Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

665 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Σάββατο, 4 Μάρτιος 2017 στο 08:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Κα Νεκταρια σας έστειλα δευτερο mail, θεωρώντας οτι το πρωτο, στο οποίο ήδη απαντήσετε, εχει χαθει. Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σας στην περαιτέρω επεξήγηση του ονείρου μου, στο λημμα νεκρος. Η προσέγγιση και η ερμηνεία που δώσατε και η στηριξη σας, μεσω της ερμηνειας, στις πολυ δυσκολες στιγμες που περναω, με συγκίνησαν πολυ. Κάτι να συμπληρώσω ακόμη. Εχω επικαλεστεί για την ίαση της ασθένειας της αδελφης μου δυο αγιους του Κουδουμα, τον Άγιο Παρθενιο και τον Άγιο Ευμενιο, αδελφούς κατα σάρκα, που μονασαν μαζι. Θα μπορούσαν να ειναι αυτοί οι δυο ανδρες;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μάρτιος 2017 στο 15:41
  Σύνδεσμος

  Κα Νεκταρια καλησπέρα. Ειχα γράψει δυο ονειρα στο λημμα νεκρος, στα οποία απαντήσετε και σας ευχαριστώ πολυ γι αυτο. Εχω όμως κάποιες απορίες. Τι σημαινει το άσπρο στρώμα στο οποίο είμασταν με την αδελφη μου, η οποία ξέχασα να γραψω οτι φαινόταν πολυ καλα και νεώτερη απο την ηλικια της και γι αυτο ο άντρας που της απηύθυνε το λόγο της ειπε σαν να τη θαυμάζει οτι θα την κανει πρωταθλήτρια. Επίσης το τραπεζι στο οποίο βρεθήκαμε στη συνεχεια ηταν σε υπαίθριο χώρο και λιτό, σαν αυτά που βλέπουμε στην εξοχη. Εχω και μια τελευταια απορία, ποιοι ηταν άραγε αυτοί οι δυο ανδρες?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 στο 10:27
   Σύνδεσμος

   Δεν ερμηνεύω με σύμβολα. Βλέπω το όνειρο με άλλη οπτική γωνία. Για τα δύο άτομα διευκρινίστηκε. Μην το ψάχνεις το όνειρο με την κάθε λεπτομέρεια. Δεν δουλεύω έτσι. Βγάζω την ουσία από το όνειρο. Αν έχει 10 σύμβολα θα τα πούμε όλα; Όχι έτσι εδώ. Μόνο στα γενικά όνειρα. Όταν εστιάζεται π.χ. η ματιά στο στρώμα θα το πούμε. Όταν όμως υπάρχει ιστορία στο όνειρο κοιτάζουμε μόνο αυτή. Τα άλλα είναι επιλογές του υτοσυνείδητου για μένα. Μόνο όταν η ματιά μας πέφτει σ’ αυτό και το κοιτάζουμε σαν να θέλουμε να φωτογραφίσουμε το σημείο, χρησιμοποιούμε το σύστημα των συμβολισμών.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μάρτιος 2017 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Επειδή κανείς δεν ξέρει καλύτερα τον εαυτό σας από εσάς τους ίδιους. Επειδή μπορεί κάποιες ερμηνείες μας να μην σας έχουν ικανοποιήσει αναζητήστε εναλλακτικές ερμηνείες στα είδη ονείρων.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 στο 20:25
  Σύνδεσμος

  Γεια χαρά σε όλους. κ.Νεκταρια θα ήθελα αν μπορείτε να μ πείτε πως μπορώ ένα δημοσιευσω ένα βίντεο από το gYouTube στη σελίδα σας στο ονειροδρομιο?δε έχω στείλει ποτε μ κ δε ξέρω. συγνώμη για την ερώτηση, αλλά αν έχετε την καλοσύνη, χίλια ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 στο 10:45
   Σύνδεσμος

   ΄Μετέφερα εδώ το κείμενό σου, διότι στο επισκεπτήριο γίνονται οι ερωτήσεις. Είναι πανεύκολο. Μπες στη σελίδα του youtube που σε ενδιαφέρει και βάλε το βιντεάκι σε λειτουργία. Πάνω ακριβώς υπάρχει μια διεύθυνση. Σαν παράδειγμα στέλνω ένα για να καταλάβεις.

   https://www.youtube.com/watch?v=N-yDzOWaG1w

   Μόλις λοιπόν την αντιγράψεις την επικολλάς μέσα στη φόρμα που θα βάλεις την απάντηση στο ονειροδρόμιο και πατάς το κουμπί της αποστολής.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 στο 19:18
  Σύνδεσμος

  Την Δεύτερα 20 Φεβρουαρίου πήρα μια απάντηση στο φιλί από την Νεκταρία να κοιτάξω τα μπλε γράμματα και δεν κατανοώ τι εννοεί.Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει διευκρίνιση στο όνειρο και αναρωτιέμαι γιατί όχι.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Πάνω από τη φόρμα που απαντάς υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί με μπλε γράμματα. Κύλησε λίγο την σελίδα προς τα πάνω να τους δεις. Όταν γράφεις όνειρο με κυριακάτικη ημερονία διευκρίνίζεις. Λες π.χ. την περασμένη Πέμπτη είδα το εξής όνειρο. Δεν γράφεις αόριστα είδα αυτό όπως τις άλλες μέρες. Για αυτά τα όνειρα υπάρχει συγκεκριμένο άρθρο. Δεν τα ερμηνεύουμε. Αν το είδες Σάββατο βράδυ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ή δεν το γράφεις καθόλου ή διαβάζεις στα είδη ονείρων τα Κυριακάτικα όνειρα. Εγώ αυτή τη στιγμή που ποστάρω βλέπω μέρος των μπλε γραμμάτων είναι οι όροι μας. Πώς δεν τα είδες εσύ; Αφού φαίνονται τουλάχιστον λίγο.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 στο 14:38
    Σύνδεσμος

    Εντάξει φυσικά και τα είδα απλά ήθελα να δω αν ήταν αυτά.’Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω αφού τα όνειρα της Κυριακής είναι συνειδητά γιατί δεν επαληθεύονται στην πραγματικότητα;;;Και τι επαληθεύεται το ασυνείδητο στην τελική;;;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 στο 19:14
     Σύνδεσμος

     Ακόμη τα ψάχνω αυτά τα όνειρα. Όταν βρω απαντήσεις συγκεκριμένες θα σου πω. Όσα γνωρίζω, περιγράφονται στο άρθρο.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 στο 20:56
  Σύνδεσμος

  Γειά σας κ νεκταρια. Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Χερομαι πολι που μ απαντησατέ.θελω όμως να σας τονίσω κάτι ,κ που δε νομίζω είναι φυσιολογικό σε μένα.,ότι ξεχνάω δλδ το όνειρο π βλέπω, το βλέπω σκοτεινα η δε θυμάμαι λεπτομέρειες, θέλω να πω πως μόλις ξυπνήσω το ξεχνάω, μπορεί μια φορά τη βδομάδα να θυμηθώ ένα όνειρο ολόκληρο η έντονα, η μια φορά στις τόσες, σε σχέση με αλλους που διαβάζω τα όνειρα τους κ βλέπω ότι θυμούνται όλο το όνειρο. συγνώμη που σας ξαναγραφω πάλι το ίδιο το θέμα αλλά σας το γράφω πιο αναλυτικά για να το καταλαβετε. ένα άλλο που θα ήθελα να μ απαντήσετε είναι ότι τώρα τελευτεα βλέπω ότι ενώ προσπαθω να τρέξω για να ξεφυγω κάποιο κινδινο, δε μπορώ πράγμα π προσπάθω, είτε στο τρέξιμο η κάπου κάθομαι κ δε μπορω να κουνηθως η να σηκωθω. βλέπω όμως ότι με δυσκολία τα καταφέρνω, η ξυπνάω μόλις συμβεί το κακό. τι σημαίνειαυτό το πράγμα. εγώ παντός δε το θεωρώ καλό. Εσείς πως το εξηγητε.?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Υπάρχουν στιγμές που ΄κάποιοι έχουν στραμμένο το μυαλό τους στο όνειρο ή κρατάνε σημειώσεις μόλις ξυπνήσουν. Υπάρχουν τεχνικές για να θυμάσαι το όνειρο. Για μένα όσα δεν θυμόμαστε δεν είναι σημαντικά για ερμηνεία. Πολλές φορές θυμήθηκα βαθύ λησμονημένο και ξύπνησα πιο κουρασμένη από ό,τι ήμουν. Ένιωθα όλη την επεξεργασία που γινόταν πάνω μου που ένιωθα σαν να περπατούσα σε κάμπους και βουνά, σαν να έκανα πολύωρη γυμναστική. Γι’ αυτό το λόγο δεν το πιέζω. Ό,τι συγκρατήσω. Πολλές φορές δεν είναι καλό να θυμόμαστε. Δεν ερμηνεύονται όλα τα όνειρα. Γι’ αυτό έχω γράψει 300 είδη ονείρων. Άρα, θυμόμαστε ό,τι πρέπει να θυμόμαστε. 2-3 φορές την εβδομάδα είναι φυσιολογικό να θυμόμαστε τα όνειρά μας λογικά. Δεν είναι όλα όνειρα προς ερμηνεία. Υπάρχουν τα ψυχολογικά, λειτουργικά, προφητικά, σκοτεινά, διαβολικά κ.λ.π. Ένα 20% των ονείρων έχει ερμηνεία. Το υπόλοιπο 80% ανήκει στα 300+ είδη ονείρων. Η απάντηση κρύβεται εκεί. Ναι, τα θυμούνται, αλλά πόσα απ’ αυτά πήραν ερμηνεία; Τα περισσότερα τα παραπέμπουμε στα είδη ονείρων. Αυτό είναι όνειρο της κόπωσης. Δεν είναι φορτισμένες οι μπαταρίες σου ή το όνειρο δεν προλαβαίνω. Άρα, χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο, άδεια ή διακοπές.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Φεβρουάριος 2017 στο 21:11
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.έχω μια απορία για τα πρωινά όνειρα, π βλέπω πριν ξηπνησω, αυτά τα βλεπο σχεδόν έντονα κ πιο πολλά τα θημαμαι σε σχέση με τα αλά τα νυχτιατικα, π δε τα θημαμαι καθόλου, η σχεδόν λίγο η λίγα, προσπαθω να τα συγκρατισω, αλλά δεν γινετε. αυτό συμβαίνει εδώ κ μερικά χρόνια. μπορείτε να μ απαντήσετε γιατί τα πρωινά τα θυμάμαι καλύτερα.?θέλω να σημειώσω ότι τα βραδινα ονειρα δε τα θυμάμαι καθόλου, δε ξέρω καν αν βλέπω. πείτεμου που μπορώ να πάρω απάντηση σε πιο λήμα?απλως το έγραψα δω γιατί δεν έβρισκα σε πιο λήμα να το βάλω. ευχαριστώ αν μου απαντήσετε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Σωστά το έγραψες εδώ. Εδώ γίνονται οι ερωτήσεις για τα όνειρα και λύνονται οι απορίες. Τα βραδυνά όνειρα είναι λειτουργικά, ανώτερα πνευματικά, βαθιά λησμονημένα και δεν τα συγκρατεί ο εγκέφαλος, ώστε να καταγράψει τα πάντα. Βλέπουμε πολλά όνειρα, λίγα απ’ αυτά θυμόμαστε. Έχω γράψει άρθρα για τον ύπνο. Μπορείς να τα δεις στα άρθρα. Είναι φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Τα τελευταία όνειρα θυμόμαστε. Αυτά ερμηνεύουμε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Φεβρουάριος 2017 στο 23:51
  Σύνδεσμος

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
  Πρεπει να διαβάζετε τα μπλε γραμματα που υπαρχουν στο τέλος της σελίδας.Υπαρχουν κανονισμοί.
  Τα Κυριακάτικα δεν ερμηνεύονται και τα greeklish δεν εγκρίνονται.
  Τα ξαναλεω αυτά διοτι είναι λάθη που επαναλαμβάνονται.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Φεβρουάριος 2017 στο 20:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία τα όνειρα που βλέπουμε νωρίς το πρωί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου τα λαμβάνουμε υπόψην? Η τα όνειρα αυτα είναι καθαρά δημιούργηματα μας. Το έχω απορία καιρο…

  Ευχαριστώ θερμά που πάντα ανταποκρίνεστε κάνετε εξαιρετικη δουλειά…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Φεβρουάριος 2017 στο 15:28
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα ειδη ονείρων το άρθρο ” Διαυγή όνειρα η συνειδητά “

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Φεβρουάριος 2017 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Καλλιόπη, εν μέρει ο αετός έχει δίκιο. Εξαρτάται πότε κοιμήθηκες. Ο πλήρης ύπνος είναι αυτός πόυ κοιμόμαστε 8 ώρες. Όταν κοιμηθείς 10 το βράδυ και σηκωθείς στις 8 μπορεί τα πρωινά όνειρα να μην ισχύουν. Να θυμάσαι αυτά που είδες στις 4-5 το πρωί. Όμως, όταν κοιμηθείς 12-1 τα πρωινά στις 7ή 8 έχουν μεγάλή ισχύ. Συμπεριλαμβάνονται στον κύκλο του ύπνου. Τα βραδυνά όνειρα κανείς δεν τα θυμάται. Τα 3 τελευταία μένουν στο μυαλό τις περισσότερες φορές με εξαίρεση όταν το υποσυνείδητο είναι γεμάτο. Όταν το άτομο υπερβεί τις 8 ώρες ύπνου τότε πρέπει να διαβάσεις το άρθρο για τα συνειδητά ή διαυγή όνειρα. Όμως, όταν την ώρα του 8ωρου ύπνου λειτουργήσει η συνείδηση και η λογική το όνειρο γίνεται αντιληπτικό και όχι συνειδητό, διότι λειτουργεί η λογική, αλλά εμείς κοιμόμαστε κανονικά. Δεν κατευθύνουμε εμείς το όνειρο, αλλά σε ορισμένα σημεία λειτουργεί η λογική.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  καλημέρα Νεκταρία , όντως είδα ένα συμβολικό όνειρο και θα το κρατήσω για μένα.. μια όμορφη καλημέρα από μένα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 στο 12:48
  Σύνδεσμος

  Ανακάλυψα ότι εκτός από τις διαφημίσεις που εικονίζονται στην ιστοσελίδα υπάρχουν κι άλλες όταν πατάτε την αναζήτηση. Βρίσκονται πάνω από τα αποτελέσματα που δίνει η αναζήτηση, με ένα κίτρινο πλαίσιο. Μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε κι αυτές.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο