ μιλάω σε άτομο πιστεύω πάνω των 18. Αν είσαι κάτω τότε δεν ισχύουν όσα είπα. Ο γονιός όμως κανονικά είναι υπεύθυνος μέχρι το 12ο έτος της ηλικίας του παιδιού. Μετά είναι θεατής ή βοηθός σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν πιάνει εκείνος το τιμόνι. Όμως, αυτό που να το καταλάβουν μερικοί γονείς;

     Απάντηση
     • Σάββατο, 9 Σεπτέμβριος 2017 στο 12:05
      Σύνδεσμος

      Καλημέρα σας κ.νεκταρια. θελω να σας τονισω κάτι, γιατί νομιζω ότι κάτι δε καταλαβατε σωστα, η κανω λαθος δεν ξέρω. Εκεί που πηγα στην κλινική, δεν είναι τρελαδικο, αλλά τοπος ψυχαγωγίας κ θεραπειας, γιααυτους που έχουν κατάθλιψη όπως εγω. Πηγενα απο τοπρωι κ έφευγα στις 3:30 το μεσημέρι. Με απασχολουσαν μεεργοθεραπειες, πρεπει ναξερετε τι είναι, κ διαλογισμος, καναμε διαφορες ασκησεις γενικα γιατην ψυχαγωγια μας.εμενα με εστειλαν πιό πριν από κει,συγκεκριμένα ενα γραφείο άλφα, να πάω να κανω αυτή την θεραπεια, για να μπορεσουν μετά να με αναλάβουν υπεύθυνοι ψυχολογοι, για να έρχονται κ στο σπίτι μ να με βοηθανε,για να μπορεσουν ναμου βρούν κ σπίτι, οπως το ζητησα εγω αυτό. Αλλά εκεί όταν με εξετασαν οι γιατροι εκεί, ειπαν οτι εχω βαρια κατάθλιψη, κ ότι για να βρω ενα σπίτι μονη μ είναι δύσκολο, δε εχω κ κανενα να με βοηθήσει, εξαλου το σπιτι θελει πόλα, δεν μπορω νατα καταφερωμονη μ.μου ειπαν ναπαω τωρα στην αρχη σε ένα ψυχαγωγικο σπίτι ίδρυμα, σαν σπιτι είναι, δεν είναι τρελαδικο, μονο π θα τρωω θα κοιμαμαι, θα με βοηθανε,…μετα απο 2 χρονια, μου ειπαν, αν είμαι καλα, μπορω να βρω σπίτι, αν θελω φυσικά…δεν ξερω κ.νεκταρια τι άλλο να σας πω, γενικα τα εχω χαμενα κ γω,ελπιζω ο κερος θα δειξει,..τον αλλο μήνα εχω ραντεβού να παω να μιλησω, θα πάμε μαζί με την υπεύθυνη την ψυχολογο μ ,ελπιζω όλα να πανε καλα. Εξξαλου εγω την καταθλιψη τηνεχω χρονια, οχι τώρα. Οσο γιατην ηλικια μ είμαι 34-στα 35 τωρα. Σας εχω στειλει ενα ονειρο στο λήμμα ανδρας, εδω κ κερο, που σαςεγραψα περιπου την ηλικία μ,κ οτι με προξενεουν εδώ κ κερο, με ένα παιδι που δεν θελω, κσας εγραψα αν τελιωσε αυτη η σχεση, διαμεσου τουονειρου που είδα, αλλα δεν ελαβα τηνσχετικη απάντηση. Θελω να ξέρω αν τελειωσε πράγματικα αυτη η σχεση, αν δε θελετε η σας ενοχλει κατι πανω σε αυτο μην απαντάτε. Νομιζω κατι με την ηλικια σας εοχλησε κ γω το άφησα. Συγνώμη αν γινομε κουραστικη σε κάποια θέματα, όπως με τα όνειρα πούγραφω μεγαλο κειμενο. Θα προσπαθήσω να γίνομαι πιό κατανοητή. Σας εγραψα πιό πάνω αν βοηθάνε οι διαλογισμοι αγγέλων, κ βλεπω οτι δεν θέλετε να μ απαντήσετε, το σεβομε αυτό. Σέβομαι της αποψεις σας, είναι πολύ ευγενικες. Ελπιζω ναβοηθησετε κ αλλο κοσμο έτσι. Ασ αφησουμε το καιρο να δείξει. Καλη σας μέρα.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 9 Σεπτέμβριος 2017 στο 12:16
       Σύνδεσμος

       Εμείς στην Ελλάδα ψυχιατρείο λέμε το τρελάδικο. Δεν έχουμε τέτοιους χώρους που αναφέρεις. Αυτά γίνονται σε γραφείο ψυχολόγου και όχι σε τέτοιο βαθμό. Δεν εννοούσα όμως αυτό που πήγες, αλλά αυτό που θα πάς. Είναι μια συζήτηση χωρίς ουσία που σε γλιτώνει από πολλά. Στο εξωτερικό υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων και χώροι που σε μας είναι άγνωστοι. Έχω 200 μηνύματα που χρειάζονται έγκριση και διάβασμα. Όπως είδες, τα περισσότερα όνειρά σου τα έχω απαντήσει. Άρα, αυτό δεν ισχύει ότι δεν θέλω να σου απαντήσω. Μπορεί κάποια να πει όλο μ΄αυτήν ασχολείσαι. Δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοια παράπονα εσύ. Ο χρόνος μου στον ονειροκρίτη είναι λιγοστός. Θα απαντηθούν όλα τα όνειρα. Είμαι πια μόνη. Ο αετός μας εγκατέλειψε. Άνοιξε τα φτερά του και πέταξε. Άρα, θα πρέπει πριν πεις οτιδήποτε να σκεφτείς πόσο χρόνο σου έχω αφιερώσει. Δεν με ενόχλησε η ηλικία. Απλά, φοβάμαι μήπως είσαι παιδί και πρέπει να σου μιλήσω αλλιώς. Να βρω ανάλογες λύσεις. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Με ενοχλεί μόνο που κολλάτε στα λόγια και στις πράξεις, ενώ δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Τα φαινόμενα απατούν λοιπόν. Να έχεις υπομονή. Κερδίζεις πολλά.

       Απάντηση
       • Σάββατο, 9 Σεπτέμβριος 2017 στο 14:11
        Σύνδεσμος

        Κ.νεκταρια, δεν θελω να ακουω ομως αυτη τη λεξη τρελαδικο, με πληγωνει, οπως βλεπετε αφάνταστα, δεν ειμαι τοσο ανοητη να φτασω στο τρελαδικο, ούτε κ το θέλω, καλιτερα να κατσω σπιτι μ,στην ησυχια μ.ξερω ότι στην Ελλάδα δε υπαρχουν τέτοια ιδρύματα, εκει είναι δύσκολα τα πράγματα για τον καθε ψυχασθενη. Ομως χερομαι που καταβαθος τωρα ζω εδω στη γερμανια,γιατι αν ημουν στην Ελλάδα δε θα μπορουσαν να με βοηθήσουν. Κ αν επιτρεπετε ο αετος που εχει πάει?ο αετός ειναι γυναίκα,ονειροκριτης?συγνωμη γιαυτη την ερωτηση ,αλλά αν σας μενει χρόνος ,απαντηστε μ.δε εχω τιποτε αλλο να σας γραψω παραπανω, νομιζω ειπαμε μερικα πραγματα, μην παρετε στα σοβαρα το παραπανω που ειπα, οτι πληγώνομε ,δεν σας εθιξα,απλως δε θελω να ακουω αυτη την λέξη. Ο χρονοος σας ειναι πολιτιμος, ευχαριστω να στε καλά.?

        Απάντηση
        • Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 στο 10:49
         Σύνδεσμος

         Ναι, ίσως είναι σκληρή αυτή η λέξη. Εντάξει, όταν ζεις σε μια χώρα που δεν υπάρχουν τέτοια βοηθήματα για τους ψυχικά ασθενείς, πως αλλιώς να το αποκαλέσεις; Ο αετός είναι μια κοπέλα που ερμήνευε όνειρα με το ψευδώνυμο Eagle. Όμως για λόγους που δεν μας ανέφερε έπαψε να το κάνει. Εξαφανίστηκε. Ερμήνευα τα μισά όνειρα. Τώρα πρέπει να τα ερμηνεύσω εγώ όλα και δεν έχω πολύ χρόνο. Έχω κι άλλες ασχολίες. Αν ήταν εκείνη εδώ σιγουρα θα μένανε 100 αναπάντητα. Τώρα είναι 230 μαζί μ΄αυτά που έχω δημοσιεύσει για απάντηση. Δεν τελειώνουν.

         Απάντηση
       • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 10:51
        Σύνδεσμος

        Βλέπω το ονειρο που με προειδοποιεί, το καταλαβαίνω λαθος, κανω τη γκάφα και την επομενη συνειδητοποιώ ότι γιαυτό με προειδοποιούσε το όνειρο.. Aυτά. Καλημέρα!

        Απάντηση
        • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 11:20
         Σύνδεσμος

         Συμβαίνει συχνά αυτό σε όλους μας. Αν το ορίζει η μοίρα σίγουρα θα λάβεις υπόψη την προειδοποίηση και θα κάνεις αυτό που πρέπει.

         Απάντηση
        • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 11:39
         Σύνδεσμος

         Βάκη, έχω να κάνω μια παρατήρηση. Στο λήμμα ύπνος μια Βίλλυ χρησιμοποίησε το δικό σου ε-μαιλ. Το γνωρίζεις αυτό;

         Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 στο 20:40
  Σύνδεσμος

  Αχ κ. Νεκταρία , δεν ξερετε τι ανακουφιση μου δινετε! Νομισα οτι δεν θελατε να μου απαντησετε! Λάθος έκανα, στην κουβεντουλα το εστειλα ,αλλα σας το ξαναγραφω εδω. Μόνο σας παρακαλω , επειδη αυριο εχω πολυ σημαντικο ραντεβου , θα ηταν για μενα πολυ μεγαλη εξυπηρετηση αν μου απαντουσατε μεχρι αυριο το μεσημερι… Λοιπον,το ξαναγραφω..

  Δυστυχώς ,δεν είμαι πολύ καλά και γι αυτό,θέλω τη γνώμη σας. Όπως σας είχα ήδη ξαναπεί από τότε που εφυγα μου τύχανε αρκετές δυσκολίες , αλλά κατάφερα να τις ξεπεράσω όλες εκτός από το θέμα της δουλειάς.

  Λοιπόν, όπως ξέρετε δουλεύω στο εξωτερικο. Η κατάσταση στη δουλεια μου εχει ξεφύγει για τα καλά. Αρχικά με ειχανε βάλει στο τμημα μιας κυρίας η οποία δεν ήταν στα καλά της και με αρρώστησε κυριολεκτικά. Μετα ,αφού έκανα παράπονα, μου φέρανε μια άλλη ,η οποια προσπαθώντας από την αρχή να επιβληθεί, δεν έκανε τίποτα και μεταβίβαζε ολες τις δουλειές στην πλατη μου. Η κατάσταση τωρα ειναι η εξής. Ειμαι σε ενα τμημα και από τότε που αρχισα να δουλευω , συχνά παρατάνε το τμήμα και με αφήνουν με διάφορες προφάσεις μόνη μου πολλές φορές. Εφευρίσκουν όλων των ειδών τις δικαιολογίες για να γλιτώνουν τη δουλειά και φεύγουν. Το αποτέλεσμα ειναι ότι από το συνεχές στρεςς και την ένταση μου παρουσιάστηκε προβλημα υγειας, για το οποίο ενημέρωσα τη διευθύνση. Ωστόσο, η κατάσταση μόνο για κανα δυο εβδομάδες μόνο βελτιώθηκε και τώρα έχουμε πάλι τα ίδια. Το έχουνε παρει κιόλας και στην πλάκα το γεγονός ότι παραπονιέμαι και το Μπουλινγκ συνεχίζεται.

  Τώρα πια δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν αντέχω άλλο. Είπα να κάνω υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη γιατί μου είχαν τάξει προαγωγη. Αλλά παρότι ρώτησα τη διευθυνση πολλές φορες , δεν έχω παρει μια ξεκάθαρη απάντηση και όλο μου λέει ,δεν ξέρω ακόμα, θα δούμε και τέτοια . Δηλαδή , ασάφειες.

  Ωστόσο, βλέπω ότι η κατάσταση αυτή δεν αντέχεται. μέρα με τη μέρα διαπιστώνω ότι αυτό το περιβάλλον δεν μου ταιριάζει. Πολύ κουτσομπολιο, πολλη ίντρικα, πολλή τεμπελια και γενικα το βασικό μέλημα της κάθεμιας είναι ,όχι η σωστή δουλεια,αλλα το πως να πετάξει τη δουλεια σε άλλες πλάτες για να γλιτώσει η ίδια. Εν τω μεταξυ καθε μερα που περναει με επιβαρύνει τόσο πολύ , που και εχω πλεον αρχίζω και βγαζω έναν παράξενο εαυτο. Δεν εχω διάθεση να μιλήσω με κανέναν, δεν γελάω , δεν εχω δύναμη να εργαστώ όπως πρώτα. Δηλαδή ,αυτό βλάπτει όχι μόνο την υγεια μου ,αλλά και την εικόνα μου. Άλλες κοπέλες ,κυρίως μετανάστριες μου λένε τα ίδια. πολλη εκμεταλλεση. Μίλησα με πολλά άτομα που ασχολούνται στον ίδιο κλάδο και όλες μου αναφέρουν παρόμοιες εμπειρίες. Δηλαδή ,η κατάσταση είναι γενική.

  Συμπέρασμα: σκέφτομαι να αλλάξω πεδίο. Να κανω κάτι άλλο. Ξέρω οτι έχω τις ικανότητες και τις γνώσει να αναλάβω μια δουλειά πιο υπεύθυνη, με περισσότερες αρμοδιότητες. Ολα αυτα τα ονειρα που βλεπω εχουν να κανουν με αυτο το θεμα. Σας εγραψα χθες ονειρο στην κατηγορια παπουτσια, που νομιζω οτι σχετιζετε παλι με τη δουλεια.

  Εσείς τι πιστεύετε? Πώς είναι καλύτερο να το χειριστώ?

  Ολα τα παραπάνω σας τα αναφέρω γιατί βρίσκομαι εδώ και πολύ καιρό σε αδιέξοδο.

  Επίσης να σας πω οτι τα τυπικα και ουσιαστικα προσοντα μου ειναι πολυ περισσοτερα. Αυτη η δουλεια ειναι αυτο που λεμε χαμαλοδουλεια. Απλα σκεφτηκα οτι θα την κανω προσωρινα μεχρι να εγκλιματιστω.

  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
  Ευχομαι να είστε πολύ καλά.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 στο 12:44
   Σύνδεσμος

   Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σου απαντήσω την στιγμή που το ήθελες, διότι σου είχα στείλει ε-μαιλ, δεν το έλαβες και μετά μέχρι να επικοινωνήσουμε και να γίνει σωστά χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Το βασικό είναι ότι ζεις, ότι υπάρχεις. Η υγεία κλονίζεται πολλές φορές από άσχημες συνθήκες εργασίας. Αν εγώ ήμουν εσύ θα είχα φύγει. Όμως, στα σημερινά δεδομένα να έχεις δουλειά είναι μια επιτυχία, διότι πολύς κόσμος με προσόντα δεν βρίσκει δουλειά. Χαμαλοδουλειά μπορεί να είναι, αλλά δεν κάθεσαι. Υπάρχουν και χειρότερα. Μια παρόμοια κατάσταση βιώνουν πολλά άτομα όταν δείξουν ευάλωτο εαυτό στους συναδέρφους κι αυτοί το εκμεταλλεύονται. Αυτό ισχύει και με τους μαθητές. Παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, οι ευάλωτοι και οι δυνατοί. Δεν ξέρεις αν πας σε άλλη εργασία αν θα είναι χειρότερες ή καλύτερες οι συνθήκες εργασίας. Είναι μια κατάσταση που δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς πραγματικά, διότι αν μείνεις θα σου ρουφήξουν το αίμα με το καλαμάκι, δεν θα αντέξεις. Αν φύγεις κατά 50% θα βρεις καλύτερη δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό. Ζήτησε μια άδεια, λόγω προβλημάτων υγείας. Αφού ζεις στο εξωτερικό τα αφεντικά είναι πιο ευαισθητοποιημένα σε τέτοια θέματα. Όταν το Σεπτέμβρη σε βάλει σε άλλο τμήμα και είναι καλύτερα μένεις. Στο διάστημα της άδειας ψάχνεις για άλλη δουλειά. Αν βρεις καλύτερες συνθήκες εργασίας νωρίτερα παραιτείσαι από την υπάρχουσα δουλειά σου. Δηλαδή, τι κάνεις; Προσπαθείς να γίνεις καλά, να βρεις καλύτερες συνεργασίες για το καλό της υγείας σου. Αυτή είναι η γνώμη μου. Σου είχα γράψει κάτι άλλο στο ε-μαιλ, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως το αναιρώ.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 στο 14:59
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστω πολύ για τις ερμηνειες σας και τη συμβουλη σας . Δεν αντεχω αλλο την κατασταση, ειμαι διαρκως αρρωστη. Εχετε δικιο σε αυτα που λέτε,ετσι ακριβως ειναι. Αν θελετε να μου πειτε την αρχική σας σκεψη , θα χαρω πολυ να την ακουσω. Συνηθως αυτο που μας ερχεται στο μυαλο αυτοματα ειναι καποιες φορες ακριβές.

    Σας ευχαριστω

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 στο 11:03
     Σύνδεσμος

     Με μένα ισχύει το εξής παράδοξο. Αυτό που γράφω τη δεύτερη φορά πάντα είναι το σωστό. Αυτό το έγραψα κατόπιν έμπνευσης, εκείνο το έγραψα επειδή έπρεπε να απαντήσω. Πίεσα τον εαυτό μου. Σου είχα γράψει να μείνεις οπωσδήποτε στη δουλειά. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά γιατί αν μείνεις άνεργη είναι χειρότερα. Όμως, βλέπω ότι είναι πιο σωστό αυτό που σου γράφω τώρα. Θα το καταλάβεις και η ίδια. Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν. Έτσι δεν λέει ο σοφός λαός;

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 στο 20:07
      Σύνδεσμος

      Ναι ,ετσι ειναι. Η υγεια μας ειναι προυπόθεση για όλα τα άλλα. Ειμαι εδώ για να εργαστώ και όχι να αρρωστησω. Εγω συμφωνω με την εμπνευσμένη απάντηση. Να είστε καλά και εύχομαι υγεια και επιτυχίες σε όλους τους τομεις!

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 11:21
       Σύνδεσμος

       Διάβασα τυχαία αυτό το μήνυμα. Πιστεύω, τώρα να είσαι καλά. Να έχεις τακτοποιηθεί.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 15:25
        Σύνδεσμος

        Κυρια Νεκταρια, ποσο χαιρομαι που μου γραψατε! Σας ευχαριστω πολυ! Σημερα σας σκεφτομουν πολυ εντονα γιατι ειδα ενα ονειρο και θα ηθελα πολυ τη γνωμη σας! Γενικα, παρεμεινα στην ιδια δουλεια, αλλα τωρα δουλευω ημιαπασχοληση ωστε να γινω καλα και να βρω αλλη δουλεια. Γενικα παροτι ακομα ειμαι σε θεραπεια , η υγεια μου κ η διαθεση μου βελτιωνονται σταθερα. Γνωρισα πριν δυο τρεις μηνες εναν γερμανο κ μεχρι στιγμης τα παμε αρκετα καλα. Χθες μαλιστα μου προτεινε ,καπως επιφυλακρικα, να με παρει μαζι του στους γονεις του για τα χριστουγεννα ,σε αλλη πολη. Επειδη ειναι πολυ νωρις κ επειδη κ ο ιδιος ηταν διστακτικος, του ειπα οτι δεν υπαρχει προβλημα που θα μεινω μονη μου, θα ειμαι μια χαρα. Το ιδιο βραδυ, σημερα δλδ ειδα το παρακατω ονειρο. Ημουν λεει σε αγνωστο σπιτι αλλα ηταν το σπιτι μου κ εκεινος μπαινει μεσα εχοντας τα κλειδια στο χερι του. Ξαφνικα βρισκομαστε σε μια αυλη οπου συναντα τους γονεις μου ,οι οποιοι τον καλοδεχονται και γενικα η ατμοσφαιρα ειναι ευχαριστη κ ο πατερας μου πολυ ικανοποιημενος με την παρουσια του. Μιλουσαν χαλαρα και ολα ηταν καλα. Μετα βρισκομαστε στο διαμερισμα του αδερφου μου με καποιον τροπο κ εκει λεει οτι ο συντροφος μου κρυωνε κ δοκιμαζε καποια μπουφαν του αδερφου μου, τα οποια μεν του εκαναν αλλα εγω ειδα οτι ειχαν λεκεδες σαν απο λασπη πανω κ του λεω ,οχι αυτο δεν ειναι για σενα ,ειναι λερωμενο στο μπρατσο . μετα φορεσε κ αλλο αλλα ηταν κι αυτο λερωμενο λιγο. Μετα δεν θυμαμαι κατι αλλο. Γενικα μου αρεσει αυτη η σχεση ,αλλα ανησυχω καποιες φορες κ γι αυτο διστασα να σας γραψω το ονειρο μου, απο φοβο μηπως η διαγνωση ειναι κακη. Θελω πολυ τη γνωμη σας ! Εσεις πώς ειστε;

        Απάντηση
        • Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 στο 15:48
         Σύνδεσμος

         Επισης ,ενα ακομη σχετικο ονειρο που δεν ξερω σε ποια κατηγορια να το.ενταξω ειναι το εξης: Ειδα οτι περπατουσαμε σε αγνωστο μερος μαλλον καπου στη γερμανια, εγω ,ο συντροοφς μου κ ο αδερφος μου ,που υποτιθεται μολις θα γνωριζε τον φιλο μου για πρωτη φορα. Και μου λεει καλα αυτος ειναι αλβανος! Και οντως ο φιλος μου ειχε αλλαξει οψη ,ηταν αξυριστος και το προσωπο του ηταν τυπικο προσωπο αλβανου ,καθως και το σωμα του. Η οψη του ηταν κακομοιρικη και ηταν σαν πικραμενος απο τις κακουχιες.Τοτε ,απογοητευτηκα, σαν να εβλεπα για πρωτη φορα το αληθινο του προσωπο και σκεφτομουν οτι δεν προκειται να προχωρησει αυτη η σχεση, θα τον χωρισω.Εχοντας στο μυαλο μου την πραγματικη του εικονα ,λεω μεσα μου, μα δεν μπορει να ειναι ετσι, ξερω οτι ειναι καλος και ομορφος, πώς ειναι δυνατον να αλλαξε ετσι; Δηλαδη ενιωθα οτι δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω, αφου ξερω οτι ειναι καλος. Ο αδερφος μου ηταν απογοητευμενος απο την επιλογη μου, σχεδον θυμωμενος,δεν το πιστευε. Εγω ομως ειχα μεσα μου αμφιβολιες. Τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο; σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!

         Απάντηση
        • Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 στο 10:38
         Σύνδεσμος

         Είδες, όλα με τη συζήτηση και την κατανόηση γίνονται. Ακολούθησες την μέση οδό. Κι αλλού να πας δεν ξέρεις αν θα τα βρεις καλύτερα. Χαίρομαι για σένα. Το όνειρο γράψε το σε κάποιο λήμμα σχέση, αγάπη, αδερφός όποιο βρεις, για να το ερμηνεύσω. Μακάρι ο σύντροφός σου να είναι αυτός που θα σε κάνει καλά. Διότι, όταν περνάμε καλά, είμαστε καλά. Εγώ είμαι σε φάση αναμονής, περιμένω να φύγει αυτή η χρονιά για να βρω το δρόμο μου. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

         Απάντηση
       • Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 στο 13:57
        Σύνδεσμος

        K. Νεκταρια, μου ηρθε μειλ οτι εχω νεα απαντηση, αλλα δεν μπορω να την δω εδω, παροτι κυλαω τον κερσορα στην συνομιλια μας. Τι πρεπει να κανω; διαφημισεις κλικαρω παντα δυο τρεις φορες..ευχαριστω

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 στο 17:01
         Σύνδεσμος

         Είναι αυτή ακριβώς που βρίσκεται πάνω από την απάντηση που έδωσες. Αυτή αφορούσε. Δεν έδωσα άλλη. Αυτή είναι η τελευταία.

         Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 15:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Είμαι καινούρια στη σελιδα σας κ μπαίνοντας σήμερα εδώ ειδα με ποση δοτικότητα βοηθατε ψυχολογικα ατομα που εχουν πραγματικα αναγκη. Πολλά πραγματα που γραφετε ειναι βαλσαμο κ για την δικη μου καρδιά που πονάει πολύ. Κυρία Νεκταρία εύχομαι ολοψυχα αυτη την στιγμη που γραφω να εχουν ξεπεραστει οποια προβλήματα ειχατε κ να είστε ευτυχισμένη! Δυο τρεις φορες που χρειαστηκε να μου εξηγησετε ονειρο πραγματικα πεσατε μεσα!!! Αποφασισα να γραψω την ιστορια μου εδω …αγνωστοι μεταξυ αγνωστων…για να την βγαλω απο μέσα μου. Εικοσι ενα χρονων κοριτσακι ημουν οταν τον γνωρισα…ο ερωτας της ζωης μου. Ενας χρονος απολυτης ευτυχιας ….κ μετα τερμα. Ομως για ενα χρονο μετα συνεχισαμε να βρισκομαστε. Με επαιρνε τηλεφωνο βγαιναμε…καναμε οτι καναμε…εξαφανιζοταν για κανα μηνα…ξανα πισω. Επειδη ηταν χαλια ψυχολογικα λογω του θανατου της αδερφης του, δεν πιεζα καταστασεις. Ποτε δεν του ειπα οτι τον αγαπω…απο ανασφαλεια κ απο τον φοβο της απορριψης. Περιμενα να μου πει αυτος πρωτα να ξαναειμαστε μαζι…για να του εκφρασω τι νιωθω. Ομως αυτο δεν εγινε ποτε. Βρεθηκαμε για τελευταια φορα κ 5 μηνες μετα εμαθα οτι αρραβωνιαζετε. Εγω απο αντιδραση τα φτιαξα με καποιον που με κυνηγουσε τοτε…τον οποιο κ παντρευτηκα χωρις να ειμαι ερωτευμενη. Τον αγαπησα τον αντρα μου…οχι ομως με την αγαπη που ρχετε μετα τον ερωτα. Δεκεφτα χρονια μαζι με τις καλές μας στιγμες…με συναισθηματικο κενο παντα μεσα μου…αλλα κ με τα προβληματα μας. Τελικα τα προβληματα μας πνιξαν κ χωρησαμε…επειτα απο δικη μου αποφαση…δεν πηγαινε αλλο. Ολα αυτα τα χρονια παρα πολλες φορες τον σκεφτηκα τον αλλον. Ηταν ο ερωτας της ζωης μου…το θεωρουσα φυσιολογικο. Καποιες φορες τον ειδα κ στον υπνο μου…παντα μετα μαθαινα κατι γιαυτον…αναλογα με το ονειρο που εβλεπα. Ωσπου εξι μηνες μετα τον χωρισμο μου ειδα στον υπνο μου μια κυρια με γκρι μαλλια κ ρουχα να μου λεει: «Εσύ τωρα χωρισες απο τον αντρα σου…το πεπρωμενο σου ειναι αυτος». Η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσα σημασια…θεωρησα οτι ηταν υποσυννειδητο…αφου τον σκεφτομουν εκεινη την περιοδο. Ομως δεκα μερες μετα μου στειλε αιτημα φιλιας στo facebook. Aυτο ηταν. Εικοσι χρονια ειχα να τον δω…κ ξαφνικα εστω κ μεσα απο κει εμφανιστηκε μπροστα μου. Λιγες μερες μετα ξαναειδα στον υπνο μου αυτα που μου πε η κυρια με τα γκριζα μαλλια…να τα διαβαζω. Κι απο κει αρχισε ο γολγοθας μου…ονειρα που εγω τα επαιρνα οτι ηταν vibes του. Φοβισμενη απο ολα αυτα που μου συνεβαιναν τον διεγραψα απο φιλο μου κ απο φοβο αποφασισα να δωσω μια ευκαιρια στον αντρα μου…πηγαμε να φαμε σε ενα ταβερνακι…κι εκει που επαιζε μουσικη βαρια ρεμπετικα…σταματαει η μουσικη κ βαζει τα δυο ποπ που χορευα εγω τοτε με αυτον…κ μετα ξανα ρεμπετικα. Το θεωρησα σημαδι. Τελικα ο γαμος μου δεν αντεξε…μετα απο δυο μηνες χωρισαμε οριστικα. Δυο τρεις μηνες μετα απο τον οριστικο χωρισμο μου μου ξαναεστειλε αιτημα. Τοτε μιλοησαμε κ για πρωτη φορα μετα απο εικοσι χρονια. Κλαψαμε κ οι δυο. Μου ζητησε να παμε για καφε…κ παρολο που ηταν δικη του προταση το ματαιωνε συνεχια με χιλιες δυο δικαιολογιες. Συναντηθηκαμε επιτελους εναμιση χρονο απο την πρωτη φορα που μιλησαμε. Δυο φορες συναντηθηκαμε. Και τις δυο κλαιγαμε σαν μικρα παιδια. Την δευτερη φορα εκφραστηκαν αμοιβαια συναισθηματα. Απο τοτε επικοινωνει μαζι μου αλλα αποφευγει να ξαναβρεθουμε. Ειναι στον γαμο του ακομα μα οι σχεσεις με την γυναικα του τυπικες…μονο για τα παιδια μενει. Αυτο μου το επιβεβαιωσε κ ενας κοινος γνωστος που ειχαμε. Εγω ομως τα τελευταια τρια χρονια….συνεχιζονται τα ονειρα. Καποια στιγμη πηγα στη εκκλησια να εξομολογηθω κ μου ειπε ο πατερ οτι τα ονειρα ειναι του διαβολου κ η κυρια με τα γκριζα μαλλια το ιδιο. Πανικοβληθηκα γιατι μεσα μου δεν ενιωθα αυτο. Παντα ενιωθα μεσα μου οτι με αυτον δεν τελειωσε…ακομα το πιστευω. Βλεπετε ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο καρκινο κ εχω δυνατη διαισθηση…ασχετα που πολλες φορες δεν την ακολουθω. Ετσι μια φιλη μου με πηγε σε εναν παππουλη ιερεα…ο οποιος λεγεται οτι εχει ενοραση κ μπορει να διακρινει αν κατι μου εχουν κανει…πραγματικα τρελαινομουνα. Ο παππουλης αυτος ειδε οτι ειμαι καθαρη. Οταν του ειπα αυτα που μου συμβαιναν μου πε οτι ειμαι καλος ανθρωπος κ οτι ισως η μοιρα με θελει μαζι με αυτον τον ανθρωπο. Την τριτη φορα που πηγα σε αυτον…ημουν σε αθλια κατασταση κ κατερευσα μπροστα του….ειχε να επικοινωνησει ο αλλος μαζι μου σχεδον 4 μηνες. Οταν το ειπα στο παππουλη με πηρε στην αγκαλια του κ αφου με διαβασε μου ειπε οτι θα επικοινωνησει κ πως η μοιρα μας θελει μαζι. Κλονιστηκα κ εκανα καιρο να παω. Ομως πραγματι επικοινωνησε μαζι μου….κ μετα απο κανα εξαμηνο ξαναπηγα στον παππουλη κ τον ρωτησα αν μου το πε αυτο επειδη κατερευσα ή επειδη οντως το ειδε. Και αφου με ξαναδιαβασε μου ειπε πως οχι η μοιρα αλλα η θεια προνοια μας θελει μαζι. Εγω παρολο που τον πιστευω…πρωτον γιατι δεν γινεται ενας ιερεας που τον επισκεπεται ολη η Ελλαδα να πει τετοιο ψεμα…κ δευτερον ειναι κ ολα αυτα τα ονειρα κ σημαδια που με κανουν να πιστευω κ να νιωθω οτι ναι θα μαστε μαζι. Παρολαυτα ομως βλεποντας κ την συμπεριφορα του αλλου….δηλαδη να επικοινωνει οποτε θελει αυτος…κ να αποφευγει μια συναντηση….αμφιβαλλω. Και εχω βουλιαξει στην καταθληψη. Γιατι τον αγαπω τοσο πολυ που δεν μπορω να κοιταξω κατι αλλο. Συγνωμη για την φλυαρια μου. Δεν ξερω καν αν θα το δημοσιευσετε….ηθελα μονο να το βγαλω απο μεσα μου….κ αν μπορεσετε να με βοηθησετε με μια δυο συμβουλες Καποιοι δικοι μου ανθρωποι γνωριζουν γιαυτα….κ ειναι διπλα μου…αλλα ενιωσα την αναγκη να το γραψω κ εδω….Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 17:27
   Σύνδεσμος

   Διάβασα με προσοχή την ιστορία σου και φυσικά τη δημοσιεύω γιατί με συγκλόνισε. Είναι κρίμα που με ανακάλυψες τώρα γιατί πρώτη μίλησα για παραπλανητικά όνειρα. Δεν ακούμε ποτέ γκριζομάλλες που μας λέει ότι είναι κάποιος η μοίρα μας. Κατά 40% αυτά τα όνειρα είναι δαιμονικά, κατά 50% παραπλανητικά και κατά 10% είναι η αλήθεια. Κάτι που είναι δικό μας το κρατάμε, δεν μας φεύγει. Είδες ότι παντρεύτηκε και τι έκανες; Τιμώρησες τον εαυτό σου παίρνοντας κι εσύ τον πρώτο τυχόντα γιατί; Για να τιμωρήσεις εκείνον; Τον εαυτό σου τιμώρησες. Όλα αυτά τα έχω πει κατά καιρούς. Επαληθεύονται όσα κατά καιρούς σας έχω πει. Από το ένα λάθος στο άλλο. Δεν δένετε μαζί και μετά ξαναενώνεστε. Μην με παρεξηγήσεις, αλλά η ιστορία του Ματθαίου και της Αναστασίας στο Μπρούσκο επαληθεύεται. Καλά λένε ότι τα σίριαλ είναι βγαλμένα από τη ζωή. Γιατί η μοίρα σου έπαιξε αυτό το παιχνίδι; Λοιπόν, η γνώμη μου είναι να μην κάνεις τίποτα. Άσε να κάνει αυτός. Να είναι όμως ένας ήλιος και όχι μια ηλιαχτίδα που θα σβήσει. Να του μιλήσεις ανοιχτά. Πόσο καιρό θα σε περιμένω; Πόσα χρόνια θα τον περιμένεις; Φεύγει η ζωή και τα χρόνια περνάνε. Αξίζει άραγε να δεθείς εκεί; Δεν φταίει κανείς, παρά η γκρίζα μορφή που στοίχειωσε τα όνειρά σου με δεδομένα που έπρεπε να αποφύγεις από την αρχή. Τέτοια όνειρα βλέπουμε όλοι και δεν τα προσέχουμε και σταματάμε. Η παγίδα είναι, όπως σωστά σου είπε ο παπάς, όταν πιστέψεις σε ένα δαιμονικό όνειρο που θέλει ακριβώς να πετύχει αυτό που ζεις. Να μην μπορείς να δέσεις μ’ άλλον άνδρα. Έκανες μια προσπάθεια με το σύζυγο, τίποτα δεν πέτυχες. Είσαι κολλημένη στην επίδραση αυτού του ονείρου και δεν υπάρχει επιστροφή. Το θέμα είναι να ήταν μαζί σου. Χώρισε εκείνη, εσύ τι θα κάνεις; Θα περιμένεις να σε παντρευτεί; Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνει. Πιο πιθανό είναι να ξαναπαντρευτεί κι εσύ θα περιμένεις να χωρίσει ή να πάρεις άλλον άνδρα; Μίλησες για αγάπη, λες ότι αγαπάς αυτόν που παντρεύτηκες. Όμως εδώ φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει, διότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα όπως όλοι εσφαλμένα πιστεύουν. Τι να σε συμβουλεύσω. Ξέρω ότι θα κάνεις τα ίδια λάθη. Εγώ θα σου έλεγα να ξεχάσεις αυτή την ιστορία και να βρεις ένα καλό παιδί να φτιάξεις τη ζωή σου. Ξέρω ότι δεν θα μ’ ακούσεις. Άστον αυτόν είναι πληγή, πόνος. Μπορείς να τα σβήσεις όλα σαν να είχες αμνησία και να χαράξεις μια νέα πορεία; Να τον ξεχάσεις σαν να μην τον γνώρισες; Πήγαινε στον πνευματικό σου και ζήτησε του να σε βοηθήσει να τον αποβάλλεις από μέσα σου. Να σου δώσει η Παναγιά τη δύναμη να φύγει το κακό από μέσα σου. Είναι κρίμα να περιμένεις ακόμη 20 χρόνια μήπως και φτιάξεις μαζί του τη ζωή σου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 17:56
    Σύνδεσμος

    Το ξερω πως εχω κανει πολλά λαθη στην ζωή μου…κ πιστευω οτι τα πληρωνω. Τον πρωην συζηγο μου ειπα οτι τον αγαπησα….ομως τα προβληματα που ειχαμε ηταν παρα πολλά…προσπαθουσαμε χρονια να τα λυσουμε…σταθηκε αδυνατον. Και ο παππούλης που με διαβασε κ μου πε οτι δεν εχω κατι κακο μέσα μου? Το οτι μου είπε οτι θα ειμαστε μαζι? Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα οτι την δευτερη φορα που συναντηθηκαμε κ εκφραστηκαν συναισθηματα….πριν του πω εγω οτιδηποτε μου ειπε κλαιγοντας οτι βλεπει κι αυτος παρομοια ονειρα….

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:03
     Σύνδεσμος

     Ίσως είναι διορατικός, άγιος. Δεν τον απορρίψαμε, γι’ αυτό σου είπα να του μιλήσεις κι αν σε αρνηθεί να πας παρακάτω. Όμως, βλέπω ότι πράγματι αυτές οι μαρτυρικές σχέσεις υπάρχουν. Άρα, αν είναι τυχερό, μίλησέ του και προχώρα μαζί του. Είναι καρμική σχέση, αλλά βάσει αυτών που πιστεύουν στην μετεμψύχωση πληρώνει παλιά λάθη. Αυτά, αν θέλουμε τα πιστεύουμε. Αν δεν έχεις το κακό μέσα σου τότε η γκριζομάλλα είχε δίκιο. Λύσε λοιπόν το κάρμα σου και προχώρα. Πώς θα το λύσεις δεν γνωρίζω. Ρώτησε μια που ασχολείται μ’ αυτά.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:13
      Σύνδεσμος

      Πραγματικα σας ευχαριστώ παρα πολυ για την συμβουλη. Προσπαθω παρα πολυ να τον ξεπερασω. Μαλιστα τον τελευταιο καιρο πηγαινω σε ψυχολογο κ πιστευω οτι εχω κανει βηματα μπροστα. Παρολα αυτα ομως συνεχιζω να ποναω για αυτον τον ανθρωπο κ να αναρωτιεμαι γιατι μου συνεβησαν ολα αυτα λιγο μετα την διαλυση του γαμου μου. Πιστευω οτι ο χρονος θα μου δωσει απαντησεις…οπως κ ευχομαι κ παρακαλω τον Θεο να γινει οτι ειναι καλυτερο για μενα. Πιστευω πολυ σε Αυτον κ ποτέ δεν με εχει απογοητευσει απο τοτε που χωρισα. Εχω μια παρα πολυ καλη δουλεια που για μένα ηταν Θεοσταλτη στην πιο δυσκολη στιγμη μου. Κι αν οντως ηταν το κακο που μου εδινε ολα αυτα τα ονειρα…η δυναμη του Θεού κ η πιστη μου μπορει να τα νικησει!

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:15
       Σύνδεσμος

       Οπως κ το οτι ο παππουλης πάντα με δεχεται…παντα ειναι ανοιχτη η πορτα του οποτε τον χρειαστω….κ ειναι κ αυτος ενας απο τους ανθρωπους που μου δινουν δυναμη…

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:31
        Σύνδεσμος

        Καλό είναι να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου δίνουν δύναμη. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατή. Εφόσον πιστεύεις στην Παναγία εκείνη θα σου δώσει τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου, αλλά πρέπει και η ίδια να βοηθήσεις τον εαυτό σου σ’ αυτό. Όλοι τα περάσαμε αυτά. Ο χρόνος όμως γιατρεύει τις πληγές. Φτιάξε τα μαζί του ή χώρισε. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Αν κι αυτός σε θέλει να είναι υπεύθυνος και να το πει καθαρά. Αλλιώς βρες κάτι άλλο. Έναν άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό. Η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να την κάνουμε μικρότερη, διότι οι ψυχικές ασθένειες και ο πόνος φθείρουν το σώμα και όταν ασθενεί το σώμα ασθενεί λένε κι η ψυχή. Μπες στην κατηγορία ψυχή και διάβασε τα άρθρα μου. Θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου.

        Απάντηση
      • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:27
       Σύνδεσμος

       Λύσε μου μια απορία. Όσο ήσουν παντρεμένη τον σκεφτόσουν καθόλου ή ήρθε αυτή η σκέψη από τη στιγμή που χώρισες;

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:34
        Σύνδεσμος

        Ναι τον σκεφτηκα πολλές φορες…το θεωρουσα φυσιολογικο…ηταν η πρωτη μου αγαπη. Μαλιστα τον ειχα δει κ στον υπνο μου….μια φορα αξυριστο αδυνατο να καπνιζει,και εμαθα οτι ο αδερφος του επαθε εμφραγμα. Δυο φορες με διαφορα χρονων ειδα την νεκρη αδερφη του να του δινει ενα ροζ πακετακι, εχει δυο κορες. Και αλλη μια φορα να καθεται εξω απο το μαγαζι κ να κλαιει αδυνατος….κ εμαθα οταν συναντηθηκαμε οτι τοτε που εγω ειδα το ονειρο ειχε περασει απο το μαγαζι κ ειδε την φωτογραφια του γαμου μου σε κορνιζα…

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:40
         Σύνδεσμος

         Αυτός παντρεύτηκε πρώτος, και αναγκάστηκες να το κάνεις κι εσύ. Τι ήθελε, να είναι παντρεμένος αυτός κι εσύ να τον κυνηγάς; Όμως, τώρα χωρίσατε και οι δύο, άρα μπορείτε να είστε μαζί. Τι σας εμποδίζει;

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:48
          Σύνδεσμος

          Δεν εχει χωρισει….ζουνε τυπικα μαζι για τα κοριτσια…αυτο μου το χει επιβεβαιωσει κ ενας κοινος γνωστος. Εχει αδυναμια στις κορες του. Να ρωτησω….κι αν θελετε μου απαντατε…μετα απο ποσο καιρο βγαινουν τα ονειρα? Μου χε πει καποτε η γιαγια μου οτι μπορει να παρουν εως κ τρια χρονια…ισχυει;

          Απάντηση
          • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 18:50
           Σύνδεσμος

           Τότε προχώρα και μην ακούς κανένα. Δεν θα χωρίσει ποτέ. Αξίζεις μια καλύτερη τύχη.

  • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 01:11
   Σύνδεσμος

   Ρούλα,
   μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρίσκεται αυτός ο παππούλης που ισχυρίζονται ότι εχει ενόραση?

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 10:36
    Σύνδεσμος

    Στο Χολαργο…πατερας Κλημης Ζωκαρης λεγεται…στο διαδυκτιο θα βρεις στοιχεια του…

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 20:20
     Σύνδεσμος

     Ρούλα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
     Επειδή διάβασα την ιστορία σου, θα σου ευχηθώ να πάνε τα πράγματα όπως τα επιθυμείς, και αν θές να σου δώσω και μια συμβουλή. Μακάρι να καταλήξετε μαζί, αφότου φαίνεται πως ούτε και αυτός είναι ευτηχησμένος, αλλά παράλληλα να μη βάζεις τον ευατό σου σε κατάσταση αναμονής.
     Προχώρα τη ζωή σου, προσπάθησε να υλοποιησεις τα θελω σου (οσα τουλαχιστον εξαρτωνται απο εσένα) και κράτα τα ματια σου ανοιχτα (κυριολεκτικά και μεταφορικά),γιατί μπορεί να περάσει απο τη ζωή σου κάποιος άλλος, με τον οποίο θα μπορούσατε να έχετε κάτι σημαντικο, κι εσύ να μη το δεις καν, περιμενοντας κάποιον που ίσως να μην έχει τη δύναμη να κάνει την δική του υπέρβαση.
     Ολα αυτά στα λέω εντελως φιλικά, ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις.

     Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 10:46
   Σύνδεσμος

   Ακούγοντας το όνομα αυτού του αγίου Γέροντα που έχει πει πολλά που έχουν γίνει πραγματικότητα, μπορώ να σου πω ότι μιλούσε αλληγορικά. Έχετε επαφή με το άτομο αυτό και οι ψυχές σας είναι αδερφικά ενωμένες, ανεξάρτητα αν δεν ζείτε μαζί. Ρούλα μου μιλούσε για ψυχική ένωση ο γέροντας και όχι ότι θα τον παντρευτείς και θα είστε μαζί. Μπορεί οι ψυχές δύο ατόμων να είναι ενωμένες, αλλά να μην είναι ουσιαστικά μαζί., Την ψυχική ένωση εννοούσε. Οι γέροντες αναφέρονται σ’ αυτή την ένωση των ψυχών, όχι στο γάμο και την τεκνοποιία. Είναι άλλη η ένωση που βλέπουν στους ανθρώπους. Θα είστε λοιπόν και δεν θα είστε μαζί. Όσο εσύ τον φέρνεις στη σκέψη σου θα υπάρχει για σένα. Εσύ θα αποφασίσεις αν θα τον διώξεις ή όχι. Αν δεν σε καλύπτει η ψυχική επαφή που ανέφερε ο γέροντας, τότε θα κάνεις εσύ την κίνηση να τον ξεχάσεις και να βρεις άλλον. Δεν μπορεί να είναι μαζί σου με τον τρόπο που θέλεις, εφόσον είναι παντρεμένος και δεν χωρίζει. Κατάλαβες;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 11:34
    Σύνδεσμος

    Τον ειχα ρωτησει κ. Νεκταρια για αυτο τελευταια φορα που πηγα….μηπως εννουσε οτι ψυχικα θα μαστε μαζι….κ μου ειπε οχι…πως η θεια Προνοια μας θελει μαζι κ πως θα βαδισουμε χερι χερι το υπολοιπο της ζωης μας. Αρκει να χω Πιστη κ Υπομονη…Θελω να γνωριζεται ομως οτι ειμαι παρα πολυ καλυτερα ψυχικά κ προχωραω. Μοτο μου πια …»ο,τι ειναι να γινει θα γίνει!!! Εγω πρεπει να μαι καλα κ να χαμογελάω!!!» Τον γνωριζεται κ. Νεταρια τον γεροντα αυτον?

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 11:42
     Σύνδεσμος

     Πολύ περίεργο. Μπορεί λοιπόν να τον χωρίσει η γυναίκα του ή να μείνει χήρος. Μόνο έτσι θα μπορούσε να επαληθευτεί ο γέροντας. Ναι, τον έχω ακουστά. Ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την οικονομική κρίση και έχει πέσει μέσα. Τι να πω; Μπορεί. Έχουμε δει περίεργα πράγματα να γίνονται. Δεν τον ρώτησες, αφού είναι παντρεμένος και δεν θέλει να χωρίσει πώς θα είμαστε μαζί;

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 11:49
      Σύνδεσμος

      Την επομενη φορα που θα παω θα τον ρωτησω…Το γεγονος οτι ισως να μην αντεξει αλλο την κατασταση που επικρατει σπιτι του το αποκλειετε? Να αποφασισουν απο κοινου να χωρισουν για το καλο των παιδιων….αφου στην ουσια δεν ειναι μαζι.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 11:56
       Σύνδεσμος

       Τίποτα δεν αποκλείω κορίτσι μου. Αν εσύ του δώσεις αγάπη θα κρίνει και θα αποφασίσει. Ούτε ο πρώτος που χωρίζει είναι, ούτε ο τελευταίος. Όταν δεν περνά καλά πρέπει να χωρίσει, να βρει την ευτυχία. Αν περνούσε καλά θα έπρεπε να φύγεις εσύ, για να είναι εκείνος ευτυχισμένος. Η κοινή λογική αυτό λέει. Να μείνει και να θυσιαστεί σε μια σχέση που τον πονά, δεν νομίζω να ωφελήσει κανέναν.

       Θα ήθελα μια προσωπική χάρη, αν γίνεται.
       Θέλω να πεις στο γέροντα πολλούς χαιρετισμούς και να προσευχηθεί για μένα. Να βγουν τα δύο μεγάλα μου όνειρα. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά νιώθω σαν να σου λέω να πεις χαιρετισμούς σε έναν φίλο. Επίσης, θέλω να μου δώσει φώτιση να μεγαλώσει η διαίσθησή μου, ώστε να σας δίνω πιο αποτελεσματικές ερμηνείες. Δεν πιστεύω να ζητώ πολλά. Να τον έχει καλά ο Θεός!!!

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 στο 12:14
        Σύνδεσμος

        Κ Νεκταρια με πολυ μεγαλη χαρα θα του δωσω τους χαιρετισμους σας κ θα του ζητησω να προσευχηθει για σας!!! Πιστευω πολυ σε αυτον…κ ευχομαι ολοψυχα με την δυναμη της προσευχης του αλλά κ με την θετικη σκεψη σας να πραγματοποιηθουν τα δυο μεγαλα σας ονειρα. Θελω να σας ξαναρωτησω κατι στο οποιο δεν μου χατε απαντησει τελευταια φορα. Αν θελετε κ γνωριζετε μου απαντατε. Ισχυει αυτο που μου λεγε η γιαγια μου οτι τα προφητικα ονειρα μπορει κ να πραγματοποιηθουν εως κ 3 χρονια?

        Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 στο 20:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπερίζω την ομάδα μετά απο πάρα πολυ καιρό…
  Εγιναν μεγάλες αλλάγες στην ζωή μου τους τελευταιο μηνες… Αλλαγές που με φόβιζαν όμως βρηκα το θαρρος να τις κανω και μετα αντιληφθηκα πως τις μεγαλοποιουσα στο κεφάλι μου. Οι αλλάγες που με τρομαζαν μου δωσανε ζωή και αγάπη για τη ζωή. Τολμω να πώ οτι ειναι η καλυτερη περιοδος στη ζωή μου.Δεν μπορω να ειμαι τιποτα άλλο εκτός απο ευγνωμων για όσα ήρθαν και για όσα ειμαι σίγουρη ότι θα έρθουν.. Γιατί πάντα τα ομορφα έρχονται οταν βγαζεις τα άσχημα απο την ζωή σου. Ολο αυτό γινεται τοσο μαγικά που νιώθεις οτι εσυ το μόνο που είχες να κανεις ηταν να πετάξεις τα βαρίδια και μετά ακολουθεί η όμορφη βόλτα..
  Ειναι λες και ανταμειβεσαι για την αποφαση που πήρες, ειναι το χαμογελο που ζωγραφιζεται στο προσωπο σου με το που ανοίξουν τα μάτια σου.. Ειναι η ματιά σου που ειναι πλεον διαφορετική.. Αλλωστε τι χρειαζεται για δουμε τον ομορφο κοσμο; Μονο ενα ζευγαρι όμορφα μάτια και πίστη οτι ολα συμβαινουν πάντα για το καλύτερο!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 στο 18:19
   Σύνδεσμος

   Καλωσόρισες στην παρέα μας.
   Είναι το πιο όμορφο κείμενο που έχω διαβάσει ποτέ. Όμως νιώθω ότι δεν είναι λόγια που είναι βγαλμένα από ένα διήγημα, αλλά βίωμα κι εδώ φαίνεται η αξία του. Είναι όμορφο να ξέρεις τι είναι τοξικό για σένα και να το αποβάλλεις, φτάνει να μπορείς να αναγνωρίσεις τι γίνεται γύρω σου και πόσοι νιώθουν όπως εσύ. Ο πραγματικός παράδεισος δεν είναι ρυάκια και δέντρα με παγκάκια, αλλά η αντιμετώπιση της ζωής μέσα από μια ηλιαχτίδα και ένα χαμόγελο. Όταν μπορέσεις και τα δεις όλα αυτά με μια όμορφη ματιά, τότε κέρδισες τον παράδεισο.
   Εσύ Παρασκευή τον έχεις κατακτήσει, εφόσον ξέρεις τι θέλεις και κάθε κίνησή σου είναι μελετημένη. Μέρα με τη μέρα έκανες ένα- ένα βήμα και τώρα χαίρεσαι όσα σου προσφέρει. Μείνε εκεί και προσπάθησε να χαρείς εις βάθος όσα σου προσφέρει. Όταν τα καταφέρεις είσαι ευτυχισμένη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 στο 12:08
  Σύνδεσμος

  Από χθες είμαι πολύ συγκλονισμένη. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το ιστορικό. Το 2013 όπως μερικοί γνωρίζετε έχασα τη γιαγιά μου από γρίπη. Δεν την άντεξε η ηλικία της. Πέθανε τον Ιανουάριο του 2013. Εννιά μέρες πριν τον θάνατό της είδα αυτό το όνειρο και το γράφω στην ονειροπαγίδα:
  ———————————————–
  Καλή χρονιά σε όλους. Μέχρι σήμερα εξηγούσα τα όνειρά σας, αλλά ήρθε κι εμένα η σειρά μου να ζητήσω τη δική σας βοήθεια σε ένα όνειρο που δεν αφορά εμένα, αλλά το Φώσκολο και τον Κούνδουρο δύο γνωστούς σε όλους μας σκηνοθέτες.
  Συγκεκριμένα, είδα απόψε ότι στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στο κανάλι youtube έβλεπα όλα τα έργα του Φώσκολου, αλλά στο όνειρο όλα αυτά ήταν του Κούνδουρου. Σαν να ήταν αυτός ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης και τα έργα αυτά, λάμψη, καλημέρα ζωή, κ.λ.π. ήταν δικά του. Μετά έμαθα ότι ο Κούνδουρος είχε πεθάνει και έλεγα ότι χάθηκε αυτός ο καλός σκηνοθέτης. Τι να σημαίνει άραγε; Μήπως κάτι καλό ή κάτι κακό για τον προσφιλή μας σκηνοθέτη φώσκολο που στην πραγματικότητα όπως όλοι ξέρουμε είναι δικά του αυτά τα έργα; Ποια είναι η γνώμη σας;
  ———————————————–
  Έπειτα από αρκετό καιρό, την παραμονή των γενεθλίων μου, στην πραγματικότητα πεθαίνει ο Νίκος Φώσκολος. Βγήκε προγνωστικό και αντίθετο. Χθες έμαθα ότι το όνειρο αυτό έκανε τον κύκλο του. Έγινε προφητικό. Επαλήθεύτηκε στο έπακρον. Είναι φυσικό να σοκαριστώ. Πέθανε ο Νίκος Κούνδουρος!!! Πέθανε, την παραμονή της ημέρας που αποφάσισε το υποσυνείδητο να μου δώσει ένα όνειρο, ώστε να αλλάξω πορεία και να σβήσω όλο μου το παρελθόν. Μοιάζει σαν να ξαναγεννήθηκα. Τι έχετε να πειτε; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Για μένα είναι μια κατηγορία ονείρων, όνειρα και συμπτώσεις. Μαθαίνω πάρα πολλά αυτό τον καιρό. Οι συμπτώσεις έχουν μεγάλη επίδραση στα όνειρα. Μέχρι να γίνει αυτό, δεν το ήξερα. Τις επόμενες μέρες θα το γράψω στα είδη ονείρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Μάιος 2017 στο 14:09
   Σύνδεσμος

   ξέρεις , η ζωή είναι γεμάτες συμπτώσεις , τις αποκαλούμε συμπτώσεις γιατί δεν μπορούμε με την κοινή λογική να τις εξηγήσουμε . Ο χρόνος μόνον΄όταν κυλά και γεννά την συνείδησή του, σου φέρνει στοιχεία για να τον γνωρίσεις και να σε γνωρίσει. Στο όνειρο σου , το ασυνείδητό σου έχει τόσες πληροφορίες που μερικές φορές είναι σχετικές με σένα και μερικές φορές άσχετες μαζί σου. Στην συνείδηση του τώρα, όλες αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια και έτσι ενώ τρέχουν στο παρόν, ανταπόκριση δεν έχουν και έτσι ανοικτό δρόμο βρίσκουν μέσω του ονείρου. Αυτό μου βγάζει ότι ίσχυσε στο όνειρο , αν και καθυστερημένα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 5 Μάιος 2017 στο 17:27
    Σύνδεσμος

    Είναι παλιά όνειρα που έχω δημοσιεύσει στην ονειροπαγίδα. Επειδή ολοκληρώθηκε το όνειρο με το θάνατο του Κούνδουρου, βλέποντας πόσο μέσα είχα πέσει γι’ αυτό τα συγκέντρωσα εδώ. Όχι καθυστερημένα λοιπόν.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Φεβρουάριος 2017 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Ζητώ Συγγνώμη που γράφω εδώ, αλλά ψάχνω όλη την ιστοσελίδα προσπαθώντας να βρω, πως θα καταγράψω ένα όνειρό μου, ή πώς να επικοινωνήσω μαζί σας.
  Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας
  Άννα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 στο 17:18
   Σύνδεσμος

   Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσα από το επισκεπτήριο. Μπορείς να γράψεις όνειρα στα αλφαβητικά λήμματα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 στο 20:08
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους!
  Καληή χρονιά και όμορφη να έχουμε όλοι..

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Δεκέμβριος 2016 στο 19:11
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου καλησπέρα, τελικά έμαθα ποιος είναι πραγματικά ο Φάνης. Χθες πήγα σε ένα μπαρ και ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι ο Φάνης πληρώνεται για να πηγαίνει με γυναίκες, γι αυτό και τον άφησε η κοπέλα του, με την οποία προσπαθεί να τα ξαναβρεί, αλλά αυτή τον ξέγραψε, κι αυτός μεθάει για να ξεχνάει. Όλο αυτό τον καιρό ήξερε ότι δεν τον βλέπω φιλικά, και δεν μου έλεγε τίποτα, με κορόιδευε, γιατί τον βόλευε έτσι, όταν τον ρώτησα «το ξέρεις ότι δεν σε βλέπω φιλικά, τι έχεις να πεις γι αυτό», μου απάντησε «Τίποτα δεν έχω να πω», ούτε καν φιλικά δεν με έβλεπε, σαν πιόνι με έβλεπε, να με έχει εκεί να βοηθώ στο μαγαζί σαν ηλίθια και να με κερνάει. Με άφηνε όλο αυτόν τον καιρό να ελπίζω άδικα ενάμιση χρόνο και να παιδεύομαι, τόσο δεν κάνουν να μεγαλώσουν τα μαλλιά ενός ανθρώπου? Το όνειρο με τον συνέταιρο του βγήκε αντίθετο, τελείωσα μαζί του. Πριν μια βδομάδα του είπα ότι τον αγαπάω, και πάλι δεν είπε τίποτα, κι όταν τον ρώτησα αν του αρέσει που τον αγαπάω μου είπε πως ναι, μου έδινε ψεύτικες ελπίδες. Ο συνέταιρος του μου είπε «Μην ασχολείσαι μαζί του, είναι καμένο χαρτί, δεν σώνεται, το μυαλό του είναι άδειο». Τα έλεγε μπροστά του, κι αυτός δεν έλεγε τίποτα. Του έλεγα πως αισθάνομαι γι αυτόν, κι αυτός μου απαντούσε ότι χαίρεται. Πολλές φορές έβλεπα να δείχνει στους φίλους του κάτι στο κινητό του και να γελάνε σαν ηλίθιοι, ήταν τα μηνύματα μου, όπου του μιλούσα για τα συναισθήματα μου. Τον τελευταίο καιρό με είχε αφήσει να τον φιλάω στον λαιμό, όπως κάνουν οι ερωτευμένοι. Σε ευχαριστώ για όλα, καλή χρονιά κι εύχομαι να βρεις αυτό που επιθυμείς, κι αν υπάρχει κάποιο όνειρο που αφορά αυτόν αναπάντητο μη μου το ερμηνεύσεις, διέγραψε το, δεν έχει νόημα πια.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Δεκέμβριος 2016 στο 14:10
   Σύνδεσμος

   Στα είχα πει, σε είχα ενημερώσει. Ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα αυτό. Εσύ δεν ήθελες να το πιστέψεις και να το δεις, αργησες να το δεις. Σε παρηγορούσα γιατί πίστεψα για μια στιγμή ότι έπεσα έξω. Λέω, για να της δείχνει ενδιαφέρον μπορεί να γίνει κάτι. Άνθρωπος είμαι, δεν έχω το αλάθητο. Όμως αλίμονο, για μια φορά ακόμα βγήκα σωστή!!! Καλή τύχη να έχεις αυτή τη χρονιά. Μην το βάζεις κάτω. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Αν ίσχυε, θα ήμασταν όλες μίσανδρες.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο