Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

647 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Τετάρτη, 3 Απρίλιος 2019 στο 08:55
  Σύνδεσμος

  Ήμουν στην παλιά μου τάξη με τους τότεσυμμαθητές.Ξαφνικά μας σηκώνουν όλους να πάμε σε μία άλλη που είχε και ξένα παιδιά. Άρχισα να φλερτάρω με μία που καθότα στο μπροστινό θρανίο και το σχολείο μετετράπη στο σπίτι της.Μετά απο λίγο ήρθε ο πατέρας της για να τη τιμωρήσει που μιλάει σε αγόρια.(υποτίθεται δεν ήθελε αυτός γιατί έκλαιγε αλλά αναγκάστηκε) Οπότε έβγαλε ένα πιρούνι και άρχισε να την τρυπάει πολλαπλές φορές στο αιδοίο και στην πρωκτική δίοδο(συγγνώμη για αυτό) . Μετά από ενα σημείο (είναι θολά) είμαστε στο δικαστήριο και του κάνουμε μήνυση για ασφαλειστικά μέτρα και ο δικηγόρος της δείχνει μία φωτογραφία από το τραυματισμένο σημείο που προανέφερα.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 στο 09:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο σπίτι της θείας μου κ απέναντι έχει την θάλασσα. Είχε πολύ δυνατά κύματα και φυσούσε πάρα πολύ. Η θάλασσα ήταν τόσο πεντακάθαρη που κάναν μπάνιο φανταστείτε. Είχε και μια μικρή φάλαινα ορκα μαύρη που είχε πάνω του ανθρωπους ήταν ήρεμη βέβαια. Εγώ ήμουν με παρέα με έναν άντρα πάνω άγνωστο αλλά συζητάγαμε γνωριζόμασταν απλά.
  Πριν δω αυτό το όνειρο σημερα βέβαια είχα δει κ ένα άλλο πριν σηκωθώ. Είδα πως ο πρώην μου και εγώ κάναμε έρωτα ενώ δεν τα ξανά βρήκαμε και ήταν με άλλη παρέα κ είχε κ κοπέλα Στη παρέα. Εγώ ζήλευα. Πηγαίναμε όλοι μαζί κάπου με ένα πούλμαν δεν θυμάμαι .
  Στην πραγματικότητα Είμαι χωρισμένη και τον Θέλω πίσω. Θέλει το χρόνο να ηρεμήσουμε και οι 2 είπε. Αλλά εγώ φοβάμαι…Εγώ εσφαλα Στη σχέση για κάτι ασήμαντο.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 17 Φεβρουάριος 2019 στο 21:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας! Για το λήμμα Έσχατο λόγια – τέλος του κόσμου, είδα σχετικά όνειρο ότι ήμουν με τον αρραβωνιαστικο μου κάπου υπαίθρια και ήταν και η διευθύντρια μου για κάποιο λόγο την θυμάμαι και αυτήν. Και θα ερχόταν το τελος του κόσμου μέχρι που εμφανίστηκαν πελώριοι άνεμοι οι οποίοι πλησίαζαν καταπάνω μας. Τότε μου είπε ο αρραβωνιαστικος μου να τρέξουμε και του είπα δεν υπάρχει λόγος αφού ήρθαν. Και πιάστηκαμε αγκαλιά και μας παρεσυραν. Και μετά βρέθηκα μόνη μου σε ένα πολύ ήσυχο μέρος καταπράσινο με δέντρα και λουλούδια και πεταλούδες ηλιόλουστα όλα. Έφτασα μπροστά από ένα δέντροσπιτο όπου εκεί ήταν ένας πρώην μου και με έπιασε να μου μιλήσει.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 στο 18:28
  Σύνδεσμος

  Φίλοι σας χαιρετώ ! Είδα στο όνειρο μου αρχικά ότι ήμουν κάπου ψηλά σε γκρεμό που κατέληγε σε θάλασσα – παραλία, κόλπος με κατοικίες σαν μια μικρή πόλη. Και κατέβαινα από μια ξύλινη σκάλα σαν αυτές της αποβάθρας μαζί με αλλους άγνωστους. Και όταν έφτασα το νερό θυμήθηκα ότι ήμουνα με την περίοδο μου (ενώ δεν είμαι) και δεν πρέπει να βουτήξω και έμεινα στο νερό μέχρι τα πόδια. Όταν κοίταξα απέναντι μου έβλεπα ακόμα μια άλλη παραλία κολπάκι πιο μακρυά παρόμοια σαν αυτή που ήμουνα εγώ. Και ήταν όλα ηλιόλουστα. Αυτό είναι το ένα όνειρο το 2ο όνειρο μετά από 2 ημερες είδα ότι βρέθηκα σε μια ταράτσα σπιτιού νομίζω και έπρεπε να κατέβω από την σκάλα. Και όταν το σκέφτηκα ξαφνικά φοβήθηκα που ήμουνα τόσο ψηλά και δεν μπορούσα να κατέβω με τίποτα και έκατσα χάμω γιατί δεν το άντεχα στην ιδέα.. Και μετά εμφανιστηκαν τα κεραμίδια του σπιτιού μπροστά μου και μια άσχημη γυναίκα δίπλα μου, δεν θυμάμαι τι μου έλεγε, συζητούσαμε. .. Αυτά! Έχουν κάποια σχέση τα 2 αυτά ή είναι διαφορετικά είναι η απορία μου! Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για το μήνυμα μου, αναμένω με αγωνία απάντηση σας!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 στο 19:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
  Ήθελα να ρωτήσω, τώρα που δυστυχώς για εμάς σταμάτησε να ερμηνεύει όνειρα η Νεκταρία και μάλλον έχει αποχωρήσει και η Κατερίνα, θα ερμηνεύει κάποιος τα όνειρα; Μπορούμε να συνεχίσουμε να στέλνουμε; Η Νεκταρία είχε βοηθήσει πολλούς από εμάς με τις ερμηνείες και την καλοσύνη της!! Τόσο στο κομμάτι της πρόγνωσης όσο και στο ψυχολογικό!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Ιανουάριος 2019 στο 15:55
  Σύνδεσμος

  Αν και λιγο καθυστερημενα Χρονια πολλα και καλη Χρονια σε ολους! Νεκταρια μου σου ευχομαι οτι το καλυτερο φιλακια πολλα

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Ιανουάριος 2019 στο 10:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Εύχομαι σε όλη την ομάδα μια υπέροχη, αποδοτική σε όλα τα επίπεδα αλλά και τυχερή χρονιά. Το 2019 να φέρει ευτυχία και ότι καλύτερο για τον καθένα σας. Θα ήθελα να ευχηθώ ιδιαιτέρως στην Νεκταρία που τόσο έχει προσφέρει σ’ αυτή την ομάδα, να είναι υγιής, χαρούμενη και τυχερή στη ζωή της. Να έχει πάντα ηρεμία, γαλήνη και ισορροπία. Χρόνια Πολλά!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 στο 16:35
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου να σε ευχαριστήσω κι εγώ για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που μου προσέφερες με τις ερμηνείες σου. Θα μας λείψεις. Να προσέχεις τον ευατό σου!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Δεκέμβριος 2018 στο 23:59
  Σύνδεσμος

  Καλή τύχη κυρία Νεκταρία! Σας ευχαριστώ για τα όνειρα που μου ερμηνεύσατε! Ο Θεός να σας τα φέρει όλα δεξιά!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 στο 09:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα ,
  Αυτό το μήνυμα είναι το τελευταίο που λαμβάνετε από μένα. Δυστυχώς, ανωτέρα βία με αναγκάζει να φύγω από τον ονειροκρίτη. νωρίτερα. Σας ευχαριστώ που λάβατε μέρος σ’ αυτό. Να προσέχετε! Λυπάμαι που δεν θα απαντηθούν τα όλα όσα μηνύματα υπολείπονται. Ίσως κάποιο άλλο άτομο να μπορέσει και να έχει τη δύναμη να το κάνει.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Πρόσφερες εθελοντικά τις ερμηνείες σου οι οποίες ήταν σε πολλές περιπτώσεις ψυχολογική υποστήριξη. Να σε έχει ο Θεός καλά! Καλή συνέχεια στη ζωή σου. Εννοείται ότι οι συμβουλές σου θα μας λείψουν πολύ. Καλή τύχη!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 στο 11:16
    Σύνδεσμος

    Για τα όνειρα θα συμβουλεύεστε τα είδη ονείρων. Δεν είναι τυχερό να απαντηθούν.

    Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 στο 11:22
   Σύνδεσμος

   Νεκταρια μου λυπηθηκα πολυ. Δεν θελωνα φοβασε εκανες ενα σπανιο πολυτιμο εργο. Δεν ερμηνευες μονο ονειρα αλλα παριγορουσες με ομορφο τροπο. Θα σε ευχαριστω για παντα και παντα θα εισαι στην καρδια μου. Ενα κομματι της τωρινης μιυ ευτηχιας το οφελω και σε εσενα. Δεν ξερω τι θα εφτιαχνα χωρις την υποστοριξη σου. Ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω λοιπον!!!!!!! Σου ευχομαι καλη επιτυχια το αξιζεις!! Πολλα φιλια

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 στο 23:29
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Νεκταρία.. Κ εγώ νομίζω ότι έχεις πάρει την καλύτερη απόφαση. Πραγματικά εύχομαι να έχεις τα καλύτερα από εδώ κ πέρα στη ζωή σου. Ότι πραγματικά επιθυμείς. Είσαι ένας ζεστός, συμπονετικός και δίκαιος άνθρωπος κ είμαι σίγουρη ότι από εδώ κ πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο που θέλεις.
   Κ εγώ σε ευχαριστώ για τα όνειρα που μου ερμήνευσες αλλά πιο πολύ για τον τρόπο που τα ερμήνευσες.
   Θα τα λέμε στην κουβεντούλα λοιπόν.. Να σαι καλά.. Ευδοκία

   Απάντηση
  • Κυριακή, 2 Δεκέμβριος 2018 στο 16:06
   Σύνδεσμος

   κριμα που πλεον δε θαεχουμε την γνωση, στα ονειρα απο την φιλη νεκταρια. μα κι εδω αν τα λεμε φιλικα κι ζηταμε γνομες, σε θεματα θα ειναι πολυ ομορφα :):):):)

   Απάντηση
  • Κυριακή, 2 Δεκέμβριος 2018 στο 22:22
   Σύνδεσμος

   Τέλειωσαν όλα σαν παραμύθι…όπως μου είχες πει σε μια ερμηνεία σου παλιότερα. Θα λέιψει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Σ’ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι όλα να πάνε κατ’ευχήν. Να προσέχεις 🙂

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Δεκέμβριος 2018 στο 19:48
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία καλησπέρα. Είχα καιρό να μπω και σήμερα μπήκα να γράψω ένα όνειρο και είδα ότι έχεις σταματήσει. Δεν γνωρίζω βέβαια το όνειρο που λες παραπάνω, αλλά το βασικό είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά με την απόφαση που πήρες. Διαφωνώ βέβαια με το να μην ακούει κανείς τη διαίσθησή του, όπως λες, γιατί είναι ένα δώρο και είναι χρήσιμο σε συνδυασμό με το ρεαλισμό και τη λογική. Ισορροπία χρειάζεται. Πάντως έχεις βοηθήσει πολύ με τις ερμηνείες σου και εύχομαι να είσαι καλά σε ότι και αν κάνεις!

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 στο 11:21
   Σύνδεσμος

   Ήταν αναμενόμενο , να δεις ένα όνειρο τέτοιο. Οι αδυναμίες είναι αυτές που κυνηγά .
   Μόνο στην περίπτωση που η αδυναμία που ανακαλύπτεις , την μετατρέπεις σε δύναμη.
   Τότε σκάει , από το κακό του.
   Και αφού δεν μπορεί να σε βλάψει , πηγαίνει στον επόμενο που η αδυναμία του έχει πρόσφορο έδαφος -…
   Ότι επιλέγεις στην ζωή , να το επιλέγεις με την καρδιά σου. Δεν κάνει ποτέ λάθος.

   ΗΡΩ

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο