Διαφημίσεις


Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

1 22 23 24 25 26 28

643 σχόλια στο Επισκεπτήριο

 • Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Θέλω να ενημερώσω οτι δεν βλέπουμε πουθενά τα τελευταία πρόσφατα σχόλια που γράφετε κυρία Νεκταρία. Το τελευταία σχόλια έχει να ενημερωθεί απο 29 Μαίου. Ψάχνω κάθε μέρα τα όνειρα που στέλνω στο ανάλογο λήμμα. Ομως δεν μπορώ να βρώ αυτά που ανεβάζετε εσείς καθημερινά. Μήπως μπορείτε να το διευθετήσετε.
  Καλλιρόη

  Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 11:42
    Σύνδεσμος

    Πως γίνετε αυτό; ..και εγώ έχω πρόβλημα..

    Απάντηση
   • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
    Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 12:13
    Σύνδεσμος

    Δεν ξέρουν την λειτουργία που τους προτείνετε. Με το f5 θα μπορούσαν να κάνουν κάτι; Κάτι πιο απλό μπορούν να κάνουν; Εγώ τα βλέπω κανονικά. Εκτός, αν αναφέρονται στα όνειρα τους που δεν βλέπουν δημοσιευμένα, επειδή τα κρατώ στη σελίδα διαχείρισης και τα απαντώ λίγα λίγα, αφού είναι περίπου 300 που περιμένουν έγκριση κι απάντηση. Ίσως να φταίω εγώ γι’ αυτό. Αν τα δημοσίευα όλα δεν θα υπήρχε έλεγχος, θα έμεναν αναπάντητα. Τώρα είναι υπό τον έλεγχό μου. Αργώ, αλλά δεν λησμονώ.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 15:06
     Σύνδεσμος

     δεν βλέπουμε τα όνειρα που καθημερινά εξηγείς. Δεν εμφανίζονται κάπου άνετα να ανοίγουμε να βλέπουμε ποιά έχεις εγκρίνει και εξηγήσει.

     Απάντηση
     • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
      Παρασκευή, 9 Ιούνιος 2017 στο 17:47
      Σύνδεσμος

      Μπαίνετε από την μηχανή αναζήτησης Monzilla firefox; Όταν μπαίνω απ’ αυτή την μηχανή αναζήτησης έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έτσι μπαίνω από το google chrome. Αυτό πιθανόν να είναι το πρόβλημα. Δεν συνδέεται καλά η σελίδα μ’ αυτή την μηχανή αναζήτησης.

      Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 στο 12:17
  Σύνδεσμος

  Σας ενημερώνω ότι τα πρώτα όνειρα απαντήθηκαν. Τώρα θα κάνω μια λίστα 50 ονείρων. Όποιοι λοιπόν δείτε τα όνειρά σας δημοσιευμένα θα πάρουν άμεση απάντηση αύριο. Το απόγευμα θα ασχοληθώ με τα είδη ονείρων.

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Παρασκευή, 2 Ιούνιος 2017 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, σας ενημερώνω ότι τα αναπάντητα όνειρα έγιναν 300. Θα απαντηθούν κάθε 25 ή 50 κάθε φορά. Όσοι τα δείτε δημοσιευμένα θα πάρετε απάντηση άμεση. Η έγκριση θα γίνει τώρα, αλλά απάντηση θα πάρουν την Τρίτη, διότι πρέπει να διαβαστούν και να εγκριθούν. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν. Δεν θα δώσω προτεραιότητα στα παλιά ή τα νέα. Προηγούνται λόγω του όγκου όσα έχουν εύκολο βαθμό δυσκολίας. Τα περίπλοκα θα περιμένουν για να πάρουν σωστή ερμηνεία. Απαιτείται περισσότερη σκέψη γι’ αυτά. Αυτό θα γίνει όταν λιγοστέψουν.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Μάιος 2017 στο 16:42
  Σύνδεσμος

  Σου εύχομαι γερή και δυνατή να μας δώσεις τα φώτα σου.

  Απάντηση
   • Τρίτη, 6 Ιούνιος 2017 στο 14:51
    Σύνδεσμος

    Περιμένω με αγωνία και τις ερμηνείες ειδικά αυτό με την μαμά μου και τον παππά.Έχω στείλει και άλλα τα οποία τα ξέχασα.Ελπίζω να είσαι καλά.Γερή δυνατή.Καλό καλοκαίρι.

    Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 στο 18:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!

  Την Παρασκευή επιστρέφω στις ερμηνείες. Ευχαριστώ για την υπομονή που δείξατε και τις ευχές σας. Να είστε καλά!!!
  Αυτό συμβαίνει, διότι τα μηνύματα γίνανε περίπου 300 και χρειάζομαι χρόνο να διαβαστούν και να εγκριθούν. Τώρα ολοκληρώνω τα είδη ονείρων. Δοκίμασα το χέρι μου σ’ αυτά για να επιστρέψω γερή και να μην χρειαστεί να απουσιάσω ξανά. Τα περισσότερα ήταν γραμμένα και αποθηκευμένα σε αρχείο πριν με πονέσει το χέρι μου και έκανα απλή επικόλληση. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θα τα εγκρίνω για να θυμάμαι πόσο καλά παιδιά είστε.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 στο 15:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία μου μώλις διάβασα για το χέρι σου και είπα να μοιραστώ μαζί σου τη σκέφτηκα, σκέφτηκα οτι το συμπαν συνωμοτεί να μην απαντηθεί το ονειρο μου στο λήμμα αντρας για να ειμαι σε αγωνία χαχα πλάκα κάνω εννοείτε το λεω χαρητολογώντας μην παρεξηγηθώ…. Δε θα αλλάξει κάτι είτε μου το απαντήσεις άμεσα είτε όχι εσύ να σαι καλά και να μην πιέζεις το χέρι σου εγώ που έχω συχνά πυκνά τενοντήτηδες στο δεξί μου χέρι υποφέρω να πάρεις νάρθηκα καρπόυ αυτόν με το πλαστικό(εννοειται ρώτα το γιατρό σου) εγώ αυτον φοράω με βοηθάει πολύ είδα διαφορά και ειμαι ένας άνθρωπος που όλη μέρα δουλέυει(γράφει) στον υπολογιστή. Περαστηκά σου καλη ανάρωση και γρήγορα κοντά μας….

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Σας εύχομαι περαστικά κυρία Νεκταρία, και να μην είναι κάτι σοβαρό! Υπομονή να έχετε και ότι σας είπε ο γιατρός. Η υγεία πάνω από όλα! Καλή ανάρρωση!

  Απάντηση
 • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
  Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Πρόβλημα υγείας με το αριστερό χέρι μου, το οποίο έχω ακινητοποιημένο και γράφω μόνο με το δεξί δεν μ’ αφήνει να είμαι συνεπής στις ερμηνείες. Μπαίνω συχνά και σας παρακολουθώ, χωρίς να συμμετέχω. Μόνο με το δεξί είναι κουραστικό να απαντώ. Ψάχνω τα γράμματα. Αρχές Ιουνίου θα μπορέσω, πρώτα ο θεός, να απαντήσω στα όνειρά σας. Μετά από 2 εβδομάδες, με εντολή ιατρού, θα μπορέσω να ξαναγράψω. Ελπίζω να έρθει ο αετός μέχρι τότε. Αλλιώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 στο 00:52
  Σύνδεσμος

  Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα η σελίδα του ονειροκρίτη;;;

  Απάντηση
  • Φωτογραφία του/της Νεκταρία
   Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 στο 13:41
   Σύνδεσμος

   Θα ενοχλήσω τον αρμόδιο σε τεχνολογικά θέματα της ομάδας του ονειροκρίτη μετά τις 27 του Ιουνίου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Μάιος 2017 στο 12:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ομορφη παρεα…Εχω δυο ονειρα για σημερα..Το ενα το ειδε η μητερα μου και αφορα εμενα και το αλλο εγω.
  Ας ξεκινησω απο της μητερας μου που ειναι συντομο.Δινω πανελληνιες φετος…Ειμαστε και οι δυο πολυ αγχωμενες…Δεν διαβαζω και τοσο…Ειδε ονειρα οτι επεφτα απο τα ψηλα στα χαμηλα και επεφτα σε θαλασσα αλλα δεν ηταν και ακριβως θαλασσα…Το ειδε σημερα το ξημερωμα…Εχει στεναχωρηθει πολυ
  το αλλο ειναι το δικο μου εχει μερες που το εχω δει και τονιζω δεν ηταν κυριακη.Τα κυριακατικα δεν τα λεμε…Εχουμε χασει εδω και 11 χρονια σε ηλικια 22 χρονων ξαδερφο μου απο ατυχημα.Ημουν 7 αλλα ολοι μου λενε πως ημουν η αδυναμια του.Τον βλεπω πολυ συχνα αλλα αυτο το τελευταιο δεν μπορω να το εξηγησω…Ειχε αλογο που τωρα το προσεχουμε εμεις και καθε χρονο στην γιορτη του αγιου γεωργιου επαιρνε μερος στις ιπποδρομιες..λοιπον ξεκιναω…εβγαινα απο το σπιτι και περπατουσα για να βγω στο δρομο του χωριου εκει στην εκκλησια του αγιου γεωργιου και τον βλεπω ορθιο μπροστα μου…Μιλουσε με καποιον για κατι μηχανακια(με μηχανακι πεθανε) φορουσε ασπρη μπλουζα με την εικονα του αγιου γεωργιου μπροστα στην μπλουζα…του φωναξα με το ονομα του σαστυσμενη και ενθουσιασμενη τον φωναζα συνεχεια ειχα παθει σοκ…δεν πηγα ομως πολυ κοντα του ημασταν σε αποσταση…με κοιταει μου λεει γιατι φωναζεις σε ακουσα…Ηταν καπως απεναντι μου σε σχεση με αλλες φορες…τον αφησα νευριασμενη και μπηκα μεσα στην καφετερια γιατι ηξερα οτι εκει καθοντουσαν οι αλλοι 2 ξαδερφοι μ και ο θειος μου που εχουν το ιδιο ονομα απο τον ιδιο παππου με τον συγχωρεμενο.τους ειδα και αρχισα να τους φωναζω ρε τους λεω δεν βλεπετε? ο …ειναι εδω!!! δεν βλεπετε??? μου ελεγαν να κανω ησυχια…Ηρθε ο συγχωρεμενος πισω μου και του φωναζα…του λεγα πως μπορεις? εχεις να με δεις απο τοσο(και εδειχνα χαμηλα) και εγινα ολοκληρη γυναικα και δεν με βλεπεις? δεν εχεις κατι να πεις? και εκεινος με μια ηρεμια μου λεει..ποιος σου ειπε πως δε σε βλεπω? μετα εφυγε πηγε να κανονισε με τους φιλους του και εγω παλι στους συγγενεις μου τους λεω ρε πατε καλα…φωναζα….τους λεω θα του πω πως εχει πεθανει θα του το πω γιατι μαλλον δεν το ξερει θα του τα πω οτι δνε ηταν μαζι μας και ηρθε ξαφνικα….και ο ενας ξαδερφος μου μου λεει δεν θα πεις τιποτα γιατι οταν οι πεθαμενοι μαθουν οτι ειναι πεθαμενοι κλαινε και αμα κλαψει θα φυγει και αν φυγει θα τον χασουμε…αστον που ειναι εδω μαζι μας….ερχεται παλι ο συγχωρεμενος σε εμας και μου λεει οτι θα παει βολτα με το αλογο (θα περνουσε μπροστα απο το σημειο και καλα που ειχε σκοτωθει αλλα οπως ειπα δεν ηξερε οτι ειχε σκοτωθει) ετσι εγω πιστευοντας πως αν παει εκει θα πεθανει παλι δεν τον αφηνα να φυγει…………Ξυπνησα πολυ χαρουμενη που τον ειδα….

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 στο 16:05
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια!!!! Ειναι αγόρι τελικά!!!! Το έμαθα την Παρασκευή 🙂

  Απάντηση
1 22 23 24 25 26 28

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *