Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

647 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος 2018 στο 10:08
  Σύνδεσμος

  Δεν πιστεύω ακριβώς ότι τα όνειρα είναι αμαρτία αλλά από ότι και άγιοι άνθρωποι φαίνεται ότι λένε, μερικές φορές τα όνειρα είναι πλάνες. Με παραξένεψε η απάντηση του πάτερ όταν του έθεσα όρισμένα όνειρα, που για μένα δεν ήταν πλάνες γιατί βγήκαν κατά γράμμα. Η απάντησή του ήταν ότι πρέπει να εξομολογηθώ γιατί μάλλον έχω δαιμονικές επιρροές. Ελπίζω να μην είναι έτσι αλλά στεναχωρέθηκα. Όσο για το αν είμαι αλάθητη στα άλλα; Όχι δεν είμαι αναμάρτητη από το κουτσομπολιό, τις προγαμιαίες σχέσεις, την λαιμαργία, την αλαζονεία, την οκνηρία, την απληστία, την οργή κλπ. Απέχω από τη χαρτοπαιξία, γιατί είδα τα τραγικά αποτελέσματά της στην οικογένεια μου, τη λαγνεία, γιατί λόγω ηλικίας δεν υπάρχει αρκετό λιμπιντο φαίνεται, την τσιγκουνιά και την ζηλοφθονία, γιατί λόγω χαρακτήρα δεν μπορώ να είμαι τσιγκούνα και χαίρομαι για τις επιτυχίες των άλλων, γιατί τουλάχιστον είναι καλό να έχεις επιτυχημένους φίλους, που ποτέ δεν σου ζητούν δανεικά και αγύριστα.
  Μακάρι όλοι μας να έχουμε καλό παράδεισο μια μέρα αλλά χωρίς να δέχομαι την ακραία εξήγηση του πάτερ για τα όνειρα, παρόλο ότι πιστεύω ότι είναι με καλή πρόθεση, μερικές φορές αμφιβάλλω για το αν πρέπει να τους δίνω τόσο σημασία και να επηρεάζομαι τόσο πολύ από μερικά όνειρα. Επειδή στη ζωή μου έχω δει όνειρα που έχουν βγει κατά γράμμα και η μητέρα μου με κατηγορούσε ότι κατά κάποιο τρόπο τα προκαλούσα γιατί τα είχα αναφέρει όταν ξυπνούσα, η απάντηση του πάτερ έφερε στο μυαλό μου το τραύμα της απόρριψης από την μητέρα μου. Στο έστειλα το λινγκ γιατι προβληματίστηκα όχι γιατί κάνω κάποια κριτική στην σελίδα σου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Είναι πλάνες, το ξέρω και είναι καλό να απέχετε όταν δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν. Το έχω πει πολλές φορές. Όταν σας ρίξουν στην παγίδα είναι καλύτερα να μην τα προσέχετε για να μην σας επηρεάζουν. Όταν μόνοι σας προσπαθήσετε να μπείτε σ’ αυτά ή τα παρερμηνεύσετε, το κακό πολλαπλασιάζεται. Όμως, αυτά τα όνειρα δεν αποτελούν το 100% των ονείρων που βλέπουμε. Δεν πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες εκτελώντας τα όσα βλέπετε ή να εμμένετε σε δικές σας ερμηνείες κατά εκεί που σας συμφέρει.
   Το λίνγκ δεν το διάβασα. Όλοι έχουν πολλά να πουν. Το όνειρο σε παγιδεύει όταν δεν ξέρεις τα μονοπάτια του. Όχι όταν ασχολείσαι μ’ αυτό. Μόνο όταν σε ρίξει στο γκρεμό. Εγώ είμαι ο προσανατολισμός σου μέσα σ’ αυτό. Σου λέω που θα βαδίσεις. Βλέπω μέσα απ’ αυτό. Ξεχωρίζω την πλάνη. Οι πατέρες σε εμποδίζουν να τα πιστεύεις και να τα ακολουθείς γιατί δεν γνωρίζεις τα μονοπάτια τους. Ένας όμως που τα γνωρίζει, γιατί να μην καθοδηγήσει τα άτομα που δεν γνωρίζουν τι μηνύματα κρύβουν. Όλοι έχουμε πέσει σε λάθη. Η εξομολόγηση για μένα πρέπει να γίνεται όταν έχουμε βάρος στη συνείδηση. Όταν κάνουμε κάτι επιζήμιο για μας και τους άλλους. Πολλά όνειρα σας έχουν φανερώσει μέσω εμού ένα χωρισμό μια ασθένεια. Αν πάω στην κόλαση γι’ αυτό, χαλάλι που βοήθησα το άτομο να γίνει νωρίς καλά. Μαζί μου εκεί θα βρω τον Πάγκαλο Ιωσήφ που εξήγησε τα όνειρα του Φαραώ. Φίλη μου, οι γέροντες έχουν δικές τους αντιλήψεις ή τις παρερμηνεύουμε. Μην ακούς όσα λένε. Δεν είναι όλα πάντα τόσο σωστά ή έχουν άλλη έννοια απ’ αυτή που εμείς καταλαβαίνουμε με το φτωχό μας μυαλό. Το καλό είναι να καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν και πως το λένε. Δεν αντιλέγω με τις απόψεις τους, αλλά θέλουν να σας σώσουν από την πλάνη και την παγίδα. Να μην σας δείξουν άλλο δρόμο απ’ αυτό που αποφασίσατε να βαδίσετε. Να μην χαλά η ψυχολογία σας, να μην πεθαίνει η ελπίδα. Όλα αυτά με την άγνοια γίνεται νίκη του κακού. Αυτό προσπαθούν να εμποδίσουν και σας λένε να μην τα προσέχετε, όχι να μην τα προσέχετε εντελώς, αλλά να μην τα εκτελείτε με δική σας πρωτοβουλία. Μπορείτε όμως να τα πείτε άφοβα σε άτομα που βλέπουν μακριά και σας λένε 100% τι μήνυμα δίδει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Σεπτέμβριος 2018 στο 17:26
  Σύνδεσμος

  Ρένα μην ξεχνάς τον Ιωσήφ στην παλιά Διαθήκη που με την βοήθεια του θεού ερμήνευε όνειρα. Ένας σύγχρονος Ιωσήφ είμαι κι εγώ. Μέσα από όνειρο ο Ιωσήφ πήρε την Παναγιά και τον Ιησού στην Αίγυπτο.

  Η πρώτη αναφορά σε όνειρο στη Π.Δ. σχετίζεται με τη μετάβαση του Αβραάμ και της γυναίκας του Σάρρας στη περιοχή που ανήκε στο βασιλιά Αβιμέλεχ. Ακολουθεί η περίπτωση του Λαβάν και του γαμπρού του Ιακώβ όπου ο πρώτος αδικούσε το δεύτερο στη μεταξύ τους μοιρασιά των αιγοπροβάτων. Το γεγονός αυτό σημαδεύεται και από ένα δεύτερο όνειρο καθώς όταν ο Ιακώβ εξασφάλισε τα αιγοπρόβατα που του αναλογούσαν τα πήρε μαζί με την οικογένειά του και έφυγε κρυφά από τον Λαβάν. Στην πρόθεση του Λαβάν να τον καταδιώξει με την κατηγορία της κλοπής μας πληροφορεί η γραφή ότι: «Ηλθε δε ο Θεος προς Λαβαν τον Συρον καθ υπνον, την νυκτα και ειπεν αυτω…Φυλαξον σεαυτον μη ποτε λαλησης μετα Ιακωβ πονηρα…» (Γεν. ΛΑ΄, 24).

  Επίσης ευρέως διαδεδομένα είναι τα όνειρα του Ιωσήφ του Παγκάλου που η Π.Δ. αναφέρει, όπως: τα δύο όνειρα που αφηγήθηκε όταν ήταν μικρός στους αδελφούς του, για τα οποία δέχθηκε την επίπληξη των αδελφών του αλλά και του πατέρα του Ιακώβ. Στη συνέχεια της ιστορίας όπως είναι γνωστό επαληθεύθηκαν τα λεγόμενα του Ιωσήφ δικαιώνοντάς τον. Πρόκειται για το όνειρο όπου αυτός και τα αδέλφια του ευρισκόμενοι σε αγρό, φέρει ο καθένας τους από ένα δεμάτι σιτάρι, αλλά ενώ του Ιωσήφ στέκεται όρθιο τα υπόλοιπα δεμάτια των αδελφών του στρέφονται προς το δικό του και το προσκυνούν. Και συνεχίζει στο δεύτερο όνειρο λέγοντάς τους ότι είδε τον ήλιο και την σελήνη και τα ένδεκα αστέρια να πέφτουν και να τον προσκυνούν.

  Επιπλέον παγκοίνως γνωστή είναι και η ερμηνεία του Ιωσήφ Παγκάλου τόσο στα όνειρα των συγκρατουμένων του αρχιοινοχόου και αρχισιτοποιού του Φαραώ στη φυλακή στην Αίγυπτο, όσο και στα δύο όνειρα του Φαραώ εκ των οποίων το πρώτο αναφέρεται στις επτά παχειές και επτά ισχνές αγελάδες και το δεύτερο στα επτά παχειά και επτά ισχνά στάχυα. Η κατά γράμμα επαλήθευση της ερμηνείας και στα δύο όνειρα φανερώνει και βεβαιώνει την θεϊκή τους προέλευση.

  Τέλος έχουμε και το όνειρο του βασιλιά των βαβυλωνίων Ναβουχοδονόσορα το οποίο τον είχε τρομάξει, αλλά την επομένη η μνήμη του αδυνατούσε να το ανακαλέσει. Κάλεσε το πρωί τους μάγους και σοφούς Χαλδαίους και απαίτησε να του πούν τι όνειρο είδε και να το ερμηνεύσουν διότι διαφορετικά θα τους αποκεφάλιζε. Τότε εμφανίσθηκε ο προφήτης Δανιήλ και του τόνισε ότι δεν δύνανται να του εξηγήσουν το όνειρο οι δικοί του ερμηνευτές διότι το όνειρο προερχόταν από το Θεό. Ο Δανιήλ είπε στο Ναβουχοδονόσορα ότι ο Θεός του παρουσίασε το όνειρο για να γνωρίσει τη θα συμβεί στο μέλλον, κατόπιν αφού ανέφερε στο βασιλιά το περιεχόμενο του ονείρου που είχε δει προχώρησε στην ερμηνεία του.

  Αυτό προς απάντηση του μηνύματος που δεν ενέκρινα και δηλώνει την παύση της σελίδας μας όταν εγκριθεί.

  Αν πραγματικά πιστεύεις ότι τα όνειρα είναι αμαρτία είσαι αλάθητη στα άλλα; Είσαι αναμάρτητη από όλα τα άλλα; Απέχεις από όλα τα άλλα, τη χαρτοπαιξία, τη λαγνεία, την τσιγκουνιά, το κουτσομπολιό, τις προγαμιαίες σχέσεις, την λαιμαργία, τη ζήλια και όλα τα αμαρτήματα της ζωής;

  Οκνηρία = φυγοπονία, τεμπελιά
  Αλαζονεία = υπεροψία, το να θεωρεί κανείς τον εαυτό του ανώτερο των άλλων
  Λαιμαργία = βουλιμία, κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος τρώει πολύ, ασταμάτητα και γρήγορα
  Λαγνεία = φιληδονία, κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες
  Απληστία = πλεονεξία, κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος θέλει όλο και περισσότερα.
  Οργή = θυμός, μνησικακία και εκδικητική συμπεριφορά
  Ζηλοφθονία = φθόνος, ζήλια. Όταν κάποιος ενοχλείται με την επιτυχία των άλλων.
  Αν πραγματικά, απέχεις από όλα αυτά, τότε μην διαβάζεις τη σελίδα μας. Να είσαι πάντως καλά και καλό παράδεισο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 στο 15:56
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία πατάμε πάνω στο ‘δείτε το σχόλιο’ και δεν βλέπουμε τίποτα. Γενικά το site έχει καποια προβλήματα τελευταία.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 στο 17:44
   Σύνδεσμος

   Το ξέρω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο, ενημέρωσα τον αρμόδιο. Περιμένω απάντησή του!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 στο 20:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα
  Στις 29/08 εστειλα το ονειρο μου σχετικα με ενα ξενοδοχειο,μου απαντησατε αμεσα και σας ευχαριστω πολυ για αυτο ομως δυστυχως δεν μπορω να διαβασω ολη την απαντηση.οταν παταω το «δειτε το σχολιο» με βγαζει στη σελιδα του λυμματος ξενοδοχειο και εκει δεν υπαρχει πουθενα η απαντηση σας

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 στο 09:12
   Σύνδεσμος

   Μετέφερα εδώ το όνειρό σου, διότι η ερμηνεία δεν έχει καμία σχέση με το είδος ονείρου που επέλεξες να γράψεις το όνειρό σου, αλλιώς θα το άφηνα. Δείχνει ότι έχεις πολύ άγχος, δεν ξέρεις τι θέλεις και η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη. Κάτι ψάχνεις, κάτι αφήνεις και θέλεις να βρεις κάτι διαφορετικό και ανύπαρκτο ή κάτι που να υπάρχει, αλλά ακόμη δεν φαίνεται στο δρόμο σου. Είσαι απογοητευμένη και συνάμα χαρούμενη. Ορεξάτη για να βρεις αυτό που ψάχνεις, πεισμωμένη να το βρεις. Υπάρχει αυτό που ψάχνεις, αλλά το ψάχνεις με λάθος τρόπο Φαίνεται ότι πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ηρεμία. Να φύγεις από αυτή την κατάσταση και το ξενοδοχείο να γίνει σπίτι, για κάτι μόνιμο και αληθινά δικό σου.

   Αυτό σου είχα απαντήσει, εκτός αν άνοιξες άλλο λήμμα ξενοδοχείο, διότι υπάρχουν 2-3 με το ίδιο όνομα. Έχω ενημερώσει τον τεχνικό της ομάδας του ονειροκρίτη και περιμένω απάντησή του για να φτιάξει το πρόβλημα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 στο 01:44
  Σύνδεσμος

  Στο λήμμα αεροπλάνο δεν βρηκα ενα όνειρο που ανέβασα εδώ κ καιρό.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 στο 09:12
   Σύνδεσμος

   Δεν το λάβαμε, αλλιώς θα το είχες δει δημοσιευμένο. Άστο τώρα, γράφε τα καινούρια.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 στο 10:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι οι απαντήσεις σου φαίνονται μονον στα τελευταία σχόλια και όχι κατω απο τα αντίστοιχα λήμματα και δεν έχουμε έτσι τη δυνατότητα να γράψουμε κάτω απο την απάντησή σου αν θέλουμε κάτι να ρωτήσουμε..
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 στο 09:08
   Σύνδεσμος

   Για το αντίθετο μου έχουν πει. Να περάσει αυτός ο μήνας και θα τους ενημερώσω τον Σεπτέμβρη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 στο 20:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία, ενημέρωσε τους διαχειριστές του site οτι δεν φαινονται τα τελευταία σχόλια οταν κάνουμε refresh και οι ερμηνείες δεν εμφανίζονται οταν πατάμε πανω στο δειτε το σχόλιο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Αύγουστος 2018 στο 09:29
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου επειδη δεν ειδαμε καποια ανακοινωση, οι ερμηνειεσ συνεχιζονται?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου εγώ ακόμα δεν βλέπω το όνειρο στα αυτοκίνητα πουθενά! Δεν ξέρω τι γίνεται! Αυτό το άσπρο αυτοκινητο είναι του πρώην άντρα μου. Αλλά το οδηγούσε ο άλλος.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Σου έγραψα το λινγκ για να το δεις. Τέλος πάντων είναι κάποιος άλλος. Ούτε ο ένας είναι, ούτε ο άλλος.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2018 στο 11:20
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Η ιστοσελιδα εχει ακόμα προβλήματα. Δεν φαινονται τα τελευταία σχόλια με τίποτα, το λήμμα αυτοκίνητο δεν ανοίγει…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2018 στο 11:26
   Σύνδεσμος

   Ελπίζω να το δει η ομάδα του ονειροκρίτη και να κάνει κάτι. Από το Σεπτέμβρη ίσως τους ενοχλήσω. Ξέρω ότι κάθε καλοκαίρι λείπουν από άλλες χρονιές.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018 στο 13:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους!!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
  Σήμερα κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να συνδεθώ!! Δυστυχώς είμαι πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καρό! Θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω ότι προλάβω να βοηθήσω λίγο και τη Νεκταρία!
  Νεκταρία μου τα φιλιά μου, ελπίζω να είσαι καλά!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αύγουστος 2018 στο 12:37
   Σύνδεσμος

   Κατερίνα, όταν είσαι διαθέσιμη μπες στη διαχειριστική σελίδα να δεις κάτι. Πρόσεξε πολύ τις τελευταίες προτάσεις του κειμένου.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο