Διαφημίσεις


Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

756 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 19:33
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο, πως διαλέγω όνειρα για έγκριση και γιατί με γράφει katerina katerina και όχι σκέτο katerina;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   Όταν γράφεις συνδεδεμένα δεν πληκτρολογείς το όνομά σου. Είναι έτοιμο. Όταν κάνεις την πληκτρολόγηση το δημοσιεύει 2 φορές.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 18:50
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου να περιμενουμε ερμηνειες σημερα ή δεν θα μπορεσεις;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 στο 12:23
  Σύνδεσμος

  Αύριο ξημερώνει πάλι Κυριακή. Προσέξτε να μην γράψετε τα αποψινά όνειρα. Αν είναι άλλων ημερών αυτό να διευκρινίζεται για να απαντηθούν άμεσα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 στο 20:49
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία, πες μου σε παρακαλώ αν έρχονται τα μηνύματα που γράφω γιατί όταν γράφω και πατάω δημοσίευση σχολίου δεν εμφανίζεται η προεπισκόπιση που εμφανίζονταν για λίγο για διορθώσεις, αν είναι να μη συνεχίσω τζάμπα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 09:36
    Σύνδεσμος

    Δεν ήρθε η απάντησή σου στο δικό μου όνειρο στο λήμμα λουλούδια. Εκτός, αν δεν το έχεις απαντήσει. Όσα έχεις γράψει είναι αυτά που έχω εγκρίνει. Αν έγραψες κι άλλα δεν υπάρχουν.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 16:57
     Σύνδεσμος

     Νεκταρία μου, θα απαντήσω τα υπόλοιπα μάλλον αργότερα το απόγευμα αλλιώς αύριο. Ήθελα να σε ενημερώσω ότι λόγω δουλειάς όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο θα περιορίζεται ο χρόνος μου πάλι οπότε δε θα μπορέσω να αναλάβω άλλα γιατί θα καθυστερώ πολύ τις απαντήσεις.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 18:14
      Σύνδεσμος

      Ναι, θέλω να ξέρεις ότι κι εγώ θα φύγω την Παρασκευή και θα επιστρέψω Λαμπρή Τρίτη. Δεν θα είμαι παρούσα στον ονειροκρίτη. Άρα, αν θες να απαντήσεις αυτές τις μέρες, επειδή δεν κατάφερες να γίνεις μέλος θα ζητήσω από την ομάδα του ονειροκρίτη, αν είναι διαθέσιμη να εγκρίνει και να απορρίπτει τα μηνύματα αυτών των ημερών, όπως έκανε τα Χριστούγεννα. Αλλιώς τα λέμε τότε. Για το δικό μου όνειρο στο λήμμα λουλούδια, έχω βρει μια ερμηνεία. Αν σε δυσκολεύει, άστο. Αλλιώς, θα ήθελα να δω τη γνώμη σου.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 19:13
       Σύνδεσμος

       Νεκταρία τώρα που το είπαμε, λέω ας ξαναπροσπαθήσω! Μου είχαν στείλει από την ομάδα του ονειροκρίτη κωδικούς διαχειριστή αλλά μου έβγαζε ένα σφάλμα το link που μου είχαν στείλει και δεν μπορούσα να συνδεθώ, ενώ το είχα δοκιμάσει πολλές φορές και είχα στείλει και mail γι αυτό το λόγο. Τέλος πάντων, είπα να ξαναπροσπαθήσω και τελικά συνδέθηκα!!! Οπότε τις επόμενες μέρες αν βρίσκω χρόνο θα μπαίνω να απαντάω, τώρα που μπορώ να εκγρίνω κιόλας. Απλά λίγη υπομονή από τα μέλη γιατί ο χρόνος μου θα είναι πολύ περιορισμένος. Όσο για το δικό σου όνειρο, είχα μια πρώτη σκέψη, θα το ξαναδιαβάσω και θα σου γράψω!!!

       Απάντηση
       • Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 στο 09:42
        Σύνδεσμος

        Αυτό είναι ευχάριστο. Τώρα πια με τον τρόπο αυτό θα εγκρίνεις και θα απορρίπτεις τα όνειρα. Επίσης, θα επιλέγεις να απαντά σε όποια και σε όσα θέλεις εσύ. Τέλος, ό,τι γράφεις θα μπαίνει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί έγκριση. Ναι, την είδα την ερμηνεία σου. Σου απάντησα κιόλας. Σ’ ευχαριστώ. Ένας αριθμός που φαίνεται είναι πόσα μηνύματα υπάρχουν. Αυτά τα μηνύματα θα τα κάνεις ένα κλικ. Θα μπεις στην διαχειριστική σελίδα. Όσα έχουν μια κόκκινη γραμμή είναι αυτά που βρίσκονται στην αναμονή για έγκριση. Τα διαβάζεις και πατάς approve. Αμέσως δημοσιεύονται. Αν πατήσεις trash πάνε στον φάκελλο διεγραμμένα. Με το edit μπορείς να δεις τα ε-μαιλ των ατόμων και φυσικά να διορθώσεις την απάντησή σου ή των άλλων. Με το moderate να φέρεις πίσω την απάντηση που ενέκρινες στη διαχειριστική σελίδα. Τα άλλα δεν χρειάζεται να τα πατάς. Θα τα καταφέρεις, είσαι έξυπνη. Δεν αλλάζουμε τις λέξεις και την ορθογραφία των ατόμων. Όμως, αν μας ζητήσουν να αλλάξουμε μια λέξη θα το κάνουμε. Όμως επιβάλλεται να αφαιρέσουμε κάποιες λέξεις αν δεν είναι κόσμιες, αν θέλουμε να εγκρίνουμε την απάντηση. Όμως πάντα το αναφέρουμε. Τα greeklish πάντα τα σβήνουμε. Καλή αρχή!

        Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, περιμένω δυο απαντήσεις στα ληματα σπίτι και γιορτή. Νεκτάρια μου όποτε μπορέσεις

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 στο 12:22
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο στο λήμμα γιορτή θα στο απαντήσει η Κατερίνα το Σαββατοκύριακο. Αν όχι, θα τα απαντήσω την Δευτέρα. Το άλλο θα απαντηθεί από μένα τη Δευτέρα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 στο 19:47
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια περιμένω την απάντηση στο λημα σπίτι που μου είπες ότι θα το ερμηνευες σήμερα. Δεν θυμάμαι και αν έγραψα το σημείο με τα χείλη

    Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 στο 13:44
   Σύνδεσμος

   Σευχαριστω ! Νεκταρια, έχουν αλλάξει πολλά , αλλά δεν θέλω να τα πω από δω

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Τελικά Κατερίνα ποια είναι η κατάληξη του ε-μαιλ σου com ή gr; Έχω μπερδευτεί. Πότε το γράφεις έτσι, πότε αλλιώς. Μπορείς να το σταθεροποιήσεις; Το καταλαβαίνω από το σύμβολο. Κάποιες φορές εμφανίζεται μπλε και κάποιες άλλες γκρίζο. Επιμένω στην σωστή εγγραφή των ε-μαιλ για να δέχεστε τις ενημερώσεις ότι απάντησα ή απάντησαν.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Νεκταρία μου! com είναι το σωστό και από κεκτημένη ταχύτητα γράφω gr. Θα το προσέχω περισσότερο γιατί είναι πολύ βοηθητικά τα ενημερωτικά email.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Θα προτιμούσα δική σου απάντηση για το μόνο λόγο του ότι εσύ ξέρεις πως έχει το θέμα μου γενικά από παλιότερα όνειρα πριν μπει η Κατερίνα στον όνειροκριτη αυτος είναι ο μόνος λόγος που σου απευφηθωνομαι και θέλω δική σου ερμηνεία δε το κάνω για να προσβάλλω τη Κατερίνα η οποία καλή πολύ καλή δουλειά ελπίζω να μη παρεξηγηθεί και να καταλάβει το λόγο που κάνω αυτή τη διάκριση. Εάν λειπον και η Κατερίνα δεν έχει θέμα θα ήθελα να συμπεριλάβεις αυτά τ δύο ονειρα στη λίστα σου Νεκταρια μου.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα κορίτσια! Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλίμονο! Εφόσον έχετε ξαναμιλήσει καταλαβαίνω ότι θέλεις τις ερμηνείες της Νεκταρίας.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 στο 09:21
    Σύνδεσμος

    Την τακτοποίησα την Μαργαρίτα. Χαίρομαι γι’ αυτό. Αυτό που πιστεύει όμως η Μαργαρίτα δεν είναι απόλυτο, διότι στην Βαλάντω απ’ ό,τι είδα, δίνεις καλύτερες ερμηνείες από μένα κι ας την γνωρίζω πολύ καιρό. Έχεις πιάσει τις χορδές της. Αυτό είναι θέμα προσωπικότητας και όχι όπως το εννοεί η Μαργαρίτα. Γι’ αυτό το λόγο θα αναλάβεις εσύ τα όνειρα της Βαλάντω. Τα καταφέρνεις καλύτερα. Αυτό γινόταν κάποτε και με τον αετό. Όσα μπορούσα να ερμηνεύσω εγώ εκείνη δεν τα κατάφερνε και αντίθετα. Χαίρομαι που το ίδιο συμβαίνει και με μας.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλημέρα τι κάνεις? Απλά σου υπενθυμίζω ότι περίμενω ερμηνείες σου οπότε έχεις χρόνο στα όνειρα μου στα λήμματα Χριστούγεννιατικο δέντρο και σκύλος 14/3.
  Σε ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   Τα έχω αναθέσει στην Κατερίνα. Αν θέλεις όμως και απαιτείς δική μου απάντηση θα περιμένεις λίγο ακόμη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 στο 10:26
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα δες κι αυτά τα όνειρα:
  ΓΥΦΤΟΣ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ (2) το δικό μου και της Ιωάννας
  ΧΡΗΜΑΤΑ
  ΣΚΥΛΙΑ (2)
  ΣΚΑΛΕΣ
  ΤΣΑΚΩΜΟΣ
  ΒΑΤΡΑΧΟΣ
  ΓΑΤΑ
  ΓΙΟΡΤΗ (2)

  Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 στο 16:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρια! Ειχα ξαναστειλει και χθες αλλα δεν φαινεται πουθενα…Μου ηρθε μια απαντηση απο σενα σε μια ερωτηση στο λημμα φωτογραφιες, ερωτηση για την ερμηνεια, αλλα για καποιο λογο δεν μου φαινεται. Και μου εχει ερθει δυο φορες ….εννοω σε μαιλ, αλλα και παλι δεν εμφανιζεται οαν παταω στο λημμα σου…Αν ξερετετι μπορει να συμβαινει.Γινοντε διαφορα με αυτον τον ανθρωπο που αφορουσε το ονειρο, γ αυτο και εχει σημασια η απαντηση γ μενα.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 στο 16:09
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρία !μου εχει ερθει απαντηση στην ερωτηση που ειχα γραψει στο λήμμα φωτογραφιες αλλα δεν μπορω να την δω Δυστυχώς… Μου βγαινει μονον η εξήγηση του ονείρου. Ουτε η ερώτηση μου

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 στο 16:58
   Σύνδεσμος

   H αληθεια ειναι οτι ειχα εξελιξεις με αυτον τον ανθρωπο που αφορα το ονειρο και γ αυτο ανυπομονω για την απαντηση σας στην ερωωτηση μου πανω στην ερμηνια..Σας ευχαριστω!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο