Διαφημίσεις


Κίτρινο

Αν δείτε λουλούδια κίτρινα, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφο σας, σας απατά. Αν δείτε τον σύντροφο σας να σας προσφέρει κίτρινα λουλούδια, τότε σίγουρα σας απατά, αν του προσφέρετε εσείς θα τον απατήσετε αλλά και στις δυο περιπτώσεις θα έλθει μεταξύ σας το μίσος μετά απ’την απιστία, δεν πρόκειται ποτέ ο ένας να συγχωρήσει τον άλλον.
Αν δείτε πως το χρώμα του σπιτιού σας ήταν ή το βάψατε κίτρινο, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πολύ δυσάρεστα πράγματα και θα σας ντροπιάσουν.
Αν δείτε πως τα ρούχα που φορούσατε ήταν κίτρινα και σας έκανε εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες στεναχώριες από λόγια που θα κάνουν εις βάρος σας και θα τα μάθετε.
Αν δείτε πως σας έκαναν εντύπωση καρποί ή δένδρα με κίτρινο χρώμα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δυσάρεστες μέρες γιατί θα διαπιστώσετε πως οι προοπτικές σας ήταν άσχημες.
Αν πάλι δείτε ότι βάφετε κάτι με χρώμα κίτρινο, αυτό σημαίνει πως θα σας φαει η ζήλια αυτές τις μέρες.

Κίτρινο

40 σχόλια στο Κίτρινο
 • Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα σήμερα ενα όμορφο κίτρινο λεμόνι…ειχε ενα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα.. δεν το είδα πάνω σε δέντρο. Επίσης, αν σχετίζεται με τον γάμο η ερμηνεία, να σας πω οτι ειμαι παντρεμένη.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Όχι, τα άνθη λεμονιάς δηλώνουν γάμο. Το λεμόνι είναι μια κατάσταση στη ζωή σου που φαίνεται βατή και εύκολη και σε δελεάζει να ασχοληθείς μαζί της. Μόλις πας να ασχοληθείς μαζί της σου βγαίνει ξινή και λόγω του κίτρινου χρώματος σε ταλαιπωρεί. Κάποιες στιγμές δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, ενώ κάποιες άλλες δέχεσαι αυτή την ξινίλα, διότι την έχεις συνηθίσει. Όμως η καλή όψη του κίτρινου δείχνει το φως και την αισιοδοξία, ενώ όταν σταφούμε στο λεμόνι και δεν προσέξουμε το χρώμα δηλώνει αυτή την κατάσταση χωρίς αυτό΄ που αφήνει η υπερλειτουργία ή υπολειτουργία των τσάκρα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 στο 12:21
    Σύνδεσμος

    Αν καταλαβα καλα Νεκταρία μου, αυτο που μου λες ειναι οτι εχω συνηθίσει να μην μου «βγαίνουν» κάποιες καταστάσεις ομως το ωραίο κίτρινο δείχνει την θετική μου διαθεση να προσπαθήσω χωρις ομως πάντα το επιθυμητό αποτελεσμα. Καταλαβα σωστα;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 στο 12:30
     Σύνδεσμος

     Ναι, δεν φτάνει η θετική σου ενέργεια για να σε κάνει να νιώσεις καλά. Αυτό μπορεί να γίνει όταν συνηθίσεις αυτές τις καταστάσεις, εφόσον δεν μπορείς να τις διώξεις. Μόλις πετάξεις το λεμόνι θα απαλλαγείς. Αν το φας όμως και σου αρέσει είσαι μαζόχα. Τα θέλεις όλα αυτά και τα γεύεσαι.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 στο 12:35
      Σύνδεσμος

      Κατάλαβα…Σ´ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση… Καλή εβδομαδα. x

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 στο 13:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Το σημερινό όνειρο δεν ξέρω εάν κατατάσσεται στα ψυχολογικά ή τα προφητικά.Δε μπορώ να το καταλάβω.Είδα ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είχα αγοράσει και φόραγα ένα κίτρινο μπλουζάκι και ένα τζιν και τα κοίταζα στον καθρέφτη.Ήταν και ένας άγνωστος άντρας στο δωμάτιο και φόραγε και αυτός κίτρινη μπλούζα και μου έλεγε ότι και αυτός φοράει το ίδιο χρώμα μπλούζας δείχνοντας μου το.Θα ήθελα ερμηνείες όλων των ονειρομαντών αν γίνεται.Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Δύο ονειρομάντεις μείναμε. Θα ενημερώσω τον αετό σχέτικά. Το όνειρο δείχνει ότι είναι μπλοκαρισμένο προσωρινά το τρίτο τσάκρα σου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 2 Μάρτιος 2017 στο 21:40
    Σύνδεσμος

    Δύο έχετε μείνει;Ποια έμεινε;
    Και ο άντρας που είδα που κολλάει;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 στο 18:24
     Σύνδεσμος

     Ο άνδρας είναι συμβολικά η άλλη μισή σου προσωπικότητα που προσπαθεί να ξεμπλοκάρει και να γίνει μία.

     Απάντηση
   • Δευτέρα, 6 Μάρτιος 2017 στο 19:04
    Σύνδεσμος

    Αετέ μόνο εσύ έμεινες;Σου είναι εύκολο μία ερμηνεία ή συμφωνείς και εσύ με την Νεκταρία;Εγώ απλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο άντρας…

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 στο 12:47
     Σύνδεσμος

     Συμφωνώ με την Νεκταρία.Σου εξήγησε τι αντιπροσωπεύει ο άντρας.Διαβασε για το τρίτο τσάκρα και θα καταλάβεις.

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 στο 12:16
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ.Για κάποιο λόγο όμως αν προσέξεις τα σχόλια έχουν μπει ανάποδα,το δικό μου(6/3) που ρωτάω που κολλάει ο άντρας μπήκε μετά της Νεκταρίας(17/3) που μου εξηγεί.Δεν ρώτησα δηλαδή αφότου μου εξήγησε.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 στο 11:57
      Σύνδεσμος

      Είχα δει την ερώτηση, είχε μπει διπλή φορά και αφαίρεσα το ένα, γι’ αυτό το βλέπεις έτσι. Κατάλαβα το ερώτημα και σου απάντησα.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω το κιτρινο ρουχο γενικως τι δειχνει;Ειδικα αν στο δινει για να το φορεσεις ενας αντρας;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Θα σε στεναχωρήσει ή θα σε απατήσει. Το κίτρινο είναι το 3ο τσάκρα. Σε διακατέχει μια έντονα εσωτερική ανησυχία και δυσαρέσκεια για το άτομο αυτό. Πιθανόν στην παιδική σου ηλικία να μην υπήρχε αποδοχή εύκολη με το άλλο φύλο και έτσι δεν αναπτύχθηκε η αίσθηση της αξίας σου, με αποτέλεσμα να αναζητάς τώρα την αναγνώριση και την ικανοποίηση που δεν βρίσκεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 26 Απρίλιος 2015 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα !ειδα οτι ειχα κίτρινα ματια και φορουσα κιτρινο μπλουζακι πολυ φωτεινο.Επίσης φορουσα και ενα καπελο με κερατα και αισθανομουν πολύ αυτοπεποίθηση με αυτη μου την εμφάνιση.. τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 στο 13:15
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Είδα στον ύπνο μου ότι ο φίλος μου σταμάτησε να βάλει βενζίνη και αγόρασε και μια κίτρινη ανθοδέσμη για την πρώην γυναίκα του . Της έδωσε την ανθοδέσμη αργότερα και εκείνη την πήρε . Οταν τον ρώτησα που είναι η δικιά μου ανθοδέσμη μου είπε ότι δεν υπήρχε άλλη μόνο αυτή η κίτρινη . Τι σημαίνει αυτο ;;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Απρίλιος 2015 στο 19:27
   Σύνδεσμος

   @Ροζα33,

   Η βενζίνη είναι η ζωή του μαζί σου. Για να κινηθεί σωστά πρέπει να ξεπεράσει την πρώην γυναίκα του. Φίλη μου η κίτρινη ανθοδέσμη δηλώνει την ισορροπία του εγώ του, άρα την έχει ξεπεράσει, και του το ανταπέδωσε κι αυτή αφού τη δέχτηκε. Εφόσον είναι μαζί σου, αν σου έδιδε κι εσένα ανθοδέσμη οποιουδήποτε χρώματος θα είχατε χωρίσει.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.