Κάπνισμα Τσιγάρο

Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζετε τσιγάρο και ήσαστε στην πραγματικότητα μανιώδης καπνιστής, αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Αν δεν είχατε όμως την επιθυμία να καπνίσετε και δείτε πως καπνίζατε τσιγάρο, αυτό σημαίνει πως μια αρρώστια σας απειλή και μια στεναχώρια. Αν δεν ήσαστε καπνιστής ή καπνίστρια και δείτε πως καπνίζατε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια στεναχώρια από πρόσωπο που δεν το περιμένατε, για τη γυναίκα η στεναχώρια θα προέρχεται από αποτυχημένο έρωτα για πρόσωπο που θα τις φερθεί με μεγάλη αναξιοπρέπεια. Αν δείτε πως καπνίζατε πούρο, πίπα ή ναργιλέ, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για τον θάνατο κάποιου προσώπου που θα σας λυπήσει πολύ.

Κάπνισμα Τσιγάρο

323 σχόλια στο Κάπνισμα Τσιγάρο
 • Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2018 στο 19:07
  Σύνδεσμος

  Γειά σας, την Πέμπτη είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν σε μια εκδήλωση με διαφορα άτομα που στο όνειρο ήταν φίλοι μου και δεν τους γνωρίζω στην πραγματικότητα. Συζητούσαμε κι εγώ κάπνιζα το ένα τσιγάρο ύστερα από το άλλο. (Στην πραγματικότητα δεν καπνίζω ούτε έχω καπνίσει ποτέ). Τότε με πλησίασε κάποια και με ρώτησε πόσα τσιγάρα καπνίζω την ημέρα και της απάντησα δύο τρία. Μου λέει ” να το κόψεις, δεν είναι καλό” κι έφυγε.
  Τότε ανησύχησα κι αποφάσισα να μην ξανακαπνισω, ομως ήμουν ανίκανη να το σταματήσω. Μπορείτε να μου πείτε την ερμηνεία του ονείρου;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 στο 18:00
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποια ενδιαφέροντα που έχεις και σε βλάπτουν αντί να σε ωφελούν και θα πρέπει να τα κόψεις. Αλληγορικά μπορεί να είναι μια καρκινογόνα σχέση ή μια κουραστική εξοντωτική εργασία. Είναι επίσης το πάθος που έχουμε για γλυκά και κάτι που μας σκοτώνει, διότι δεν σκοτώνει μόνο το τσιγάρο. Τέλος μπορεί να αναφέρεται σε στεναχώριες που σε σκοτώνουν όπως το τσιγάρο. Σου ζητά το όνειρο να τα κόψεις όλα αυτά για να είσαι υγιής.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 στο 14:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι.ειδα ενα περίεργο όνειρο και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου το ερμηνεύσετε.Ειδα ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο με την πρώην μου και την αδερφή της,η πρώην μου να διευκρινίσω πως παντρεύεται σε λίγο και έχει ένα παιδί και ενα μήνα πριν ξανασυναντηθηκαμε μετά απο πέντε χρόνια και έμαθα ότι έχει ακόμα αισθήματα για μένα όπως και εγώ γιαυτην, είδα που λέτε ότι μιλούσαμε αλλά πιο πολύ με την αδερφή της και πώς ενώ μιλούσαμε η πρώην μου σηκώθηκε και έφυγε να πάει να πάρει τσιγάρα, πράγμα περίεργο γιατί στην πραγματικότητα το έχει κόψει εδώ και τρία χρόνια.Γενικα στο όνειρο δεν πολύ μιλούσε και ήταν σκυθρωπή.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 στο 18:18
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα βρεις άλλη και αυτό θα την πειράξει, εφόσον τρέφει ακόμη για σένα αισθήματα. Ναι μεν παντρεύεται, αλλά εσένα σε θέλει κατά βάθος ελεύθερο. Η αδερφή της εδώ είναι μια που της μοιάζει, όχι η πραγματική της αδερφή. Είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 στο 19:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας ξαναγράφω το όνειρό μου γιατί νομίζω πως κάτι δεν έκανα καλά και συγνώμη εάν γράφτηκε 2 φορές. Είδα το σύζυγό μου να καπνίζει ένα τσιγάρο, ενώ έχει κόψει στην πραγματικότητα το κάπνισμα εδώ και κάποια χρόνια. Τον έβλεπα χωρίς να με βλέπει νομίζω και όταν τον είδα να καπνίζει νευρίασα.
  Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 στο 21:02
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Σκεύη! Κράτησα αυτή τη δημοσίευση γιατί ήρθε δύο φορές. Κάποια στεναχώρια δείχνει το όνειρο ότι θα πάρει ο άντρας σου και θα στεναχωρηθείς κι εσύ ή πρόσεξε μη τσακωθείτε μεταξύ σας!! Δεν είναι θετικό το κάπνισμα στο όνειρο αλλά δεν το έχω και για τόσο κακό, μην ανησυχείς.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 στο 18:24
    Σύνδεσμος

    Κατερίνα μου, είναι μια αποκρουστική εικόνα που κράτησε το υποσυνείδητό της από την εποχή ακόμη που κάπνιζε.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 στο 21:04
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Αυτό που είδα μου φαίνεται λίγο αστείο. Χθές το βράδυ πρίν κοιμηθώ είδα μια σειρά. Ο πρωταγωνιστής κάπνιζε αλλά ο τρόπος που κράταγε το τσιγάρο μου φάνηκε πολύ περίεργος. Βασικά μου άρεσε και σκέφτηκα έτσι ασυνηδειτα οτι αμα κάπνιζα θα ήθελα και εγώ να το κραταω καπως ετσι. Μετά έπεσα για ύπνο και είδα όνειρο οτι κάπνιζα αλλα κράταγα το τσιγάρο με τον ιδιο τροπο που το κραταγε και εκείνος στην σειρά που έβλεπα. Στο όνειρο μου άρεσε και στο τέλος το εσβησα αλλα ένιωθα cool. Στην πραγματηκοτητα δεν καπνιζω. Σημαίνει κατι αυτο το ονειρο; Ειμαι απλα επηρεασμενη απο την σειρα η θα στεναχωρηθω για κατι;

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Φεβρουάριος 2018 στο 16:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδε η αδερφή μου στον ύπνο της ότι κάπνιζα (δεν καπνίζω ) τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 στο 09:33
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δηλώνει ότι έχει αναγνωρίσει η ψυχή της κάτι βλαβερό που κάνεις στον εαυτό σου ή ότι έχεις στεναχώριες ή κάποια πράγματα που κάνεις δεν θα σου βγουν σε καλό. Είναι πάντα η εντύπωση που έχει για σένα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 στο 19:16
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.ειδα σήμερα το πρωί στο ύπνο μ ένα μπερδεμένο όνειρο. Είδα πως ημουν καπου αγνωστα κ βρέθηκα μπροστα σε οικοδομες, σκαλωσιες, καπως ετσι φενονταν, κ ότι εκει υπηρχε σταθμος που εκαναν στάση τα λεωφορια, χαλουσαν το σταθμο δλδ για να φτιαξουν κάτι άλλο κενουριο. Εγω πηγα προς της οικοδομεσ, κ λέω τι γίνεται τώρα εδω, τι θα φτιάξουν, κ απο πού θα περνώ το λεωφοριο τώρα από δω κ πέρα. Μετα εφυγα κ καπου χαθηκα,βρεθικα αλλού, κ ειδα πως μπηκα μεσα σε ενα κενουργιο δηθεν σπιτι, ρωτησα κατι εναν ανδρα, προς τα που να πάω, σε πιο όροφο.,μετά ανεβηκα κάτι σκαλια κ βρεθηκα έξω σε ένα μεγαλο ανετο χώρο, βεραντα ασ πούμε, κ ειδα πολους να καθοντε,κ καταλαβα οτι αυτο εδω ειναι το κενουργιο σπιτι πού εχτισαν, γιαυτο χαλασαν το σταθμό. Υστερα εγω αναρωτιομουν κ ελεγα σε όλο το όνειρο, απο που θα περνώ τα λεωφορεία τωρα, κ π είναι τελικα αυτος ο κενουριος σταθμός. Το ελεγα κ στους άλλους, αλλά ουτε κ αυτοι ειχαν ιδέα. Μετά είδα μια άγνωστη κοπέλα να μου δείχνει κάτι πινακιδες απο στασεις, αλλά δε θυμάμαι τι εννοούσε. Εγώ ειδα πως κρατουσα στα χερια μ 3 πακετα Τσιγάρα κ 2 χαρτονομησματα, το ενα πακέτο ηταν μπλε χρώμα, κ αν εχει σημασία λεγοντε Vogue,δεν ξέρω αν τα γνωρίζετε, είναι αυτα που καπνιζω τωρα εγώ, τα άλλα ειχαν χρώμα ασπρο, τα καπνιζα πιό παλια, τα άλλα δε τα θυμάμαι. Το ένα χαρτονομ.ηταν 10ρικο, κ το αλλο 5ευρω.τα κρατουσα πανω σε ένα τραπεζι κ η κοπέλα μ είπε, προσεξε μην στα παρει ο αέρας. Μετα ειδα 3ασχημους αγνωστους ανδρες.,π καθοταν σε ενα παγκακι, κ εγω τούς έλεγα, τώρα τι θα κανουμε π δε θα χουμε λεωφορεία να παμε καπου, αλλά δε πειραζει παμε κ με τα πόδια…το όνειρο το έγραψα εδώ γιατί δε έβρισκα το λιμα χρήματα. Τοόνειρο εχει κ άλλη συνέχεια, αλλά δε έχει καμία σχεση με αυτό το όνειρο. Θα σας το γράψω αργότερα. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 στο 14:27
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι πελαγωμένη, χαμένη και δεν μπορείς να προσανατολιστείς την στιγμή που ονειρεύεσαι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 στο 19:18
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Είδα σήμερα το πρωί μέσα στο σαλόνι του σπιτιού μ μια θεία μ π είναι τώρα στην ελαδα, μόνιμα, να καπνίζει τσιγάρο, το καπνιζε στραβά, φενονταν λίγο χοντρό σα πούρο, κ παραξενευτηκα γιατί δε ισχύει αυτό στα αλήθεια, κ γω της έλεγα, ότι εσύ δε καπνιζες,πόσο κερο έχεις τώρα που καπνίζεις;δε θυμάμαι τι μ απαντησε, καπου θυμάμαι κ το γιο της εκεί μέσα. Μετά είδα πώς ήμασταν κάπου σε μια άγνωστη κουζίνα κ κάτι ετοιμαζαμε, σαλάτες κ λαχανικά κοβαμε νομίζω.

  Απάντηση
   • Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 στο 15:14
    Σύνδεσμος

    Κ.νεκταρια, καλη σας μέρα, θέλω να σας τονίσω ότι μεχρι στιγμησ δεν εμαθα καπια είδηση για αυτη τη θεία μ, καλη ή κακη, μηπως μπορεί να έχει κ αλλη ερμηνια το όνειρο αυτο, γιατί 3 φορές είδα ονειρο με τσιγάρα, μόνο π δε τα καπνιζα,.δεν ξέρω εκτός κ αν αργήσει να βγει αυτή η ερμηνεία π λέτε,.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 11:26
  Σύνδεσμος

  καλημερα! Εβλεπα ότι κάπνιζα μπροστα στη μητέρα μου (παρόλο που είμαι μη καπνίστρια) αλλα τραβηξα 2 ρουφιξιες και το έσβυσα. Εμεινε σχεδόν ολόκληρο το τσιγαρο στο τασάκι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 11:31
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα ειδικό όνειρο διάβασε γι’ αυτά στα είδη ονείρων. Επίσης δείχνει ότι έχεις βάσανα ή ενοχές απέναντι στην μητέρα σου και δεν ξέρεις πως να χειριστείς μια κατάσταση. Το τσιγάρο είναι ένα μέσον εδώ για να δεις πως αισθάνεσαι απέναντί της και πως πρέπει να το χειριστείς με έναν καλύτερο τρόπο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 στο 06:43
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα οτι ημουν σε ενα φιλικο σπιτι και ειχα κατσει στην τραπεζαρια.καποια ατομα μεγαλυτερης ηλικιας που καθοταν μαζι μου δεν τα πολυθυμαμαι..αλλα στο τραπεζι ηρθε και εκατσε ενας γνωστος μ..(ο ανδρας αυτος ειναι παλιος συμφοιτητης μου και ειχε σχεση για τρια χρονια με μια πολυ καλη μου φιλη κ συμφοιτητρια,αλλα της ειπε εδω και ενα μηνα να χωρισουν γιατι τη βλεπει φιλικα.αυτη το εχει παρει βαρια..) τεσπα και ερχεται και μου λεει οτι αυτος και ενας καλος του φιλος τωρα πλεον μονο βγαινουν εξω τα βραδια πινουν πααααρα πολυ και γενικοτερα γινονται χαλια..ομως η προκληση ειναι μια…να μην καπνισουν τσιγαρα…θελουν να ξεδωσουν σε ολα αλλα ποτε να μην καπνισουν..γενικα αυτος εβγαινε παντα εξω με τους φιλους του και πινανε πολυ..αλλα μου εκανε πολλη εντυπωση το ποσο εδινε εμφαση στο τσιγαρο που σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να καπνισουν..το ειχαν δει σαν μια ευχαριστη προκληση..αλλα δυσκολη παραλληλα που επρεπε να φερουν εις περας….

  Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 12:44
    Σύνδεσμος

    Οχι,δεν καπνιζω..ειχα δοκιμασει οταν ημουν πιο μικρη και δεν μου αρεσε..τωρα ειμαι 24 και δεν καπνιζω καθολου..

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιούλιος 2017 στο 20:45
     Σύνδεσμος

     Τότε αηδιάζεις να βλέπεις τους άλλους να καπνίζουν. Απορείς τι του βρίσκουν ενώ εσένα δεν σου άρεσε σαν εμπειρία;

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 6 Ιούλιος 2017 στο 09:22
      Σύνδεσμος

      Οχι,δεν εχω θεμα.οι γονεις μου και ο αδελφος μου..οι φιλοι μου.γενικα μου αρεσει να βλεπω να καπνιζουν. Εγω δεν το θελω για εμενα.απλα γνωρισα ενα ατομο προσφατα που βγαινουμε λιγο καιρο και καπνιζει..εμενα μου αρεαει αυτο..δεν ξερω πως μπορει να ερμηνευτει αυτο το ονειρο.. (ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις)

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Ιούνιος 2017 στο 18:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!

  Λίγα βράδια πριν, είδα γνωστό μου -παλιό φίλο με τον οποίο πια δεν έχουμε καθόλου σχέσεις- να βρίσκεται σε χαλαρή παρέα με εμένα και άλλα άτομα, σε ανοιχτό χώρο.
  Ήταν απόμακρος και κακοδιάθετος, ουσιαστικά δεν υπήρχε καμία επικοινωνία στο σύνολο αυτό.
  Εκείνος φορούσε κόκκινη μπλούζα (όπως και σε προηγούμενα όνειρά μου που έχει εμφανιστεί προ 3 μηνών περίπου) και ήταν στο πρόσωπο αρκετά πιο ξυρισμένος από το συνηθισμένο του.
  Το χαρακτηριστικό, επίσης, είναι ότι κάπνιζε πολύ ενώ στην πραγματικότητα έχει καπνίσει μόνο μία φορά στη ζωή του.
  Σκέψεις για το τι μπορεί να σημαίνει για εκείνον; Για μένα;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 στο 06:11
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα ενα πολυ ασχημο ονειρο κ δεν ξερω τι θα μου συμβει. Καπνιζα κ ειχα περιοδο χωρις να βλεπω αιμα. Βρεθηκα σε μια εκδηλωση οπου υπηρχαν γλυκα ετρωγαν οι αλλοι αλλα εμενα δεν μου αρεσαν κ συναντω μια φιλη που ειχε κ αυτη περιοδο κ εβλεπα το δικο της αιμα που ηταν πολυ κ καθαρο κοκκινο αιμα. Εχω τρομοκρατηθει

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 στο 13:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αυτό τον καιρό θα έχεις άγχος και στεναχώρια με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η περίοδος. Το πρόβλημα δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και πόνο, επειδή δεν έφαγες τα γλυκά.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο