Αυτή η σελίδα ανοίχθηκε για να συζητάμε κάποιο θέμα που είναι έξω από τα κοινωνικά προβλήματα και τα όνειρα. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να ρωτήσετε έξω από το αντικείμενό της σελίδας μας. Θα είναι ένα μικρό καφενείο για θέματα άσχετα, καιρού, ζωδίων, εμπειριών, επικαιρότητας κ.λ.π. Το θέμα θα το επιλέγετε εσείς.

224 σχόλια στο Κοινωνικά σχόλια
 • Τετάρτη, 4 Απρίλιος 2018 στο 10:15
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την ομάδα «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση»
  Υγεία σε όλους!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 7 Απρίλιος 2018 στο 18:47
   Σύνδεσμος

   Επίσης wing!!! Χρόνια πολλά με υγεία, χαμόγελα και αγάπη πάντα στη ζωή σου!!! Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι!!!! Και να θυμόμαστε πάντα ότι τα καλύτερα είναι μπροστά!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Μάρτιος 2018 στο 18:16
  Σύνδεσμος

  επειδή εδώ βλέπω ανθρώπουσ που έχουν χαρίσματα θα ήθελα να ρωτήσω με αγωνια μια και είμαι ένα άτομο μονο με την μάνα του πως θα εξελιχθεί αυτό με τους τούρκους ??? είναι πολύ επίκαιρο θέμα και ζητω να βρω γνώμες και συζήτηση σάyτο πάνω με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και μιλούν εύστοχα σε κάποια πράγματα. έχω μια αγωνια γιατί έχω κι την ευθύνη της μάνας μου τι θα γίνει αν γίνει καμια στραβή μαυτούς απέναντι μας ??? και αυτούς τους αλλοδαπούς που ζουν στην χωρα μας ??? ότι σπείραμε θα θερίσουμε σίγουρα μα δε φταίν όλοι σάyτο . υπάρχει καμια ελπίδα στον ορίζοντα η φτάσαμε στο τέρμα κι οποιος σωθεί σώθηκε σάyτο που έρχεται ??? δυστυχώς δε έχω συγγενείς στα δύσκολα να τρέχω να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον είμαι μονη εγώ και η μάνα μου . ξέρω σαυτα όλοι θα κοιτάξουν να σώσουν τους δικούς τους να κρυφτούν να πανε εδώ εκεί κι να τα βολέψουν . εγώ που θα παο ??? εγώ είμαι πρόθυμη αν βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν όλοι μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε να επιβιώσουμε όπου μπορούμε . το θέμα είναι πως θα γίνει κι σε τι κατάσταση θα είμαστε ???

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Μάρτιος 2018 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα θέμα, το οποίο πάντα με απασχολούσε και δεν έπαψε ποτέ να με απασχολεί. Κάποτε φοβόμουν για πόλεμο. Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Έχουν πάρα πολλά αεροπλάνα, αλλά δεν έχουν πολλούς πιλότους. Δεν μπορούν να κάνουν λογικά τίποτα. Είναι μόνο φοβέρες. Εμείς, είμαστε σαν μια εταιρία με τους υπόλοιπους 25, διότι η Αγγλία δεν είναι πια μέλος. Όταν η Ελλάδα έχει πόλεμο, τότε έχει με όλη την Ευρωπαϊκή ένωση, διότι είμαστε μια γροθιά. Μπορεί να κάνει πόλεμο μαζί μας μόνο αν γίνουμε ένα μεμονωμένο Κράτος, διότι δεν θα έχουμε καμία στήριξη. Όπως είδες, από τη στιγμή που μπήκανε δύο Έλληνες σε ξένο έδαφος ο Πρωθυπουργός έκανε τις απαραίτητες κινήσεις με τα υπόλοιπα μέλη και φυσικά φρόντισε οι φαντάροι να έχουν καλή μεταχείριση μέσα στη φυλακή. Από εδώ να καταλάβεις ότι μοιάζουν σαν τα παιδιά που απειλούν. Δεν τολμούν να κάνουν τίποτα στην πράξη. Φτάνουν μέχρι εκεί που τους παίρνει. Εμείς τους απειλήσαμε ότι θα κάνουμε πόλεμο αν προχωρήσουν. Προχωρούν, αλλά μέχρι εκεί που τους παίρνει. Έτσι η κατάσταση μένει στάσιμη. Γιατί νομίζεις ότι μένουμε στην ΕΕ και στο Ευρώ; Για να έχουμε προστασία. Μην ανησυχείς για την μαμά σου. Θα έχει την ίδια τύχη με τις δικές μας μητέρες. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Κάποτε φοβόμουν, αλλά δεν ήξερα. Πόσες φορές είπαν να κάνουν πόλεμο. Δεν γίνεται αυτό. Δεν θα τους αφήσει η Μέρκελ και όλοι οι υπόλοιποι. Όταν γίνει κάτι τέτοιο θα διαλυθούν και δεύτερη αποβολή από την ΕΕ δεν την σηκώνουν. Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι θέλουν να μπουν στην ΕΕ. Όταν προχωρήσουν σε πόλεμο, τότε χάνουν αυτή τη δυνατότητα. Εμείς είμαστε ακριβώς δίπλα τους και δεν φοβόμαστε. Λίγα μίλια μας χωρίζουν και δεν ανησυχούμε. Ο Ερντογάν όταν ήταν στην Τουρκία ήθελε να τα πάρει όλα τα εδάφη. Από τη στιγμή που είδε πως είναι τα πράγματα άλλαξε γραμμή πλεύσης. Η αντιπολίτευση δημιουργεί αυτό το κλίμα. Όχι, δεν θα σου έλεγα ποτέ ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, διότι η ζωή τα φέρνει αλλιώς και χάνεις κι αυτά που θέρισες. Θα σου έλεγα μάζεψε όσα μπορείς κι ας είναι και ρόγες. Οι αλλοδαποί που ζούνε στη χώρα μας είναι σαν τους Έλληνες που ζουν στην Αυστραλία. Οι πιο πολλοί νιώθουν την Ελλάδα πατρίδα τους, ενώ τα παιδιά τους δεν ξέρουν την γλώσσα τους. Μαθαίνουν Ελληνικά. Εμείς συμπορευόμαστε με μουσουλμάνους στη Ρόδο και είμαστε σαν αδέρφια. Οι πιο πολλοί αναγνωρίζουν την Ελλάδα σαν πατρίδα τους γιατί δεν γνώρισαν άλλη. Μην φοβάστε λοιπόν. Αν υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος θα τους είχαμε διώξει. Είναι πια μέρος της ζωής μας. Ακίνδυνοι. Ηρέμησε λοιπόν. Αυτό θα σε κάνει να χάσεις την ηρεμία σου και θα σου μειώνει τα χρόνια σου. Αν σκέφτεσαι το ένα και το άλλο θα πεθάνεις ή θα γεράσεις γρήγορα. Υπάρχουν χειρότερα. Σημασία έχει να είσαι καλά. Τίποτε άλλο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Μάρτιος 2018 στο 18:50
    Σύνδεσμος

    αμήν μακάρι να γίνει έτσι !! οι άγιοι είπαν πάντως ότι οι τούρκοι θα κτυπήσουν την ελλάδα θα αρπάξουν δυο νησιά και θα πέσει πολύ πίνα στην ελλάδα και θα πεθαίνουμε . ότι θα είναι χειρότερα από του 40 τον πόλεμο . μακάρι να είναι «οπως τα» λέτε «καλη μου» νεκταρία όμως . οι άγιοι μήπως αλληγορικά λέγαν όλα αυτά ??? με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας . έχω στείλει κι ένα μήνυμα με εξήγηση για όνειρο στο lima σχολειο . οποτε μπορείτε παρακαλώ » μια ερμηνεία είναι πολύ σημαντικό για μένα . έχω ανησυχήσει. χίλια ευχάριστο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 8 Μάρτιος 2018 στο 18:53
     Σύνδεσμος

     Όχι, αυτό ήδη έχει γίνει. Πήραν την Ίμβρο και την Τένεδο. Είναι παλιές προφητείες. Μην μπερδεύεσαι. Αν πρόκειται για τωρινές είναι κάτι αλληγορικό ή κάτι πολύ μακρινό. Μπορεί να μην ζούμε όταν γίνει αυτό. Η ισχύς εν τη ενώσει. Η ΕΕ μας κρατάει. Αν βγούμε κάποτε απ’ αυτήν θα επαληθευτούν όσα φοβάσαι.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 8 Μάρτιος 2018 στο 18:57
      Σύνδεσμος

      χίλια ευχάριστω , εδώ νιώθω πως μπορώ να μιλώ με φίλους μια και δε έχω φίλους και η μόνη επαφή μου είναι να επικοινωνώ με διαδικτυακούς φίλους 🙂

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Κορίτσια, αυτή την εβδομάδα απέκτησα το βιβλίο «Το θέμα είναι οι άνδρες» θα το διαβάσω το Σαββατοκύριακο. Κατά 90% πρόσεξα ότι στο φόρουμ μας, το θέμα είναι οι άνδρες!!!! Τυχαίο;

  https://www.politeianet.gr/books/9789607919892-bertola-stefania-empeiria-ekdotiki-to-thema-einai-oi-antres-67158

  Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Φεβρουάριος 2018 στο 18:42
  Σύνδεσμος

  Γεια σας κορίτσια,,,νεκταρια θά ήθελα να σας γράψω κατι,,δε ξέρω πώς θα το πάρετε ,,,
  έχει να κάνει με το φλουρί της πρωτοχρονιάς,,,ξερετε κατι πάνω σε αυτό τι να σημενει άν κερρδισει Κάπιος το φλουρί της πρωτοχρονιάς,,,εγώ φέτος κέρδισα ενα 2ευρο,,π ειχε βαλει η μανα μ στη βασιλόπιτα,,,απόρησα τι να σημενει ο αριθμός 2, τύχη ή κάτι καλύτερο,
  Η είναι άσχετα αυτο με το φλουρί δε σημαίνει τιποτα…Εσείς γνωριζετε κάτι για αυτό η όχι?
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται χωρίς εσένα!

  Ο καθένας μπορεί να απευθύνει το συγκεκριμένο λόγο σε οποιοδήποτε πρόσωπο! Φίλο, σύζυγο, αδερφό, γονέα συγγενή… Κανείς όμως, δεν θα τον απεύθυνε στο πρόσωπο που θα έπρεπε να το πούμε!

  Στο πρόσωπο που η συγκεκριμένη πρόταση εκφράζει ακριβώς το νόημά της και βρίσκει πλήρη ανταπόκριση στην έννοια της!

  Στο πρόσωπο που χωρίς αυτό, πραγματική ευτυχία δεν πρόκειται να γνωρίσουμε!

  Στο πρόσωπο που αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη μέρα του ανήκει καθώς μιλάμε για τη Γέννησή Του! Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό μας!

  Δεν μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι αν δεν έχουμε στην καρδιά μας τον Χριστό! Μπορεί να γευόμαστε προσωρινές στιγμές ευτυχίας, που τη μια στιγμή υπάρχουν και την άλλη γίνονται παρελθόν! Γίνονται, στην καλύτερη περίπτωση, ανάμνηση! Η ευτυχία, όμως, που προσφέρει ο Κύριός μας σε όσους πιστεύουν σε Αυτόν κι ενεργούν σύμφωνα με το θέλημα Του, είναι αιώνια!

  Όλοι μας, έχουμε συνδέσει την ευτυχία με επίγεια πράγματα και καταστάσεις! Ακούς παντρεμένα ζευγάρια που χώρισαν επειδή δεν ήταν ευτυχισμένα, φίλους που «χάθηκαν» επειδή δεν περνούσαν καλά, οικογένειες που διαλύθηκαν γιατί δεν υπήρχε αγάπη στα μέλη της!

  Ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά είναι γιατί στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχει πια ο Χριστός! Για να ευτυχίσεις με κάποιον άλλον, πρέπει να βλέπεις τον Θεό μέσα σε αυτόν! Τότε τα αισθήματα είναι γνήσια και η ευτυχία στερεή και πραγματική!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Δεκέμβριος 2017 στο 15:25
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου ευχαριστώ για την απάντησή σου στο λημα Δαχτυλίδι την Παρασκευή 8 Δεκέμβριου …

  extract from Ecclesiastes
  ‘to everything there is a reason and a time to every purpose under the heaven”

  Εκκλησιαστής Κεφ. 3
  1 υπάρχει για κάθε τι, και καιρός για κάθε πράγμα κάτω από τον ουρανό.
  2 Καιρός να γεννιέται κανείς, και καιρός να πεθαίνει· καιρός να φυτεύει, και καιρός να ξεριζώνει το φυτεμένο·
  3 καιρός να φονεύει, και καιρός να γιατρεύει· καιρός να καταστρέφει, και καιρός να οικοδομεί·
  4 καιρός να κλαίει, και καιρός να γελάει· καιρός να πενθεί, και καιρός να χορεύει·
  5 καιρός να διασκορπίζει πέτρες, και καιρός να μαζεύει πέτρες· καιρός να εναγκαλίζεται, και καιρός να απομακρύνεται από τον εναγκαλισμό·
  6 καιρός να αποκτήσει, και καιρός να απολέσει· καιρός να φυλάττει, και καιρός να απορρίπτει·
  7 καιρός να σχίζει, και καιρός να ράβει· καιρός να τηρεί σιγή, και καιρός να μιλάει·
  8 καιρός να αγαπήσει, και καιρός να μισήσει· καιρός πολέμου, και καιρός ειρήνης.
  9 Ποια είναι η ωφέλεια στον εργαζόμενο από όσα αυτός μοχθεί;
  10 Είδα τον περισπασμό, που ο Θεός έδωσε στους γιους των ανθρώπων για να μοχθούν μέσα σ’ αυτόν.
  11 Όλα τα έκανε καλά, το καθένα στον καιρό του· και έβαλε τον κόσμο κάτω από τη διάνοιά τους, χωρίς ο άνθρωπος να μπορεί να εξιχνιάσει από την αρχή μέχρι το τέλος το έργο που ο Θεός έκανε.
  12 Γνώρισα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό γι’ αυτούς, παρά να ευφραίνεται κανείς, και να κάνει καλό, στη ζωή του.
  13 Κι ακόμα, το να τρώει κάθε άνθρωπος, και να πίνει, και να απολαμβάνει καλό από ολόκληρο τον μόχθο του, είναι χάρισμα του Θεού.
  14 Γνώρισα ότι, όλα όσα έκανε ο Θεός, τα ίδια θα είναι για πάντα· δεν είναι δυνατόν να προσθέσει κανείς σ’ αυτά ούτε να αφαιρέσει απ’ αυτά· και ο Θεός το έκανε αυτό για να έχουν φόβο μπροστά του.
  15 Ό,τι έγινε, ήδη υπάρχει· και ό,τι θα γίνει, ήδη έγινε· και ο Θεός ανακαλεί τα περασμένα.
  16 Και είδα, ακόμα, κάτω από τον ήλιο τον τόπο τής κρίσης, και εκεί υπάρχει η ανομία· και τον τόπο τής δικαιοσύνης και εκεί η ανομία.
  17 Είπα εγώ στην καρδιά μου: Ο Θεός θα κρίνει τον δίκαιο και τον ασεβή· επειδή, για κάθε πράγμα, και για κάθε έργο υπάρχει καιρός εκεί.
  18 Εγώ είπα στην καρδιά μου για την κατάσταση των γιων των ανθρώπων, ότι ο Θεός θα τους δοκιμάσει, και θα δουν ότι αυτοί οι ίδιοι είναι κτήνη.
  19 Επειδή, το συνάντημα των γιων των ανθρώπων είναι και το συνάντημα του κτήνους· και ένα συνάντημα είναι γι’ αυτούς· όπως πεθαίνει αυτό, έτσι πεθαίνει κι εκείνος· και η ίδια πνοή είναι σε όλους· και ο άνθρωπος δεν υπερτερεί σε τίποτε από το κτήνος· επειδή, τα πάντα είναι ματαιότητα.
  20 Τα πάντα καταντούν στον ίδιο τόπο· τα πάντα έγιναν από το χώμα, και τα πάντα επιστρέφουν στο χώμα.
  21 Ποιος γνωρίζει το πνεύμα των γιων των ανθρώπων, αν αυτό ανεβαίνει προς τα επάνω, και το πνεύμα τού κτήνους, αν αυτό κατεβαίνει κάτω στη γη;
  22 Είδα, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει καλύτερο, παρά το να ευφραίνεται ο άνθρωπος στα έργα του· δεδομένου ότι, αυτή είναι η μερίδα του· επειδή, ποιος θα τον φέρει για να δει εκείνο που θα γίνει ύστερα απ’ αυτόν;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Νοέμβριος 2017 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Δείτε αυτό: Ίσως σας ενδιαφέρει.

  https://www.youtube.com/watch?v=yUR9pnoYCWw

  Μην γίνεστε υπό για κανέναν. Δεν το αξίζουν. Θαυμάζουν την δυναμική γυναίκα. Σας τα λέω και τα πιστεύω. Όλοι μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας. Ανταπόκριση βρίσκουν οι δυναμικές γυναίκες. Όσο τον φτύνεις κολλάει. Δεν του αρέσει να τον παρακαλάς, να γίνεσαι σκουπίδι. Θέλει την δυναμική γυναίκα. Γίνε αυτό που είσαι. Μην γίνεις κάτι άλλο. Είναι σίγουρο ότι θα χάσεις πολλά. Να μην είναι η μοναδική σου σκέψη. Χρειάζεται να έχεις άλλα ενδιαφέροντα. Να είναι αγάπη, όχι πάθος και ανάγκη. Όταν το συνειδητοποιήσει αυτό έφυγε!!!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Αύγουστος 2017 στο 22:40
  Σύνδεσμος

  «Της αδικιας τα δακρυα τα κανει ο Θεος διαμαντια «

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 στο 17:29
  Σύνδεσμος

  Είχα πει πριν μέρες σε μια κοπέλα από τη Γερμανία ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές, θα φτιάξει η οικονομία της. Σήμερα επαληθεύτηκα. Πριν από λίγη ώρα έμαθα ότι κάναμε μεγάλη πρόοδο. Από σήμερα η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές. Το πιστοποίησε ο Νταίσεμπλουμ. Το άκουσα στο ραδιόφωνο. Τελικά οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάσανε τόπο. Ελπίζω η φίλη από τη Γερμανία Ράνια λοιπόν να σκεφτεί την επιστροφή στην Ελλάδα. Είναι η δεύτερη φορά που επαληθεύομαι σε μια εβδομάδα.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 στο 13:07
  Σύνδεσμος

  Έχω κάνει μια ανακάλυψη στον ύπνο μου και έχω πάθει σοκ. Κάθε όνομα έχει υποσυνείδητα να μας δώσει ένα μήνυμα. Ο πρωθυπουργός κρύβει ένα μήνυμα κοφτερό. Της κοφτερής ανατολής. Σαρπιστ. Διαβάστε το ανάποδα!!!!

  Με έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα αυτό:

  http://ellinikahoaxes.gr/2015/01/29/agios-paisios-tsipras/

  Αν είναι φάρσα ή αλήθεια δεν ξέρω, ένα ξέρω ότι το ψέμα βγαίνει μέσα από την αλήθεια.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο