Κινητό τηλέφωνο 87

Διαφημίσεις

Αν δεις ότι μιλάς στο κινητό, αν είσαι απ’ αυτούς που μιλάνε πολύ είναι όνειρο  συνηθισμένο.  Όταν όμως δεν μιλάς πολύ σημαίνει ότι θα έχεις απάντηση από κάποιο τηλεφώνημα που περιμένεις και τις περισσότερες φορές  είναι θετικό. Αν στέλνεις μήνυμα σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο σημαίνει ότι σου λείπει.  Αν στέλνεις μήνυμα χωρίς να βλέπεις σε ποιον,   νιώθεις μόνος.  Αν λαμβάνεις μήνυμα και δεν μπορείς να το διαβάσεις είναι καλό σημάδι από το μέλλον. Αν είναι από το αγαπημένο σου πρόσωπο σημαίνει ότι του λείπεις πολύ.  Αν αλλάξεις δίκτυο σημαίνει ότι πρέπει να το σκεφτείς πολύ αυτό ή ότι θα κάνει καλύτερες προσφορές και δεν θα θες να  φύγεις.  Αν σπάσει δηλώνει ότι είναι καιρός να αλλάξεις κινητό. Αν δεις ότι το ξεχνάς είναι μια δικαιολογία ώστε να αποφύγεις έναν ενοχλητικό στο όνειρο.

Καταχωρήθηκε από:

87 thoughts on “Κινητό τηλέφωνο

 1. Απάντηση
  Γαρυφαλλιά
  Πέμπτη, 5 Ιανουάριος 2017 ,7:54 μμ

  Απόγευμα ξάπλωσα να κοιμηθώ και είδα οτι σαν να μου είχε στείλει μήνυμα ο φίλος μου, κάτι σαν εικόνα ήταν, βράδυ ενα αυτοκίνητο που εκανε μια διαδρομή σε επαρχιακό δρόμο και έγραφε στο μήνυμα οτι «αυτά τα καυγαδάκια μας κάνουν να καταλαβαίνουμε πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε μαζί» κάτι τέτοιο. Υπόψιν το ιδιο πρωί είχαμε μια διένεξη μεσω τηλεφώνου. Αυτός μένει επαρχία…

 2. Απάντηση
  anna
  Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,4:01 μμ

  Καλησπέρα!! Τι κάνετε; Είδα σήμερα ένα σειριακό όνειρο!! Το πρώτο που είδα ήταν προχθές, ότι μου τηλεφώνησε μια φίλη με την οποία έχω χαθεί και με άσχημο τρόπο τους τελευταίους μήνες. Απομακρύνθηκε χωρίς να πει κάτι, απλά σταμάτησε να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα! Είδα λοιπόν ότι χτύπησε το κινητό μου, κλήσεη ήταν το κοιτάζω και βλέπω ότι ήταν εκείνη, αλλά στην οθόνη το κινητού είδα ένα μήνυμα με κίτρινα γράμματα σαν ζωγραφιά που έγραγε «seven days» νομίζω! Και σήμερα είδα το δεύτερο όνειρο ότι δηλαδή ήρθε σπίτι μου, αλλά ουσιαστικά δεν έβλεπα το σπίτι μου, και μου έλεγε ότι κάτι έπαθε ο πατέρας της και ότι έκανε μια καινούρια σχέση στην οποία έχει προβλήματα. Μου έλεγε ότι για αυτό χάθηκε και ότι εκείνος, η σχέση της δηλαδή την απομάκρυνε. Εγώ δεν ήμουν και πολύ ζεστή, σαν να μην ήθελα να τα ξαναβρούμε και εκείνη δεν προσπαθούσε να επανορθώσει, αλλά να μου επιβάλλει να μιλάμε γιατί έχει προβλήματα και θέλει τη βοήθειά μου. Κάπου εκεί γύρω ήταν και η αδερφή μου που λέγεται Νίκη και νομίζω ότι η αντίδρασή της ήταν «έλα πως κάνεις έτσι;» χωρίς να μου το πει όμως. Σαν να το κατάλαβα! Σημαίνει κάτι πιστεύεις αυτό;

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,7:44 μμ

   Αυτό δεν είναι λόγος να διαλύσεις τη φιλία. Μπορούσες να μάθεις από κοινούς γνωστούς τι συμβαίνει. Μπορεί να πήγε ταξίδι ή να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Θα μπορούσες να περιμένεις μια κίνησή της. Μη βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Δεν γίνονται αυτά να πάψει να απαντά στα μηνύματα ξαφνικά ή να μην απαντά στα τηλεφωνήματα. Αν συνέβαινε αυτό κάτι της είπες που την πλήγωσε ανεπανόρθωτα. Ο αετός ξέρει από τέτοια θέματα. Αν θέλεις κάποια συμβουλή παραπάνω. Αυτό αναρωτιέται και η ψυχή σου και την δικαιολογεί. Κάνει σενάρια. Όμως, ο εγωισμός σου κερδίζει εδώ και σου δείχνει ότι δεν θέλεις κάτι τέτοιο. Όμως, αναζητώντας απαντήσεις μέσα από το όνειρο για τη στάση της φαίνεται η αλήθεια. Εσύ το πήρες πολύ βαριά. Η αδερφούλα σου προσπαθεί να σε συνετίσει. Εδώ το όνομα Νίκη δεν είναι συμβολικό.

   • Απάντηση
    anna
    Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,8:12 μμ

    Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά εγώ δεν το έθεσα σωστά πιο πάνω. Μια χαρά είναι η κοπέλα στην υγεία της δόξα τω Θεώ. Απλά , σε κάποια φάση έμεινα άνεργη και φυσικά δεν μπορούσα να διαθέτω τα ίδια χρήματα για διασκέδαση και πρότεινα πιο «οικονομικές εξόδους». Όποτε το έκανα αυτό εκείνη δεν ήθελε. Σε κάποια φάση λοιπόν, μετά από δύο τρία τηλεφωνήματα μου, ίσως έπερνε μία φορά για να προτείνει κάτι στο οποίο εγώ δεν θα μπορούσα να πάω. Ή μου έλεγε θα σε πάρω αύριο να κανονίσουμε να βρεθούμε και φυσικά δεν έπαιρνε ποτέ! Έτσι χαθήκαμε και δεν μετανοιώνω γι αυτό. Αξίζω καλύτερες φιλίες από κάτι τέτοιο. Τελος πάντων, δε χρειάζεται να σε κουράζω με λεπτομέρειες απλά δεν το εξήγησα στην αρχή τι εννοούσα.

    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
     Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,8:18 μμ

     Τι θα πει δεν θέλει. Στο χέρι της είναι; Πώς θα πληρώσεις τα έξοδα; Αφού θέλει έξοδα, να πληρώνει εκείνη. Καλά έκανε και έφυγε. Μην ασχολείσαι λοιπόν. Δεν φταις εσύ. Εσύ σωστά εξηγήθηκες. Όμως, βλέποντας αυτό το όνειρο δείχνει ότι μέσα σου δεν ησυχάζεις. Νιώθεις καπως άσχημα και η αδερφή σου σου λέει να μην ασχολείσαι μ’ αυτό. Αυτό θα σου έλεγα. Ίσως της άρεσες που είχες λεφτά και τώρα σε έκανε πίσω. Ψάξε μια σωστή φίλη. Αυτή δεν ήταν. Ευτυχώς που έγινε αυτό για να το δεις με τα μάτια σου. Πρέπει όμως να το συνειδητοποιήσεις για να μην βλέπεις τέτοια όνειρα.

     • Απάντηση
      anna
      Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,8:25 μμ

      Έχεις δίκιο! Με έχει σταναχωρίσει αυτή η ιστορία και το σκέφτομαι αλλά δεν πρέπει!! Απ’την άλλη νοιώθω και άσχημα γιατί έχω μείνει καιρό χωρίς δουλειά και έχω περιοριστεί πολύ οικονομικά! Αν και το μόνο που πραγματικά μετανοιώνω είναι ότι όταν μπορούσα ήμουν πραγματικά πολύ large με κάτι τέτοιες φίλες! Τελος πάντων… δε θέλω να σε καθυστερώ! Περιμένουν πολύ τις ερμηνείες σου εδώ! Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

 3. Απάντηση
  Γαρυφαλλιά
  Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 ,6:00 μμ

  Ξημερώματα Τρίτης, σαν να είχα συναντηθεί με αυτόν τον πρώην, ο οποίος μου ζήτησε το κινητό μου (τη συσκευή) γιατι ειναι πιο καινούριο και ωραίο απο το δικό του. Και εγώ του το έδωσα και μου δωσε το δικό του παλιότερο μοντέλο. Αλλά θυμάμαι του το εδωσα δανεικό υποτίθεται. Μετά στο όνειρο σαν να τον αναζητούσα για να μου το δώσει πίσω. Αλλά δεν μπορούσα να τον βρώ. Σκεφτόμουν πως το κινητό μου ειναι ολο φωτογραφίες μέσα και προσωπικά δεδομένα και ελεγα τί του το έδωσα θα τα δεί όλα…

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,7:48 μμ

   Η ψυχή σου μ’ αυτά τα ντοκουμέντα τρέμει μην πέσει το τηλέφωνο σε λάθος χέρια και εκτεθείς, ειδικά από ένα άτομο που δεν έχεις πια σχέση μαζί του. Προτείνω να αδειάσεις το περιεχόμενο. Δηλαδή να το γράψεις σε USB ή δισκάκια και να το έχεις φυλαγμένο. Τα προσωπικά δεδομένα γράψε τα σε μια ατζέντα. Τα κινητά χάνονται και πολλές φορές πέφτουν σε ξένα χέρια. Αλίμονο, αν κάθε φορά έχεις αυτή την έγνοια και τη στεναχώρια. Αν είχα κινητό αυτό θα έκανα.

 4. Απάντηση
  natalia
  Πέμπτη, 8 Δεκέμβριος 2016 ,7:58 μμ

  Καλησπέρα!! Είδα σήμερα κάτι και θα ήθελα την αποψή σας αν δείχνει κάτι. Είδα ότι μιλούσα στο κινητό μου με τον πατέρα αυτού που με ενδιαφέρει ερωτικά (τον γνωρίζω και στη πραγματικότητα). Λέγεται Μιχαήλ και είναι γιατρός στο επάγγελμα. Είδα λοιπόν ότι ενώ μιλούσαμε χωρίς να θυμάμαι τι λέγαμε, κάτι του είπα και περίμενα απάντηση αλλά δεν μιλούσε. Τότε συμπέρανα ότι κάτι έπαθε και σκεφτόμουν ότι πρέπει να μάθω μήπως πέθανε! Δείχνει κάτι αυτο το όνειρο γιατί ομολογώ ότι με άγχωσε κάπως.

 5. Απάντηση
  ΜΑΡΙΑ
  Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 ,10:44 πμ

  Είδα ότι ένα φίλος αυτού που αγαπάω, ο Αχιλλέας, μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να συναντηθούμε να μιλήσουμε (έχω να τον δω ένα χρόνο και δεν έχουμε επικοινωνία),
  αυτός που αγαπάω προσπαθούσε να με πείσει ότι αρέσω στον φίλο του (αν του αρέσω δεν έχω ιδέα, ο Αχιλλέας ήταν ο λόγος που πήγαινα στο ίδιο μαγαζί, γιατί μου άρεσε στην αρχή, κι έτσι γνώρισα αυτόν που αγαπάω).

 6. Απάντηση
  Ελένη
  Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 ,8:26 πμ

  Καλημέρα! Ονειρεύτηκα απόψε πως με παίρνανε στο κινητό μου τηλέφωνο. Όταν το σήκωσα μου μίλησε ένας άντρας (άγνωστος σε εμένα). Αυτός με πήρε για να μου ανακοινώσει την πρόταση του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πολύ καλό έργο. Μου ζήτησε να μην διαβάσω καν το σενάριο και να δεχτώ. Εγώ όμως του είπα ότι αν δεν διαβάσω το σενάριο δεν μπορώ να δεχτώ. Τότε είπε πως θα μου το στείλει από εβδομάδα. Τι να σημαίνει; Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω καμιά σχέση με το επάγγελμα του ηθοποιού.

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 ,7:54 μμ

   Δείχνει ότι είσαι άτομο που φυλάει τα νώτα του. Εννοείται ότι μια πρόταση έργου χωρις σενάριο είναι ανήθικη. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά η ψυχή σου το αντιλήφθηκε και αντέδρασε σ’ αυτό. Είναι αλληγορικό όνειρο ότι ξέρεις τι ζητάς, τι θέλεις και να φυλάγεσαι από τις κακοτοπιές. Μέσα στο σενάριο ξέρεις ακριβώς τι κάνεις, ενώ στα ελεύθερα έργα, δεν ξέρεις ως πού θα φτάσεις.

 7. Απάντηση
  Βασω
  Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 ,2:15 μμ

  Ναι.ολοι μαζι μενουμε.ηλια τον λενε.γενικα καλη σχεση εχουμε.δεν ειμαστε αυτοκολλητοι γιατι ειμαστε αρκετα διαφορετικοι χαρακτηρες.αλλα υπαρχει απιστευτη αγαπη κ εκτιμηση μεταξυ μας.που φαινεται κυριως στις δυσκολιες.ελπιζω να βοηθησα..

 8. Απάντηση
  Βασω
  Σάββατο, 25 Ιούνιος 2016 ,8:02 πμ

  Ειδα οτι κοιμομουν σε ενα σπιτι που εμοιαζε με το δικο μου,ομως εμεναν μαζι μου ενα αντρογυνο που δεν ηταν οι γονεις μ.η αληθεια ειναι οτι εγω ειχα αυτη την εντυπωση ,αλλα επειδη δεν ειδα προσωπα δεν ξερω σιγουρα.η συμπεριφορα τους ηταν λιγο περιεργη.μου ειπαν να πεσω για υπνο γιατι εχουνε πολλη διαδρομη αυριο.εγω επεσα για υπνο και ξυπνησα δυο τρεις φορες γιατι εμπαινε νεσα στο δωματιο μου ο αδελφος μου και μου επαιρνε τον φορτιστη που φορτιζα το κινητο μου.αφου μου τον εφερε τριτη φιρα μου λεει οτι ο.κ αυτος τον φορτισε.ολα κομπλεε..ε ενταξει εγω υπεθεσα οτι θα ειχε φορτισει και το δικο του.το παιρνω λοιπον ξαπλωνω στο κρεβατι και τι να δω..32τοις εκατο μονο ειχε φορτισει…στεναχωρηθηκα πολυ και λυπηθηκα.

  • Φωτογραφία του/της Eagle Απάντηση
   Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 ,9:32 μμ

   Η επικοινωνία με τον αδερφό σου είναι ελλιπής?Ζειτε όλοι μαζί στην πραγματικότητα?Αν η σχέση με τον αδερφό σου είναι καλή,θα ήθελα να μου πεις το μικρό του όνομα για να αποκρυπτογραφησω τον συμβολισμό.

   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
    Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 ,5:49 μμ

    Αυτό το όνειρο κατ’ εμέ δείχνει ότι ο αδερφός σου δεν είναι το άτομο που μπορεί να σε καλύψει, ώστε να τακτοποιηθείς συναισθηματικά. Είναι ο φίλος σου που δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει 100%, ούτε να βγάλει από πάνω σού όλη την κατήφεια να σε ξελαφρώσει. Κάνει προσπάθειες, αλλά αποτυχαίνει. Κατά 32% μπορεί να το πετύχει, όχι απόλυτα. Αυτό σου προκαλεί στεναχώρια.Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply