Διαφημίσεις


Αν δεις ότι μιλάς στο κινητό, αν είσαι απ’ αυτούς που μιλάνε πολύ είναι όνειρο  συνηθισμένο.  Όταν όμως δεν μιλάς πολύ σημαίνει ότι θα έχεις απάντηση από κάποιο τηλεφώνημα που περιμένεις και τις περισσότερες φορές  είναι θετικό. Αν στέλνεις μήνυμα σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο σημαίνει ότι σου λείπει.  Αν στέλνεις μήνυμα χωρίς να βλέπεις σε ποιον,   νιώθεις μόνος.  Αν λαμβάνεις μήνυμα και δεν μπορείς να το διαβάσεις είναι καλό σημάδι από το μέλλον. Αν είναι από το αγαπημένο σου πρόσωπο σημαίνει ότι του λείπεις πολύ.  Αν αλλάξεις δίκτυο σημαίνει ότι πρέπει να το σκεφτείς πολύ αυτό ή ότι θα κάνει καλύτερες προσφορές και δεν θα θες να  φύγεις.  Αν σπάσει δηλώνει ότι είναι καιρός να αλλάξεις κινητό. Αν δεις ότι το ξεχνάς είναι μια δικαιολογία ώστε να αποφύγεις έναν ενοχλητικό στο όνειρο.

Κινητό τηλέφωνο

103 σχόλια στο Κινητό τηλέφωνο

 • Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 στο 13:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!! Είδα σήμερα κάτι και θα ήθελα την ερμηνεία σας. Είδα ότι έστειλα μήνυμα σε ένα πρώην συνάδελφο με τον οποίο είχα κι ένα φλερτάκι και του έλεγα ότι δεν θα πάω στη δουλειά γιατί είχα γαστρεντερίτιδα. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι καλά έκανα και έστειλα γιατί πως θα πάω να δουλέψω αφού θα τη βγάλω στην τουαλέτα! Αλλά έλεγα γιατί έστειλα σε αυτόν και όχι στην προϊστάμενη; Θα φανεί ότι είχαμε κάτι. Αλλά μετά σκεφτόμουν ότι γιατί ειδοποίησα αφού εγώ δεν δουλεύω πια εκεί! Επίσης ήταν σαν να είδα το μαγαζί που δούλευα σε άλλη τοποθεσία, αυτόν που έστειλα κάπως ανήσυχο ότι γιατί του έστειλα, φορούσε μαύρα και έφευγε από το μαγαζί με το κινητό στο χέρι και μία άλλη παλιά συνάδελφο σαν σκεφτική για μένα αν είμαι καλά όχι για τη γαστρεντερίτιδα γενικά στη ζωή μου. Την συνάδελφό αυτή την λένε Κατερίνα (και είχαμε πολύ καλή σχέση όσο δούλευα εκεί)και τον άλλο Γιώργο. Μετά είδα και την προϊστάμενη σαν να σκέφτεται γιατί επικοινώνησα και ότι θα τους ταράξω όλους να με θυμηθούν λόγω της άδικης αποχώρησής μου.Να σημειώσω ότι πλέον είναι δύο χρόνια που έφυγα από εκεί και σταδιακά έκοψα επαφές με όλους!

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 στο 12:01
   Σύνδεσμος

   Τώρα όμως πραγματικά απελευθερώνεσαι από όλα αυτά. Του λες ότι δεν είμαι πια στη ζωή σου, δεν θα έρθω στη δουλειά. Όμως, σαν όνειρο αντίληψης ένιωσες την αλήθεια κι αυτό μπερδεύει λίγο την κατάσταση καθυστερώντας τον αυτόματο μηχανισμό της ψυχής, ώστε να απελευθερωθείς πραγματικά. Όμως, αν είδες ότι βρέθηκες στην τουαλέτα θα γίνει η απελευθέρωση τώρα, αλλιώς θα γίνει τις επόμενες μέρες.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 στο 20:43
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστώ πολύ Νεκταρία!! Δεν είδα τουαλέτα, θα πρέπει να περιμένω ακόμα. Στις 9/12 σου είχα γράψει ένα όνειρο στο λήμμα αυγό http://www.ονειροκριτησ.gr/%CE%B1%CE%B2%CE%B3%CF%8C/
    Θεωρείς ότι συνδέονται τα δύο αυτά όνειρα; Χάρηκα για την ερμηνεία σου, γιατί σε αυτή τη δουλειά είχα πολλά προβλήματα και κάπως τους θεωρούσα γρουσούζηδες…. μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά μου φαίνεται ότι πήρα πολύ αρνητική ενέργεια από εκεί!

    Απάντηση
    • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
     Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 στο 18:12
     Σύνδεσμος

     Όχι, δεν συνδέονται αυτά τα όνειρα. Το ένα σου λέει να βρεις δουλειά και το ΄άλλο πως θα απελευθερωθείς από την παλιά. Εκτός αν κάνω εγώ μια τεχνητή σύνδεση. Ναι, τα κάνω κάτι τέτοια, βρίσκω γεφύρια και οδούς στα όνειρα. Του είπες ότι δεν θα έρθεις στη δουλεια, μπορεί να απελευθερωθείς όταν βρεις μια υγιεινή δουλειά που δεν θα έχεις τέτοιες συνθήκες εργασίας. Άρα, δεν θα έρθεις στη δουλειά τους, θα πας σε άλλη και θα ησυχάσεις. Αυτή την σύνδεση έκανα. Όμως, είναι υποθετική αυτό δεν φαίνεται πουθενά. Μόνο με τη φαντασία συνδέονται. Αν βρεις δουλειά η σύνδεση θα γίνει σωστά. Αν θέλεις να βρεις δουλειά διάβασε τον ανάλογο ψαλμό του Δαυίδ για εύρεση εργασίας. 3 μέρες μπορείς να το κάνεις.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 στο 20:05
  Σύνδεσμος

  Γιατί δεν μπορώ να διαβάσω την απάντηση ;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 2 Φεβρουάριος 2017 στο 13:52
   Σύνδεσμος

   Αυτό το λήμμα έχει πάνω από την ερώτησή σου 4 σελίδες. Θα μετακινηθείς στη σωστή σελίδα. Αν δεν είναι στην 4 θα είναι στην 3, αν δεν είναι στην 3 στη 2. Τις ερωτήσεις τις γράφουμε στο επισκεπτήριο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 στο 20:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας !
  αν και η περιγραφή παραπάνω είναι πολύ κατατοπιστική ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να μου πείτε αν όντως είναι θετικό το όνειρο που είδα.
  Ονειρεύτηκα ότι επικοινώνησε ο πρώην μου μαζί μου.. δεν τον είδα αλλά είχαμε πολύ γλυκιά συνομιλία.. διστακτική αλλά γλυκιά και ήθελε να συναντηθούμε! Μιλήσαμε στο κινητό ενώ εγώ οδηγούσα.
  Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση.

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 στο 11:46
   Σύνδεσμος

   Μπορεί να γίνει επανασύνδεση, αν δεν είναι όνειρο επιθυμίας. Σου λείπει και του λείπεις λέει το όνειρο.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:


 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Διαφημίσεις

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *