Διαφημίσεις


Κλάμα Κλαίω

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλαίγατε και πως είχατε ξεσπάσει σε λυγμούς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές και πως η ευτυχία θα πλημμυρίσει την ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας έκανε να κλαιτε αυτό σημαίνει πως θα σας κάνει ευτυχισμένο-η. Αν σαν πατέρας ή σαν μητέρα δείτε πως το παιδί σας, σας έκανε να κλαιτε, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κλαίγατε γιατί οι δουλειές σας δεν πήγαιναν καλά, αυτό σημαίνει πως θα πάνε πολύ καλά και θα νοιώσετε ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως βλέπατε άλλον να κλαιει, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μεγάλη χαρά με κάποια είδηση. Αν δείτε πως παρηγορείτε κάποιον που κλαιει αυτό σημαίνει κάποιο καλό θα σας βρει στην οικογένεια σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε γάμο ή σε χαρά και όμως εσείς κλαίγατε, αυτό σημαίνει πως μια δυσάρεστη είδηση θα σας λυπήσει. Αν δείτε πως κλαιει το πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κάποιο μικρό παιδί έκλαιγε, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνουν οι ενέργειες των εχθρών σας. Αν δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να κλαιει κι’ αυτό είναι πεθαμένο σημαίνει για σας κληρονομιά.

Κλάμα Κλαίω

430 σχόλια στο Κλάμα Κλαίω
 • Δευτέρα, 8 Ιανουάριος 2018 στο 10:12
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχω χωρίσει με το αγόρι μου για δεύτερη φορά. Σήμερα μια φίλη μου που το έχουμε συζητήσει αρκετά αυτό το θέμα, μου είπε ότι είδε στο όνειρο της ότι με φιλοξενούσε στο χωριό της και ότι εγώ κρυβομουν εκει από τον πρώην μου, ο οποίος τελικά με βρήκε και με χτύπησε με γέμισε μελανιές στα χέρια και στο πρόσωπο και εγώ έκλαιγα ασταμάτητα. Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 στο 16:44
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Βάσια και καλή χρονιά να έχεις γλυκιά μου!
   Θα ήθελα να σε ρωτήσω, σε έχει χτυπήσει ποτέ και στην πραγματικότητα; Έχει ασκήσει σωματική ή λεκτική βία επάνω σου κι έχεις κάποιο λόγο να τον φοβάσαι;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 στο 19:51
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα Κατερίνα καλή χρονιά και σε σένα και ότι επιθυμείς!! Όχι ποτέ ούτε λεκτική βία ούτε σωματική δεν έχει ασκήσει πάνω μου ίσως τον φοβάμαι ως προς τον τρόπο που θα εκλάβει κάποια πράγματα γιατί παρεξηγούσε πολύ εύκολα καταστάσεις.

    Απάντηση
   • Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 στο 22:21
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα και καλή χρόνια και σε σένα!! Όχι δεν έχει ασκήσει πότε βία πάνω μου ούτε σωματική ούτε λεκτική.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 στο 20:25
     Σύνδεσμος

     Τότε πιστεύω πως είναι αντίθετο όνειρο. Δηλαδή εσύ φοβάσαι τις αντιδράσεις του αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *