Αυτή η σελίδα ανοίχθηκε για να συζητάμε κάποιο θέμα που είναι έξω από τα κοινωνικά προβλήματα και τα όνειρα. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να ρωτήσετε έξω από το αντικείμενό της σελίδας μας. Θα είναι ένα μικρό καφενείο για θέματα άσχετα, καιρού, ζωδίων, εμπειριών, επικαιρότητας κ.λ.π. Το θέμα θα το επιλέγετε εσείς.

224 σχόλια στο Κοινωνικά σχόλια
 • Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 στο 14:03
  Σύνδεσμος

  https://www.youtube.com/watch?v=q7UZcircdQg

  Απάντηση, δεν θα το έκανα γιατί δεν ξέρω το ποιόν του ανθρώπου που θα έκανα αυτή τη θυσία αν το εκτιμούσε ή όχι. Αν ήξερα ότι το εκτιμάει, τότε ναι. Αλλά δεν ξέρεις που κρύβεται αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος. Παραμένω στο όχι λοιπόν. Άρα, αν δώσεις τα μάτια σου σε έναν αχάριστο και εγωιστή, είναι σαν να τα πετάς στα σκουπίδια. Συμφωνείτε; Περιμένω τις απόψεις σας.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 στο 12:16
   Σύνδεσμος

   θυσιάζεσαι όταν δεν θες τον άλλον να τον δεις να βυθίζεται . Κανείς δεν είναι κτήμα κανενός , θες όμως τον άνθρωπο αυτό να τον δεις να χαμογελά , να ζει την ζωή του ελεύθερα , αδέσμευτος να βρει τον αληθινό του εαυτό του.
   Όταν τον αγαπάς παραμερίζεις τα θέλω σου , όταν τον αγαπάς τον αφήνεις.
   αν σε αγαπά πραγματικά αυτός θα γυρίσει ,
   άρα ότι και θυσία κι αν κάνεις θα ξέρεις ότι έφτασες στην υπέρβαση και την ξεπέρασες.
   δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει επιβράβευση αρκεί που τον βοήθησες και τον έκανες να δει την ζωή με άλλη ματιά.
   η ευτυχία του , η λύτρωση σου.

   αναρρώνω τάχιστα, όπως λέει και το ρητό «θα περάσει και αυτό»

   Απάντηση
   • Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 στο 12:20
    Σύνδεσμος

    Όχι, εγώ δεν το βλέπω έτσι.
    Δίνεις φίλη μου τα μάτια σου για να χαρεί, να ευτυχήσει. Όταν όμως δεν είσαι μέρος της ευτυχίας του; Αν μετά απ’ αυτό σε δει τυφλή και σ’ αρνηθεί, δεν θα φύγει; Δεν θα πάει με μια άλλη να ζήσει αυτή την ευτυχία; Ποιο το όφελος; Το είδατε στο βίντεο. Αν έδινε το ένα μάτι, θα έβλεπαν και οι δύο. Πολλές φορές η υπερβολή μας κάνει κορόιδα. Μιλά έτσι ένας πονεμένος. Ένας άλλος θα έχει άλλη γνώμη. Ηρώ είσαι σπάνιο άτομο. Λίγοι σκέφτονται όπως εσύ. Εγώ ανήκω στους πολλούς ότι για να δώσω πρέπει να πάρω ή να το αξίζει. Έχω ακούσει για έναν ηθοποιό που πέθαινε και η γυναίκα του του έδωσε το ένα της νεφρό να ζήσει. Μετά απ’ αυτό, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να χωρίσουν κι εκείνος βρήκε άλλη. Αν ήμουν στη θέση της πραγματικά θα μετάνιωνα γι’ αυτό που έκανα.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 στο 12:54
     Σύνδεσμος

     εάν φύγει είναι σαν να μην τον είχες ποτέ σου. Ίσως και αυτό είναι μια είδους δοκιμασία για να δεις εάν πραγματικά σε αγαπά έτσι όπως είσαι.
     ποτέ δεν ξέρεις.
     το κόστος είναι πολύ μα εάν δεν ρισκάρεις δεν κερδίζεις.
     αλλά τέτοιου είδους ανθρώπους είναι πολύ λίγοι , μετρημένοι με τα δάκτυλα των χεριών.
     και εάν χάσεις θα βρεις ή θα σε βρει η απόλυτη ευτυχία.
     όλα στην ζωή περαστικά είναι , υπομονή και όλα θα βρούν το δρόμο τους.
     η πραγματική ευτυχία κατ εμέ είναι να βρεις τον τρόπο να δίνεις χωρίς να περιμένεις να σου δώσουν.
     εκεί βρίσκεται ένας μυστικός κώδικας που σου ανοίγεται στην θέαση των ματιών.
     και η ευτυχία έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις.
     έστω και τυφλός κάποιος θα σου δώσει και πάλι το φως σου.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 στο 13:00
      Σύνδεσμος

      Όταν κάποιος σου πάρει την ελπίδα και σε αποθαρρύνει είναι σαν να σε αφήνει τυφλή φίλη μου. Αλληγορικά με άφησε τυφλή, διότι για μένα ήταν το φως και έσβησε. Ναι, το αλληγορικό φως μπορεί να σου το δώσει κάποιος άλλος πολύ αργότερα, όταν σε κάνει να πιστέψεις ξανά, όταν σε πείσει ότι δεν σε βλέπει μόνο φιλικά, όταν γίνει το φως σου… Το είπες και μόνη σου. Λίγοι είναι αυτοί που εκτιμούν αυτό που τους δίνεις. Οι περισσότεροι σε γεμίζουν πόνο. Ναι, πιστεύω ότι σε ανυποψίαστη στιγμή θα έρθει η ευτυχία. Τότε θα βλέπουμε αλληγορικά, ο ένας στα μάτια του άλλου το φως της αγάπης. Ναι, θα μου το δώσει το φως μου και μέσα απ’ αυτό θα παίρνει κι αυτός ζωή. Αυτό θέλω να το πιστέψω για να γίνει μια μέρα, αλλά με έναν που θα εκτιμήσει τη γυναίκα, όχι τη φίλη. Έχει σημασία αυτό που σου λέω Ηρώ.

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 στο 09:45
  Σύνδεσμος

  Τελικά, είναι ωραίο να διεκδικούμε κάποιον, να τον έχουμε φυλακισμένο; Δείτε τι ανακαλυψα. Είναι όμορφο να έρχεται με τη θέλησή του σε μας. Θα τον αγαπάμε περισσότερο, διότι η επιθυμία θα είναι αληθινή.

  https://www.youtube.com/watch?v=LObZ6wqhYC4

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Αύγουστος 2016 στο 14:31
  Σύνδεσμος

  Όπως εσείς έτσι και εμείς,περνάμε στεναχώριες,θλίψη,χαρά ρουτίνα…Υπάρχουν καταστάσεις που μας αποσπούν από τα θέλω μας και τον στόχο μας.Δουλευουμε και έχουμε υποχρεώσεις πέραν του ονειροκριτη.Χρειαζόμαστε στήριξη και ηρεμία.
  Σήμερα κατεγραψα τα αναπάντητα όνειρα στα λημματα έτσι ώστε να μην χαθούν και ξεχαστούν.Σιγά σιγά θα λάβετε όλοι ερμηνεία.Ευχαριστουμε για την κατανόηση σας και την στήριξη σας!
  Η ομάδα μας θα επανέλθει γερή και δυνατή.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είναι μια μέρα θλίψης για όλη την Ευρώπη. Σήμερα οι Βρετανοί ψήφισαν την έξοδό τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Το Brexit είναι γεγονός. Αυτό θα φέρει μεγαλύτερες ζημιές στην οικονομία των κρατών, αλλά μεγαλύτερο πλήγμα θα είναι για τους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στις βρετανικές πόλεις, όπου τα δίδακτρα θα τριπλασιαστούν και μεγάλο πλήγμα θα είναι για τον τουρισμό. Ομολογώ, ότι δεν το περίμενα, αν και οι δημοσκοπήσεις το έφερναν μπροστά. Έλεγα, ότι κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή. Φοβάμαι τα χειρότερα από εδώ και πέρα. Κάποιος μάτιασε όλη την Ευρώπη. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εκεί που λέγαμε ότι θα βγούμε στις αγορές και ο Τσίπρας πανηγύριζε, τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα πλούσια κράτη, φαντάσου τα φτωχότερα όπως εμείς. Τελικά, ψήφισαν το σωστό για την χώρα τους; Εσείς τι λέτε; Εγώ, αν ήμουν βρετανίδα, θα ψήφιζα το Bremain εσείς;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Κανένας δεν μάτιασε την Ευρώπη. Οταν συστήθηκε η ΕΕ , στον απόηχο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου η Ευρώπη ήταν μια κατεστραμμένη ήπειρος και συνηδειτοποίησε ότι πρέπει να πάρει το μέλλον στα χέρια της με σκοπό να προωθήσει τους δεσμούς συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στα κράτη μέλη της και να διασφαλίσει την ασφαλή διαβίωση των πολιτών δημιουργώντας ένα ενιαίο εσωτεικό χώρο δικαιωμάτων και προστασίας. Μέσα απο την ΕΕ η μορφή της Ευρώπης άλλαξε. Υπήρξε περίοδος ισχυρής οικονομικής άνθησης , όλα τα κράτη είχαν οικονομικά συμφέροντα για τη στήριξη της ΕΕ. Απο τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά πράγματα . Η νέα δεκατεία ξεκίνησε με σοβαρή χρηματοπιστωτική κρίση. Τα ισχυρά κράτη μέλη, που αναδείχτηκλαν μεσα απο την ΕΕ διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος. Τα κριτίρια πλέον είναι αμιγώς οικονομικά. Οπως οι άνθρωποι ξεχνούν έτσι και τα κράτη αποκτώντας οικονομική ευρωστία ξέχασαν τους αρχικούς στόχους τους. Ειδαμε το σκληρό και παγωμένο πρόσωπο της Ευρώπης. Η Βρετανία έκανε το πρώτο βήμα, πιστεύω θα υπάρξει συνέχεια. Οι εξελίξεις θα μας γυρίσουν πίσω, ας ελπίσουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να διαφυλαχτεί η ειρήνη σε αυτή την ήπειρο που δοκιμάστηκε τόσο σκληρά.
   Ναι, αν ήμουν Βρετανίδα θα ψήφιζα κι εγώ Bremain, ευελπιστώντας όμως στο ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης, ελπίζοντας ότι η Ευρώπη μεσα απο τη κρίση που περνάει αυτή τη στιγμή θα έψαχνε να βρεί τη ταυτότητά της , που έχασε στη πορεία των χρόνων.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 στο 12:19
  Σύνδεσμος

  σε κάθε απάντηση που κάνει ξεχωριστά ο καθένας από εμάς εμφανίζεται μια εικόνα σαν λογότυπο που καθιστά ότι είναι ο χρήστης που γράφει το μήνυμα του.
  παρατήρησα ότι ανάλογα με τον κάθε χρήστη έχει το ανάλογο χρώμα και σχήματα που παίρνουν σαν κώδικες γνωστοποίησης της ταυτότητας του καθενός μας.
  το κάθε χρώμα έχει την αντίστοιχη ερμηνεία , επίσης και το ανάλογο σχήμα.
  ίσως έχουν σχέση και με τα όνειρα που βλέπουμε .
  ίσως είναι και σύμπτωση , αν και πιστεύω δεν υπάρχουν συμπτώσεις .
  όλα έχουν την εξήγηση τους που επιβεβαιώνουν το ποιόν του καθένας μας.
  μια σκέψη είναι , μια μικρή παρατήρηση . Αναρωτιέμαι εάν αυτήν η σκέψη που μας ήρθε στο κατώφλι μας χρειάζεται να δώσουμε σημασία ή να την αφήσουμε να χαθεί στα σοκάκια της ανάμνησης.

  http://texni-zoi.blogspot.gr/2012/01/blog-post_18.html
  εδώ σε αυτήν την ιστοσελίδα εξηγεί τους όρους των χρωμάτων και των σχημάτων μέσα στην ζωή μας.
  αξίζει να την επισκεφτείτε.

  μια όμορφη καλήμερα από εμένα
  ΗΡΩ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Δεν αφορά τον χρήστη, αλλά το ε-μαιλ κάποιου. Αυτό το σύστημα παλιά δεν υπήρχε. Όταν γράφτηκα μέλος ήθελα να βάλω ένα σχήμα να ξεχωρίζω. Μου είπαν η ομάδα του ονειροκρίτη ότι γίνεται αυτό και διάλεξα το τριαντάφυλλο. Από εκείνη τη στιγμή το σύστημα δούλεψε για όλους και έτσι ξεχωρίζουμε ποιο ε-μαιλ είναι. Π.χ. ο αετός έχει το μπλε σταυρό, παλιά είχα τον πράσινο σταυρό, όταν έχασα το άλλο τριαντάφυλλο το μονό που είχα βάλει, αλλάζοντας λογαριασμό. Τώρα έχω το διπλό τριαντάφυλλο, Εσύ το πράσινο οικόσημο. Είμαι η μόνη που πήρα σχέδιο κατ’ επιλογή. Όλα τα άλλα τα δημιουργεί μόνο του το σύστημα. Νομίζω ότι μας βοηθά όλους. Έχω κάνει πολλές αλλαγές εδώ για να διευκολύνουμε τη ζωή μας. Έτσι το δικό μου επειδή είναι σκόπιμο δεν δείχνει αυτό τον κανόνα. Το πρώτο σχήμα όταν έγραψα για πρώτη φορά ήταν ένας κόκκινος χιαστί σταυρός σε άσπρο πλαίσιο. Άρα, 3 σχήματα με χαρακτηρίζουν. Δεν μας συμφέρει να ισχύει αυτό που λες, διότι η φίλη μας Ντόρα έχει μωβ σχήμα. Μακάρι να μην ισχύει. Τρέχει το μυαλό σου!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 στο 12:50
    Σύνδεσμος

    όταν τρέχει , τρέχει…
    αλλά και στην Ντόρα που της αντιστοιχεί το χρώμα αυτό καλή σημασία έχει.
    κόκκινο και μπλε κάνει το μοβ .
    άρα έχει και κόκκινο και μπλε.
    και πρέπει να έχει περιεκτικότητα σε μπλε χρώμα περισσότερο γιατί η απόχρωση βγαίνει ποιο ανοικτή.
    και ρόμβος που έχει είναι δύο τρίγωνα
    και ένα σταυρό που τα ενώνει .
    στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα στα πάνω και στα κάτω.
    διείσδυση σαν τον χάρτη που είχα πει ότι βγάζει και βρίσκει.
    σαν μια σκέψη που ήρθε μόλις τώρα.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 στο 12:54
     Σύνδεσμος

     Ναι το μωβ εκτός από πένθιμο χρώμα στα όνειρα έχει και την καλή πλευρά, κρύβει το ψυχρό και το ζεστό. Είναι μια άλλη πιθανότητα που μας συμφέρει να την κρατήσουμε. Ευχαριστώ φίλη μου.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Αετέ, αυτό το μήνυμα αφορά εσένα. Άκουσα στις ειδήσεις ότι έγινε σεισμός στην Κρήτη. Λένε ότι έγινε αισθητός και στη Ρόδο, αλλά εμείς δεν νιώσαμε τίποτα. Ίσως εννοούν στη θαλάσσια περιοχή. Όλα καλα; Έγιναν ζημιές στο νησί σας; Θα μου πεις γιατί σε ρωτώ. Στις ειδήσεις τα λένε πολύ φουσκωμένα. Μαθαίνεις την αλήθεια από κάποιο που ζει εκεί.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 στο 15:59
   Σύνδεσμος

   Ναι ήταν ενας δυνατος σεισμός.Έγιναν μικρες ζημιές. Εγώ ήμουν στην δουλειά μου εκείνη την ώρα.Όλοι παραμειναμε ψύχραιμοι ευτυχώς και το θέμα ξεχάστηκε γρήγορα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Μάιος 2016 στο 09:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!!!!
  Δεν κοιμαμαι καλα λογω του οτι δε βολεύομαι στριφογυρίζω συνέχεια και βλεπω ολο όνειρα άσχετα.
  Ειναι και άνοιξη και έχει φουσκωοδεντριες που έλεγε και η γιαγιά μου….. για να καταλαβεις χτες εβλεπα κατι σε εκκλησια… δε θυμαμαι τι. Απλα θελω να παω λογικα για αυτό…. εσυ πως εισαι???

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Μάιος 2016 στο 17:29
   Σύνδεσμος

   Dum spiro spero (Όσο ζω ελπίζω) είναι η απάντηση στο ερώτημά σου. Εγώ να δεις μπερδεμένα όνειρα που βλέπω! Το αποψινό ήταν πολύ περίεργο. Να φανταστείς είδα το αφεντικό μου που δούλευα κάποτε γραμματέας να ζει και να με φωνάζει στο γραφείο να του κάνω μια εργασία, διότι ήταν Ανάσταση και δεν θα προλάβαινε να την παραδώσει αν μου έδινε άδεια. Θα πήγαινε στην εκκλησία της περιοχής μου να παρακολουθήσει ανάσταση. Δεν είδα το αληθινό του γραφείο, αλλά ένιωσα ότι κάθε φορά στην εκκλησια της περιοχής μου πάει να παρακολουθήσει ανάσταση και το ένιωσα σαν βίωμα. Μου έδωσε κλειδιά να κλείσω όταν πάω εκκλησία. Κατάφερα και εκκλησία να πάω και να διεκπεραιώσω την εργασία που μου ανέθεσε. Δεν ένιωσα καθόλου ότι είναι νεκρός. Ότι πήγα διακοπές. Κατάλαβα, χωρίς να περιμένω ερμηνεία, ότι βρίσκεται στη ζωή σε κάποιο άλλο παράλληκλο σύμπαν και είμαι υπάλληλός του. Λόγω φόρτου εργασίας εκεί δεν πήγα ταξίδι. Όλα αντίθετα ήταν. Γι’ αυτό σου λέω ότι τα περισσότερα όνειρα τα κάνουν οι επιλογές μας και οι καταστάσεις που ζούμε αντίθετα. Όταν δεν είναι σημαντικά τα ξεχνάμε ή δεν ήρθε ακόμα η ώρα να είναι σημαντικά για ερμηνεία. Στα κοινωνικά σχόλια δεν ερμηνεύουμε όνειρα, γι’ αυτό δεν περιμένω ερμηνεία. Θέλω να σου πω ότι κάπως έτσι όλοι σκεφτόμαστε, όπως εσύ. Πάντως πέρασα ένα δύσκολο Πάσχα με αναποδιές, διότι κατάφερα να βρω υποκατάστατα του γάλακτος και όλων των τροφών. Π.χ. νηστίσιμο τυρί, σόγια και μανιτάρια αντί για κρέας, γάλα από καρύδα κ.λ.π., με αποτέλεσμα να καταφέρω να νηστέψω όλες τις μέρες. Ο σατανάς με δόλια μέσα με εμπόδισε και να κοινωνήσω και να πάω εκκλησία. Με δυσκολία βγήκα νικήτρια. Την Κυριακή του Πάσχα ένιωσα ελεύθερη. Όλα πήγαν καλά. Από την Μ. Δευτέρα έως το Σάββατο το βράδυ πέρασα την εβδομάδα των παθών.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2016 στο 14:37
  Σύνδεσμος

  Σήμερα ανατρίχιασα, καθως κοιτούα Μενεγάκη και μια τυχερή κέρδισε ένα αυτοκινήτο, έλεγε γιατί επέλεξε τον αριθμό 18 όπου ήταν το μεγάλο δώρο, είδε απο οτι κατάλαβα στο ονειρό της τον Διάβολο δεν ξέρω σε τι μορφή, που της έλεγε τον συγκεκριμένο αριθμό και εγώ πάγωσα οταν το άκουσα αυτό, γιατί ο συγκεκριμενός αριθμός δεν ξέρω γιατί αλλά βγαίνει συνέχεια μπροστά μου αλλά και συμβαίνουν πολλά πράγματα όταν ο μήνας θα έχει 18!!!! Εκείνη η γυναικα έλεγε ότι έβλεπε το αμάξι απο τη τηλεόραση και το ένιωθε δικό της, νόμος της έλξης και επίφυση και το ενιωθα και εγώ αυτό για εκείνη παρόλο που μου είναι παντελώς άγνωστη. Ακόμη η Μενεγάκη έλεγε τα όνειρα της μητέρας της που έδειχναν τη μεγάλη καριέρα παρόλο που η Ελένη στην αρχή ούτε η ίδια το πίστευε διότι οι συνθήκες τότε δεν της άφηναν πολλά περιθώρια. Η Ελένη συνέχισε και με άλλα όνειρα που σημάδεψαν τη καριέρα της και τα έβλεπε όχι η ίδια αλλά η μητέρα της, μετά απο όλα αυτά έχω μείνει στήλη άλατος, πραγματικά!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2016 στο 18:49
   Σύνδεσμος

   Αν διαβάσεις την παλαιά διαθήκη θα δεις ότι ο θεός λέει ότι τα αγαθά αποκτούνται με κόπο. Το ίδιο ισχυρίζονται και οι αρχαίοι. Όλα αυτά που δίδουν στα τηλεπαιχνίδια δεν αποκτούνται με κόπο. Άρα, δεν μπορεί να τα στέλνει ο θεός!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016 στο 08:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία μου!!!
  Εξαφανιστηκα λόγω διαφόρων…
  Ολα πάνε κατ ευχήν..μεγαλωνουμε … Έχουμε καιρό να μιλήσουμε και δεν ήξερα που να σου στείλω. ….
  Εισαι καλά???

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016 στο 09:21
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα μέλλουσα μανούλα μιας υπέροχης κορούλας που θα έρθει και θα δώσει χρώμα στην ευτυχία σου. Καλά είμαι. Λοιπόν, εδώ θα μου γράφεις ό,τι θέλεις. Είναι η σελίδα συζητήσεων περί ανέμων και υδάτων. Η κουβεντούλα είναι σελίδα της πραγματικότητας. Είναι μόνο για σοβαρούς προβληματισμούς. Ανάμεσα σε μας και σε σας. Εδώ, στα κοινωνικά σχόλια, θα γίνεται συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, εκτός από όνειρα και προβληματισμούς. Δεν πειράζει που εξαφανίστηκες. Σημασία έχει ότι είσαι εδώ. Δεν μας ξεχνάς. Να είσαι καλά!!!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο