Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

665 σχόλια στο Επισκεπτήριο
 • Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 στο 13:12
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Ήθελα να μοιραστώ με όλους όσους διαβάσουν το σχόλιό μου, κάποιες διαγνώσεις μου που μου πήρε χρόνια να καταλάβω. Δεν ξέρω αν ισχύουν γενικά, αλλά ίσως βοηθήσω κι άλλα άτομα με αυτό τον τρόπο. Όσες φορές έχω δει το σπίτι μου είτε αλλαγμένο (πιο μεγάλο ή πιο μικρό) όχι πιο όμορφο, είτε παλιό, ερημωμένο, με νερό γύρω γύρω, με αστυνομικούς έξω στην πόρτα ή όπως ήταν όταν ήμουνα μικρή, πάντα συνέβαινε κάτι πολύ άσχημο. Επίσης όσες φορές έχω δει τον εαυτό μου να ετοιμάζω τις αποσκευές μου (και να τελειώνει εκεί το όνειρο), να χάνω το λεωφορείο/πλοίο/τρένο κτλ, να ξεχνάω τις αποσκευές μου ή απλά να βρίσκομαι ξαφνικά σε ένα τρένο/αμάξι κτλ..όποια ενέργεια κι αν έκανα στην πραγματικότητα για εκπλήρωση κάποιου στόχου μου ναυαγούσε..Είμαι ξανθιά και όσες φορές έχω δει τα μαλλιά μου σκούρα πήρα στεναχώρια..ή όσες φορές είδα να βρίσκομαι βράδυ κάπου χαμένη να μην ξέρω που να πάω άσχετα αν είχε κόσμο ή όχι..πάλι κάτι άσχημο γινόταν. Και όσες φορές ξυπνούσα χωρίς να θυμάμαι ή να καταλαβαίνω το όνειρο, ανάλογα με το πως ήμουν ψυχολογικά γινόταν και το αντίστοιχο συμβάν..Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω κάποια όνειρά μου..Το άσχημο ήταν πως όσα όνειρα βγήκαν μετά από μήνες ή χρόνια..είτε επειδή τα ξεχνούσα(λογικό) , είτε επειδή ήμουν επηρεασμένη από τα θετικά της δεδομένης στιγμής..έρχονταν ξαφνικά και έτσι το “κτύπημα” ήταν μεγαλύτερο. Αφήνω υγεία σε όλους και δύναμη.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 στο 13:59
   Σύνδεσμος

   Στο κάθε άτομο λειτουργεί το όνειρο διαφορετικά. Δεν είναι απόλυτα όσα λες. Ισχύουν, αλλά όχι πάντα. Το έχω αποδείξει πολλές φορές.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 στο 15:46
  Σύνδεσμος

  Θα θέλαμε να ζητήσουμε σε όλους να έχουν υπομονή. Όλοι όσοι απαντούν στα όνειρα σας εδώ το κάνουν εθελοντικά και διαθέτουν τον χρόνο τους απλόχερα και δωρεάν, το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα που ασχολείται με το τεχνικό μέρος (αυτό που δεν φαίνεται). Όλοι μας λοιπόν έχουμε ζωές και δουλειές εκτός του Ονειροκριτη και δεν μπορούμε να είμαστε σε αναμονή για να απαντήσουμε αμέσως στα σχόλια σας.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 στο 13:37
  Σύνδεσμος

  Θα θέλαμε να ζητήσουμε σε όλους να έχουν υπομονή. Όλοι όσοι απαντούν στα όνειρα σας εδώ το κάνουν εθελοντικά και διαθέτουν τον χρόνο τους απλόχερα και δωρεάν, το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα που ασχολείται με το τεχνικό μέρος (αυτό που δεν φαίνεται). Όλοι μας λοιπόν έχουμε ζωές και δουλειές εκτός του Ονειροκριτη και δεν μπορούμε να είμαστε σε αναμονή για να απαντήσουμε αμέσως στα σχόλια σας.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 στο 20:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Έχει κάποιο πρόβλημα το σάιτ;Διότι εμένα μου εμφανίζει μόνο τα 3 τελευταία σχόλια ανά σελίδα..

  Απάντηση
  • Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2016 στο 01:30
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ελένη

   Δεν παρατηρούμε κάποιο πρόβλημα μπορείς να μας πεις σε ποιες σελίδες έχεις το προβλημα και επίσης ποιον broswer χρησιμοποιείς;

   Απάντηση
   • Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2016 στο 14:11
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για το μνμ.Όταν πηγαίνω στα ”τελευταία σχόλια” μου εμφανίζει 3 σχόλια ανά σελίδα και όχι πολλά μαζί όπως πριν.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Σεπτέμβριος 2016 στο 14:48
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλησπέρα!Από που μπορώ να δω τις δύο ονειροπαγίδες;Μπορείς σε παρακαλώ να ποστάρεις τα λινκ γιατί θέλω να διαβάσω κάποια παλιά δικά μου όνειρα; Ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Αύγουστος 2016 στο 08:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, αυτο που θα περιγράψω δεν “ζητά” θα έλεγα ερμηνεία, “ονειρική”, τουλάχιστον.
  Χθές βρισκόμουν σε ένα κατάστημα και επειδή πηγαίνω προς το κλείσιμο, κλέινουμε μαζί με μια κοπελία. Τα σπίτια μας είναι προς αντίθετη κατεύθυνση, εκείνη πάει αριστερά και εγω δεξία. Χθές έγινε το ίδιο, είπαμε ο ένας στον άλλον, καληνύχτα και χαμογέλασε, ηταν χαρούμενη. Απόψε στο βράδυ την βλέπω στον ύπνο μου , να βρισκόμαστε στην ίδια θέση, εκείνη να ανεβαίνει στο μηχανάκι, αλλά δεν μου μίλησε, ηταν σκεπτική, δεν θα έλεγα θυμωμένη. Σκέφτηκα πως απο την μια μου μιλάει και απο την άλλη δεν μιλαέι. Πως εξηγείται αυτή η αντίθετη εικόνα πραγματικότητας και ονειρικού κόσμου? Μήπως θέλει να μου μεταφέρει μια καταστασή της ? Σέβομαι το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσετε πλεόν στις ερμηνείες των ονείρων.. αν πιστεύετε πως αυτό που σας γράφω , είναι ερμηνεία αφήστε το… ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 27 Αύγουστος 2016 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   .

   Επειδή ερωτήσεις για τα όνειρα θέτουμε εδώ, το μετέφερα στο επισκεπτήριο. Κανονικά, εδώ έπρεπε να γραφτεί. Αν είχες κάποιο πρόβλημα στην πραγματικότητα με την κοπέλα αυτή, θα το άφηνα εκεί. Εσύ όμως ρωτάς πως γίνεται η αντίθεση πραγματικότητας και ονείρου. Μπορείς να το διαβάσεις στα είδη ονείρων αντίθετα όνειρα. Εκεί αναλύω το ερώτημα αυτό και δίδω απαντήσεις. Στο πλάι της σελίδας υπάρχει η ένδειξη είδη ονείρων πάτα ένα κλικ και αναζήτησε τα αντίθετα όνειρα. Εκεί δίδεται απάντηση στο ερώτημά σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 στο 17:28
  Σύνδεσμος

  Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Στο επισκεπτήριο δεν ερμηνεύουμε όνειρα. Απλά αυτό τον καιρό φιλοξενούμε τα όνειρα της ονειροπαγίδας που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί και ζητούν απαντήσεις. Προσθήκες παλιών ονείρων. Αν γινόταν αυτό, γιατί να μην ανοίξουμε άλλη ονειροπαγίδα; Όνειρα νέα θα ερμηνεύουμε όπως είπε η ομάδα του ονειροκρίτη μόνο στα λήμματα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 στο 14:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε τα σχόλια στην ονειροπαγίδα, αυτή η σελίδα είναι πλέον ανενεργή, δεν θα μπορείτε να σχολιάσετε και να κάνετε ερωτήσεις εκεί. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση ή την αλφαβητική αναζήτηση που θα βρείτε στην δεξιά μπάρα της σελίδας. Εκεί θα βρείτε την εξήγηση που δίνει ο ονειροκρίτης (ή κάποια παρόμοια) και να σχολιάσετε και να γράψετε κάποια ερώτηση και θα πάρετε απάντηση από κάποιον εθελοντή ή χρήστη του Ονειροκρίτη. Η σελίδα θα παραμείνει για μερικές εβδομάδες ακόμα για να πάρουν απάντηση όλοι οι χρήστες που έχουν κάποια ερώτηση για όνειρα εδώ. Μην προσθέτετε σχόλια εδώ για ερμηνεία ονείρων, δεν θα εγκρίνονται.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 στο 18:16
  Σύνδεσμος

  Θα το γράψω για τελευταία φορά στο επισκεπτήριο με ενημερωτικό τρόπο. Ο ονειροκρίτης είναι δωρεάν για όλους. Αυτό δυσχεραίνει τη λειτουργία του και τα έξοδά του δεν βγαίνουν. Υπάρχει ένας τρόπος να ανασάνει και να συνεχίσει να υπάρχει. Σαν πληρωμή μετά από την ερμηνεία μου θα πατάτε, ενα κλικ στις διαφημίσεις, έτσι σαν ευχαριστώ και θα της δίνετε πνοή.
  Μην ξεχάσετε λοιπόν να πατήσετε παλιοι και νέοι χρήστες κλικ σε μια τουλάχιστον διαφήμιση απ’ αυτές που βρίσκονται στο πλάι ή κάτω από τη φόρμα που γράφετε τα μηνύματά σας ή στην κορυφή της σελίδας. Μ’ αυτό τον τρόπο, βοηθάτε τον ονειροκρίτη που σας βοηθάει, να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς αυτό να σας κοστίζει τίποτα. Σε όλα τα μηνύματα θα βλέπετε αυτό το μήνυμα σαν υπενθύμηση μόνο, κι αυτοί που το ξέρετε και οι νέοι χρήστες, γιατί την τελευταία στιγμή με ενημέρωσαν χθες ότι βοηθάει πολύ η υπενθύμιση κι έτσι άλλαξα το μοτίβο.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 στο 23:34
  Σύνδεσμος

  θέλω να ευχαριστήσω απο εδω όσους με έχετε βοηθήσει με τις ερμηνείες σας γιατι ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που να αφιερώσουν εστω και αυτο το χρόνο για κάποιον συνάνθρωπο.Εγω με τα όνειρα έχω ιδιατερη σχέση γιατι πάντα μου βγαίνουν.ποτε δεν εχω δει κατι ετσι απλα.κυρίως τα άσχημα δε ξερω γιατι αυτά βγαίνουν πιο γρήγορα.Καποιες φορες ερμηνευω κι εγω τα δικά μου αλλα επειδη δεν είμαι γνωστης παντα ρωταω.Απο τον Μαιο και μετα βρίσκομαι σε ασχημη κατασταση και προσωπικα και σε θέματα υγείας και πιστεύω πως ίσως γι αυτό για καιρό βλέπω ασχημα όνειρα λόγω ψυχολογίας. Ευχαριστω πολυ και πάλι όλους και επίσης θελω να ζητησω συγγνώμη γιατί κάποιες φορες γράφω διπλά ενα σχόλιο επειδή δε μου το εμφανίζει μαλλον κολλαει δε ξέρω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και περαστικά!
   Να το γράφεις μια φορά. Επειδή πολλές φορές βαλλόμαστε από κακόβολα σχόλια ή κάποια μηνύματα δεν εγκρίνουμε να δημοσιευτούν (π.χ. greeklish) δεν δημοσιεύονται αυτόματα. Μετά την αποστολή του μηνύματός σου, θα δεις την πρόταση κάτω από το μήνυμά σου Your comment is awaiting moderation. Έχεις κάποια δευτερόλεπτα δικαίωμα να κάνεις και διορθώσεις. Αυτή η πρόταση σημαίνει ότι μπήκε στη σελίδα διαλογής και είναι έτοιμο για έγκριση. Αυτό μπορεί να κρατήσει από ένα λεπτό, έως να μπούμε στη σελίδα και να το δούμε. Μπορεί να κάνει και πολλές μέρες ή πολλές ώρες, ανάλογα πότε θα μπούμε στη σελίδα εμείς. Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει μια φορά να το γράφεις και θα περιμένεις την έγκρισή του. Όταν δεις αυτή την πρόταση κάτω από το μήνυμά σου, είναι όλα εντάξει. Είναι θέμα χρόνου να εγκριθεί. Κατάλαβες τώρα; Αυτό ισχύει για όλους. Γι’ αυτό έβαλα σκούρα γραφή. Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε την πρόταση αυτή και να χαθεί, μόνο αν απορριφθεί γίνεται αυτό. Ηρεμήστε λοιπόν.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 στο 10:21
  Σύνδεσμος

  Επειδή κάποιες παραβάσεις κανόνων δυσχεραίνουν το έργο μας θα ήθελα να προσέξετε τα κάτωθι:

  1) Τα Κυριακάτικα όνειρα δεν θα τα γράφετε. Αν ποστάρετε Κυριακή πρωί, θα γράφετε πότε το είδατε.

  2) Όταν γράφετε ένας γνωστός μου θα διευκρινίζετε αν είναι φίλος, συγγενής ή αγαπημένος. Γράψτε καλύτερα αυτός που μ’ αρέσει, όχι γνωστός μου. Γνωστός θα γράφετε αν πράγματι είναι γνωστός και δεν τον βλέπετε ερωτικά. Κατανοητό έτσι;

  3) Όταν γράφετε όνειρα με σχολεία θα μας γράφετε την ηλικία σας.

  4) Όταν γράφετε όνειρα με χώρες θα πρέπει να ξέρουμε αν έχετε ξαναπάει εκεί ή ποια η σχέση σας με τη χώρα αυτή.

  5) Ένα όνειρο θα το γράφετε μόνο μια φορά σε ένα λήμμα της επιλογής σας.

  6) Ερωτήσεις του τύπου είσαι καλά, πότε θα έρθεις θα γίνονται μόνο στα κοινωνικά σχόλια. Η κουβεντούλα είναι μόνο για κοινωνικούς προβληματισμούς. Ό,τι θα λέγατε στο ψυχολόγο σας δηλαδή.

  7) Οι αιτήσεις για απάντηση θα γράφονται μόνο στο επισκεπτήριο. Αυτές που σας κάνουν να αγωνιείτε για λόγους υγείας, αν έχετε την απορία αν θα πρέπει αύριο να ταξιδέψετε κ.λ.π. θα πρέπει να περιέχουν τη λέξη sos για να τους δίνουμε την πρέπουσα προτεραιότητα. Όχι όλα. Μόνο τα επείγοντα.

  8) Τα greeklish δεν γίνονται δεκτά, όπως και οι αιτήσεις για απάντηση κάτω από τα όνειρα.

  9) Δεν βάζουμε δύο όνειρα σε ένα μήνυμα, εκτός αν είναι σειριακά.

  10) Όποιος ξέρει από όνειρα και απαντήσει σε ένα όνειρο της επιλογής του αμέσως θα θεωρηθεί ονειρομάντης και έχει δικαίωμα να γράφει ερωτήσεις του στη σελίδα του φροντιστηρίου.

  11) Προς διευκόλυνση δική μας και δική σας, κάθε φορά που ζητάτε ερμηνεία ονείρου θα το γράφετε ξεχωριστά και όχι σε απάντηση αλλου ονείρου, γιατί δεινοπαθούμε να το βρούμε και μένει αναπάντητο για πολύ καιρό.

  Αυτά!!!

  Αυτούς τους κανόνες τους έθεσα για να αποφεύγουμε τις ερωτήσεις και να δίνουμε άμεσα την ερμηνεία στο όνειρο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 στο 17:28
   Σύνδεσμος

   Νεκταρια μου,αν μου επιτρέπεις,να προσθέσω ότι καλό θα ήταν όταν βλέπουν όνειρα με νεκρούς να μας λενε 1) πόσο καιρό έχει πεθάνει 2) αν είχαν στενές σχέσεις και 3) αν τον είδαν ίδιο ή διαφορετικό απ ότι ήταν όσο ζούσε.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 στο 17:35
    Σύνδεσμος

    Οι πιο πολλοί τα λένε αυτά, αλλά όχι όλοι. Ναι, έχεις δίκιο. Πολλές φορές από τον τρόπο που διηγούνται το όνειρο το καταλαβαίνουμε, αλλά όχι πάντα.

    Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να μην γράφετε τις απαντήσεις κάτω από το όνειρό σας γιατί σας έρχονται ειδοποιήσεις, όπως αυτή θα έρθει σε μένα γιατί την έγραψα απάντηση το δικό μου μήνυμα, αλλά το ξέρω, είμαι ενήμερη. Εσείς ρωτάτε. .

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Πριν αφήσετε κάποιο σχόλιο διαβάστε τα εξής:

 
 • - Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν.
 • - Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες, σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα εγκρίνονται.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται. Αν σ' αυτή την ημερομηνία γράφετε όνειρα άλλων ημερών αυτό υποχρεωτικά πρέπει να επισημαίνεται, για να λαμβάνουν απάντηση και τα όνειρα αυτά. Όταν όμως γράφετε όνειρα με Κυριακάτικη ημερομηνία και είναι άλλων ημερών, πρέπει να γίνεται υποχρεωτική επισήμανση αυτού, ώστε να παίρνουν άμεσα απάντηση, αποφεύγοντας την ερώτηση αν είναι Κυριακάτικο. Όταν δεν υπάρχει επισήμανση, θα θεωρούνται Κυριακάτικα και δεν θα παίρνουν απάντηση.
 • - Όνειρα που βλέπετε Σάββατο βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής δεν θα εξηγούνται.
 • Διαβάστε τους όρους χρήσης μας
 • - Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.
 • -Παρακαλούμε διαβάστε τους παραπάνω όρους πριν καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο