Θάλασσα 349

Διαφημίσεις

Θάλασσα

Αν ονειρευτείτε πως περιμένατε το καράβι σ’ ένα πορθμείο και η θάλασσα ήταν ταραγμένη, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε στις υψηλότερες προσδοκίες σας από απρόβλεπτες καταστάσεις.
Αν δείτε πως διασχίζατε ήρεμη θάλασσα με πορθμείο (φέρρυ-μπόουτ) σημαίνει πως θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας πολεμικό πλοίο, σημαίνει μακρινά ταξίδια και χωρισμό από τη χώρα και τους φίλους σας, και ίσως πολιτικές διαμάχες στη χώρα σας.
Αν το πλοίο ήταν χτυπημένο, σημαίνει πως ξένα στοιχεία θα βλάψουν τις εθνικές υποθέσεις. Αν το πλοίο ταξίδευε σε ταραγμένη θάλασσα, σημαίνει πως ξένες δυνάμεις θα βάλουν σε κίνδυνο προσωπικές σας υποθέσεις.
Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα πλήρωμα σκάφους έτοιμο ν’ αφήσει το λιμάνι, κάποιο απρόβλεπτο περιστατικό θα σας αναγκάσει να ματαιώσετε ταξίδι από το οποίο θα κερδίζατε πολλά.
Αν δείτε πλήρωμα ν’ αγωνίζεται για να σώσει πλοίο σε καταιγίδα, σημαίνει καταστροφή σε στεριά και θάλασσα. Για τους νέους, ένα τέτοιο όνειρο είναι κακός οιωνός.
Αν ονειρευτείτε τη σημαία της χώρας σας να κυματίζει στον καθαρό ουρανό, σημαίνει θρίαμβο ενάντια σε εξωτερικούς εχθρούς. Αν τη δείτε κακοποιημένη, σημαίνει πολέμους και ταπεινώσεις σε στεριά και θάλασσα.
Αν ονειρευτείτε λιμνοθάλασσα, σημαίνει ότι θα παρασυρθείτε σε μια δίνη αμφιβολίας και παραζάλης εξαιτίας της απερισκεψίας σας.
Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε πάνω σε πλοίο και μαίνεται η θύελλα, θα σας βρουν μεγάλες συμφορές και θα δημιουργήσετε άτυχους δεσμούς και συμπεθεριάσματα’ αν όμως η θάλασσα ήταν ήρεμη και το φως έντονο, ο δρόμος σας είναι ανοιχτός προς την επιτυχία.
Για τους ναυτικούς που είδαν στον ύπνο τους άγκυρα, το όνειρο είναι καλός οιωνός, αν η θάλασσα ήταν γαλήνια. Για τους άλλους ανθρώπους σημαίνει χωρισμό από φίλους, αλλαγή διαμονής και ταξίδια στο εξωτερικό.
Οι ερωτευμένοι σύντομα θα τσακωθούν, αν κάποιος τους δει στ’ όνειρο του άγκυρα.

Καταχωρήθηκε από:

349 thoughts on “Θάλασσα

 1. Απάντηση
  Μαρία
  Δευτέρα, 9 Ιανουάριος 2017 ,12:39 μμ

  Γεια σας! Θα ήθελα την βοήθειά σας στην ερμηνεία του ονείρου μου.

  Κολυμπούσα σε μια θάλασσα πραγματικά πολύ ήρεμη, πεντακάθαρη και τα νερά καταγάλανα! Επίσης είχε έναν έναν ζεστό και λαμπερό ήλιο! Έτσι όπως κολυμπούσα αμέριμνα, εμφανίστηκε ένα παιδί το οποίο μου αρέσει εδώ και δύο χρόνια, γνωριζόμαστε αλλά δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα μεταξύ μας και αρχίσαμε να μιλάμε. Καθώς μιλούσαμε και γελούσαμε, ήρθαμε πιο κοντά και φιλιθήκαμε. Ήταν τόσο γλυκό φιλί, αφού ένιωθα την αίσθηση του φιλιού αυτού ακόμα κι όταν ξύπνησα!
  Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό;

 2. Απάντηση
  ΜΑΡΙΖΑ
  Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 ,10:40 μμ

  Είδα στον υπνο μου τον πρώην σύντροφο της κόρης μου ήτανε μέσα σε μια βρομικη θάλασσα και προσπαθούσε να σωθεί φώναζε τη μητέρα του Εγώ του φώναζα έλα εδώ προσπαθούσα να τον σώσω
  Δεν είδα αν τον έσωσα ξυπνησα

  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία Απάντηση
   Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 ,1:01 μμ

   Δεν έπρεπε να ανακατευτείς. Εφόσον φώναζε τη μητέρα του εκείνη έπρεπε να πάει. Ίσως να το αξίζει να είναι εκεί, εφόσον χώρισε με την κόρη σου. Το όνειρο λέει να μην ανακατεύεσαι στη ζωή τους. Άσε να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Άλλωστε, εκείνος έχει μάνα.Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 • Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
   
 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
   
 • Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
   
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
   
 • Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχολία σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

Leave a Reply